Tanskassa enemmistö tartunnan saaneista jo tuplarokotettuja, koronapasseilla pääsee maahan testittä

Anonyymi

..tuomaan Delta Plus -tartuntoja ja muita variantteja. Täysin vastuutonta politiikkaa!
Tanskassa, jossa rokotekattavuus yli 88% jo suurin osa uusista koronatartunnoista on uutisten mukaan tuplarokotetuilla, vaikka heitä ei edes samassa määrin testata hengitystieinfektiossa. Suomessakaan työterveyshuolto tai terveyskeskukset eivät pyydä tuplarokotettuja koronatestiin, joten totta helvetissä rokotettujen tartunnat näyttävät vähäisemmiltä.

On edesvastuutonta että rkotetut pääsevät rokotepassilla matkustamaan ulkomailla eikä heitä testata maahan palatessa. Tästä syystä nyt Euroopassa leviää Delta Plus, jonka saksalaistutkimus kertoo ohittavan rokotteen antamaa suojaa. Voiko nämä päättäjät olla oikeasti näin tyhmiä persut ja muu oppositio mukaanlukien, tai johtuuko tämä vaan ahneudesta taloudellisista syistä ja globalismin vapaan likkuvuuden politiikasta?

10

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Pitää muistaa että toisin kuin covidiin, influenssaan on kuollut lähivuosina Suomessa myös alle 20-vuotiaita. Kukaan ei vaadi kuitenkaan pakkorokotuksia ja rokotepassidiktatuuria influenssan takia.

      On tietenkin selvää että koronan takia kannattaa epidemiatilanteen roihutessa pitää rajoitteita ja suosituksia, mutta kansan perusoikeuksien ja perustuslain yli käveleminen on sairasta, varsinkin kun tiedetään ettei täyden rokoteannoksen ja rokotepassin saaminen estä tartuntaa tai tartuttamista, kuten viimeisimpänä Tanskassa nähdään, jossa enemmistö tartunnoista jo tuplarokotetuilla. Uskomatonta että nämä saavat ulkomaanmatkailla ilman koronatestiä maahan palatessa (Sama Suomesssa ja muualle EU:ssa). Näin saamme nyt Delta Plus -varianttia ja ties mitä muita muunnoksia maahan.

      Koska rokottamattomat joutuvat pakkotesteihin ja heiltä vaaditaan negatiivinen ennakkotesti, Delta Plussaa tuovat nimenomaan rokotetut rokotepassimatkailijat. Onko rokotepassi "Lupa tartuttaa" -passi. Tältä se näyttää. Mutta mikä on agenda tämän näennäisen hölmölän toiminnan takana?

    • Anonyymi

      Kaikki johtuu vaan Great Resetistä 😂🤣

    • Anonyymi

      Hallituksen päätös koronapassi suojaa Delta Plus virukselta ja foliopipo avaruuden säteilyltä on siellä välkkyjä tyyppejä töissä 😂🤣

    • Anonyymi

      "Kun julkinen aiheeseen liittyvä keskustelu vaiennetaan sensuurin ja pelottelun avulla, meidät saatetaan ”kohti bioteknologista ja kapitalistista dystopiaa, jonka helvetillinen luonne ilmenee todennäköisesti täydellisesti seuraavan globaalin kriisin yhteydessä”.
      https://avoin.media/2021/10/31/keskuspankkiirien-koronaharhautus/

      Pelon polittiikkaa
      https://oikeamedia.com/o1-168200

      Tämä kaikki on vain sairasta politiikkaa ja ahneutta ja jotkut sinisilmäiset
      uskovat kyseessä olevan ihmisten terveys!!!

    • Anonyymi

      Tärkeintä on nyt saada vakava covid tarttumaan rokottamattomiin. Se on ykkösprioriteetti.

    • Anonyymi

      Paska piikit ei toimi pitää keksiä uusia variantteja ja taas tulee rahaa kirstuun siitä pitää huolen Turbolampaat 😂🤣

    • Anonyymi

      Aivoton laji kuolee omaan tyhmyyteensä.

      • Anonyymi

        Kuinka aivoton laji ylipäänsä kykenee elämään?


    • Koko rokotepassi-idea on hölmö. Miksi ihmeessä rokotettujen pitäisi näyttää jotakin passia, heillehän taudista ei pitäisi olla mitään vaaraa? Sen sijaan rokottamattomat kuulemma riskeeraavat henkensä joka kerta kun kodistaan poistuvat.

      Onko se jotenkin portsarien tehtävänä suojella rokottamattomia saamasta mahdollisesti vaarallista tartuntatautia, samalla kun he päästävät rokotetut sisään juomaan alkoholia, jonka aiheuttamiin sairauksiin, tapaturmiin ja väkivaltaan kuolee Suomessa vuosittain reilusti enemmän ihmisiä kuin näillä näkymin koronaan ikinä.

      On aivan selvää, että koronalle erittäin alttiita ovat yli 7-kymppiset vanhukset, mutta yli satavuotiaatkin ovat taudista selvinneet. Jos oletamme, että tilastot koronaan kuolleista pitävät paikkansa, merkitsisi se, että noin kaksi prosenttia tartunnan saaneista tulisi kuolemaan tautiin. Suomessa se tarkoittaisi 100 000 kuolemaa. Vanhusväestö ja koronan haitoille erityisen alttiit ovat kuitenkin käytännössä jo täysin rokotetut, joten taudin aiheuttamat kuolemat olisivat pieni murto-osa sadasta tuhannesta.

      Jos Suomen rokotekattavuus on luokkaa 80 prosenttia, on silloin rokottamatta miljoona ihmistä, jolloin 2 prosenttia heistä on 20 000 henkeä. Suuri osa miljoonasta rokottamattomasta on lapsia, joille koronasta ei ole juurikaan haittaa. On siis olemassa riski muutamasta tuhannesta koronakuolemasta, jota varten koko kansa alistetaan kantamaan natsipassia.

      On tässä vaiheessa otettava huomioon, että kahden prosentin kuolinosuus tartunnan saaneista pitää sisällään luvut ennen rokotuksia, joten kaikki aikoinaan koronan haitoille alttiit ja tartunnan seurauksena kuolleet ovat tilastoissa mukana. Nuoremmat ja muutoin vähemmän taudin haitoille alttiit eivät tule kuolemaan tautiin kahden prosentin osuudella, vaan huomattavasti pienemmällä.

      Vedotaan sairaanhoidon resursseihin, mikä on tietysti kohtuullista. Resurssipulaan ollaan sairaanhoidossa vedottu aina, ja aina on löytynyt raja sille, mitä julkisessa terveydenhoidossa hoidetaan ja mitä jätetään hoitamatta.

      Tähän asti jokainen juoppo, tupakoitsija, ylipainoinen ja narkomaani on hoidettu tavalla taikka toisella. Olisi erikoista, ettei järjestelmä kykenisi joustamaan lisääntyneen hoidontarpeen osalta pandemian aikana, varsinkin kun valtion piikki moneen muuhun suuntaan on jatkuvasti auki, jopa ulkomaille asti.

      Onko siis tärkeämpää maksaa lainarahalla muiden valtioiden velkoja vaiko hoitaa omat sairaat?

    • Anonyymi

      Tanskan rokotekattavuus muka yli 88 prosenttia? Mistä sinä tällaisen tiedon olet löytänyt?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin ajattelit

      Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
      Ikävä
      132
      1503
    2. Ihastuin sun kaksoisolentoon

      Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
      Ikävä
      169
      1162
    3. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

      ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
      Ikävä
      101
      1150
    4. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

      Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
      Maailman menoa
      76
      1022
    5. Minä vaan masennun yksinäni

      Viettäkää mukava perjantai ilta ja kiva viikonloppu. 🌃🌞🐺💤
      Ikävä
      187
      839
    6. Ketä kaivattusi mielestäsi muistuttaa

      ulkonäöllisesti?
      Ikävä
      39
      789
    7. Hyvää yötä naiselle.

      Olitko sä taas lihonut? Hyh Hyh mieheltä jonka tunnet
      Ikävä
      89
      742
    8. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      77
      714
    9. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      70
      657
    10. Palstalaisten

      Paino. Paljonko siis painat?
      Sinkut
      86
      626
    Aihe