Paratiisiaika voi olla hyvinkin lähellä-kannattaa siis olla Jeesuksen opetuslapsi,että sinne pääsee

Anonyymi

Raamatussa kerrotaan että tämän elämän jälkeen alkaa paratiisi-aika, ensin Taivaassa 1000 vuotta ja sen jälkeen uudestiluodussa maailmassamme ikuisesti.
(Ilm.19-22) Jumalahan, joka loi tämän maailmamme, tarkoitti jo alussa että ihmiset eläisivät ikuisesti, mutta Aadamin ja Eevan syntiinlankeemus sekoitti tämäm suunnitelman ja ihmisistä tuli kuolevaisia.

Monet uskovat ovat sitä mieltä,että Jeesuksen takaisintulo ja uskovien siirrtäminen Taivaaseen voi olla hyvinkin lähellä. Tämä koronaaika(mitä tää nyt sitten onkaan) voi olla juuri se, joka syöksee maailmamme loppuahdistukseen, jonka aivan loppuvaiheessa sitten tulee tämä pedon merkin pakotusaika. (kuuntele youtube: suuri taistelu 7/10 ja 8/10 ja 9/10 ja 10/10). Ja tän jälkeen on sitten vain hetki Jeesuksen takaisintuloon.

Taivaaseen siirtyminen ja paratiisi-aika voi olla siis hyvinkin lähellä. Mutta.... ei kaikilla. Vain niillä jotka ovat hyväksyneet Jeesuksen Vapahtajakseen ja Herrakseen ja luopuneet synneistään. Jeesus on Tie, Totuus ja Elämä,(Joh.14). Näin kerrotaan Raamatussa. Ehtoja ikuiseen elämään pääsemiselle on oikeastaan vain 3. 1) Kaikki ovat tehneet syntiä eli rikkoneet Jumalan lakia(10 käskyä). Että voisimme päästä ikuiseen elämään, meidän tulee saada syntimme anteeksi. Tähän on vain yksi tie eli se ,että Jeesus Kristus on 2000 vuotta sitten Golgatan ristillä sovittanut syntimme. Ihminen ei voi itse sovittaa syntejään, mutta me voimme saada syntimme anteeksi uskossa vastaanottamalla Jeesuksen Vapahtajaksemme.(Joh 3:16) 2) Taivaaseen ja ikuiseenn elämään ei oteta synnintekijöitä, syntiä ei pääse taivaaseen, koska juuri se on turmellut maailmamme ja se on ikuisuudessa kielletty asia. . Toinen pelastuksen ehto on se, että luovumme synneistämme ja lakkaamme syntiä tekemästä. Synti on Jumalan lain , 10 käskyn, rikkomista, laittomuutta(1.Joh.3:4). Eli toisinsanoen käännymme parhaamme mukaan elämään Jumalan käskyjen mukaisesti(Joh.3:36 ja Room.6). Omassa voimassamme emme siihen kykene mutta Jumala antaa meille voimaksi Pyhän Hengen valtavan Taivaallisen Voiman. 3) kaste (oikea kaste on kaste uskoontulon ja kääntymisen jälkeen).
Kannattaa siis olla Jeesuksen Kristuksen opetuslapsi. Armonovi on vielä avoinna ja siitä kannattaa astua sisälle. Ja senkin tähden, että on myös se toinen, eli helvetti, tulinenjärvi. Kaikki muutt sitten joutuvat sinne. Se on rangaistustuomio 1000 vuoden aikajakson jäkleen. Vaikkakaan se ei ole ikuisesti kestävä, niinkuin jotkut väärin opettavat, niin sinne ei kannata joutua. Ilmestyskirjan lopussa (luvut 19-22) kerrotaan helvetin olevan kuolema tulijärvessä, toinen kuolema josta ei ole enää ylösnousemusta. Se miten kauan siellä joutuu palamaan, määräytyy sen perusteella, miten paljon tässä ekämässä on tehnyt syntiä. Jotkut palavat hetkessä , mutta toisilla palaminen siellä voi kestää kauankin aikaa, jopa useita paiviä.
Kannattaa siis todella olla Jeesuksen opetuslapsi. Kaikki on vapaaehtoista, mutta minä suosittelen tätä uskonratkaisua kaikille, se johtaa parenpaan tulevaisuuteen.

0

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Baaritappelu

        Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
        Kokkola
        63
        6043
      2. Tappo Kokkolassa

        Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
        Kokkola
        25
        3821
      3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

        Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
        Sinkut
        245
        2151
      4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

        Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
        Kokkola
        26
        1850
      5. MAKEN REMPAT

        Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
        Suomussalmi
        31
        1299
      6. Mitä ihmettä

        Kaipaat hänessä
        Ikävä
        95
        1266
      7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

        Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
        Hindulaisuus
        303
        1065
      8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

        5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
        Ähtäri
        54
        1010
      9. Välillä käy mielessä

        olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
        Ikävä
        76
        939
      10. Mulla on kyllä

        Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
        Ikävä
        35
        888
      Aihe