Orgasmiin tähtäävä hieronta

Eroottinenkin hieronta voi olla nautintoa ilman orgasmia, mutta parhaimmillaan päättyy tajunnanräjäyttävään kokonaisvaltaiseen orgasmiin. Miltä seuraava kuulostaa?

Olimme kohdanneet somessa, vaihtaneet ajatuksia, tuntemuksia ja mielihaluja. Se oli tuonut minut eteiseesi. Olisimme voineet tavata hotellihuoneessa, mutta koit asuntosi tunnelmallisemmaksi ja intiimimmäksi. Olit ilmaissut kaipauksen kiireettömään ja nautinnolliseen eroottiseen hierontaan. Minä puolestani koen nautintoa, kun näen ja tunnen toisen nauttivan. Lisäksi olen taitava tuottamaan, mielihyvää kosketuksella, hyväilyllä, hieronnalla, ja muillakin tavoin...Nyt halusit hierontaa ja sitä lupasin antaa. Sait vaihtoehdoiksi asteikon 1-6:
1. Eroottinen kokovartalohieronta ilman loppuhuipennusta, vain rentouttavaa raukeaa hyvänolon tunnetta, mikä jättää mukavan poltteen. Minulla alushousut jalassa.
2. Kuten 1, lisäksi päättyen sormilla tuotettuun pitkään ja nautinnolliseen laukeamiseen. Hieron halutessasi myös ilman vaatteita.
3. Kuten 2, lisäksi huulet ja kieli mukana, tajunnanräjäyttävä orgasmi nuolemalla pitkään ja piinaavasti....
4. Kuten 3, lisäksi hieronnassa mukana myös koko vartaloni, ilman penetraatiota.
5. Kuten 4, lisäksi saat sopivissa kohdissa tuntea minut sisälläsi. Edelleen suullinen lopetus.
6. Täysin vapaavalintainen, kiihkeä, intohimoinen ja villi.
Saat itse valita otatko aktiivisen vai passiivisen nautiskelijan roolin. Voit muuttaa toiveitasi hieronnan aikan. Luottamus on ehdoton, ei tapahdu mitään mitä et halua tai mikä ei tunnu hyvältä. Tärkeää on, että sinä nautit ja minä näen, kuulen ja tunnen sinun nauttivan. Kaikki tähtää siihen.
Halusit lähteä vaihtoehdosta yksi ja katsoa sitten mihin se johtaa.

Seison siis eteisessäsi, ripustan takkini naulaan ja riisun kengät jalasta. Katselet minua tarkkaavaisesti. Näen poskillesi kohonneen lievän punan, mikä kertoo odotuksesta ja sisälläsi liikkuvista mielikuvista. Olet pukeutunut vain kylpytakkiin, kuten olimme sopineet. Johdatat minut makuuhuoneeseen, mihin olet sytyttänyt toiveeni mukaisesti kynttilöitä luomaan tunnelmaa. Olin kysynyt sinulta aiemmin, haluatko keskittyä tuntoaistilla nauttimiseen, mikä korostuu silmät näkemättömänä vai nautitko ja kiihotutko siitä, että näet mitä tapahtuu. Halusit tällä ensimmäisellä kerralla kokea hieronnan tuntien erityisesti hyväilyn ja kosketuksen. Niinpä otan varaamasi liinan ja peitän silmäsi. Pyydän sinua riisumaan yltäni paidan, housut ja sukat. Käännän sinut ympäri ja avaan kylpytakkisi, annan sen pudota maahan. Sivelen höyhenenkevyesti käsilläni niskaasi, selkääsi, pakaroitasi ja takareisiäsi. Astun vähän lähemmäksi niin, että tunnet rintalihakseni selkääsi vasten. Jatkan kevyttä hyväilyä etureisilläsi, tunnet sormieni kulkeutuvan ylemmäksi tuskin häpykummullesi jalkoväliäsi vain aivan aavistuksen hipaisten. Käteni jatkavat matkaa ylemmäksi, ne kohtaavat halusta kovana törröttävät nännisi. Kuulen sinun huokaavan hiljaa, kun siirrän käteni pois.

Ohjaan sinut sängylle, mihin olet varannut ohjeeni mukaan muutaman kylpypyyhkeen. Niiden tarkoitus on pitää vartalosi lämpimänä niiltä osin, mitkä vielä odottavat vuoroaan. Istun sängyn päätyyn ja pyydän sinua ottamaan mukavan asennon niin, että nojaat ylävartalosi syliini pääsi rintaani vasten. Peitän jalkasi ja ylävartalosi pyyhkeillä, vaikka mieluusti olisin katsonutkin alastonta vartaloasi sylissäni. En kuitenkaan halua, että sinulle tulee kylmä (vaikka olisin voinut pyytää ennakkoon lisäämään huoneeseen enemmän lämpöä...miten ajattelematonta..).
Aloitan hieromalla päänahkaasi, niskaasi, korviasi ja sivelemällä kasvojasi. Käytän tähän reilusti aikaa. Sinä tunnet mielihyvän ja lämmön leviävän vähitellen koko kehoon. Jatkan käsivarsiesi kanssa. Otan ne molemminpuolin kämmeniini peukalot sisälle päin ja vedän käsiäni edestakaisin. Otan sormesi yksitellen nyrkkini sisään, pyöritän kevyesti ja vetelen ulospäin.
Jossain vaiheessa käännän sinut selälleen ja asetan tyynyn lantiosi alle. Peitän jalkasi edelleen pyyhkeellä, otan käteeni hierontaöljyä ja aloitan hartioistasi ja yläselästäsi...
Jos haluat kuulla, miten hieronta jatkuu, tai ehkä haluat kokea sen, ota rohkeasti yhteyttä...

10

2323

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jo viikon olen odottanut sinun kertovan jatkoa, että pääsen kuvittelemaan mitä kaikkea hyvää minulle käsilläsi teet. Jännittää pysyvätkö nuo alushousut jalassasi. Jatka kiltti joohan.

      • Tämä jatko on siis kohtaan 1, eli ” Eroottinen kokovartalohieronta ilman loppuhuipennusta, vain rentouttavaa raukeaa hyvänolon tunnetta, mikä jättää mukavan poltteen. Minulla alushousut jalassa.” Alushousut pysyvät jalassa, ellet halua jatkaa johonkin muuhun kohtaan😉.
        Jatkoa, tässä julkisesti suppeammin, ja jos joku haluat enemmän, niin ota yhteyttä meilitse, ehkä saat minulta juuri sinua kiihottavan ja miellyttävän hierontakuvauksen, ja kenties, jos siltä molemmista tuntuu, myös kokemuksen:
        Tunnet lämpimän öljyn valuvan käsistäni pitkin selkärankaasi. Annan tarkoituksellisesti öljyn valua hitaasti alaspäin ja tunnen sinun värähtävän, kun se saavuttaa peppuvakosi. Vahvat ja määrätietoiset käteni hierovat öljyä niskaasi ja hartioihisi rentouttaen lihaksiasi ja saaden aikaan vahvan mielihyvän tunteen. Jatkan alaspäin pitkin selkääsi ja lopetan hieromisen pakaroittesi yläpuolelle. Haluan kuitenkin jatkaa vielä hetken lantiosi ja vyötärösi sivuilla molemmin puolin. Vastaat lantiosi liikkeellä ja hiljaisella hyrinällä.
        Palaan hetkeksi vielä käsiisi. Otan sormesi ja kämmenesi omiin käsiini, vastaat sormillasi siten, että molemmat tunnemme niiden rakastelevan keskenään. Se tekee minut kovaksi, mutta lupauksen mukaan pidän alushousut jalassa.
        Levitän jalkasi levälleen, niin että näen kosteudesta kiiltävän pillusi herkullisena ja houkuttelevana.
        Seuraavaksi käsittelen pohkeesi ja reitesi, pitkään ja ilman mitään kiirettä, erityisesti vietän aikaa sisäreisiesi kanssa mitä lähemmäksi tulen jalkoväliäsi. Sormeni pyyhkäisevät molemminpuolin häpyhuuliasi jatkaessani kohti pakaroitasi. En malta olla ottamatta niitä hetkeksi sormieni väliin ja pyörittelevän niitä sormissani. Mieli tekisi siirtyä kohti kutsuvaa pilluasi, siirryn kuitenkin pakaroillesi. Asetun sivuttain ja otan pakarasi vuorotellen kahden käteni käsittelyyn ja välillä tunnet sormeni liikkeen hipaisevan myös peppuvakoasi…Jatkuuko?


      • Tuollaisia ääliömäisiä ja turhia kommentoijia näyttää täällä valitettavasti riittävän. Ehkä sinäkin voisi oppia jotain siitä, miten naiselle tuotetaan mahdollisimman paljon mielihyvää. En todellakaan ole mikään peräkammarin poika ja voin siten puhua kokemuksesta.


    • Haluaisin jatkavan kohdalla 3

      • Pyynnöstäsi jatkan kohdalla kolme, ja keskityn nyt erityisesti huulten ja kielen mukana oloon. Kädet ja sormet jatkavat omaa tehtäväänsä siihen tapaan mitä edellä kuvasin…
        Tunnet sormeni hierovan päälakeasi ja kulkevan kohti korvia. Otan korvanlehtesi sormieni väliin ja pyöritän niitä kevyesti hieroen ja jatkan kohti niskaasi ja kaulaasi.
        Painan pääni pääsi vierelle, tunnet lämpimän hengitykseni, tartun huulillani korvan lehdestäsi ja imen sitä hellästi. Kieleni tunnustelee korvaasi ja liikkuu sen ympärillä. Molemmat korvasi saavat saman käsittelyn. Samalla kun käteni ottavat hartiasi lempeään mutta määrätietoiseen käsittelyyn, huuleni ja kieleni jatkavat niskaasi ja kaulaasi. Kuljetan kieltäni pitkin selkärankaasi kohti pakaroitasi.
        Nostan pääni ylös ja otan kätesi käteeni. Imen ja nuolen sormiasi yksi kerrallaan ja käteni hyväilee rannettasi ja käsivarttasi, mistä pitää kiinni…
        Hieronta on jatkunut jaloistasi takaisin pakaroihisi ja käsien lopetettua hieronnan levitän jalkojasi vielä hieman enemmän levälleen. Tunnet, kuinka kieleni kulkee jalkojesi välissä muutamaan kertaan alhaalta ylöspäin aivan hiuksen hienosti koskettaen. Liikutat lantiotasi vaatien lisää.
        Tämän jälkeen käännän sinut selälleen…


      • Ole hyvä😉


    • Kaipaako joku johonkin vielä jatkoa?😉

    • Jos joku neito kaipaa jotain noista juhannuspäivän tai -illan hieronnaksi eteläisessä Suomessa, etenkin Päijät-Hämeessä, niin Huipulle2021 ja geemeiliin

    • Anonyymi

      Mistähän voisi löytää ammattimaisen hierojan, joka suostuisi hieromaan myös pillua ja myös panemaan. Tyttöystävälle etsitään ja ajatus tällaisesta hierojasta ja hierontasessiosta kiihottaa molempia.

      • Ota yhteyttä, niin katsotaan kohtaako ajatukset


    Ketjusta on poistettu 49 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      429
      3023
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      102
      2364
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      363
      2112
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      155
      1943
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1797
    6. 164
      1238
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1227
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1156
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      71
      1082
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      947
    Aihe