Armollista Joulua kaikille

🤶❤🎅 Aina ei tarvitse suorittaa, vaan voi olla itselle armollinen. Joulu on ollut etenkin naisille suorittamisen juhla. On joulusiivoukset, joulusapuskat ja joululahjat mitä stressataan. Onneksi kaupoista saa puolivalmista ja valmista ruokaa, josta saa ihan hyvää hieman tuunaamalla esim. kermatilkalla tai siirapilla.

Itsellä joulujuoksut päättyi siihen, kun on senverran flunssainen olo, etten nokkaa ulos laita kuin ihan pakollisten menojen takia. Tarjouskahvi kuuluu niihin. Varastoa pitää kerryttää, kun vein eilen joulupataan kahvia. Sen lisäksi villasukat ja koiranmakkaroita.

Monet lemmikit voivat nyt huonosti joten on kiva jos jotkut koirat saa herkutella jouluna. Vaikka on tämä oma pörrökorva heti vieressä sen näköisenä ettei ikinä ole ruokaa saanut kun kinkkupaketti hiukankin rapsahtaa. Miten sille voi selittää, että lääkäri on kieltänyt siltä herkut?

10

72

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kuka yleensäkin kuuntelee lääkäreitä nykypäivänä, ainakaan tässä massa kun lääkärit ovat empatiakyvyttömiä ja ammattitaidommia? Sademetsien heimoiltakin saa paremmat lääkkeet ja suunnitelman, mitä tämän maan terveydenhuollosta. Tämän maan terveydenhuolto on täyttä paskaa terapeuteista lääkäreihin, täysin ala-arvoista roskaa suoraan sanottuna.

      • Ihmisten julkinen terveydenhoito on aivan retuperällä. Ainakin täällä Espoossa pitää diagnoosi olla itse tehtynä ennenkuin pääsee ajanvaraustulpan ohi. Pysyy tilastot kauniimpana kun ei ole potilaita. Hoitosuunnitelmaa en saanut terveyskeskuksesta vaikka se on pakollinen pyydettäessä. Terveyskeskusta vaihtamalla alkoi asiat sujua, kun en päässyt oman alueen terveyskeskuksessa edes lääkärille.

        Eläinten hoito on minusta huolellisempaa, kun eläimet ei osaa valittaa eikä hoitaa itseään netin diagnoosien perusteella. Ruokavalio vaihtamalla on koiran maha saatu kuntoon. Lääkäri vain kirjasi sen lausuntoonsa, kun kerroin siitä tietääkseni pitääkö sitä tutkia enemmän.


      • En nyt ymmärrä miten tämä liittyy aloitukseen. Armollisuus, mikä otsikossa on mainittu, liittyy siihen että ei vaadittaisi itseltä liikoja. Sitä sanaa käytettiin aamutv:ssä samassa yhteydessä. Asia ei siis liittynyt uskontoon, eikä raamattuun mitenkään.
        Kannattaa lukea vähän tarkemmin sitä raamattuansa. Sieltä löytyy hyviä opetuksia:
        "Älkää tuomitko, ettei teitä tuomittaisi. Millä tuomiolla te tuomitsette, sillä teitä tuomitaan, ja millä mitalla te mittaatte, sillä teille mitataan." Matt. 7:1-2. Jeesus puhuu nämä voimakkaat sanat seuraavan jakeen yhteydessä: "Kuinka näet roskan veljesi silmässä, mutta et huomaa hirttä omassa silmässäsi?" Matt. 7:3. Tässä hän paljastaa meidän inhimillisen taipumuksemme kritisoida sitä, mitä toiset tekevät tai heidän tapaansa olla, sen sijaan, että miettisimme omaa "hirttämme" tai tarvettamme pelastukseen. Tämän tyyppistä tuomitsemista vastaan hän varoittaa voimakkaasti"


    • Anonyymi

      Olen samaa mieltä, joulu tulee vähemmälläkin touhottamisella. Joulusiivousta tehdessä olisi hyvä antaa armoa itselleen, ei mitään järjetöntä joka paikan putsaamista katosta lattiaan, perusjutut riittää oman jaksamisen mukaan.
      Eikä jouluruokia tarvi alusta loppuun asti itse tehdä, jos on muutenkin kädet täynnä tekemistä, voi ostaa hyviä valmiita jouluruokia.
      Tärkeintä joulussa on rauhoittuminen, yhdessäolo ilman kiirettä mihinkään. Eikä lahjojen takia pitäisi liikoja hössöttää, muistaa voi läheisiään muulloinkin.
      Nyt on taas toinen joulu perätysten, kun korona muuttaa monessa perheessä joulusuunnitelmia, ehkä seuraava joulu olisi sitten vapaampi, ilman rajoitteita. Toivotaan ett tästäkin selvittäisiin, kun pidetään huoli itsestämme ja toisistamme noudattamalla rajoituksia,

      • Anonyymi

        Hyvin sanottu!


      • Joulusiivous periytynee niiltä ajoilta kun oli pitkät työpäivät ja tehtiin töitä lauantaisinkin. Silloin ei ehditty jokaista nurkkaa puunata varsinkin kun ruuat ja usein leipomuksetkin tehtiin kotona. Nyt on juokseva vesi sisällä ja hyviä siivousvälineitä niin arkisiivoukset tulee tehtyä paremmin. Suursiivouksen tarvetta ei ole.

        Jos tykkää ruuanlaitosta niin onhan joulusapuskoiden laitto mukavaa. Jos taas se on pakkopullaa, niin nykyisin on puolivalmiita ja valmiita sapuskoja. Jouluun voi asennoitua niin, että tekee omat perinteet ja poimii siihen sopivat jutut lapsuusajan joulusta. Yhdet sukulaiset kokoontuu kylpylään jouluksi. Sekin on kiva vaihtoehto.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Me Savonmuan hevosmiehet toivotamma hyvää joulua kaakille, ja aloittajalle vielä erikseen... vaikka hän ei olekaan hevonen, kai?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      323
      3784
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      271
      2170
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      111
      1525
    4. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1373
    5. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      94
      1370
    6. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1237
    7. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1208
    8. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      1054
    9. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      49
      1048
    10. Etkö ymmärrä että olen turhautunut

      kun ei etene. Auttaisit rakas vai onko kaikki vain kuvitelmiani omassa päässäni?
      Ikävä
      65
      934
    Aihe