ILLUMINAATEILLA PYRKIMYS SAADA KAIKKI VIETTÄÄN KATOLISTA PYHÄÄ SUNNUNTAITA SAPATIN ASEMESTA

Anonyymi

Salaliittosivustoilla illuminaateista on paljon tärkeitä paljastuksia, Toki osa on yliampuvia mielikuvituksellisia. Mutta (ikävä kyllä) monet järkyttävätr paljastukset ovat todellakin totta. Minäpä myös lisään oman tieträmykseni mukaan jotain. Illuminaatit ovat Roomalaiskatolisen kirkon yksi järjestö tai toimintaverkosto. Illuminaatit perustettiin joskus 1700-luvun lopulla tarkoituksena jatkaa jesuiittojen toimintaa, joka oli tällöin uhkana loppua. Koska paavi oli ihmisten painostuksen alaisena joutunut lakkauttamaan jesuiittojen järjestön ja oli vaara ettei jesuiitat enää pääsisi koskaan jatkaan toimintaansa.
Toisin kuitenkin kävi, jesuiitat uudelleenperustettiin. ja mitä sitten tapahtui, emme kaikkea tiedä. Kuitenkin illuminaatit ovat oikeasataan (lähes) kokonaan jesuiittojen ja katolisen kirkon johtama verkosto. Tosiasia myöskin tämä, että 1800-luvun alkupuolella yksi illuminaattien osasto muutti nimensä toiseksi(, en muista miksi), mutta tämä edelleen muutti nimensä kommunistien erääksi järjestöksi. Ja Karl Marx ja Moses Hess, joka houkutteli Karl Marxin illuminaatteihin, olivat molemmat myöhemmin aivan korkeimpien tasojen illuminaatteja.
Katolinen kirkko apujoukkoineen, mm. jesuiittajohtoinen illuminaatti, pyrkii maailmanvaltaan, saamaan myös kaikki kristilliset seurakunnat ja usakonnolliset järjeströt valtansa alle. JA NÄIN TURMELTUA NE .Sopii kysyä miksi? Mutta näin tekevät. Monet katoliset johtajat ovat paljastaneet, että katolinen kirkko on valinnut sunnuntainvieton yhdeksi tärkeimmistä strategioistaan saada yhteys ja side protestantteihin. Miksi? Koska sunnuntai on katolisen kirkon asettama pyhäpäivä.... yllätys yllätys.... ei Jumalan asettama pyhäpäivä. Katoliset johtajat pitävät yleisesti sunnuntaita kirkkonsa vallan merkkinä, sillä usein kerskuvat, ja opettavat että kun joku alistuu sunnuntainviettoon(sapatti-lauantain asemasta) niin hän silloin alistuu katolisen kirkon valtaan.
Raamatussa kerrotaan Taivaan Jumalan pyhittäneen pyhäpäiväksi ainoastaan viikon seitsemännen päivän, sapatin. Juutalaiset ovat aina viettäneety sapattia lauantaina, tai oikeastaan vuorokautena joka alkaa perjantain auringonlaskusta ja päättyy lauantain auringonlaskuun. Jeesus taas vuorisaarnassa julisti, ettei laista muutu eikä lakkaudu eikä poistu pieninkään lainpiirto. ELI Raamatullinen pyhä on edelleen sapattilauantai.
Sunnuntai on alkuaan ollut auringonpalvontauskonnon pyhäpäivä, joka on omistettu kokonaan epäjumalanpalvelukselle. Tämä uskonto mithrakultin nimellä valloitti Rooman 200-luvulla ... näin myös sunnuntaipyhä. Kun Rooman keisari Konstantinus kalenteriuudistuksen yhteydessä teki lailla tästä aurinkopäivästä Rooman valtakunnan pyhäpäivän , jo maallistunut Rooman kirkko seurasi pian paavinsa Sylvesterin johdolla perässä ja ilmoittivat ettei enää vietetä pyhänä sapattia vaan nyt tästälähtien pyhänä vietetään Herran Päivää, joka oli annettu aurinkopäivälle eli sunnuntaille nimeksi. Nämä muutokset tehtiin 320-luvulla. Ja pian Laodikean seurakunnan kokouksessa jopa julistettiin kirous niille jotka jatkavat Raamatullisen sapatin viettoa..
Tämä on faktaa . Illuminaatit tekevät työtä saadakseen kaikki rikkoon Raamatullista sapattilauantaita ja viettämään katolista pyhäpäivää sunnuntaita sapatin asemasta. Lukemattomat Ilmestyskirjan tutkijat ovat sitä mieltä että juuri tämä tulee olemaan pedon merkki, josta Ilmestyskirjassa varoitetaan vakavasti. Kumpaa tottelet enemmän : Taivaan Jumalaa vai tumeltunutta kirkkoa Petoa, jotta myös Babyloniksi kutsutaan.

19

200

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kaikkien ihmisten tulisi pitää Jumalan antama sapatti pyhänäpäivänä. Sapatti annettiin paratiisissa. Jeesuksen sanojen mukaan ihmistä varten.

      1234567---

    • Anonyymi

      Herraa pitää seuraa joka päivä että sillä olisi jotain vaikutusta.

      • Anonyymi

        Herraa pitääkin seurata joka päivä.
        Jeesus meni tapansa mukaan sapattisin synagoogaan opettamaan ja samalla paransi sairaita. Juutalaiset närkästyivät tästä ja pitivät Jeesusta sapatin kumoajana, syystä, että Jeesus paransi sapattina sairaita.
        Jeesus ei kumonnut sapattia, Jeesus teki sapatista ihmisläheisemmän. Sapattina tulee myöskin härkä nostaa kaivosta, jos sapattina putoaa. Tulipalot tulee sammuttaa, eläimet, vanhukset , lapset tulee myöskin hoitaa. Vartijat ja poliisit vuorollaan töissä sapattisin, sillä elämme maailmassa, jossa tehdään paljon laittomia tekoja jne...

        1234567---


      • Anonyymi

        Vielä tiedoksi: Sunnuntai on pedonmerkki. Vastaavasti sapatti on Jumalan merkki.

        1234567---


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vielä tiedoksi: Sunnuntai on pedonmerkki. Vastaavasti sapatti on Jumalan merkki.

        1234567---

        PSALMI 92. Ylistyslaulu vanhurskaan Jumalan kunniaksi.
        VIRSI, sapatinpäivä-laulu.
        2. Hyvä on Herraa kiittää ja veisata kiitosta sinun nimellesi, SINÄ KORKEIN.
        3. Aamulla julistaa sinun armoasi ja yön tullen sinun totuuttasi.
        6. Kuinka suuret ovat sinun tekosi Herra ! Sinun ajatuksesi ovat ylen syvät.
        7. Järjetön mies ei tätä ymmärrä, eikä sitä älyä tomppeli.

        1234567---


    • Anonyymi

      Jeesus ei vain erotellut mitään töitä. Hän sanoi tekevänsä töitä alati.

      On ihmiskeksintöä erotella asioita mitä saa tehdä sapattina ja mitä ei. Oikeastaan todella naurettavaa uskonnollisuutta mitä ei kuvittelisi olevan Suomessa armon vuonna 2023.

      • Anonyymi

        Jeesuksen työ on hengellistä työtä. Rukoilee aina puolestamme.


      • Anonyymi

        Kun puuttuu usko, alkaa turhien puuhailu, kuten sapatista jaamaaminen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kun puuttuu usko, alkaa turhien puuhailu, kuten sapatista jaamaaminen.

        Muistamattomille jauhetaan.


    • Anonyymi

      Lakihenkisillä on lain kirous päällään. Silloin ei ole mitään millä he voivat itseään puolustaa. Heillä ei ole mitään muuta kuin tuomion sana mikä heidät tuomitsee.

      • Anonyymi

        Oliko Jumala lakihenkinen kun antoi kymmenenkäskyn lain ?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oliko Jumala lakihenkinen kun antoi kymmenenkäskyn lain ?

        Oli. Vanha liitto oli lakihenkinen kuten islam on yhä tänä päivänä.

        Eikä laista ole seurannut mitään hyvää. Se on kirous kuten oli tarkoituskin olla. Se kuvasti sitä vihollisuutta mikä on ihmisen ja Jumalan välillä, että täytyi olla ankarat lait eikä ne mitenkään Israelia ole siunanneet muihin kansoihin verrattuna. Juuri päinvastoin, laista on tullut heille sekä osin kristikunnalle kirous kun ovat niihin pitäytyneet eikä Jeesuksen opetukseen ja tarjoamaan pelastukseen.

        Jumala onneksi armahti ihmisiä ja Jeesuksen Kristuksen kautta poisti lain kirouksen ja siten pääsemme Jumalan valtakuntaan sen armon kautta eikä lain kirous ole niiden päällä, jotka uskovat sen.

        Riivaajien usko ja viisaus on siinä että he pyrkivät sälyttämään tuon kirouksen yhtä ihmisen päälle. Sen taakan mitä Israel ei ole pystynyt kantamaan kun on käsky käskyn päällä ja läksy läksyn päällä. Se on Jumalan pelastussuunnitelman häpäisyä, Kristuksen työn polkemista jalkohinsa ja ihmisten eksyttämistä valheellisella pelastuksella.


    • Anonyymi

      Lakihan on vain syyttäjä. Se uudessa liitossa ei ole enää Jumalan lasten kirous ja lailla voi vain tuomita muita ihmisiä. Laki on uudessa liitossa vain paholaisen väline syyttää ihmisiä, eksyttää heitä ja viedä pois Jumalan vanhurskaudesta. Lakihenkisyys on riivaajien viisautta, jossa ei ole edes tarkoitus tarjota ihmiselle pelastusta, vaan syyttää heitä lain varjolla, joka ei edes ole voimassa. Se ei tosiaankaan ole se evankeliumi, joka on tarkoitettu ilosanomaksi.

      • Anonyymi

        Tuomiota on tullutkin Uuden Liiton aikana.

        Laodikean kirkolliskokouksessa 364 jKr. Jumalan oikean sapatin viettäjät julistettiin pannaan. Canon XXIXX alkaa: Kristittyjen ei tule seurata juutalaisuutta lepäämällä sapattina, vaan heidän on työskenneltävä tuona päivänä, mieluummin kunnioittaen Herran päivää, ja jos voivat, levättävä silloin kristittyinä. Mutta jos joku havaitaan olevan juutalaisuuden kannattaja, julistettakoon hänet pannaan, eroon Kristuksesta. - Index Canonum.

        Kuka muutti ? Vuonna 325 jKr. Rooman piispa Sylvester muutti nk. apostolisella vallalla viikon ensimmäisen päivän sunnuntain nimen Herran päiväksi.

        KENELLÄ VALTA ?

        1234567---


    • Anonyymi

      Juutalaisten sapattia ei hyväksytty siksi että he olivat sapatin vuoksi vainonneet alkuseurakunnan kristittyjä. Kaiken lisäksi sapatilla oli verinen kaiku, kun Jeesus oli sapattirikkomusten vuoksi naulittu ristille. Olisi ollut kornia viettää sapattia samalla muka Jeesusta muistaen, kuin juuri sapatin ja sen lain vuoksi hänet oli haluttu tappaa. Aivan kuin olisi halutti syyttää Jeesusta sapatin rikkomisesta ja itse asiassa niin tehdäänkin kun sapattia vietetään. Syyllistetään myös Jeesusta sen rikkomisesta.

      Siksi parempi juhlapäivä on Jeesuksen ylösnousemuspäivä. Se on ilon juhla jossa ei ole pahoja muistoja eikä ikäviä tuomiota. Ja toisekseen lauantai on suuren ja mahtavan ay-liikkeen vuoksi vapaapäivä. Ei peto ole sitä työpäiväksi määrännyt.

      • Anonyymi

        Niin on Jumala maailmaa rakastanut, että antoi ainokaisen poikansa.


      • Anonyymi

        Arvostettu Piispa Eero Huovinen kirjoitti Ilta Sanomissa 5.11.1999. Vapaa sana seuraavasti:

        Vuoden 1973 Alusta virallinen maallinen viikkokalenterimme on alkanut maanantaista. Vielä 1970-luvun alussa viikkomme alkoi sunnuntaista. Kristityt olivat JO VARHAIN KEKSINEET TEHDÄ sapatin jälkeisestä päivästä varsinaisen juhlapäivän, vaikka yleinen lepopäivä siitä tuli vasta 300-luvulla.

        Jeesus sanoi: Sapatti on asetettu ihmistä varten. Ei juutalaista, vaan ihmistä varten. Todellisuudessa se annettiin 2000 vuotta ennen kuin juutalaisia oli edes olemassa.

        On juutalaisia, ketkä eivät usko Jeesukseen. On myöskin niin kutsuttuja kristittyjä, jotka eivät ymmärrä, että Jumalan antama sapatti kuuluu myöskin Uuden Liiton kristityille pyhäpäiväksi.

        1234567---


    • Anonyymi

      Niin suuria valheita että suu halkeaa.

      Alkuseurakunta joutui juutalaisten vainojen kohteeksi kun heillä ei ollut sapattia eikä muita juutalaisia säädöksiä. Sapatin kirous jatkui myös heidän osalta ja Jeesuksen seuraajien osa oli sama kuin mestarina. Heitä vainottiin sapatin vuoksi.

      Sapatin käsky annettiin Mooseksen kautta uppiniskaille kansalle kuuliaisuuden merkkinä eikä käskyssä sinällään ollut mitään järkeä eikä kunniallisuutta kivittää se, joka keräsi polttopuita sapattina. Se ei tosiaankaan ollut mikään pyhä käsky, vaan se oli rangaistus jo itsessään ja osoitus Jumalan vihollisuudesta ihmistä kohtaan. Mitä varten koko laki asetttiin.

      Jeesuksessa tila palautui ennalleen kun Jeesus poisti lain kirouksen kärsin itsekin syytteet lain rikkomisesta. Hän kantoi se syytöksen ristillä ja siksi jos meitä syytetään sapatin rikkomisesta, meitä syytetään samalla tavalla kuin Jeesusta itsekkäiden periaatteiden mukaan eikä Jumalan rakkauden ja totuuden mukaan.

      Ei juutalaiset voi uskoa Kristukseen kun ovat sapattirikkomuksista Hänet tappaneet. Samoin emme mekään voi jos juutalaisten tavoin otamme heidän vanhan liiton tavat käyttöön ja hylkäämme Kristuksen sekä hänen sovitustyömme. Voidaan Paavalin tavoin kysyä että turhaanko Kristus kuoli.

      Mutta turha kuvitella että harhaoppinen tätä uskoisi, mutta hyvä hänestä on varoittaa aivan samalla tavalla kuin nykyaikaisista nettihuijareista, jotka pyrkivät tyhjentämään ihmisten pankkitilin huijaamalla. Harhaoppinen pyrkii huijaamaan ihmisen taivaspaikan omavanhurskaudella. Ei sen selkeämpää omavanhurskautta kuin sapatti ole edes olemassa.

      • Anonyymi

        Uuden Liiton aikaan tapahtuneita hirveyksiä.

        1700-luvun Luterilaiset virret kertovat, pedosta, antikristuksesta paavista.

        Virsi. 241. 4. Se peto itsens' istutti Jeesuksen kirkkoon pyhään, ja oikian Jumalan unhotti itsens' teetteli siaan: Hän paimenet hukuttaa käski kuin lampait' laitumell' toit, ja vallan saada aikoi kaiken lauman keskell.
        5. O tätä suurta surkiutt' ! ylits' vaivaisen lauman, ettei kenelläkään ollut rohkiutt' Jumalan sanaa puhumaan sen pahan pedon pelvost', Hän uhkas, kaikki käkes, Hän poltti, tappoi ja säkes, kuin vastasit hänt' ehdost'.

        Pimeä keskiaika kesti 1260 vuotta, murhattuja tuli, noin 50 miljoonaa menetti henkensä.

        1234567---


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4603
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2249
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1774
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1508
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      27
      1443
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1298
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1227
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1146
    9. 23
      1092
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe