Lännen uusi uljas suunnitelma: luonnon pelastamiseksi on tuhottava ihmiset.

Anonyymi

(Uutinen kertoo hyvin lännen ja idän vastakkainasettelujen periaatteista)

https://tsargrad.tv/articles/novyj-plan-zapada-chtoby-sohranit-prirodu-nuzhno-unichtozhit-vseh-ljudej_463727

"Jo 1/3 lännessä olevista naisista kieltäytyy synnyttämästä jottei heikennä ekologista tilannetta. Propaganda vaatii: olkaa kieroutuneita, älkää uskaltako saada normaaleja perheitä ja lapsia...

"Uusi vilpittömyys" - kuten sitä sanotaan länsimaisen median kielellä - on jo voittoisa muillakin alueilla. Esim. Vise raportoi: "edistyneet" länsimaalaiset pidättäytyvät synnytyksestä, koska he ovat huolissaan ilmastonmuutoksesta.

38 % 18–29-vuotiaista USA:ssa uskoo, että parien pitäisi ajatella ilmastonmuutosta ennen kuin he päättävät hankkia lapsia, ja noin kolmannes 20–45-vuotiaista naisista mainitsi ilmastonmuutoksen tekijänä päätöksessään olla synnyttämättä...!
Ja ennen kaikkea voidaan harjoittaa peittelemätöntä propagandaa syntyvyyden vähentämiseksi.

On päätetty tuhota suurin osan ihmisistä. Ja tehdä se siten, että ihmiset itse ovat varmoja, että tämä politiikka on ainoa oikea...

Mielipidemittaukset osoittavat, että samaa sukupuolta olevien parisuhteiden määrä USA:ssa on kaksinkertaistunut viimeisen 25 vuoden aikana. Samaa sukupuolta olevien avioliittojen kannattajien määrä on viisinkertaistunut samana ajanjaksona. Tämä on epäilemättä seurausta massiivisesta propagandasta.

Länsimaisessa yhteiskunnassa nykyään on kannattamatonta olla "suora", normaali ihminen. Ja on hyödyllistä olla perverssi. Lisäksi se on toivottavaa myös väriltään.
Venäjällä tapahtuu valtion tasolla päinvastoin: perinteisen perheen säilyttämisohjelma on otettu käyttöön, äitiyspääomaa maksetaan jne."

http://zavtra.ru/events/raznie_tcennosti_edinoj_evropi
"USAssa sensaatiomainen ”seksuaalinen vallankumous” on mennyt niin pitkälle, että ihmisen luonnollinen haluttomuus tunnustaa seksuaaliset perversiot normaaliksi tuomitaan. Elokuvassa, kirjallisuudessa ja Internetissä homoseksuaalien ja lesbojen suhteet romantisoidaan ja kanavoidaan. Ja vaikka todellisuudessa monet amerikkalaiset haluavat nähdä miehet miehinä ja naiset naisina, heidän äänensä on käytännössä kuulumaton."

5

53

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ilmastoteko

    • Anonyymi

      Tietysti ihmisten määrän pitäisi vähentyä, mutta tärkeintä se olisi saastuttavissa kehitysmaissa kuten venäjä, samoin kehittyvissä ylikansoitetuissa ja saastuttavissa kuten kiina ja intia. Kaikki ylikansoitetut maat tuhoaa luontoa ja ihmisetkin kärsii, silti vaan lisääntyvät kuin rotat ja levittäytyvät länsimaihinkin.

      • Anonyymi

        Kuka vähentämiseen alkaisi, joka tietäisi miten se olisi tehtävä? Kuka vähentämisen kohteeksi joutunut siihen suostuisi? Afrikkaan ja Intiaan lisääntymiskielto 20 vuodeksi?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuka vähentämiseen alkaisi, joka tietäisi miten se olisi tehtävä? Kuka vähentämisen kohteeksi joutunut siihen suostuisi? Afrikkaan ja Intiaan lisääntymiskielto 20 vuodeksi?

        "Afrikkaan ja Intiaan lisääntymiskielto 20 vuodeksi?"

        Myönnän, että tuo on lasten alakoulutasoinen mielipide, johon saatanalliset läsyhumanistit sortuisivat. Ehdotan siis, että tuona aikana annetaan syntyä vain tiettynä aikana, jolla ehkäistään riskialttiiden luonteiden syntyminen, kuten tiikeri- tai lohikäärme-skorpionit yms.
        Rotan, apinan, loharin, kukon, tiikerin, sian, käärmeen ja härän vuosina ei saa synnyttää, ei myöskään oinaan, leijonan, kaksosen, vesimiehen ja skorpionin kuussa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuka vähentämiseen alkaisi, joka tietäisi miten se olisi tehtävä? Kuka vähentämisen kohteeksi joutunut siihen suostuisi? Afrikkaan ja Intiaan lisääntymiskielto 20 vuodeksi?

        Kiinassahan toimi hyvin yhden lapsen politiikka. Kehitysapurahat on hyvä motiivi vähentää syntyvyyttä, ei rahaa elleivät saa syntyvyyttä alemmaksi. Jos valtiokin maksaa lapsilisiä vain yhdestä tai kahdesta lapsesta niin varmasti vaikuttaa, voisi jopa verottaa ylimääräsisistä ellei haluta kovempia keinoja käyttää.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Savonlinnassa machete hyökkäys!

      Myös kirvestä käytetty lyömäaseena......näin se Savonlinnakin rikastui...
      Maailman menoa
      186
      3101
    2. Mikä siinä sun kaivatussasi on niin

      erityistä muihin verrattuna? 🙋‍♂️
      Ikävä
      166
      2246
    3. Jos sinua kiinnostaa nainen

      tai olet miettinyt, niin ei minulla ole ollut ketään. Olen viettänyt hiljaista ja yksinäistä elämää. En ole "käynyt nais
      Ikävä
      67
      2004
    4. Suoraan Sinulle

      En usko välttämättä mihinkään sielunkumppanuuteen tai muuhun maagiseen voimaan, mutta sinussa olen silti nähnyt jotain,
      Ikävä
      50
      1439
    5. Mikähän auttaisi kun kuIIi

      Seisoo kun lipputanko. PaIIien sitominen antaa voimakkaan orkun mikä jeesaa himoja hetkeksi, mutta se panetus tulee pian
      Ikävä
      82
      1408
    6. Miksi toisille löytyy kumppani, mutta joillekin ei?

      Usein ihmettelee, miten helppoa joillekin on löytää seuraa. Jo nuoresta asti on kumppani vierellä ja jos tulee ero, vaih
      Sinkut
      182
      1324
    7. Kuvaile omaa ulkonäköäsi

      Niin kaivattusi voi bongata sinut täältä.
      Ikävä
      97
      1241
    8. Apokryfikirjat: mitä "kielletyt kirjat" kätkevät sisäänsä?

      Itämaiset palstat eivät ole Raamatun tai kristinuskon asialla, mutta koska meitä häiritään täällä, meidän on puhuttava a
      Hindulaisuus
      373
      1110
    9. Niin siinä kävi

      Mä ihastuin suhun. Kukapa ei? Olisi pitänyt kuunnella sisäistä naisen vaistoa, etten takuulla ollut ainut. Kuulin sattum
      Ikävä
      61
      1103
    10. Mitä siellä tapahtuu?

      Mitä ihmettä? Joku hyökkäys?
      Savonlinna
      24
      988
    Aihe