Evoluutio ei liity elämän syntyyn?

Anonyymi

"Biologit kyllä tutkivat elämän syntyä, mutta evoluutioteoriaan se ei kuulu."

Tämän selityksen taakse evolutionisteilla on tapana paeta, koska he tietävät häviävänsä, jos he ryhtyvät aiheesta loogiseen keskusteluun. Nimittäin lapsikin ymmärtää, ettei evoluutiota voi olla ilman sitä edeltänyttä abiogeneesiä.

Kysymys ”evoluutio, faktaa vai fiktiota” kytkeytyy erottamattomasti elämän syntytapaan. Fyysisessä maailmassa ei voi olla toimintoa, joka ei ole koskaan alkanut. Tästä syystä evolutionistit uskottelevat itselleen ja muille, että meidän kaikkien luonnossa havaitsema lajien sopeutumismuuntelu on evoluutiota. Evoluutio on joskus menneisyydessä alkanut, koska "näemme sitä".

Evoluution olemassaolon todistamisen kannalta keskeinen kysymys on, kuinka solun geneettinen koodi olisi voinut syntyä suunnittelemattomasti ja tarkoituksettomasti. Evoluutiohan ei edes oman teoriansa mukaan voi toimia, ellei eliöissä tapahdu jatkuvaa muuntelua antamassa luonnonvalinnalle vaihtoehtoja valittavaksi. Evoluutio ei näin ollen voikaan selittää solun geneettisen koodin syntyä, koska geneettisen koodin olisi pitänyt olla valmiina, jotta evoluutio olisi voinut alkaa!

Miten evolutionistit tulevat toimeen tämän loogisen ongelman kanssa? Huonosti. Tavallisesti he ilmoittavat geneettisen koodin itsestään ilmaantuneen myyttiseen ”alkusoluun” tai "replikaattoriin", josta kaikki maailman eliöt polveutuvat. Jokainen ymmärtää, että tällainen premissi perustuu mielikuvitukseen.

Evolutionistit käyttävät kuvittelemaansa geneettisen koodin eliökunnan kattavaa universaalisuutta perustana polveutumisopille, jonka lähtökohtana myyttinen ”alkusolu/replikaattori” toimii. Geneettisen koodin universaalisuuden teoria sopii hyvin yhteen polveutumisopin kanssa, ja polveutumisoppi sopii hyvin yhteen geneettisen koodin universaalisuuden teorian kanssa. Kehäpäätelmä on moitteeton. Tieteen kanssa sillä ei ole mitään tekemistä.

Evolutionistien kehäpäätelmä unohtaa sen, että ensimmäisen elävän solun toisiinsa kytkeytyvien osien olisi pitänyt rakentua ja liittyä toimivaksi kokonaisuudeksi silmänräpäyksellisessä evoluutiossa, jossa niiden yhteistoiminta samalla käynnistyy. Tähän jokseenkin hankalasti kuviteltavaan salama-evoluutioon niveltyy lisäksi solun elämälle välttämättömän geneettisen koodin samanaikainen ilmestyminen. Solu geneettisine koodeineen ei ole voinut rakentua vähitellen evoluution kautta, koska solu kuolee jos sen jokin osa puuttuu tai ei toimi.

Ei siis ihme, että evoluution käynnistymiseen liittyvä ylittämätön ongelma kuitataan evolutionistien taholta tyyliin "jotenkin sen täytyi tapahtua, vaikkemme vielä kaikkea tiedä. Evoluutio on joka tapauksessa ainoa tieteellinen ajattelutapa." Oikeasti darvinistinen ajattelutapa on tässä kohtaa suunnilleen yhtä tieteellistä kuin Mustanaamion seikkailut.

4

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hymy nousee huulille fundamentalistisen kreationistin "keskustellessa" tieteestä! :D

      • Anonyymi

        Yhtä tosissaan ne ovat edelleen kuin silloin joskus 40 vuotta sitten kun itse viimeksi olin käännytyksen kohteena. Lopputuloksena taisi olla että virallisesti pesivät minusta kätensä.

        Kreationistien harrastaman pulushakin seuraaminen vähentää uskoa ihmisen älykkyyteen ja lajin tulevaisuuteen. Ja nämä pulut, mikä pahinta, lisääntyvät yrittäen kasvattaa omat lapsensa samaan älyttömyyteen.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Abiogeneesi on fakta. Elämä on syntynyt ja se vaikuttaa elottomassa aineessa.

      Solun geneettinen koodi on syntynyt kauan sen jälkeen, kun ensimmäinen "eläväksi" luonnehdittavissa oleva replikaattori on syntynyt. Itse asiassa biologia tuntee useitakin mahdollisia ketjuja jonkinlaisen itseään monistavan entiteetin syntyyn. Mikään niistä ei vaadi yliluonnollista tapahtumaa.

      Ensimmäinen solu ja sen perimä on jo evoluution tulosta. Mitä tarkkaan ottaen on ollut ennen sitä, on osin arvailujen varassa, koska mitään jälkiä ei tietenkään ole jäänyt.

      Puheet silmänräpäyksellisestä evoluutiosta osoittavat vain sen, ettet tiedä, mistä kirjoitat. Palautumatonta monimutkaisuutta luonnosta ei ole löytynyt, vaikka eräät ID oppiin kallellaan olevat biologit ovat käyttäneet koko työuransa sellaisen löytämiseksi.

      Minulla alkaa aina suupieli nykiä, kun kreationisti kirjoittaa tieteestä. Ihminen, joka uskoo 6000 vuotta vanhaan Maahan tai puhuvaan aasiin ja käärmeeseen on jäävi puhumaan tieteestä. Raamattu on esitieteellisen paimentolaiskansan uskomuksia kuvaava kirja, jolla on tieteen kanssa yhtä vähän tekemistä kuin Kalevalalla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      90
      1260
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1056
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      63
      797
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      750
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      290
      706
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      694
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      39
      661
    9. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      648
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      634
    Aihe