Tanska Rajat kiinni!

Anonyymi

Tanska vetää erittäin tiukkaa maahanmuutto politiikkaa.
Tanska ei halua samoja ongelmia mitä Ruotsissa on.
Nyt tulee TV 1 tämä dokumentti
ja tässä linkki samaan dokumenttiin
https://areena.yle.fi/1-50926913

8

103

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Natomaat sulkevat rajojaan!

   Baltianmaat, Puola, Unkari, Iso-Britannia, ja nyt Tanska --- RAJAT KIINNI!!!

   Natossa vapaus on vankeutta!

   • Anonyymi

    Natomaissa liikkuminen on varsinkin EU:n alueella vaivatonta, toisin on Naton ulkopuolella. Tiltusella on taas realiteetit hukassa.


  • Anonyymi

   Tanska on tajunnut sen että USA;n opportunistinen tyyli sopii heille paremmin kuin pohjoismainen hyvinvointimalli. Norjassa on samansuuntaisia ajatuksia.

   • Anonyymi

    Tämä on tullut jo lokakuussa, nyt oli uusinta. Enemmän ohjelmassa kauhisteltiin, että näin toimitaan ja enimmän aikaa äänessä olivat maahantulleet. Sosiaalidemokraattisen edustajan sukujuuret oli kyllä itselläänkin ainakin osittain jossain muualla, mutta ilmeisesti puolueet ovat tajunneet, että sinne syntyy toinen rinnakkaisyhteiskunta, islamistit ovat samaa joukkoa kuin lestadiolaiset tai jehovat tai mormonit Suomessa, kun kerran on liitytty, siellä pysytään ja niiden sääntöjä noudatetaan. Minusta he perustelivat ihan järkevästi, miksi pitäisi toimia niin, että otetaan mieluummin kiintiöpakolaisia kuin salakuljetettuja ihmisiä. Monet asuvat yhä edelleen maissa, joista nämä salakuljetetut ovat tulleet, kapinan lietsojia ei minkään maan johto katso hyvällä. Ohjelmassa kauhisteltiin myös sitä, että lapset pakotetaan lastentarhoihin, jotta oppivat kieltä, tottakai saamastaan avusta pitää jotain maksaakin sopeutumalla. Sitäpaitsi lasten koulunkäynti ja eteneminen yhteiskunnassa tulee mahdottomaksi jos ei osaa kieltä, kyllä pakosta on hyötyä myös lapsille itselleen. Se pitäisi ilman muuta ulottaa myös aikuisiin.


   • Anonyymi

    Toivottavasti Suomessakin vihdoin tajutaan jotain, toivon todella. Ei meidän pidä uhrata omaa hyvinvointiamme ja kulttuuriamme sentään, vaikka Helsinki lopettikin lihansyönnin. Suomi tuottaa , oliko se 0,2%, maailman päästöistä, joten tuokin oli selvää ylireagointia Helsingiltä. Suomen lihantuotanto vaan kärsii turhaan. Vai oliko mukana myös muihin kulttuureihin sopeutuminen, jotka eivät sianlihaa syö.


  • Anonyymi

   Tanska on pohjoismaisen hyvinvointiyhteiskunnan mallioppilas, tiltusta sekin kai kovasti harmittaa. Tiukentuva maahanmuuttopolitiikka ei ole ristiriidassa pohjolaan luodun maailman laadukkaimman hyvinvoinnin kanssa. Suomessa on edessä sama suuntaus.

  • Anonyymi

   Veganisuus nimeen omaan vähentää agressioita ihmisessä!Kristittyjen ja muslimien ollessa veganeja vihanpito uskontojen välillä on alastonta absurdiaa!

   • Anonyymi

    Ja paskan marjat vähennä.
    a) Jos evoluutio olisi tarkoittanut ihmisnisäkkään vegetaristiksi, niin meillä olisi 4 mahaa, kuten märehtijöillä.

    b) Lähimmät sukulaisemme l. simpanssit ja bonobot ovat ihmisten lailla kaikkiruokaisia ja osaavat todistetusti käyttää ainakin 23 erilaista työkalua ... montaako työkalua vegaani osaa käyttää?.

    c) Ihmisen aivot tarvitsevat toimiakseen ja kehittyäkseen proteiineja ja nimen omaan eläinproteiinejä ... vegaanin aivot eivät siis kehity, tai pysy kunnossa. :-)


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Pikkutyttö hakkasi Tynkkysen

   Pikkutyttö hakkasi Tynkkysen (PS) kun ei pitänyt tämän poliittisesta suun soitosta. Tynkkynen nostaa syytteen asiasta kuten on mahdollista. Mutta aiem
   Maailman menoa
   345
   4715
  2. Lähden taas tänää kotoani pois, kiukkuinen Sofia lataa tekstiä Instassa.

   On vihainen kun on Seiskassa kannessa hänen ruhjeistaan ja haukkuu toimittajan ja lehden aivan lyttyyn.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   83
   2704
  3. Saisinpa nainen olla sun kanssas vielä joskus

   Rakastan sua hiljaa toivoen et päädyttäis yhteen. Kaikkea hyvää ihanalle ja pidä huoli itsestäsi 🍀❤
   Ikävä
   75
   1926
  4. Ähtärin puukotus

   Ketä puukotettu ähtärissä viime yönä??
   Ähtäri
   39
   1694
  5. Onkohan Sanna Marin(SDP) alkoholisti?

   Ei hän tosin olisi ensimmäinen pääministeri joka sellainen olisi. Mehän muistamme A Karjalaisen. Mutta tämä Sanna Marin tietoisesti bailaushimoissaan
   Kotimaiset julkkisjuorut
   179
   1448
  6. Martina ja Hannu, päättyikö yhteinen tarina jo?

   Somen perusteella molemmat elävät omaa elämäänsä, mitään yhteistä ei ole näkynyt hetkeen. Kutistuiko lupaava romanssi kasaan?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   123
   1343
  7. Nyt räjähti. Sähkön hinta huomenna 1,21 Euroa kw/h. Tulee suuria ongelmia monelle.

   Hallituksella on kohta jotain muuta mietittivää kuin Korona leikki. Nyt on oikeasti iso ongelma joka vaikuttaa.
   Maailman menoa
   226
   1138
  8. Jää meidän välillä

   Mitä haluisin sanoa sulle, jos voisin. Me tiedostettiin tai tiedostetaan, että meidän välillä on jotain. Mistä se siihen tuli, kun sitä ei aiemmin oll
   Ikävä
   62
   1066
  9. Super-Sanna

   Jää pois Itsenäisyyspäivän juhlajumalanpalveluksesta Korona-altistumiseen vedoten.Mutta Sanna-tytön Baari-kierrosta Korona-altistuminen ei estä.Näin k
   Tampere
   132
   1034
  10. Maksoiko Martinan sisko huumevelat hengellään?

   Joutuiko Martinan sisko maksamaan hengellään kun hällä ei ollut rahaa maksaa käyttämiään aineita? Miks Martina ei tuntenut empatiaa, vain soi siskolle
   Kotimaiset julkkisjuorut
   107
   889
  Aihe