ILLUMINAATEILLA PYRKIMYS SAADA KAIKKI VIETTÄÄN KATOLISTA PYHÄÄ SUNNUNTAITA SAPATIN ESEMESTA

Anonyymi

Salaliittosivustoilla illuminaateista on paljon tärkeitä paljastuksia, Toki osa on yliampuvia mielikuvituksellisia. Mutta (ikävä kyllä) monet järkyttävätr paljastukset ovat todellakin totta. Minäpä myös lisään oman tieträmykseni mukaan jotain. Illuminaatit ovat Roomalaiskatolisen kirkon yksi järjestö tai toimintaverkosto. Illuminaatit perustettiin joskus 1700-luvun lopulla tarkoituksena jatkaa jesuiittojen toimintaa, joka oli tällöin uhkana loppua. Koska paavi oli ihmisten painostuksen alaisena joutunut lakkauttamaan jesuiittojen järjestön ja oli vaara ettei jesuiitat enää pääsisi koskaan jatkaan toimintaansa.
Toisin kuitenkin kävi, jesuiitat uudelleenperustettiin. ja mitä sitten tapahtui, emme kaikkea tiedä. Kuitenkin illuminaatit ovat oikeasataan (lähes) kokonaan jesuiittojen ja katolisen kirkon johtama verkosto. Tosiasia myöskin tämä, että 1800-luvun alkupuolella yksi illuminaattien osasto muutti nimensä toiseksi(, en muista miksi), mutta tämä edelleen muutti nimensä kommunistien erääksi järjestöksi. Ja Karl Marx ja Moses Hess, joka houkutteli Karl Marxin illuminaatteihin, olivat molemmat myöhemmin aivan korkeimpien tasojen illuminaatteja.
Katolinen kirkko apujoukkoineen, mm. jesuiittajohtoinen illuminaatti, pyrkii maailmanvaltaan, saamaan myös kaikki kristilliset seurakunnat ja usakonnolliset järjeströt valtansa alle. JA NÄIN TURMELTUA NE .Sopii kysyä miksi? Mutta näin tekevät. Monet katoliset johtajat ovat paljastaneet, että katolinen kirkko on valinnut sunnuntainvieton yhdeksi tärkeimmistä strategioistaan saada yhteys ja side protestantteihin. Miksi? Koska sunnuntai on katolisen kirkon asettama pyhäpäivä.... yllätys yllätys.... ei Jumalan asettama pyhäpäivä. Katoliset johtajat pitävät yleisesti sunnuntaita kirkkonsa vallan merkkinä, sillä usein kerskuvat, ja opettavat että kun joku alistuu sunnuntainviettoon(sapatti-lauantain asemasta) niin hän silloin alistuu katolisen kirkon valtaan.
Raamatussa kerrotaan Taivaan Jumalan pyhittäneen pyhäpäiväksi ainoastaan viikon seitsemännen päivän, sapatin. Juutalaiset ovat aina viettäneety sapattia lauantaina, tai oikeastaan vuorokautena joka alkaa perjantain auringonlaskusta ja päättyy lauantain auringonlaskuun. Jeesus taas vuorisaarnassa julisti, ettei laista muutu eikä lakkaudu eikä poistu pieninkään lainpiirto. ELI Raamatullinen pyhä on edelleen sapattilauantai.
Sunnuntai on alkuaan ollut auringonpalvontauskonnon pyhäpäivä, joka on omistettu kokonaan epäjumalanpalvelukselle. Tämä uskonto mithrakultin nimellä valloitti Rooman 200-luvulla ... näin myös sunnuntaipyhä. Kun Rooman keisari Konstantinus kalenteriuudistuksen yhteydessä teki lailla tästä aurinkopäivästä Rooman valtakunnan pyhäpäivän , jo maallistunut Rooman kirkko seurasi pian paavinsa Sylvesterin johdolla perässä ja ilmoittivat ettei enää vietetä pyhänä sapattia vaan nyt tästälähtien pyhänä vietetään Herran Päivää, joka oli annettu aurinkopäivälle eli sunnuntaille nimeksi. Nämä muutokset tehtiin 320-luvulla. Ja pian Laodikean seurakunnan kokouksessa jopa julistettiin kirous niille jotka jatkavat Raamatullisen sapatin viettoa..
Tämä on faktaa . Illuminaatit tekevät työtä saadakseen kaikki rikkoon Raamatullista sapattilauantaita ja viettämään katolista pyhäpäivää sunnuntaita sapatin asemasta. Lukemattomat Ilmestyskirjan tutkijat ovat sitä mieltä että juuri tämä tulee olemaan pedon merkki, josta Ilmestyskirjassa varoitetaan vakavasti. Kumpaa tottelet enemmän : Taivaan Jumalaa vai tumeltunutta kirkkoa Petoa, jotta myös Babyloniksi kutsutaan.

4

51

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   luontokin viettää lepopäivää 🤣

  • Anonyymi

   Kyllä monen kriisin takana voi olla illuminaattien salajuonet. Jos ei ole, niin ulkoavaruuden olennot. Kaikkea ei voi selittää ja elämme kummallista aikaa. Mutta, jos uskon tuohon, niin miksi sitten nauretaan kristityille?

  • Anonyymi

   Kun saan viettää rauhassa lepopäiväni, olen huomannut että se lepo tuntuu aivan kuin viikon lomalta! En siis sen päivän lisäksi tarvitsisi mitään muita lomia.

   Sunnuntaisin olen taas tuntenut sellaista surua ja jotain iljettävyyttä jo lapsesta asti. Luulen että se johtuu epäjumalanpalvonnasta joka on tuona päivänä huipussaan?

   • Anonyymi

    Sama iljettävyys tuntuu joulun aikaan.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Melkein lähetin viestin.

   Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
   Ikävä
   155
   2621
  2. Ikävöimäsi henkilön ikä

   Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
   Ikävä
   82
   1899
  3. Tiedätkö autereen?

   Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
   Tunteet
   13
   1807
  4. Liikenne onnettomuus

   Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
   Orimattila
   96
   1575
  5. Mikä tekee kaivatustasi

   haluttavan?
   Ikävä
   101
   1511
  6. Kuka jäi auton alle

   Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
   Kuortane
   9
   1364
  7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

   kaivattusi kanssa?
   Ikävä
   66
   1198
  8. Oli kyl kunnon reissu

   Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
   Kuhmo
   12
   1074
  9. Naisten pitäisi lähestyä miehiä enemmän.

   Milloin viimeksi lähestyit miestä ja pyysit kahville tai treffeille?
   Sinkut
   114
   1063
  10. Vähän pelottaa

   Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
   Ikävä
   45
   1034
  Aihe