Kuinka kauan hallinto voi vedättää syyttämällä rokottamattomia ja edistämällä passilla juoksentelua

Anonyymi

Lupa tartuttaa -passilla leviävät tartunnat ovat pääsyy pahenevaan tautitilanteeseen. Tänään pandemian ennätysmäärä päivätartuntoja ja 10 koronakuolemaa. Koronakuolemia marraskuussa jo 80 ja olemme vasta hieman yli puolivälin kuukautta, ja koronakuolemien vauhti kiihtyy vaikka THL, HUS, hallitus ja agendavaltamedia koittaa koronakuolematilastot kovin piilottaa.

Passien ainoa todellinen tarkoitus on auttaa talouselämää, jotta pahimmat matkailu- ja ravintola-alan sekä tapahtuma-alan koronalinkobisnekset voidaan pitää rajoituksitta auki ja " lupa tartuttaa"-passilla asiakkaissa.

Rokotuspasseilla juokseminen roihun taustalla

Irlannissa otettiin koronapassi käyttöön. Tartunnat nousivat 275%. Rokotettuja Irlannissa 94%.

Eikö nyt voida viimeistään unohtaa puheet, että on kyseessä rokottamattomien epidemia. Rokotetut tartuttavat ja luovat uusia variantteja.

https://mobile.twitter.com/ianmSC/status/1461052976118702082

Irlanti ja Suomi ovat aika lailla vertailukelpoisia. Jos koronapassi otetaan käyttöön laajasti, niin tartunnat nousevat taivaisiin.

24

75

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Syypäitä ovat KAIKKI bilettävät, parveilevat ja ulkomailla matkailevat, tapahtui tämä rokottamattomana tai rokotettuna "lupa tartuttaa"-passilla. Ettekö te puupäät tajua että nyt on yleisvaarallisen tartuntatautipandemian pahin epidemia päällä. Marraskuussa 1.-17.11. välillä kuollut jo 80 ihmistä Suomessa koronaan, ja kuukausi on vasta juuri yli puolivälin. 200 koronakuollutta saattaa tässä kuussa hyvinkin ylittyä, koska tartunnat, sairaalahoitotarpeen ja kuolemien määrä ovat nousseet koko ajan. Hengitystieinfektiokausi pahenee ja jatkuu yli talvikauden maaliskuun loppuun. Herätkää ja unohtakaa se illuusio vanhasta normaalista!

      Tämä on kaikkien pandemia!

      • Anonyymi

        ”Yhtäkkiä” pandemia ”hellittää” tuossa keväällä kun kepulaiset haluisivat kausityövoimaa omiin yrityksiin ja hallintoon halutaan töihin keväästä kesän yli opiskelemaan pyrkiviä palkkatuki/vuorotteluvapaasijaisia, joiden opiskelemaan pääsy täytyy estää kaikin keinoin tykittämällä heille kevätlukukaudeksi töitä, jotka jatkuu kesän yli, ettei vaan missään nimessä pääsisi koulutttautumaan lisää ja vaatimaan suurempia palkkkoja.


    • Anonyymi

      Suomen koronakuolleisuus oli väkilukuun suhteutettuna lokakuussa yli kaksi kertaa korkeampi kuin Intiassa ja marraskuun ensimmäisellä puoliskolla neljä kertaa korkeampi.

      Suomen rokotekattavuus on yli 80 % ja Intian 27,7 %. Suomen koronakuoleisuus on ollut pari viimeistä viikkoa noin neljä kertaa Intiaa korkeampi.

      • Anonyymi

        Uskon että Intiassa on jopa miljoonia koronakuolemia. Niitä vain ei raportoida. On tullut kertomuksia, että siellä kuolee ihmisiä kuin kärpäsiä. Ylikuolleisuusluvut näyttävät arviolta 1,3 - 7,2 miljoonaa kuollutta Intiassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Uskon että Intiassa on jopa miljoonia koronakuolemia. Niitä vain ei raportoida. On tullut kertomuksia, että siellä kuolee ihmisiä kuin kärpäsiä. Ylikuolleisuusluvut näyttävät arviolta 1,3 - 7,2 miljoonaa kuollutta Intiassa.

        Voit kuitenkin tehdä älykkäitä päätelmiä nykyisten tietojen perusteella. Niistähän saat suuntaviivaa yleistilanteelle ja sen perusteella päätellä, kätketäänkö kuolemien määrää tms. Toki on selvää, että korona-alarmismiin kuuluu etsiä negatiivista kerrottavaa kaikesta ja tavalla tai toisella. Jos kuolemia ei ole tarpeeksi, joku salaa niitä tai niistä ei pidetä kirjaa. Yhtä hyvin miljoonien koronakuolemien sijaan voikin olla miljoonia parantumisia. Koronaepidemialla on myös muitakin vaikutuksia. Esim. se voi aiheuttaa nälänhätää ja muiden sairauksien hoitamisesta kapasiteettia. Köyhissä maissa erittäin varteenotettavia muita negatiivisia seurauksia.


    • Anonyymi

      Kyllähän se hitlerilläkin muutaman vuoden meni hienoisti ennen kun muut alkoivat laittaa kunnolla hanttiin.

      • Anonyymi

        Hän sai tuosta noin vaan itselleen rakastajattaria sormia napsauttamalla, tahot suorastaan lahjoivat häntä naisilla ja mikä parasta, hän pääsi kontrolloimaan heidän elämäänsä täysin rinnoin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hän sai tuosta noin vaan itselleen rakastajattaria sormia napsauttamalla, tahot suorastaan lahjoivat häntä naisilla ja mikä parasta, hän pääsi kontrolloimaan heidän elämäänsä täysin rinnoin.

        Hitler oli seksuaalisesti sairaalloisen perverssi. Hän käytti naisia kylmästi hyväkseen toteuttaakseen kuvottavia fantasioitaan.


    • Anonyymi

      Minua järkyttää, että miten jotkut lääkärit kommentoivat julkisuudessa. Heillä ei ole mitään ammattipätevyyttä näköjään, mutta ovat johtavia lääkäreitä. Todella huolestuttavaa:(

      • Anonyymi

        Heille on tehty tarjous josta ei voi kieltäytyä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Heille on tehty tarjous josta ei voi kieltäytyä.

        Asia pitäisi nostaa pöydälle tutkittavaksi. Poliisi ja verottaja asia.


    • Ei syypäitä Korona Viruksen leviämiseen ole yksistään bilettävät ja parveilevat ja ulkomailla matkailevat. Suomessa on Uskonnollinen yhteistö joka luurailee Pohjanmaalla joka ei ota rokotusta uskonnollisiin syihin vedoten. En kerro mistä yhteisöstä on kyse koska Suomen laki "ehkä" sen kieltää, mutta kaikki tietävät heidät sanomattakin. Mutta on käsittämätöntä Hallituksen suunnalta kun eivät lailla pakottaneet kaikkia ottamaan rokotetta. Se olisi pitänyt tehdä heti Pandemian alussa. Laissa on kyllä ainakin yksi virustauti joka mahdollistaa lainvoimalla kaikki ottamaan piikin ja se on tietääkseni Isorokko. Nyt olisi pitänyt heti ottaa pakkorokotukset kehiin ja pakottaa ottamaan Korona rokote kun jostain ihmeen syystä rokotevastaisuus on liian Suurta. On käsittämätöntä aikuisten ihmisten sunnalta, että Koronarokotetta ei oteta vaikka hyvin tiedetään sen vaarallisuus. Tässä kohtaa muistuttaisin vielä siitä, että kun Rokottamattomien läheinen joutuu sairaalaan Koronan takia niin on todellakin niin, että Sairaalaan ei saa mennä häntä tapaamaan ja pahimmassa tapauksessa Koronaan sairastunut näkee omaiset viimeisen kerran kun Ambulanssi hänet hakee kotoa. Koronapotilas kuolee yksin ja se jos mikä on kauhistuttava tilanne omaisten kannalta. Edes tämä ei herätä näitä korona potilaita ottamaan rokotetta. Luultavasti eivät tajua miten vaarallisesta taudista onkaan kyse.

      • Korjaus. Edes tämä ei herätä näitä Rokotevastaisia ottamaan rokotetta. Luki häiriölle en mahda mitään..


      • Anonyymi

        Tulikohan freudilainen lipsahdus: "On käsittämätöntä aikuisten ihmisten sunnalta, että Koronarokotetta ei oteta vaikka hyvin tiedetään sen vaarallisuus." Loppuosa lauseesta kertoi totuuden, vaikka huomaamattaan.

        Tällä viikolla kuoli tuttava monisairas ilmeisesti piikitykseen. Vanhukset ja sairaathan on piikitetty pois päiviltä ensin.

        Me vertailuryhmä pienenemme, mutta ero meidän ja ruiskuteltujen välillä selvenee jatkuvasti. Veikkaan, että seuraava episodi, joka tähän tarinaan keksitään, on isorokko tai Marburg, ja siitäkin sitten syytetään meitä. Moni uskoo senkin valheen. Gates puhui isorokosta tyyliin, että se se nyt sitten tulee olemaan. Älkää hyvät ihmiset rakkaat uskoko kaikkea.


      • Anonyymi

        Mistä sinä tiedät vaarallisuuksista yhtään mitään, olet propagandan yksi uhri?

        Kokeelliset mNRA-piikit ovat KOKEELLISIA ja siten niistä ei tiedetä mitään muuta, mitä jo ollaan nähty.
        Elikkä kuolemia ja vakavia vammoja, vähenmmän vakavia vammoja.


    • Anonyymi

      Missähän niitä kuolevia koronapotilaita on, kun kukaan ei tunnu sellaista tuntevan?

    • Anonyymi

      Tässä maailmassa harva pystyy olemaan varma, että tietää, mikä missäkin asiassa on totta. Täytyy kuunnella eri tahoja ja oppia lukemaan rivien välistä ja päättelemään ihmisten käyttäytymisestä, arvioimaan motiiveja, tilastojen tulkitsemisen lisäksi. En tiedä, onko totta vai ei, mutta on väitetty, että ensimmäisistä piikeistä oli puolet suolaliuosta. Se selittäisi, miksi kohtalaisen suuri ryhmä ei saanut oireita. Seuraavat piikit saattavat sitten olla tehoavaa kamaa. Huh. Itse aion olla loppuun asti osa vertailuryhmää. Minuun ei pistetä mitään. Olen luopunut verikokeistakin, joita aikaisemmin otatin kroonisen taustatautini takia. En vaan enää luota sairauslaitokseen. Suuri osa henkilökuntaa vaalii omaa uraansa oman ja potilaan terveyden sijaan.

    • Anonyymi

      HUS:n diagnostiikkajohtaja Lasse Lehtonen esiintyi Alfa TV:ssä ja vaatii Suomen hallintoa entisestään lisäämään propagandaa kokeellisten mRNA-piikitysten rokotekattavuuden nostamiseksi.

    • Anonyymi

      SPR-ei erottele piikitettyjen verta erilleen puhtaasta verestä.

    • Anonyymi

      Olisi varmaan hyvä alkaa erottelemaan. Kuka tietää mitä tässä vielä on tulossa.

      • Anonyymi

        Mä en ottais rokotetun verta, ihan sama kuin jos sais hiv positiivisen verta, hyi. Rokotetut on pilalla. Rokottamattomilla on edelleen se veri jonka syntymässä saivat, rokotettujen veri on geenimanipuloitua.


    • Anonyymi

      Mahdollisesti jopa useita vuosia. Avaintekijänä on "teholtaan nopeasti hiipuva rokote". Se mahdollista jatkuvasti aikaisempien rokotettujen siirtämisen rokottamaton -kategoriaan, jolloin rokottamattomien määrä pysyy aina sopivana, jolla voidaan "perustella" taudin jatkumisen syyt, ja nämä kaksi asiaa johtaa toistuvasti annettavien tehosterokotteiden "tarpeen" perusteluun.

      Vaikea kuitenkaan uskoa, että Covid19-syndikaatti pystyy pitämään harhakuvaa yllä loputtomiin. Jotenkin tuntuu siltä, että sikainfluenssan tavoin tämäkin "ihmiskunnan uhka" hiipuu jonnekin tavanomaisten infektiotautien tasolle. Ellei sitten rokote itse toimi virustaudin sijaan uhkana. Tilastot nimittäin näyttää melkoisen huolestuttavalta. Harwardin yliopisto teki joskus ennen koronapandemiaa tutkimuksen rokotehaitoista ja totesi, että alle 1 prosentti rokohaitoista tulee tietoon. Eli kuinka moni kuolema kirjataan muuksi syyksi, vaikka sen taustalla onkin ollut rokote?

    • Anonyymi

      Näin lähes 100 % kotonaan aikaansa viettävälle on ollut erikoista havaita olevansa syypää koronaan, sen levittämiseen ja kaikkeen. En ole matkustellut, en käy ravintoloissa, en käy missään muualla kuin ruokakaupassa tekemässä pakolliset ruokaostokset.

      Koronaa levittävät, koronan suomeen tuoneet rokottamattomia syyttävät rokotetut on saaneet julkisen immuniteetin ottamalla 2 turhaa rokotetta. Ja sitten esitetään biin vitun hyvää ihmistä.

      Rokotteilla ei ole saatu laumasuojaa, joten on parempi sairastaa korona. Pistäkää kaikki auki niin katsotaan kuollaanko kaikki, ei tän huonommaksi tilanne voi mennä, tehohoitopaikat on jo loppu niin ei ne uudestaan voi enää loppua.

      Jos rokotetut ei oikeesti ole suojassa taudilta, niin miksi silti rokotetaan?

    • Anonyymi

      Me rokotetut ollaan jo valmiita lopettamaan tämä pandemia pelleily, ei teidän meidän takia tarvitse rajoittaa mitään, me ei pelätä koronaa. Oli sitä syytä pelätä tai ei, niin silti ei pelätä.

      Teillä rokotetuilla on maailman paras rokote suojana mitä te pelkäätte?

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8296
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2529
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2253
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1919
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1654
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1489
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1442
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1389
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe