Esko valtaoja

Anonyymi

Hyvä kommentti tänään IS..missa,alkaa olla lähellä päivä milloin täällä ei kestä olla kukaan.

21

1724

Äänestä

    Vastaukset

    • Anonyymi

      Täytyy ammatti ärryttäjän hallita ammattinsa, siitä sitä maksetaan.
      Tavivaaran jätevedet on puhtaita, -------jätevesiä. Kompetenssia riittää.

    • Anonyymi

      Suurena humaanina tunnettu Valtaoja joutui sukupuolensa ja ihonvärinsä vuoksi Renaz Ebrahimin rasistisen hyökkäyksen kohteeksi, tämä on järkyttänyt suomalaisia suuresti. Asiallinen keskustelu oli hetkessä väännetty uhriutumiseksi, Renaz ei edes halunnut ymmärtää mitä Valtaoja tarkoitti koska hänen agenda oli saada itsestään valkoihoisen miehen uhri hinnalla millä hyvänsä.

      Antakaa YLE:lle palautetta ja vaatikaa, että tämä rasisitinen toimittaja hyllytetään!

      Sanna Ukkola kirjoittaa asiaa:
      www.iltalehti.fi/kotimaa/a/fe4a5e8d-ebff-48c0-8c2f-1a5ff50003ca

    • Anonyymi

      En tunne Valtaojaa juuri lainkaan, mutta tuon keskustelun hän hoiti hyvin. Sannikkakin puhui selväpäisesti, mitä sitten oikeasti ajatteleekaan. Paras kommentti yhdessä keskusteluketjussa täällä oli se, että tuo ruskeatukkainen pitäisi ottaa perussuomalaisten vaalipuhujaksi ja antaa vapaus puhua mistä aiheesta tahansa ja miten pitkään tahansa. Eiköhän useimmille tulisi monta asiaa selväksi. Tähän asti olin luullut kurdien olevan järkevämpää porukkaa kuin älämölöt. Tämän päässä ei kyllä sekoillutkaan uskonto, vaan poliittinen agenda, feminismi.

    • Anonyymi

      >> En tunne Valtaojaa juuri lainkaan, mutta tuon keskustelun hän hoiti hyvin. <<

      Samaa mieltä.

      Itse tiedän Valtaojasta sen verran, että hän ruotinut julkisesti myös sellaista maailmankuvaa, joka mm. minulla itselläni on eli hän on kyseenalaistanut ihmisten uskoa Jumalaan. No, luonnollisestikaan en kristinuskon Jumalaan uskovana voi olla Eskon kanssa millään lailla samalla linjalla tässä Jumala-kysymyksessä. Mutta siitäkin huolimatta Sannikka-ohjelmaa kuunnellessa oli minullakin kyllä kaikki maailman(kaikkeuden) sympatiat Esko Valtaojan puolella. Ei hän mielestäni ole, eikä ollut ohjelmassakaan, mikään rasisti tai keskusteluun kykenemätön tai muutakaan negatiivista. Eikä hän mielestäni vihaa tai halveksi meitä uskoviakaan, vaikka hän onkin uskovien kanssa eri mieltä.

      • Anonyymi

        Uskonasioista hän ei ole eri eikä samaa mieltä koska ne ovat hänelle kuvitteellisia. Korkeintaan yhteiskunnallisena ilmiönä noteerattavia. Tiedemiehenä looginen ja tekee palveluksen popularisoidessaan vaikeita aiheita. Asemoituu tuollaisten välikohtauten yläpuolelle kuitenkin, joskin ehkä toivoo liikoja näistä tietyistä ryhmistä.


    • Anonyymi

      Mielestäni en ole ollut koskaan rasisti ja olen jopa ulkomaalaisen kanssa naimisissa, mutta tuo järjenvastainen hyökkäys Valtojaa kohtaan oli tyrmustyttävän typeryyden näyttö. Miten jollakin Suomessa asuvalka voi olla noin vääristynyt maailmankuva kuten haastattelun naisella? Missä ihmeen kuvitteellisessa maailmassa ja kuolassa he elävät? Sairasta jos asiallista keskustelua ei kykene tekemään . Tuota samaa löytyy vihreiden joukosta, realismu täysin kadoksissa.

      • Anonyymi

        'Missä ihmeen kuvitteellisessa...'

        Elävät amerikkalaisten yliopistojen kampuksilta lähteneen woke-, känselöinti-, loukkaantumis- yms 'kulttuurin' mielikuvitusmaailmassa.


      • Anonyymi

        Joo, ei tuntenut yhtään Valtaojan elämää. Paukauttaa "mitä sinäkin muka olet tehnyt"


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joo, ei tuntenut yhtään Valtaojan elämää. Paukauttaa "mitä sinäkin muka olet tehnyt"

        Minusta tuota naista pitää ymmärtää, mutta ei hypätä hänen pillinsä mukaan.

        Rasismia on varmaankin joutunut kohtaamaan. Myös tavallista kiusaamista voi olla mukana.
        Kiusatessahan otetaan pilkan kohteeksin henkilöstä mikä asia tahansa, vaikka keksitty.

        Traumatisoituneen henkilön ottaminen julkiseen keskusteluun taas vaatisi harkintaa ja ainakin valmiseluja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minusta tuota naista pitää ymmärtää, mutta ei hypätä hänen pillinsä mukaan.

        Rasismia on varmaankin joutunut kohtaamaan. Myös tavallista kiusaamista voi olla mukana.
        Kiusatessahan otetaan pilkan kohteeksin henkilöstä mikä asia tahansa, vaikka keksitty.

        Traumatisoituneen henkilön ottaminen julkiseen keskusteluun taas vaatisi harkintaa ja ainakin valmiseluja.

        Tulee mieleen että jos häntä on syrjitty ulkonäkönsä perusteella, on hän identifioutunut tummaihoiseksi. Siitä on tullut hänellle voiman lähde ja symboli. Sitten tätä identiteettiä hän voi käyttää samalla uhriutuen ja taistellen jotain vastaan. Siihtähän on hänelle tullut palkkatyökin.

        Keskuselussa hänen reaktionsa kuullosti kuin vauvan itkulta, jolla vauva vaatii itselleen jotain samalla tehden muiden olon epämukavaksi. Jotukut ihmiset käyttävät tuota taktiikkaa että nostavat kauhean metelin, jolloin muut säikähtävät ja alkavat lepytellä.

        Uhriutumisesta saa luultavasti voimaantumisen tunnetta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        'Missä ihmeen kuvitteellisessa...'

        Elävät amerikkalaisten yliopistojen kampuksilta lähteneen woke-, känselöinti-, loukkaantumis- yms 'kulttuurin' mielikuvitusmaailmassa.

        On kyllä ihme porukkaa nämä sanoista itsensä turvattomaksi tuntijat. Ylen olisi syytä heittää Ulos palkkalistoillaan tälläinen pelle , joka ei pysty asialliseen keskusteluun vaan haastaa riitaa ja loukkaantuu”muka” m3lkein kaikesta jota järkevämpi keskustelija , tässä tapauksessa Valtaoja sanoo ja esittää, hyvä Esko.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Tässä taas nähtiin, Valtaoja rauhallinen.
      Toinen riehuu ja rähjää, muka toimittaja jolla ei pienintäkään itsehillintää.
      Hitto, saisi pakata kamat ja suksia sinne minne valo ei paista.
      Minne voisin mennä parrikaadille riehuu.

    • Anonyymi

      Kumma ettei jostakin sanasta voida keskustella asiallisesti ilman että pahoitetaan mieli. Eihän ketään haukuttu. Mielensä pahoittajien määrä tuntuu vain kasvavan koko ajan suuremmaksi. Huolestuttava kehityssuunta.

    • Anonyymi

      Ollaan vielä kusessa näiden mielensäpahoittajien kanssa.
      Heti mulle kaikki tänne, suomi taitaa olla paska housujen maa.
      Ensin soditaan ja puolustetaan sitten tulee "näitä". Menetetty peli.

    • Anonyymi

      En enää yksinkertaisesti kykene ymmärtämään näitä loukkaantumisia. Kuinka h*lvetissä tämä ruskea nainen voi tuntea itsensä satutetuksi vain siksi, että vanha valkoinen mies antaa kaksi esimerkkiä n-sanan käytöstä, perustellakseen miksi sanan käyttökonteksti ja pyrkimys sen käytön takana tekee siitä rasistisen tai ei. Pitäisikö minunkin alkaa tuntea itseni satutetuksi, kun joku esittää vaikkapa esimerkkejä "sossupummi" -sanan käytöstä ja kuinka sanan käyttökonteksti tekee siitä joko syrjivän tai ei? Vaikka sanaa ei käytetä alentavassa merkityksessä kenestäkään? No, luulenpa että joku woketti tuntisi itsensä satutetuksi tämänkin takia. Toinen käsittämätön loukkaantumistapaus oli, kun Anna Kontula twiittasi lyhyen feministisen sarjakuvastripin, jossa naisen kirjoittamaa kirjaa lukeva mies muuttui naiseksi, niin että hänelle kasvoi rinnatkin. Joku transnainen oli loukkaantunut tästä syvästi ja saanut lähes hermoromahduksen.

      Ei jaksa enää ymmärtää. Jokin on tässä maailmassa pahasti vinossa. Ehkä näenkin vain pahaa unta. Tai elän jonkinlaisessa virtuaalitodellisuudessa osana Matrixia, ja nyt on trollivirus päässyt sabotoimaan kaiken täysin absurdiksi.

    • Anonyymi

      Valtaojalle kaikki pisteet, tämä uhriutuva wokeisti ei osannut keskustella ja käyttäytyi vissiin oman kulttuurinsa mukaisesti.
      Tämmöisiä huutavia, keskustelutaidottomia loukkaantujia, ei tarvita missään. Sääli, että haukkui niitä, joiden verovaroilla hänen palkkansa maksetaan.

    • Anonyymi

      En nähnyt kyseistä ohjelmaa enkä erityisemmin pidä Valtaojasta. Nyt sympatiani ovat kuitenkin hänen puolellaan. Olen syntynyt 50-luvulla. Minulle neekeri-sana on esiintynyt myönteisessä mielessä kuten neekerinsuukkoina, joista erityisesti pidin. Kun n-sana nyt loukkaa, sitä tulisi välttää, mutta ei siitä numeroakaan tule tehdä!

      Mielestäni esim. nuorten tyttöjen huorittelu maahanmuuttajien taholta on paljon ikävämpää. Näin kävi mm. tuttavalleni, joka ymmärsi arabiaa ja antoi takaisin.

    Ketjusta on poistettu 14 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1415
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      154
      1127
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      84
      967
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      867
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      82
      830
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      62
      733
    7. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      733
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      723
    9. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      718
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      44
      692
    Aihe