Kuka johtaa Jumalan kansaa nykyään?

Anonyymi

Vartiotorni 2017, helmikuu
Kuka johtaa Jumalan kansaa nykyään?

"Hallintoelin ei saa Jumalalta ilmestyksiä, eikä se myöskään ole erehtymätön. Se voi erehtyä, kun se selittää Raamattua tai antaa järjestön toimintaa koskevia ohjeita."

On siis mahdollista, että järjestö on tulkinnut karttamisohjeistukset ja veriopin väärin. Kenties monta muutakin asiaa. Kuinka moni on menettänyt perheensä tai henkensä tämän vuoksi? Hallintoelin tekee tässä huomattavan myönnytyksen, mutta yrittää sitten kerätä auktoriteettinsa takaisin:
"Jeesus ei sanonut, että uskollinen orja valmistaisi täydellistä hengellistä ruokaa. Mistä sitten voimme tietää, ”kuka oikeastaan on se uskollinen ja ymmärtäväinen orja”? Mikä todistaa, että tämä orja on hallintoelin? Tarkastelemme nyt samoja kolmea tapaa, joilla hallintoelintä ohjattiin ensimmäisellä vuosisadalla.

1. "Pyhän hengen vaikutus. Pyhä henki on auttanut hallintoelintä ymmärtämään hämärän peitossa olleita Raamatun totuuksia. Hyviä esimerkkejä ovat uskonkäsitykset, jotka sisältyvät edellisessä kappaleessa mainittuun luetteloon. Kukaan ihminen ei pystyisi omassa viisaudessaan ymmärtämään ja selittämään tällaisia ”Jumalan syviä asioita”."

Kuka tahansa voi väittää Pyhän hengen auttaneen heitä Raamatun tulkinnassa. Tulkintamme on oikea, koska Pyhä henki auttoi, ja tiedät Pyhän hengen auttaneen, koska tulkintamme on oikea. Kehäpäätelmä. Vain koska hallintoelin on antanut oman tulkintansa asioille, ei tarkoita tulkinnan olevan oikea.

2. "Enkelien apu. Hallintoelimellä on nykyään suuri vastuu valvoa maailmanlaajuista saarnaamistyötä, johon osallistuu yli kahdeksan miljoonaa evankelistaa. Miksi tämä työ on menestynyt niin hyvin? Yksi syy on se, että enkelit ovat siinä mukana."

Tai sitten menestys selittyy niinkin tylsästi, että on saatu ihmiset uskomaan järjestöön ja vakuutettu heidät siitä, että saarnaamistyötä tulee tehdä. Jos saarnaamistyötä tekee aktiivisesti, sitä suurempi on todennäköisyys saada lisää jäseniä, jotka sitten tekevät samaa työtä ja keräävät lisää jäseniä. Tätä yli sadan vuoden toistolla. Enkelit ovat järjestön yritys sulkea pois kaikki muut vallan arkipäiväiset selitykset asialle tavalliselle asialle.

3. "Turvautuminen Jumalan sanaan... Onko mikään muu uskonnollinen järjestö ollut halukas tukeutumaan päätöksissään täysin Jumalan sanaan silloinkin kun se on merkinnyt joillekin sen jäsenille suuria haasteita?"

Mutta mikä se tulkintaan perustuva "Jumalan sana" lopulta on? Järjestö myönsi jo olevansa erehtyväinen, eikä tarjonnut väitteensä lisäksi mitään todisteita Pyhän hengen avustuksesta Raamatun ymmärtämisessä. Maailmassa on yli 45 000 erilaista kristillistä uskonkuntaa. Varmasti monikin uskonnollinen järjestö on tehnyt kipeitä ratkaisuja ja kompromisseja heidän Raamatun tulkintansa pohjalta.

Ja lopuksi vielä:
"Vuonna 1919, kolme vuotta veli Russellin kuoleman jälkeen, Jeesus asetti ”uskollisen ja ymmärtäväisen orjan” [järjestön]."
"Me kaikki osoitamme kunnioitusta Johtajaamme Jeesusta kohtaan olemalla tottelevaisia miehille [järjestölle], joiden välityksellä hän johtaa meitä."

Jeesus valitsi järjestön vuonna 1919, koska järjestö näin sanoo.

39

749

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Olipas siinä hyvä kirjoitus.
      Harvinaista herkkua tällä palstalla.

      • Anonyymi

        Olipas siinä hyvä kirjoitus.
        Harvinaista herkkua tällä palstalla.

        Ai amerikan lahkon oppeja:)) sekö on herkkua:)
        1800 luku:)) mitään tiedä..kuin omasta lahkon perustajan höpötyksistä!


      • Anonyymi

        Olipas siinä hyvä kirjoitus.
        Harvinaista herkkua tällä palstalla.

        Ai lahko herkkua:)) 1800 luvulta:))
        Perkele,te olette tehneet monia ihmisiä sekaisin ja mielentila sekoo..


    • Anonyymi

      Jehovan todistajat tietävät, että järjestö on erehtynyt ja voi erehtyä jatkossakin, mutta siihen pitää kuitenkin suhtautua kuin se olisi erehtymätön, vaikka tämä maksaisi esimerkiksi ihmissuhteen tai hengen. Tämä ei ole tasapainoista, vaan kyseessä on fanaattinen kultti.

    • Anonyymi

      Varmaan siellä on johtoryhmässä 8 palaveerattu oman lakitoimiston kanssa ja alettu muuttamaan ehdotonta totuutta noin riskienhallinnan kannalta parempaan asentoon.

      Kovin ehdotonta kun on sitten oikeudessa vaikea väistellä ja itselle parhainpäin selittää.

      • Anonyymi

        Tällä hieman epäsuoralla, mutta kuitenkin todistajille selvällä vaikuttamisella (jokainen Jt tietää miten hallintoelimen opetukseen pitää suhtautua) varmaan pyritään väistämään vastuuta tilanteissa, joissa asiat menevät pieleen. Se ei silti välttämättä onnistu, vaan oikeudessa voidaan ottaa huomioon myös tämän tyyppinen vaikuttaminen ja pitää vaikuttajaa vastuullisena opetuksestaan.


    • Anonyymi

      JT tietenkin!

    • Anonyymi

      "Pyhä henki on auttanut hallintoelintä ymmärtämään hämärän peitossa olleita Raamatun totuuksia. Hyviä esimerkkejä ovat uskonkäsitykset, jotka sisältyvät edellisessä kappaleessa mainittuun luetteloon. Kukaan ihminen ei pystyisi omassa viisaudessaan ymmärtämään ja selittämään tällaisia ”Jumalan syviä asioita”."

      Jumalalla on siis kaikkien aikojen tärkein viesti ihmiskunnalle. Miksi hän ei halua tai kykene kommunikoimaan viestiä siten, että mahdollisimman moni ihminen ymmärtäisi sen? Mitä se kertoisi opettajan kommunikointitaidoista, jos 99% luokasta ei ymmärtäisi, mitä hän yrittää sanoa?

      • Anonyymi

        On tosiaan huono manuaali, jos tarvitaan liki kaksi vuosituhatta ennen kuin syntyy pieni uskontokunta, joka lopulta selittää manuaalia enimmäkseen oikein, vaikkain monessa kohtaa väärin, ja opetuksiaan muutellen.


      • Anonyymi

        Pyhä henki on auttanut hallintoelintä ymmärtämään..

        Pistän elämäni vaikka pantiksi,että teillä ei ole pyhää henkeä !
        Olette vaarallinen 1800-luvun amerikkalainen lahko!
        Olette sotkeneet monen ihmisen mielen ja elämän rauhan sekä sielun tuhoojia olette !
        Raukkapaskat rahastaa ja vetää perintöjä!


    • Anonyymi

      Vartiotorni kirjoittaa, että ei ole pelastusta järjestön ulkopuolella ("järjestöllä" se tarkoittaa omaa lahkoaan)
      Kun toisella sivulla on kysymys, että Raamattu ei tunne mitään järjestöä, on vastaus "eikö sinustakin ole järkevää, että on järjestö"

      Vartiotornin kirjoittajat eivät ilkeä laittaa nimeään kirjoituksiensa alle, nykyään.(lahkopresidentti Rutherford aikanaan laittoi nimensä alle. Samoin emolahkon raamatuntutkijain perustaja Russell)

      Nykykirjoittajat ovat ottaneet itselleen nimityksen "jehovakanava".
      Luukas 14:11 " Sillä jokainen, joka itsensä ylentää, alennetaan "

      Raamattu pelastuksesta:
      Joh. 3:16 Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä

      Vartiotorniuskonto selittää Jeesuksen enkeliksi.
      Hepr. 1:6 "" Ja siitä, kun hän jälleen tuo esikoisensa maailmaan, hän sanoo: "Ja kumartakoot häntä kaikki Jumalan enkelit." ""
      Koska kaikki enkelit kumartavat Jeesusta, ei itse Jeesus voi olla enkeli

      • Anonyymi

        "Kun toisella sivulla on kysymys, että Raamattu ei tunne mitään järjestöä, on vastaus "eikö sinustakin ole järkevää, että on järjestö""

        Järkevyyteen voidaan vedota silloin, kun se järjestölle sopii. Kysymyksellä "eikö sinustakin ole järkevää" pyritään suostuttelemaan keskustelukumppani omalle kannalle. Tämä onnistuu helpommin, jos käännytettävä antaa kutkutella itseään rakkauspommituksella.


    • Anonyymi

      ei ainakaan amerikan lahko jehovat!

    • Anonyymi

      ei ainakaa jehvat 1800 lakolaistet:))

      • Anonyymi

        Amerikkalainen uususkonto.


    • Anonyymi

      Anonyymi 23.01.2022 15:26

      "Kun toisella sivulla on kysymys, että Raamattu ei tunne mitään järjestöä, on vastaus "eikö sinustakin ole järkevää, että on järjestö""

      Järkevyyteen voidaan vedota silloin, kun se järjestölle sopii. Kysymyksellä "eikö sinustakin ole järkevää" pyritään suostuttelemaan keskustelukumppani omalle kannalle. Tämä onnistuu helpommin, jos käännytettävä antaa kutkutella itseään rakkauspommituksella.
      ------------------

      Toisaalta tuossa on vartiotorniuskonnossa kysymys Raamatun sanoman muuttamisesta.
      Mitään perusteluja ei ole, niin on käytetty hyvältä kuulostavaa "järkevää".

      Mutta Raamatun Sanan poistaminen tuollakin perusteella tekee uskonnosta muuta kuin kristinuskon.
      "järkevään" vetoava on silloin Raamatun mukaan saakutti.

      Tuo "järkevä" vaatii hylkäämään esim. ilmoituksen että Jeesus oli Jumala.
      Joh. 1:1
      Jonka vartiotorniseura on tarkoituksiinsa väärentänyt.
      Ja kieltänyt oppineiden kristittyjen kirjoituksiin tutustumisen.

      James Penton oli todistaja, joka Raamatun alkukieliä opiskellessaan totesi vartiotorniuskonnon väärennökset ja joutui eroamaan.

      Vartiotorni vastavetona varoitti liiasta opiskelusta, se voisi heikentää opettavuutta, perusteli se.
      Mutta asiahan on päinvastoin.
      Kun opiskelee ja oppii, on mitä antaa.
      Todistajain tulisikin lukea Pentonin kirjoituksia hänen eronsa jälkeen.

      • Anonyymi

        Tai vähän niinku:" eikö ole järkevää valehdella ja puhua skeidaa, niinkun me JT:t teemme?"

        "Valehtelemalla meidän ei tarvitse mennä Jumalan valtakuntaan. Saamme mennä sinne missä on koirat, velhot ja valehtelijat. Siis vartiotorniparatiisii . Tervetuloa.

        Ei sisäänpääsymaksua eikä kolehtia."


      • Anonyymi

        Kysymyksellä "eikö sinustakin ole järkevää" pyritään suostuttelemaan keskustelukumppani omalle kannalle.

        - Seuraavassa kappaleessa tämä "järkeväksi" todettu voi sitten jo ollakin sellainen tosiasia, jolle oppirakennelman seuraava porras rakentuu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kysymyksellä "eikö sinustakin ole järkevää" pyritään suostuttelemaan keskustelukumppani omalle kannalle.

        - Seuraavassa kappaleessa tämä "järkeväksi" todettu voi sitten jo ollakin sellainen tosiasia, jolle oppirakennelman seuraava porras rakentuu.

        Johdattelevissa tai painostavissa kysymyksissä, joissa annetaan rivien välistä ymmärtää oikea vastaus, mutta ei suoraan käsketä tai kielletä, on se teho, että jos myöhemmin joutuu ongelmiin puheistaan, voi aina vedota sen olleen vain kysymys eikä suinkaan käsky/kielto. Vastuu on siis kuulijalla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tai vähän niinku:" eikö ole järkevää valehdella ja puhua skeidaa, niinkun me JT:t teemme?"

        "Valehtelemalla meidän ei tarvitse mennä Jumalan valtakuntaan. Saamme mennä sinne missä on koirat, velhot ja valehtelijat. Siis vartiotorniparatiisii . Tervetuloa.

        Ei sisäänpääsymaksua eikä kolehtia."

        Saamme mennä sinne missä on koirat, velhot ja valehtelijat. Siis vartiotorniparatiisii . Tervetuloa.

        Jt on vain 1800 lukua amerikasta ja niitä ei pidä seurata.
        Mutta sanoisin,me menemme sinne missä Rakkaamme on myös koirat mitä rakastamme paljon! Koirat ovat viattomia uskon lahkoihin nähden, koirat Rakastavat ja tekevät pyytentöntä työtä omistjansa eteen mutta lahkoilla on paha tarkoitus,kuten Jt,mormooni,adukat.hellarit,lestit..He eivät tee hyvää ihmisen suhteen vaan sekoittavat pään. He nämä lahkot on sairaita mutta koirat ovat ihmiselle suoraan sydämmen ystäviä.
        Koira on hyvä ja Rakastava omistajalleen,sen parempaa ei saa mutta lahkot ovat helvetistä,ovat kuin saastaisia paholaisen vangitsijoita ihmisille,jotta et saa elää eläämääsi,kuin haluat vaan IHMISEN JOHTAJAN MÄÄRÄYKSESTÄ sinä elät näin!
        Lahkoissa ei ole mitään RAKKAUTTA vaan määräämistä!
        Sitäkö Jumala halusi?,että olet orja,et saa nauttia Rakkaudesta mitä sinulle on annettu.
        Koira tuo todella paljon elämään iloa,kuin jokin lahkon äijän määräys!
        Koira antaa Rakkautta heti, lahko voi tuomita sinut mitä ihmeellisempää paskakaivoon!
        On paljon edellämainuttuja lahkojen johtajia mutta minä Rakastaisin uskollista ystävääni joka ei tuulessakaan jättäisi minua,ei edes myrskyssä.


    • Anonyymi

      No,ei ainakaan 1800-luvun lahko amerikasta.
      Se johtaa jossa usko on Rakkaus ja vapaus.Ei ahditus ja karsastaminen ihmiselle,ei he jotka kyttäävät toisten perintöä,ei he jotka sanovat,että elämä on kuoleman pelkoa ja he eivät sano,että elämä on elettävä elämistä varten koska se on annettu!
      Elä elämäsi iloiten,koe,näe ja ole onnellinen mahdollisimman paljon.
      Tanssi,naura,iloitse,juo viiniä/tai mitä nyt mutta kohtuudella.
      Elä,Rakasta,näe,koe,matkusta..ennen kaikkea ELÄ !!
      Elä ilman uskon ahdistusta mutta usko pidä silti sydämmessäsi,sillä se on avain!
      Teille on annettu elämä,sen tarkoitus on kokea elämää,mitä tämä on!
      Älkää antako uskon lahkojen rajoittaa onnea ja nauramista elämässä !
      Tunne,tunne mitä sinulle on annettu,koe,Rakastu,koe Rakkaus..
      Älä jää ikinä niistä pois,sillä ne on annettu sinulle elämäsi takia,että kasvaisit!

    • Anonyymi

      Jeesushan on v. 1918 vartiotornin mukaan käynyt heillä kehumassa lahkon.

      Moitti lahkon joulunviettoa. Kun lahkohistoriikissa "jehovantodistajat - jumalan valtakunnan julistajia" on valokuva lahkojohdon joulunvietosta 1926, esittää kuva siis moitteiden osalta korjattua joulunviettoa ?

      • Anonyymi

        Kaiken lisäksi Jehovalla kesti yli 40 vuotta ilmoittaa hänen valitulle järjestölleen, että verensiirto ei sitten käy. Vuoteen 1961 saakka piti tätäkin tietoa pantata. Edes veren ainesosat eivät sopineet Jehovalle:
        "Koska lääkärit panevat suuren painon veren käytölle, he suosittelevat jatkuvasti sen käyttöä sisältäviä uusia hoitokeinoja. Mutta olkoonpa sitten kysymyksessä kokoveri tai jokin veren aineosa, jonkun omasta ruumiista tai jostakusta toisesta otettu veri, sen käyttäminen verensiirtona tai ruiskeena, Jumalan laki kieltää kaikkien niiden käytön." Vartiotorni 1961, 1. joulukuuta

        Sitten Jehova muutti mielensä tai pukumiehet Betelissä satuilivat lisää, sillä nythän veren ainesosat ovat olleetkin hyväksyttyjä jo pitkän aikaa. Kokoverta ei saa ottaa, mutta jos kokoveren pilkkoo pieniksi osasiksi ja ottaa ne erikseen, sitten asia on ok. Kuin kieltäisi kinkku-tomaattisämpylän syönnin, mutta kinkun, tomaatin ja sämpyläleivän syöminen vuoronperään sitten olisikin hyväksyttävää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaiken lisäksi Jehovalla kesti yli 40 vuotta ilmoittaa hänen valitulle järjestölleen, että verensiirto ei sitten käy. Vuoteen 1961 saakka piti tätäkin tietoa pantata. Edes veren ainesosat eivät sopineet Jehovalle:
        "Koska lääkärit panevat suuren painon veren käytölle, he suosittelevat jatkuvasti sen käyttöä sisältäviä uusia hoitokeinoja. Mutta olkoonpa sitten kysymyksessä kokoveri tai jokin veren aineosa, jonkun omasta ruumiista tai jostakusta toisesta otettu veri, sen käyttäminen verensiirtona tai ruiskeena, Jumalan laki kieltää kaikkien niiden käytön." Vartiotorni 1961, 1. joulukuuta

        Sitten Jehova muutti mielensä tai pukumiehet Betelissä satuilivat lisää, sillä nythän veren ainesosat ovat olleetkin hyväksyttyjä jo pitkän aikaa. Kokoverta ei saa ottaa, mutta jos kokoveren pilkkoo pieniksi osasiksi ja ottaa ne erikseen, sitten asia on ok. Kuin kieltäisi kinkku-tomaattisämpylän syönnin, mutta kinkun, tomaatin ja sämpyläleivän syöminen vuoronperään sitten olisikin hyväksyttävää.

        "Mutta olkoonpa sitten kysymyksessä kokoveri tai jokin veren aineosa -- Jumalan laki kieltää kaikkien niiden käytön."

        Siinä on haettu omalle opetukselle arvovaltaa vetoamalla Jumalan lakiin. Nähtävästi Jumalan laki on sitten nyt muuttunut, tai ehkä kyseessä ei ollut Jumalan laki alunperinkään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Mutta olkoonpa sitten kysymyksessä kokoveri tai jokin veren aineosa -- Jumalan laki kieltää kaikkien niiden käytön."

        Siinä on haettu omalle opetukselle arvovaltaa vetoamalla Jumalan lakiin. Nähtävästi Jumalan laki on sitten nyt muuttunut, tai ehkä kyseessä ei ollut Jumalan laki alunperinkään.

        1921 - Rokotukset kiellettiin
        1952 - Rokotteet sallittiin.
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Luettelo_Jehovan_todistajien_oppimuutoksista

        -Tuon linkin mukana on vartiotornin numero- ja sivutiedot, josta tarkistettavissa.
        Vartiotornin kirjoittaja, itseään "jehovakanavaksi" kutsuva, erehtyi luulemaan rokotuksia verestä valmistetuiksi ja kielsi ne. Muutos ei tullut erehdyksen korjaamiseksi, vaan koska viisumikäytäntö rupesi vaatimaan rokotustodistuksia hakemuksen mukaan.
        Nämä tiedot löytyvät myös vartiotorniseuran omista painotuotteista, niistä on selvitys Turusen kirjassa, jota kiinnostaa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        1921 - Rokotukset kiellettiin
        1952 - Rokotteet sallittiin.
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Luettelo_Jehovan_todistajien_oppimuutoksista

        -Tuon linkin mukana on vartiotornin numero- ja sivutiedot, josta tarkistettavissa.
        Vartiotornin kirjoittaja, itseään "jehovakanavaksi" kutsuva, erehtyi luulemaan rokotuksia verestä valmistetuiksi ja kielsi ne. Muutos ei tullut erehdyksen korjaamiseksi, vaan koska viisumikäytäntö rupesi vaatimaan rokotustodistuksia hakemuksen mukaan.
        Nämä tiedot löytyvät myös vartiotorniseuran omista painotuotteista, niistä on selvitys Turusen kirjassa, jota kiinnostaa

        Se on sitä "vilkkuvaloa". Samanlaista kun meidän kylän liikennevalot yöllä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se on sitä "vilkkuvaloa". Samanlaista kun meidän kylän liikennevalot yöllä.

        Henkensä kaupalla saa Vartiotornin vilkkuvia liikennevaloja noudattaa.


    • Satuolento johtaa. Mutta ken on toisena? Olisko Rupsuttaja russell vai farting franklin ruttervoorti?

    • Anonyymi

      Kuka johtaa Jumalan kansaa nykyään?

      Ette varmaan te lahkolaist amerikan roskasta!

    • Anonyymi

      Vuonna 1919, kolme vuotta veli Russellin kuoleman jälkeen, :))))
      amerikkalainen veli rusakko järjestö..1800 luvulta.
      Kiesus mikä lahko !

    • Anonyymi

      Jumala on nykyisin vain JT seurassa!
      Tervetuloa mukaan!

      • Anonyymi

        Tullaan tullaan ja yhdessä peräilma raikukoon kanssa jessulin.


    • Anonyymi

      Muinaiset Raamatun profeetat eivät erehtyneet mutta new yorkin bossit erehtyvät
      koko aika.

    • Anonyymi

      Kuka johtaa Jumalan kansaa nykyään?

      Jumala ja Kristus. Ei ole pelkkää Jumalan kansaa,miksi niin kuvittelet?
      Otetaan uskonnolisesti ihmiselle ahdistvat ja jopa väkivaltaiset uskon lahkot.
      -He ovat kaukana Jumalasta,he ovat ahneita rottia
      -He ovat rahan perääm
      -He ohjaavaat ja määrävät miten ihmisen pitää elää,kuten amerikkalaiset lahkot
      - Lahkolaisuus on sairaus

      Kyllä Jumala ohjaa meitä kaikkia,mutta miksi hän ohjaisi,että alistaisimme muita,kuin lahkolaiset?

      Lahkolaiset kuten nämä amerikan suuntautuuneet 1800-luvun roskat ovat juuri e pahan siemen!
      Äläkää ihmiset luottako heihin,sillä he ovat harhasta,lahko on vasta 1800 luvulla syntynyt ja Kristustuksen alku-uskonto on syntynyt alkuajasta !
      Kuten Ortodoksisuus!

    • Anonyymi

      Anonyymi 24.01.2022 10:35


      "Kun toisella sivulla on kysymys, että Raamattu ei tunne mitään järjestöä, on vastaus "eikö sinustakin ole järkevää, että on järjestö""

      Järkevyyteen voidaan vedota silloin, kun se järjestölle sopii. Kysymyksellä "eikö sinustakin ole järkevää" pyritään suostuttelemaan keskustelukumppani omalle kannalle. Tämä onnistuu helpommin, jos käännytettävä antaa kutkutella itseään rakkauspommituksella.
      ------------------

      Toisaalta tuossa on vartiotorniuskonnossa kysymys Raamatun sanoman muuttamisesta.
      Mitään perusteluja ei ole, niin on käytetty hyvältä kuulostavaa "järkevää".

      Mutta Raamatun Sanan poistaminen tuollakin perusteella tekee uskonnosta muuta kuin kristinuskon.
      "järkevään" vetoava on silloin Raamatun mukaan saakutti.

      Tuo "järkevä" vaatii hylkäämään esim. ilmoituksen että Jeesus oli Jumala.
      Joh. 1:1
      Jonka vartiotorniseura on tarkoituksiinsa väärentänyt.
      Ja kieltänyt oppineiden kristittyjen kirjoituksiin tutustumisen.

      James Penton oli todistaja, joka Raamatun alkukieliä opiskellessaan totesi vartiotorniuskonnon väärennökset ja joutui eroamaan.

      Vartiotorni vastavetona varoitti liiasta opiskelusta, se voisi heikentää opettavuutta, perusteli se.
      Mutta asiahan on päinvastoin.
      Kun opiskelee ja oppii, on mitä antaa.
      Todistajain tulisikin lukea Pentonin kirjoituksia hänen eronsa jälkeen.
      ----------------------------------------

      En liittyisi vartiotornikaupustelijoihin. Kiitos

    • Anonyymi

      Vartiotorni 2017, helmikuu

      ROSKIKSEEN ! amerikkalainen paha lahko.
      Tiedän teidät perkeleet,Isäni kuoli ja heti olitte Äitini ovella..

    • Anonyymi

      Kuka johtaa Jumalan kansaa nykyään?
      Toivottavasti ei nämä amerikan rahan saatanat jotka kerää omaisuuksia ovelta ovelle.
      Kaikki amerikasta tullleet 1800 luvun lahkot on saatanasta,ihmisen mieltä ja ahdistusta.

      NÄMÄ ROSKAT EI JOHDA JUMALAN KANSAA !!

      On Rakkautta olemassa paljon,nämä ei ole niitä !

    • Anonyymi

      Anonyymi 22.01.2022 19:25

      Vartiotorni 2017, helmikuu
      Kuka johtaa Jumalan kansaa nykyään?

      "Hallintoelin ei saa Jumalalta ilmestyksiä, eikä se myöskään ole erehtymätön. Se voi erehtyä, kun se selittää Raamattua tai antaa järjestön toimintaa koskevia ohjeita."

      -Mutta en tiedä kenenkään väittäneenkään hallintoelintä erehtymättömäksi.
      Sen sijaan se valehtelee. Omistaa valehtelemiselle oikein oman lahkoslangisanankin, "teokraattinen sodankäynti".
      Tykkäätkö sinä ottaa vastaan valheita ?

      -Hallintoelin on väärentänyt Raamatun.
      Tykkäätkö lukea väärennöstä ?

      " On siis mahdollista, että järjestö on tulkinnut ... veriopin väärin "
      1.Korinttolaiskirje: 10:25 "Syökää kaikkea, mitä lihakaupassa myydään"
      -USA:n asianajajat sanovat, että verensiirtokiellon poistaminen vartiotorniuskonnosta merkitsisi sellaista oman virheen myöntämistä, että siitä aiheutuisi verensiirtokieltoon kuolleiden uhrien omaisille vahingonkorvausvelvollisuus.
      Ja jos luet vartiotornin takasivulta rahankinuamiskirjoitukset, vartiotorniteologian ytimen, niin ymmärrät, että verensiirtokiellon kumoaminen ei tule kysymykseen.


      "Jeesus ei sanonut, että uskollinen orja valmistaisi täydellistä hengellistä ruokaa. Mistä sitten voimme tietää, ”kuka oikeastaan on se uskollinen ja ymmärtäväinen orja”?
      -Matteuksen evankeliumi:
      24:45 Kuka siis on se uskollinen ja ymmärtäväinen palvelija, jonka hänen herransa on asettanut pitämään huolta palvelusväestään, antamaan heille ruokaa ajallansa?
      -Tuo orja, palvelija on Jeesuksen opetuksessa olevan vertauksen toinen verrattava,
      24:46 Autuas se palvelija, jonka hänen herransa tullessaan havaitsee näin tekevän!
      -Joka siis autuas (onnellisessa asemassa) kun täyttää velvollisuutensa, jo tuon seuraavan jakeen mukaan.
      Mutta verrattava, paha palvelija, 24:48 Mutta jos paha palvelija sanoo sydämessään: 'Minun herrani viipyy',
      24:49 ja rupeaa lyömään kanssapalvelijoitaan ja syö ja juo juopuneiden kanssa,
      24:50 niin sen palvelijan herra tulee päivänä, jona hän ei odota, ja hetkenä, jota hän ei arvaa,
      24:51 ja hakkaa hänet kappaleiksi
      -Paha palvelija siis saa tämän kohtalon. Ja Jeesus opetuksessaan tarjosi nämä valittavat vaihtoehdot, kun opetuslapset olivat kysyneet:
      24:3 .. tulivat opetuslapset erikseen hänen tykönsä ja sanoivat: "Sano meille: milloin se tapahtuu, ja mikä on sinun tulemuksesi ja maailman lopun merkki?"
      -Koska ajankohtaa ei ollut kertominen.

      Jeesus ei sanonut: "parin vuosituhannnen kuluttua ilmestyy vartiotorni, lukekaa sitä"

      • Anonyymi

        Matt. 7:17 Hyvä puu tekee hyviä hedelmiä, huono puu kelvottomia hedelmiä. 18 Ei hyvä puu voi tehdä kelvottomia eikä huono puu hyviä hedelmiä.

        Millaista hedelmää Vartiotorni-seura on tuottanut?

        - Vääriä hälytyksiä, turhia odotuksia. Lyhytnäköisiä ratkaisuja, joissa ei esim. kouluttauduta kykyjen mukaan, koska "ette ehdi tulla vanhaksi tässä asiainjärjestelmässä".
        - Ihmissuhteiden pilaamista. "Maailmallisten" kanssa ei saa viettää joulua tai syntymäpäiviä, eronneen kanssa ei saa olla käytännössä missään tekemisissä.
        - Seksuaalisen hyväksikäytön ja raiskausten peittelyä seurakunnissa "Jehovan nimen" varjelemiseksi. Miten on Jehovan maineen varjeleminen onnistunut noin niinku omasta mielestä?
        - Turhia vankeustuomioita siviilipalveluksen kiellolla, joka perustui Vt-seuran väärinymmärrykseen.
        - Terveyden vahingoittamista ja kuolemaa mm. verensiirtojen kiellolla.
        - Ja kaiken huipuksi järjestön edustajat kysyttäessä valehtelevat näistä kaikista.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1721
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1361
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1327
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      10
      1323
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1315
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1294
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1274
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1190
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe