Jouko Pihon 1.12.2021 näkemä uni sanoista Mene, mene, tekel u-farsin

Jouko Pihon 1.12.2021 näkemä uni sanoista ”Mene, mene, tekel u-farsin”

Näin 1.12.2021 unen, jossa sanat ”Mene, mene, tekel u-farsin” toistuivat pitkän aikaa.

Mietin unessa niiden merkitystä, mutta päädyin lähinnä pohtimaan asiaa Danielin kirjan ilmoittaman historiallisen tilanteen pohjalta, kun tuo teksti ilmestyi yhtäkkiä kalkittuun seinään Babylonian kuninkaan Belsassarin pidoissa. Selittäjäksi haettu Daniel sanoi, että sanat tarkoittavat: ”Jumala on laskenut sinun kuninkuutesi päivät ja tekee niistä lopun. Sinut on vaa’alla punnittu ja kevyeksi havaittu. Sinun valtakuntasi jaetaan ja annetaan meedialaisille ja persialaisille.”

Näin kävi. Samana yönä Belsassar surmattiin ja meedialainen Dareios, Persian kuningas, sai haltuunsa Babylonian.

Kun näin uneni, ihmettelin sitä, mutta päätin kuitenkin olla laittamatta sitä julkisuuteen, kunnes katsoin eilen videota, jossa profeetta Timothy Dixon kertoo samaan aikaan saamastaan näystä, jossa hän näki presidentti Joe Bidenin ja sen, miten huoneen seinälle tuli tuo sama teksti ”Mene, mene, tekel u-farsin”.

Dixon koki vahvasti, että kyse on siitä, että Joe Biden on havaittu kevyeksi ja hänen presidenttiytensä päivät ovat loppumassa.

Olen samaa mieltä. Biden pääsi ylipäätään presidentiksi vain massiivisen vaalipetoksen avulla. Nyt Jumala tekee tästä vääryydestä lopun.

Kun katsoin Dixonin sanomaa videolla, olin ihmeissäni: minähän näin samat sanat unessani viime yönä. Minun unessani ei ollut viittausta Bideniin, kuten Dixonilla, mutta voi olla, että kyse on juuri Bidenistä tai sitten samat sanat ovat sovellettavissa myös moniin muihinkin nykyisiin vallanpitäjiin, joiden mahtiasema on päättymässä.

10

596

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Mitään tuollaista vaalivilppiä ei edelleenkään ole löydetty, vaikka "profeetta" joiltain valhesivuilta sellaisia väitöksiä löytääkin. Vaalivilpistä huudelleet Powell, Giuliani, Lindell jne. istuvat kaikki oikeudessa väitteistään ja jonkun ajan kuluttua tulevat tekemään henkilökohtaiset konkurssit. Esim. Powell on jo menettänyt lakimiehen oikeutensa muutamassa osavaltiossa, koska on nostanut oikeusjuttuja vaalivilpistä yhtään tarkistamatta väitteitään. Häntä myös syytetään muistakin valheista, kuten siitä että on laittanut ihmisten nimiä haasteisiinsa kysymättä heiltä ja lahjoitusvarojen käytöstä omiin tarpeisiinsa. Mitään isompaa juttua ei ole vireillä vaalivilpin suhteen. Mutta jotkut yksinkertaiset ihmiset uskovat yhä valhemedioitaan.

  • Anonyymi

   Dixonin aiempien profetioiden mukaan presidentti olisi jo aikaa sitten vaihdettu sekä valkoisessa talossa olisi ollut jo kuolemia. Hän, Pihon kaltaisesti, lopetti jokin aika sitten aikataulujen lisäämisen profetioihinsa, niistä kun mikään ei ole paikkaansa pitänyt.

   Eipä yllätä, että Piho juuri Dixonin on bongannut :-)

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Tietyille persoonallisuustyypeille äärimmäisen tärkeää on huomion saaminen. Jumalan sanaa julistamalla Piho ei sitä saanut, kun väki ei kokouksiinsa ja kiertueisiinsa tullut. Politiikkakaan ei sitä suo. Trump-uskovat ja koronadenialistit löytyivät sitten tarvittavaksi yleisöksi. Ja Jouko on tyytyväinen. Onnittelut hänelle! Valittelut harhaanjohtamilleen.

   • Anonyymi

    "Tietyille persoonallisuustyypeille äärimmäisen tärkeää on huomion saaminen."

    Se on kyllä havaittu muutamasta muusta, kuin Pihosta!


  • Anonyymi

   Olikohan eilen kun samat sanat tulivat mieleen.

   Mutta tällä kertaa kun sanat tulivat mieleen, niillä oli vieläkin syvempi merkitys.
   Valtakunta kyllä otetaan nykyisiltä.....

   Aiemminkin jo mainitsin niistä karhujen kera, mutta ketju on poistettu.
   Siinä oli tärkeää asiaa tulevista jotka on toteutumassa, vastuu vaaditaan poistattajalta.
   Ja tällä kertaa en edes avaa sitä syvempää merkitystä, sillä viimeksi käärme tahtoi sen pimittää kaikilta ja nyt se syvempi merkitys pidetään käärmeeltä pimennossa.

  • Anonyymi

   Tänään Piho kirjoitti Hesariin Putinin näkemyksiä sisältävän sepustuksen.

   • Anonyymi

    Hänen juttunsa ovat "sepustusta", sinun ei? Jos tietäisin kuka olet, voisin ehdottaa jotain, koska tiedän, että kuuntelet, mutta jos olet se, jota epäilen, niin ohjeistaminen on turhaa.


  • Anonyymi

   Piholla on pinttynyt harha ajatella, että jokainen UNI jonka hän näkee, olisi jokin merkki Jumalalta. Tai jokainen sana, jonka hän (harhoissaan) kuulee, olisi jokin JUmalan erityisasia?

   No, kun ei menestystä ole ollut Trumpia koskevissa ennustuksissa, niin Piho koettaa vaihtaa toista suurta maata "ennusteluidensa" kohteeksi?

   Jospa hän ryhtyisi Maailmanlaajuiseksi Ennustus-Konsultti-Profeetaksi?
   Seuraavaksi hän voisi mennä profetoimaan Kiinan preidentistä, tai Pohjois-Korean...

   • Anonyymi

    Oletko kovin kateellinen? Siltä näyttää, koska hän vie sen huomion, joka mielestäsi kuuluu sinulle. Ottaisit varmaan mielelläsi hänen paikkansa?


  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mikamika missä mika

   Polliisi etsii https://poliisi.fi/-/epailty-henkirikos-torniossa?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
   Tornio ja Haaparanta
   36
   3509
  2. Sofia kertoo et halusi luvan kokeiluihin seksin suhteen Lontoossa asuessaan..

   Katos nainen alkaa kertoa et seksikokeilut alkoi maistua, kun muutti Lontooseen.Marokkolainen räppäri ja tietenkin sekin on varsttu mies ja itse sen k
   Kotimaiset julkkisjuorut
   199
   3308
  3. Mahdoton ymmärtää suomalaisia, jotka kannattaa Putinin venäjää

   ja jopa hyökkäystä Ukrainaan. Minkälainen ihminen tuollainen voi olla, kysyn vaan? Mitä hienoa on diktatuurissa, ja vaikka siinä ettei ole edes sanan
   Maailman menoa
   366
   2988
  4. Mua kiinnostais

   Aika paljon vietellä sut vielä J... ❤️❤️
   Ikävä
   61
   1468
  5. Aion ottaa yhteyttä sinuun

   ens tai seuraavalla viikolla. Tähän vaan tiedoksi että osaat varautua rakas :)
   Ikävä
   96
   1244
  6. Martina, Jasser ja kaik neljä tytärtä Järvisydämessä

   Sinne se Jasseri kiitää pitkin baanaa. Esko oli niin kiva, että antoi autonsa hälle. Noin toimii fiksu, avarakatseinen ex.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   157
   1196
  7. Jos laittaisin viestin

   Laittaisn: vaan: Moi, mitäs kuuluu 😊 Se riittäisi kertomaan tarpeeksi kaiken jälkeen. Mitä itse laittaisit?
   Ikävä
   78
   1193
  8. Miehelle muistutuksena

   Rakastan! Läpi tulen ja jään, minä tulen ja luoksesi jään (lainaus jostain). Odota minua! H
   Ikävä
   90
   1110
  9. Arvomaailma

   Miten kukin elämää arvottaa. Tuli noista vaatteista mieleen tuossa yhdessä ketjussa, että miten te arvotatte ihmisiä, millä perusteella ja miten? Mä
   Sinkut
   282
   968
  Aihe