Anarkistien kyseenalainen mielenlaatu

Anonyymi

Anarkistit ei näe todellisuutta oikein, vaan näkevät kaiken mustavalkoisena.
Esimerkiksi anarkistit vastustavat valtiovaltaa, koska se suosii joitain ihmisryhmiä.
Varmasti se suosiikin, mutta eikö anarkistit ole juuri hallituksien suosiossa? Anarkistit ei nimittäin käy töissä vaan nostavat sosiaalitukia, kuluttavat julkisia palveluita ja infrastruktuuria. Lisäksi vielä aiheuttavat aineellista ja henkistä tuhoa syyttömille.
Ei maailmassa ole ahneutta muuta kuin sen verran että jokainen ihminen on toki ahne halutessaan saavuttaa ainakin minimielintason. On hyvin poikkeuksellista joku suuren omaisuuden väkisin haaliminen. Se on eri asia jos on tehnyt jotain ansaitakseen sen. Kaikki mikä on laillisesti ansaittu pitäisi olla anarkistienkin mielestä sitä. Mutta anarkistit vaan riehuvat ja hajottavat paikkoja aivan kuin he olisivat jotenkin parempia kuin demokratia.
Anarkistitien mielestä kaikki ketkä eivät ole anarkisteja ovat heidän vihollisia. Asiat ovat hyvin paljon monimutkaisempia enkä usko että tyypilliset 16-32 vuotiaat anarkistit vielä edes ymmärrä maailmaa ja sen syy- ja seuraussuhteista riittävän syvällisesti. Sen sijaan he ovat mututuntumalta valinneet naivin riehumisstrategian niille tavotteillensa jotka ovat heille itselleenkin hämäriä. VIelä kaiken lisäksi tyhmyys näyttää tiivistyvät joukossa eikä päihteidenkäyttökään varmasti auta tuomaan järkeä näiden ihmisten päähän vaan taustalla vaikuttavat lähinnä henkilökohtaiset mitättömät ongelmat joiden syypäänä ei ole mikään koko systeemi vaan asiat ovat joko huonon sattuman seurausta tai sitten erittäin harvinaisia tapauksia. Valtaosa ihmisistä on kuitenkin tyytyväisiä elämäänsä ja tähän demokraattiseen järjestelmäään. Anarkistit sen sijaan ovat häviävän pieni joukko jonka kanssa ei voi keskustella järkevästi vaan ovat heti uhkailemassa väkivallalla ja rikkomassa omaisuutta. Jos maailmassa on pahuutta 1% ja hyvyyttä 99.% ei se silloin oikeuta pistämään koko systeemiä matalaksi vaan on lähes täydellinen systeemi joka ei tarvitse muuta kuin rakentavaa hienosäätöä.

1

1312

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anarkismi - Aatteista väärinymmärretyin eikä väkivaltaisin. Ihminen, laji muiden joukossa.

      Anarkistit ovat sisäistäneet maailman, eivätkä näe sitä enää mustavalkoisena. Nuoret anarkistit ovat sisäistäneet tämän järjestelmän. Nuo nerot aikaansa edellä niitä suuria ajattelijoita ovatkin. Syynä anarkismiin on todellakin koko systeemi, eikä virheellisesti luullen oma pääkoppa. Tavalliset työssäkäyvät kansalaiset mahdollistavat tämän järjestelmän. Anarkistit eivät ole häviävän pieni joukko, vaan pikemminkin kasvava joukko keskuudessamme.

      Anarkistille jää vaihtoehdoksi riistää kaikki mahdollinen pois yhteiskunnalta. Kyllä töitä useat tekevätkin, mutta eivät tietenkään anna verotuloja järjestelmälle. Tällöin anarkistien ei virallisesti tiedetä tekevän töitä, josta johtuu tämä "kelapummi" mielikuva.

      Kuvaatte vääristyneesti anarkisteja vain väkivaltaisina häiriköinä. Anarkistit ovat suosittaneet vain harvoin väkivallan käyttöä.

      Valtaosa on "tyytyväisiä" järjestelmään tietenkin aivopesun seurauksena. Kun teidät pakotetaan syntymästä saakka kuulumaan yhteiskuntaan. Ei tällöin anneta mitään valinnanvaraa ja kukaan ei kyseenalaista kuullesi koko järjestelmää. Tällöin tuloksena on onnistunut aivopesu. Demokratia on vankila ja anarkismi on vapautta. On toki ymmärrettävää ettette osaa kuvitella täysin vapaata elämää, kun olette syntynyt mukaan pestyyn massaan.

      "Ei voi keskustella järkevästi, vaan heti uhkailevat ja rikkovat kaiken". Olet nyt ymmärtänyt koko anarkismin väärin tai vaihtoehtoisesti olette trolli.

      Lainauksia Helsingin Sanomien haastattelusta liittyen sabotointiin:
      -Yhteiskunnan pitää romahtaa, jotta aloittaminen puhtaalta pöydältä tulee mahdolliseksi. Jouduttaakseemme romahdusta meistä jotkut sabotoivat yhteiskuntaa iskemällä sen rakenteisiin.
      -Ei ole sattumanvaraista, mitä hajotetaan. Isoihin mielenosoituksiin voi eksyä känniurpoja, jotka haluavat vain riehua. Jos asialla ovat anarkistit, paikkojen hajottamiselle on poliittinen motiivi. Jos esimerkiksi puoluetoimiston ikkuna rikotaan tai poliisiauto poltetaan, kyse on hyökkäyksestä poliittista vihollista vastaan.
      -Anarkistien vähäisellä määrällä ja vandalismilla on yhteys toisiinsa. Sabotaasilla saadaan haluttua huomiota. Sanoma saadaan suuremmalla todennäköisyydellä kuuluviin, jos samalla hajotetaan jotakin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      16
      1429
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1285
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1192
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1072
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1026
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1015
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1003
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe