Renaz Ebrahimi ja Esko Valtajoja

Anonyymi

Lehtien kommenttiosiot ovat sulkeutuneet. Minkälaisia mielikuvia teille tuli aiheesta? Itselleni jäi päällimmäiseksi se, että nenäpäiväkeräykset ovat h*lvetin rasistia, koska se kirjaimellisesti todistaa ettei joku ihmisryhmä kertakaikkiaan pärjää ilman massiivista apua vuosikymmenestä toiseen. Tilanne vain pahenee ja kaaos leviää tännekin, kun rajamuurit pullistelevat laumoista jotka ovat lähteneet etsimään eldoradoa josta riittää ilmaista rahaa kylvettäväksi loputtomasti ilman minkäänlaista kontrollia mihin raha menee. Ei ole väliä viekö sen heimopäälliköt vai välikäsi mersuihinsa.

18

540

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Minkäs teet, asiat on jo menneet aivan liian pitkälle vaikka kansa kihisee raivosta. Sinulle kerrotaan mitä sanoja saat käyttää ja jokainen myös noudattaa sitä julkisesti, koska vaihtoehto on hirveä kosto. Mikä onkaan se instanssi joka tuomitsee? Hallitus? Vihervasemmisto? Vihreät yksin? Kansa sitä ei tee. Sen näkee vaikka ko.jutun kommenttien tykkäyksistä Iltasanomissa. Ebrahimia puoltava kommentti saa alle kymmenen tykkäystä ja Valtaojaa puoltava tuhat tai yli.
      Olemme Ruotsin tiellä, eikä siltä ole paluuta. Ruotsi on Euroopan vaarallisin maa. Siltä meni vuosikymmeniä saavuttaa tämä hirveä asiantila, mutta Suomen kantokyky on vain murto-osa Ruotsista, joten meillä kehitys on huomattavasti nopeampaa. Omat lapsemme joutuvat sen todistamaan.

    • Tämäkin kohu vaiennetaan (henkisellä) väkivallalla. "Rasismin­vastaisen katto­järjestön toiminnan­johtaja kritisoi ”ruskea”-termin käyttöä – hallitus hyllytti
      Rasismin ja muukalaispelon vastainen yhdistys Rasmus on vapauttanut toiminnanjohtaja Ossi Mäntylahden tehtävästään sen jälkeen, kun tämä otti sosiaalisessa mediassa kantaa Sannikka-ohjelmassa käytyyn keskusteluun."
      https://www.is.fi/uutiset/art-2000008425193.html

    • Anonyymi

      Yle canceloi Sannikan. Ohjelma lopetettiin kun Valtaoja vei pelin 6-0 ja katsojat canceloivat nenäpäivän rasistisena.

    • Anonyymi

      Voi kunpa täälläkin olisi kivitystuomiot käytössä, kuten irakissa. Olisi tuokin ylimielinen koukkunoukkaämmä saanut ansionsa mukaan. Ha!

    • Anonyymi

      Olipa kerrankin hyvä kirjoitus aloittelijalta!

    • Anonyymi

      Eikös se Valtaoja antanut takavuosina parisuhdeneuvojakin.? Jokainen aika tarvitsee näköjään omat pellensä.

    • Anonyymi

      Kyseinen tv-keskustelu toi esille tarvetta säilyttää oma kulttuuri, sen sisältö ja perintö sellaisena kuin se viimeiset sata vuotta on maassa ollut, joka omalla tavallaan on mukautunut ja toimii itseään ymmärtäen.
      Vieraat arvot eivät tätä säilytä eivätkä sitä perintöä tunne eivätkä ymmärrä.
      Maassa maan tavalla

    • Anonyymi

      Orjien rahtaamisella Afrikasta Lähi-itään on tuhatvuotinen historia. Afrikan ja Lähi-idän ruskea- ja mustaihoiset orjakauppiaat opettivat valkoihoisille eurooppalaisille kollegoilleen metkut ja niin käynnistyi tuottoisa yhteistyö myös Euroopan ja Amerikan suuntaan. Renaz Ebrahimi on syntynyt Iranissa ja kuuluu myös siellä syrjittyyn kurdivähemmistöön. Lähimain kaikki Lähi-idän mustaihoiset ovat orjien jälkeläisiä ja esim. Iranissa kurdeja alempana.
      Maalittaessaan ja syyllistäessään meitä suomalaisia Ebrahimi kollegoineen sivuuttaa, ilmeisen tarkoituksellisesti, omien lähtömaittensa historian ja nykytiln. Myöskin toimintaan kuuluu Suomen ja suomalaisten koplaaminen osallisiksi ja syyllisiksi siihen, mitä esim. Lähi-idässä, Brasiliassa ja USA:ssa on tapahtunut ja tapahtuu. Näin, vaikka esimerkiksi Ebrahimi pääsi Suomeen syrjintää ja väkivaltaa pakoon - pois olosuhteista, jollaisista syyttää meitä.
      Me suomalaiset olemme olleet, ensin Ruotsin ja sitten Venäjän, kolonialismin uhreja satojen vuosien ajan. Suomalaisia vietiin Isonvihan aikana orjiksi Venäjälle yli 20.000. Yhdysvaltoihin esim. 1900- luvun alussa tulleita suomalaissiirtolaisia pidettiin alempirotuisina ja samaa todisteli ruotsalainen tiede vielä 1920- luvulla . Siitä, sen enempää kuin omien lähtömaittensa olosuhteista, nämä woke- kulttuurin lähettiläät eivät kerro.
      Ebrahimin ym. toimintamalli on kuin kopioitu taistolaisuuden ja noitavainojen käsikirjoista. Ei- puhdasoppiset ja eri mieltä olevat jyrätään säälittä. Kaippa ilkeys kyynisyys voidaan sekin luokitella ideologiaksi, mutta näillä toimintatavoilla synnytetään vain vastakkainasettelua ja pahaa mieltä.

      • Anonyymi

        Taidatkos enää tuon nasevammin sanoa.


      • Anonyymi

        Minä olen aika isosti alkanut vihaamaan värillisiä, kun heitä tungetaan joka saamarin ohjelmaan ja mainokseen!


    • Anonyymi

      Mietippä itse jos yrität tulla toimeen omillasi ja sinulle järjestetään jotain pellenenenä keräyksiä pyytämättä ja yllättäen, että hävettäisikö sinua?
      Eri asia jos ei ole aikomustakaan tehdä yhtään mitään leivän eteen, kun se kerran kannetaan eteen ja tarjoillaan kultalautasella syvään kumarrellen.

      • Anonyymi

        Meillä ihmisten perusturva hoidetaan veronmaksajilta kerätyillä varoilla. Nenäpäiväkeräyksillä pyritään YK:n lasten oikeuksia koskevan sopimuksen innoittamina edistämään lasten terveyttä ja hyvinvointia esim. Afrikassa, Etelä-Amerikassa ja Lähi-idässä. Suomeen kerätyistä varoista ei jää centtiäkään.
        Nenäpäivä- keräyksiin osallistutaan mm. Suomen kouluissa ja päiväkodeissa. Lapset ovat ymmärrettävästi ihmeissään woke- fanaatikkojen leimatessa rasisteiksi.
        Renaz Ebrahimi "meuhkasi" kuin siirtomaaisäntä julistaen professori suomalaiset nenäpäivä-keräyksineen rasisteiksi. Suomen ja suomalaisten koplaaminen syyllisiksi esim. Brasilian, Lähi-idän ja USA:n rasismiin ei nyt kerta kaikkiaan onnistu. Nyt woke- väki tekee ymmärtämättään työtä perussuomalaisten kannatuksen ja ajatusmaailman edistämiseen. Se on typerää-


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Toi Renaz Ebrahimi voitaisiin pistää paluutuslennolle sinne mistä on tullutkin. Täällä sua ja sun tapaisia ei tarvita, joudumme pelkäämään että viet silmät päästä... KIIHKOILIJA NAIKKONEN.


    • Anonyymi

      Kysykääpä maahanmuuttajataustaisilta (Afrikka, Lähi-itä) ystäviltänne, onko heidän suvussaan ollut orjakauppiaita ja/tai orjanomistajia. Jos on ollut, selvittäkää, onko orjavalikoimaan kuulunut valkoihoisia rasisteja - kenties jopa Venäjän kauppiailta ostettuja suomalaisrasisteja.

    • Anonyymi

      Kiitos ylläoleville kirjoittajille. Hienoa nähdä ettei kaikki toivo ole vielä menetetty vaikka syvällä ruskeassa suossa jo ollaankin.

      • Anonyymi

        No, miksei meistä kukaan suomalaisista tee yhtään mitään, et tulee ku lumivyöry, niinkö !

        Ryhdistäydytään nyt hyvät kansalaiset !

        Eikö tosi !


    • Anonyymi

      RENAZ EBRAHIN.. ota jalat allesi, et kuulu tänne !
      Tuolla toimittajalla on joko niin ettei lääkitys pure tai väärät pillerit. Tuolle pitäisi antaa ikuinen porttikielto ainakin kaikkiin julkisiin toimiin, menemään ei tarvi mennä tai jäädä tuollaisen hyeenan silmätikuksi. Ei varmasti Valtaojalta ole edes YLE pyytänyt anteeksi. Hän kyllä toimi asiallisesti ja kunnioittavasti niin kuin suomalaiseen tyyliin kuuluu MUTTA MONI OLISI HALUNNUT TEHDÄ IHAN JOTAIN MUUTA.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin olet viimeksi nähnyt

      Kaivattusi ja missä? Onko ikävä vastaa rehellisesti.
      Ikävä
      142
      2372
    2. Onpas punavihreät taas ärhäkkäinä

      😺 Ihan tuntuu kuin syyttäisitte meikäläisiä/meikäläistä Oulun puukotuksesta. Tapaus on hyvin ikävä ja tuomittava. En
      Luterilaisuus
      399
      2022
    3. Pimahdan kohta ihan kunnolla

      Entä, jos otan sitten yhteyttä sinuun? 🫨🫥🥴
      Ikävä
      33
      1898
    4. Hauskaakin jopa...

      Että moni nainen olettaa, että kyse on vaan siitä kaanustinloukusta, kun mies jotain ehdottaa. 😄 Ja miettiikö monikaan
      Sinkut
      233
      1260
    5. Toivottavasti vielä kohdataan mies

      Ja aloitetaan juttelu. Nyt olisin valmis.
      Ikävä
      109
      1180
    6. Nainen, minkä kappaleen laittaisit nyt miehelle

      kuunneltavaksi tietäen, että hän ikävöi sinua ja kipuilee päästäkseen yhteyteen kanssasi. Jotain, joka kertoo...
      Ikävä
      119
      1139
    7. Vanhemmalle naiselle

      Aikataulu muutos. Ensi viikolla pistetään asia vireille. Ei juhannukseen asti aikaa. Kannatti valehdella!
      Ikävä
      56
      1073
    8. Koen, että minua tavallaan vainotaan

      Kyllä minä vain satun tietämään, että täälläkin on joitain serkun kaiman kummeja jotka kiusaavat minua. Lisäksi sairas n
      Ikävä
      125
      1044
    9. Jos et kaipaakaan minua täällä

      Niin miksi sinua ehkä häiritsee se, että minä kaipaan sinua? Miehelle.
      Ikävä
      11
      1037
    10. Herätänkö minä sinut itkullani nainen

      Kysyn tässä kun kaipuun aallot lyövät ylitseni ja ihmettelen missä olet toivoessani, että olisit tässä vierelläni. On va
      Ikävä
      25
      908
    Aihe