Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Pääseekö kaikki ylösnousseet kristityt 1000v valtakuntaan

Anonyymi

Joskus olen kuullut tai saanut kuulemastani tiedon etteivät muut kuin marttyyrikuoleman läpäisseet pääse 1000v valtakuntaan.

Itse olen nyt tuota miettinyt toisinaan ja ihmetellyt kun 1000v valtakuntaan voisikin päästä ilman marttyyrikuolemaa. Olen marttyyrikuolemaa rukoillut juuri sen takia että pääsisin 1000v valtakuntaan.Vastaa otsikon kysymykseen. Raamatusta päätellen kaikki kristityt pääsevät 1000v valtakuntaan.....Vai onko jotain jäänyt mieltämättä? On tämäkin kun olen ihmisen puheeseen luottanut ilman Raamattutarkastusta....Alussa uskoontuloa en tarkastellut mitään jos uskonveli vaikutti tietävän asian ja puhui rinta rottingilla......höh.

Selef

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Odotan vastausta miel aamuun klo 7.30 mennessä. 7.50 ovesta ulos.

      Selef

    • Anonyymi

      Kaikkea sitä saakin lukea!

      Miten noin epävarma uskostaan voikin yrittää leikkiä opettajaa tällä palstalla!

    • Talenttivertauksessa puhutaan palkasta hallita kaupunkeja. Ehkäpä tämä on palkka 1000-vuotiseen valtakuntaan. Olisiko myös enkeleiden tuomitseminen, josta Raamattu puhuu, uskovien tehtävä nimenomaan 1000-vuotisen valtakunnan aikana? Voihan näitä pohtia. Toinen tulkinta on, että 1000-vuotinen valtakunta olisi symbolinen. Nähdäkseni sillä tulkinnalla on vaikeaa selittää sitä, että saatana päästetään vielä kerran vapaaksi 1000 vuoden kuluttua. Molemmissa tapauksissa Jeesuksen omat ovat kuitenkin Jumalan luona ikuisesti sitten kun maa ja taivas ovat paenneet Jumalan kasvoja ja tuhoutuneet.

      Nämä tulkinnat ovat kuitenkin pelastukseen nähden toissijaisia. Pääasia on, että tiedämme olevamme matkalla Jeesuksen luokse. Antaa Hänen viedä meidät sitten minne tahtoo, siellä on varmasti hyvä olla. Näin saamme olla ikuisesti Herran kanssa.

    • Anonyymi

      Ilm.20:4 Ja minä näin valtaistuimia, ja he istuivat niille, ja heille annettiin tuomiovalta; ja minä näin niiden sielut, jotka olivat teloitetut Jeesuksen todistuksen ja Jumalan sanan tähden, ja niiden, jotka eivät olleet kumartaneet petoa eikä sen kuvaa eivätkä ottaneet sen merkkiä otsaansa eikä käteensä; ja he virkosivat eloon ja hallitsivat Kristuksen kanssa tuhannen vuotta. 1Kor.6:2-3

      • Anonyymi

        Pedonmerkki on sunnuntai. Jumalan merkki on sapatti. Tulee valita oikein, että pääsee mukaan kun Jeesus tulee toisen kerran noutamaan omiansa 1000 vuodeksi taivaaseen.

        1234567---


    • Anonyymi

      Ai ensi ylös sitte alas onko järkee

    • Anonyymi

      Matt.19:28 Niin Jeesus sanoi heille: Totisesti minä sanon teille, siinä uudestisyntymisessä, jolloin Ihmisen Poika istuu kirkkautensa valtaistumella, saatte tekin, jotka olette minua seuranneet istua kahdellatoista valtaistuimella ja tuomita Israelin kahtatoista sukukuntaa. Luuk.22:28-30 Mutta te olette pysyneet minun kanssani minun kiusauksissani; ja minä säädin teille, niinkuin minun Isäni on minulle säätänyt, kuninkaallisen vallan, niin että te saatte syödä ja juoda minun pöydässäni minun valtakunnassani ja istua valtaistuimilla ja tuomita Israelin kahtatoista sukukuntaa. Ilm.3:21 Joka voittaa, sen minä annan istua kanssani valtsistuimellani, niinkuin minäkin olen voittanut ja istunut Isäni kanssa hänen valtaistuimellensa. 2Tim.2:11-13

    • Anonyymi

      Ef.4:9-10 Mutta että hän astui ylös, mitä se on muuta, kuin että hän oli astunut alaskin, maan alimpiin paikoihin? Hän, joka on astunut alas, on se, joka myös astui ylös, kaikkia taivaita ylemmäksi, täyttääkseen kaikki.

    • Anonyymi

      Pitkäaikaisten taivaallisten tilastojen mukaan yleensä suurin osa ylöstemmatuista, eli ylösnousseista, ovat päätyneet tuhatvuotiseen valtakuntaa.
      Vain joitakin vahingossa tempaistuja vääräuskoisia ei ole päästetty valtakunnankanslian portista sisään, jolloin ovat joutuneet paluumatkalle
      pirun ylläpitämään pätsiin trimmareiksi, eli hiilenheittäjiksi.

      • Anonyymi

        Portista sisään. AHDAS PORTTI.
        Raamatut vuosilta 1642 ja 1903 Ilm.22:14. Autuaat ovat ne, jotka Hänen käskynsä pitävät, että heidän voimansa elämän puussa olisi, ja he porteista kaupunkiin sisälle menisivät.

        1234567---


    • Anonyymi

      > Joskus olen kuullut tai saanut kuulemastani tiedon etteivät muut kuin marttyyrikuoleman läpäisseet pääse 1000v valtakuntaan.

      Ei taida olla Raamatusta. Suosittelen lukemaan mitä Raamattu sanoo.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2227
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2063
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1668
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1490
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1486
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1377
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. 52
      1248
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe