Renaz Ebrahimin liskoaivot

Anonyymi

"LEMPEÄSTI OTAN YHTEYTTÄ" hän sanoi.. no ei ottanut .. hän huutaa niin että sylki ja korona lentää ainakin 10 metrin päähän.. Kuka tässä nyt oli epäsensitiivinen? Renaz oli suorastaan neuroottinen. Toivottavasti ei saa enää kutsua haastatteluun. Tuskin kukaan täysjärkinen ihminen ainakaan viitsii tulla keskustelemaan eli hänen sylkykupikseen...

"MEIDÄN PITÄISI JOKAISEN MIETTIÄ SITÄ OMAA ROOLIA SIINÄ KESKUSTELUSSA" Juu.. aloita vaan itsestäsi..

Siis mitä vittua? Järkytyin. Miten joku kehtaa mennä huutamaan telkkariin. Ei mitään itsehillintää ja ajattelu tapahtuu liskoaivoilla.

Kaikki kunnioitus Esko Valtaojalle. Keskustelukumppanin reaktio oli täysin kohtuuton ja ylimitoitettu.

En edes huomannut että tuo nainen oli tummaihoinen. Koska hän ei edes ole. Saahan sitä kokea olevansa tummaihoinen, mutta jos haluaa muiden tietävän sen, kannataa tummaihoiseksi itsensä kokevan asiasta kertoa, koska sitä ei muut tule välttämättä ajatelleeksi. Sekin on ilmeisesti Renazin mielestä rasismia, että joku ei ajattele hänen kokevansa itsensä tummaihoiseksi. Ulkoisesti kaunis nainen, mutta sisäisestä kauneudesta ei voi sanoa hyvää ainakaan tämän keskustelun pohjalta.. siis mitä helvettiä suoraan sanoen... Piti laittaa ihan nauha poikki, kun sellasta paskaa sai yleltä kuunnella.. mistä tollanen viha kumpuaa ihmisen sisältä. Esko Valtaoja joutui nyt sijaiskärsijäksi, kun tämä avohoitopotilas on traumatisoitunut jostain ties mistä... Suosittelen vahvasti Renazia katsomaan peiliin, koska ensinnäkin suusta pulppuaa pelkkää paskaa ja toisekseen hän ei ole tummaihoinen.

N-sana on ikävä sana varsinkin, kun miettii afrikkalaisten orjuuttamista ja rotusortoa Yhdysvalloissa. Se on tarpeeton sana käyttää Suomessa, vaikkakin se on Suomessa käytössä myös neutraalissa merkityksessä aikanaan ihan yleissanana. Kuten Esko Valtaoja nimenomaan tarkoitti, pitäisi kuunnella ihmisten tarkoitusperiä. Ei tarvitse vetää melonia nenään turhasta vaan vaikkapa sanoa, että älä kiitos käytä sitä sanaa missään yhteydessä ja sillä sipuli. Mutta nyt kun tämä on näytetty telkkarissa niin tietää syrjäseutujen Alzheimer mummot ja papatkin varoa. Kun hullu ihminen sattuu kohdalle saattaa seurata vaikka miten agressiivinen reaktio n-sanan käytöstä täysin esimerkinomaisessa ja hyväntahtoisessa tilanteessa. Seuraavaksi otetaan fyysinen väkivalta puheeksi... Voin kuvitella, että siinä tilanteessa tulee perustellusti turvaton olo kun samaan aikaan huomaa että toisella on syke kiihtynyt ja aivotoimita sakkaa.

14

737

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tenazzi on koronalinko.

    • Anonyymi

      Historia kertoo, että muslimit on aikojen saatossa käyttänyt afrikkalaisia orjina. Heidän agressionsa ylittää kaiken. Koulutus mahdollistaisi oppimisen ilmaisemaan itseään ilman agressiota. Mutta ei kannettu vesi kaivossa pysy.
      Ilmeisesti tämä päivänsäde on myös lesbo, eikö niillä ole enemmän testosteronia kuin heteronaisilla? Tosin aika moni nuolee piisamia koska saa identiteetin sitä kautta. Eikä ole tarkoitus loukata oikeita lesboja.

      • Anonyymi

        Nykyhistorian tiedon mukaan orjuutta oli jo 3000 vuotta ennen ajanlaskumme alkua Mesopotamiassa (osia Irakista, Syyriasta ja Turkista). Afrikkalaisten viemisellä orjiksi Lähi-idän maihin on yli tuhatvuotinen histora. Lähi-idän ja Afrikan orjakauppiaat opettivat mm. eurooppalaisille kollegoilleen metkut ja tuottava yhteistyö orjien viemiseksi Amerikkaan ja Eurooppaan alkoi. Lukemattomat ruskeaihoiset ovat orjakauppiaiden ja-omistajien ja mustaihoiset heidän orjiensa jälkeläisiä. Toki myös lukemattomat mustaihoiset ovat orjakauppiaiden jälkeläisiä. Afrikassa orjuus oli arkea jo ennen kuin kauppiaat laajensivat markkinointiaan esim. Lähi-itään. Esimerkiksi Saudi-Arabiassa orjuus kiellettiin vuonna 1962 ja Etiopiassa oli vielä 1930- luvulla yli 2 miljoonaa orjaa. Nykyisin orjia lasketaan olevan 25-40 miljoonaa ja sillä elinkeinoelämän alueella toimitaan lähinnä Aasiassa ja Afrikassa.
        Suomesta vietiin isonvihan aikaan yli 20.000 ihmistä orjiksi Venäjälle. Suomi ei ole koskaan kuulunut orjuuttajavaltioihin. Orjuuden kaltaisia olosuhteita on viime vuosina ilmennyt mm. pizzaravintoloissa, siivousalalla ja maahan tuotujen seksityöläisten kohdalla. Sekään ei ole suomalainen ilmiö.
        Renaz Ebrahimi ja muu woke- väki sivuuttavat omat juurensa, julistavat orjuuden valkoihoisten luomukseksi, kopioivat USA:n woke- kulttuurin julistuksen ja koplaamat sitten Suomen ja suomalaiset siihen kaikkeen syyllisiksi. Törkeyden huippu on leimata mm. Afrikan lasten terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi tapahtuva päiväkotilasten ja koululaisten nenäpäivätoiminta rasismiksi.
        Suomalaiset eivät väitä Rena Ebrahimin ym. woke- väen olevan vastuussa Afrikassa ja Lähi-idässä mahdollisesti jopa joidenkin esivanhempiensa harjoittamasta orjakaupasta ja orjien käyttämisestä. Myöskään me suomalaiset emme ole siitä vastuussa emmekä myöskään siitä, mitä esim. Brasiliassa ja USA:ssa on historiassa tapahtunut.


    • Anonyymi

      Karmea Woke kulttuurin edustaja, ja on muka toimittaja, eikä osaa keskustella.
      Näitä saman ideologian huutajia alkaa olla jo liikaa. Varsinkin Yle käyttää ohjelmissaan asiantuntijoina.
      Ikävää on, että me suomalaiset maksamme tämän naisen palkan Yle veroina. On nimittäin sen firman palkkalistoilla.
      Ihana Esko Valtaoja, keskusteli asiallisesti ja rauhallisesti.

    • Anonyymi

      Mikä siinä N sanassa on niin paha.Onhan olemassa tauti nimeltä Neekerisankkeri joka on ihan tavallinen tauti.

      • Anonyymi

        N sana on totta minä ainakin käytän jos eivät hyväksy niin huutakoon rasisti


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        N sana on totta minä ainakin käytän jos eivät hyväksy niin huutakoon rasisti

        N sana on kiva sanoa. Alkaa pinkin värinen kieli lipsua kun huuliaan lipovat


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        N sana on totta minä ainakin käytän jos eivät hyväksy niin huutakoon rasisti

        Se on meidän kieltämme tummaihoisista jos joku ei kestä painukoon pois. Eikä n-sanakaan oikeastaan pahastuta vaan tuo älytön meuhkaaminen kun muut yrittävät keskustella. Kummelikamaa koko akka.


    • Anonyymi

      Kysykääpä lukijat Afrikka- tai Lähi-itä- taustaiselta ystävältänne, onko hänen suvussaan ollut orjakauppiaita ja/tai orjanomistajia. Jos on ollut, selvittäkää, onko orjavalikoimaan kuulunut valkoihoisia - kenties jopa Venäjän kauppiailta ostettuja suomalaisia. Ehkä totuus poistaa sen turvattomuuden tunteen.

      • Anonyymi

        Luultavasti on, ottomaanit tunkeutuivat eurooppaan ja tuhosivat kaupunkeja, ottivat vaaleita orjiksi jumalattomasti. Myöskin muslimit raamatun aikaan rakastivat kristittyjä orjia. Ennen mustia irkkuja pidettiin ilmaisina orjina, naisia ja lapsia lähetettiin amerikkoihin..Mutta tästähän ei puhuta, kun yrität etsiä tietoa valkoisesta orjuudesta hakutulokset antavat vain mustaa ruikutusta..


    • Anonyymi

      Kyllä mamut itse lisäävät rasismia. Ahneus laiskuus röyhkeys ym ym. Joka paikassa huutavat rasismia. Työkaverina täysi piru. Laiska ja jos pyytää töitä tekemään heti huutaa olet rasisti. Hyvin harva viitsii töitä tehdä puhelin on tärkeämpi. Pakko tehdä jotain tai muuten menee tuet sitten tulevat meidän riesaksi työpaikalle. 100 prossasesti kyllästynyt mamuihin. Menisivät takaisin

    • Anonyymi

      Tämä kurditoimittaja harrasti itse ikärasismia ja osoitti hyvin kuinka ei pitäisi käyttäytyä keskusteluohjelmissa. Suomalaisia haukutaan jatkuvasti rasisteiksi, harva turvapaikansaaja osoittaa vähäisintäkään kiitollisuutta saadessaan elämisen edellytykset ja ilmaisen koulutuksen Suomesta. Heille on lahjoitettu tavaraa ja vaatteita ja autettu muutenkin uudessa ympäristössä, mutta kun päästään jaloilleen ja on saatu ammatti, niin alkaa syyttely ja haukkuminen. Minun television väreissä taitaa olla vikaa, kun en nähnyt kyseisen toimittajan olevan ruskea vai pitääkö ruskean vivahteetkin eritellä? Ehkä jokaisen, joka kokee meidät kansakuntana olevan rasisteja, mennä sellaiseen maahan tutustumaan, jossa värilliset ammutaan ensin ja kysytään vasta sitten, missä rasismi on käsin kosketeltavaa. Yle kerää näitä omituisuuksia siipiensä suojiin ja ohjelmat heikkenevät samaa tahtia.

      • Anonyymi

        Oikeastaan olemme olleet niin vähän rasisteja, että olemme halunneet ottaa minkä tahansa paskan vakavasti ja vieraanvaraisesti vain koska se on erilaista. Pitäisi reilusti myöntää paska paskaksi eikä ottaa kuuleviin korviinsa mitään rasismisyytöksiä.


    • Anonyymi

      Ei se ollut neuroottista, se oli paranoiaa.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1305
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1066
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      70
      853
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      787
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      715
    6. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      290
      706
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      698
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      39
      681
    9. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      668
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      644
    Aihe