Oho! Maajussi-Stiina myöntää Artun yllättävästä lapsiuutisesta huolimatta:"Kyllä, jotain sutinaa..."

Uuh! Mitä luulet, roihahtaako Stiinan ja Artun välillä oikein kunnolla vai onko Artun lapsi hevos-Stiinalle liian iso este?
https://www.suomi24.fi/viihde/oho-maajussi-stiina-myontaa-artun-yllattavasta-lapsiuutisesta-huolimatta-kylla-jotain-sutinaa?s24

22

4120

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ei roihahtanut. Heti kun kamerat poistuivat, tuli riita kyseisestä asiasta ja homma loppui siihen.

   • Anonyymi

    Ihan oikein.
    Asia olisi pitänyt kertoa jo kirjeessä ennen tapaamista!
    Mitähän muuta salaista olisi vielä paljastunut vuosien saatossa???


  • Anonyymi

   On nämä realityt ihmeellisiä,BB:ssä Minna tyrkyttää ittiään Lasselle ehotellen samaan sänkyyn menoa vaikka Lasse ei oo enää kiinnostunu ja jatkuvasti hakeutuu Lassen seuraan jos Lasse tekis saman olis miitoo kamppanja pystyssä.ET SILLEEN.

   • Anonyymi

  • Anonyymi

   Todella kiero ja yksinkertainen mieli Artulla. Miten muka luuli, että toinen reagoi, kun kerran oli jo selvästi ilmoittanut esittelyjaksossa, ettei etsi isä-miehiä. Ei voi lähteä tuolta pohjalta suhteeseen, kun miettii koko ajan mitä kaikkea muuta tietoa pimittää itsestään. Tökeröä vedättämistä, ja molempien tunteiden ja ajan haaskaamista.

  • Anonyymi

   Mutta Stiina. Stiina valitsee väärin ja tulee aina valitsemaan väärin.
   Stiina on vielä keskeneräinen mihinkään parisuhteeseen. Paljon on kasvamista.

   • Anonyymi

    Et voi tietää mitä vahinkoa edellinen suhde on mahdollisesti tehnyt. On voinut olla jopa hyvin p…ska exä?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Et voi tietää mitä vahinkoa edellinen suhde on mahdollisesti tehnyt. On voinut olla jopa hyvin p…ska exä?

    Voihan se ex olla siksikin ollut joillakin pa**a, jos itse ollut keskenkasvuinen. Ihan turhaan spekuloitte täällä kenenkään entistä elämää. Pitääkö löytyä syyllinen sille, että on sitä entistä elettyä elämää, että onko joku ollut pa**a, kun kukaan ei sitä välttämättä ole, ja vaikka olisikin ei kuulu varmaan palastalaisille enää ne asiat.
    Vai mitä luulette, onko yleisesti ottaen kypsää jauhaa jonkun edellisistä suhteista jopa, jos sattuu olemaan jossain formaatissa. Mitä ihmettä se teille kuuluu, mitä on ennen tehny, kunhan ei rikoksia.
    Ja luuletteko ettei se satu niiden entisten kanssa tehtyihin lapsiin myös jos spekuloidaan vanhoja asioita. Kyllä, juuri niihin se sattuu jos keneen. Kannattaa miettiä aina omalle kohdalle, ja omien lasten kohdalle, miltä tuntuisi jos tuntemattomat jauhaisi sun vanhempien erosta ja suhteesta, joille se ei kuulu pätkän vertaa. Suojellaan lapsia!


  • Anonyymi

   Se raksainssi Tampereelta olisi ollut kunnon tekevä rehellinen, ehkäpä ihan pysyvä mies. Näkyi ulospäin ihan heti, että tällä nuorella miehellä hyvä kotikasvatus. Maaltakin oli alunperin lähtöisin. Tuomas taisi olla nimi.

  • Anonyymi

   Jaa että katsojatko tietää muka paremmin kuin osallistujat itse :)

  • Anonyymi

   Tukijussi joka ei halua lapsia, vai onko biologia oikea syy? Suomen maaseudullahan vielä satakin vuotta sitten lapsettomuutta pidettiin 'Ristuksen kirouksena'. Kaksinaamaiset kasvojen menetystä pelkäävät laataloustukielätit.

  • Anonyymi

   Olipa epävarma,jopa outo pari kyseessä.

   Savolaisia jotenkin reppanan oloisia ihmisiä.

   Ihan kuin olisi olleet pelokkaita.

   Mistä näitä sikiää epävarmuutta ja jotenkin niin arkaa... voi hyvää päivää.

   • Anonyymi

    Todella torttu kommentti! Kyse on nuorista hyvää päivää... kukapa meistä ei olisi ollut arka parkymppisenä. Ja mistä tiedät mitä pask.. toiset kantaa sisällään.


   • Anonyymi

    Voi miten rohkea oletkaan netissä anonyyminä :D


  • Anonyymi

   Joo. Tosi outoa että kuvittelee että toisella ei voisi olla lapsia. Pääasia varmaan ettei ole joku höprö tai muu. Millainen emäntä laittaa kriteeriksi että ei saa olla lapsia jos ikää jo alkaa olla kuvitteleeko että hyviä on vielä lapsettomina vapaina ihan vaan häntä varten. Sori mutta tosi typerää olettaa ettei toisella ole ollut elämää ennen häntä, suhteita tai seksiä, ja siitä voi seurata lapsia.

   • Anonyymi

    Naisellahan se on huono merkki, koska naiset yleensä ottaa eron lapsiperheissä.


   • Anonyymi

    Jos selkeästi ilmoittaa, että ehdokkaalla ei saisi olla lapsia niin onhan se valehtelua jos asia salataan. Ei valheella saa luottamusta!!!!!


  • Anonyymi

   Stiina on ihana persoona! Samaistun häneen.

   • Anonyymi

    Taisi haluta vaan työmiehen vai pitäisikö olla rikaskin. Valitsi miehen jolla lapsi että olisi hyvä tekosyy olla aloittamatta suhdetta.


  • Anonyymi

   Siis hakeeko nää ihan oikeesti kumppania vai ei, tsiisus tätä Stiinaa , ensteks se Artun lapsi oli järkytys eikä mitenkää voinu hyväksyy sitten se kuiteski kelpasi hänelle. Vai halusiko tää Stiina vaan ulkopuolista huomiota?

   • Anonyymi

    Eihän se hirveän todennäköistä ole että muutamasta ehdokkaasta löytyisi mieluinen, vaikka nuokin miehet vaikutti kaikki mukavilta. Saavat kuitenkin jatkossa varmaan helpommin seuraa kuin sellainen jolle ei kelpaa kukaan ehdokkaista.


  Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sille jollekin, edelleen tunnistat kyllä

   Jatkamme siitä mihin jäimme. Tekniikkakin meni kauhusta polvilleen kun rikoimme rajat. Edelleen on vielä verkko avaamatta. Nyt huomaat, että pidät si
   Ikävä
   212
   1718
  2. Maisa menetti autonsa

   Alamäki on alkanut...todellisuudessa auto lähti liisarista kun rahat loppui... https://www.seiska.fi/Kotimaa/Voi-ei-Maisa-Torppa-joutui-autokiipeliin
   Kotimaiset julkkisjuorut
   72
   1650
  3. Seiska: "Naimisissa oleva kansanedustaja Matias Mäkynen (SDP) iski nuoren opiskelijan"

   https://www.seiska.fi/Kotimaa/Skandaalipaljastus-Naimisissa-oleva-kansanedustaja-Matias-Makynen-iski-nuoren-opiskelijan "Opiskelija on kertonut lähip
   Maailman menoa
   287
   1342
  4. Tältä näyttää Elastiselle rakennettava luksusmökki Lapissa - Jopa Samu Haber hehkuttaa: "Upee"

   No nyt ei ole kyllä mikään pikkumökki, vaan aika öky... Ela on jakanut kuvia rakennusvaiheessa olevasta vapaa-ajan asunnosta. Se ei todellakaan näytä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   30
   1082
  5. Katja Ståhl sai yllätyksekseen masennusdiagnoosin - Yksi asia herätti: "Rupesin hirveesti..."

   Tsemppiä ja voimia, Katja Ståhl! Juontaja, hevosnainen Ståhl avaa yksityiselämäänsä Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa. Lue lisää: https://www.suomi
   Suomalaiset julkkikset
   7
   1013
  6. Olisitko nainen hävennyt mun kanssa

   liikkuessa, vai päinvastoin? Luin jostain lehdestä kauan sitten että naiset miettii tätä kautta asioita. Ja olisitko hävennyt mua faijasi edessä? Ei s
   Ikävä
   129
   808
  7. Hyvää iltaa

   Etenkin yhdelle naiselle täällä :).
   Ikävä
   100
   783
  8. Haluun vaan, että tiedät

   Olet ensimmäinen ja viimeinen päivän ajatuksissani - en voi sinua unohtaa, vaikka aikaa on kulunut, kyyneleet edelleen virtaavat..
   Ikävä
   18
   751
  9. Niin solmussa

   Voi kun tietäisit miten suuria tunteita mulla on sua kohtaan. Naiselle ❤️
   Ikävä
   23
   697
  Aihe