Matutisin elokuussa 2009 näkemä näky susista rokotepiikki suussaan

Joh. W. Matutisin elokuussa 2009 näkemä näky susista rokotepiikki suussaan

Kun olin valmistamassa saarnaa, Herra antoi minulle näyn. Näin suuren niityn jossa oli monia lampaita. Yhtäkkiä joka puolelta tuli susia laumaan sekoittuen lauman sekaan.

Sen paremmin paimenet kuin paimenkoiratkaan (tärkeä havainto) eivät hälyttäneet laumaa tms., vaan ne olivat kuin hypnoosissa. Vain laumassa syntyi levottomuutta. Ja lampaat huomasivat, että jotain ei ollut ihan oikein, mutta nekään eivät tosissaan ajatelleet asiaa, vaan jatkoivat syömistä ja oleskeluaan rauhallisesti. Paimenet ja koirat taas eivät edes huomanneet, että mitään oli tapahtunut.

Kun katselin näkyä tarkkaan, susilla oli kuin käärmeillä piikki suussaan, ja sillä ne pistivät lampaita, jotka hätkähtivät ja taas vaan jatkoivat ruohon syöntiään. Hetken päästä sudet pakenivat takaisin vuorille koskaan viemättä yhtään lammasta laumasta tms.

Katsellessani tätä ajattelin, että tämä ei ole mahdollista, että sudet saisivat vapaasti tulla lammaslaumaan ja silti eivät vahingoittaisi niitä.
Se ei ole suden luonteen mukaista. Kun sudet jättivät lampaat, ne olivatkin yhtäkkiä johtosutta myöten vuoren laella. Johtajasusi oli kuin hirviö.

Sitten ne alkoivat ulvoa, ja paimenet ja koirat olivat kauhuissaan ja shokissa. Silloin pääsusi alkoi puhua ihmisen äänellä, jossa oli demoninen sävy: "Rakkaat paimenet, koirat ja lampaat, nyt te kuulutte meille. Te olette täysin käsissämme. Olimme joukossanne, eikä kukaan teistä huomannut mitään. Me jopa rokotimme teidät seerumilla, joka tekee teidät meidän omiksemme. Nyt te kaikki kannatte meidän sinettiämme. Me olemme myös rokottaneet teihin meidän henkeämme ja sitä mitä meissä on, ettekä huomanneet mitään. Nyt teillä ei ole mihin paeta, te olette nyt meidän kontrollissamme."

Näyssä sanoin EI!, Herra on minun Paimeneni. Minä en halua mitään tekemistä vihollisen ja hänen joukkojensa kanssa. Minä en halua heitä paimenikseni. Näyssäni pääsusi nyt jatkoi hymyillen vinosti puhumista lampaille: "Te söitte ja joitte ja nukuitte. Teille vatsanne ja toimeentulonne oli tärkeintä."

Nyt kuulehan mitä kuulin tämän demonin sanovan näyssä: "Me olemme tulleet kostamaan sen kun te ajoitte meidät sikoihin (Matteus 5:1-17). Silloin teidän Herranne ajoi meidät sikoihin. Nyt olemme toipuneet ja tulleet saadaksemme antaa takaisin, ja siksi nämä lampaat ovat nyt meidän. Olin shokissa.

Sitten kuulin Herran äänen joka puhui: "Poikani, jokaista ihmistä tullaan kehottamaan ottamaan “pakollinen” rokote , se on sumuverho. Ja näyssä Herra varoitti, että jokainen joka ottaa rokotteita tulee (mahdollisesti) susien vaikutusvallan alle, eli myöntyy eliitin suunnitelmiin jne. Kaikki joilla ei ole Minun sinettiäni ja Henkeäni. Herra kehotti: "Te minun lapseni, olkaa lujat ja rohkeat älkääkä antako pistää itseänne."

(Tulee pätemään myös niin sanotun ”sirutuksen” aikana!)

Teidän tulee luottaa Minuun. Vien teidät toisille rannoille ja siellä elämä jatkuu kutakuinkin normaalisti. Te olette Minun lampaitani. Te kuulette Minun ääntäni ja seuraatte Minua. Ja Minä lähetän teidät lampaiden lailla susien joukkoon. Varoita kaikkia Minun omiani pakkorokotuksia vastaan. Se näyttää niin harmittomalta. Mutta se ei ole sitä.

Varoita kaikkia, vaikka teitä tullaan nimittämään vainoharhaisiksi ja terroristeiksi, te olette Minun omiani ja ja te olette Pyhiä. Te olette minun lapsiani ja Minun omiani. Sen tähden teissä, teidän ruumiissanne ei tule olla muuta ”stigmaa” eli ”häpeää”. Teidän ruumiinne on Pyhän Hengen temppeli ja se ei saa olla demonien asunto, Herra sanoo.

Pastori Matutis sanoo, että hän vain laittaa näyn eteenpäin, niin kuin hän sen sai. Hän jatkaa: "Rakkaat ystävät, me olemme aivan lopunajoissa. Olkaa hyvin varuillanne sen suhteen mitä teille ja lapsillenne tapahtuu. Vihollinen on valhettelija ja pysyy sellaisena eikä hänellä ole hyviä aikomuksia. Olin aika säikähtänyt. kun Herra näytti tämän näyn minulle, ja koen että sillä on yhteys sikainfluenssarokotuksiin ja muihin tulevaisuudessa annettaviin rokotteisiin.

Uskovat ovat juuri astumassa testiaikoihin, joissa meitä testataan, meidän tulee sanoa ei asioihin joista Henki varoittaa. Sinä et ole voimaton. Jumala antoi sinulle Pyhän Henkensä ja koko sota-asun (Ef. 6;16-17). Näitä tulet tarvitsemaan ja sinun tulee käyttää sinulle annettuja varustuksia. Ellet vielä ole Jumalan lapsi, tee parannus, tule Jeesuksen luo ja olet turvassa Viholliselta.

28

1095

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ahhaa todella uskottavaa että nyt uka löytyy vanhoja "näkyjä". Ihme pelleilyä aikuisilta (?) ihmisiltä. :D

   • Anonyymi

    Jos et tunne totuutta,älä edes vastaa kun se tekee sinut vaan tyhmemmäksi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Jos et tunne totuutta,älä edes vastaa kun se tekee sinut vaan tyhmemmäksi.

    Mitä ihmeen totuutta? Siinä toinen sekopää joka puhuu "totuudesta" mutta et itsekkään edes tiedä mitä tarkoitat. Ja mitä luulet saavuttavasi tuolla lapsellisella uhosmisella? :D


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mitä ihmeen totuutta? Siinä toinen sekopää joka puhuu "totuudesta" mutta et itsekkään edes tiedä mitä tarkoitat. Ja mitä luulet saavuttavasi tuolla lapsellisella uhosmisella? :D

    Kuulehan nulikka !Jos et tunnusta Jumalaa,et ymmärrä totuutta,enempää kertomatta tyhmälle.


  • Koronarokote sisältää yli 20 eri elimistölle vierasta ainetta: grafeenioksidia, joka tuhoaa sydäntä, kaliumkloridia, jota käytetään teloitusmyrkkyruiskeissa, joka pysäyttää sydämen, syöpää aiheuttavaa formaldehydiä, asetonia, joka tuhoaa munuaisia, sekä muita myrkkyjä: betapropiolaktonia, heksadetyylitrimetyyliä, ammoniumbromidia, alumiinihydroksidia, ja mm abortoitujen sikiöiden osia, joita käytetään uhrin DNA muokkaukseen.

   "Koronarokote" on siis kaikkea muuta kuin "viruksen hoitoon käytettävä lääke"- se on julma teloitusmyrkkycocktail.

   • Anonyymi

   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Ja liekö koronan jälkeen nyt piankin tämän toteutuminen seuraavaksi.
    Tuolloin luin Pihon profetioita paljon 2009 ja myös tulostin. Pilkka tuolloin oli Profetia-palstalla rajumpaa kuin "miksi valehtelet". Edelleenkin löytyy samat profetiat ja nyt täyttyy silmiemme edessä; http://www.kolumbus.fi/jouko.piho/sivu38.htm

    8.3.2009
    David Wilkersonin kiireellinen sanoma 7.3.2009

    Koen voimakasta Pyhän Hengen kehotusta lähettää kiireellisen viestin postituslistallemme, sekä ystävillä ja seurakuntien johtajille, joita olemme tavanneet ympäri maailmaa.

    JÄRKYTTÄVÄ KATASTROFI ON TAPAHTUMAISILLAAN.

    SE TULEE OLEMAAN NIIN PELOTTAVA, ETTÄ SEN TÄHDEN KAIKKI, JOPA KAIKKEIN HURSKAIMMAT KESKUUDESSAMME, TULEVAT VAPISEMAAN.

    Kymmenen vuoden ajan olen varoittanut tuhannen tulipalon syttymisestä New Yorkin kaupungissa. Ne tulevat nielaisemaan suur-New Yorkin alueen, mukaan luettuna osia New Jerseystä ja Connecticutista. Suurimmat kaupungit kaikkialla Yhdysvalloissa saavat osakseen mellakointia ja roihuavia tulipaloja – sellaisia joita näimme Wattsissa, Los Angelesissa vuosia sitten.

    Mellakointia ja tulipaloja tulee olemaan kaupungeissa ympäri maailmaa. Tulemme näkemään ryöväämistä—mukaan lukien Times Squarella, New Yorkin kaupungissa. Se mitä koemme nyt, ei ole taantumaa, tai edes lamaa. Olemme Jumalan
    vihan alaisuudessa. Psalmissa 11 sanotaan,

    “Kun kaikki perustukset revitään, mitä vanhurskas voi enää tehdä?" (jae 3).

    Jumala tuomitsee Yhdysvaltojen ja kansakuntien hillittömät synnit. Hän tuhoaa maalliset perustukset.

    Profeetta Jeremia vetosi syntiseen Israeliin, “Sano nyt Juudan ja Jerusalemin asukkaille: Näin sanoo Herra: Minulla on suunnitelma teitä vastaan, minä valmistan teille onnettomuutta. Kääntykää siis kaikki pahoilta teiltänne, tehkää hyvää
    ja eläkää oikein! Mutta he vastaavat: 'Vielä mitä! Me elämme niin kuin itse haluamme! Jokainen meistä tekee oman
    pahan ja paatuneen sydämensä mukaan” (Jer.18:11,12).

    Psalmissa 11 jakeessa kuusi Daavid varoittaa, “Hän antaa sataa jumalattomien päälle pauloja, tulta ja tulikiveä;
    polttava tuuli on heidän maljansa osa.” Miksi? Daavid vastaa, “Sillä Herra on vanhurskas” (v. 7). Tämä on vanhurskas tuomio—aivan kuin Sodoman ja Nooan sukupolven tuomiot.

    Mitä vanhurskaiden tulee tehdä? Entä Herran kansan?

    Ensinnäkin, annan sinulle käytännöllisen sanoman, jonka sain henkilökohtaiseksi ohjeistuksekseni. Varastoi ruokaa, hygieniatuotteita ja muita perustarpeita 30 päivän ajalle. Suurissa kaupungeissa tavaratalot tyhjenevät tunnissa kun merkit uhkaavasta katastrofista tulevat tietoon.

    Hengellisellä tasolla voimme reagoida kahdella eri tavalla. Tämä tulee esiin Psalmissa 11. Joko pakenemme “vuorelle kuin lintu” tai, voimme tehdä kuten Daavid teki ja kiinnittää katseemme Herraan, joka “on pyhässä temppelissään, hänen valtaistuimensa on taivaassa. Hänen silmänsä näkevät kaiken, hänen katseensa tutkii ihmissydämet” (jae 4).” “Herraan minä turvaan” (jae 1).

    Sanon itselleni: ei ole tarpeen juosta tai piiloutua. Tämä on Herran vanhurskas teko. Katselen Herraamme hänen valtaistuimellaan hänen lempeän, rakastavan katseensa seuratessa jokaista askeltani—luottaen että hän pelastaa kansansa tulvien, tulipalojen, onnettomuuksien, kaikenlaisten koetuksien keskellä.

    Huom! En tiedä milloin nämä asiat tulevat tapahtumaan, mutta tiedän että se hetki ei ole kaukana. Olen vuodattanut sydämeni teille. Tehkää tälle sanomalle kuten parhaaksi näette.

    Herra siunatkoon ja varjelkoon teitä.

    Kristuksessa,

    7.3.2009

    DAVID WILKERSON

    http://davidwilkersontoday.blogspot.com

    _ _ _ _ _ _ _

    Jouko Pihon kommentti 8.3.2009

    Mitä tulee piiloutumiseen, niin näen asian niin, että osa uskovista voi saada kehotuksen piiloutumiseen sen Sanan
    mukaan, että ”mielevä näkee vaaran ja kätkeytyy”. Osa uskovista taas pysyy paikallaan ja Jumala auttaa ja varjelee
    heitä siellä missä he ovat. Jokaisen tulisi toimia sen mukaan, miten kokee Herran johdattavan.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ja liekö koronan jälkeen nyt piankin tämän toteutuminen seuraavaksi.
    Tuolloin luin Pihon profetioita paljon 2009 ja myös tulostin. Pilkka tuolloin oli Profetia-palstalla rajumpaa kuin "miksi valehtelet". Edelleenkin löytyy samat profetiat ja nyt täyttyy silmiemme edessä; http://www.kolumbus.fi/jouko.piho/sivu38.htm

    8.3.2009
    David Wilkersonin kiireellinen sanoma 7.3.2009

    Koen voimakasta Pyhän Hengen kehotusta lähettää kiireellisen viestin postituslistallemme, sekä ystävillä ja seurakuntien johtajille, joita olemme tavanneet ympäri maailmaa.

    JÄRKYTTÄVÄ KATASTROFI ON TAPAHTUMAISILLAAN.

    SE TULEE OLEMAAN NIIN PELOTTAVA, ETTÄ SEN TÄHDEN KAIKKI, JOPA KAIKKEIN HURSKAIMMAT KESKUUDESSAMME, TULEVAT VAPISEMAAN.

    Kymmenen vuoden ajan olen varoittanut tuhannen tulipalon syttymisestä New Yorkin kaupungissa. Ne tulevat nielaisemaan suur-New Yorkin alueen, mukaan luettuna osia New Jerseystä ja Connecticutista. Suurimmat kaupungit kaikkialla Yhdysvalloissa saavat osakseen mellakointia ja roihuavia tulipaloja – sellaisia joita näimme Wattsissa, Los Angelesissa vuosia sitten.

    Mellakointia ja tulipaloja tulee olemaan kaupungeissa ympäri maailmaa. Tulemme näkemään ryöväämistä—mukaan lukien Times Squarella, New Yorkin kaupungissa. Se mitä koemme nyt, ei ole taantumaa, tai edes lamaa. Olemme Jumalan
    vihan alaisuudessa. Psalmissa 11 sanotaan,

    “Kun kaikki perustukset revitään, mitä vanhurskas voi enää tehdä?" (jae 3).

    Jumala tuomitsee Yhdysvaltojen ja kansakuntien hillittömät synnit. Hän tuhoaa maalliset perustukset.

    Profeetta Jeremia vetosi syntiseen Israeliin, “Sano nyt Juudan ja Jerusalemin asukkaille: Näin sanoo Herra: Minulla on suunnitelma teitä vastaan, minä valmistan teille onnettomuutta. Kääntykää siis kaikki pahoilta teiltänne, tehkää hyvää
    ja eläkää oikein! Mutta he vastaavat: 'Vielä mitä! Me elämme niin kuin itse haluamme! Jokainen meistä tekee oman
    pahan ja paatuneen sydämensä mukaan” (Jer.18:11,12).

    Psalmissa 11 jakeessa kuusi Daavid varoittaa, “Hän antaa sataa jumalattomien päälle pauloja, tulta ja tulikiveä;
    polttava tuuli on heidän maljansa osa.” Miksi? Daavid vastaa, “Sillä Herra on vanhurskas” (v. 7). Tämä on vanhurskas tuomio—aivan kuin Sodoman ja Nooan sukupolven tuomiot.

    Mitä vanhurskaiden tulee tehdä? Entä Herran kansan?

    Ensinnäkin, annan sinulle käytännöllisen sanoman, jonka sain henkilökohtaiseksi ohjeistuksekseni. Varastoi ruokaa, hygieniatuotteita ja muita perustarpeita 30 päivän ajalle. Suurissa kaupungeissa tavaratalot tyhjenevät tunnissa kun merkit uhkaavasta katastrofista tulevat tietoon.

    Hengellisellä tasolla voimme reagoida kahdella eri tavalla. Tämä tulee esiin Psalmissa 11. Joko pakenemme “vuorelle kuin lintu” tai, voimme tehdä kuten Daavid teki ja kiinnittää katseemme Herraan, joka “on pyhässä temppelissään, hänen valtaistuimensa on taivaassa. Hänen silmänsä näkevät kaiken, hänen katseensa tutkii ihmissydämet” (jae 4).” “Herraan minä turvaan” (jae 1).

    Sanon itselleni: ei ole tarpeen juosta tai piiloutua. Tämä on Herran vanhurskas teko. Katselen Herraamme hänen valtaistuimellaan hänen lempeän, rakastavan katseensa seuratessa jokaista askeltani—luottaen että hän pelastaa kansansa tulvien, tulipalojen, onnettomuuksien, kaikenlaisten koetuksien keskellä.

    Huom! En tiedä milloin nämä asiat tulevat tapahtumaan, mutta tiedän että se hetki ei ole kaukana. Olen vuodattanut sydämeni teille. Tehkää tälle sanomalle kuten parhaaksi näette.

    Herra siunatkoon ja varjelkoon teitä.

    Kristuksessa,

    7.3.2009

    DAVID WILKERSON

    http://davidwilkersontoday.blogspot.com

    _ _ _ _ _ _ _

    Jouko Pihon kommentti 8.3.2009

    Mitä tulee piiloutumiseen, niin näen asian niin, että osa uskovista voi saada kehotuksen piiloutumiseen sen Sanan
    mukaan, että ”mielevä näkee vaaran ja kätkeytyy”. Osa uskovista taas pysyy paikallaan ja Jumala auttaa ja varjelee
    heitä siellä missä he ovat. Jokaisen tulisi toimia sen mukaan, miten kokee Herran johdattavan.

    Edelleen ajankohtaista Pihon sivustolta jo v. 1994 . Vielä v.-09 ajattelin tuollaisen profetian tapahtumien olevan jossakin hyvin kaukaisuudessa. Entä nyt? "Armo armon
    aikakauden viimeisillä hetkillä. Amen".

    6.3.2009

    Taisto Mäen näky v.1994

    Julkaistu Kipinä-lehdessä 4/1994

    NÄKY

    Tilanteet kansojen keskellä

    Jumalan armosta näin visuaalisen näyn, joka sisälsi myös profeetallisia sanomia. Sanomia, jotka koskettavat niin uskovaisia, kuin myös kaikkia muitakin ihmisiä. Jumalalla on paljon sanottavaa tämän päivän ihmisille.

    Eteeni ilmestyi alue, jossa näkyi Eurooppaa ja vähän Aasiaa sekä Afrikkaa. Aina Pohjoismaista näkyen itään, pohjoista Venäjää, sieltä mennen Lähi-Idän läheltä Pohjois-Afrikkaan päättyen Marokon pohjoisosaan lännessä. Se oli kuin kartta väreissä ja hyvin luonnollisen näköinen.

    Katsellessani tuota huomasin, että siinä tapahtui liikehdintää. Liikehdintä oli kuin meren aallot, jotka menivät ylös ja
    alas. Se oli kuin myrsky. Ymmärsin, että Euroopan yllä oli sekaannuksen verho, joka aiheutti levottomuutta. Ei ole täysin selvää, mitä oli tapahtunut, mutta jokin tapahtuma oli tuon saanut aikaan niin, että väkivallan aallot levisivät
    ja voimistuivat. Tämä levisi myös Pohjoismaihin. Norja, Ruotsi ja Suomi olivat kohta myrskyn keskellä.

    Kotimaani Suomi

    Kuulin kuin äänen, joka kehotti "Huomioi tämä" tai niin kuin Raamatussa sanotaan "Katso". Tämän näkemäni alueen ylle ilmestyi käsi, joka piti suurennuslasin kaltaista lasia. Katseeni kiinnitettiin tuon kautta Suomeen, maahan, joka on kotimaani.

    Yllättäen huomasin olevani suomalaisten ihmisten keskellä, ja näin perheiden sisälle. Ihmiset olivat pelon vallassa. Näin kuinka ihmiset itkivät pelosta ja voimattomuudestaan. Jotkut suunnittelivat koko maanosasta karkuun lähtöä. Tilanteet olivat käyneet käsittämättömiksi ihmisten silmissä. Tunsin itsenikin tässä tilassa pelokkaaksi ja kyselin: mitä tämä
    on ja miksi?

    Jumalalla oli tähän loppujen lopuksi yksinkertainen vastaus: - Penseys. Kansakunta on penseä. Välinpitämätön ja
    penseä. Niskoittelu Hänen (Jumalan) edessä. Ulkokultaisuus, pintakristillisyys, tekopyhyys, joka on vallannut
    hyvin pitkälle uskovat kristityt. Kristillisiin seurakuntiin on pesiytynyt paksu pöly, jonka on aiheuttanut kuivuus hengellisessä mielessä. Kaikki kaavamaisuus ja kuollut kristillisyys on estänyt Jumalan Pyhän Hengen ilmestymistä ja leviämistä. Herra haluaa olla SUURI keskellämme. Ei kukaan ihminen, vaan vain Jeesus Kristus Pyhän Henkensä kautta.

    Näin sanoo Herra! - Minä haluan puhdistaa seurakunnan, kaikki. Voi teitä, joidenka silmät ovat sokeat tuon pölyn
    tähden! Minä joudun särkemään teidät, sanoo Herra! Särkemään, että te näkisitte totuuden ja tekisitte parannuksen.
    Sillä minä olen totuus! Vapautus ja apu ei tule idästä, lännestä, pohjoisesta tai etelästä, vaan korkeudesta levitettyjen käsien kautta! Sanoo Herra. Minä haluan omani itselleni. Keitä te olette, jotka käytätte nimeäni; mutta olette lihoneet
    kuin siat maallisella omaisuudella. Te, jotka käytätte hyväksi puhtaita palvelijoita ja rakennatte itsellenne epäjumalan omaisuudella. Paljon on epäjumalia tullut teille. Missä on rakkauteni? sanoo Herra. Te ette ole auttaneet särjettyjä! Te ette ole auttaneet köyhiä ja vähäisiä! Te ette ole antaneet omastanne minun tahtoni mukaan! Sanoo Herra! Katso, keskellänne on niitä, jotka apua tarvitsevat. Tehkää parannus ja minä teen kaiken uudeksi. Mutta jos ette, niin minä
    itken teitä!

    Jumalan armo - Pyhän Hengen tuli

    Katseeni "nostettiin" tämän jälkeen koko Suomen ylle. Muita maita en nähnyt, en edes Venäjää tai Ruotsia. Yhtäkkiä Suomessa alkoi ilmestyä pieniä tulen liekkejä. Nämä liekit lisääntyivät ja levisivät, kunnes niistä muodostui suuri roihu, joka peitti lähes koko Suomen. Tuo tuli ei ollut tuhoja tekevää, vaan se oli VALTAVA PYHÄN HENGEN TULI.

    - Tulee aika, jolloin kansa kääntyy Jumalan puoleen. Kaiken sekaannuksen, pelon ja myrskyn keskellä alkaa Pyhän
    Hengen tuli palaa suurella väkevyydellä ja rakkaudella! Vanha, mutta voimallinen aika tulee, jolloin minä (siis Herra)
    osoitan väkevän voimani, että vain minä olen ainoa Herra. Tämä on rakkauteni ja armoni osoitus. Armo armon
    aikakauden viimeisillä hetkillä. Amen.

    Tämä oli näky, jonka näin ja sain. Ja muista, että vain Jeesus Kristus on ainoa Herra ja Hänellä on kaikki vastaus meille kaikille.

    Jumalan armosta

    Tapani Mäki


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Edelleen ajankohtaista Pihon sivustolta jo v. 1994 . Vielä v.-09 ajattelin tuollaisen profetian tapahtumien olevan jossakin hyvin kaukaisuudessa. Entä nyt? "Armo armon
    aikakauden viimeisillä hetkillä. Amen".

    6.3.2009

    Taisto Mäen näky v.1994

    Julkaistu Kipinä-lehdessä 4/1994

    NÄKY

    Tilanteet kansojen keskellä

    Jumalan armosta näin visuaalisen näyn, joka sisälsi myös profeetallisia sanomia. Sanomia, jotka koskettavat niin uskovaisia, kuin myös kaikkia muitakin ihmisiä. Jumalalla on paljon sanottavaa tämän päivän ihmisille.

    Eteeni ilmestyi alue, jossa näkyi Eurooppaa ja vähän Aasiaa sekä Afrikkaa. Aina Pohjoismaista näkyen itään, pohjoista Venäjää, sieltä mennen Lähi-Idän läheltä Pohjois-Afrikkaan päättyen Marokon pohjoisosaan lännessä. Se oli kuin kartta väreissä ja hyvin luonnollisen näköinen.

    Katsellessani tuota huomasin, että siinä tapahtui liikehdintää. Liikehdintä oli kuin meren aallot, jotka menivät ylös ja
    alas. Se oli kuin myrsky. Ymmärsin, että Euroopan yllä oli sekaannuksen verho, joka aiheutti levottomuutta. Ei ole täysin selvää, mitä oli tapahtunut, mutta jokin tapahtuma oli tuon saanut aikaan niin, että väkivallan aallot levisivät
    ja voimistuivat. Tämä levisi myös Pohjoismaihin. Norja, Ruotsi ja Suomi olivat kohta myrskyn keskellä.

    Kotimaani Suomi

    Kuulin kuin äänen, joka kehotti "Huomioi tämä" tai niin kuin Raamatussa sanotaan "Katso". Tämän näkemäni alueen ylle ilmestyi käsi, joka piti suurennuslasin kaltaista lasia. Katseeni kiinnitettiin tuon kautta Suomeen, maahan, joka on kotimaani.

    Yllättäen huomasin olevani suomalaisten ihmisten keskellä, ja näin perheiden sisälle. Ihmiset olivat pelon vallassa. Näin kuinka ihmiset itkivät pelosta ja voimattomuudestaan. Jotkut suunnittelivat koko maanosasta karkuun lähtöä. Tilanteet olivat käyneet käsittämättömiksi ihmisten silmissä. Tunsin itsenikin tässä tilassa pelokkaaksi ja kyselin: mitä tämä
    on ja miksi?

    Jumalalla oli tähän loppujen lopuksi yksinkertainen vastaus: - Penseys. Kansakunta on penseä. Välinpitämätön ja
    penseä. Niskoittelu Hänen (Jumalan) edessä. Ulkokultaisuus, pintakristillisyys, tekopyhyys, joka on vallannut
    hyvin pitkälle uskovat kristityt. Kristillisiin seurakuntiin on pesiytynyt paksu pöly, jonka on aiheuttanut kuivuus hengellisessä mielessä. Kaikki kaavamaisuus ja kuollut kristillisyys on estänyt Jumalan Pyhän Hengen ilmestymistä ja leviämistä. Herra haluaa olla SUURI keskellämme. Ei kukaan ihminen, vaan vain Jeesus Kristus Pyhän Henkensä kautta.

    Näin sanoo Herra! - Minä haluan puhdistaa seurakunnan, kaikki. Voi teitä, joidenka silmät ovat sokeat tuon pölyn
    tähden! Minä joudun särkemään teidät, sanoo Herra! Särkemään, että te näkisitte totuuden ja tekisitte parannuksen.
    Sillä minä olen totuus! Vapautus ja apu ei tule idästä, lännestä, pohjoisesta tai etelästä, vaan korkeudesta levitettyjen käsien kautta! Sanoo Herra. Minä haluan omani itselleni. Keitä te olette, jotka käytätte nimeäni; mutta olette lihoneet
    kuin siat maallisella omaisuudella. Te, jotka käytätte hyväksi puhtaita palvelijoita ja rakennatte itsellenne epäjumalan omaisuudella. Paljon on epäjumalia tullut teille. Missä on rakkauteni? sanoo Herra. Te ette ole auttaneet särjettyjä! Te ette ole auttaneet köyhiä ja vähäisiä! Te ette ole antaneet omastanne minun tahtoni mukaan! Sanoo Herra! Katso, keskellänne on niitä, jotka apua tarvitsevat. Tehkää parannus ja minä teen kaiken uudeksi. Mutta jos ette, niin minä
    itken teitä!

    Jumalan armo - Pyhän Hengen tuli

    Katseeni "nostettiin" tämän jälkeen koko Suomen ylle. Muita maita en nähnyt, en edes Venäjää tai Ruotsia. Yhtäkkiä Suomessa alkoi ilmestyä pieniä tulen liekkejä. Nämä liekit lisääntyivät ja levisivät, kunnes niistä muodostui suuri roihu, joka peitti lähes koko Suomen. Tuo tuli ei ollut tuhoja tekevää, vaan se oli VALTAVA PYHÄN HENGEN TULI.

    - Tulee aika, jolloin kansa kääntyy Jumalan puoleen. Kaiken sekaannuksen, pelon ja myrskyn keskellä alkaa Pyhän
    Hengen tuli palaa suurella väkevyydellä ja rakkaudella! Vanha, mutta voimallinen aika tulee, jolloin minä (siis Herra)
    osoitan väkevän voimani, että vain minä olen ainoa Herra. Tämä on rakkauteni ja armoni osoitus. Armo armon
    aikakauden viimeisillä hetkillä. Amen.

    Tämä oli näky, jonka näin ja sain. Ja muista, että vain Jeesus Kristus on ainoa Herra ja Hänellä on kaikki vastaus meille kaikille.

    Jumalan armosta

    Tapani Mäki

    Millähän tavalla rokote voisi vaikuttaa näkyvyyteen tai näkymättömyyteen noissa "ufotutkissa". ?

    12.1.2009

    Tiinan näky keväällä 2005

    Ennen kuin näin näyn UFO-ilmiöistä keväällä 2005, minulla ei ollut niistä mielipidettä.
    Toisin on nyt.

    Näky annettiin nukkuessani, mutta sitä ei voi sanoa varsinaiseksi uneksi.

    Olin tilassa, jossa näin itseni nukkumassa kodissani reaaliajassa. Asuin silloin yksin tiheään rakennetussa lähiössä Espoossa. Siihen talojen väliin ilmestyi pienehkö "avaruusalus", jonka sisällä oli kaksi olentoa. Ne olivat jonkinlaisella ihmisolentojen kartoitusmatkalla tehtävänään tutkia, ketkä olivat otollisia niiden tarkoitusperiin. Ne näkivät seinien läpi suoraan ihmisten sieluntilaan. Niillä oli eittämätön valta vaikuttaa ajatusmaailmaan.

    Sitten ne tulivat minun asuntoni kohdalle. Pelästyin kovasti mutta turhaan: olin niille näkymätön!

    Tähän heräsin ja näkyyn tuli saman tien varma selitys:

    "Viimeisinä aikoina on Saatana tekevä suuria tunnustekoja ja ihmeitä. Monet eksyvät, jotkut valitutkin.

    Kun näitä DEMONEITA, jotka esiintyvät valon ja edistyksellisyyden lähettiläinä, alkaa enenevässä määrin ilmestyä ihmisaistein havaittavissa muodoissa, tulee SATOJATUHANSIA sieluja eksytetyiksi ja ne putoavat valtavina laumoina kadotukseen, kun niiden aika on tullut.

    Tämä on se VÄKEVÄ EKSYTYS, jonka Jumalamme on nähnyt hyväksi lähettää. Maaperä näille valheille on hyvää vauhtia syntymässä. Uudestisyntyneisiin kristittyihin näillä demoneilla ei tietenkään ole mitään valtaa. Jotkut uskovat kuitenkin silmiään ja järkeään, kun näitä alkaa tapahtua eivätkä arvostele hengellisesti."

    Koetelkaa profetiat hengessänne, tutkikaa itseänne Jumalan edessä.

    terveisin Tiina


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Millähän tavalla rokote voisi vaikuttaa näkyvyyteen tai näkymättömyyteen noissa "ufotutkissa". ?

    12.1.2009

    Tiinan näky keväällä 2005

    Ennen kuin näin näyn UFO-ilmiöistä keväällä 2005, minulla ei ollut niistä mielipidettä.
    Toisin on nyt.

    Näky annettiin nukkuessani, mutta sitä ei voi sanoa varsinaiseksi uneksi.

    Olin tilassa, jossa näin itseni nukkumassa kodissani reaaliajassa. Asuin silloin yksin tiheään rakennetussa lähiössä Espoossa. Siihen talojen väliin ilmestyi pienehkö "avaruusalus", jonka sisällä oli kaksi olentoa. Ne olivat jonkinlaisella ihmisolentojen kartoitusmatkalla tehtävänään tutkia, ketkä olivat otollisia niiden tarkoitusperiin. Ne näkivät seinien läpi suoraan ihmisten sieluntilaan. Niillä oli eittämätön valta vaikuttaa ajatusmaailmaan.

    Sitten ne tulivat minun asuntoni kohdalle. Pelästyin kovasti mutta turhaan: olin niille näkymätön!

    Tähän heräsin ja näkyyn tuli saman tien varma selitys:

    "Viimeisinä aikoina on Saatana tekevä suuria tunnustekoja ja ihmeitä. Monet eksyvät, jotkut valitutkin.

    Kun näitä DEMONEITA, jotka esiintyvät valon ja edistyksellisyyden lähettiläinä, alkaa enenevässä määrin ilmestyä ihmisaistein havaittavissa muodoissa, tulee SATOJATUHANSIA sieluja eksytetyiksi ja ne putoavat valtavina laumoina kadotukseen, kun niiden aika on tullut.

    Tämä on se VÄKEVÄ EKSYTYS, jonka Jumalamme on nähnyt hyväksi lähettää. Maaperä näille valheille on hyvää vauhtia syntymässä. Uudestisyntyneisiin kristittyihin näillä demoneilla ei tietenkään ole mitään valtaa. Jotkut uskovat kuitenkin silmiään ja järkeään, kun näitä alkaa tapahtua eivätkä arvostele hengellisesti."

    Koetelkaa profetiat hengessänne, tutkikaa itseänne Jumalan edessä.

    terveisin Tiina

    Mirka Nurkan unisanoma 25.12.2008

    Luin aamulla sivujasi ja huomioni kiinnittyi uuteen ilmoitukseen, Ken Petersin uneen englanninkielisellä sivullasi. Lukiessani noita pääkohtia, todella hätkähdin nähdessäni lauseen "Worldwide Earthquake kills millions of people” (maailmanlaajuinen maanjäristys surmaa miljoonia ihmisiä).

    Sain 25.12.2008 Herralta jotain, joka vahvistaa ainakin minulle tuon lauseen. Niin järisyttävää kuin se onkin. En voinut sitä aiemmin ilmoittaa. Nyt koen saaneeni siihen selvän vahvistuksen.

    Illalla olin rukouksessa ennen nukkumaanmenoani ja sain sanan: kartta. Jäin ihmettelemään, mikä ihmeen kartta?
    Pyysin Herraa antamaan tähän selityksen. Silloin en kuitenkaan saanut mitään ja kävin nukkumaan.

    Havahduin tietoisuuteen, vaikka olin, niin uskon, täydessä unessa. Tämä asia, jonka Herra näytti, oli selkeä, kuin olisin ollut hereillä näkemässä ja keskustelemassa jonkun kanssa. Se tuli aivan kesken unieni. Se kesti vain hetken, mutta vieläkin voin nähdä sen sieluni silmin: Maailman kartta taulukehyksissä; ei yksittäisiä maita, vaan monia maita, niin kuin niillä ei olisi ollut rajojakaan. Minulle sanottiin: "Tulee suuri maanjäristys, joka koskettaa Suomeakin." Sitten näin numerot 24.11. Siis ajankohta tuolle tapahtumalle? Näin käsitän. Ei mitään vuosilukua kuitenkaan.

    Olin ihmeissäni, sillä Herra ei käsitykseni mukaan ilmoita meille tarkkoja aikoja tulevista. Niinhän Raamattukin sanoo, ettei meidän tule tietää aikoja, eikä hetkiä. Mutta ajan merkkejä kylläkin ja niitä seuraten voimme kyllä nähdä missä ajassa nyt elämme ja mitä on tulossa Raamatun ilmoituksen mukaan. (Matt.24) Ja kuka tietää, minkälaisessa maailmassa silloin elämme, onko uusi maailmanjärjestys jo täysin vallalla? Tämän kaiken tietää Herra ja hyvä niin. Luottakaamme Hänen Sanaansa ja takertukaamme Hänen armoonsa, kyllä Herra meidät varjelee.

    En uskaltanut laittaa tätä unta sinulle menemättä ensin Herran eteen kysymään, onko Hänen tahtonsa julkistaa tämä. Hänen sanojensa jälkeen en kokenut minkäänlaista estettä kertoa tätä unta. Hän rakkaudessaan ilmoittaa nämä tulevat asiat omillensa. Aam.3:7.

    Herran siunausta ja johdatusta elämäänne!

    T. Mirka Nurkka

    Myös tämän videon alussa profetiaa jostakin järistyksestä
    https://www.tv7.fi/tv-opas/?weekNumber=42#


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Kukako se valehtelee,se johon valheen piikki on pistetty?!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kukako se valehtelee,se johon valheen piikki on pistetty?!

    No sinähän se näytät valehtelevan kun puhut jostain valheen piikistä. Minä otin ainakin koronarokotteen.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    No sinähän se näytät valehtelevan kun puhut jostain valheen piikistä. Minä otin ainakin koronarokotteen.

    Eli pahiksen piikin otit..


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Eli pahiksen piikin otit..

    En ottanut kun koronarokoteen. Missä harhoissa sinä oikein elät?


  • Anonyymi

   Pihon FB-sivu on kyllä ihan ykköspaikka bongata kaikki hoopoudet, joita koronarokotuksia vastustavat keksivät.

  • Anonyymi

   Täytyy rukoilla, että Jumala Pihon sielun kuitenkin suuressa armossaan armahtaa, vaikka millaisia valheita levittääkään

  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Tiedätkö että kaikilla suomalaisilla on jo rokotepassi? Paljon ennen kuin edes tämä alkoi. Minulla on ollut se ainakin yli 30 vuotta.


  • Anonyymi

   Kaksi rokotetta tuli otettua tänä vuonna, eli kyseessä olikin saatanan salajuoni ja nyt joudun noiden piikkien takia helvutiin ilman mahdollisuutta pelastua. Ok, kiitos vaan.

   • Anonyymi

    Älä pelkää sillä olit tietämätön vaarasta ja pakollinen tulee oikeaan käteen tai otsaan vasta vihan ajan puolivälissä jolloin tiedetään Antikristuksen nimi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Älä pelkää sillä olit tietämätön vaarasta ja pakollinen tulee oikeaan käteen tai otsaan vasta vihan ajan puolivälissä jolloin tiedetään Antikristuksen nimi.

    Ja sama suomeksi, kiitos.


  • Anonyymi

   2009 maailmalla pyöri H1N1-influenssa, eiköhän tuo Matutisin näky ole sorvattu siihen kehykseen sopivasti.

   • Anonyymi

    Siinä mainitaan myös tulevat rokotteet vuoden 2009 jälkeen, kuten nyt tulleet.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Siinä mainitaan myös tulevat rokotteet vuoden 2009 jälkeen, kuten nyt tulleet.

    Helppohan se on ennustaa jälkikäteen. :D

    Ihme pelleilyä ikuisilta(?) ihmisiltä. Mutta hauska seurata tätä sekoilua vierestä. ;)


  • Jokos se Trump on presidentti? Jokos?

   • Anonyymi

    Kyllä, kuuntele operaatiokeskus tokentubesta, niin saat tietoa mitä Trumpille kuuluu, asiat etenee siihen suuntaan, totuus paljastuu vielä kekellekin.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kyllä, kuuntele operaatiokeskus tokentubesta, niin saat tietoa mitä Trumpille kuuluu, asiat etenee siihen suuntaan, totuus paljastuu vielä kekellekin.

    "...totuus paljastuu vielä kekellekin."

    Eli se totuus että Trump hävisi vaalit selviää vihdoinkin näille hörhöille jotka luulevat että Trump voitti?


  • Anonyymi

   Joskus melkein huimaa, kuinka vähällä älyllä osa ihmisistä täällä tallustaa. Lähdekritiikki on alle nollan, mutta jumalat niitä vaan taluttelee eteenpäin.

  Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mua kiinnostais

   Aika paljon vietellä sut vielä J... ❤️❤️
   Ikävä
   63
   1684
  2. Aion ottaa yhteyttä sinuun

   ens tai seuraavalla viikolla. Tähän vaan tiedoksi että osaat varautua rakas :)
   Ikävä
   106
   1369
  3. Martina, Jasser ja kaik neljä tytärtä Järvisydämessä

   Sinne se Jasseri kiitää pitkin baanaa. Esko oli niin kiva, että antoi autonsa hälle. Noin toimii fiksu, avarakatseinen ex.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   171
   1351
  4. Jos laittaisin viestin

   Laittaisn: vaan: Moi, mitäs kuuluu 😊 Se riittäisi kertomaan tarpeeksi kaiken jälkeen. Mitä itse laittaisit?
   Ikävä
   78
   1233
  5. Miten musta tuntuu

   että sä teet niitä mulle :) Olen katsonut rivien välistä ja ymmärrän ehkä mitä tarkoitat. Olemme samalla viivalla ja täysiä idiootteja jos me ei yhdis
   Ikävä
   40
   796
  6. Valtamedia VALEHTELI Oodin tapahtumista, paikalla ollut pastori kertoo totuuden

   Eli ainoa joka häiriköi oli naiseksi pukeutunut mies(sairasta), joka töni ja jopa löi pastoria ja haastoi kaksintaisteluun. Youtubelta löytyy video j
   Maailman menoa
   235
   730
  7. Helteet paljastaa.

   Sumin naiset on kyllä aika läskejä, osa ihan yököttää ku vähissä vaatteissa kauppaa lyllertävät, läskit tursuu ja sit koittavat viel pitää tiukkoja va
   Suomussalmi
   49
   719
  8. Jos en olisi rakastunut sinuun

   voisin sentään tapailla muita. Rakastumalla sinuun tuomitsin itseni yksinäisyyteen.
   Ikävä
   57
   707
  9. En halua elää ilman sinua

   Mutta ei sinun kanssakaan voi elää. Miten tästä voisi päästä yli..
   Ikävä
   47
   694
  10. Miten reagoisit

   Jos heräisitkin aamulla palstalaisen vierestä?
   Sinkut
   128
   681
  Aihe