Suomi ja suomalaisuus - Iso vitsi?

Anonyymi

Kun SDP suurimpana EU:n etujenvalvontajärjestönä ajaa syvempää integraatiota, joka murentaa Suomen ja suomalaisten hyvinvointia, turvallisuutta, sekä toivoa paremmasta tulevaisuudestamme, heitä pidetään siitä huolimatta jopa parhaana puolueena, jonka politiikkakin on parasta Suomelle ja suomalaisille.

Kun eduskunnassa on yksi puolue, jonka pyhä missio on Suomen ja suomalaisten hyvinvointi, turvallisuus ja parempi tulevaisuus, eli ehkäistä ja korjata integraatiossa aiheutettuja vahinkoja, sitä pidetään isona vitsinä. Kun tämän ison vitsin varjobudjetissa on perustana suomalaisten hyvinvointi, vitsinkerronta vain jatkuu. Kun varjobudjetissa näkyy, että Perussuomalaisetkin ottaisi velkaa, tästäkin väännetään vitsiä, mutta kikatellessa ja tirskuessa jää huomaamatta ne suuret erot: mm. se, miten ja mihin pakollisia velkaeuroja käytetään.

Mutta miksi voisimme kutsua tällaista ilmiötä, jossa realismin tilalla on utopia, jossa mutustellaan vaaleanpunaisia vaahtokarkkeja ja ratsastellaan yksisarvisilla? Sitä ei voi kutsua isoksi vitsiksi, koska se on niin paljon enemmän. Mikä on nolompi kuin noloin surkea vitsi? Sitä se SDP:n johtama vaihtoehtotodellisuus on. Äänestäkää vain jatkossakin SDP:tä, niin varmistatte sen, että tukehdutte vaahtokarkkeihinne, ja arvatkaa mistä se yksisarvisen sarvi löytyy.

32

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Suomalaisuus on vedetty penkialle. Sitä saa mitä tilaa.

      • Anonyymi

        Vain kokoomus, RKP ja vihreät ovat demareitakin suurempi EU:n etujenvalvontajärjestö, joten persujen, demarien ja kepun peruspunamulta on ainoa mahdollinen hallitusvaihtoehto.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vain kokoomus, RKP ja vihreät ovat demareitakin suurempi EU:n etujenvalvontajärjestö, joten persujen, demarien ja kepun peruspunamulta on ainoa mahdollinen hallitusvaihtoehto.

        Kepua ei kukaan asioita seurannut äänestä. Kepu vanhanen jo aikoinaan suostui "jees" miehenä maksattamaan Suomella EU:n kaikkein kalleimmat nettojäsenmaksut, antoi periksi joulukuussa 2005, ja suostui maksattamaan Suomella lisäksi Englannin, Saksan, Ruotsin Itävalla ja Hollannin jäsenmaksuja. Ei ihme , että kokouksessa otetussa kuvissa naureskeltiin...

        Sama meno jatkuu kepu saarikon kanssa: seitsemän miljardia vastikkeettomasti
        väkirikkaille etelän ALHAISEN VEROTUKSEN maille lahjoitti tuosta vaan.

        Kepu on aina lisännyt tarpeetonta kallista byrokratiaa, niin kuin nytkin raskasta maakuntahallintoa, kehtaa vielä "silmät kirkkaina" uskotella, ettei muka verotus kiristy, ja hah-hah vaan... BYROKRATIAA PITÄÄ PÄINVASTOIN PURKAA JA RAJUSTI!


    • Anonyymi

      Villi veikkaus että suomen kohtalo unionissa on pidemmän päälle kuin suomen vähäväkisillä reuna alueilla kuten kainuussa. Alue köyhtyy, pitkät välimatkat, kysyntä laskee, muuttotappiot kun työväki alkaa siirtyä markkina alueille keskemmälle eurooppaa ja paremmille palkoille.

      • Anonyymi

        Ikävä kyllä suomalaiset tulevat Eurostoliiton hirmuvallan alla katsoamaan vain muutamassa sukupolvessa. Tämä on hyvin lohduton kuva.


    • Anonyymi

      Ei ne työpaikat mene keskemmälle Eurooppaa. Ne menee maihin, jossa halvemmalla tehdään. Kiinaan ja Aasiaan. Afrikkaan menis enemmän, jos siellä olisi yhteiskunnat vakaampia että sijoittajat voisivat luottaa siihen että ne säilyis.

      Euroopan joka valtiossa on sama kehityssuunta kuin Suomessa,maaseutu autioituu ja asutus keskittuu vilkkaimmille talousalueille.

      Kyllä tyhjentyneiden teollisuuspaikkojen näköalattomuus on juurikin persujen kannatusaluetta. Eikä yhtään rakentavaa ehdotusta ole tullut. Vileä.

      • Anonyymi

        Muut puolueet kuin PS enemmistönä päättävät asioista valitettavasti ja niitähän ei kiinnosta Suomen ja suomalaisten hyvä.


    • Anonyymi

      Suomen tulevaisuus on koulutuksessa, osaamisessa, yhteiskuntarauhassa, joka tekee sijoittamisen Suomeen mahdolliseksi. Erityyisen hyvin toimivassa terveydenhuollossa. Nämä tukevat suomalaisten kilpailukykyä.

      Persut hyökäävät Suomea ja suomalaisuutta vastaan ja aiheuttavat kauhua ja pelkoa levittämällä valeuutisia ja kehottamalla taisteluun siis Suomea ja suomalaisuutta vastaan.
      Toki on sanottava, että osattomuus ja näköalattomuus synnyttää epätoivoisia ajjatusia. Ja meidän pitäisi yhdessä löytää ratkauja näihin.

      • Anonyymi

        Kyllä muut puolueet kuin persut ala-arvottavat Suomea ja suomalaisuutta. Se näkyy kaikessa. Muulle maalle kumarretaan ja Suomelle pyllistetään.


    • Anonyymi

      Persut vihaavat suurinta osaa suomalaisista. Ihan yksinkertaisesti on todistettavissa siten, että koko ajan haukkuvat hallitusta, joiden puolueita on suurin osa kansasta äänestänyt. Kansan tahto on enemmistöhallituksemme.

      Mikäli persut ja muu oppositio muodostaisi vähemmistöhallituksen, niin silloin vähemmistön mielipide olisi valloillaan.

      • Anonyymi

        Eipä Rinne SDP kuunnellut kansan ääntä nykyhallitusta muodostaessaan, vaikka PS sai melkein saman äänimäärän kansalta kuin SDP itse. Otti hallitukseen kepun, joka oli saanut epäluottamuslauseen kansalta ja kärsinyt rökäletappion vaaleissa.

        Rinne aliarvioi kaikessa suomalaisia, hänen mielestään jakamaton ihmisarvo kuuluu vain vähemmistöille, rikollisille ja ulkomaalaisille.

        Demarien EU-ministeri Tuppurainen on tiivistänyt demarien tahtotilan sanomalla, että oman kansan edun puolustaminen on vahingollista. Mitä tuosta voi ajatella, sen, että Tuppurainen ei välitä Suomen kansasta eivätkä sitä tee muutkaan demarit? Eikä koko nykyhallitus. Vihreät ja RKP eivät ole koskaan välittäneet suomalaisista. Nyt tuo poliittinen tahto on levinnyt koko hallitukseen.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kun demareiden henkinen koti itärajan takana hajosi piti saada uusi. Se on eu.

      • Anonyymi

        Tiesitkö edes sen historiasta, että NL inhosi Suomen SDP:ta, koska teki mm. yhteistyötä CIA:n kanssa. Että se siitä sinun kuvittelemastasi henkisestä kodista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tiesitkö edes sen historiasta, että NL inhosi Suomen SDP:ta, koska teki mm. yhteistyötä CIA:n kanssa. Että se siitä sinun kuvittelemastasi henkisestä kodista.

        Aivan yleisesti tunnettua on että CIA rahoitti SDP:tä.
        Mietipä sitten ketkä tahot rahoittavat CIA:ta.
        Ne on ne samat tahot jotka ovat EU:n taustalla ja jotka olivat myös Neuvostoliiton ja Natsi-Saksan rahoittajia.


    • Anonyymi

      Ajaa liittovaltioon kiihdyttää

    • Anonyymi

      Suomi hävinnyt aikaa sitten rauniot jäljellä enää

    • Anonyymi

      Mina persu Venaja ustava koska Putin.

    • Anonyymi

      Eurooppa on meille maantieteellisesti luonteva paikka.
      Toki, jos olisimme Venäjän vallan alla, kuuluisimme Euraasiaan.

      Voimaa ja kestävyyttä SDP:lle sen puolustaessa meitä suomalaisia osana eurooppalaista sivistystä ja omaa oikeusvaltiotamme!

    • Anonyymi

      Suomalaisuus on perussuomalaisille suuri vitsi, pilkankohde ja heille itsenäisyys ja demokratia ovat sanoja, jotka tulee loata ja heittää roskiin.

      Mitä tilalle?

      Poruka joka keskenään tappelee, kuka on vahvin. Ja aina hävinneen ajatuksen kannattajat erotetaan puoueesta. Ja kahina jatkuu.
      Kunpa vain hoitaisivat kähnäämisensä pelkästään omassa porukassa
      Ideana on saada valtaa. Itselle.

      • Anonyymi

        PS ainoana puolustaa Suomea ja suomalaisia arvoja.


    • Anonyymi

      Punikit sotkee kaiken aina

    • Anonyymi

      Mina persu pita Soomilainen vitsi koska Putin.

    • Anonyymi

      Sine persu tarjo köyhä kansa soppa Kontula. Sine ratsasta muukalaisviha sine kelvoton hulttio jäsen joke epäonnistu kaikki muu ennen persu.

    • Anonyymi

      Terijoki2 hallitus syöttää Brysseliin rahaa aina kun pyydetään

      • Anonyymi

        Meillä on näitä Terijoki-tyyppisiä hallituksia ollut tässä maassa yksi toisensa jälkeen ainakin 90-luvun alusta lähtien.
        Yhtä jatkettua valtiopetosta kaikki tyynni.
        Kannattaa lukaista Jorma Jaakkolan tutkimuksia, sieltä se asia paljastuu.
        https://jormajaakkola.fi/;iten Suomi pelastetaan?


    • Anonyymi

      Liittovaltion osanumerona ollaan

    • Anonyymi

      Koti, uskonto, isänmaa on vitsi. Näin meille kerrottiin tv ohjelmassa.

    • Anonyymi

      Suomi painii jatkossa samassa sarjassa kun venäjän karjala. Reuna-alue ilman mitään mahdollisuutta vaikuttaa mihinkään. Reservaatti.

    • Anonyymi

      Meille käy huonosti.

    • Anonyymi

      Soviet european union ajaa kaikkien yli

    • Anonyymi

      Soviet european union kaiken ohi ajaa nuollaan hyvin

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1555
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1315
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1212
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1122
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1046
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1045
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      11
      1036
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      1001
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      999
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      2
      996
    Aihe