Kommunismidiktatuuri ajaa aina katastrooffiin...

Anonyymi

41

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Niinhän toi elämä on meille aina kertonut, joten elämme sen tiedon varassa. Ja toimimme sen mukaan ! Kiitos !

    • Aloitus haksahti pahemman kerran kommunistijahdissaan.
      Äärioikeistolaisten porvarien johtaman Afganistanin talous on kuralla. Kommunisteilla ei ole osaa eikä arpaa tilanteeseen.
      Ulkomaiden porvarit kurittavat naton häviöstä Afganistania taloudellisin keinoin. Propagandasota on alkanut - naton miehitys uudelleen ja maa nousisi talouskuopasta.

      Todellisuus löytyy aloituksen linkistä. Siteerauksen tiedot otetaan lähtökohdaksi.
      "Talebanin taistelijat kävelivät sunnuntaina 15. elokuuta Kabulin presidentinpalatsiin. Seuraavalla viikolla kansainväliset avunantajat Suomi mukaan lukien keskeyttivät kaiken avun ja Yhdysvallat jäädytti Afganistanin keskuspankin varat.
      VALTAOSA Afganistanin keskuspankin 9,4 miljardin dollarin valuuttavarannosta on Yhdysvaltain keskuspankin New Yorkin -konttorin tileillä rahana, arvopapereina ja kultana. Ulkomaiset rahansiirrot Kabuliin ovat epävirallisen hawala-järjestelmän varassa, käteisestä on pula, ja hinnat nousevat."

      Ensiksi.
      Ulkoministeri Pekka Haavistolle viesti, kun ei ole kertonut Suomen liittyneen natomaiden alkamaan kauppa- ja finanssisaartoon Afganistania vastaan.
      Toiseksi.
      Naton nostama hallitus vei varoja minkä ehtivät paetessaan ulkomaille.
      Kolmanneksi.
      USA sulki Afganistanin USA:n pankeissa olevat varat. Se on sotaa rahavarojen turvin. Länsi on harjoittanut rahasotaa mm. Kuubaa, Venezuelaa ja kymmeniä muita maita kohtaan. Rahapainostuksella pyritään kohteet hyväksymään natomaiden määräämä politiikka.

      Rikkaat porvarit kurittavat heikompia porvareita. Tämä olisi tullut ennakolta arvata, kun nato lähti lyötynä Afganistanista.
      On aivan toinen asia Talebanin vanhoilliset, uskonnolliset elämänkäsitykset. Ne eivät kuitenkaan poistu maan taloudellisen kuristamisen verukkeella, taloussodalla.
      Linkissä on lähes kaikki, mitä todellisuudessa Afganistanissa tapahtuu. Ruma läntisen kapitalismin nälkiinnyttämispolitiikka tuli sodan tilalle. Nälkiinnyttäminen saattaa olla paljon pahempi kuin sotatila.

      Aloitukselle pisteet linkin esilletuomisesta. Aloitus tyypillisesti tietämättömänä mutta paatuneena komuvihaajana ei ymmärtänyt linkin sisältöä lainkaan.

    • Anonyymi

      Aloituksen linkistä:
      "SAIRAANHOITAJAT ja lääkärit eivät ole ongelmineen yksin, sillä koko julkisen alan palkanmaksu on pysähtynyt. Palkkarästit ovat riivanneet korruptoitunutta Afganistania kahdenkymmenen vuoden ajan, mutta tilanne on pahentunut entisestään viime toukokuusta lähtien. Presidentti Ashraf Ghanin hallinnon kaatumista uumoillut eliitti näyttää siis keksineen valtion rahoille muuta käyttöä kuin opettajien ja sairaanhoitajien palkat."

      Naton nostama hallinto tiesi loppunsa saapuvan ja varasti valtion varoja minkä ehtivät jo ennen naton poistumista maasta. Kysymys kuuluukin, riittikö sekään. Joko natomaat arvovallallaan pihistivät Afganistanin varoja ennakkoon?.
      Miksi Suomi yhtyi muiden läntisten maiden ohella kaikkien avustusrahojen keskeyttämiseen. Suomi on suoranaisesti natomaiden tukena Afganistanin taloudellisessa kuristamisessa. Istuva hallitus on ilmeisesti niin sitoutunut natoon että ei uskalla noudattaa itsenäistä politiikkaa.

    • Anonyymi

      Kansainvälisellä humanitäärisellä avulla Afganistanin kansan tilannetta
      tässä vaiheessa voidaan parantaa. Varoja tuollaiselle hallinnolle taleba-
      neille ei tule missään nimessä antaa joka polkee ihmisoikeuksia mitä
      törkeimmin. Kansanvastainen hallitus kaikinpuolin.

      • Anonyymi

        Afganistanin ongelma ei ole varojen puutteessa. Läntiset rahalaitokset, ainakin USA:ssa, ovat "varastaneet" Afganistanin valtiolle kuuluvia varoja. Olkoon pienille valtioille opetuksena ettei natokapitalismiin voi luottaa.
        Uusi lännen sota Afganistania vastaan olisi järjetön virhe. Maan teollistaminen ja aika synnyttää työväenluokkaa ja muutos parempaan mahdollistuu. Asediplomatia on kokenut vararikon. Sitä ei kannata uusia.


    • Läntinen porvaridiktatuuri aikoo kuristaa porvarillisen Afganistanin taloudellisesti. USA:n johdolla laitetaan jäihin YK:n ja muiden avustusjärjestöjen toimet. Näillä toimilla Afganistanin vapautuminen kristinuskolle rinnakkaisista vanhentuneista opeista viivästyy. Enää ei aseilla viedä toista uskontoa toisen tilalle. Afgaanien on itse kehitettävä ateismia ja ulkopäin tuettava projektia.

      USA:n johtama "kauppasaarto" ja röyhkeä varojen jäädyttäminen on sotaakin julmempaa politiikkaa. Suomen hallituksen tulee sanoutua siitä irti.

    • Anonyymi

      on hauska lukea valehtelevien kommaripsskojeneiden juttuja...
      kyllä se on tosi että kommunisti elää jotain muuta kuin realismia... kommunismi on jonkilainen uskonto, jossa psskaloiset yrittävät riistää kansalta rahaa saadakseen itse elää kuin keisarit... ja konstina valtaan on vain väkivalta, jossa kommari on korvaamaton...
      mutta onneksi kansa on jo puhunut, ja se on suomennettuna suunnilleen seuraavaa;

      suksikaakompurathevonvitunhelevettiin - teitä ei tarvita enää mihinkään...
      kun ette itse asiassa edes osaa mitään tehdä muuta kuin puhuapsskaa ja valehdella...

      • Anonyymi

        Porvarikirjoittaja tuntee takapuolen ulosteet ja naisen sukupuolielimen. Mutta kirjoittamaansa asiaa hän ei tunne ollenkaan. Aloitus ei tosiaankaan ymmärtänyt tarinansa sisältöä.


    • Anonyymi

      Ikuinen virsi USA:n pahuudesta. USA:n joukkojen vetäytyminen on ki-
      ristänyt tilannetta maassa, nyt nuo kurkunleikkaajat ovat päässeet entis.
      tä paremmin niskanpäälle ja kansalaiset pelkäävät entistä enemmän ja
      maan turvallisuustilanne on tullut ainavain pahemmaksi. Islamisaatio
      saa lisää liikkumatilaa ja ääri uskonnollinen ihmisiä murhaava hallinto
      tulee jatkossa saamaan tukea ääri-islamisilta ryhmiltä. Tuolle hallinolle
      sitten pitäisi antaa kaikki varat joka murhaa ja terrorisoi kansalaisia.

    • Anonyymi

      Muistetaanpa kuitenkin se tosiasia, että kommunistien maanpäällinen paratiisi, Neuvostoliitto, soti omaa imperialistista agendaansa levittääkseen Afganistanissa vuosina 1979-1989, pannen alulle koko kurjuuden.

    • Anonyymi

      Talibaanit on onkin lähellä Lenin- kommareita että terroria terroria !!!

    • Anonyymi

      Neuvostoliiton tuki aseilla tietylle Afganistanin hallinnolle oli yhtä järjetön kuin naton 20- vuotinen sota. Nato toimi yhtä tyhmästi.
      Miksi natomaat varastavat Afganistanille kuuluvia varoja sekä lakkauttavat humanitääristen järjestöjen toimet sorrettujen auttamiseksi?
      Sitten nato nostaa älämölön; väestö kuolee nälkään. Aikamoista pelleilyä aikamiehiltä.

    • Vielä kerran kiitos aloitukselle vaikka toimiikin kirjoituksissaan haisunäätänä.
      Olisiko kukaan huomannut natomaiden kavalaa taktiikkaa Afganistanin kuristamiseksi!
      Natolle ei riittänyt takavarikoida Afganistanin valtion varoja. Se kielsi itsenäisten humanitääristen järjestöjen avustustoiminnan. Nato esti myös itsenäisten valtioiden avustustoimintaa. Millä valtuuksilla?
      Sitten nato alkaa propagandan väestön nälkiintymisestä. Aikoihin on eletty.

      Muistuu mieleen naton propaganda Irakin ydinaseita vastaan ennen sinne hyökkäämistä. Propaganda perustui täydelliseen ja tietoisesti levitettyyn valheeseen.

      • Anonyymi

        onnittelemme, todistit taas eläväsi hlvetissä jossa vakehdellaan niin paljon että kansa kantaa pian teidät loputkin pkaivoon....


    • Anonyymi

      Punaisenristin toiminta tulee jatkumaan ja riippuu taleban hallinnon toi-
      mista voivatko jatkaa ja rahoitusta pitää jatkaa.

      • Anonyymi

        ...no mutta kuinka on mahdollista että nyt, kun maassa on rauha eikä tapella tarvitse, ei ehditä vieläkään töihin ja tienaamaan....vai onkohan se aseiden kanssa ylvästely ja otsan maahan hierominen niin paljon helpompaa...


    • Anonyymi

      On tullut sellaistakin tietoa, että vireillä olleet USA:n ja sen liittolaisten sotarikostutkinta Kansainvälisessä rikosoikeudessa ICC:ssä on lopetettu.
      ICC keskittyy pelkästään vastapuolen Talebanin sotarikoksiin.
      Hyökkäyksen kohteesta tehdään syyllinen. Hyökkääjä julistetaan syyttömäksi. Toki Talebaninkin sisältä löytyy sotarikollisia.

      ICC:stä näyttää muodostuvan natomaiden oikeuslaitos muuta maailmaa vastaan.

    • Anonyymi

      Taliban on kanasanvastainen hallitus jota kansa pelkää että mitä tulemaan
      tulee. Nyt tuo islamistiporukka yrittää estää ihmisiä pekenemasta muual-
      le joita onkin jo paennut miljoonia, ja sorto senkun jatkuu.

    • Anonyymi

      Kansan tehtävä on kasvaa irti kaikenlaisista uskonnoista. Nato yritti aseilla viedä maahan kristinuskoa ja tulos on nolla.
      Taleban liikkeen politiikka on läheistä sukua persuismille; kiihkouskovaisuus ja sisäänpäin kääntyneisyys.

      Aloituksen linkki ei kerro mitään kommunisteista. Aloitus valehtelee päin näköä.
      Afganistanin nälänhätä on natomaiden kosto tappiosta maassa.

    • Anonyymi

      Niinhän tuo Sanna Marin on ehnyt sen mihin muut eivät ole pystyneet. Levitytti coronan ja sairastutti kansan. Kansan perseaukiiseksi teki. Valtion rahat jakoi kulasseille ja juhlijoille. Ulkomaille jakoi rahaa. Velkaannutti Suomen täydellistä.
      Syö ja juhlii valtion laskuun. Esittelee uutta kaljareppuaan.

    • Anonyymi

      Aloitus on petollinen.
      Porvarillinen Taleban liike leimataan marxilaiseksi liikkeeksi. Se yrittää leimata suomalaiset kommunistit talebanien avulla epäihmisiksi.
      Kysymys kuluu, missä tällaisia röyhkeitä valehtelijoita kasvaa.

    • Anonyymi

      Ja tuolle kiihko-muhamettilaiselle hallitukselle pitäisi antaa kaikki varat.??
      Ovat samanlaisia fundiksia kuin olematon skp.

    • Anonyymi

      Edellinen viesti kertoi että vahvimmat aseet omaava porvari saa ryöstää heikomman porvarin. Oi niitä aikoja!
      Aloitus veti natoporvarien ja afgaaniporvarien keskinäisestä sodasta johtopäätöksen, jonka mukaan "Kommunismidiktatuuri ajaa aina katastrooffiin..."

      Onko hän pöllö vai täysin tiedoton. Voidaanko olettaa, että kyseessä on sama porvari(persu?), joka nosti katteettoman valheen Vihreiden väkivaltaisuudesta.
      Siinä viestiketjussa odotetaan, ilmoittaako ylläpito rikospoliisille törkeän panettelun.

    • Anonyymi

      Afganistan tulee saamaan varoja mikäli kurkunkatkojat luopuvat
      veitsistään ja alkavat noudattaa kansalaisiaan kohtaan inhimillisempää
      ihmisoikeuspolitiikkaa.

      • Anonyymi

        Hyväksyttekö oikeudeksi USA:n varastamat n. 10 mrd dollaria Afganistanilta?
        Alikehittyneiden maiden ei kannata laittaa varojaan natomaiden pankkeihin. Siellä keksitään aina "kurkunleikkaajat" ja varat katoavat.

        Huomatkaa aloituksen valhe kommunisteista. Afganistanissa porvarit olivat vastakkain ja ovat vieläkin. Natoporvarit masuttavat vieläkin afgaaniporvareita.
        Afganistanin kansa ajaa taatusti aikanaan kristillis-islamilaisen politiikan suolle.

        Englantilainen porvari surmasi englantilaisen. Tuleeko Englannin valtion varat muissa maissa varastaa muille porvareille?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hyväksyttekö oikeudeksi USA:n varastamat n. 10 mrd dollaria Afganistanilta?
        Alikehittyneiden maiden ei kannata laittaa varojaan natomaiden pankkeihin. Siellä keksitään aina "kurkunleikkaajat" ja varat katoavat.

        Huomatkaa aloituksen valhe kommunisteista. Afganistanissa porvarit olivat vastakkain ja ovat vieläkin. Natoporvarit masuttavat vieläkin afgaaniporvareita.
        Afganistanin kansa ajaa taatusti aikanaan kristillis-islamilaisen politiikan suolle.

        Englantilainen porvari surmasi englantilaisen. Tuleeko Englannin valtion varat muissa maissa varastaa muille porvareille?

        Rosvosihan Neuvostoliiton kommunismidiktatuuri talven 1939-1940 imperialistisella hyökkäyssodallaan 11 prosenttia Suomen maa-alueesta, ajaen 430 000 suomalaista pakoon omista kodeistaan.

        Kommunistihanttapuli Otto Suomensyöjä Kuusinen valehteli tuolloin olevansa peräti Suomen hallituksen johtaja, pyytäen punarosvoarmeijan koko Suomen miehittäjäksi, mikä olisi toteutuessaan tiennyt kaikkien suomalaisten joutumista Neuvostoliiton kommunismidiktatuurin orjuuteen.

        Suomalaiset kommunismidiktatuurin puuhastelijat pitivät ja pitävät edelleen Neuvostoliiton kommunismidiktatuuria ihannevaltionaan, ja palvovat kommunistihanttapuli Otto Suomensyöjä Kuusista pyhimyksenään.


    • Anonyymi

      Eikö ihmisoikeudet enään merkitse kommareille mitään, ja ovatko oikeesti
      koskaan merkinneetkään.? Nkp:n kainalosta joskus huudeltu kaiken-
      laista ja tuettu diktatuureja ja diktatuuria. Valheellista touhua ollut, ja
      käyty Suomenkin demokratian kimppuun. Hyi olkoon.

    • Anonyymi
    • Porvari tappaa porvareita. Aloitus kääntää sen kommunistidiktatuuriksi.
      Kapitalistidiktatuurin edustaja kääntää sen talvisodaksi.
      Luetun ymmärtäminen sakkaa.

      Aloituksen linkki kertoo natokapitalismin katastrofista Afganistanissa. Se on sitä sanan täydessä merkityksessä. Naton tappion jälkeen maahan nousi islaminuskoinen porvariliike.
      Mikäli ulkoa ei enää hyökätä Afganistaniin niin siellä syntyy väistämättä sosialistisia sekä ateistisia liikkeitä.

      On kummallista kapitalistidiktatuurin edustajien lausunnot; USA ja natomaat saavat ryöstää tai pantata kehitysmaiden rahavaroja. He ovat porvaridiktatuuriakin julmemman sortovallan kannattajia.

      • Anonyymi

        Sinä olet kertonut Putinin Venäjän olevan "kiistatta fasistinen, militaristinen ja imperialistinen valtio", ja tuosta minä olen täsmälleen samaa mieltä kanssasi.
        Se oli kerrankin rehellinen lausunto, mistä myös kiitin sinua välittömästi.

        Toisaalta sinä olet levittänyt täällä eräässä toisessa keskusteluketjussa ukrainalaisen kommunistijohtajan Petro Symonenkon haastattelua, jossa hän vaati Venäjälle Ukrainaan kuuluvan Krimin laittoman haltuunoton vuoksi asetettujen pakotteiden poistoa ja niiden suuntaamista sen sijaan Ukrainalle.
        Symonenko siis vaati rikoksen tekijänä olevan Venäjän päästämistä kuin koira veräjästä, sen lisäksi, että se saisi pitää rosvoamansa Ukrainaan kuuluvan Krimin, kun taas rikoksen uhrina olevaa Ukrainaa tulee rangaista Krimin menetyksen jälkeen vielä lisää.

        Tuo osoittaa teidän kommunistien konttaavan antaumuksella Kremlin edessä aivan neuvostoaikojen malliin, riippumatta siitä, että sen nykyinen kortteeraaja on kiistatta fasisti, kuten sinä itsekin myönsit olevan.


    • Anonyymi

      Talibaanit ne ovat pahimman sortovallan tekijöitä, islamin pahimman ismin
      toimeenpanijoita. Tuollaista terrorihallintoa pitäisi sitten vielä tukemalla
      rahallisesti vahvistaa.

    • Anonyymi

      Sotainen nato sai turpiin porvarilliselta islaminuskolta.
      Nato muutti taktiikkaa. Se alkoi kavaltaa Afganistanin valtion varoja. Seuraavaksi natomaat aloittivat propagandamyllyn nälänhädästä. Muistuttaa P-Korean tilannetta. Estetään sanktioilla maan kehittymistä ja sitten parjataan nälänhädällä ja salakuljetuksella.
      Natolla on valtaa ja voimaa mutta kuinka kauan. Jokainen sen aloittama sota viime vuosikymmeninä on päättynyt tappioon.
      Nato on suurin ihmisoikeuksien polkija.

    • Anonyymi

      Kysykää Nato-maiden kansalaisilta mitä mieltä ovat Natosta.
      Naton syytä ei ole P-Korean tilanne vaan oma kommunistihallinto
      joka leikkii ja uhkailee ohjuksillaan ja uhkaa koko maailmankin
      turvallisuutta.

      • Anonyymi

        Miksihän pkoreassa on diktatuuri, sama perhe on hallinnut maata jo 73 vuotta. Demokratia on kirosana maassa jota muu maailma kutsuu sanoilla;
        diktatuuri, juche, sosialistinen valtio, yksipuoluejärjestelmä.
        Maassa jossa ei saa esittää omaa ajatusta, jos esität, sinut tapetaan.

        No, historia kertoo että tuollainen systeemi päättyy aina katastrooffiin.

        Sattuuko muuten joku tietämään, kuinka monta ihmistä siellä on tapettu pelkän mielipiteen vuoksi !!!


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kummallista etteivät Suomen satamat ja lentoasemat ole täynnään kapsäkkeineen Pohjois-Korean ja Kiinan kommunistiparatiiseihin muuttavia proletaareja, ja etenkin kommunisteja, vaikka he kovasti moittivat Suomen "kapitalismidiktatuuria".
      Mistähän moinen johtuu, sillä Suomesta voi vapaasti muuttaa mihin vain?

    • Anonyymi

      Ovat tyytyväisiä Suomen kapitalistiseen porvarilliseen
      demokratiaan vaikka sitä haukkuvatkin, onhan se n-llitolta saatu.

      • Anonyymi

        kommunistihan haukkuu koko ajan, koska muuta se ei osaa...
        ja sen vuoksi kansa kantaa kompurat aina hvonvtunhlevettiin, niinkuin historia kertoo...
        hyvää matkaa sinne vaan....


    • Anonyymi

      Aloitus kertoo.
      Kommnunistidiktatuuri lirissä.
      Linkki tapahtumaan, joka vahvistaa komujen tappion.
      Linkki kertoo Afganistanin Taleban-porvarien päihittäneen porvarillisen natoliittouman. Natoliittouma joutui poistumaan maasta häntä koipien välissä.
      Näin kommunistidiktatuuri ajautui katastrofiin!!
      Ellei joku ymmärrä logiikkaa, niin aloituksen tekijälle voi tehdä lisäkysymyksiä.

    • Anonyymi

      no ainaskin nyt afganistanissa ihmisiä kuolee nälkään kun talebankommunistit pääsivät valtaan... ihan normaali seuraus siitä kun kommunistit pääsevät valtaan...

      harasoo.

      • Anonyymi

        Olipa hyvä arvio. Todellakin talebanit ovat samanlaisia kuin kommunistitkin, ihmishenki on halpaa kun talebani tai kommunisti menee sekaisin... kertoo ihmiskunnan kokemus....


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      71
      5100
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      16
      2357
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1867
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      44
      1568
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1561
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1348
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1267
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      3
      1195
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1187
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1173
    Aihe