MV-LAHKOLAISET

Anonyymi

Tuntuun kirjoituksista täällä sekä puheista kylillä että etelä-pohjanmaalla on vahva usko kristinuskon lisäksi mv-lehteen väitän jopa yhtä suuri.
Syy voi olla koronan aiheuttama lievä joukkoskitsofreninen hysteria.
mietin vaan esim:jos mv-julkaisu väittäisi että avaruudesta on tulossa omnikrom-kraaterillinen uutta viirusta..mitä täällä ihmiset tekisivät...?
niin...toiset kävelee vetten päällä,toiset menee veneellä

6

57

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Alue on erittäin altis muullekin kun koiran kusetukselle näkeehän sen jo tiettyjen heimojen sijoittumisesta etelä-pohjanmaalle ja savoon miksi? hhmm niin

    • Anonyymi

      No jaa. Kyllä täälä keskipohjanmaallakin noita 'rokotekriittisiä' hörhöjä löytyy. Antaa heidän möykätä aikansa. Kyllä sitten mieli muuttuu, kun ovat teholla.

      • Anonyymi

        Totta mutta ainut mikä itseä hieman häiritsee näin sivistyneenä kansalaisena ja isänä on että ei välitetä omista lapsista. Tartutetaan heidät ja iäkkäät vanhemmat ehkä ei nyt tahallan mutta kun pitää olla niin kivipää ja pelokas sellainen...


    • Anonyymi

      Ei uskonto mistään avaruudesta tule, vaan Ukrainan takamailta Venäjän miehittämältä sotatoimialueelta.
      Suomessa on oma YouTube – TokenTube. Hyvä, että sellainen sensuurista vapaa ja toimiva media on olemassa. Mediassa algoritmit toimivat ja uusi käyttäjä voi menestyä ihan yhtä hyvin, kuin puheenvuorossakin. Yksi ongelma on vain siinä, että suurimmalta osin mediaa käyttävät ”koronarealistit” ja muut salaliittoteoreetikot. Nämä taistelevat salaliittoa vastaan, jossa rokfellerit määräävät koronaluvut ja pcr testit näyttävät positiivista, olisipa virusta olemassa tai ei.

      Nämä taistelevat muissakin kysymyksissä maailmanvaltiasta vastaan, sillä näkevät kaikkialla salaliittoa. Uskovat olevan ”isänmaallisia”, joita ei Nato tai EU kiinnosta, vaan ”oma kansa ja oikea totuus”.

      Sellaisilla henkilöillä on separatistisia piirteitä, sekä sellaisia havaintoja, että läntinen yhteiskunta on heitä kokonaisuudessaan vastaan. Niimpä nämä kaikesta huolimatta löytävät itselle liittolaiseksi Vladimir Putinin ja tämän kolonatisoidut alueet. Jos jossakin on huijausta ja ylhäältä päin määräämistä, sekä kansan riistämistä – se on Venäjällä.

      Länsimaista huijausta, sekä Natoa ja Yhdysvaltoja vastaan taistelevat Suomessa noin 100 000 ”isänmaallista koronarelistia” TokenTube alustalla, ”etsimällä totuutta” itsenäisesti ja kymmenet suomalaiset sotilaat Donetskissa. Donetsk on venäläisen maailman toimesta 2014 miehitetty alue Itä-Ukrainasta. Valloitettiin myös Lugansk ja Krimi samana vuonna.

      Janus Putkonen, Johan Bäckmann, Petri Viljakainen ja muut suomalaiset ovat siirtyneet sotimaan Donetskin puolelle, ansaiten paljon rahaa, mitaleja ja itänaapurin kunnioitusta. Yllättäen merkittävämmät henkilöt, kuten Johan ja Janus ovat TokenTuben puolella myös ”koronarealisteja”. Tästä alkaakin suuri ristiriita.

      Venäjän federaatio, sekä venäläinen maailma tunnustavat koronan ja taistelevat koronaa vastaan sen verran, mitä romutettu terveydenhuolto kykenee. Siellä pyritään rekisteröimään mahdollisimman vähän koronakuolemia, jotta kansa ei olisi niin suuressa paniikissa ja jotta voisi näyttää ulkoiselle maailmalle, että venäläinen terveydenhuolto on kilpailukykyinen.

      ”Koronarealistit” taas taistelevat koronan valhetta vastaan, sillä länsimaissa tilanne on hoidettu sen verran hyvin, että koronan olemassaolon voi vielä tyhmempikin ihminen kyseenalaistaa.

      Näin ollen Venäjää palvelevat ”koronarealistit” tukevat koronatilastojen peittämistä tukemalla Donetskin valtiota, mutta samalla väittävät TokenTubessa, että länsimaissa koronatilastot peitetään tyhjästä.

      https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/dmitry-trubnikov/miksi-koronarealistit-ovat-putinin-ja-donetskin-puolella/

    • Anonyymi

      Tuo mun naapuri on kans täs hyllykalliolla huutanu ja pelänny persuja. Eilen sen haki piippa-auto ja oli rauhoittavas paidas.

      Saas nähdä saako persut olla rauhas jonkun aikaa, kun taas tulee takasin, diapamipurkin kanssa. Ei se niitä montaa päivää popsi, kun sama meno jatkuu,

      • Anonyymi

        mv lehden politrukki kasperissa kertoi että ruotsista on tuotu uusi muuntoviirus muovipussissa soutuveneellä


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      96
      1872
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      176
      1387
    3. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      16
      1238
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1157
    5. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      65
      1138
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      81
      984
    7. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      87
      976
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      72
      969
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      793
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      768
    Aihe