VIRON PRESIDENTTI:

Anonyymi

"Viron presidentti jyrähti Venäjän vaatimuksesta perua Naton laajentuminen: ”Se on hyökkäys, jota me tiukasti vastustamme”

Tuo on maailman myös yleisin mielipide asiassa, kiitos.

40

66

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Pitäskö Suomen alkaa määräämään mitä Venäjä saa tehdä ja mitä ei ??
      Silloin oltaisiin samalla tasolla venäläisten kanssa vaatimuksissa...

      Mitä vttua se meille kuuluu mitä Venäjä tekee tai mitävttua se Venäjälle kuuluu mitä me teemme ??

      Venäjän vaatimukset eivät ole peräisin ulkomailta vaan ovat venäjän sisäpoliittista ruokaa. Kommunistit pysyvät vallassa uhkailemalla ulkomaita. Amen. Sama syy kuin aikoinaan aloittaa 2.maailmansota.

    • Anonyymi

      Linkistä:
      "Tietysti pandemian ja sen taloudellisten seurausten hoito on kaikille suurvalloille yhteistä, mutta sen lisäksi muut kuin Venäjä ovat vahvasti kiinni omissa tärkeissä sisäisissä asioissaan ja agendoissaan. Kiinalla on menossa tärkeä köyhyyden hävittämisohjelma. USA:ssa Biden-Harris-kaksikko kamppailee demokraattisen puolueen aseman säilyttämiseksi trumppilaisen populismin hyökkäyksiä vastaan. EU:n linjattomuus, johtajuuskysymyksen ratkaisemattomuus ja liittovaltiokehityksen vastavoimat kuluttavat voimia. Englannissa valmistaudutaan pääministerin vaihtoon. "

      Jämerää analyysiä ja totta.
      Porvarivaltiot varustautuvat sotaan. Ne painostavat pieniä valtioita kuten Suomea tuhlaamaan varoja aseisiin soten sijasta. Kiina rakentaa valtiotaan ja esiintyy rauhanomaisesti maailmalla.
      Viron lilliputti pressan höpinät ovat lapsellisia.
      Eikö natolla ole jo tarpeeksi tykinruokaa omista maista. Miksi laajeta uhkailemaan muita porvarivaltioita!
      Viron pressan jyrinät lähinnä naurattavat. Kolmen miljoonan asukkaan valtio, jossa kansantuote henkeä kohti on kolmasosa Suomen vastaavasta ja pressa uhoaa.
      Venäjällä samaten kaikki lisätuote tarvittaisiin kansan elintason nostamiseen. Läntiset pankit voisivat palauttaa venäläisoligarkkien varat Venäjän valtion pankkiin. Ukrainalla ei olisi mitään estettä sallia monimiljoonaiselle venäläisvähemmistölle oikeutta saada kouluopetusta omalla kielellään. Meillä hyväksytään saamen kieli parille tuhannelle.
      Mitä Eurooppa hyötyy natoistamisesta? Lisää sotakalustoa, lisää porvarien keskeistä kitkaa, oligarkkien nato pyyhkii pikkuporvareilta hiukset päästä.
      Rakentakaa asuntoja, tehtaita, sairaaloista jms.. Nostakaa työläisille lisää liksaa.
      Jo riittää sotaleikit ja uhoilut.

      • NATO on sinun natoistamisesi peruspilari. Se on puolustukseen tarkoitettu, jos yleensä mitään ymmärrät! Se on paras turvallisuustae Venäjälle kun kaikki sen naapurit natoutuvat sillä NATO vastaa jos sitä vastaan hyökätään mutta ei lähde hyökkäämään.

        Venäjälle siitä on haittaa vain siinä milessä, että riski hyökätä NATO maan kimppuun on paljon suurempi kuin vaikkapa natottoman kimppuun kuten Ukrainan tai Suomen!

        Kaikki NATO:on ja rauha palaa koska Venäjä ei enää uskalla hyökkäillä!


      • Anonyymi

        >> Ne painostavat pieniä valtioita kuten Suomea tuhlaamaan varoja aseisiin soten sijasta. <<

        On kai turha kysellä perusteluja kirjoittamaasi. Täällä kun ei ole yksikään komuli kyennyt koskaan perustelemaan hölinöitään mitenkään.
        Mutta kysyn nyt kuitenkin - kun ei ole juuri nyt muutakaan tekemistä:
        Mihin perustelet tuon väitteesi?
        Miten ja kuka on Suomea painostanut? Viimeisin muiden tietämä painostus aseisiin oli, kun jo romahtanut itäinen kommunistidiktatuuri vaati Suomea vahvistamaan Lapin puolustusta.

        Miksi kommunistidiktatuurin miehityksestä vapautuneet maat, mm. Baltiassa, juoksivat kipin-kapin ja ihan itse Natoon?
        No tietysti siksi, että saivat vankan puolustajan itsenäisyydelleen ja varmuuden, ettei kommunistinen kurjuus enää koskaan alista heitä. Ihan vapaaehtoisesti ja painostamatta.

        Naton päätehtävä on turvata sen jäsenten yhteisiä arvoja, joita ovat demokratia, yksilönvapauksien kunnioittaminen, oikeusvaltio ja kiistojen rauhanomainen ratkaisu. Näihin tavoitteisiin päästään jäsenmaiden keskinäisen solidaarisuuden avulla. Nato huolehtii jäsenmaiden turvallisuudesta ja vapaudesta poliittisesti ja viime vaiheessa sotilaallisesti.

        Tämä on syy miksi kommunistidiktatuurin kannattajat jatkuvasti nillittävät Natosta! Komulit vastustavat aina ja joka paikassa demokratiaa ja - Suomen kohdalla - jopa itsenäisyyttä.
        Mutta lopultakaan sillä, mitä muutama änkysäkomuli valittaa ja itkee, ei ole mitään merkitystä.
        Vai miten Suomen kansa viime vaaleissa kommunisteja kannattivat?

        Ystävällisesti
        TimoEspoosta


      • Anonyymi
        Extyökkäri kirjoitti:

        NATO on sinun natoistamisesi peruspilari. Se on puolustukseen tarkoitettu, jos yleensä mitään ymmärrät! Se on paras turvallisuustae Venäjälle kun kaikki sen naapurit natoutuvat sillä NATO vastaa jos sitä vastaan hyökätään mutta ei lähde hyökkäämään.

        Venäjälle siitä on haittaa vain siinä milessä, että riski hyökätä NATO maan kimppuun on paljon suurempi kuin vaikkapa natottoman kimppuun kuten Ukrainan tai Suomen!

        Kaikki NATO:on ja rauha palaa koska Venäjä ei enää uskalla hyökkäillä!

        Puolustukseen tarkoitettu nato mutta miljoonia surmattu hyökkäyssodissa. Lisäksi natomaiden taloudelliset sanktiot heikkojen valtioiden alistamiseksi.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Puolustukseen tarkoitettu nato mutta miljoonia surmattu hyökkäyssodissa. Lisäksi natomaiden taloudelliset sanktiot heikkojen valtioiden alistamiseksi.

        Ovatko nuo tapahtumat NATO tekoja vai jonkun NATO maan tekemiä. Tuolla asialla on vinha ero. Luettele siin nuo tapahtumat ja katsotaan miksi siellä on tapeltu ja kuka on tapellut!

        Sanktioita pitääkin asettaa maille jotka eivät kunnioita demokratiaa ja ihmisarvoja!


    • Anonyymi

      Linkistä:
      "Suurvaltojen keskinäinen kilpailu saattaa aiheuttaa sen, että nykyinen asioiden tila koetaan Voimapolitiikan maailmassa vieras liittouma tunkee hyökkäysaseensa toisen rajoille. Kyllä siinä suurempikin tuntee itsensä uhatuksi."
      Sanoma on syvällinen. Mitä nato tekee Venäjän rajoilla? Ensin Ukraina, sitten natovaruskunnat muihin valtioihin. Mitä Venäjä tekee pelätessään naton uhkaa porstuassa.
      Väite, että suurvalta saa rakentaa toisen läheisyyteen sotavarustuksia se olisi viatonta leikkiä kuten persujen ulostulot.
      On hyvä, että joku US-blogissa katselee asiaa maailman rauhan kannalta.


      Blogin keskusteluosiosta:
      "– Viimeksi kun Jenkkien rajoille (eli Washingtonista noin 900 km päähän) oltiin tuomassa hyökkäykseenkin kelvollisia ”rauhanohjuksia”, niin johan Jenkkilä oli valmis aloittamaan maailmansodan. Muissa suurvalloissa niiden etujen mukaisiksi tai ainakin välttämättömyydestä on tehty hyve-..."
      Tällä viitataan NL:n hankkeeseen viedä Kuubaan ohjusasema ja kuinka USA uhkasi sodalla.
      On naurettavaa kun Baltian maat uhoavat aseviennillä Ukrainaan. Haaveileeko Naton suurvallat tosissaan alkaa sota porvarillisen Venäjän kukistamiseksi?

      Sotaporvarit ovat saaneet mellastaa mielin määrin. Demokraattisten porvareiden aika on nousta vastarintaan. Nyt ei riitä persujen mielilause; me vain leikitään. On ryhdyttävä toimiin todellisesti sodan estämiseksi.

    • Anonyymi

      Niinkuin huomaatte kommaripsska osaa riidellä ja vain sitä.
      Sen vuoksi äänestäjät ovat siirtäneet komupsskat syrjään, niinkuin me kaikki tiedämme.

    • Nato ja Venäjä ovat vastakkain. Molemmissa kohtioissa oligarkit ovat valtiovallan peräsimessä.
      Molemmille on edullista kahinoida ulkopolitiikassa. Oman maan kansalaiset seuraavat jännitysleffaa ja työväestön suuri osa saadaan hihkumaan omien puolesta.
      Natomaat rypevät kolmikymmenvuotisten sotien jälkimainingeissa. Vieläpä niin, että ovat hävinneet kaikki sotansa ja omat kansalaiset kärsivät sodista taloudellisesti.
      Venäjän talous on vieläkin NL:n aikaisen talouden alapuolella. Oligarkit veivät varat läntisiin pankkeihin. Näille on edullista leikitellä sotauhalla. Kukaan ei muista oligarkkien rosvousta eikä vaadi niitä vastuuseen.
      Sekä Venäjän että naton oligarkeille on edullisempaa leikkiä vastakkainasettelua kuin puuhata yleistä aseistariisuntaa.

      ps.
      Viron lilliputtipressa on naurettava - Vie Ukrainaan naton aseita ja on olevinaan sankari!!!!

      • Anonyymi

        Olet oikeassa, NL:n kommunistit ja Saksan kansallissosialistit aloittivat maailman suurimman rikoksen eli 2.maailmansodan. Tarkoiotuksenaan alistaa kaikki maailman valtiot kommunismin alamaisiksi.
        Mutta toisin kävi, molemmat ryhmät epäonnistuivat lopultakin kaikessa mihin ryhtyivät ja molemmat tekivät itsemurhan ja pakenivat julkisuudesta. Kansa oli myös näin päättänyt.

        NL:ssahan tilanne oli se että kommunistit olivat eläneet valtion rahoilla. Kun NL teki konkurssin/itsemurhan vanhat kommunistit varastivat maan rahat ja siirsivät ne omille tileilleen.
        Joku kutsuu näitä kommunisteja oligargeiksi, vaikka ne ovat edelleen moraaliltaan täysin kommunisteja jotka haluavat hallita maata kommunistisen diktatoorisesti, väkivallalla ja epädemokraattisesti, kuten kunnon kommunistit ovat aina tehneet ja aina hävinneet tuon ristiriidan kansan kanssa, kuten me kaikki tiedämme.

        Ja tiedämme jo nyt tämän seikkailun lopputuloksen. Kuten kaikki tietävät.


      • Anonyymi

        Nato ja Venäjä ovat vastakkain. Miksi? Miksi Venäjä jatkuvasti provosoi kriisiä? Miksi Venäjä jatkuvasti uhkailee Ukrainaa ja pullistelee mm. Itämerellä? Länsi-Euroopan maat ovat eläneet ihan rauhassa uhkailematta tai provosoimatta ketään, kunnes Venäjä aloitti kriisin.
        Miksi Sinä puolustelet Venäjän toimia?

        Sinä edelleenkin osaat mielessäsi sekoittaa USA:n, Naton ja Länsi-Euroopan demokraattiset valtiot yhteen sekamelskaan. Nato sitä ja Nato tätä.
        Kerropas ihan oikeasti mikä Nato on ja miten se toi mii.
        Kerro miten pätöksenteko Natossa menee.

        Ja ennen kaikkea kerro millä perusteella Suomi - itsenäinen, tunnustettu ja suvereeni valtio - ei saisi ihan itse päättää Naton jäsenhakemuksesta.
        Puolustatko edelleenkin sitä Molotov-Ribbentrop -sopimusta etupiirijaosta?
        Miksi Sinun mielestäsi ns. suomettuminen olisi taas hienoa?
        Millä oikeudella Venäjä vaatii mm. Suomen alistamista heidän päätösvaltaan?

        Ja lopuksi: Tiedän, että Sinä et edelleenkään kykene vastaamaan yhteenkään esittämääni kysymykseen. Kaikesta paistaa, että olet ns. trollitehtaassa ja hallinto vahtii, että Sinun kirjoituksesi vastaa sen tahtoon.
        Meillä täällä demokratiassa ei tällaista valvontaa ole.

        Ystävällisesti
        TimoEspoosta

        Ai niin...
        Sinulta jäi edelleenkin vastaamatta:
        - Missä >>Pohjois-Suomi alkaa jo olla yhtenäinen sotaleiri<<?
        - Mitä on >> natokapitalismi <<?
        - Missä Nato on ollut >> yrittäessään vallata alikehittyneitä valtioita. <<?


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        https://www.uusisuomi.fi/uutiset/eu-valmistelee-kovaa-takaiskua-venajalle-euroopalla-on-selkeat-menettelyt-hatatilanteissa/480a2eae-ca3c-4a6c-aad0-0c9580d97617

        Kova isku osoittautuu maakaasun vähyydeksi talven aikana. Tilanne toistunee joka vuosi. Toistaiseksi se on lehden mukaan riittänyt. Lehti ei mainitse, että Venäjä kieltäytyisi kaasun myynnistä. Saksaan on rakennettu uusi kaasuputki Itämeren alle Venäjältä.
        Saksa saa luonnollisesti ostaa kaasua muualtakin. Saksalainen pääoma halusi kaasua Venäjältä.
        Tuntuisi pöljältä jos Saksa laittaisi hanan kiinni ja kapitalistit menettäisivät miljardeja.
        USA vaati Saksaa estämään toisen kaasuputken asentamisen. Mikä oikeus USA:lla on puuttua toisen valtion tavarakauppaan!
        Voiko EU puuttua itsenäisen valtion tavarakauppaan?


    • Anonyymi

      Vironkin presidentti haluaa rauhaa, mutta naapurimaan kommunistit haluavat sotaa !!!

    • Anonyymi

      Ukraina haluaa tukea Euroopalta, sitä voidaaan antaa. Suomi jäi yksin
      1939, Saksa oli ainut jolta sai apua jatkosodassa.
      Venäjä silloinkin syyllinen, kuten nyt Ukrainan tilanteessa.

    • Anonyymi

      Piti katsoa uudelleen aloituksen aihe. Viron presidentin puhe nykyisistä ongelmista.
      Aloitus pakeni maailmansotaan menneisyydessä ja että Venäjää hallitsisi nykyään kommunistit.
      Kommunistit ovat kuolleet - kommunisteja on kaikkialla vallan kahvassa! Niinpä niin.
      Porvarina hävettää tuollaiset valheet. Pitäisi sentään pysyä totuudessa.

    • Anonyymi

      Yrittäessään puuttua itsenäisten ja suvereenien Euroopan valtioiden oikeuteen päättää itse omista asioistaan, kuten vaikkapa valtioiden oikeudesta hakeutua puolustusliitto NATO:n jäseneksi niin halutessaan, rikkoo Venäjä vuoden 1975 ETYK:in päätösasiakirjaa ja sen lisäksi vielä YK:n perussopimusta vastaan.

      Venäjä on Neuvostoliiton seuraajavaltio, ja se on niin tehdessään myöntänyt kunnioittavansa noita sopimuskokonaisuuksia, mutta jo vuodesta 2008 Georgian alueiden ja vuodesta 2014 Ukrainaan kuuluvien valtioalueiden asevoimaansa käyttäen rosvoamisen jälkeen se on käytännössä irtaantunut molemmista.

      Suomen ja Venäjän federaation vuoden 1992 valtiosopimuksen yksi peruspilari on juuri tuo Helsingin ETYK-päätösasiakirja, jolla nykyinen Venäjän hallinto siis pyyhkii lattiaa, eikä maan suurin oppositiopuole, Venäjän federaation kommunistinen puolue, näytä haluavan asettua millään tavalla poikkiteloin Putinin fasistihallinnon kanssa.

      Suomen on syytä pitää oma armeijansa hyvässä kunnossa, länsiyhteistyötä edelleen tiivistäen, jotta emme tule yllätetyiksi missään tilanteissa, sillä Venäjään me emme voi luottaa enää lainkaan.

    • Anonyymi

      Näyttää siltä että kommunistinen uskonto kuolee maapallolta ennen v.2050, noin epätarkasti arvioiden. Voi kuolla myös aiemmin.

      Ansiot kuolemisesta kuuluvat kokonaisuudessaan kommunisteille tai ainakin heidän johtajilleen, kokonaan. Sen tietävät myös rivikommunistit.

    • Anonyymi

      Naton sopimukset perustuvat vapaaehtoisuuteen ja sopimuksiin.
      Kommunistien sopimukset perustuvat väkivaltaan ja diktatuuriin.

      On helppo arvata kumpi elää ja kumpi kuolee.

    • Anonyymi

      Kaikki valtioiden väliset sopimukset perustuvat vapaaehtoisuuteen. Kaikilla valtioilla on oikeus lausua mielipiteensä kuinka joku asia tulee hoitaa. Erimielisyyksiä syntyy kaiken aikaa. Jos joku kuuluu johonkin ylikansalliseen järjestöön sillä on oikeus myös irrota siitä.
      Viron presidentillä on oikeus esittää naton laajentamista vaikka Siperiaan saakka. Venäjällä on oikeus kyseenalaistaa sille vihamielisen järjestön levittäytymistä ympärilleen. Suomella on oikeus irtisanoa kenraalimme solmima Isäntämaasopimus naton kanssa. Jokaisella valtiolla on oikeus noudattaa lähivaltioiden kanssa ei-sotaista suhdetta.

      Ukrainan ympärille on luotu vihamielinen olotila. Aseita kalistellaan. Pikkuruinen Viro vie Ukrainalle vaunulastillisen kiväärejä. Venäjä sotaharjoittelee Ukrainan rajojen tuntumassa. Nato asettaa joukkojaan sotavalmiuteen.
      Kaikki tahot ovat porvarillisia tahoja. Suomen porvarit käyttävät tilannetta hyväksi saadaksen isänmaamme naton täysjäseneksi.
      On aika nostaa kaikissa mainitun kriisin maissa sodanvastainen liike. Työläisten ja sivistyneistön tulee vaatia ehdotonta stoppia sodalle.

    • Anonyymi

      Ehdottoman selvä tilanne; jos Putinin aloittama sota syttyy, se on kommunismin lopullinen kuolema samalla tavalla kuin natsit kuolivat 2.ms:n päätteeksi.

      Kiitos aploodeista, kiitos.

      • Anonyymi

        Jos Venäjän ja naton välinen sota syttyy, porvarillinen Venäjä tuhoutuu. Porvarillinen nato riehuu viikkotolkulla humalassa voittonsa puolesta ja nostaa Venäjälle uusista ihmisistä uuden oligarkkivallan ja sitten ...kohti seuraavaa sotaa ja niin edelleen.
        Vaihtoehto on. Työläiset tekevät sotivissa maissa yleislakon ja syöksevät sotahallitukset kumoon.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos Venäjän ja naton välinen sota syttyy, porvarillinen Venäjä tuhoutuu. Porvarillinen nato riehuu viikkotolkulla humalassa voittonsa puolesta ja nostaa Venäjälle uusista ihmisistä uuden oligarkkivallan ja sitten ...kohti seuraavaa sotaa ja niin edelleen.
        Vaihtoehto on. Työläiset tekevät sotivissa maissa yleislakon ja syöksevät sotahallitukset kumoon.

        Ai noinko se meneekin.? Nato riehuu humalassa viikkotolkulla voittonsa
        puolesta kohti seuraavaa sotaa ja nostelee Venäjälle oligarkkivaltoja.
        Venäjän työläiset voisivat kumota fasistihallituksensa ja kommunistit siinä
        mukana ja antaa pitkät vankilatuomiot roistomaisille johtajilleen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ai noinko se meneekin.? Nato riehuu humalassa viikkotolkulla voittonsa
        puolesta kohti seuraavaa sotaa ja nostelee Venäjälle oligarkkivaltoja.
        Venäjän työläiset voisivat kumota fasistihallituksensa ja kommunistit siinä
        mukana ja antaa pitkät vankilatuomiot roistomaisille johtajilleen.

        Napataan nyt ensin Venäjän natsit. Ehkä mukaan voisi ottaa suomalaisnatsit sielunsukulaisia kun ovat. Eihän päästetä Suomen natseja valtaan, eihän?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Napataan nyt ensin Venäjän natsit. Ehkä mukaan voisi ottaa suomalaisnatsit sielunsukulaisia kun ovat. Eihän päästetä Suomen natseja valtaan, eihän?

        Kommarit suomalaiset ovatkin jo kantaneet historian roskikseen suomalai-
        set ovat aina hyljänneet äärimmäisysainekset, myös natsit.
        Kommarit saavat muistella kultaisia YYA-aikojaan.


    • Anonyymi

      Kyllä. Selvästi on näkyvissä se että kommunistit haluavat tuhota itsensä. Koko toiminta on tuhohakuista. Miksi se on niin, ei taida olla vielä selkeästi tiedossa. Ihmiskunnan historia kertoo kuitenkin sen että tuolla intensiteetillä haettu sota kehitys johtaa aina kiihkoilijan kuolemaan, aina.
      Hitlerhän ajoi samalla intensiteetillä 2.ms.n aloitusta ja kaikki tietävät miten hitlerille kävi, konkreettinen itsemurha. Eväät loppuivat kesken niinkuin käy aina tuollaisille kiihkoilijoille. Sitä ei kannata surra että väkivaltainen kiihkoilija menettää henkensä mutta sitä kannattaa surra että syyttömät sivulliset menettävät henkensä. Toivottavasti nuo murhaajat saavat ikuisen tuomionsa Biblian mukaan.

      Lopputulos on jo tiedossa.

      • Anonyymi

        Ihanko erikseen Bibliassa vaaditaan kommunistien teloittamista. Mistä Jeesus tiesi heidät tulevaksi. Jeesushan oli maailman ensimmäinen kommunisti. Nytkö Jeesus haluaa tuhota kommarit?
        Natseja Jeesus ei osannut ennustaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ihanko erikseen Bibliassa vaaditaan kommunistien teloittamista. Mistä Jeesus tiesi heidät tulevaksi. Jeesushan oli maailman ensimmäinen kommunisti. Nytkö Jeesus haluaa tuhota kommarit?
        Natseja Jeesus ei osannut ennustaa.

        Oliko teloittaja Hitlerkin kommunisti enpä tiennytkään...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ihanko erikseen Bibliassa vaaditaan kommunistien teloittamista. Mistä Jeesus tiesi heidät tulevaksi. Jeesushan oli maailman ensimmäinen kommunisti. Nytkö Jeesus haluaa tuhota kommarit?
        Natseja Jeesus ei osannut ennustaa.

        Jessusko ensimmäinen kommunisti .?
        Jeesus opetuslapsineen punalippua heiluttelemassa.
        Jeesuksen teoria ihmisten välisestä tasa-arvosta perustui taivaallisen isän
        ilmoitukseen kaikkien tasa-arvosta isän kasvojen edessä.
        Esi Marxilaista käsitystä varmaan.


    • Anonyymi

      Niinhän se on tilanne, putinilla on yksi tappelukaveri natoa vastaan, mutta bidenillä 29 taistelukaveria putinia vastaan....

      taitaa tulla komuleilla itku kurkkuun äkkiä, kun totuus valkenee...

      jos putinin porukka hyökkää länteen se on putinin porukan lopullinen kuolema, senhän sanoo järkikin. putinin porukka ei pärjännyt edes Suomen pienelle armeijalle 2.ms:n aikana, miten se nyt voisi pärjätä koko natolle....

      • Anonyymi

        Osuitpa kyllä helvetin hyvin naulan kantaan !!!!

        Noin se menee, tietenkin !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


    • Anonyymi

      Baltian maiden Russo fobia on aivan järjetöntä, lobotomiaa suositellaan lääkkeeksi!🏁🏁

    • Anonyymi

      Persu jälleen sotaan hinkumassa.

    • Anonyymi

      Venäjän fasismidiktatuuri on uhka maailmanrauhalle.

      Tulkaa jo lopultakin järkiinnen järkiinne, kommunistit, lakatkaa tukemasta tuota Venäjän sotaisaa ja valloitushinkuista fasistihallintoa, ja liittykää meidän monipuoluedemokratiaa kannattavien laajaan joukkoon.

      Ja oiotaanpa sitten jälleen Partacuksen ikävän patologiseksi äitynyttä valehtelua.
      Sama kommunismidiktatuurin puuhastelija on vaatinut eräässä aiemmassa keskustelussa Venäjälle Ukrainaan vuonna 2014 hyökkäämisen ja Ukrainaan kuuluvien alueiden rosvoamisen vuoksi asetettujen pakotteiden poistamista ja niiden suuntaamista sen sijaan rikoksen uhrina olevalle Ukrainalle.
      Ei tarvitse etsiä etäältä syitä Suomen kommunistisen puolueen poliittiselle 0-kannatukselle, kun moisen kaltaisia kommunismidiktatuurin puuhastelijoiden typeryyksiä tulee luettavaksi.

      Kyllä se on viime aikojenkin perusteella selvä asia, että nimenomaan Venäjän fasismidiktatuuri on se, joka hinkuaa hyökkäyssodalla lisää naapurimaittensa alueita.
      Yli satatuhatta Venäjän fasismidiktatuurin sotilasta keskitettynä hyökkäysryhmityksii sekä Ukrainan rajojen läheisyydessä että Ukrainaan kuuluvalla Venäjän fasismidiktatuurin miehittämillä Krimillä ja osissa Itä-Ukrainaa ja nyt jo Valko-Venäjälläkin.

      "Stoltenbergilta tiukka vaatimus: Venäjän pitää vetää joukkonsa Ukrainasta, Georgiasta ja Moldovasta"

      https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008569292.html

    • Anonyymi

      Putin on jo hävinnyt tämän sodan. Ihan sama hyökkääkö vai ei, mutta hävinnyt on.

      Koko maailma tietää jo tuon. Ja tulee kertomaan sen asian julkisesti.

      Kiitos paljon !!!

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Nämä itäblokin maat hämäävä nyt liikaa. Heillä ei ole edes kunnollisia asevoimia mutta huudella ne osaa. Sitten ollaan anelemassa apuja kun livahtaa.

    Ketjusta on poistettu 12 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2763
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2350
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2110
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1894
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1741
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      38
      1735
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1706
    8. 114
      1699
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      130
      1491
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe