Arkkipiispa Luoma ei usko Raamattua!

Anonyymi

Jeesus Ei OLE Jumala koska Jumala EI OLE pahan kiusattavissa!

Arkkipiispa Tapio Luoma yrittää muuttaa tätä Raamatun Totuutta, joka tulee ilmi Jaakobin kirjeestä, että JEESUS EI OLE JUMALA!

Arkkipiispa Tapio Luoma:
”On aika muistuttaa, miksi ja miten Raamattua luetaan”

Jaakobin kirje:
1:13 Älköön kukaan, kiusauksessa ollessaan, sanoko: "Jumala minua kiusaa"; sillä Jumala ei ole pahan kiusattavissa, eikä hän ketään kiusaa.

<======>

Matteuksen evankeliumi:
4:1 Sitten Henki vei Jeesuksen ylös erämaahan perkeleen kiusattavaksi.

Emme saa antaa pakanallisen arkkipiispa Tapio Luoman tällä tavoin muutella Raamatun Totuutta!
Raamatun Totuus, Jaakobin kirjeen tukemana, on se että JEESUS EI OLE JUMALA!
Arkkipiispa Tapio Luoma haluaa tämän Totuuden kieltää!!!

Ei ole tämä paha pakanapappi ensimmäinen eikä viimeinen, joka haluaa Jaakobin kirjeen Raamatusta pois!

23

128

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Olen ihmetellyt näitä piispojen ulostuloja että eivät usko Raamattuun!

   Mistä ihmeestä tässä on kyse ja miksi tarvitaan tällainen outo ulostulo?

   Itse en ole löytänyt muuta selitystä kuin että tämä kummallisuus johtuu siitä, että Jumalan Sana on vastaan liberaalia ja woke-ideologiaa mikä osittain kulminoituu Jumalan tahtoon, että Hän ei hyväksy saman sukupuolista seksiä eikä yleensäkään miehen ja naisen liiton ulkopuolista seksiä.

   Liberaalit ensin yrittivät erilaisin teologisin vippaskonstein selittää nämä kiusalliset Raamatun kohdat pois, mutta tämä operaatio on epäonnistunut, koska Jumala ei selvästikään hyväksy, ei himoitsemista eikä seksiä saman sukupuolen kanssa.

   Tästä syystä piispat ovat päättäneet torjua koko Raamatun, Jumalan Sanan eli Jeesuksen ihan kokonaan pois liberaalin teologian tieltä.

   Oikeusteitse tätä Jumalan tahtoa vielä myös yritetään torjua Räsäs-jutussa, mutta käy sitten oikeudessa miten tahansa niin Jumalan tahtoa Suomen oikeusjärjestelmäkään voi torjua ja kieltää Jeesukseen uskovia uskomasta Jumalan Sanaan.

  • Anonyymi

   Matteuksen evankeliumi:

   <<4:1 Sitten Henki vei Jeesuksen ylös erämaahan perkeleen kiusattavaksi.<<

   Ajattelitko hengen vieneen samalla tuonne erämaahan kokonaisen filmiryhmän äänittäjineen paikalle? Vai mistä ja miten ajattelet tarinan tulleen Raamattuun totuutena?

   • Anonyymi

    <<Tästä syystä piispat ovat päättäneet torjua koko Raamatun, Jumalan Sanan eli Jeesuksen ihan kokonaan pois liberaalin teologian tieltä.<<

    Ehkä he ovat huomanneet, että lahjomalla Saatana käyttämällä Jeesusta tosi Jumalan uhrilahjana ja teurastettuna lampaana pahuus ei poistunutkaan uskovaisista, koska he hokevat edelleen olevansa läpeensä pahoja ja syntisiä, ja vaihtavatkin opin nyt siihen mistä Jeesus puhui eli oikeudenmukaiseen toimintaan?


   • Anonyymi

    "<<4:1 Sitten Henki vei Jeesuksen ylös erämaahan perkeleen kiusattavaksi.<<

    Ajattelitko hengen vieneen samalla tuonne erämaahan kokonaisen filmiryhmän äänittäjineen paikalle? "

    Joko Jeesus kertoili iltanuotiolla tämänkin tapahtumasarjan tai sitten yksinkertaisesti vaan Pyhä Henki selosti tapahtuman evankelistalle. Joka tapauksessa Jumala hoiti asian meille jälkipolville tosi hyvin.


  • Onhan se noloa huomata tulleensa huijatuksi, mutta tosiasioista ei pääse eroon pelkän uskon voimalla.

   Uskonharhaisten raamattu on koraanin tapaan pelkän ihmismielen tuotosta, yhtään sanaa miltään yliluonnolliselta ei niistä löydy, eikä jumala ole niitä edes innoittanut. Tämä tosiasia tiedetään, koska asia on tutkittu.

   Näinollen piispat ja papit valehtevat jos väittävät raamatun satuja jumalan sanaksi.

   Te epäjumalanpalvojat saatte rauhassa viettää taikamenojanne kirkoissa ja rukoushuoneissa suljettujen ovien takana, mutta kehotan pysymään poissa julkisista viroistaa sekä pidättäytymään äänestämästä.

   • Anonyymi

    "Te epäjumalanpalvojat saatte rauhassa viettää taikamenojanne kirkoissa ja rukoushuoneissa suljettujen ovien takana, mutta kehotan pysymään poissa julkisista viroistaa sekä pidättäytymään äänestämästä."

    Tämä on mahdoton vaatimus, sillä meitä sitoo Jeesuksen lähetyskäsky.

    Meidän tulee yhä evankelioida ja kertoilla Jumalan tahdosta voimalla ja kovalla äänellä ja sitten ottaa vastaan maailman viha.


   • Anonyymi kirjoitti:

    "Te epäjumalanpalvojat saatte rauhassa viettää taikamenojanne kirkoissa ja rukoushuoneissa suljettujen ovien takana, mutta kehotan pysymään poissa julkisista viroistaa sekä pidättäytymään äänestämästä."

    Tämä on mahdoton vaatimus, sillä meitä sitoo Jeesuksen lähetyskäsky.

    Meidän tulee yhä evankelioida ja kertoilla Jumalan tahdosta voimalla ja kovalla äänellä ja sitten ottaa vastaan maailman viha.

    Totesin juuri äsken jeesuksen valheeksi, joten lähetyskäsky on kumottu.

    Ympärijeesuspäissään evankelioiva valehtelee vain epäjumalansa puolesta ja se ei ole toivottava käyttäytymistapa sivistyneessä maailmassa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    "Te epäjumalanpalvojat saatte rauhassa viettää taikamenojanne kirkoissa ja rukoushuoneissa suljettujen ovien takana, mutta kehotan pysymään poissa julkisista viroistaa sekä pidättäytymään äänestämästä."

    Tämä on mahdoton vaatimus, sillä meitä sitoo Jeesuksen lähetyskäsky.

    Meidän tulee yhä evankelioida ja kertoilla Jumalan tahdosta voimalla ja kovalla äänellä ja sitten ottaa vastaan maailman viha.

    <<Tämä on mahdoton vaatimus, sillä meitä sitoo Jeesuksen lähetyskäsky.<<

    Tämä käsky liittyy siihen, että taivasten valtakunta on tullut maanpäälle, joka on meissä ja meidän ympärillämme ja Jumalan valtakunta sisäisesti meissä, eikä syntien valtakunta Saatanan lahjonnalla käyttämällä Jeesusta teurastettuna uhrilampaana ja muuttumalla läpeensä syntiseksi.

    <<Meidän tulee yhä evankelioida ja kertoilla Jumalan tahdosta voimalla ja kovalla äänellä ja sitten ottaa vastaan maailman viha.<<

    Miksi te hankitte pahuuden palvonnalla vihan päällenne käyttämällä Jeesusta hyväksenne? Se on teidän valinta, mutta Jeesuksen mukaan hänen nimeensä tekeminen on vääryyden tekemistä ja heille hän sanoo, menkää pois, en tunne teitä (Matteuksen evankeliumi 7. luku).


  • Anonyymi

   "Arkkipiispa Luoma ei usko Raamattua!"

   Ei mikään ihme, kun kysessä on teologiaa opiskellut henkilö.

  • Anonyymi

   Luoma on pahan kerran eksynyt.

   • Anonyymi

    Luoma taitaa olla jonkun salaseuran vallassa mikä pakottaa hylkäämään Jumalan Sanan käytännössä ja noudattamaan kulttuurikumouksellisten luomaa woke-filosofiaa.

    Miksi muuten piispa hylkäisi Jumalan tahdon?


   • Anonyymi

    Luoma on ilmoittanut, ettei itse aio vihkiä homopareja, sillä hänelle henkilökohtaisesti avioliitto on miehen ja naisen välinen. Se on Jumalallekin sitä, eikä Hän muita pariliittoja sanansa mukaan siunaa. Jos uskoo ja luottaa Raamatun sanaan siinä, pitää tärkeänä ettei kristillisessä kirkossa vihitä muunlaisia pareja. Se on Jumalan kunnioittamista ja kaikkien ihmisten parhaaksi, ettei Hänen kunniaansa loukata asialla. Ihmisen itsekäs tahto ei saa mennä sen edelle.


  • Anonyymi

   Katolinen kirkko on suurin, vaan ei vaadi luterilaista kirkkoa virallisesti kääntymään katolilaisuuteen.
   Suomen luterilainen kirkko kuitenkin on Katolilaisen kirkon talutusnuorassa ja Arkkipiispa Tapio Luoma on katolisen kirkon renkipoika!
   Renkipoika Tapio Luoman Isäntiä ovat Suomen Katolisen Kirkon Emerituspiispa Teemu Sippo, sekä Isä Marco Pasinato!
   Renkipoika Tapio Luoma ryömii ja orjailee näiden herrojensa edessä, tehden mitä he tahtovat. Palkintona Tapio-renkipojalle voi olla korkea asema luterilaisen ja katolilaisen kirkon välimiehenä Vatikaanissa.
   Tehtäväkseen Tapio-renkipoika on saanut Raamatun peukaloinnin Paavin mieleiseksi!
   Arkkipiispa Tapio Luoma on vain säälittävän halveksittava Paavin ostama LUOPIOPETTURIPAPINPASKA!!!
   Katolinen kirkko haluaa kaikista maailman Raamatuista Jaakobin kirjeen pois!
   Ja sitten pikkuhiljaa katolisoida kaikki lahkot, luterilaisista helluntailaisiin!
   Renkipoikia värväillään myös helluntailais-, jne kirkoista!
   Arkkipiispa Tapio Luoma tanssii renkipojan valssia kavaljeerinsa Emerituspiispa Teemu Sippon kanssa ja sitten yhdessä letkajenkkaa kolmisittain Isä Marco Pasinaton kanssa.
   Hurskasta on meno noilla pojilla, kirkkojaan yhteen sulatellessaan opillisesti!
   Kääntyisi Luther haudassaan jos tietäisi!
   Mutta se on varmaa että Tapio-rengin Paavi vielä palkitsee ruhtinaallisesti jos suunnitelmat toteutuvat!

  • Anonyymi

   <<Tehtäväkseen Tapio-renkipoika on saanut Raamatun peukaloinnin Paavin mieleiseksi! Arkkipiispa Tapio Luoma on vain säälittävän halveksittava Paavin ostama LUOPIOPETTURIPAPINPASKA!!!<<

   Kyllä, on syytä olettaa, että paavi itse on suuren muutoksen taakana. Kiitos hänelle ja kaikille heille, jotka jaksavat tehdä tätä työtä oikeudenmukaisuuden ja totuuden eteen Jeesuksen opetuksin ilman vakuuttelua, että myös saatana on lepytettävä, vaan voima ja kunnia on itse tosi Jumalalla.

   Paavi on ilmoittanut, että mitään syntiä ei ole, ei myöskään mitään helvetin tuomiota, ei edes koko helvettiä, vaan ihmisen toiminta mitataan vain hänen henkilökohtaisen oman omantuntonsa mukaan toimimisesta. Uskomisesta ei saa yhtään irtopistettä, vaan kaikki ovat samalla viivalla niin uskovaiset kuin ateistitkin. Hyvät sielut jatkavat kuoleman jälkeen matkaansa ja paha sielut vain katoavat.

   Jos tätä Jumalan voimaa ihmisessä hyvänä asiana korostetaan ilman paholaisen palvontaa, niin ollaanko silloin luopiopetturipapinpaskoja, jos ei suostuta enää uhramaan saatanan lepyttämiseksi itse tosi Jumalaa pahojen sielujen puolesta, ja käyttämään siis korruptiota oikeudenmukaisuuden sijasta?

   Kyllä tällä korruptioidealla on nyt käsitetty täysin väärin sanonta 'Paha saa palkkansa'.

  • Anonyymi

   Ei kai jokin kirja voi olla uskon kohde sinänsä. Sikäli Luoma on siltä osin oikeilla jäljillä.
   Sitten kun vielä pitäisi ko. kirjan sisältöäkin lähinnä viihteellisenä.

   • Anonyymi

    "Ei kai jokin kirja voi olla uskon kohde sinänsä. "

    Paitsi Raamattu eli Jumalan Sana eli Jeesus voi ja pitää olla uskon kohde kristinuskon viitekehyksessä.

    Ei tule piispojen tavoin torjua koko Raamattu vain sillä perusteella että siinä on kohtia jotka ovat kulttuurikumous- ja woke-toimintaa vastaan.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    "Ei kai jokin kirja voi olla uskon kohde sinänsä. "

    Paitsi Raamattu eli Jumalan Sana eli Jeesus voi ja pitää olla uskon kohde kristinuskon viitekehyksessä.

    Ei tule piispojen tavoin torjua koko Raamattu vain sillä perusteella että siinä on kohtia jotka ovat kulttuurikumous- ja woke-toimintaa vastaan.

    <<Paitsi Raamattu eli Jumalan Sana eli Jeesus voi ja pitää olla uskon kohde kristinuskon viitekehyksessä.<<

    Jeesuksen mukaan se kohde piti kyllä olla hänen opetusensa ja taivasten valtakunta, ja teidän mukaan se uskon kohde oli se ristille uhraus Kristuksena.

    Ei tässä ole mitään puoliväliä, jossa pistät sekaisin molemmat.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    "Ei kai jokin kirja voi olla uskon kohde sinänsä. "

    Paitsi Raamattu eli Jumalan Sana eli Jeesus voi ja pitää olla uskon kohde kristinuskon viitekehyksessä.

    Ei tule piispojen tavoin torjua koko Raamattu vain sillä perusteella että siinä on kohtia jotka ovat kulttuurikumous- ja woke-toimintaa vastaan.

    Lisäyksenä vielä. Minua alkaa tosissaan nyppiä tämä teidän Jeesuksen nimen hyväksikäyttö aina silloin, kun se teille sopii, mutta sitten seuraavassa käänteessä hakataan Jeesuksella päähän ristiinnaulittuna syntiuhrina, kun luetaan helvetin tuomiota muille, jos ei sovi teidän Jahven ideologiaan ja Mooseksen lakiin, jota Jeesus vastusti.


   • Anonyymi

    Kristinuskon sanoma löytyy kuitenkin Raamatusta. Millä valtuuksilla hän päättää mitä Raamatun mistäkin kohdasta pitäisi ajatella, mihin niistä uskoa, mihin ei?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kristinuskon sanoma löytyy kuitenkin Raamatusta. Millä valtuuksilla hän päättää mitä Raamatun mistäkin kohdasta pitäisi ajatella, mihin niistä uskoa, mihin ei?

    Jos et ymmärrä kontekstia et ymmärrä mitään. Osta Raamatun lukuopas.


   • Anonyymi

    "Ei kai jokin kirja voi olla uskon kohde sinänsä. Sikäli Luoma on siltä osin oikeilla jäljillä."

    Raamattu on aina lähde uskovien käytössä olevan Pyhän Hengen lisäksi mistä saadaan tietoa Jumalan tahdosta ja Jumalasta.

    Oli kerran myös luterilaisen kirkon kantava voima.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Jos et ymmärrä kontekstia et ymmärrä mitään. Osta Raamatun lukuopas.

    Et ymmärtänyt? Kontekstit tulee tottakai ymmärtää.
    Kyse on siitä, ettei ole valtuuksia muuttaa Raamatun sanaa toiseksi, vaan se tulee ottaa vastaan sellaisena, kuin se on ollut tarkoitus meille antaa. Tulkinnassa tulee pyrkiä siihen. Mitä tulee Jumalan sanaan Raamatun ei voida ajatella sisältävän siitä sekaisin valheita ja totuutta, joiden kohdalla itse päätämme minkä haluamme uskoa totuudeksi.


  • Anonyymi

   Kirkko ja kaupunki otsikoi 28.10.21:
   ”Arkkipiispa Tapio Luoma toivoo, ettei Raamattua käytettäisi lähimmäisen tuomitsemiseen – Raamatun sanomahan on sopusointu Jumalan ja ihmisen välillä ja ihmisten kesken”.

   Ja kun se sopusointua ihmisen ja Jumalan välillä päättyi jo Paratiisissa, niin siksi Jumala karkotti heidät sieltä tänne atomienergialainalaisuuksien sisältämälle Maa planeetallemme.

   Hänen ja ihmisen suhteesta tällä Maa planeetallamme Jumala totesi näin: ”Minä kostan isien pahat teot lapsille kolmanteen ja neljänteen polveen, mutta teen laupeuden tuhansille, jotka Minua rakastavat ja pitävät minun käskyni”.

   VT:sta selviää kuinka Jumala lähetti profeetan toisensa jälkeen varoittamaan kansaansa Hänen vihastaan, mikäli kansa ei noudata Hänen tahtoaan.

   Mitä tulee sopusointuun ihmisten kesken, niin se tapahtuu vasta Tuhatvuotisessa valtakunnassa, jonka hallitsijana on Jeesus.
   Tosin sekin aikakausi päättyy hetkeen, jolloin Saatana vapautetaan vankeudestaan.
   -jeesusfani-

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Some liekeissä! Mikko Leppilampi jättää TTK:n - Kollegat ylistävät: "Huikea ja uniikki", "The best"

   Mikko Leppilampi teki kyllä huikean uran Tanssii Tähtien Kanssa -juontajana, yhteensä 10 kautta. Mitä luulet, kuka mahtaa astua Leppilammen saappaisii
   Kotimaiset julkkisjuorut
   70
   3928
  2. Pikkaraisen ulosanti instassa

   Onko sillä kaikki kotona yläkerrassa... Miten lapsellisia kommentteja sillä on insta kuvissa. Laitan auringon nukkumaan. Mennään ostamaan kaunoluisti
   Kotimaiset julkkisjuorut
   262
   1932
  3. Kyllä noita sun silmiä

   kattelis mielellään.
   Ikävä
   69
   1598
  4. "MUKANA KU PERÄPUKAMA!!" Janni Hussi paljastaa uudet kuviot pörrökaverin kanssa somessa!

   Oho! Janni Hussi paljastaa into piukena somessa uudesta aluevaltauksestaan. Postauksessa ei sanoja säästellä: https://www.suomi24.fi/viihde/mukana-ku-
   Kotimaiset julkkisjuorut
   4
   1597
  5. Suomi24 kirjoitukset poliisitutkinnassa

   Taitaa olla aika kertoa, missä olemme menossa. Täällä suomi24-palstalla olen saanut vuosikausia kokea valtavaa törkykirjoittelua kohdalleni. Nimimerkk
   Haapavesi
   83
   845
  6. Nyt se sitten päätetään.

   Rokottamattomat ovat todella vaikeuksissa, ottaako lopputili vai piikki. https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/ministeri-kiuru-tyopaikoille-valmistella
   Maailman menoa
   255
   825
  7. Susivihaaja myrkyttänyt eläimiä ympäri Pohjois-Karjalaa.

   Lieksalainen susivihaaja on syytettynä myrkkysyöttien levittämisestä metsiin eläinten tappamistarkoituksessa ympäri Pohjois-Karjalaa. Jauhelihaan lait
   Lieksa
   149
   765
  8. Taas valvon..

   Ja kuuntelen ja katselen sinua. Jos kysyisit mitä minulle kuuluu - varmaan valehtelisin; et koskaan saa tietää miten hajalla olen. Jokainen päivä on t
   Ikävä
   22
   760
  9. ..............................

   Se on sillä tavalla nyt et haluaisin tietää mitä ajattelet. Onnistuuko se mielestäsi palstan kautta? Ei meidän tarvitse yhteen muuttaa heti jos et ha
   Ihastuminen
   61
   706
  Aihe