Luusereista selvityjä?

Anonyymi

Onpa brutaalia katsottavaa, tämä "Selvityjät Suomi" -kilpailu. Tässä yritetään joukkojen voimalla saada selkeästi paras kilpailija ulos pelistä ja tekemään jostain luuserista ns. "selviytyjä".

13

457

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tätä Pauliin kohdistuvaa käytöstä voisi verrata työpaikkakiusaamiseen. Ja ohjelma hyväksyi tämän. Mutta onneksi eivät saaneet Paulia ulos kisasta. Tällaiseenko suuntaan nämä ohjelmat on menossa? Heikot ja samalla selkeästi vahvat poistetaan raa'asti pois. Samalla kuvastaa kateudesta. Onko kohta kaikki näissä ohjelmissa sallittua. Tämänhän naamioidaan tietenkin "no tämä on vain peliä"-lauseen taakse. Osuvasti Stephen King kirjoitti aikoinaan romaanin Running man joka alkaa osuvasti pitää kohta paikkaansa näiden kilpailuohjelmien kohdalla. Mikä vain on sallittua, kunhan ihmiset katsovat.

   Hyvin on tämäkin Selviytyjät onnistuttu pilaamaan liiallisella kieroilulla ja epäaitoudella, autiolla saarellakin täytyy näyttää kuin kiiltokuvassa. Ovat kilpailijat aika hyvin syöneitä ajeltuine kainaloineen.

  • Anonyymi

   Skaban voittaa moraalittomin, ilenneekö iloita voitostaan.

  • Anonyymi

   Piti olla yksilökisa, mutta olikin ihan muuta. Viki joutikin pudota, ei pärjää missään lajissa ja nytkin koko kisa meni Paulin kiusaamiseen. Eikä taatusti osaa edes hävetä.

  • Anonyymi

   Eikös parhaimman kilpailijan pitäisi voittaa selvityimis-kilpailu. Se titteli ei mielestäni kuulu jollekin huonolle kilpailijalle, vaikka häntä jokin"liitto" tukisi?

   Tässä menee kilpailun mielekkyys ja tarkoitus päälaelleen, kun joistakin huonoimmista pyritään tekemään kikkailulla "paras selviytyjä".

  • Anonyymi

   Jos olisin Heikki, niin en kehtaisi kulkea koskettomuusriipus kaulassani pelipaikalle.

  • Anonyymi

   Mimmit vie Heikkiä kuin jäteämpäriä. Jos Pauli voittaa vielä koskemattomuuden Heikille tulee lähtö sillä ei kieroilijat äänestä toisiaan. Olisi liittoutunut Paulin ja Sannan kanssa niin olisi päässyt finaaliin.

  • Anonyymi

   Toi Eve on kaikista kamalin. Oikea kiusaaja narsisti. Toivottavasti ei vaan pääse edes finaaliin 🤮

  • Anonyymi

   Niinhän siinä kävi että Heikki sai lähteä kun kieroilijat eivät toisiaan äänestäneet. On kyllä melkoinen vitsi jos jompi kumpi noista kisan voittaa. Paul on ainoa oikea selviytyjä.

  • Anonyymi

   Kun näitä kahta kieroilija-akkaa katsoo niin tulee erittäin voimakas vastenmielisyys molempia kohtaan. Eve ilkesi vielä arvostella Paulin käyttäytmistä illan jaksossa. Ei kyllä tuolla omalla juonittelulla olisi kanttia vänkyttää.
   Sekin minua inhottaa, että nämä kaksi pepun paljastelijaa pyllisteli suoraan Suomen kansalle vain pieni naru pakaravaossaan, siis melkein paljasta pyllistivät katsojille. Edes sen verran pitäisi olla häveliäisyyttä etti ihan paljasta sentään, iljettäviä naikkosia. En arvosta jos näistä jompikumpi sattuu voittamaan.

  • Anonyymi

   Minua ärsytä paljon tuo Eveleliina, hekottaa kuin kännipäinen suohirviö jokaiseen sanaan .... eikä muutenkaan ole kovin kaunis, mniheksi ehkä on kaunis henkilö hän.

   He3kottaakin kuin kännipäinen puliukko.

  • Anonyymi

   Tänään nähdään kuka voittaa. Veikkaan, että se on Shirley? Shoppailun perusteella on hiukan ylimääräistä massia taskussa.

  • Anonyymi

   Voi kettu mitä hommaa,,,taas hyvä esimerkki että juonittelulla pärjää. Paul oli todellinen selviytyjä

  • Anonyymi

   Sööli voitti. Vikille ja helmerille pitää ostaa hamekangasta. Kisan huonoimmat häviäjät eivät voineet ilmeisesti äänestää heitä parempaa seviytyjää, Paulia.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Pikkutyttö hakkasi Tynkkysen

   Pikkutyttö hakkasi Tynkkysen (PS) kun ei pitänyt tämän poliittisesta suun soitosta. Tynkkynen nostaa syytteen asiasta kuten on mahdollista. Mutta aiem
   Maailman menoa
   272
   6836
  2. Jättäkää Marin rauhaan.

   Hänellä on ollut pääministerin pesti erittäin vaikeana aikana ja siihen nähden hän on suoriutunut hyvin. Minne piiloutuivat vanhemmat ja kokeneemmat h
   Maailman menoa
   554
   3843
  3. Lähden taas tänää kotoani pois, kiukkuinen Sofia lataa tekstiä Instassa.

   On vihainen kun on Seiskassa kannessa hänen ruhjeistaan ja haukkuu toimittajan ja lehden aivan lyttyyn.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   92
   3330
  4. Yllätyspaljastus! Jaajo Linnonmaa OUT, Antti Holma IN! Hän on Haluatko miljonääriksi? uusi juontaja

   Nyt on megauudistus, kun Antti Holma istahtaa ikoniseen Haluatko miljönääriksi? juontajan tuoliin. Jaajo Linnonmaa jää syrjään. Saako Holma pidettyä s
   Kotimaiset julkkisjuorut
   17
   2731
  5. Saisinpa nainen olla sun kanssas vielä joskus

   Rakastan sua hiljaa toivoen et päädyttäis yhteen. Kaikkea hyvää ihanalle ja pidä huoli itsestäsi 🍀❤
   Ikävä
   84
   2407
  6. Onkohan Sanna Marin(SDP) alkoholisti?

   Ei hän tosin olisi ensimmäinen pääministeri joka sellainen olisi. Mehän muistamme A Karjalaisen. Mutta tämä Sanna Marin tietoisesti bailaushimoissaan
   Kotimaiset julkkisjuorut
   291
   2185
  7. Ähtärin puukotus

   Ketä puukotettu ähtärissä viime yönä??
   Ähtäri
   47
   2086
  8. Martina ja Hannu, päättyikö yhteinen tarina jo?

   Somen perusteella molemmat elävät omaa elämäänsä, mitään yhteistä ei ole näkynyt hetkeen. Kutistuiko lupaava romanssi kasaan?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   211
   2072
  9. Shirly Karvinen kärsi tästä yhdestä inhokista Selviytyjät-saarella: "Nousee kunnon traumafobia..."

   Ex-missi Shirly pelasi todella kovaa peliä Selviytyjissä. Juonittelua ja strategista suunnittelua piisasi yllin kyllin, ja radiojuontaja voitti koko k
   Kotimaiset julkkisjuorut
   30
   1871
  10. Nyt räjähti. Sähkön hinta huomenna 1,21 Euroa kw/h. Tulee suuria ongelmia monelle.

   Hallituksella on kohta jotain muuta mietittivää kuin Korona leikki. Nyt on oikeasti iso ongelma joka vaikuttaa.
   Maailman menoa
   254
   1700
  Aihe