Viiitutttaaako kommunisteja se kun Suomi voi juhlia

Anonyymi

itsenäistä itsenäisyyspäivää ????

Jutut näyttävät vähän sellaisilta...

9

123

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Komuleita vituttaa aina, menisivät Venäjälle.

    • Anonyymi

      Joulukuussa 1939, 82 vuotta sitten, Suomi ja maamme armeija taisteli itsenäisyyttään ja vapauttaan puolustaen hyökkäävää Neuvostoliiton kommunismidiktatuuria vastaan.

      Mitkä tahansa Suomen itsenäisyyteen Venäjän vaikutusvallasta viittaavat asiat ovat myrkkyä näille aikoinaan Moskovassa yksinomaan Venäjän asiaa ajamaan perustetun puolueen jäsenille ja sen harvalukuisille kannattajille, suomalaisille kommunismidiktatuurin puuhastelijoille, kun taas meille tervejärkisille pesäero tuohon kiistatta fasistiseen, militaristiseen ja imperialistiseen diktatuuriin on ilmeisen järkevä asia.

      Suomen tulee pitää armeijansa ja yhteiskuntansa hyvässä kunnossa ja liittoutua läntisen puolustusliitto-NATO:n kanssa, jotta emme koskaan joudu enää kokemaan yksin talven 1939-1940 kaltaista kauheutta, kun silloinen Neuvostoliiton kommunismidiktatuuri hyökkäsi Suomeen, päämääränään maamme itsenäisyyden ja monipuoluedemokratian lakkauttaminen ja suomalaisten alistaminen oman diktatuurinsa orjuuteen.

      Muistettakoon se, että silloinen Suomen Kommunistinen Puolue osana Kommunistista internationaalia Kominternia hyväksyi täysin ja kannatti tuota Neuvostoliiton kommunismidiktatuurin imperialistista Suur-Neuvostoliitto -suunitelmaa, täkäläisten kommunismidiktatuurin puuhastelijoiden edelleen pyhimyksenä palvoman Otto Suomensyöjä Kuusisen aivan erikseen pyytäessä Neuvostoliiton kommunismidiktatuurin punarosvoarmeijan Suomen miehittäjäksi ja orjuuttajaksi.

      "Suomen Kansanhallitus _ _ _ hyväksyy täydellisesti Punaisen Armeijan toiminnan Suomen alueella ja kannattaa sitä."

      https://www.histdoc.net/pdf/kuusinen.pdf

      Suomalaiset kommunismidiktatuurin puuhastelijat eivät ole koskaan tuominneet tuota Neuvostoliiton kommunismidiktatuurin, sen johtajan Josif Stalinin ja Terijoen kansanmurhahallituksen johtajan Otto Suomensyöjä Kuusisen rikosta Suomea ja suomalaisia vastaan, sen sijaan he moittivat Suomea siitä, ettei se Baltian maiden lailla luottanut Moskovan lipeviinlupauksiin rauhasta, jotka tosin kesällä 1940 osoittautuivat valheiksi puna-armeijan miehittäessä niihin luottaneet ja toivonsa panneet Viron, Latvian ja Liettuan.

      Tuo Otto Suomensyöjä Kuusisen Terijoen hallitus oli kansanmurhallitus, sillä se valtuutti, "hyväksyi täysin", Neuvostoliiton kommunismidiktatuurin punarosvoarmeijan murhaamaan ja vammauttamaan kymmeniä tuhansia suomalaisia ja ajamaan pakoon omista kodeistaan 430 000 suomalaista, mutta sekään ei Kuusiselle riittänyt, sillä hän halusi kaikki Suomen suomalaiset Neuvostoliiton kommunismidiktatuurin alamaisiksi.

      Saattaa se Otto suomensyöjän haamua kyrsiä, koska Suomi on edelleen itsenäinen valtio, kun taas Neuvostoliiton kommunismidiktatuuri teki toimimattomuutensa lopulta ymmärrettyään itsemurhan.

    • Kapitalistidiktatuurin edustaja jauhaa yhtä ja samaa toiseen maailmansotaan liittyviä asioita. Hänellä on luultavasti ruokalautanen täynnä sotaa syötäväksi.
      Näitä uusnatseja kenkuttaa Suomen itsenäisyys ja porvarillinen demokratia, jota Suomen työväenluokka pääsi muovaamaan 1944 jälkeen.
      Liittoutuneiden sotavoima jyräsi saksalaisen fasismin maan rakoon ja sekös natsihenkisiä kyrsii. Samassa sysyssä suomalainen fasismi kumottiin Liittoutuneiden rauhanehdoissa.
      Saksalaisen fasismin sotavoiman päästäminen maahamme on porvaristomme katalin virhe. Muutamat natsimme vaativat sotaa viimeiseen suomalaiseen saakka mutta onneksi rehdit porvarit valitsivat toisenlaisen tien.
      Riittää uusnatsiemme sotahenki. Laatokan Karjala ja Petsamo menivät sotapöhlöjemme takia. Molemmat alueet oli saatu lahjaks,i Karjala tsaarin Venäjältä, Petsamo Neuvosto-Venäjältä.

      Suoraan sanoen uusnatsin propaganda ällöttää. Suomea ei saa päästää samanlaiseen tilanteeseen toista kertaa.
      Naton kanssa tehdyt sopimukset tulee purkaa. Hyökkäyshävittäjien hankinta tulee perua. Kapitalistisen Venäjän kanssa tulee säilyttää normaalit kauppa- ja ulkopoliittiset suhteet. Mikäli nato lähtee sotaan Venäjää vastaan Norjan ja Viron alueelta, Suomen tulee pysyä erossa siitä.

      Olisitteko ystävällinen ja menisitte jauhamaan sotaintoanne Perussuomalaisten foorumille. Ne ovat siellä hätää kärsimässä

    • Anonyymi

      On kyllä hlvtin hyvä että meitä edeltäneet sukupolvet saivat pidettyä Suomen demokraattisena ja vapaana maana. Se on elämän tärkein asia noista ns. isoista asioista !!!!!

      KIITOS PALJON ARVON VELJET JA SISKOT !!!

      • Anonyymi

      • Anonyymi

        Valitettavasti Suomen porvaristo tajusi sen vasta vuonna 1944.
        Kiitos Risto Rytin syrjäyttäjille, jotka irroittivat isänmaamme saksalaisen fasismin napanuorasta ja aloittivat uudenlaisen ulkopolitiikan.
        Tänään uusnatsit operoivat uudenlaisen Rytin puolesta mutta yhtä sotahinkuisen. Ehkä vielä pahemman kuin sotahöperö Svinhufvudin puolesta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Valitettavasti Suomen porvaristo tajusi sen vasta vuonna 1944.
        Kiitos Risto Rytin syrjäyttäjille, jotka irroittivat isänmaamme saksalaisen fasismin napanuorasta ja aloittivat uudenlaisen ulkopolitiikan.
        Tänään uusnatsit operoivat uudenlaisen Rytin puolesta mutta yhtä sotahinkuisen. Ehkä vielä pahemman kuin sotahöperö Svinhufvudin puolesta.

        Muistutettakoon Partacusta jälleen kerran siitä historiallisesta, että Hitlerin Saksa ja Stalinin Neuvostoliiton kommunismidiktatuuri olivat elokuun 1939 keskinäisten sopimustensa perusteella liittolaisia ja muutama viikko myöhemmin Puolaan hyökätessään ja sen toverillisesti sotasaalina jakaessaan jo aseveljiä, ja tietysti samalla myös toisen maailmansodan aloittajia Euroopassa,

        Kuten Neuvostoliiton ulkoasiain kansankomissaari Vjatsheslav Molotov sen sanoi Neuvostoliiton korkeimman neuvoston istunnon puheessaan 31. lokakuuta 1939, kun Puola oli jo teurastettu ja sen maa-alue ja väestö jaettu kahden sinne hyökänneen diktatuurin toimesta, joilla nyt oli ensimmäisen kerran yhteinen raja Puolalta hyökkäyssodalla vallatuilla alueilla.
        Moitittuaan ensin ankarasti Ranskaa ja Englantia, kutsumalla niitä "järjettömiksi" ja "rikollisiksi", niiden julistettua sodan Hitlerin Saksalle, ilmoitti Molotov Saksan ja Neuvostoliiton olevan keskinäisten etujen perustalle rakennetut.

        "Myöhemmät tapahtumat ovat täysin vahvistaneet sen, että uudet neuvostoliittolais-saksalaiset suhteet on rakennettu keskinäisten etujen lujalle perustalle."

        https://www.histdoc.net/pdf/molotov_31101939.pdf


    • Anonyymi

      Kaksi kommenttia Mitä fasismi tarkoittaa nykyajassa -keskusteluketjusta
      joulukuulta 2019.

      Ensin minä:

      --

      "Anonyymi
      17.12.2019 17:02

      Putinin Venäjähän on fasistinen valtio, joka asevoimaa käyttäen toteutti imperialismiaan anastamalla naapurimaalleen Ukrainalle kuuluvan Krimin"

      --

      Ja sitten vuorokautta myöhemmin kommunismidiktatuurin puuhastelija Partacus, joka normaaleista tavoistaan poiketen puhui kerrankin totta, mistä hänelle niin kerrassaan harvinaislaatuisesta uroteosta myös kiitin häntä.

      --

      "Partacus
      18.12.2019 17:32

      Tämän päivän Venäjä on kiistatta fasistinen, militaristinen ja imperialistinen valtio"

      --

      Kuten näemme, niin kyllä kommunistikin kykenee sanomaan totuuden, vaikka se heille Vladimir Leninin valehtelupropagandan syvälle selkäydinreaktioonsa omaksuneina varmasti huomattavan työlästä onkin.
      Erikoista on sekin, että fasisminvastaisuuttaan muuten niin kovasti mainostavat kommunismidiktatuurin puolustelevatkin fasistivaltion tekoja silloin kun sen johtaja kortteeraa Moskovan Kremliä, kuten juuri nyt, tällä hetkellä, vuonna 2021, tosiasia on.

      Partacus:

      "Suomea ei saa päästää samanlaiseen tilanteeseen toista kertaa."

      Kun Suur-etuliitettä pienen ja rauhassa eläneen naapurinsa Suomen valtauksella tavoitellut Neuvostoliiton kommunismidiktatuuri hyökkäsi 82 vuotta sitten marraskuussa maahamme, oli se ollut Hitlerin Saksan liittolainen ja aseveli 23. elokuuta 1939 solmimastaan hyökkäämättömyys- ja etupiirisopimuksesta lähtien, sekä siitä vain muutama viikko noiden kahden diktaattorin, Josif Stalinin ja Adolf Hitlerin, määräämän Puolan sotaretken ja maan sotasaaliina jaosta jatkaen.

      Ja aivan totta; Suomi ei saa koskaan enää joutua yksin Moskovan Kremlin sotilassaappaan uhan alle, mistä urhoolliset suomalaiset naiset ja miehet Suomen tuona kylmänä ja ankarana talvena 1939-1940 maamme ja sen kansalaiset pelastivat, antaen oman henkensä uhalla meille nyt eläville mahdollisuuden viettää jälleen huomenna maanantaina 6.12. itsenäisyyspäivää, jolloin Suomi täyttää 104 vuotta.

      Kiitos kaikille niille naisille ja miehille, jotka puolustivat Suomea Neuvostoliiton kommunismidiktatuurin punarosvoarmeijan raakaa hyökkäystä vastaan, ja sitä itsenäisyyttä joka meillä edelleen heidän kunniakkaiden tekojensa vuoksi on.

    • Kiitos vielä kerran niille porvareille, jotka uskalsivat laittaa Rytiläiset miettimään pahoja tekojaan isänmaallemme. Sen jälkeen alkoi uusi ulkopolitiikka. Rauha ja itsenäisyys ovat säilyneet näihin päiviin saakka. Nyt natoseikkailun kaipuu uhkaa isänmaatamme.
      Persut ovat todella hätää kärsimässä. Siirtykää sinne niiden avuksi.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      79
      1957
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1743
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1604
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1346
    5. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1262
    6. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1254
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1236
    8. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      45
      1213
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1202
    10. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1181
    Aihe