Suomalaiset kerrostalokodit voisi

🤔❄⛄rakentaa ilman ikkunoita. Melkein kaikilla on sälekaihtimet kiinni yötä päivää. Varsinkin noilla, joiden ikkunat on kävelijöiden silmien tasalla. Mulla ne on kiinni vaan silloin kun olen vähissä vaatteissa. Vaikka eihän täällä mitään katseltavaa ole, mutta tulee edes vähän lännenpuoleista vaĺoa sisään ja näkee vähän auringonlaskua!

Näin se talvi kuluu valoa odotellessa. Odotan myös törmäilyä 😍, kevättä ja mökkeilyä. Kesällä ei tarvitse odottaa mitään.

21

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      varmaan naapurikyttiä ottaa pannuun kuun eivät näe mitä ruokaa tehdään ,,

      • Tuttu rouva raportoi häntä vastapäätä olevan talon tapahtumat. Niistä kellä sälekaihtimet kiinni kuulen vaan miten myöhään valvotaan.


    • Anonyymi

      Auringon säteily aiheuttaa syöpää. Kannattaa pitää sälekaihtimet kiinni.

      • Ei kannata myöskään hengittää ulkona koska autojen pakokaasut ja muut ilmojen epäpuhtaudet aiheuttaa syöpää.


    • Anonyymi

      No, vaikka kaihtimet ovatkin kiinni, niin ei ne ole täysin pimentävät. Silti valoa tulee sieltä raoista sisälle. Ei olisi kiva asua jossain täysin pimeässä punkkerissa, aina sähkövalo pitäisi olla päällä. Joskus ihmiset myös tuulettavat ikkunoista.

      • Niin, saahan ne kaihtimet sellaiseen asentoon, että valo pääsee sisälle mutta ulkoa ei näe sisälle.


    • Anonyymi

      Nythän on melkein koko ajan pimeää. Mä ainakin pidän verhoja kiinni koska en halua että ihmiset kyylää sisälle. En halua näytellä tissejäni naapureille.

      • Kyllä ne vastapäisen talon vaimot vetelee verhot tiukasti kiinni etteivät miehensä sua näe jos tissisilteen sisällä kävelet. On mullakin kyllä verhot kiinni silloin kun vähissä vaatteissa kuljeskelen.


    • Anonyymi

      Mä pidän verhot kiinni koska mua ahdistaa. Onhan se vähän kalseaa päivät pitkät sähkölampun valossa mutta ei voi mitään.

      • Voisihan sitä totutella pikkuhiljaa pitämään verhoja auki muutaman minuutin kerrallaan! Minua alkaa ahdistaa jos en yhtään näe ulos.


      • Anonyymi
        lounas.ajatus kirjoitti:

        Voisihan sitä totutella pikkuhiljaa pitämään verhoja auki muutaman minuutin kerrallaan! Minua alkaa ahdistaa jos en yhtään näe ulos.

        Voishan tuota kokeilla...


    • Anonyymi
      • Hyviä ideoita katutason ikkunoihin. Valoverho on kanssa yksi vaihtoehto. Sehän päästää valon sisään, mutta suojaa katseilta. Piimäkoristelusta muistan joskus kuulleeni, mutta en ole sitä kokeillut itse.


    • Anonyymi

      Tulepa käymään meillä niin muutat mielesi. Mutta tottakai pimeällä jos on valot sisällä, niin eihän siitä ikkunasta muuta näe kuin ne valojen peilikuvat.

      • Hienoa. Mulla sama, että pimeällä kaihtimet kiinni. Muutoinhan sitä olisi kuin näyteikkunassa kun sisällä on valot!


    • Anonyymi

      Myös parvekkeet voi jättää pois uusista taloista. En ole koskaan nähnyt kerrostalojen parvekkeilla yhtään ihmistä. Ihan kuin olisi sopimatonta näyttäytyä partsilla.

      • Tuo on totta. Jotkut ovat laittaneet verhoja tai kaihtimia parvekkeellekin, ettei kukaan vain näe. Se kanssa ihmetyttää missä pienet lapset nykyisin on, kun ainakin tässä meillä on kaikkien talojen hiekkalaatikot tyhjiä.


    • Anonyymi

      Niin voisi, ei tarvitse pestä ikkunoitakaan ollenkaan, tai no en minä niitä muutenkaan pese... aivan sama.

      • Ei tarvitse pestä ikkunoita, eikä laittaa ikkunaverhoja. Lämpö ei myöskään karkaa ulos ikkunoiden kautta. Lämmönhukan huomaa siitä, että parvekkeen kaide on linnunkakassa kun linnut ovat siinä lämmitelleet.


    • Palsta tahmailee niin en tee uutta aloitusta. Tuli vaan mieleen siitä kun linnan kutsut on perutti, että paras hyödyntää mummopenkkejä niin kauan kuin ne on paikoillaan. En kylläkään malta kauaa istua paikoillani ilman tekemistä. Huomenna käyn kirjaston neukkarissa lounasaikaan,. Tiedän että se on liian aikaisin törmäilyä alatellen.

    Ketjusta on poistettu 14 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      108
      1743
    2. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      170
      1123
    3. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      72
      1077
    4. Ihastuin sun kaksoisolentoon

      Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
      Ikävä
      158
      905
    5. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

      ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
      Ikävä
      82
      802
    6. Rita syyttää muita "virheistään"

      Taas Donnasta lasu ilmoitus ja kaiken maailman kriisejä Akin virheen takia. Aki teki vakavan rikoksen, turha sitä on mui
      Kotimaiset julkkisjuorut
      54
      769
    7. Jos saisit nainen vielä pudotettua 20 kiloa?

      Niin voitaisiin katsella uudestaan.
      Ikävä
      42
      714
    8. Niiiiin pihkassa

      Hänen ihanan vuoksi minulla on pikkarit märät koko ajan. Säikähdin vähän, näetköhän kaiken minusta? Yritän pitää perusil
      Ikävä
      39
      690
    9. Milloin ajattelit

      Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
      Ikävä
      44
      661
    10. Ei kannata lähteä sotaan jos ei omaa edes alkeellisia taitoja.

      Sodastahan tässä ei varsinaisesti ole edes kyse, vaan naisten ja lasten suojelusta ja oikeuden toteutumisesta, tavalla t
      Ikävä
      118
      656
    Aihe