Pastori Friedrich Klein

Vasta vuonna 2021 Berliinin piispa Stäblein julisti mitättömäksi natsien aikakauden vainon kohteeksi joutuneen homoseksuaalisen pastorin pappisoikeuksien riisumisen.

Pastori Friedrich Klein (s. 1905) tuomittiin homoseksuaalisen identiteetin vuoksi kolmeksi vuodeksi vankilaan, häneltä riistettiin papin asema ja hänet määrättiin taisteluihin itärintamalle etulinjaan lähelle Leningradia vuonna 1944.

Etulinjassa taistelu ilman ilman riittävää varustusta merkitsi samaa kuin teloitus ampumalla. Hän selvisi pari päivää. Hänen ruumiinsa jätettiin hautaamatta. Pastori Friedrich Klein julistettiin kuolleeksi vuonna 1975.

Saksan silloinen protestanttinen kirkko oli 1930-luvulta alkaen täynnä  natsimyönteisiä kristittyjä, jotka komppasivat Hitlerin julmaa hallintoa ja homofobiaan perustuvia rikoksia. Erityisesti monet kirkon vastuuhenkilöt olivat kansallissosialistisen aatteen läpäisemiä.

Kirkossa toimi vaikutusvaltainen liike, joka kutsui itseään "saksalaisiksi kristityiksi"

Ks. (Deutsche Christen) https://en.m.wikipedia.org/wiki/German_Christians_(movement)


Deutsche Christen oli painostusryhmä Saksan evankelisessa kirkossa vuosina 1932–1945; ja joka sitoutui antisemitismiin, rasistisiin ja führerjohtoisen natsismin ideologisiin  periaatteisiin; ja jonka tavoitteena oli lisätä ne koko saksalaisen protestanttisuuden läpäiseviksi periaatteiksi.

Lahkon papisto oli pääosin natsipuolueen jäseniä ja antisemitistejä.


"Pastori Friedrich Klein kärsi ja kuoli pohjimmiltaan seksuaalisuutensa takia."

"Tämän epäoikeudenmukaisen kohtelun vuoksi ihmiset;  jotka halusivat elää ja rakastaa eri tavalla, ovat joutuneet kokemaan paljon kärsimystä ja heitä on syrjitty kamalalla tavalla", Saksan evankelisluterilaisen kirkon piispa Stäblein sanoi Berliinin Priden muistoseremoniassa kesäkuussa 2021.

Piispa ei vähättele sanojaan, ja hän myös lupaa, että Berliinin valtionkirkkojärjestö jatkaa kunnian palauttamista myös muita menneitä tapauksia kohtaan. Ennen kaikkea, hän sanoo, kirkko ei koskaan enää vaikene, kun se kohtaa tällaisen epäoikeudenmukaisuuden.


Päivi Räsäsen ulostulot edustavat samanlaista kiihottamista kansanryhmää vastaan kuin mitä Deutsche Christen -liikkeen agitoima natsipropaganda.

Kansanryhmän mustamaalaaminen epäihmisisksi tai sairaiksi johti juutalaisten, homoseksuaalien ja poliittisten vastustajien joukkotuhontaan. Natsit vainosivat ja tuhosivat vuosina 1933-1945 kuusi miljoonaa ihmistä osin Räsäsen kaltaisen kirjoittelun saattamana. Räsäsen lääkärinä ja kansanedustajana pitäisi tuntea vastuunsa teoistaan. Muuten syntyy vahva yhtymäkohta ja mielikuva kollegastaan Hauptsturmführer Mengelestä.

Lähde: Irish Times 23.7.2021

43

111

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lääkärikunta käyttää työssään viimeisintä parhaimpaan näyttöön perustuvaa tutkimustietoa. Päivi Räsänen tekee diagnoosinsa opiskeluaikojen kurssikirjojen ja sitä vanhempien opusten perusteella. Kummallista puoskarointia.

    • Lääkärin valassa edellytetään sen vannojalta muun muassa seuraavaa:

      "Työssäni noudatan lääkärin etiikkaa ja käytän VAIN lääketieteellisen tutkimustiedon tai kokemuksen hyödyllisiksi osoittamia menetelmiä". Ei siis Raamattua eikä huuhaahan perustuvia uskonnollisia eheytysterapioita.

      "Pidän jatkuvasti yllä korkeaa ammattitaitoani ja arvioin työni laatua."

      Tätä arviota oman lääkärityönsä laadusta Päivi Räsänen arvioi hiljattain oikeudessa, jossa hän kertoi lääkärin osaamisensa olevan 1980-luvun lääketieteen tietoperustan tasolla. Hän ei ole päivittänyt ammattiosaamistaan - ei tiedon eikä taidon osalta - millään tavalla nykyaikaan. Kertooko se laiskuudesta?

      • Homoseksuaalisuus poistettiin sairausluokituksesta Suomessa (vasta) vuonna 1981. Ehkä Räsäsen tiedot ovat pahastikin vanhentuneita.


      • Eikös laiskuus ole yksi kuolemansynneistä?


    • "Natsit vainosivat ja tuhosivat vuosina 1933-1945 kuusi miljoonaa ihmistä osin Räsäsen kaltaisen kirjoittelun saattamana."

      Niin, ehkä ei nyt ihan suoraan tuota voida rinnastaa, jonkilaisena viitteenä voidaan asia toki mainita.

      Totta oli, että tuolloin moni krisitty lähti mukaan natsismiin, eli ajattelluun missä osaa ihmiskunnasta pidettiin alempiarvoisina. Se valtasi niin suuren määrän ihmisiä, jotta lopulta kukaan ei uskaltanut siitä poiketa.

      • Anonyymi

        "Totta oli, että tuolloin moni krisitty lähti mukaan natsismiin, eli ajattelluun missä osaa ihmiskunnasta pidettiin alempiarvoisina. "

        Miksi natsikortti jo tässä vaiheessa? Ovatko wokeihmiset paniikissa?

        Muuten elävät uskovat eivät ole koskaan politiikkaan sotkeutuneet!


      • Anonyymi kirjoitti:

        "Totta oli, että tuolloin moni krisitty lähti mukaan natsismiin, eli ajattelluun missä osaa ihmiskunnasta pidettiin alempiarvoisina. "

        Miksi natsikortti jo tässä vaiheessa? Ovatko wokeihmiset paniikissa?

        Muuten elävät uskovat eivät ole koskaan politiikkaan sotkeutuneet!

        >Muuten elävät uskovat eivät ole koskaan politiikkaan sotkeutuneet!

        Esimerkkinä vaikkapa Juha Ahvio, joka tuki voimakkaasti Mika Ebelingin eduskuntavaalikampanjaa 2019.

        No, Korkkiruuvin jutut on vain Korkkiruuvin juttuja. 😄


      • Anonyymi kirjoitti:

        "Totta oli, että tuolloin moni krisitty lähti mukaan natsismiin, eli ajattelluun missä osaa ihmiskunnasta pidettiin alempiarvoisina. "

        Miksi natsikortti jo tässä vaiheessa? Ovatko wokeihmiset paniikissa?

        Muuten elävät uskovat eivät ole koskaan politiikkaan sotkeutuneet!

        ”Miksi natsikortti jo tässä vaiheessa? Ovatko wokeihmiset paniikissa? ”

        Eli et näemmä ymmärtänyt asiaa lainkaan? Ehkä se johtuu siitä, kun on hatarat tiedot siitä, miten tuo ideologia lähti leviämään ja mitä menetelmiä käytettiin?
        Olennaisempaa on tietää ja ymmärtää juuri nuo keinot ja menetelmät, ja se, miksi ne vaikuttivat niin suureen ihmismäärään.

        ”Muuten elävät uskovat eivät ole koskaan politiikkaan sotkeutuneet!”

        Päivi Räsänen, Mika Niikko, Arto Luukkanen, Laura Huhtasaari tai Ahvio eivät siis mielestäsi ole ”eläviä” uskovia?


    • Anonyymi

      " Päivi Räsänen tekee diagnoosinsa opiskeluaikojen kurssikirjojen ja sitä vanhempien opusten perusteella."

      Lääketieteellisessäkin käytetään aina voimassa olevia kurssikirjoja. Ne ovat aina tieteellisiä julkaisuja ja yliopistoissa käytetään näitä kaikissa tiedekunnissa.

      Tähän yhteyteen soveltunee kevennys! Dannylle vuosi 1964 oli merkittävä! Ensimmäinen levy, armeijaan meno ja appiukon syntymä! Ikimuistoinen vuosi siis hänelle?

      • Tutkimuksen laaja arviointiosaaminen
        lääkärikunnassa vähentää auktoriteettiuskoa.. Tutkimuksen arviointitaito tuo myös
        riippumattomuutta tiedosta, jonka takana on
        taloudellinen tai muu intressi. Jokainen lääkäri
        tarvitsee tutkimuksen arviointiosaamista voidakseen
        hoitaa potilastaan parhaalla mahdollisella tavalla.

        Puuttuuko lääkäri Päivi Räsäseltä ammattikuntansa keskeisin taito, hänen ammatillisten näkemystensä perustuessa viime vuosituhannen vanhentuneisiin tutkimustuloksiin. Uutta tietoa on saatavilla kaikkien ulottuvilla, helposti. Myös lääkäri Räsäsen.

        Näyttöön perustuva lääketiede engl. Evidence-based Medicine (EBM) on viitekehys sille, kuinka kliinisiä tutkimuksia voitaisiin arvioida yhdenmukaisin, teoreettisesti perustelluin, systemaattisin ja kliinikon kannalta ymmärrettävin käsittein. Arvion perusteella tulee voida antaa käsitys kyseisen julkaisun antaman tiedon paikkansapitävyydestä ja yleistettävyydestä.


    • Anonyymi

      Valehtelet! Kyseisessä lehtiartikkelissa ei mainita sanallakaan Päivi Räsästä.

    • Anonyymi

      Kyllä on perkeleen hidasta epäjuutalaisten kohdalla!
      😁

    • Anonyymi

      Kristityt ovat lähimenneisyydessä vainonneet juutalaisia ja homoja, alistaneet naisia ja tehneet ties mitä "epäsopivaa" uskonsa nimissä. Naiset ja homot ovat tähtäimessä edelleen. Mitään ei ole siis opittu.

      Natsi-Saksassa oli kyllä kristittyjä, jotka irtisanoutuivat natsien vainotouhuista. Aikansa liberaaleja he. Uudesti syntyneiden vapaa suuntalaisten fundamentalistien tarina on synkempi kappale historiaa:

      https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/villehoikkala/148953-saksan-vapaakirkot-ja-adolf-hitler/

      Vainoja vastaan taisteleva Auschwitz-säätiö on huolissaan myös seksuaalivähemmistöjen syrjinnästä:

      https://yle.fi/uutiset/3-12289106

      • Kansanedustaja Räsäsen olisi syytä vierailla Puolassa tässä kauhujen ja käsimyksen muistopaikassa, joka toimi fasistien keskitys- ja tuhoamisleirikompleksina, Siellä murhattiin yli miljoona ihmistä, Nykyisin Auschwitz on musep ja Unescon maailmanperintökohde


      • Anonyymi
        Daavidinpasuuna kirjoitti:

        Kansanedustaja Räsäsen olisi syytä vierailla Puolassa tässä kauhujen ja käsimyksen muistopaikassa, joka toimi fasistien keskitys- ja tuhoamisleirikompleksina, Siellä murhattiin yli miljoona ihmistä, Nykyisin Auschwitz on musep ja Unescon maailmanperintökohde

        Hän ajattelisi tietysti, etteivät saksalaiset silloin olleet aito kristittyjä.
        😁


      • Anonyymi kirjoitti:

        Hän ajattelisi tietysti, etteivät saksalaiset silloin olleet aito kristittyjä.
        😁

        Aito-kristitty aidossa avioliitossa on niin käsittämätön deluusio ettei siihen kyennyt edes Jeesus Nasaretilainen. Mikä näitä hulluja riivaa?


      • Anonyymi
        Daavidinpasuuna kirjoitti:

        Aito-kristitty aidossa avioliitossa on niin käsittämätön deluusio ettei siihen kyennyt edes Jeesus Nasaretilainen. Mikä näitä hulluja riivaa?

        Yhdessä elokuvassa Jeesus oli perheellinen aviomies.
        Ehkä se lisätään Raamattuun tarvittaessa.
        Sellaista on duunattu moneen otteeseen Raamattua.
        Lisäyksiä ja väärennöksia Paavalin toimesta.

        😁


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Yhdessä elokuvassa Jeesus oli perheellinen aviomies.
        Ehkä se lisätään Raamattuun tarvittaessa.
        Sellaista on duunattu moneen otteeseen Raamattua.
        Lisäyksiä ja väärennöksia Paavalin toimesta.

        😁

        Muut Pyhät miehet niitä poistaneet ja lisänneet.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Yhdessä elokuvassa Jeesus oli perheellinen aviomies.
        Ehkä se lisätään Raamattuun tarvittaessa.
        Sellaista on duunattu moneen otteeseen Raamattua.
        Lisäyksiä ja väärennöksia Paavalin toimesta.

        😁

        Räsänen saa sinne Raamattuun lisättyä evankeliuminsa omasta elämästään inkartoituneena Jeesuksena, katsotaan vaan.


      • Anonyymi
        Daavidinpasuuna kirjoitti:

        Räsänen saa sinne Raamattuun lisättyä evankeliuminsa omasta elämästään inkartoituneena Jeesuksena, katsotaan vaan.

        Mielestäni se on Lilithin inkartoituma ilmiselvästi.
        😁


      • Anonyymi
        Daavidinpasuuna kirjoitti:

        Kansanedustaja Räsäsen olisi syytä vierailla Puolassa tässä kauhujen ja käsimyksen muistopaikassa, joka toimi fasistien keskitys- ja tuhoamisleirikompleksina, Siellä murhattiin yli miljoona ihmistä, Nykyisin Auschwitz on musep ja Unescon maailmanperintökohde

        Avoimen antisemitismisen kristinuskon kollektiivinen omatunto heräsi holokaustin jälkeen ja juutalaiset ovat nyt kristittyjen sylilapsia, varsinkin vapaa kirkollisten, joille Hitler oli jopa Messias ja juutalaisviha avointa. Takki on kääntynyt siis täysin.

        Seksuaalivähemmistöjä tuhottiin myös keskitysleireillä mutta aitouskovien taistelu heitä vastaan vaan jatkuu ja jopa samoin argumentein, mitä natsit käyttivät.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Avoimen antisemitismisen kristinuskon kollektiivinen omatunto heräsi holokaustin jälkeen ja juutalaiset ovat nyt kristittyjen sylilapsia, varsinkin vapaa kirkollisten, joille Hitler oli jopa Messias ja juutalaisviha avointa. Takki on kääntynyt siis täysin.

        Seksuaalivähemmistöjä tuhottiin myös keskitysleireillä mutta aitouskovien taistelu heitä vastaan vaan jatkuu ja jopa samoin argumentein, mitä natsit käyttivät.

        ”Avoimen antisemitismisen kristinuskon kollektiivinen omatunto heräsi holokaustin jälkeen ja juutalaiset ovat nyt kristittyjen sylilapsia, varsinkin vapaa kirkollisten…”

        Kyllä vain siinä kävi niin, että kristikunta heräsi ”krapulaan” toisen maailmansodan jälkeen. Valtaosa kristityistä ymmärsi tehneensä väärin ja pyysivät anteeksi. Mutta osa omaksui näkemykset, missä juutalaisten käännytyksellä kristityiksi on olennainen rooli. Näin he käänsivät takkinsa vain osittain – he eivät hyväksy juutalaisuutta uskontona!

        Nyt näiden ”vihollisisiin” on valittu juutalaisten sijaan homoseksuaalit ja liberaalit uskovat.


      • Anonyymi
        mummomuori kirjoitti:

        ”Avoimen antisemitismisen kristinuskon kollektiivinen omatunto heräsi holokaustin jälkeen ja juutalaiset ovat nyt kristittyjen sylilapsia, varsinkin vapaa kirkollisten…”

        Kyllä vain siinä kävi niin, että kristikunta heräsi ”krapulaan” toisen maailmansodan jälkeen. Valtaosa kristityistä ymmärsi tehneensä väärin ja pyysivät anteeksi. Mutta osa omaksui näkemykset, missä juutalaisten käännytyksellä kristityiksi on olennainen rooli. Näin he käänsivät takkinsa vain osittain – he eivät hyväksy juutalaisuutta uskontona!

        Nyt näiden ”vihollisisiin” on valittu juutalaisten sijaan homoseksuaalit ja liberaalit uskovat.

        Aina pitää löytyä syntipukki tai joku jota potkia.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Aina pitää löytyä syntipukki tai joku jota potkia.

        Ikävä kyllä etenkin fundamentalismiin liittyy olennaisena se, että on oltava joku vihollinen. Oli se sitten oikea tai keksitty, mutta ilman uhkan tuntua tämä suuntaus ei toimi.


    • Anonyymi

      Helluntailainen lakimies Ville Hoikkala:

      > Israel on myöntänyt 525 saksalaiselle ja 92 itävaltalaiselle
      arvonimen ”Vanhurskas kansakuntien joukossa” kiitokseksi työstä
      juutalaisten pelastamiseksi. Historian lähteissä ei ole mainintaa
      siitä, että näiden henkilöiden joukossa olisi ollut ainuttakaan
      vapaakirkkoihin kuulunutta saksalaista.

      • Anonyymi

        Vapaat suunnat ovat sitten osallistuneet runsain mitoin Israelin jälleenrakennukseen ja varsinkin rukoustukeen, sillä Jumalan tahto on että siunaamme Jerusalemia, Israelin pääkaupunkia.


      • Anonyymi

        "...näiden henkilöiden joukossa olisi ollut ainuttakaan
        vapaakirkkoihin kuulunutta saksalaista."

        Joo, tämä on käytäntö Israelissa ja juutalaisten keskuudessa ollut koko ajan 2000 vuotta, että eivät tunnusta Jeesukseen uskovia, koska juutalaiset eivät vielä tunnusta Jeesusta Messiaakseen.

        Viime aikoina kun Jeesukseen uskovat olemme niin rutosti, sekä aineellisen että henkisen avun turvin, auttaneet Israelia, niin ovat alkaneet suhtautua meihin myötämielisesti ja kiitollisuudella. Toivottavasti myös suhtautuminen Jeesukseen muuttuu pian myönteiseksi ja tunnustavat, että Jeesus on heidän Messiaansa joka tuleva oli. Amen


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "...näiden henkilöiden joukossa olisi ollut ainuttakaan
        vapaakirkkoihin kuulunutta saksalaista."

        Joo, tämä on käytäntö Israelissa ja juutalaisten keskuudessa ollut koko ajan 2000 vuotta, että eivät tunnusta Jeesukseen uskovia, koska juutalaiset eivät vielä tunnusta Jeesusta Messiaakseen.

        Viime aikoina kun Jeesukseen uskovat olemme niin rutosti, sekä aineellisen että henkisen avun turvin, auttaneet Israelia, niin ovat alkaneet suhtautua meihin myötämielisesti ja kiitollisuudella. Toivottavasti myös suhtautuminen Jeesukseen muuttuu pian myönteiseksi ja tunnustavat, että Jeesus on heidän Messiaansa joka tuleva oli. Amen

        Israelissahan laki kieltää kristinuskoon käännyttämisen. Motiivinne onkin ainoastaan päästä avustustyön varjolla evankelioimaan. Mutta eihän Israel edes mitään hätäapua tarvitse, antaisitte apunne sinne missä sitä todella tarvitaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vapaat suunnat ovat sitten osallistuneet runsain mitoin Israelin jälleenrakennukseen ja varsinkin rukoustukeen, sillä Jumalan tahto on että siunaamme Jerusalemia, Israelin pääkaupunkia.

        Natsi-Saksassa toimitte aivan toisin. 😆


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vapaat suunnat ovat sitten osallistuneet runsain mitoin Israelin jälleenrakennukseen ja varsinkin rukoustukeen, sillä Jumalan tahto on että siunaamme Jerusalemia, Israelin pääkaupunkia.

        Helluntailainen lakimies Ville Hoikkala:

        > Helluntaiseurakunnissa luovuttiin tavasta kohottaa kädet rukouksen
        ja ylistyksen aikana, koska se näytti veltosti tehdyltä
        Hitler-tervehdykseltä.

        > Helluntailainen Mülheimin seurakuntaliitto lisäsi
        1937 uskontunnustukseensa omasta aloitteestaan lauseen ”Juutalaisten
        poistaminen kansamme ja muiden kansojen keskuudesta on meille Jumalan
        tahdon ja ennalta määräämisen mukainen tehtävä”.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "...näiden henkilöiden joukossa olisi ollut ainuttakaan
        vapaakirkkoihin kuulunutta saksalaista."

        Joo, tämä on käytäntö Israelissa ja juutalaisten keskuudessa ollut koko ajan 2000 vuotta, että eivät tunnusta Jeesukseen uskovia, koska juutalaiset eivät vielä tunnusta Jeesusta Messiaakseen.

        Viime aikoina kun Jeesukseen uskovat olemme niin rutosti, sekä aineellisen että henkisen avun turvin, auttaneet Israelia, niin ovat alkaneet suhtautua meihin myötämielisesti ja kiitollisuudella. Toivottavasti myös suhtautuminen Jeesukseen muuttuu pian myönteiseksi ja tunnustavat, että Jeesus on heidän Messiaansa joka tuleva oli. Amen

        Israel ei suhtaudu myötämielisesti teihin helluntailaishörhöihin. Kyllä he tämän muistavat:

        "Helluntailainen Mülheimin seurakuntaliitto lisäsi
        1937 uskontunnustukseensa omasta aloitteestaan lauseen ”Juutalaisten
        poistaminen kansamme ja muiden kansojen keskuudesta on meille Jumalan
        tahdon ja ennalta määräämisen mukainen tehtävä”.

        Teidän "humaritaarinen" työ on vain kulissi, jotta pääsisitte käännyttämään juutalaisia lahkoonne, se kun on Israelin laissa kiellettyä, niin se pitää tehdä savuverhon turvin.

        Monille juutalaisille olette varmaan täysiä paskiaisia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Israel ei suhtaudu myötämielisesti teihin helluntailaishörhöihin. Kyllä he tämän muistavat:

        "Helluntailainen Mülheimin seurakuntaliitto lisäsi
        1937 uskontunnustukseensa omasta aloitteestaan lauseen ”Juutalaisten
        poistaminen kansamme ja muiden kansojen keskuudesta on meille Jumalan
        tahdon ja ennalta määräämisen mukainen tehtävä”.

        Teidän "humaritaarinen" työ on vain kulissi, jotta pääsisitte käännyttämään juutalaisia lahkoonne, se kun on Israelin laissa kiellettyä, niin se pitää tehdä savuverhon turvin.

        Monille juutalaisille olette varmaan täysiä paskiaisia.

        Vapaiden suuntien taustat huomioiden on irvokasta, että he pyrkivät käännyttämään juutalaisia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Israel ei suhtaudu myötämielisesti teihin helluntailaishörhöihin. Kyllä he tämän muistavat:

        "Helluntailainen Mülheimin seurakuntaliitto lisäsi
        1937 uskontunnustukseensa omasta aloitteestaan lauseen ”Juutalaisten
        poistaminen kansamme ja muiden kansojen keskuudesta on meille Jumalan
        tahdon ja ennalta määräämisen mukainen tehtävä”.

        Teidän "humaritaarinen" työ on vain kulissi, jotta pääsisitte käännyttämään juutalaisia lahkoonne, se kun on Israelin laissa kiellettyä, niin se pitää tehdä savuverhon turvin.

        Monille juutalaisille olette varmaan täysiä paskiaisia.

        Hah

        Eivät ole muistavinaan Lutherin Juutalaisista ja heidän valheistaan kirjaa, koska saavat mammonaa kristityiltä.
        😁


      • Anonyymi kirjoitti:

        Israelissahan laki kieltää kristinuskoon käännyttämisen. Motiivinne onkin ainoastaan päästä avustustyön varjolla evankelioimaan. Mutta eihän Israel edes mitään hätäapua tarvitse, antaisitte apunne sinne missä sitä todella tarvitaan.

        "Israelissahan laki kieltää kristinuskoon käännyttämisen. Motiivinne onkin ainoastaan päästä avustustyön varjolla evankelioimaan..."

        Tämä liittyy heidän uskomukseensa, jonka mukaan Jeesus palaa sitten, kun kaikki juutalaiset on käännytetty heidän uskostaan pois.


    • Anonyymi

      "Natsit vainosivat ja tuhosivat vuosina 1933-1945 kuusi miljoonaa ihmistä "

      Mistä ja missä ASIA yhteydessä on käytetty, jo ennen 1900 lukua, tätä maagista lukua,
      6 000 000 / kuusi miljoonaa?


      Koska ja missä se on ASIA yhteydessä?

    • Anonyymi

      "Muuten syntyy vahva yhtymäkohta ja mielikuva", ottamastasi, DAAVIDIN tähdestä!

      Mistä Daavidin tähti on peräisin ja mitä Jumala, Mooseksen aikana siitä sanoi!

      eli saatanan merkki, polttaa lapsia molokille!
      se on daavidin tähden sisäinen olemus Jumalan ilmoittoituksella!

      https://www.gotquestions.org/star-of-Rephan.html
      Apostolien teot!
      "What is the star of Remphan mentioned in Acts 7:43?"

      https://duckduckgo.com/?t=ffcm&q=Remphan&iax=images&ia=images
      Itki ja valita!

      https://live.jewishexpert.com/god-el
      Juutalaisuuden "pyhäkkö"!

      https://beyondthepoles.com/?p=168
      ja monta tutkittavaa tapausta!

      https://scripturetruthministries.com/2018/03/21/star-of-david-or-star-of-remphan/
      STAR OF DAVID OR STAR OF REMPHAN?

      Itke ja valita!

      https://tokentube.net/v/3570326650/-Star-of-David--is-not-Bible--it-s-the-Star-of-Remphan---Moloch
      "Star of David" is not Bible, it's the Star of Remphan - Moloch

      Itke ja valita!

      Joten:
      "Muuten syntyy vahva yhtymäkohta ja mielikuva"

      1. Moos. 3:
      11 Ja hän sanoi: "Kuka sinulle ilmoitti, että olet alasti? Etkö syönyt siitä puusta, josta minä kielsin sinua syömästä?"

      Jumala ei "sitä" ilmoittanut eli tehnyt!

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    • Anonyymi

      ja sitten keitän lisää kahvia!

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    • Anonyymi

      "Saksan silloinen protestanttinen kirkko oli 1930-luvulta alkaen täynnä natsimyönteisiä kristittyjä, jotka komppasivat Hitlerin julmaa hallintoa"

      Mitä ARVELET, mikä oli eräs suurin ja "ensimmäinen" seikka mitä, aatu vastusti?
      olisko pankki valta eli sen ajan eliitti, johon koko kansa, lue Kanada/Ottava, Freedom convyo ja Davosin hanke!

      eli mitä aatu ja kansa vastusti? kuka omisti pankit ja rahat ja oli vallassa?


      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      • Anonyymi

        Oli niitä Suomessakin mutta koska täällä on eliitissä juutalaisia, se ei ollut yhtä vakavaa.
        😁


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oli niitä Suomessakin mutta koska täällä on eliitissä juutalaisia, se ei ollut yhtä vakavaa.
        😁

        se onko he, juutalaiset OIKEITA, Aabrahamin ja Iisakin ja Jaakobi ja vielä Efraimin jälkeläisiä, on epäselvää.

        Juutalaiset tutkijat ovt osin sitä mieltä että, "kasakoista" ja siltä suunnalta tulleet KÄÄNNYNNÄISET ovat, nyt olevista juutalaisista, noin 80% eli
        se 20 on sitten ne 10 kadonnutta heimoa!

        eli
        nyt olevat juutalaiset ovat muslimien ja muiden jälkeläisiä, noin 80% osalta!
        suurelta osin, venäjä, ja sen alus maiden, myös Suomen ja sitten enlannin, sekä jenkkien että saksan, että ranskan.

        ja mieti ja tutki, jiddiks kieltä!

        joten, on Kirjoittettu:
        valhe juutalaisia sekä vielä saatanan synägooka, eik kirkko tahi moskeija, on niin pahojen pesä, ilmestyskirjan mukaan!

        Jeesuksen sanojen mukaan: isästä saatanasta!
        Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        se onko he, juutalaiset OIKEITA, Aabrahamin ja Iisakin ja Jaakobi ja vielä Efraimin jälkeläisiä, on epäselvää.

        Juutalaiset tutkijat ovt osin sitä mieltä että, "kasakoista" ja siltä suunnalta tulleet KÄÄNNYNNÄISET ovat, nyt olevista juutalaisista, noin 80% eli
        se 20 on sitten ne 10 kadonnutta heimoa!

        eli
        nyt olevat juutalaiset ovat muslimien ja muiden jälkeläisiä, noin 80% osalta!
        suurelta osin, venäjä, ja sen alus maiden, myös Suomen ja sitten enlannin, sekä jenkkien että saksan, että ranskan.

        ja mieti ja tutki, jiddiks kieltä!

        joten, on Kirjoittettu:
        valhe juutalaisia sekä vielä saatanan synägooka, eik kirkko tahi moskeija, on niin pahojen pesä, ilmestyskirjan mukaan!

        Jeesuksen sanojen mukaan: isästä saatanasta!
        Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

        Tarkoitat arabien jälkeläisiä?
        Muslimit eivät ole mikään heimo.
        😁


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tarkoitat arabien jälkeläisiä?
        Muslimit eivät ole mikään heimo.
        😁

        Totta :)
        esim Intia pohjois-osissa mikä lie, lähellä Pakistania ja sitten Kasmiria sekä mitä siellä on,
        heistä, arabit mahdollisesti osa jopa Ismalelin jälkeläisiä ja sitten arabeista, ne jotka tunnustavat muslim uskoa.
        joten nyky "juutalaiset", sotivat kaikkia vastaan, jopa omia isäiä, keitä lie!

        Tähän ei ole, Suomen, Messiaaniset juutalaiset eli, mukamas, Abrahamin jälkeläiset, kyenneet mitään sanoa.

        ja viimeisin, mitä eivät millään voi kumota on Palotien, tutkimukset Suomalaisten ja täällä olevien ulkomaalaisten ja muukalaisten keenit!

        Ihmeteltävää on ettei, "oikea oppinen" juutalainen" tahdo tieteellistä todistusta omista isistä !


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Totta :)
        esim Intia pohjois-osissa mikä lie, lähellä Pakistania ja sitten Kasmiria sekä mitä siellä on,
        heistä, arabit mahdollisesti osa jopa Ismalelin jälkeläisiä ja sitten arabeista, ne jotka tunnustavat muslim uskoa.
        joten nyky "juutalaiset", sotivat kaikkia vastaan, jopa omia isäiä, keitä lie!

        Tähän ei ole, Suomen, Messiaaniset juutalaiset eli, mukamas, Abrahamin jälkeläiset, kyenneet mitään sanoa.

        ja viimeisin, mitä eivät millään voi kumota on Palotien, tutkimukset Suomalaisten ja täällä olevien ulkomaalaisten ja muukalaisten keenit!

        Ihmeteltävää on ettei, "oikea oppinen" juutalainen" tahdo tieteellistä todistusta omista isistä !

        Geeneistä voitaisiin tutkia tosiasiat.
        Kai se on jo tutkittu?
        😁


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1555
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      172
      1243
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      104
      1080
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      987
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      86
      910
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      67
      829
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      44
      815
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      60
      754
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      743
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      738
    Aihe