Oho! Maajussi-Stiina myöntää Artun yllättävästä lapsiuutisesta huolimatta:"Kyllä, jotain sutinaa..."

22

4101

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ei roihahtanut. Heti kun kamerat poistuivat, tuli riita kyseisestä asiasta ja homma loppui siihen.

   • Anonyymi

    Ihan oikein.
    Asia olisi pitänyt kertoa jo kirjeessä ennen tapaamista!
    Mitähän muuta salaista olisi vielä paljastunut vuosien saatossa???


  • Anonyymi

   On nämä realityt ihmeellisiä,BB:ssä Minna tyrkyttää ittiään Lasselle ehotellen samaan sänkyyn menoa vaikka Lasse ei oo enää kiinnostunu ja jatkuvasti hakeutuu Lassen seuraan jos Lasse tekis saman olis miitoo kamppanja pystyssä.ET SILLEEN.

   • Anonyymi

  • Anonyymi

   Todella kiero ja yksinkertainen mieli Artulla. Miten muka luuli, että toinen reagoi, kun kerran oli jo selvästi ilmoittanut esittelyjaksossa, ettei etsi isä-miehiä. Ei voi lähteä tuolta pohjalta suhteeseen, kun miettii koko ajan mitä kaikkea muuta tietoa pimittää itsestään. Tökeröä vedättämistä, ja molempien tunteiden ja ajan haaskaamista.

  • Anonyymi

   Mutta Stiina. Stiina valitsee väärin ja tulee aina valitsemaan väärin.
   Stiina on vielä keskeneräinen mihinkään parisuhteeseen. Paljon on kasvamista.

   • Anonyymi

    Et voi tietää mitä vahinkoa edellinen suhde on mahdollisesti tehnyt. On voinut olla jopa hyvin p…ska exä?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Et voi tietää mitä vahinkoa edellinen suhde on mahdollisesti tehnyt. On voinut olla jopa hyvin p…ska exä?

    Voihan se ex olla siksikin ollut joillakin pa**a, jos itse ollut keskenkasvuinen. Ihan turhaan spekuloitte täällä kenenkään entistä elämää. Pitääkö löytyä syyllinen sille, että on sitä entistä elettyä elämää, että onko joku ollut pa**a, kun kukaan ei sitä välttämättä ole, ja vaikka olisikin ei kuulu varmaan palastalaisille enää ne asiat.
    Vai mitä luulette, onko yleisesti ottaen kypsää jauhaa jonkun edellisistä suhteista jopa, jos sattuu olemaan jossain formaatissa. Mitä ihmettä se teille kuuluu, mitä on ennen tehny, kunhan ei rikoksia.
    Ja luuletteko ettei se satu niiden entisten kanssa tehtyihin lapsiin myös jos spekuloidaan vanhoja asioita. Kyllä, juuri niihin se sattuu jos keneen. Kannattaa miettiä aina omalle kohdalle, ja omien lasten kohdalle, miltä tuntuisi jos tuntemattomat jauhaisi sun vanhempien erosta ja suhteesta, joille se ei kuulu pätkän vertaa. Suojellaan lapsia!


  • Anonyymi

   Se raksainssi Tampereelta olisi ollut kunnon tekevä rehellinen, ehkäpä ihan pysyvä mies. Näkyi ulospäin ihan heti, että tällä nuorella miehellä hyvä kotikasvatus. Maaltakin oli alunperin lähtöisin. Tuomas taisi olla nimi.

  • Anonyymi

   Jaa että katsojatko tietää muka paremmin kuin osallistujat itse :)

  • Anonyymi

   Tukijussi joka ei halua lapsia, vai onko biologia oikea syy? Suomen maaseudullahan vielä satakin vuotta sitten lapsettomuutta pidettiin 'Ristuksen kirouksena'. Kaksinaamaiset kasvojen menetystä pelkäävät laataloustukielätit.

  • Anonyymi

   Olipa epävarma,jopa outo pari kyseessä.

   Savolaisia jotenkin reppanan oloisia ihmisiä.

   Ihan kuin olisi olleet pelokkaita.

   Mistä näitä sikiää epävarmuutta ja jotenkin niin arkaa... voi hyvää päivää.

   • Anonyymi

    Todella torttu kommentti! Kyse on nuorista hyvää päivää... kukapa meistä ei olisi ollut arka parkymppisenä. Ja mistä tiedät mitä pask.. toiset kantaa sisällään.


   • Anonyymi

    Voi miten rohkea oletkaan netissä anonyyminä :D


  • Anonyymi

   Joo. Tosi outoa että kuvittelee että toisella ei voisi olla lapsia. Pääasia varmaan ettei ole joku höprö tai muu. Millainen emäntä laittaa kriteeriksi että ei saa olla lapsia jos ikää jo alkaa olla kuvitteleeko että hyviä on vielä lapsettomina vapaina ihan vaan häntä varten. Sori mutta tosi typerää olettaa ettei toisella ole ollut elämää ennen häntä, suhteita tai seksiä, ja siitä voi seurata lapsia.

   • Anonyymi

    Naisellahan se on huono merkki, koska naiset yleensä ottaa eron lapsiperheissä.


   • Anonyymi

    Jos selkeästi ilmoittaa, että ehdokkaalla ei saisi olla lapsia niin onhan se valehtelua jos asia salataan. Ei valheella saa luottamusta!!!!!


  • Anonyymi

   Stiina on ihana persoona! Samaistun häneen.

   • Anonyymi

    Taisi haluta vaan työmiehen vai pitäisikö olla rikaskin. Valitsi miehen jolla lapsi että olisi hyvä tekosyy olla aloittamatta suhdetta.


  • Anonyymi

   Siis hakeeko nää ihan oikeesti kumppania vai ei, tsiisus tätä Stiinaa , ensteks se Artun lapsi oli järkytys eikä mitenkää voinu hyväksyy sitten se kuiteski kelpasi hänelle. Vai halusiko tää Stiina vaan ulkopuolista huomiota?

   • Anonyymi

    Eihän se hirveän todennäköistä ole että muutamasta ehdokkaasta löytyisi mieluinen, vaikka nuokin miehet vaikutti kaikki mukavilta. Saavat kuitenkin jatkossa varmaan helpommin seuraa kuin sellainen jolle ei kelpaa kukaan ehdokkaista.


  Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. ALFA TV:N Konkurissi katastrofi media-alalle

   ALFA TV:n konkurssi on katastrofi, koska paljon hyviä asiaohjelmia katoaa televisiotarjonnasta ja ALFA:lla ääneen pääsi myös yrittäjiä ja tasapuolises
   Maailman menoa
   531
   1343
  2. Tajuan, että tein virheen

   kun pidin sinua hyvänä, mukavana, vaatimattomana, ymmärtäväisenä, oikeudenmukaisena ja älykkäänä ihmisenä. Sitä mielikuvaa ikävöin, en koskaan oikeaa
   Ikävä
   73
   1251
  3. Mulla on ikävä sitä aikaa

   kun säkin olit ihastunut minuun mies. Siltä se silloin alussa tuntui. Sekosin susta täysin ja tuntuu että en pääse irti enää.
   Ikävä
   54
   1070
  4. Martinan jorailut

   Ai että Martina on jäykän näköinen kun hän joraa muiden naisten kanssa botskilla Dubaissa..Ja onpa hänellä hiirenhäntä ponnariksi🙄 Tämä ei ole provo,
   Kotimaiset julkkisjuorut
   240
   964
  5. Sano sano todella

   Onko sinulla Ikävä minua?
   Ikävä
   66
   782
  6. Arvaapa mies

   montako vuotta oon sua ihaillut salaa?
   Ikävä
   71
   731
  7. Hyvää perjantaita haaveisiin

   Onko omaa kaivattua löytynyt? Miehelle kysymystä. :)
   Ikävä
   92
   647
  8. Miehet hoi!

   Kysymys teille Jos näätte ja tapaatte naisen,joka on mielestänne mukava ja haluaisitte jatkaa vaikka siitä mihin jäitte tai haluatte nähdä tämän nais
   Ikävä
   38
   639
  9. Voiko yksi kohtaaminen

   jäädä pysyvästi mieleen?
   Ikävä
   45
   627
  Aihe