Jos rokote olisi keino vähentää ihmisiä planeetalta

Anonyymi

Niin miksi eivät aloittaneet Afrikasta ja Intiasta.
Afrikassa väkimäärä kasvaa ja tulee kasvamaan, lisääntyvät itiöiden tahtia.

Ja miksi keinona vähentää ihmispopulaa ei käytettäisi ehkäisypillereitä ?

Rokotetappamis-salaliittoihin en oikein usko, kun voi pehmeästi ehkäisy-"rokotteellakin" ihmispopulaa vähentää.

Ilmeisesti tavoite on, että valkoinen saadaan pois planeetalta(kuten taannoinen EU-viranomainen Lerner Spectre on avoimesti sanonut !!!!!

Puola ei sitä tahdo ja se suututtaa Brysselissä niin kovasti

28

182

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Koska kehittyneissä maissa vastustus olisi ollut tiukempaa, niin ensin piti saada heidät hiljaisiksi.

  • Anonyymi

   Lääkeyhtiöt ovat luvanneet rokotteita kehitysmaihin, mutta uutisten mukaan, niitä ei ole sinne toimitettu, tai joissain maissa niitä ei ole otettu toivottuja määriä. Niihin ei siis siellä luoteta, vaan mieluummin kylän poppamiehiin. Lääkefirmat saavat eniten voittoa, kun ne myy rikkaisiin maihin. Täällä kansat ovat tiukemmin talutusnuorassa.

   • Anonyymi

    En ota rokotetta tästä uutisesta huolimatta.


   • Anonyymi

    Kyllä lääkeyhtiöt ebola rokotteita ym toimittivat. Länsimaat piti vaan rokottaa ensin, jotta saatiin haluttu tavoite. Se ei vaan toteutunut.


  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Hepatiittirokotukset, puutiaisaivotulehdusrokotukset, influenssarokotukset jne. Onhan noita monia muitakin.


  • Anonyymi

   Parempi kysymys olisi että jos tuo olisi tavoite niin miksi ei valittu toimivampaa ainetta tai miksi ei valittu salaisempaa tapaa ja mikä on motivaatio tappaa asiakkaat?

   Ihankuin rokotteita ei kehitetty mihinkään muuhun tarkoitukseen kuin mihin se on tarkoitettu.

   • Anonyymi

    Mitään ainetta ei olisi noihin tarvittu - kotiin vaan ja hyvä kuuma rommitoti - se ei tappaisi eikä vammauttaisi kuten nämä käärmeöljyt - voi että ihmiset ovatkaan herkkäuskoisia ja lampaita.🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏


  • Anonyymi

   Uskokaa Jo hyvällä vain persuja äänestämällä voitte enää vaikuttaa kaikki muut puolueet ovat liian korruptoituneita globalisteja jotka ajavat vain omia etujaan?🤔🤔🤔

   • Anonyymi

    Yksittäisiä tyrannian tekoja voi selittää sillä hetkellä vallitsevalla ilmapiirillä, mutta ei jatkuvasti lisääntyvää sortoa, joka on alkanut havaittavana ajankohtana, ja jota ei voi pysäyttää. Vaikka ministereitä vaihdetaan, jatkuu sorto. Tämä osoittaa selvästi, että on olemassa joku taho, joka haluaa järjestelmällisesti ja tietoisesti orjuuttaa meidät kaikki.


  • Anonyymi

   Afrikassakin on rokotevastaisia niinkuin sinä. Pelkäävät olemattomia uhkia mm. sitä että rokote vähentää hedelmällisyyttä.

   • Anonyymi

    Humanistit ei ymmärrä ihmisyyden eduista mitään. Ovat valmiit liittämään yhteen miten päin vain kenet vain. En ymmärrä pätkääkään niitä, jotka pitää (kaikkien) ihmisten auttamista tärkeänä asiana. He pahemmassa tapauksessa vaarantavat terveiden selviytymisen! Se, ketä autetaan, riippuu geenien terveydestä ja älykkyydestä. Luonnonlakia ei voi muuttaa, ja jos ei sen mukaan edetä, laji tuhoutuu.


  • Anonyymi

   Molemmat keinot, rokotteet ja ehkäisylääkkeet hormonaalisine sekoittajineen aiheuttavat tuntuvasti harmia nykyihmisille. Sukupuolisuus on hukassa ja avioerot kukoistavat ennätysmäisine lukuineen.

   Euroopassa rokotteille sentään maksetaan hyvää hintaa toisin kuin kehitysmaissa, joissa Unicefin hyväntekeväisyyteen rokotehankinnoissa täytyy turvautua. Muistettakoon kuitenkin rokotteiden päätarkoitus, rikastumisen autuus. Viime kädessä tuo on se tärkein mittari.

   • Anonyymi

    Näyttää siltä, että näitä hävitysjuttuja yms. suhmuroi joku hip hei kovanaama porukka, joka saa käskynsä joltain sellaiselta porukalta, joka liikuttelee suuria rahasummia, ja nimittävät itsensä tietyiksi edunsaajiksi, ja luulevat osaavansa asiansa, koska heidän... mikä lie.
    Se, miksi ihmiskunnan väkimäärän on sallittu kaikkine etuisuuksineen nousta niin suureksi jopa alemman älykkyyden omaavien keskuudessa, kertoo osaamattomuudesta ja idiotismista. Mitä tai ketä se palvelee, että tietty kulttuurialue näivetetään vierailla kulttuureilla? Jokainen kulttuuri, joka ottaa vastaan mitä vain ja kenet vain, on romahtanut omaan mahdottomuuteensa, koska ihmiset kaipaavat kaltaistaan. Mustat ei tiedä hittoakaan miten heitä käytetään hyväksi pohjoisten sivistyneiden kulttuurien rappeuttamisessa koska ennen pitkää EU alue kärsii USA:n ongelmista.
    Jos taustalla on joku tietty uskonnollinen tai monikansallinen äärijärjestö, joka ajaa tiettyä agendaa, olisi parempi, että heidän sisällään syttyisi kapina. Mutta jos tulevaisuuden päämäärä on selkeä, ja palkat on maailman korkeimmat... Raha ratkaisee idioottien edessä.


  • Anonyymi

   Jos tarkoitus on vähentää väestöä ja saada yhteiskunnat kuilun partaalle, niin tietenkin kannattaa aloittaa länsimaista. Jos jonkinlaista kapinointia ja kriittisyyttä syntyy, niin nimenomaan länsimaissa, joissa on totuttu tietynlaiseen demokratiaan ja vapaaseen ilmaisuun. Siksi yhteiskuntien tuhoaminen kannattaa aloittaa vauraista länsimaista, sillä kun länsimaiset yhteiskunnat on saatu romahduksen partaalle, niin länsimaiden avusta riippuvaiset köyhät kehitysmaat romahtavat sen jälkeen ihan itsestään ilman sen kummempia toimenpiteitä.

   • Anonyymi

    Eli älykkyysosamäärällä ei väliä, kunhan korkeakehitykselliset kulttuurit saadaan kivikaudelle?! Oletko joku uusi vanhoilliskommunistinen Pol Pot?!


  • Anonyymi

   Vai että rokotteilla väestön vähentämistä. Onnistuu helpommin ja halvemmalla vedenpuhdistuslaitoksien kautta. Kraanasta tulee vesi kahvinkeittimeen...

   • Anonyymi

    Siinä ei olisi mitään järkeä, koska jos sitä yritettäisiin vesijohtoveden kautta niin sehän tappaisi erottelematta kaikki. Jos tarkoitus on nimenomaan vähentää väestöä pienemmäksi eikä suinkaan tappaa kaikkia sukupuuttoon, niin rokotteiden avulla sen voi tehdä hallitusti eli osalle myrkkypiikki ja osalle suolaliuos.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Siinä ei olisi mitään järkeä, koska jos sitä yritettäisiin vesijohtoveden kautta niin sehän tappaisi erottelematta kaikki. Jos tarkoitus on nimenomaan vähentää väestöä pienemmäksi eikä suinkaan tappaa kaikkia sukupuuttoon, niin rokotteiden avulla sen voi tehdä hallitusti eli osalle myrkkypiikki ja osalle suolaliuos.

    Siinä näet paljonko joidekin järjen juoksusta on jäljellä, kun on sokeutunut tappamisen ja hävittämisen innosta oman perseensä pelastamisen periaatteella.


  • Anonyymi

   Bill Gateshän on jo kuukausi kaupalla huutanut pää märkänä että Afrikkaan pitää saada enemmän rokotteita.

  • Anonyymi

   A luokka täytyisi suojella, ja C luokka hävittää, ja silmälasipäiset kieltää tekemästä lapsia. Pohjolaan ei alle ÄO 90 omaavia. Luultavasti vasta nälänhätä auttaa oma-aloitteisimpia karsinnan avustamisessa.
   Jos maailma aiotaan pelastaa tuleville sukupolville, täytyisi älykkäät pelastaa, ja eteläiset maat saada tajuamaan jotain. Mutta turhaahan se on, koska harva on valmis uhraamaan omastaan, joten yksi keino on rajoitettu sota, joka taas yllyttää alemmat ÄO:t käyttämään isoja pommeja.
   Alun alkaenkin tekniikan vientiä alkukantaisiin maihin olisi täytynyt rajottaa, ja muovi yms. pitää niiden hyödykkeenä, jotka osaavat sitä kierrättää. Ei mitään uutta materiaalia, ennenkun on kierrätys systeemi sille tehty.

   • Anonyymi

    Tai sitten on tarkoitus säilyttää hengissä muutaman kymmenen miljoonan ihmisen sisältävä älykäs eliittijoukko, jota tyhmemmät henkiinjätetyt palvelevat?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tai sitten on tarkoitus säilyttää hengissä muutaman kymmenen miljoonan ihmisen sisältävä älykäs eliittijoukko, jota tyhmemmät henkiinjätetyt palvelevat?

    asian ytimessä!


  • Anonyymi

   ”Puolueen johtaville elimille on välttämätöntä katkaista kaikki porvaristoon johtavat sillat ja irtautua vapaamuurariudesta. Kommunistisen puolueen täytyy olla täysin tietoinen kuilusta, joka erottaa proletariaatin porvaristosta.... Vapaamuurarius on kaikkein epärehellisintä, kaikkein pahamaineisinta porvariston tekemää proletariaatin kiristystä, ja on taipuvainen radikalismiin. Kutsumuksemme on taistella sitä vastaan kaikin tavoin." (Neuvostoliiton kommunistinen puolue)

   Tätä vasten on ymmärrettävää, miksi kommunismi haluttiin hajottaa. Myös Hitler taisi tietää liikaa rappareista.

  • Anonyymi

   Afrikasta rikkaat saa halpaa työvoimaa, lupaavat olla tappamatta eli ei tarvi orjille maksaa mitään. Eihän me duunarit olla muuta kuin rikkaiden orjia, silti maksamme heille ihan liikaa vaikka minimipalkalla tehdään töitä.

   Jännäks menny maailma kun tietty porukka omistaa koko palneetan, yksityisillä ihmisillä ei ole mitään oikeuksia enää. Vastaan ei saa tapella koska se on laitonta, heillä on lupa sulkea vankiloihin vastahakoiset!

   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

    Miljardi on niille sama, kuin meille muutama euro. He ovat pulskia ukkoja, jotka istuvat mukavasti sohvatuoleilla, koska heillä ei ole pelättävää, ja alempaa elämää eivät voisi kuvitellakaan, kun ovat tottuneet ylellisyyteen. Raamattu ei merkitse. Ministerivaatteissa käyskentelevät saattaa näyttää varsin erilaisilta yksityiselämässä... Se näyttäisi olevan porukan alaporukka, jolla on omat juttunsa. Pääjehut hyväksyy, jos se on kristinuskon ja moraalin vastaista. Sota on käynnissä kristinuskoa vastaan. Venäjällä asia nähdään uskonsotana, ja paholaisen haluna ottaa maailmanvalta itselleen.


  • Anonyymi

   Eurooppalaisella sivistyneellä ihmisellä on oikeutensa ja vapautensa. Heitä on hankala saada kaikkia orwellilaiseen tilaan. Afrikkalaisilla sen sijaan on heikkoutensa. Siksi he tulevat olemaan jatkossakin eliitin työläisiä. Tottelevaisuus, ahkeruus ja vaatimattomuus ovat eliitille eduksi.

   • Anonyymi

    Välillä tuntuu siltä, että en ole tästä ajasta, vaan tulevaisuudesta, kun päätetään ketkä hävitetään ja ketkä suojellaan. Erityisesti haluaisin puhdistaa ihmisiä, mikä taas on nykyaikaan tottuneille lässyhumanisteille kauhistus. Ymmärrän sen niin, että paholainen on pukeutunut valkeuden enkeliksi, ja virallinen surmaaminen on kiellettyä, joten olen edellä aikaani.
    Mutta ehkä se johtuu luonteestani, kun kuulun nk. katalysaattoreihin, ja oman itseni tuntemus on auttanut suuresti ymmärtämään ajatuksiani, joita minun ei tarvitse enää pelätä tai vierastaa. Esim. mikään kirja tai mikään musiikkikappale ei pääse käsieni kautta muuntumattomana. Voiko luonne heijastella aikaisemman elämän tapahtumia? Arvelen, että mahdollisesti.
    Epäilen vain, että kun synnyn seuraavassa elämässä joskus tulevaisuudessa, saan lässyhumanismin astrologian puoleen avaruussäteilyn mukanaantuomana, ja kun roskaporukkaa lahdataan, taistelen idioottina niidenkin puolesta, joiden surmaamiseen olisi pätevä syy.
    Osin siksi säälin ihmisiä, etteivät tajua, etteivät he ole vapaita, vaan avaruussäteilyn alaisia, eli nk. ohjelmoituja, eivätkä voi sille mitään, vaan hallintojärjestelmän täytyisi osata käyttää heitä, kuten se valitsee sopivan merkkiset autot tai työvälineetkin selvitäkseen materialisista haasteista. Ferrarilla ei ajella metsässä, ja maastoauto ei voi haastaa F-1 kilpailussa ketään.


  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jättäkää Marin rauhaan.

   Hänellä on ollut pääministerin pesti erittäin vaikeana aikana ja siihen nähden hän on suoriutunut hyvin. Minne piiloutuivat vanhemmat ja kokeneemmat h
   Maailman menoa
   725
   6422
  2. Yllätyspaljastus! Jaajo Linnonmaa OUT, Antti Holma IN! Hän on Haluatko miljonääriksi? uusi juontaja

   Nyt on megauudistus, kun Antti Holma istahtaa ikoniseen Haluatko miljönääriksi? juontajan tuoliin. Jaajo Linnonmaa jää syrjään. Saako Holma pidettyä s
   Kotimaiset julkkisjuorut
   31
   4363
  3. Shirly Karvinen kärsi tästä yhdestä inhokista Selviytyjät-saarella: "Nousee kunnon traumafobia..."

   Ex-missi Shirly pelasi todella kovaa peliä Selviytyjissä. Juonittelua ja strategista suunnittelua piisasi yllin kyllin, ja radiojuontaja voitti koko k
   Kotimaiset julkkisjuorut
   37
   2931
  4. Martina ja Hannu, päättyikö yhteinen tarina jo?

   Somen perusteella molemmat elävät omaa elämäänsä, mitään yhteistä ei ole näkynyt hetkeen. Kutistuiko lupaava romanssi kasaan?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   221
   2706
  5. Nyt räjähti. Sähkön hinta huomenna 1,21 Euroa kw/h. Tulee suuria ongelmia monelle.

   Hallituksella on kohta jotain muuta mietittivää kuin Korona leikki. Nyt on oikeasti iso ongelma joka vaikuttaa.
   Maailman menoa
   271
   2199
  6. Super-Sanna

   Jää pois Itsenäisyyspäivän juhlajumalanpalveluksesta Korona-altistumiseen vedoten.Mutta Sanna-tytön Baari-kierrosta Korona-altistuminen ei estä.Näin k
   Tampere
   187
   1642
  7. Martina Aitolehti sädehti itsenäisyyspäiväjuhlissa , Olalla keikkui yli 1600 euron ökyveska

   Olikohan Stebun ostama laukku,tuskin Hanun ainakaan,vai olisko Bahan,Hyvösen,Palomiehen,Eskon 🤭, Eremenkon,vai jonkun muun....kolmijalkainen.....
   Kotimaiset julkkisjuorut
   184
   1185
  8. Seiska maksoi kalenterit

   https://www.seiska.fi/kotimaa/stefan-thermanilta-torkea-temppu-teki-opiskelijoille-julmat-oharit-ja-jatti-joulukalenterit Vai sillälailla, onneksi se
   Kotimaiset julkkisjuorut
   46
   1060
  9. Voiko käydä niin et joku luulee olevansa

   aivan mahtava saalis, vaikkei Olekaan?
   Ikävä
   63
   811
  10. Pikkujouluista koronalinko ?

   Aivan käsittämätöntä, että kunnan työntekijät ja valtuutetut läksi kimpassa pikkujouluihin Hankasalmelle kuppilaan samalla kun Konnevedelle kirjattiin
   Konnevesi
   22
   790
  Aihe