Ohisalon kommentti televisiossa lähes vaarallinen

Anonyymi

Ohisalo meni sanomaan, että rajoille rahdatut äidit ja lapset pitäisi päästää sisään, jos hakevat turvapaikkaa. Seuraavalla viikolla varmaan alettaisiin perheitä yhdistämään?

Kyllä rajalle aseilla uhaten rahdatut ihmiset on pidettävä rajan toisella puolella. Niiden pitää palata sinne, mistä tulivatkin. Se on aivan selvä asia. Ohisalon kommentti oli sillä tavalla vaarallinen, että se vesittää EU:n selkeän linjan. Ei saa olla poikkeusta.

Ajatellaanpa esimerkiksi, jos Putin rahtaa Pietariin lentokoneella 1000 äitiä ja lasta Syyriasta ja tuo ne asemiesten saattamana Vaalimaalle. Ohisalon mukaan ne pitäisi laskea siis maahan? Ei, ei ja ei. Joku raja! Sama asia on nyt Puolan rajalla.

Poliittinen poseeraaminen lapsien varjolla ei ole oikein. Afganistanin vallanvaihdon yhteydessä oli sellaista. Entäs nyt Etiopian naiset? Silpomiset ja kunniamurhat? Missä poseeraus? Lapsien ja naisten varjolla ei saa yrittää kasvattaa suosiota.

Ruotsissa on mennyt maahanmuuttopolitiikka kiville. Meidän ei pidä ottaa sieltä mallia. Meidän ei pidä höllentää maahanmuuttoa muuten kuin työperäisen maahanmuuton osalta. Siinä on prosesseja nopeutettava kuukausista viikkoihin. Tarvitaan oma kaista työperäiselle maahanmuutolle.

Turvapaikan hakemusprosessit on lyhennettävä kuuteen kuukauteen. Kielteisen päätöksen saaneiden palauttaminen pitää tehdä viivyttelemättä. Maamme ei kaipaa täällä laittomasti oleskelevien joukkioita.

Ohisalon ja koko vihreän joukon olisi syytä tarkentaa asenteitaan.

20

224

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Eila Kännö oli toista maata.

  • Anonyymi

   Oikeusoppinut Suurpää aloitti rahtauksen jo 30v sitten ja jatkajia tuntuu riittävän pilvinpilein.

  • Anonyymi

   Maria Ohisalo nauraa aina pilkallisesti vastauksissaan ja kommenteissaan.
   Aivan kuin olisi mielenvikainen ja vastuuton teoistaan. Osoitta yhteiskunnan vastaita mielen laatua. Pitäis sulkea hoitolaitokseen.

   • Anonyymi

    Ohisalo on täysin mielenvikainen, kostaa suomalaisille kun ei kukaan kohta enää äänestä vihreitä. Mutta tuolla tavalla loppuu vihreiden äänestäminen lopullisesti, mutta eihän vihreä sitä ymmärrä kun koulukin jäi kesken ensimmäisen vuoden syyslukukaudella.


   • Anonyymi

    Ohisalo on täysin mielenvikainen "ihminen", nauttii siitä kun saa täyttää matuilla suomen. Haaviston puppeli kuuluu samaan kategoriaan. Jotain näillä kahella on mielessä matujen suhteen koska eivät vastanneet edes kysymyksiin kyselytunnilla, yksikertaisiin.


  • Anonyymi

   Ohisalo on VAARALLINEN ihminen Suomen turvallisuudelle.

   • Anonyymi

    Niin on ja tuossa hormoni höyryissä eteenkin. Ei osannut vastata yksinkertaiseen kysymykseen Laukkasen ohjelmassa. Kiertelee ja kaartelee, puhuu puuta heinää....tyypillinen VIHREÄ JA TÄMÄN HETKEN HALLITUKSEN DOORIS.....HYI HELVETTI JA VIELÄ SISÄMINISTERI.


  • Anonyymi

   Poliittinen poseeraja ja Suomelle vaarallinen kuten aatetoverinsakin. Toivottavasti hallitus kaatuu mahdollisimman pian.

  • Anonyymi

   pahamaa

  • Juuri näin. Vihreiden Ohisalon tyhjänjauhamista on vastemielistä katsoa, kuunneltavaa siinä ei ole. Jos meillä olisi sisäministeri, jonka tehtäviin kuuluu vastata suomen sisäisestä turvallisuudesta, hän ajaisi kriisitilanteessa rajoja sulkevia toimenpiteitä määrätietoisesti. Kukaan ei tulisi rajan yli turvapaikan hakijan statuksella.
   Jokainen rajojamme loukannut tunkeutuja on palautettava ikään ja sukupuoleen katsomatta rajan toiselle puolelle.
   Vihreät ovat diktaattoreiden ase hybridisodankäynnissä.

   • Anonyymi

    Todella vastenmielinen naikkonen ja omaa todella lyhyt kantoisen ajattelutavan.
    Hänelle Suomi isänmaana ei ole minkään arvoinen jota ei hänen mielestä ole tarkoitettu puolustaa. Kaikki saavat tulla tänne ihan vapaasti, kyllä me hoidamme sivistysvaltiona niin kuin hoidamme koko maapallon ilmastopäästöt muidenkin puolesta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Todella vastenmielinen naikkonen ja omaa todella lyhyt kantoisen ajattelutavan.
    Hänelle Suomi isänmaana ei ole minkään arvoinen jota ei hänen mielestä ole tarkoitettu puolustaa. Kaikki saavat tulla tänne ihan vapaasti, kyllä me hoidamme sivistysvaltiona niin kuin hoidamme koko maapallon ilmastopäästöt muidenkin puolesta.

    Ohisalo petti kyllä luottamukseni täysin! ! Suosii vaan maahanmuuttajia, eikä Suomen omaa kansaa mikä pitäs olla ehdottomasti ensarvoisen tärkeää.


  • Anonyymi

   Maahantunkeutumista voidaan verrata raiskaukseen. Jos henkilö yritetään raiskata, niin kyllä hän saa sanoa ei ja puolustautua. Vai pitäisikö olla inhimillinen ja antaa vain raiskata, kun sillä on niin suuri tarve?

   Ihmisillä on itsemääräämisoikeus omaan kehoonsa ja mailla on itsemääräämisoikeus oman alueensa osalta. Puolan rajojen sulkeminen ok. Sama koskee Suomea, pitää olla mahdollisuus sulkea rajat ja keskeyttää turvapaikanhakijoiden tunkeutuminen alueelle. Se on aivan selvä asia.

  • Anonyymi

   Siirtolaisia uhkaa hypo­termia ja nälkiintyminen Valko-Venäjän ja Puolan raja­maaston metsissä – myös väki­vallasta raportoitu.
   Tuota odotetaan Suomen rajalle muutaman viikon päästä....olemmeko valmiit

  • Anonyymi

   Kun rajalla sanoo taikasanan "asylum" niin portit aukeavat.

  • Anonyymi

   pois

  • Anonyymi

   Tänne tulosta haaveilevilla on pääsy some verkostoihin. Esimerkiksi Facebookissa on kaikille kieliryhmille omat sivustot Eurooppaan pääsystä. Noilla sivustoilla on lähes reaaliajassa tieto eri maiden eri ministerien ja presidenttien lausunnot asiaan liittyen. Verkoston toinen pää, lukijat on afrikassa ja toinen pää, tiedonvälittäjät ovat eri EU-maissa asuvat siirtolaiset.
   Nyt jos täällä ministeri kertoo naisien auttamisesta, niin tieto on asianosaisten naisten tiedossa heti.
   Kun kerrotaan, että lapsi auttaa asiaa, niin se tarkoittaa sitä, että afrikan matkanjärjestäjät alkavat kohdistaa markkinointiaan nimenomaan naisiin joilla on lapsia.
   Matkanjärjestäjät kertovat auliisti myös Suomen vielä avoinmesta perheenyhdistämisestä. Tämähän tarkoittaa sitä, että ankkurilapsi voi tuoda sitten perheensä joka on kuitenkin usein "perhe". Meillä perhe tarkoittaa useimmiten isä, äiti ja lapset mutta heillä se voi tarkoittaa jotain ihan muuta.
   Hyvä esimerkki tästä oli juuri tämä n.30 ihmistä jotka otettiin tänne tuolta Puolan rajalta täyshoitoon.

  • Anonyymi

   Puolustuksen heikoin lenkki on syytä poistaa muonavahvuudesta ne alkaa ampumaan omia näin toimii maanpuolustus

  • Anonyymi

   lähes?

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jättäkää Marin rauhaan.

   Hänellä on ollut pääministerin pesti erittäin vaikeana aikana ja siihen nähden hän on suoriutunut hyvin. Minne piiloutuivat vanhemmat ja kokeneemmat h
   Maailman menoa
   710
   6829
  2. Yllätyspaljastus! Jaajo Linnonmaa OUT, Antti Holma IN! Hän on Haluatko miljonääriksi? uusi juontaja

   Nyt on megauudistus, kun Antti Holma istahtaa ikoniseen Haluatko miljönääriksi? juontajan tuoliin. Jaajo Linnonmaa jää syrjään. Saako Holma pidettyä s
   Kotimaiset julkkisjuorut
   34
   4595
  3. Shirly Karvinen kärsi tästä yhdestä inhokista Selviytyjät-saarella: "Nousee kunnon traumafobia..."

   Ex-missi Shirly pelasi todella kovaa peliä Selviytyjissä. Juonittelua ja strategista suunnittelua piisasi yllin kyllin, ja radiojuontaja voitti koko k
   Kotimaiset julkkisjuorut
   42
   3128
  4. Martina ja Hannu, päättyikö yhteinen tarina jo?

   Somen perusteella molemmat elävät omaa elämäänsä, mitään yhteistä ei ole näkynyt hetkeen. Kutistuiko lupaava romanssi kasaan?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   244
   2816
  5. Nyt räjähti. Sähkön hinta huomenna 1,21 Euroa kw/h. Tulee suuria ongelmia monelle.

   Hallituksella on kohta jotain muuta mietittivää kuin Korona leikki. Nyt on oikeasti iso ongelma joka vaikuttaa.
   Maailman menoa
   281
   2270
  6. Super-Sanna

   Jää pois Itsenäisyyspäivän juhlajumalanpalveluksesta Korona-altistumiseen vedoten.Mutta Sanna-tytön Baari-kierrosta Korona-altistuminen ei estä.Näin k
   Tampere
   195
   1704
  7. Martina Aitolehti sädehti itsenäisyyspäiväjuhlissa , Olalla keikkui yli 1600 euron ökyveska

   Olikohan Stebun ostama laukku,tuskin Hanun ainakaan,vai olisko Bahan,Hyvösen,Palomiehen,Eskon 🤭, Eremenkon,vai jonkun muun....kolmijalkainen.....
   Kotimaiset julkkisjuorut
   186
   1221
  8. Seiska maksoi kalenterit

   https://www.seiska.fi/kotimaa/stefan-thermanilta-torkea-temppu-teki-opiskelijoille-julmat-oharit-ja-jatti-joulukalenterit Vai sillälailla, onneksi se
   Kotimaiset julkkisjuorut
   48
   1118
  9. Pikkujouluista koronalinko ?

   Aivan käsittämätöntä, että kunnan työntekijät ja valtuutetut läksi kimpassa pikkujouluihin Hankasalmelle kuppilaan samalla kun Konnevedelle kirjattiin
   Konnevesi
   22
   829
  10. Voiko käydä niin et joku luulee olevansa

   aivan mahtava saalis, vaikkei Olekaan?
   Ikävä
   63
   829
  Aihe