Niinpä niin...

Anonyymi

Kyllähän Jumalan laki on ihmisten parhaaksi. Ei saa varastaa, ei tehdä huorin, ei antaa väärrää todistusta...

Onhan Jumalan lailla hyvä tarkoitus aina. Kyseessä on samanlainen ajatus kuin liikennelailla. Nopeusrajoitus on kaikille yhteinen ja turvaksi kaikille. Pakollinen pysähtyminen eli STOP on suuren vaaran ehkäisemistä. Samoin ohituskielto, suojatiet...

Entäpä Jumalan laki ? Samalla tavalla kapinoidaan sitä vastaan, vaikka se on kaikkien meidän parhaaksi.

Onko Räsänen kiusannut ihmisiä ? Katsotaan.

Itse olen työssäni joutunut tekemisiin monenlaisten ongelmien kanssa painivien ihmisten kanssa. Yksi ryhmä on heteroseksuaalisuudesta poikkenneet.

Itse en pidä näitä ryhmäjakoja (gay, bi,trans...) edes puhtaina ja oikeina. Katson että ne luo jopa vääriä käsityksiä seksuaalisuudesta ja sen suunnista. Puhutaan ikäänkuin olisi pelkkää geeniperimää syntyä muuksi kuin heteroksi. Katsotaan että geenit määrää. Eli jos olisi homo kohdussa niin on homo kohdun ulkopuolella. Lesbot samoin. Tällainen kapea-alainen mielikuva on liikeellä. Mutta identtisillä kaksosilla tehdyt tutkimukset osoittaa, ettei geeniväittämällä ole perää.

Kun ruvetaan puhumaan muistakin seksuaalisuuteen liittyvistä asioista, kuin näistä homo, bi... niin ääni muuttuu helposti "kellossa"; niilläkin jotka ovat intohimoisia puhumaan seksuaalisen suvaitsevaisuuden puolesta.

Jos joku haluaakin seksiä eläimen kanssa? Entäpä jos joku sanoo olevansa lesbo ja haluaa seksiä nimenomaan narttukoiran kanssa ? Uusi asiako Suomessa. Ei. Sillä vastikään (n. 3v sitten) mies Suomessa nai sikaa. Ja muistan aikoinaan nähneeni TV:ssä filmin, missä amerikkalaisia eläinseksin harjoittajia haastateltiin. Koiran kanssa enimmäkseen olivat/olivat oleet.

Entäpä kun tuo rakkaus-sana on ikäänkuin varma sinetti, että ei ole kyse mistään luonnottomuudesta edes eläinseksissä. Muistan kuinka eläiseksiä harrastava nainen piti koirakultaansa kainalossa TV-ohjelmassa. Ja vakuutti rakastavansa syvästi koiraansa.

Kuva, että suvaitsevaisuus olisi eri seksuaalisuuntien välillä varmaa ei ole totta. Eräskin gay vihaa transsuja. Ja heteroja hän pitää turhanpäiväisinä.

Nykyään voi varmaankin joku eläinseksiä harrastava syyttää "kiihottamisesta kansanryhmä vastaan" niitä jotka eivät hyväksy heitä ihmisinä ja pidä seksuaalisuuntaansa luonnollisena . Eli näin suvaitsevaisuuden puolestapuhuja voi törmätä oman aatteensa kanssa pahan kerran. Aate vastaan sen puolestapuhuja.

Haluan näillä räikeillä tosiasioilla ja esimerkillä sanoa, että kaikilla suvaitsijoillakin on raja, jonka ylimenemistä hän ei enää ymmärrä. Jopa seksuaalivapauden puolestapuhujakin on oman seksuaaliaidan sisällä.

Otetaan esimerkiksi pedofilia. Se on tietyn ikärajan alittaminen seksuaalisesti. Pedofiliaa siis. Tiesitkö, että....yksi EU-maan puolue (valitettavasti en muista sen puolueen nimeä) ajaa asiaa, jolla ikäraja poistettaisiin kokonaan. Olisiko sinusta oikein sallia vapaus, jossa ei ikä olisi enää arvo vaan este ?

Otan esiin tässä ikärajassa homoseksuaalisuuden. Otan esiin yhden miehen, joka ovat kertonut kuinka hänen homoseksuaalisuutensa alkoi. Annan hänelle nimen Pera. Pera syntyi hyvin riitaisaan perheeseen. Isänsä oli alkoholisti, väkivaltaa, yksinäisyyttä, hyljätyksi tulemista... Vastuu perheestä hänellä jo 12 vuotiaana. Hän kaipasi tietenkin hyvää luotettavaa seuraa ja ystävää. Mutta kuinka ollakaan hän joutui jo alaikäisenä seksuaaliseksi kohteeksi. Homopedofilian uhriksi.

Elämänsä alamäki alkoi väärinkäytön vuoksi. Hän ei ikinä ole tähän mennessä (n. 60v) kokenut mitään luonnollista ja tervettä suhdetta naiseen. Suhde äitiinsä oli ollut kylmä, tunteeton. Hän oli ikänsä ollut homouden parissa. Mutta taistelee edelleen kuitenkin homouden puolesta ja on sen kannattaja vaikka yhtään onnellista suhdette mieheen hänellä ei ole ollut. Pelkkiä pano/pakoon suhteita. Toisen miehen iällä ei väliä. Jos mies on aviossa oleva, niin silläkään ei ole väliä. Hän ei viis veisaa toisen suhteista. Jos mies on ukm niin ei haitaa, vaikka avioliitto hajoaisi.

Päivä Räsänen puhuu kansan parasta. Valtakunnan syyttäjän oma tytär on lesbo. Siksikö asia on hänelle niin kipeä ?

0

563

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Baaritappelu

        Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
        Kokkola
        68
        6783
      2. Tappo Kokkolassa

        Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
        Kokkola
        28
        4400
      3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

        Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
        Sinkut
        272
        2813
      4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

        Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
        Kokkola
        26
        2100
      5. MAKEN REMPAT

        Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
        Suomussalmi
        31
        1663
      6. Mitä ihmettä

        Kaipaat hänessä
        Ikävä
        97
        1447
      7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

        5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
        Ähtäri
        55
        1151
      8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

        Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
        Hindulaisuus
        305
        1135
      9. Välillä käy mielessä

        olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
        Ikävä
        78
        1124
      10. Mulla on kyllä

        Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
        Ikävä
        39
        1091
      Aihe