Yrittäjyyden, yrittämisen ja työnteon täysvoltti!

[ ~ https://yle.fi/uutiset/3-12181542 - otsikoituna näin: "Woltin ihmeellinen tarina: Näin pienen porukan idea oli lähellä päättyä konkurssiin rahojen loputtua, mutta sitten tapahtui käänne ja he kaikki rikastuivat" ]

Jo kymmeniä vuosia sitten Intiassa on ollut, ehkä satoja vuosia - järjestelmä, jossa ihmiset kuljettavat ruoka-annoksia pitkin ja poikin kaupunkia, slummeja .. vähäpukeiset langan laihat intialaiset (lähinnä nuoret) juoksivat eväslounasnyssyköineen vieden kummallisilla värinauhoilla ja -helmillä koristeltuja pussukoita esimerkiksi katukeittiöistä hämmästyttävän tarkasti aina oikeisiin osoitteisiin ..

Olivatko Wolt' in tehneet käyneet Intiassa tai kuulleet tämän -en tiedä - logistiikka - evoluution huippukeksintö jo vuosimiljoonien takaa?

Tuon kuljetussysteemin kuulin jo Intian kävijältä 1980-luvulla, jolloin internetistä ei ollut tavan kansalaisille hajuakaan. Tuo Intian kävijä asui maassa, Delhissä (nykyään Mumbai) 25 vuotta - länsimaalaisena "pyörimisteknologian huippuasiantuntijana", eikä koko tuona aikana päässyt tarkoin selville tilaaja- ja toimituskoodista (osoitesysteemistä) miten eväsnyssäkät ja -pussukat päätyivät aina oikeisiin osoitteisiin!

Osto- ja kulutusvoiman siirtologistiikka

Intialaiset eivät kertoneet miten rahastus on tapahtunut, mikä tänään internetin valtakaudella on itsestään selvä juttu - etukäteistä maksamista, jolloin luottotappiot kutistuvat liki olemattomiin.

..
Intiassa ja Kiinassa on asunut viisaus jo vuosituhansia, ja meillä läntisillä veljillä ja siskoilla on edelleen paljon heiltä opittavaa - myös itse kulutusjälki ympäristölle per capita*, mikä onkin kiinalaisten osalta keskikokoinen ja intialaiset näkökulmasta lähes olematon.

..
Suomessa kehitetty Wolt - teki enemmän kuin tänään vielä edes ymmärretään!

Kaikki perustuu itsestään selvään logistiikkaan, nokkelaan systeemisuunnitteluun ja oivaltaviin bittinikkareihin, joiden mielikuvitukselle ei liene rajoja |1.

Mausteen peliin antaa yrittäminen, intohimo kuin uuden säveltäminen

Tekemisen ahneuskin saattaa pilkottaa sivuraiteilta, mutta lausunnot innosta maksaa veroja ovat vanhalle polvelle outoja ja kiusallisia. Nuoret ymmärtävät miten yhteiskunta suurella veropussillaan on luonut tiet, väylät ja oppimisen reitit - osaltansa ilman näitä yhteiskuntapalveluita ei näiden nuorien hämmästyttävä into tehdä uutta - olisi mahdollista.

Nyt yrittäjyysvoltin ideoineet maksavat [ ~ https://www.iltalehti.fi/talous/a/49be4ed8-0acf-4431-ad2e-3691bda00571 - , IL-otsikoituna näin: "Valtiovarainministeri Saarikko liikuttui Wolt-perustajan viestistä: ”Kiitti Suomea kaikesta siitä, mitä on saanut”" ] hymyillen veroja.

--
Entä se Woltin oleellisin oivallus, joka sekään ei ole mikään uutuus, vaan sovellus tuoda esille ihmisen luontainen halu tehdä itselleen tulosta yrittäjänä - omanaan!

Woltt työllistää - nykyään puhutaan 4000 yrittäjästä - työntekijästä, jotka juoksevat, pyöräilevät, mopoilevat sähköllä tai jopa autolla
[ ~ https://yle.fi/uutiset/3-12182291 - YLE-otsikoituna näin: "Wolt-kuskit kuulivat miljardien yrityskaupasta toimittajalta – "Onhan se valtava summa!"" ]

Sopimukseen perustuva yhteistyö tuottaa jonkin vahvistamattoman tiedon mukaan 13 euron tuntikorvauksen - urakoiden, en tosin tunne sopimuksen sisältöä, millaisiin suoritemääriin pitää päästä tunnissa tai päivässä ..

Wolt on nyt uraa uurtava mahdollisuus tuhansille, joille kelpaa "tehtävä kuin tehtävä"

- nyt Suomessa kukin Voltti-kassin kantaja voidaan nähdä vaihtelevaksi puhuttujen kielien ryhmäsekoitukseen osallistujaksi - ja mikä parasta se tuo yrittämiseen perustuvaa työtä monille sellaisille, joiden on ollut vaikea saada toimeliaisuutta ansainnalla.

Innovaatiovoltti loi mahdollisuuksia ideasta, joka keksittiin jo kauan sitten Intiassa

- ehkä muuallakin, sillä lopultahan ei ole kysymys kuin logistiikasta viedä jotain jostain jonnekin päälle maksatus, ilman liiketoimintariskiä. Parhaat keksinnöthän tulevat yksinkertaisista tarpeista.

Wolt on muiden kaltaistensa myötä uudisraivaaja tekemisestä, osallistumisesta kuin kuulumisesta ryhmään - Tekemisen volttia yhdistää tapa tehdä työtä, samanlainen kassi selässä kuin annettu univormu, ainakin sateen kestävä takki/ pusero - ehkä lippiskin tuotekehittyy kunkin wolttilaisen päähän.

--
Entä verot, entä työntekijän turva - entä ammattiliittojen vastaveto?

Yksilöyrittäjyys on toistaiseksi myrkkyä perinteellisille ammattiyhdistyksille [ ~ https://m.facebook.com/groups/tilannehuone/permalink/843738322502763/?comment_id=843755902501005 - ] - joukkovoima katoaa yritteliäisyyden alle.

Ehkä yksilöyrittämisen kehityskaari ajaa SAK' ta pohtimaan mitä seuraavaksi. Entä oikeus, miten se tulee lopulta tulkitsemaan Voltin tehtäviä, heidän pienyrittäjiä, jotka ehkä sittenkin ovat verokortillisia työntekijöitä - jos näin, voi Voltin perusidea kadota verottojan yhteiskuntatarpeisiin ja byrokratiaan? Ehkä tässä on kehitysruisketta myös yhteiskuntahallinnolle tuotekehittää verotusta >


...
45790

85

67

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Avaus voltti, joka ajaa valtiovallan verotusmietintään!

      • Anonyymi


      • Anonyymi

        Miten muka ? Perustele!


      • Anonyymi kirjoitti:

        Miten muka ? Perustele!

        Luitko linkin - IS/Taloussanomat?


      • Anonyymi
        ilkka.luoma kirjoitti:

        Luitko linkin - IS/Taloussanomat?

        Luitko itse? Ei siellä ainakaan ollut mitään perusteluja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten muka ? Perustele!

        Viittasi 2000-luvun taitteen hulabaloohon.


      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten muka ? Perustele!

        Koodi: Wap-it!


      • Anonyymi

        Verotus muuttuu - maksat vain kulutuksesta, ja siitäkin haittajäljen mukaisesti x 1,33


      • Anonyymi

        Ja miten käy SAK:n rockn roll?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Taloussanomat jatkaa!

        Wolt myytiin jättisummalla, vaikka tekee rajua tappiota – näin ostaja perustelee huikeaa hintaa

        https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000008394085.html

        Tuo jättisumma perustuu ostaneen yhdysvaltalaisyhtiön pörssinykyarvoon, jossa tunnetusti arvossa on paljon tulevaisuuden odotuksia ...


      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Luitko itse? Ei siellä ainakaan ollut mitään perusteluja.

        Sairauksiensa kanssa painiva Wolt-lähetti Tia Mynttinen haluaa jatkaa kevytyrittäjänä: "On ollut vaikea löytää työtä, mitä pystyn tekemään"


        https://yle.fi/uutiset/3-12186079


    • 2

      Nyt pienyrittäjä itse pohtii mitä maksaa omalla verokortilla itselleen jopa 2600 euron kuukausilaskutuksesta -

      .. ja ilmeisesti arvonlisävero päälle (?) ... Jos maksaa vaikka 1600 euroa palkkaa, pienellä verolla ja pienellä sivukululla, niin miten löytää laillisia kuluja omalle "yhtiölle", jotta verottajakin on tyytyväinen ..? >

      ...

      • Anonyymi

        Olisi hyvä, jos voisi lukea aidon Wolt- sopimuksen tekijöiden - kuskien kanssa. Miten urakkaluonteisuus kohdistuu tuntipalkassa, jos sellainen on. Avauksessa puhutaan 13 eurosta tunnilta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olisi hyvä, jos voisi lukea aidon Wolt- sopimuksen tekijöiden - kuskien kanssa. Miten urakkaluonteisuus kohdistuu tuntipalkassa, jos sellainen on. Avauksessa puhutaan 13 eurosta tunnilta.

        Ei ehkä tuntipalkka - vaan tuntikorvaus, jota voidaan käyttää laskutuksen lähtökohtana?


    • 3

      Summa summarum

      Wolt on pirteä uudistaja - yksinkertaisella koodilla löytää liiketoimia, tuottaa työtä kuin antaa mahdollisuuksia muulle yritystoiminnalle, kun siirtologistiikka lähes mille tahansa kulutukselle on järjestetty tuolla intialaisella tavalla, jossa yrittäjä juoksee paikasta a paikkaan b - monikertana, ilman turhia syrjähyppyjä - vaan logistiikka on hiottu tekoälyllä huippuunsa ja näin moni kuluttaja ei enää kauppaan tai ravintolaan lähde.

      Mitä muuta kuljetettavaa voidaankaan keksiä?

      .. kulutuksen tarpeita luodaan markkinataloudessa jatkuvasti, koska nykyinen iltaansa lähestyvä kasvuhokemallinen |2 näyttö- ja vertailutalous |3 hohkaa lisää, nopeammin ja suuremmissa erissä ..

      ..
      |1 Suomessa toimii hyvin virkeä Slush-toiminta [ ~ https://www.slush.org/events/helsinki/ - ], jolla on varmaankin oma roolinsa kannustaa, luoda edellytyksiä, yhteishenkeä, kilpailullisuutta kuin yhteisesiintymistä uusille innovaatioille, joista voidaan ehkä jopa ammentaa jotain sellaista mikä saattaa pelastaa ahdistuvan [ ~ https://keskustelu.suomi24.fi/t/17176475/meille-eloa-luova-ymparisto-on-hengenahdistuksessa - ] ympäristömme, joka lopulta Elättää meidän kaikki!

      --
      PS. Milloin tekoälylliset parvidroonit syrjäyttävät ihmisjalkaiset volttikassilaiset, jolloin drooni voi löytää vieläkin suoraviivaisemmat tiet ilmojen halki - ilman punaisia valoja ja muuta ruuhkaa, kunnes droonejakin on sitten liikaa?


      e

    • Anonyymi

      Mikä tämän vuodatuksen tarkoitus oli?

      • Anonyymi

      • Intia, jossa Wolt' in tyyppinen kuljetus-/ kuriirisysteemi oli käytössä jo kymmeniä vuosia sitten.

        Lisäksi Wolt' in yhteiskuntarakenteita korjaava tapa nähdä tekeminen, työ ja yhteisöllisyys.

        Toivoisin mahdollisimman paljon wolttilaisten kannanottoja, sillä nyt moni haluaa tietää kuinka tehdään mahdottomasta mahdollinen ja minkä vuoksi.

        Woltin perusrakenne on kuitenkin itse kuljetussysteemi tekijöineen!

        Tilaus ja maksaminen ovat arkipäivää internetissä.


      • Anonyymi

        Rupla-Ilkalle kolahtaa kopeekoita kassaan kun Kiina tai Venäjä mainitaan.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Rupla-Ilkalle kolahtaa kopeekoita kassaan kun Kiina tai Venäjä mainitaan.

        Tässä avauksessa pääpaino ulkomailta on kylläkin Intia! :-)


      • Anonyymi
        ilkka.luoma kirjoitti:

        Intia, jossa Wolt' in tyyppinen kuljetus-/ kuriirisysteemi oli käytössä jo kymmeniä vuosia sitten.

        Lisäksi Wolt' in yhteiskuntarakenteita korjaava tapa nähdä tekeminen, työ ja yhteisöllisyys.

        Toivoisin mahdollisimman paljon wolttilaisten kannanottoja, sillä nyt moni haluaa tietää kuinka tehdään mahdottomasta mahdollinen ja minkä vuoksi.

        Woltin perusrakenne on kuitenkin itse kuljetussysteemi tekijöineen!

        Tilaus ja maksaminen ovat arkipäivää internetissä.

        Kiitos - ajatus kannattaa tiiivistää, niin se on selkeätä.


      • Anonyymi
        ilkka.luoma kirjoitti:

        Tässä avauksessa pääpaino ulkomailta on kylläkin Intia! :-)

        Intian valuutta on muistaakseni rupia?


      • Anonyymi

        Tarkoitus näkynee hyvin avauksen kommenttiketjussa?


    • Anonyymi

      Thuas thuo halavattun Ilkka!

      • Olisi kiintoisaa kuulla tarkempi ajatuksen syvyys tuosta heitostasi ;-)


      • Anonyymi
        ilkka.luoma kirjoitti:

        Olisi kiintoisaa kuulla tarkempi ajatuksen syvyys tuosta heitostasi ;-)

        Missä rupla siellä Luoma.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Missä rupla siellä Luoma.

        Ahaa, onko Wolt jo laajentunut Venäjälle? ;-)

        PS. Kiinassa tämä kuljetussysteemi on hyvin tiedossa ja käytössä. Venäjästä en tiedä - vielä.


      • Anonyymi
        ilkka.luoma kirjoitti:

        Olisi kiintoisaa kuulla tarkempi ajatuksen syvyys tuosta heitostasi ;-)

        Itsehän sen kirjoitit.


      • Anonyymi
        ilkka.luoma kirjoitti:

        Ahaa, onko Wolt jo laajentunut Venäjälle? ;-)

        PS. Kiinassa tämä kuljetussysteemi on hyvin tiedossa ja käytössä. Venäjästä en tiedä - vielä.

        Hämmästyttävän ÄLYKÄS kommentti!
        Kiinassa todellakin on kannettu tavaroita paikasta A paikkaan B.
        Mutta Venäjästä et tiedä - vielä! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hämmästyttävän ÄLYKÄS kommentti!
        Kiinassa todellakin on kannettu tavaroita paikasta A paikkaan B.
        Mutta Venäjästä et tiedä - vielä! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

        Huomasitko?

        ... tämä systeemi ...

        Et varmaankaan kommenttihökäisystäsi päätellen.


      • Anonyymi
        ilkka.luoma kirjoitti:

        Ahaa, onko Wolt jo laajentunut Venäjälle? ;-)

        PS. Kiinassa tämä kuljetussysteemi on hyvin tiedossa ja käytössä. Venäjästä en tiedä - vielä.

        Oliko tämä sinun epäsuora tunnustus että et ole mitään muuta kuin venäjätrolli? Ethän edes osaa kirjoittaa ymmärrettävää suomen kieltä, joka myös selittäisi tämän.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Huomasitko?

        ... tämä systeemi ...

        Et varmaankaan kommenttihökäisystäsi päätellen.

        Mitä et ymmärrä...?
        Woltin kuljetussysteemi on kyllä se, että ruokaostoksia kannetaan ravintolasta asiakkaalle.
        Tämä varmasti pitää paikkaansa: "Kiinassa todellakin on kannettu tavaroita paikasta A paikkaan B."


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä et ymmärrä...?
        Woltin kuljetussysteemi on kyllä se, että ruokaostoksia kannetaan ravintolasta asiakkaalle.
        Tämä varmasti pitää paikkaansa: "Kiinassa todellakin on kannettu tavaroita paikasta A paikkaan B."

        Ei mennyt "systeemi" jakeluun.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä et ymmärrä...?
        Woltin kuljetussysteemi on kyllä se, että ruokaostoksia kannetaan ravintolasta asiakkaalle.
        Tämä varmasti pitää paikkaansa: "Kiinassa todellakin on kannettu tavaroita paikasta A paikkaan B."

        Mutta Luoma ei ole varma, että kannetaanko Venäjällä - vielä ! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣


    • Anonyymi

      Suomen verottaja on katsonut, että Woltille työskentelevien on katsottava oleva työsuhteessa, joten asian pitäisi olla selvä. Totesipa yhtiön toimitusjohtaja Miki Kuusi eilen tv-haastattelussa, että eräissä maissa heille töitä tekevät ihmiset ovat työsuhteessa, joten asian järjestämisen luulisi olevan helppoa Suomessakin.

      Tietysti firma joutuisi maksamaan työnantajamaksut ja muut, joten bisnes ei ole niin tuottoisaa. Toisaalta työntekijän ei itse tarvitse huolehtia näistä asioista.

      • Jää kiusaus tekijältä olla maksamatta asiallisiakin veroja - vähemmälle ;-)

        Iso asia on se, että Wolt työllistää laajasti - myös maahan muuttaneita! Tämä on sitä parasta kotouttamista ...


      • Anonyymi
        ilkka.luoma kirjoitti:

        Jää kiusaus tekijältä olla maksamatta asiallisiakin veroja - vähemmälle ;-)

        Iso asia on se, että Wolt työllistää laajasti - myös maahan muuttaneita! Tämä on sitä parasta kotouttamista ...

        Entä milloin työllistät itsesi 🤣🤣🤣🤣🤣🤣


    • Anonyymi

      Eilen tv:ssä haastateltu kuski mainitsi, että hän saa neljä euroa per kuljetus. Tästä voi päätellä että, jos haluaisi kasaan 14 euroa, tunnissa pitäisi tehdä 3,5 kuljetusta eli reilut 17 minuuttia per keikka.

      • Kiitos hyvästä tiedosta. Karttasovellus ja reittien hallinta nousee arvoonsa - optimoiden. Riittävä verkosto tekijöitä ja laaja lähtökohteiden osoiteluettelo tuottaa enemmän tilaajia - tekoälylle loistava näytön paikka!


      • Anonyymi
        ilkka.luoma kirjoitti:

        Kiitos hyvästä tiedosta. Karttasovellus ja reittien hallinta nousee arvoonsa - optimoiden. Riittävä verkosto tekijöitä ja laaja lähtökohteiden osoiteluettelo tuottaa enemmän tilaajia - tekoälylle loistava näytön paikka!

        Tuo Intialainen systeemi lienee edelleen käytössä - modernisoituna?


    • Anonyymi

      Itselleni tulee mieleen Woltista ihmiskauppa. Yhtiö rikkoo räikeästi työsopimuslakia ja verolakeja. On vakiintunut juridinen tulkinta, ettei yhden toimeksiannon antajan kanssa oleva henkilö ole yrittäjä, vaikka ulkoisesti sellaiseksi sitä luonnehdittaisiinkin.

      • Jo tämänkin vuoksi olisi hyvä nähdä aito Yhteistyösopimus, josta muodostuu säännöt tekemiselle, työlle ja laskutukselle.


      • Anonyymi
        ilkka.luoma kirjoitti:

        Jo tämänkin vuoksi olisi hyvä nähdä aito Yhteistyösopimus, josta muodostuu säännöt tekemiselle, työlle ja laskutukselle.

        Oletko itse koskaan tehnyt oikeita töitä?


      • Anonyymi
        ilkka.luoma kirjoitti:

        Jo tämänkin vuoksi olisi hyvä nähdä aito Yhteistyösopimus, josta muodostuu säännöt tekemiselle, työlle ja laskutukselle.

        Nythän on tulkittu, että wolttilainen on työsuhteessa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oletko itse koskaan tehnyt oikeita töitä?

        Et ilmeisesti ole ite tehnyt, koska tunnustat kysymykselläsi häpeäsi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Et ilmeisesti ole ite tehnyt, koska tunnustat kysymykselläsi häpeäsi.

        Suuttumuksesi lienee myöntävä vastaus!

        Kaiken lisäksi muiden työura vaikuta kysymyksen ydinasiaan: "Oletko itse koskaan tehnyt oikeita töitä?" 🤣🤣🤣🤣🤣


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oletko itse koskaan tehnyt oikeita töitä?

        Lukijan mielipide | Keskustelu ruokaläheteistä on vasta alkusoittoa:

        https://www.hs.fi/mielipide/art-2000008393232.html


      • Anonyymi

      • Anonyymi
        ilkka.luoma kirjoitti:

        Jo tämänkin vuoksi olisi hyvä nähdä aito Yhteistyösopimus, josta muodostuu säännöt tekemiselle, työlle ja laskutukselle.

        Miksi Doordash maksoi Woltista 7 miljardia euroa? Selitys löytyy Woltin keräämästä datasta

        https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000008402098.html


      • Anonyymi
        ilkka.luoma kirjoitti:

        Jo tämänkin vuoksi olisi hyvä nähdä aito Yhteistyösopimus, josta muodostuu säännöt tekemiselle, työlle ja laskutukselle.

        HS Visio | Seitsemän miljardin vauhtipyörä – Nämä seitsemän asiaa selittävät, miten Woltin bisnes pyörii.:

        https://www.hs.fi/visio/art-2000008398987.html


    • Anonyymi

      Etkö vieläkään ole opetellut kirjoittamaan suomen kieltä?

      • Anonyymi

        West trolling manipulation !!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        West trolling manipulation !!!

        Miten he manipuloivat aloittajaa niin että hän ei enää osaa kirjoittaa suomen kieltä?


    • Anonyymi

      Mikä tämän sekavan vuodatuksen tarkoitus on?

      • Anonyymi

        Ilkka trollaa tykimmin!!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ilkka trollaa tykimmin!!!

        Ai aloittaja on trolli?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ai aloittaja on trolli?

        West trolling manipulation -ilmiö voimistuu!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        West trolling manipulation -ilmiö voimistuu!!

        USA näyttää edellä kävijänä mallia ,maailman sotineimpana valtiona. Läntinen manipulaatio jylisee kolkkoa jyminää. Ajaa kansakuntia sotaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        USA näyttää edellä kävijänä mallia ,maailman sotineimpana valtiona. Läntinen manipulaatio jylisee kolkkoa jyminää. Ajaa kansakuntia sotaan.

        Tukee Pavlovin koira -teoriaa. Propagandaa nähdessään trollilta pääsee hokema primitiivireaktiona.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        West trolling manipulation -ilmiö voimistuu!!

        Eli aloittaja tekee jotain ihmeen west trolling manipulaatiota? Miten se on mahdollista kun kukaan ei saa selvää mitä han kirjoittaa?


    • Anonyymi

      Tulee mieleen SmartTrust Oy, oli jopa listattu.

      • Anonyymi

        Soneran tietoturvayhtiö, joka arvioitiin useamman miljardin arvoiseksi, mutta kuihtui kokonaan pois.


    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Sitä veropottia ei kannata käyttää ennenkuin rahat ovat verottajan kirstussa.

      • Anonyymi

        Nyt on puheiden aika. Myöhemmin arki lävähtää naamalle. Syntyykö limbo? Foodora?


    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Joko USaa ja Länttä on herjattu ?

      • Anonyymi

        Entä Venäjän hyvyys ja Putinin inhimillisyys ?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Entä Venäjän hyvyys ja Putinin inhimillisyys ?

        Onko Wolt jo Venäjällä? Kaupan myötä US on hallussa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko Wolt jo Venäjällä? Kaupan myötä US on hallussa.

        Putin setä asuu Venäjällä
        ja sieltä on pitkä matka Vietnamiin
        mutta minusta vain tuntuu että
        Putin setä asuu yhtä lähellä kuin setä Ho-Chi-Minh


    • Anonyymi

      Työnteon filosofia muuttuu yrittäjämäisemmäksi - pääsee itse vaikuttamaan mitä, miten ja kuinka pljon tekee

      • Anonyymi

        Mistäs tiedät, koska et ole koskaan töitä tehnyt.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Ja mikä olikaan pointti?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja mikä olikaan pointti?

        Muhiiko tässä vuosisadan huijaus, sillä ostajakaan ei käytä yhtään rahaa. Miten nuo verot sitten Suomeen sanotusti tulisivat?

        Vain yhdellä tavalla. Osakevaihdon osakkeita laitetaan Nasdaqissa myyntiin niin paljon, että laskettu veromäärä tulee kasaan. Tähän operaatioon ei osakkeiden kuittaajat pääse käsiksi, vaan myynti tapahtuu heti, kun ne luovutetaan. Myyntitulot Nasdaqista tilitetään suoraan Suomen verottajalle.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Analyysi: Woltin perustajat eivät itse laittaneet penniäkään firmaansa ja rikastuivat satumaisesti – yhtiön oli tarkoituskin tehdä tappiota


      https://yle.fi/uutiset/3-12184169


      Nokkeluutta ja osaamista?

    • Anonyymi

      West trolling manipulation

      • Anonyymi

        Se on Luoman elämäntyö.


    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2072
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1624
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1481
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      23
      1462
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1415
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1387
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1321
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1250
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe