Miksi omaiset eivät halua uskoa rokotekuolemaan?

Anonyymi

Pienessä kylässämme ei ollut kuollut aivohalvaukseen ketään yli kahteenkymmeneen vuoteen. Heti kun vanhuksia alettiin rokottamaan, sai hyväkuntoinen itsenäisesti asuva vähän yli 70-vuotias aivohalvauksen pari viikkoa toisen piikin jälkeen ja kuoli muutaman viikon kooman jälkeen. Omaiset olivat heti sitä mieltä, ettei voinut johtua rokotteesta. Tapaus ei päätynyt Fimealle, eikä siitä ole tehty tutkimusta, saattoiko rokote aiheuttaa kuoleman. Kuitenkin todennäköisyys rokotekuolemalle on paljon yli 95 %. Ihmisellä ei oltu aiemmin todettu mitään aivoperäisiä vaivoja, ei edes huimausta ja hän oli harvinaisen pirteä ja toimelias ikäisekseen.

Paljonkohan vanhuksia on kuollut pian toisen rokotteen jälkeen siten, että omaiset ovat kiistäneet rokotteen mahdollisuuden kuoleman aiheuttajaksi, jolloin ei ole edes yritetty tutkia, oliko syy rokotteessa? Tuntuu uskomattomalta, etteivät täysin yllättäen pian rokotteen jälkeen kuolleen ikäihmisen läheiset halua edes tutkittavasi rokotteen mahdollista syy-yhteyttä kuolemaan.

37

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      70 ikäinen ei ole vanhus. Itse 55 ja paneskelen 70 ikäisen kanssa.

      • Anonyymi

        Ja liittyy asiaan?


    • Anonyymi

      Läheiseni sai 3. Piikin tuossa ennen joulua, eilen lähti henki sairaskohtaukseen. Ikää toki 83v mutta kumma sattuma kun muuten ollut hyvinkin pirteä. Tänään oli lääkäri soitellut että turha tehdä ruumiinavausta kun selkeä veritulppa...herää kysymys miksi näin nopeasti tuli asiasta ilmo? Eikö haluta nähdä mikä vahinko on esim keuhkoissa, sydämessä jne? Menehtyneen puoliso myös sairaalassa, joutui joulukuun alussa, pian 3. Piikin jälkeen, rytmihäiriöitä ja henki ei kulje...sairaalassa makaa edelleen eikä kuntoon enää tule, kuolemaa odotellssa.

      Herättää kyllä vähän ajatuksia, sattumaa vai mitä?

      • Anonyymi

        Älä viitsi keksiä noita satuja, olet jo niin turha ja älyvapaa hönö.


      • Anonyymi

        Kotona kuolleille ja äkillisesti kuolleille tehdään aina ruumiinavaus. Siihen ei voi omaiset vaikuttaa.


    • Anonyymi

      Nämä ihmiset katsovat vain medioiden pjaskapuheita (yle, mtv, is , il, sanomalehdet) ja uskovat kuin jumalan sanaan näitä valheita.

      Mediatkin saavat rahansa tuosta "uutisoinnista".

      • Anonyymi

        Ja täältä saa sen oikean faktan ja tiedon ja tietenkin MV-lehdestä lisää.


    • Anonyymi

      Sama täällä.pieni kunta monta vanhusta kuollut koteihinsa.olleet muuten terveitä ja pärjänneet itse .voiko tätä pitää normaalina.ei voi.liian paljon sattumia

      • Anonyymi

        Siis, elämässä EI OLE SATTUMIA. On vain tapahtumia, jotka tapahtuvat jostain syystä. Mutta sellaista, kuin sattuma, ei ole.


      • Anonyymi

        Opettele kirjoittamaan, muuten juttusi ei ole mitenkään uskottavia.
        Vai oletko ovela ja kirjoittelet noita satuja eri tyylillä? Noissa on vaan se heikko puoli ettei niitä ota kukaan tosissaan.


    • Anonyymi

      Onhan todella kumma kun vanhat ihmiset sairastuvat ja kuolevat. Itse tiedän niin monia aivo/ sydänifarkteihin kuolleita kaiken ikäisiä , nuorin alle 40, esimieheni, jo ennen vuotta 2020.
      Ei tarvitse toki uskoa, eihän se ilman rokotusta olisi ollut mahdollista.

    • Anonyymi

      "Ne perintörahat kuumottavat,siispä avitetaan viikatemiestä pikkasen"!!!

    • Anonyymi

      Ehdottomasti kannattaisi epäillä rokotehaittaa noin lähellä rokotusta!
      Niinhän ne kaikki viruslöydönkin kanssa kuolleetkin tilastoidaan koronakuolemiksi!

      • Anonyymi

        Fimea sanoo, että ei ole rokotehaittoja! 😂
        Pfizer maksaa ja on samaa mieltä! 🤣


    • Anonyymi

      Minäkin muistan ja tiedänkin monia kuolleita ennen koronaakin. Ja onhan rokotteilla ja lääkkeillä aina sivuvaikutuksia, lukekaa vaikka minkä tahansa reseptilääkkeen tuoteseloste!

      Rokotteeto koronaa vastaan ovat turvallisia, niissä ei ole mitään viruksen osaa tms vain se koodi vasta-aineelle. Niitten teho vaan ei kestä. Silti ovat saaneet rokotetut välttämään vaikeita tautimuotoja että hoitopaikkoja on riittänyt niille muille.

      • Anonyymi

        Hoitopaikkoja riittää, kun alta kuolee pois neulatyynyjä riittävästi.


    • Anonyymi

      vanhusten kunto ei kestä rokotusta, miksi yleensä heitä rokotetaan kun pysyvät muutenkin sisä tiloissa pää asijalisesti,

    • Anonyymi

      Syyn ja seauksen osoittaminen ei aina ole niin yksinkertaista. Henkilö syö aamlla kaurapuuroa ja kuolee päivällä sydänkohtaukseen. Aiheuttiko kaurapuro kuoleman?

      • Anonyymi

        Henkilö ottaa aamulla koronapiikin ja kuolee iltapäivällä sydänkohtaukseen. Aiheuttiko koronapiikki koleman?


    • Eihän sitä valtauskontoa sovi kyseenalaistaa , mitä naapurikin ajattelisi moisesta 😅
      Kannattaa vaan nyökkäillä niin ei erotu laumasta 👍😉

      • Anonyymi

        rokotteisiin pitäisi laittaa ikä katto,


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        rokotteisiin pitäisi laittaa ikä katto,

        Ikäkatto piikitetyille tullee vuoden parin päästä piikistä. Todella pirullisen nerokasta kehitellä kansanmurhatapa, joka vaikuttaa näin hitaasti ja vaikuttaa näin luonnolliselta. Nyt kun vielä saisi netin ja puhelinyhteydet poikki, niin olisi helpompi pakottaa piikille loputkin.


    • Anonyymi

      Lääkärit arvioivat kuolinsyyn ja tekevät ilmoituksen, jos on tarvetta.

      Eli eiköhän tuossakin tapauksessa syy ole muu kuin se rokote.

    • Anonyymi

      Koska omaiset ovat järkeviä, eivätkä typeriä vouhottajia kuten sinä.

      "Aivoverenkiertohäiriöihin sairastuneita on Suomessa vuonna 2015 arvioitu olleen noin 100 000. Aivoinfarktin saa vuosittain noin 18 000 suomalaista ja aivoverenvuodon noin 1 800 suomalaista. Noin 2 500 henkilöllä aivoinfarkti uusiutuu vuoden sisällä. Ohimenevän aivoverenkiertohäiriön (TIA) saa noin 5 000 henkilöä. Yhteensä vuosittain 25 000 suomalaista sairastaa aivoverenkiertohäiriön eli joka päivä 68 henkilöä. Aivoverenkiertohäiriöihin menehtyy vuosittain Suomessa noin 4 500 henkilöä. AVH on kolmanneksi yleisin kuolinsyy."

      • Anonyymi

        4500 aivoinfarktiin kuollutta vuodessa, siis noin 10 joka ikinen päivä vuoden ympäri. Tämä siis kauan ennen kuin oli mitään koronarokotetta. Miten se on mahdollista? Eihän kukaan voi kuolla muuhun kuin koronarokotteeseen?


    • Anonyymi

      Joo omaa järkeä kannattaa käyttää. Ja jokaisella on oikeus mielipiteeseen. Mielipiteitähän kaikki asiat tahtoo yleensä olla. Kait te sen ootte jo huomannu. Aikaturha vääntää kaikista asioista ja kuvitella olevansa oikeassa.semmone ihminen ei ole vielä elämää nähny paljoa.

    • Anonyymi

      Kaheli trollaaja tekee näitä hulluja aloituksiaan urakkatahdilla.

    • Anonyymi

      Olihan taas yksi tyhmempiä aloituksia mitä keksiä voi. Kun ei ole ennen ollut, niin ei voi koskaan tulla. Mahtavaa logiikkaa ja älyä.

    • Anonyymi

      Aloittaja ei ymmärrä todennäköisyyksistäkään yhtään mitään, tietenkään. Eihän häiriintynyt salaliittovouhottaja mistään mitään ymmärrä.

      Mitä pidempi aika on siitä että kylän ikääntyvässä väestössä on viimeksi ollut aivoinfarktitapaus, sitä suuremmalla todennäköisyydellä sellainen pian tapahtuu, etenkin kun tiedetään että aivoinfarktin saa vuosittain noin 18 000 suomalaista ja että se on kolmanneksi yleisin kuolinsyy, varsinkin iäkkäimmillä.

    • Anonyymi

      "Kaheli trollaaja tekee näitä hulluja aloituksiaan urakkatahdilla"

      Saattaa olla rokotevastaisessa new age psykoosissa.

    • Anonyymi

      Koska se ei todellakaan pidä paikkaansa.

    • Anonyymi

      Lääkefirmat ovat varmistaneet selustansa vaatimalla jo alusta alkaen koronrokotuksien haitoille vastuuvapauden. Aivan kuten ilmaston lämpenemisestä saatiin pandemiasta aikaan suorastaan joukkohysteria, jossa ihmiset säntäsivät ottamaan piikkejä. Mikä sen parempi ajaa laumaa tiettyyn, haluttuun asiaan kuin aiheuttaa mahdollisimman paljon hyvteriaa ja pelkoa jopa kuolemasta. Kriittisesti asiaan suhtautuvien suut on haluttu sulkea ja suorastaan pakottaa piikille alkamalla rajoittaa elämää eri tavoin, myös painostamalla ja eväämällä pääsyä tiettyihin paikkoihin.
      Vaikka rokote todennäköisesti suojaa taudin vakavammalta muodolta se ei takaa etteikö tautia sairastaisi jopa vakavasti myös rokotettu. Viruksella on taipumus muuntautua ja rokotteen teho häviää. Ehkä tuttavasi sukulaiset eivät halua tietää totuutta, jos siinä tulisi rokotehaitta esiin se voisi olla liian pelottava vaihtoehto. Ihminen on sikäli outo "eläin", että mielummin sulkee silmänsä mahdollisesti itseäkin koskevilta ongelmilta kuin myöntää niiden olemassaolon. Sanottakoon, että itse, rokottamattomana olen yksi niistä harvoista työpaikallani, jotka ovat pysyneet terveenä.

    • Anonyymi

      Miksi kukaan ei kerro rokotteen sisältöä? Miksi sitä ei tutkita Suomessa?
      Miksi se on laittettu salaiseksi 75v.?
      Kukaan rokotetutte ei silloin ole sitä sisältöä lukemassa.

      _ystäväni kuoli 3.n rokotteen jälkee,vaikka kannusti ottamaan ko.rokotteet_

    • Anonyymi

      Paljon tulee vainajia nyt.
      Sitä monet ihmettelevät ääneen.

    • Anonyymi

      Niin no, johan tuo olikin aika jonkun kuolla aivohalvaukseen. Aivan jo tilastollisestikin. Muutenhan kylänne kuolintilastot eivät olisi lähelläkään keskivertoa.

    Ketjusta on poistettu 15 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      370
      8394
    2. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      58
      2344
    3. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      34
      1712
    4. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      27
      1569
    5. IS Viikonloppu 29.-30.6.2024

      Melko hyvä 3- -tasoiseksi merkitty Kovis Jari Keräseltä. Pääkuvan merkitys on varsin vähäinen rajoittuen alakulman aukio
      Sanaristikot
      81
      1324
    6. Kysymystä pukkaa

      Mitä aiot tehdä kun näet hänet seuraavan kerran? Vai oletko kuin ei mitään....
      Ikävä
      120
      1312
    7. Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia.

      Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia. Kristilliset ääriainekset pelottelevat ihmisiä edelleen IKUISELLA hel
      Hindulaisuus
      353
      1154
    8. Suviseurat

      Kamala onnettomuus tapahtunut subiseuroissa
      Hyrynsalmi
      16
      1025
    9. Tässä viimeinen mahdollisuutesi nainen

      Kysyä tai sanoa minulle, jos jotain jäi vuosien takaisista. Sen verran meillä oli kuitenkin jotain, että välillä mietin
      Ikävä
      54
      1002
    10. Kuvaile kaivattuasi kolmella

      Emojilla. Oma vastaus 💨🚮💣
      Ikävä
      112
      941
    Aihe