M.G:n profetia Suomen tuomiosta ja herätyksestä

M.G:n profetia Suomen tuomiosta ja herätyksestä

Näin sanoo Herra: ”Minun vihani on noussut sinua kohtaan Suomi. Sinun johtajasi ja kirkkosi ovat yhdessä hyljänneet minut ja yhdessä kääntäneet selkänsä minulle. Heidän epäpyhä liittonsa on savu minun sieraimissani, ja sen löyhkä on tullut minun kasvojeni eteen enkä voi sietää sitä enää.

Teidän syntinne malja on täyttynyt ääriään myöten. Olette paaduttaneet itsenne ettekä tahdo kuunnella minua. Koska et kuuntele minua sinä minun nimeäni kantava kirkko, niin en minäkään enää sinua kuuntele. Mene pois minun kasvojeni edestä. Minä teen sinut halveksituksi ja pilkatuksi tämän kansan silmissä, ja he tulevat nauramaan sinulle. Koska kirkkosi ja maasi johtajat ovat kääntäneet selkänsä minulle, niin myös minä käännän selkäni heille.

Tulen ottamaan siunaukseni maastasi pois. Kansanne johtajat tulevat tekemään tyhmiä ja järjettömiä päätöksiä, sillä heillä ei tule olemaan enää viisautta.

Annan tulla puutteen kansanne ylle, minkä tulette näkemään tulevina aikoina. Tulen myös kurittamaan kansanne johtajia, niin että he tulevat häpeillen pakenemaan julkisuutta, kun heidän tyhmien päätöstensä seuraukset tulevat paljastumaan kansalle. Häpeä tulee lankeamaan kirkkonne ja maanne johtajien ylle. Kansa tulee nousemaan heitä molempia vastaan. Kansa tulee syyttämään heitä ahdingostaan, joka tulee kohtaamaan maatanne.

Tämän kaiken keskellä minä annan herätyksen tulen syttyä maahanne. Ensin se on pieni kuin kynttilän liekki, mutta kohta se tulee laajenemaan voimalla maanne joka puolelle.

Monet näkyvällä paikalla olleet työni tekijät tulen siirtämään syrjään heidän tehtävistään heidän ylpeytensä tähden. Tulen nostamaan tuntemattomuudesta miehiäni ja naisiani, jotka eivät tahdo tallettaa itselleen rahaa eivätkä kunniaa. Tulen ottamaan heidät voimalliseen käyttööni. He tulevat antamaan minulle kunnian siitä, mitä tulen tekemään heidän kauttansa.

Jotka tulevat silloin kääntymään minun puoleeni, heidän puoleensa tulen myös minä kääntymään.”

10

978

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Niin. Surullista todeta että nykypäivän kristikansasta suurin osa elää uskonnollisuudessa.
   Uskonnollisuus on maailman pahin syöpä, surullista että se koskee suurta osaa kristikansaa. Emmekö me sinun nimessäsi tehneet sitä,tätä ja tota vaan mitä Jeesus vastaa: Minä en ole koskaan teitä tuntenut, menkää pois minun tyköäni te laittomuden tekijät.
   On olemassa jo luopiokirkko(ja) ja papit jotka opettavat väärin ja koska näin on tapahtunut jo vuosikymmeniä tulee kylmenevään monien rakkaus.
   Kuvien palvonta, patsaiden palvonta "pyhine" muotomenoineen, suitsukkeineen ja kaapuineen on ällötys jumalan silmissä. Missään kohtaa raamattua ei myöskään puhuta paavalin sijaisesta johon eräs kirkkokunta on johtajansa asettanut Palvoen mariaa mikä menee epäjumalan palvomiseen.

   Tämä oli laajempi kannan otto kristikunnan tilasta.

  • Anonyymi

   Valehtelet taas kummin.

   • Anonyymi

    Barnabaan evankeliumissa muistaakseni sanotaan, että älköön ihminen tuomitko ketään muuta kuin itseään. Helppohan se on toisia osoittaa, jolloin olo tuntuu vähemmän syntiselle.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Barnabaan evankeliumissa muistaakseni sanotaan, että älköön ihminen tuomitko ketään muuta kuin itseään. Helppohan se on toisia osoittaa, jolloin olo tuntuu vähemmän syntiselle.

    Enhän minä tuomitse vaan totean tosiasian.


  • Anonyymi

   Unessa kuulin tykinlaukauksen. Kun katsoin ikkunasta, niin viereisellä pellolla oli pieni savupatsas ja ymmärsin että venäläiskoneet olivat pudottaneet pommeja.

   • Anonyymi

    Milloin tämän unen näit ?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Milloin tämän unen näit ?

    Pari päivää sitten.


   • Anonyymi

    Ihmiset näkee vanhankantaisia unia, koska eivät tiedä nykyajan sotakalustosta.


  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Niin minne lie liikkuvat, mitä vanjat puuhaa? Onko kohta tuliaseiden jylinää kaikissa ilmansuunnissa ? niinkuin Rokan näyssä vuodelta 2001 sanottiin.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mikamika missä mika

   Polliisi etsii https://poliisi.fi/-/epailty-henkirikos-torniossa?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
   Tornio ja Haaparanta
   36
   3509
  2. Sofia kertoo et halusi luvan kokeiluihin seksin suhteen Lontoossa asuessaan..

   Katos nainen alkaa kertoa et seksikokeilut alkoi maistua, kun muutti Lontooseen.Marokkolainen räppäri ja tietenkin sekin on varsttu mies ja itse sen k
   Kotimaiset julkkisjuorut
   199
   3308
  3. Mahdoton ymmärtää suomalaisia, jotka kannattaa Putinin venäjää

   ja jopa hyökkäystä Ukrainaan. Minkälainen ihminen tuollainen voi olla, kysyn vaan? Mitä hienoa on diktatuurissa, ja vaikka siinä ettei ole edes sanan
   Maailman menoa
   366
   2988
  4. Mua kiinnostais

   Aika paljon vietellä sut vielä J... ❤️❤️
   Ikävä
   61
   1468
  5. Aion ottaa yhteyttä sinuun

   ens tai seuraavalla viikolla. Tähän vaan tiedoksi että osaat varautua rakas :)
   Ikävä
   96
   1244
  6. Martina, Jasser ja kaik neljä tytärtä Järvisydämessä

   Sinne se Jasseri kiitää pitkin baanaa. Esko oli niin kiva, että antoi autonsa hälle. Noin toimii fiksu, avarakatseinen ex.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   157
   1196
  7. Jos laittaisin viestin

   Laittaisn: vaan: Moi, mitäs kuuluu 😊 Se riittäisi kertomaan tarpeeksi kaiken jälkeen. Mitä itse laittaisit?
   Ikävä
   78
   1193
  8. Miehelle muistutuksena

   Rakastan! Läpi tulen ja jään, minä tulen ja luoksesi jään (lainaus jostain). Odota minua! H
   Ikävä
   90
   1110
  9. Arvomaailma

   Miten kukin elämää arvottaa. Tuli noista vaatteista mieleen tuossa yhdessä ketjussa, että miten te arvotatte ihmisiä, millä perusteella ja miten? Mä
   Sinkut
   282
   968
  Aihe