Esko Someron 4.12.2021 saama profetia Suomelle

Esko Someron 4.12.2021 saama profetia Suomelle

Tämä kansa on kuriton niskurikansa, jota täytyy ravistella, koska te ette usko, kuka on teidän Jumalanne. Vain pieni joukko Suomen maassa on ehyellä sydämellä antautunut palvelemaan elävää Jumalaa. Tämän pienen joukon takia minä tulen säästämään suurimman osan Suomen maasta.

Mutta tämä kansa joutuu nöyrtymään minun väkevän käteni alla. Minä tuon sellaisen vitsauksen tähän maahan, että tämän kansan täytyy uskoa, että se tulee minulta. Minä sallin sen, koska minä tahdon pelastaa tämän maan ja kansakunnan joutumasta siihen paikkaan mihin kenenkään ei tarvitsisi mennä.

Mutta minun väkevä käteni lepää teidän yllänne. Siunaava käteni lepää vielä teidän yllänne. Jos te nöyrrytte, rukoilette ja etsitte Jumalaa, niin en ota pois siunaavaa kättäni teidän yltänne.

Suurin syntinne on mammonan palvontanne. Te turvaatte liikaa tavaroihin ja mammonaan, luotatte liikaa itseenne, mutta minä tulen murtamaan ja antamaan leivän nälän tälle maalle vielä. Te tulette tuntemaan, että minä olen teidän Jumalanne. Jos te käännytte, niin minä käännän teidän kohtalonne.

Minä rakastan teitä rakkaat lapseni. Minä en rakasta teidän epäjumalianne, teidän sielujanne minä kaipaan. Minä tulen lähettämään profeettoja, evankelistoja ja apostoleita, jotka repivät juurineen maasta ne istutukset, joita minä en ole istuttanut.

Minä olen teidän Jumalanne, Minä Olen Herra Sebaot, sodan ja rakkauden Jumala. Minä lähetän miekan, minun Sanani, joka voimallisesti vaikuttaa teidän kauttanne ja sirpin leikkaamaan satoa.

1

856

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   "Minä tulen lähettämään profeettoja, evankelistoja ja apostoleita, jotka repivät juurineen maasta ne istutukset, joita minä en ole istuttanut."

   Juurilta irti repiminen on tuttu sana minulle.

   "Minä lähetän miekan, minun Sanani, joka voimallisesti vaikuttaa teidän kauttanne ja sirpin leikkaamaan satoa."

   Miekka ja sirppi liittyvät periaatteessa minuunkin.

   Toivon, että jonain päivänä täällä saadaan puhua rauhassa profetioista, kun se häirikkö on poissa. Koska paholainen ei voi riitautua valtakuntansa kanssa, pidän mahdollisena, että Suomesta ei apua siihen asiaan tule, vaan muualta.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mikamika missä mika

   Polliisi etsii https://poliisi.fi/-/epailty-henkirikos-torniossa?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
   Tornio ja Haaparanta
   35
   3425
  2. Sofia kertoo et halusi luvan kokeiluihin seksin suhteen Lontoossa asuessaan..

   Katos nainen alkaa kertoa et seksikokeilut alkoi maistua, kun muutti Lontooseen.Marokkolainen räppäri ja tietenkin sekin on varsttu mies ja itse sen k
   Kotimaiset julkkisjuorut
   199
   3237
  3. Mahdoton ymmärtää suomalaisia, jotka kannattaa Putinin venäjää

   ja jopa hyökkäystä Ukrainaan. Minkälainen ihminen tuollainen voi olla, kysyn vaan? Mitä hienoa on diktatuurissa, ja vaikka siinä ettei ole edes sanan
   Maailman menoa
   362
   2906
  4. Mua kiinnostais

   Aika paljon vietellä sut vielä J... ❤️❤️
   Ikävä
   58
   1420
  5. Aion ottaa yhteyttä sinuun

   ens tai seuraavalla viikolla. Tähän vaan tiedoksi että osaat varautua rakas :)
   Ikävä
   95
   1224
  6. Jos laittaisin viestin

   Laittaisn: vaan: Moi, mitäs kuuluu 😊 Se riittäisi kertomaan tarpeeksi kaiken jälkeen. Mitä itse laittaisit?
   Ikävä
   78
   1184
  7. Martina, Jasser ja kaik neljä tytärtä Järvisydämessä

   Sinne se Jasseri kiitää pitkin baanaa. Esko oli niin kiva, että antoi autonsa hälle. Noin toimii fiksu, avarakatseinen ex.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   155
   1123
  8. Miehelle muistutuksena

   Rakastan! Läpi tulen ja jään, minä tulen ja luoksesi jään (lainaus jostain). Odota minua! H
   Ikävä
   90
   1097
  9. Arvomaailma

   Miten kukin elämää arvottaa. Tuli noista vaatteista mieleen tuossa yhdessä ketjussa, että miten te arvotatte ihmisiä, millä perusteella ja miten? Mä
   Sinkut
   282
   962
  Aihe