Oho! Maajussi-Stiina myöntää Artun yllättävästä lapsiuutisesta huolimatta:"Kyllä, jotain sutinaa..."

21

3694

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ei roihahtanut. Heti kun kamerat poistuivat, tuli riita kyseisestä asiasta ja homma loppui siihen.

   • Anonyymi

    Ihan oikein.
    Asia olisi pitänyt kertoa jo kirjeessä ennen tapaamista!
    Mitähän muuta salaista olisi vielä paljastunut vuosien saatossa???


  • Anonyymi

   On nämä realityt ihmeellisiä,BB:ssä Minna tyrkyttää ittiään Lasselle ehotellen samaan sänkyyn menoa vaikka Lasse ei oo enää kiinnostunu ja jatkuvasti hakeutuu Lassen seuraan jos Lasse tekis saman olis miitoo kamppanja pystyssä.ET SILLEEN.

   • Anonyymi

  • Anonyymi

   Todella kiero ja yksinkertainen mieli Artulla. Miten muka luuli, että toinen reagoi, kun kerran oli jo selvästi ilmoittanut esittelyjaksossa, ettei etsi isä-miehiä. Ei voi lähteä tuolta pohjalta suhteeseen, kun miettii koko ajan mitä kaikkea muuta tietoa pimittää itsestään. Tökeröä vedättämistä, ja molempien tunteiden ja ajan haaskaamista.

  • Anonyymi

   Mutta Stiina. Stiina valitsee väärin ja tulee aina valitsemaan väärin.
   Stiina on vielä keskeneräinen mihinkään parisuhteeseen. Paljon on kasvamista.

   • Anonyymi

    Et voi tietää mitä vahinkoa edellinen suhde on mahdollisesti tehnyt. On voinut olla jopa hyvin p…ska exä?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Et voi tietää mitä vahinkoa edellinen suhde on mahdollisesti tehnyt. On voinut olla jopa hyvin p…ska exä?

    Voihan se ex olla siksikin ollut joillakin pa**a, jos itse ollut keskenkasvuinen. Ihan turhaan spekuloitte täällä kenenkään entistä elämää. Pitääkö löytyä syyllinen sille, että on sitä entistä elettyä elämää, että onko joku ollut pa**a, kun kukaan ei sitä välttämättä ole, ja vaikka olisikin ei kuulu varmaan palastalaisille enää ne asiat.
    Vai mitä luulette, onko yleisesti ottaen kypsää jauhaa jonkun edellisistä suhteista jopa, jos sattuu olemaan jossain formaatissa. Mitä ihmettä se teille kuuluu, mitä on ennen tehny, kunhan ei rikoksia.
    Ja luuletteko ettei se satu niiden entisten kanssa tehtyihin lapsiin myös jos spekuloidaan vanhoja asioita. Kyllä, juuri niihin se sattuu jos keneen. Kannattaa miettiä aina omalle kohdalle, ja omien lasten kohdalle, miltä tuntuisi jos tuntemattomat jauhaisi sun vanhempien erosta ja suhteesta, joille se ei kuulu pätkän vertaa. Suojellaan lapsia!


  • Anonyymi

   Se raksainssi Tampereelta olisi ollut kunnon tekevä rehellinen, ehkäpä ihan pysyvä mies. Näkyi ulospäin ihan heti, että tällä nuorella miehellä hyvä kotikasvatus. Maaltakin oli alunperin lähtöisin. Tuomas taisi olla nimi.

  • Anonyymi

   Jaa että katsojatko tietää muka paremmin kuin osallistujat itse :)

  • Anonyymi

   Tukijussi joka ei halua lapsia, vai onko biologia oikea syy? Suomen maaseudullahan vielä satakin vuotta sitten lapsettomuutta pidettiin 'Ristuksen kirouksena'. Kaksinaamaiset kasvojen menetystä pelkäävät laataloustukielätit.

  • Anonyymi

   Olipa epävarma,jopa outo pari kyseessä.

   Savolaisia jotenkin reppanan oloisia ihmisiä.

   Ihan kuin olisi olleet pelokkaita.

   Mistä näitä sikiää epävarmuutta ja jotenkin niin arkaa... voi hyvää päivää.

   • Anonyymi

    Todella torttu kommentti! Kyse on nuorista hyvää päivää... kukapa meistä ei olisi ollut arka parkymppisenä. Ja mistä tiedät mitä pask.. toiset kantaa sisällään.


   • Anonyymi

    Voi miten rohkea oletkaan netissä anonyyminä :D


  • Anonyymi

   Joo. Tosi outoa että kuvittelee että toisella ei voisi olla lapsia. Pääasia varmaan ettei ole joku höprö tai muu. Millainen emäntä laittaa kriteeriksi että ei saa olla lapsia jos ikää jo alkaa olla kuvitteleeko että hyviä on vielä lapsettomina vapaina ihan vaan häntä varten. Sori mutta tosi typerää olettaa ettei toisella ole ollut elämää ennen häntä, suhteita tai seksiä, ja siitä voi seurata lapsia.

   • Anonyymi

    Naisellahan se on huono merkki, koska naiset yleensä ottaa eron lapsiperheissä.


   • Anonyymi

    Jos selkeästi ilmoittaa, että ehdokkaalla ei saisi olla lapsia niin onhan se valehtelua jos asia salataan. Ei valheella saa luottamusta!!!!!


  • Anonyymi

   Stiina on ihana persoona! Samaistun häneen.

   • Anonyymi

    Taisi haluta vaan työmiehen vai pitäisikö olla rikaskin. Valitsi miehen jolla lapsi että olisi hyvä tekosyy olla aloittamatta suhdetta.


  • Anonyymi

   Siis hakeeko nää ihan oikeesti kumppania vai ei, tsiisus tätä Stiinaa , ensteks se Artun lapsi oli järkytys eikä mitenkää voinu hyväksyy sitten se kuiteski kelpasi hänelle. Vai halusiko tää Stiina vaan ulkopuolista huomiota?

   • Anonyymi

    Eihän se hirveän todennäköistä ole että muutamasta ehdokkaasta löytyisi mieluinen, vaikka nuokin miehet vaikutti kaikki mukavilta. Saavat kuitenkin jatkossa varmaan helpommin seuraa kuin sellainen jolle ei kelpaa kukaan ehdokkaista.


  Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Some liekeissä! Mikko Leppilampi jättää TTK:n - Kollegat ylistävät: "Huikea ja uniikki", "The best"

   Mikko Leppilampi teki kyllä huikean uran Tanssii Tähtien Kanssa -juontajana, yhteensä 10 kautta. Mitä luulet, kuka mahtaa astua Leppilammen saappaisii
   Kotimaiset julkkisjuorut
   70
   3928
  2. Pikkaraisen ulosanti instassa

   Onko sillä kaikki kotona yläkerrassa... Miten lapsellisia kommentteja sillä on insta kuvissa. Laitan auringon nukkumaan. Mennään ostamaan kaunoluisti
   Kotimaiset julkkisjuorut
   262
   1932
  3. Kyllä noita sun silmiä

   kattelis mielellään.
   Ikävä
   69
   1598
  4. "MUKANA KU PERÄPUKAMA!!" Janni Hussi paljastaa uudet kuviot pörrökaverin kanssa somessa!

   Oho! Janni Hussi paljastaa into piukena somessa uudesta aluevaltauksestaan. Postauksessa ei sanoja säästellä: https://www.suomi24.fi/viihde/mukana-ku-
   Kotimaiset julkkisjuorut
   4
   1597
  5. Suomi24 kirjoitukset poliisitutkinnassa

   Taitaa olla aika kertoa, missä olemme menossa. Täällä suomi24-palstalla olen saanut vuosikausia kokea valtavaa törkykirjoittelua kohdalleni. Nimimerkk
   Haapavesi
   83
   845
  6. Nyt se sitten päätetään.

   Rokottamattomat ovat todella vaikeuksissa, ottaako lopputili vai piikki. https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/ministeri-kiuru-tyopaikoille-valmistella
   Maailman menoa
   255
   825
  7. Susivihaaja myrkyttänyt eläimiä ympäri Pohjois-Karjalaa.

   Lieksalainen susivihaaja on syytettynä myrkkysyöttien levittämisestä metsiin eläinten tappamistarkoituksessa ympäri Pohjois-Karjalaa. Jauhelihaan lait
   Lieksa
   149
   765
  8. Taas valvon..

   Ja kuuntelen ja katselen sinua. Jos kysyisit mitä minulle kuuluu - varmaan valehtelisin; et koskaan saa tietää miten hajalla olen. Jokainen päivä on t
   Ikävä
   22
   760
  9. ..............................

   Se on sillä tavalla nyt et haluaisin tietää mitä ajattelet. Onnistuuko se mielestäsi palstan kautta? Ei meidän tarvitse yhteen muuttaa heti jos et ha
   Ihastuminen
   61
   706
  Aihe