Suomi on solmimassa Venäjän kanssa uuden ajan YYA-sopimuksen

Anonyymi

Yhdistymis-, Ydinase- ja Antautumis -sopimus allekirjoitetaan Minskissä vielä kevään aikana.

179

1304

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tuskin on allekirjoittamassa kun Suomi on jo allekirjoittanut Etyjin sopimuksen ja Venäjä ja Suomi on myös solmineet keskenään hyökkäämättömyys -ja yhteistyösopimuksen.

      • Anonyymi

        💃

        Tässä keskustelussa on kokoajan mielenkiintoisia kannanottoja eri asioihin, eli kannattaa lukea loppuun asti ja suosittelen jättämään oman näkemyksen asioihin tai ilmaisemaan ääneen jos on samaa mieltä asioista tai ERIMIELTÄ asioista millä tavoin ja mikä olisi parempi ehdotus. Erilaiset näkemykset ovat myös kiinnostavia lukea.

        💃


    • Anonyymi

      Ihan hyvä ajatus uudenlainen YYA-sopimus mikä sopisi Suomelle ja Ukrainalle, sillä varmistetaan, ettei Venäjä hyökkää Suomeen tai nyt Ukrainan tilanne voitaisiin rauhoittaa kokonaan YYA-SOPIMUKSELLA.

      YYA-sopimus on erilainen mitä sinä esitit.

      Millaiseen YYA-sopimukseen Suomi ja Ukraina haluisivat ryhtyä Venäjän kanssa? Olisiko se jokin ratkaisu, missä Suomi ja Ukraina hyötyy taloudellisesti niin paljon, että kumpikin maa pitää mielellään NATO maan kaukana, kun raha on tärkeämpää kuin NATO jäsenyys.

      Rahalla voi ostaa vaikka joka kylään ohjuksia ja panssarivaunuja, joten raha tärkeämpää, kuin kallis NATO jäsenyys maksut vuosiksi eteenpäin.

      • Anonyymi

        Kiina voisi olla mukana tässä uudenlaisessa YYA-sopimuksessa.

        🇨🇳🇨🇳🇨🇳🇨🇳🇨🇳🇨🇳🇺🇦🇺🇦🇫🇮🇫🇮🇷🇺🇫🇮🇺🇦🇺🇦🇨🇳🇨🇳🇨🇳🇨🇳🇺🇦🇫🇮🇷🇺🇷🇺🇫🇮🇺🇦🇨🇳🇨🇳🇨🇳🇨🇳🇫🇮🇷🇺🇷🇺🇫🇮🇨🇳🇨🇳🇨🇳


      • Anonyymi

        Uudenlainen YYA-sopimus voisi olla määräaikainen, eli viisi vuotta kerrallaan voimassa, jota jatketaan jos halutaan jatkaa ja muutoksia voidaan parempaan suuntaan tehdä, jos muutoksen kohde maa hyväksyy muutokset.
        Vähän kuin kauppa sopimus, mutta myös samalla rauhan tae kaikille osallistujille siteo, etteivät hyökkää toistensa kimppuun ja jos joku heistä hyökkää, niin muut turvaa hyökkäyksen kohde maata, eli sisäinen rauhan tasapaino ja kauppa sopimus. Ei pakko osto velvoitetta vaan hinta etua maailman muihin Valtioihin nähden. Esimerkiksi Kiinassa valmistettuja lääkkeitä Suomi voisi ostaa Kiinasta halutessaan halvemmalla, kuin Saksa pystyy ostamaan Kiinasta, eli tämän tapaista hinta etua, mikä voidaan hinta etu antaa tulli maksujen ollessa pienemmällä tasolla, kuin muille maille jotka eivät kuulu YYA-sopimukseen.
        Joku kiinnostava ja hyödyllinen YYA-sopimus saadaan tehdyksi Kiinan, Ukrainan, Venäjän ja Suomen kesken.

        Voisi muutkin ajatella ja ehdottaa mikä olisi todella hyvä uudenlainen YYA-sopimus ratkaisu.


        Kiinan imussa Suomen ka Ukrainan talous saadaan nousuun, myös Venäjän talous nousee Kiinan avulla. Kiinalla on rahaa millä nostaa kaverit suosta ylös. Kiinalla on suhteita joita tarjota kaupankäynnin edistämiseksi Suomen tuotteiden myymiseksi Aasian maihin laajemmin, kuin kaikkialle maailmalle.


        🐼🐼🐼🐼🐼🐼🐼🐼

        Panda karhun voimat ovat tehokkaita, vaikka Panda karhuja pidetään laiskoina varsinkin eläintarhassa, mutta luonnossa vapaana Panda karhut ovat tehokkaita. Älä siis aliarvioi Panda karhuja tai Kiinaa.

        🐼🐼🐼🐼🐼🐼🐼🐼🐼


      • Anonyymi

        ” kuin kallis NATO jäsenyys maksut vuosiksi eteenpäin.”

        Ongelmasi on se, ETTEI ”NATON VUOTUINEN JÄSENMAKSU” OLE KALLIS! saisiko sillä edes takasiipeä F-35 koneeseen?

        Antamaansa suojaan nähden on vuosimaksu MITÄTÖN!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ” kuin kallis NATO jäsenyys maksut vuosiksi eteenpäin.”

        Ongelmasi on se, ETTEI ”NATON VUOTUINEN JÄSENMAKSU” OLE KALLIS! saisiko sillä edes takasiipeä F-35 koneeseen?

        Antamaansa suojaan nähden on vuosimaksu MITÄTÖN!

        Jos sinulla ja Suomella rahaa riittää, niin eikö aloiteta siitä, että annetaan niin paljon rahaa leipäjonossa oleville joka kuukausi, ettei ne siellä pakkasessa tarvii jonottaa ruoka-apu kasseja?

        💁💁💁

        Se sinun pelkäämäsi sota on varmasti tuhansien vuosien päästä vasta tulossa, joten siihen ei kannata rahaa käyttää maksamalla NATO jäsenyys maksuja.


        🧘🧘🧘🧘🦸🦸👅👄👅👄💌💕

        Mutta kyllä Suomen armeijalle täytyy leluja ostaa, että aikuiset miehet pääsee leikkimään ja naiset kanssa pääsee leikkimään leluilla, mutta ostavat jatkuvasti niin paljon aseteollisuuden tuotteita, että rahaa on liikaa sinnekin annettu ihan selkeästi.
        Esimerkiksi Pohjois-Korea lentää vieläkin Mig-29 hävittäjillä, että kyllä ne ois ollut hyvä valinta Suomelle ja varsinkin itse olisin ottanut Mig-31 hävittäjät Suomelle, joita olisi saanut Venäjältä ostaa, eli Hornetit olivat täysin paska valinta, kun rungot hajoo kesken.

        Mutta mutta, Pohjois-Korea pärjää vihollisia vastaan vaikka sotakalusto on vuodelta 1950 peräisin pääasiassa, että miksi Suomen pitää jatkuvasti käyttää rahaa aseteollisuuden hankintoihin, jos Pohjois-Korea pärjää vanhemmalla kalustolla, eikä kukaan hyökkää sinne edes?? Tää on tätä paskaa puhetta, että väitetään jonkun hyökkäävän Suomeen, kun ei Pohjois-Koreaankaan kukaan hyökkää.


        Ukraina pelasi korttinsa huonosti ja siksi sinne on tavallaan hyökätty ja huonosti pelasi Georgia korttinsa.

        https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Mikojan_MiG-29

        ...


        https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Mikojan_MiG-31

        Mig-31 hävittäjä tietoa.

        MiG-31 on MiG-25:n seuraajaksi suunniteltu nopea torjuntahävittäjä. Se oli Neuvostoliiton hävittäjistä kehittynein ennen maan hajoamista. Wikipedia
        Huippunopeus: 3 000 km/h
        Lentonopeus: 2 500 km/h
        Paino: 21 820 kg
        Pituus: 23 m
        Siipien kärkiväli: 13 m
        Valmistaja: Mikojan–Gurevitš
        Moottorityypit: Puhallinturbiini, Solovjov D-30


    • Anonyymi

      "Presidentti Sauli Niinistö ei anna suurtakaan merkitystä Venäjän tuoreelle vaatimuskirjeelle, joka toistaa vain vanhoja kantoja."

      Miksi Venäjä on kiinnostunut vanhoista kannoista???

      • Anonyymi

        Se on hyvä, että Venäjä kysyy uudelleen ja toivottavasti jatkaa kysymys toistamiseen, että pääkoppa alkaa ajatella voisiko vastata jotakin erilailla, eli aivojummaa sille, että tulee muitakin ajatuksia mieleen.


        Sauli Niinistö niin hidas älyinen, ettei heti keksi järkevämpää vastausta, joten kun kysyy uudelleen ja uudelleen, niin voi aivo jumpalla saada jotakin muuta vastattavaa aikaiseksi.


        Aivot. Aivot,. Aivot.. 🧘🧘🤦🤷🙅💁


      • Anonyymi

        Köyhä maa on kiinnostunut vanhoista kannikoista…


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Köyhä maa on kiinnostunut vanhoista kannikoista…

        Eikö sopimuksia tehdä siksi, että niistä voidaan sadan vuoden päästäkin pitää kiinni vai onko tarkoitus sotia joka vuosi, kun mikään sopimus ei ole pätevä koskaan vuoden kuluttua, kun on jo vanha sopimus, kun vuosi kulunut.


    • Anonyymi

      YYA-sopimus voisi kieltää esimerkiksi Yhdysvaltalaisten armeijan pakolaisten tulon Suomeen. Siis pakolaisia nämä Yhdysvaltalaiset armeija joukot ovat, kun eivät viihdy oman valtionsa rajojen sisäpuolella.

      😂🤣😂🤣🤣😂🤣😂😂🤣🤣🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂😂🤣😂😂🤣😂😂😂😂😂🤣😂😂🤣😂🤣🤣😂😂🤣😂🤣😂😂🤣😂🤣🤣😂🤣😂😂🤣😂🤣😂🤣🤣😂🤣😂😂🤣😂😂😂🤣🤣😂😂😂

      • Anonyymi

        HAH, HAH, Oliko tuo vitsiksi tarkoitettu?

        Ainakin naurvia naamoja on runsaasti ja kyllä tuo juttu naurattaakin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        HAH, HAH, Oliko tuo vitsiksi tarkoitettu?

        Ainakin naurvia naamoja on runsaasti ja kyllä tuo juttu naurattaakin.

        Vain itseäsi…


    • Anonyymi

      🇺🇦🇷🇺🇫🇮🇺🇦🇺🇦🇨🇳

      Uusi turvallisuus vaihtoehto on tulossa tarjolle Suomelle ja Ukrainalle!!!

      Kiina haluaa antaa turvatakuut Ukrainalle siksi, ettei Venäjä ja NATO kiistele Ukrainasta mikä voisi johtaa sotaan Venäjän ja NATON välillä. Tämä sota voisi kestää esimerkiksi 20 vuotta, mikä tarkoittaa sitä, että sodan aikana Kiinan tuotteilla ei olisi kysyntää Euroopassa samalla tavalla kuin nyt on, eli Kiinan talous kärsisi todella paljon jos kaupankäynti menisi minimiin. Kiinaa kiinnostaa vain rauhan takaaminen Euroopassa.

      Suomi olisi Venäjän ja NATON jatkuva kiista Ukrainan tapaisesti siten, ettei rautateitse Suomen kouvolasta tavara junat kulkisi Kiinaan, eikä tavara junat kulkisi Kiinasta Suomeen, tämä olisi Kiinan kaupankäynnille erittäin huonoa, koska Kiina haluaa lisätä rautatie kuljetuksia lisää Suomeen, josta voi jatkokuljettaa tavaraa toisiin Euroopan valtioihin asti, kuten rikkaaseen Norjaan ja köyhään Ruotsiin.

      Suomi voisi ajatella sitä, että kuinka voisi itsekin Venäjän kautta edistää tavaran juna kuljetuksia Venäjän rautateiden kautta muihinkin Aasian Valtioihin, rautatietä pitkin saadaan nopeammin tavara kulkemaan, kuin laivalla se on hitaampaa.
      Venäjällä on toimiva jokireitti Suomenlahdelta Mustalle merelle asti ja samaa laivareittiä pääsee Kaspianmerelle asti, eli Suomi voisi nopeammin ja vähemmän saastuttavasti kuljettaa tuotteita myyntiin Venäjän jokireittejä pitkin Aasian maihin. NATO jäsenyys ei tärkeä Suomelle, vaan Suomen teollisuuden tuotteiden vienti on Suomelle tärkeämpi saada kukoistamaan. Kun myynti ulkomaille paranee ja Suomi rikastuu, niin silloin Suomi voi ostaa jokaiseen kylään panssarivaunun ja ohjuksia suojaamaan Suomea vihollisen hyökkäyksiltä, eli mihin Suomi tarvitsee NATOa, jos Suomella on varaa ostaa sotakalustoa ja hävittäjiä kolme kertaa enemmän, mitä nyt Suomella on??

      Kiina lisäksi haluaa turvata kaupan käynnin rautateitä pitkin Suomeen, joten Kiina antaa turvatakuita myös Suomelle.
      Vaikka muu Eurooppa olisi sodassa, niin Kiina katsoo, että Suomen kautta jotenkin saa sodan aikana Kiinan tuotteita myydyksi Eurooppaan, kun Suomi olisi ulkona NATO sotilasliitosta.
      Suomen katsotaan olevan ainoa Aasia maiden kaveri ja Erityisesti Kiinan kaveri. Ukrainasta halutaan saada Kiinan kaveri.

      Saimaan kanava välillä on häiriö tilanteessa, kun Suomi on liikaa Euroopan unionin pakotteissa mukana Venäjän mielestä. NATON ja Venäjän välillä olisi kiistoja kuitenkin ja Kiinan mielestä tavara junat eivät välttämättä kulje kiistojen aikana Suomeen toivotusti jos Venäjällä ja NATOLLA on kiistaa keskenään, eli Kiina ei halua Suomen liittyvän NATOON jotta tavara junat Suomen ja Kiinan välillä kulkevat ilman häiriö pysähdyksiä.
      Kiina myös haluaa Suomesta saada ostamansa tuotteet Kiinaan ongelmitta, joten turvatakuiden antaminen Suomelle on tärkeää Kiinalle.

      Miten Kiina voi sitten käytännössä turvatakuita antaa sodan vaaran kasvaessa. Esimerkiksi Ukrainaan ja Suomeen Kiina voi lähettää sotakalustoa ja lähettää Kiinan armeijaa Suojaamaan, ettei Venäjä tai jokin muu vihollinen hyökkää Ukrainaan tai Suomeen. Jos vihollinen olisi Venäjä, niin Kiina voi sanoa Venäjälle, että jos hyökkäät Ukrainaan tai Suomeen, niin Kiina voi hyökätä Venäjälle suoraan rajan ylitse ja kuka väittää tätä turvatakuuta huonoksi Suomen tai Ukrainan kannalta katsottuna?
      Kiinalla riittää sotilaita, kun taas Yhdysvalloilla sotilaita on vain rajallinen määrä, tämä kannattaa huomioida.


      Suomen ja Ukrainan kannattaa kysyä turvatakuita itsekin Kiinalta, ettei Kiinan tarvitse tyrkyttää turvatakuita Suomelle ja Ukrainalle, koska Kiina ei tyrkytä turvakuita, kuten NATO ja Yhdysvallat tekee.

      Ukrainan tilanteessa Kiina toivoo nyt aluksi tulevan sovinto ja rauha ennen, kuin Ukraina saisi turvatakuita Kiinalta.
      Kiina on valmis tulemaan myös estämään sodan NATOn ja Venäjän välillä, jos tilanne siihen suuntaan uhkaavasti muodostuisi.
      Rahtilaivoilla liikkuu sotilaita Ukrainaan tarvittaessa Kiinasta nopeastikin täydellä teholla kaasuvipu pohjassa ja samoin sotakalustoa liikkuu nopeasti rahtilaivoilla Kiinasta Ukrainaan ja samoin Suomeen saadaan nopeasti Kiinan armeijan joukot ja sotakalustoa rahtilaivoilla liikuteltua Kiinasta Suomeen.


      Kiina on tehnyt sopimuksen Ukrainan kanssa siitä, että yhdessä he rakentaa isoja rahti lentokoneita, että myöhemmin nämäkin valmistuttuaan voivat tarvittaessa olla Kiinan armeijan käytössä lainassa, että armeija ja sotakalustoa saadaan nopeasti Suomen maata turvaamaan, kuin Ukrainan maata turvaamaan. Kiina valikoidusti antaa turvatakuita NATO tyylisesti, mutta Kiina ei vaadi Suomea puolustamaan Kiinaa vaikka Kiina joutuisi sotaan, eikä Kiina vaadi, että Suomen pitäisi Ukrainaa puolustaa, sillä Kiinalla on omaa armeijaa tarpeeksi paljon, eli sotilaita riittää omasta takaa vaikka antaa sotilaita Ukrainaan ja Suomeen ja silti sotilaita Kiinaan jää miljoonia.

      Panda karhut turvataan vaikka ne olisivat Suomessa!!! 🐼🇨🇳

      Kertomani tieto tullut äskettäin!


      🇫🇮🇷🇺🇺🇦🇷🇺🇫🇮🇺🇦🇨🇳

      • Anonyymi

        Kiinalta ei sotilaat lopu ainakaan kesken, niitä on siellä miljoonia ja kymmeniä miljoonia sotilaita.

        Yhdysvalloilla ei ole sotilaita kuin muutama karvaperse Kiinan sotilas määrään nähden.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kiinalta ei sotilaat lopu ainakaan kesken, niitä on siellä miljoonia ja kymmeniä miljoonia sotilaita.

        Yhdysvalloilla ei ole sotilaita kuin muutama karvaperse Kiinan sotilas määrään nähden.

        Kuinka kalliita olisivat vertailussa Kiinan ja Yhdysvaltalaisten sotilaat, jos niitä tarvittaisiin Suomea puolustamaan, eli jokin tunti palkka hintahan näillä on, kuin työtä tekevillä ihmisilläkin on tunti palkka!

        Voisin veikata, että Kiinan sotilaan tuntipalkka vaatimus olisi Suomessa noin 15 euroa tunti, kun sotii vihollista vastaan, kun taas Yhdysvaltalaisen tunti palkka vaatimus olisi Suomessa noin 40 euroa tunti sotiessaan vihollista vastaan.

        Suomen armeija taas sotii halvalla näihin verrattuna vihollista vastaan, melkein jopa ilmaiseksi sotii.

        🇫🇮🇨🇳🇺🇸🇺🇲,🇫🇮🇨🇳🇫🇮🇨🇳🇫🇮🇺🇸🇺🇲🇫🇮🇨🇳🇫🇮🇨🇳🇺🇸🇺🇲🇺🇸🇨🇳🇫🇮🇨🇳🇺🇲🇫🇮🇨🇳🇫🇮🇨🇳


      • Anonyymi

        Olisihan tämä Suomelle parempi sekä Ukrainalle parempi, jos Kiina antaisi suojaa hyökkäyksiä vastaan, Kiina pystyy vetämään tuotannon niin ylös, ettei edes sotatarvikkeet lopu kesken edes sotaa.


        NATO kun olisi sodassa niin sotatarvikkeet eivät riitä kaikille millään, eli ammuksia jäisi puuttumatta muilta, jos koko NATO olisi sodassa.

        Kiinalla ei sotatarvikkeet lopu kesken.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuinka kalliita olisivat vertailussa Kiinan ja Yhdysvaltalaisten sotilaat, jos niitä tarvittaisiin Suomea puolustamaan, eli jokin tunti palkka hintahan näillä on, kuin työtä tekevillä ihmisilläkin on tunti palkka!

        Voisin veikata, että Kiinan sotilaan tuntipalkka vaatimus olisi Suomessa noin 15 euroa tunti, kun sotii vihollista vastaan, kun taas Yhdysvaltalaisen tunti palkka vaatimus olisi Suomessa noin 40 euroa tunti sotiessaan vihollista vastaan.

        Suomen armeija taas sotii halvalla näihin verrattuna vihollista vastaan, melkein jopa ilmaiseksi sotii.

        🇫🇮🇨🇳🇺🇸🇺🇲,🇫🇮🇨🇳🇫🇮🇨🇳🇫🇮🇺🇸🇺🇲🇫🇮🇨🇳🇫🇮🇨🇳🇺🇸🇺🇲🇺🇸🇨🇳🇫🇮🇨🇳🇺🇲🇫🇮🇨🇳🇫🇮🇨🇳

        Nato tarviikin halpoja sotilaita puolustaan Baltteja.


    • Anonyymi

      Kertoo todella hyvin Venäjän historia kerrottu ja näkee kartasta alusta asti miten Venäjä saanut alkunsa ja mitkä maa-alueet kuulunut Venäjään.


      https://youtu.be/w0Wmc8C0Eq0

      ..

      • Anonyymi

        Siinä näkyy mihin Ukraina on aiemmin kuulunut omana alueena mukaan.


    • Anonyymi

      Kiinan suojelusliitto on hyvä idea, johon Suomi ja Ukraina voisivat liittyä.

    • Anonyymi

      Se n huon ja päätön idea, jota kukaan ei kaipaa! Suomi liittyy Natoon!

      • Anonyymi

        Ei kestä Suomen moraali liittyä Yhdysvaltalaisten puolelle, joka tappaa Afganistanissa siviilejä ja lapsia ja tästä ei voi puhua ääneen, koska viesti muuten poistetaan, kun NATO jäsenyyttä ajavia tämä tieto haittaa.


      • Anonyymi

        Niin se vain on, että turvamme on Nato ja suomalaiset ivat jouolla kääntymässä Naton puoleen, kun Venäjä uhittelee itsenäisten maitten rajoilla.

        Oma on syynsä, jos ystävävaltiot liittyvät Natoon. Pitäisi hieman osata ajatella diplomaattisesti näitä asioita, mutta Venäjältä se näkyy puuttuvan. Kiinassa oli kyllä mairea hymy huulilla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei kestä Suomen moraali liittyä Yhdysvaltalaisten puolelle, joka tappaa Afganistanissa siviilejä ja lapsia ja tästä ei voi puhua ääneen, koska viesti muuten poistetaan, kun NATO jäsenyyttä ajavia tämä tieto haittaa.

        Eikös Venäjä tappanut Syyriassa joukoittain perheitä, joten pata kattilaa soimaa, musta kylki kummallakin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eikös Venäjä tappanut Syyriassa joukoittain perheitä, joten pata kattilaa soimaa, musta kylki kummallakin.

        Ei perheitä vaan NATOteroja


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ei perheitä vaan NATOteroja

        Ja jos ne olivatkin perheitä, niin heidän nimittäminen jälkikäteen NATOteroiksi oikeutti Venäjän murhaamaan heidät.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eikös Venäjä tappanut Syyriassa joukoittain perheitä, joten pata kattilaa soimaa, musta kylki kummallakin.

        Nato kävi ensin Libyassa ja sitten meni Syyriaan, mistä ajettiin pois nooeammin kuin Afganistanista.. Nyt molemmat on jälkihoidossa. Ihmettelen milloin Suomi hoitaa lupaamansa avun Libyassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei kestä Suomen moraali liittyä Yhdysvaltalaisten puolelle, joka tappaa Afganistanissa siviilejä ja lapsia ja tästä ei voi puhua ääneen, koska viesti muuten poistetaan, kun NATO jäsenyyttä ajavia tämä tieto haittaa.

        Eihän se enää edes OLE Afganistanissa!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei perheitä vaan NATOteroja

        Mahtoiko mennä yhtään teroa joukossa! Siviileitä siellä tapetaan ja kaupungit pannaan sileiksi Venäjän ilmavoimien avulla!


    • Anonyymi

      Suomessa ei ole enää talvisodan henkeä, joten liittoutuminen on välttämätöntä. Luonnollinen ilmansuunta liittoutumiseen on itä. Venäjä olkoon aina turvanamme.

      • Anonyymi

        Postaamalla omaan ketjuun pölvästejä tekstejä alkaa vaikuttamaan siltä että aloittaja saa jonkinlaista seksuaalista tyydytystä näitä postatessaan. O na no in t i lienee se sana.


      • LOL. Venäjä on nykyisin kleptokraattinen sotakiimainen diktatuuri, sanan- ja mielipiteen vapautta rajoittava kurjala. Ei meidän viiteryhmämme ja liittolaisemme.


      • Anonyymi

        Kiina ois kyllä kiinnostava TURVALLISUUS takuiden antaja, sieltä tulisi liukuhihnalla apua, eikä apu lopu koskaan.

        🤺🤺🤺


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kiina ois kyllä kiinnostava TURVALLISUUS takuiden antaja, sieltä tulisi liukuhihnalla apua, eikä apu lopu koskaan.

        🤺🤺🤺

        Kiinalla on niin paljon sotilaita, ettei kellään ole niin paljon luoteja, että pystyisi edes kaikki saamaan hengiltä pois. Ja jos Yksi kiinalainen vastaa kymmentä Suomalaista ase kädessä otetussa haasteessa, niin onhan ne kovia tyyppejä jo silloin, joten miksipä ei Kiina puolustamaan Suomea.


      • Anonyymi

        Hah, haha Haa!!!! Meinaatko, että iso veli valvoo ja iskee, kun on tarpeen, kuten Ukrainassa.


    • Anonyymi

      Suomalaiset lähettävät venäläisille sotilaille ruokaa ja lämpimiä vaatteita mutta pieni ongelma on ettei kansainvälinen posti tunnista Donetskin mielikuvitusvaltion postinumeroa joten kaikki paketit ohjataan Putinille.

      Kansliasta kiitetään kovasti ja kerrotaan että pienemmätkin potkuhousut kelpaavat.
      Jos vielä sattuisi olemaan marimekon kukkakankaita niin laitamme kiitokseksi kuvan.

    • Anonyymi

      Tää on hyvä asia, että kaikki maat kirjoittaa näitä juttuja ja lähettävät nämä jutut myös Venäjälle ja ihan hiton hyvä juttu jos ihan virallista tekstiä erimaiden hallitukset ja Presidentit ja kuninkaat ja muut hallitsijat laittaa virallista tekstiä Venäjälle. Toivon todella, että laittavat virallista tekstiä Venäjälle eri maiden päättäjät ja muut maata johtavat tahot laittaisivat henkilökohtaisesti virallisia kirjeitä. Toivon todella, että Venäjä tallettaa nämä kirjeet ja julkistaa nämä kirjeet medialle. Kun Yhdysvallat tai NATO aikoo hyökätä jonnekin, niin Venäjä voi käyttää näitä estämään NATO ja Yhdysvaltojen hyökkäykset vetoamalla siihen, että kukaan ei hyökkää minnekään, koska Venäjäkään ei hyökkää minnekään ja taas on rauha maailmassa.



      Blinken: Jos Venäjä ei aio hyökätä, sen tulisi vetää joukkonsa pois Ukrainan rajalta
      Yhdysvaltain ulkoministeri Antony Blinken keskusteli virkaveljensä, Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrovin kanssa puhelimitse tiistaina.
      Antony Blinken ja Sergei Lavrov keskustelivat noin puolen tunnin ajan puhelimessa.

      Yhdysvaltojen ja Venäjän ulkoministerit keskustelivat puhelimitse Ukrainan tilanteesta ja jännitteistä, jotka eivät yrityksistä huolimatta tunnu lieventyvän.

      Noin puolituntisen keskustelun aikana Blinkenin kerrotaan pyytäneen Venäjää vetämään joukkonsa pois Ukrainan rajoilta, mikäli se ei suunnittele hyökkäystä. Venäjä on koonnut Ukrainan rajantuntumaan yli 100 000 sotilasta ja muuta sotakalustoa.

      Viime viikkoina uudelleen kuumentunut tilanne Ukrainan rajalla on saanut länsimaat uumoilemaan Venäjän valmistautuvan hyökkäykseen. Venäjä on kuitenkin useaan otteeseen kieltänyt suunnittelevansa hyökkäystä ja todennut joukkojen siirtelyn olevan normaalia.

      Vetäytymisen lisäksi Blinkenin kerrotaan vaatineen Lavrovilta, että Venäjä pyrkii myös osaltaan lieventämään jännitteitä lännen ja Venäjän välillä.

      Virallisen sijaan epävirallinen vastaus
      Yhdysvaltojen ulkoministeriön viranomaisen mukaan Lavrov selvitti puhelun aikana myös Yhdysvaltain ja Venäjän kirjeenvaihdosta syntynyttä tulkintaeroa. Lavrovin mukaan alkuviikosta lähetetty kirje ”ei ole Venäjän virallinen vastaus”. Ollakseen virallinen, olisi vastauksen pitänyt kulkea presidentti Vladimir Putinin kautta ennen kuin se lähetetään länsimaille.

      Sekaannus oli osa kirjallisten vastausten ketjua: alkujaan Venäjä lähetti länsimaille kirjalliset vaatimukset, joihin vastattiin vaatimuslistan laatijan pyynnöstä niinikään kirjallisesti. Kirjeenvaihdon oletettiin virheellisesti jatkuneen uusimman, Venäjän lähettämän, kirjeen muodossa.

      Kirjeenvaihto ei kuitenkaan ole päättynyt ja virallinenkin vastaus lännelle on kyllä tulossa: Kreml vahvisti Venäjän valmistelevan kirjallista vastausta lännen vastaukseen.

      Satelliittikuva paljastaa Venäjän joukkojen olevan Ukrainan rajalla.

      https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/b9c1a0c9-387e-461f-bc0a-bb86139fd174


      😍🥰🥰😘😍😍🥰😘😘❤️❤️❤️💘💝💖♥️💕💞💞💓💗💕💕💞💗💌❣️💅💅💅💅💅💅🙅🤷🙍🙎🙋🧘🧘🧘🧘👩‍🦽👩‍🦽👩‍🦽

      • Anonyymi

        Virallisia Kirjeitä vaan johtajilta Venäjälle.


      • Anonyymi

        Norjan kuningas Harald V ja seuraajaksi tuleva kuningas voisivat myös lähettää kirjeen Venäjän johdolle. Norjan puolustus ministeri ja sekä hallitus voisivat lähettää kirjeen Venäjän johdolle.
        Ja kun Norjan NATO tai Norjan alueella Yhdysvaltalaiset harjoittelee sotaa, niin Venäjä iskee takaisin kirjeillä ja vaatii sotaharjoitusten loppuvan välittömästi tai ohjuksia alkaa lentämään puolustus tarkoituksessa sota harjoittelijoiden niskaan.

        🦸🦸🦸🦸


    • Anonyymi

      AFP

      Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov vierailee tänään Pekingissä. Venäjän ja Kiinan suhteet ovat nousseet huomion kohteeksi Kiinan asetuttua tukemaan Venäjää länttä vastaan kiistassa turvatakuista ja Ukrainan tilanteesta.

      • Anonyymi

        Ja meidän idiootti kulttuuri ministeri ei ole sitten lähtenyt paikan päälle, sopua hieromaan, ei muuta kuin ulospotkinta eduskunnasta.


      • Anonyymi

        Minkä ihmeen takia Sauli Niinistö ja muut kuten ulkoministeri Pekka Haavisto ja Antti Kaikkonen ole myös Kiinassa nyt sopua hieromassa urheilun tapahtuman katsomisen yhteydessä.

        Viralta pano kaikille tälläisille tyypeille jotka eivät tee työtänsä silloin kun pitäisi työtä tehdä Suomen veronmaksajien mielestä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minkä ihmeen takia Sauli Niinistö ja muut kuten ulkoministeri Pekka Haavisto ja Antti Kaikkonen ole myös Kiinassa nyt sopua hieromassa urheilun tapahtuman katsomisen yhteydessä.

        Viralta pano kaikille tälläisille tyypeille jotka eivät tee työtänsä silloin kun pitäisi työtä tehdä Suomen veronmaksajien mielestä.

        No ei haittaa vaikka Timo Kivinen myös menisi sopua hieromaan Ukrainan puolesta Kiinaan ja jättää uhkailu asenteen Suomeen.


      • Anonyymi

        Kiina ei halua sotaa, joten turhaan Putin ja Lavrov koettavat makeilla Xi:lle. Ei Kiina halua sotaa Taiwaninkaan kanssa, mutta yrittää kaikin keinoin taivutella Taiwanin joukkoonsa.

        Venäjä vain aseita liikuttelee ja siten saa vain vihamiehiä.


    • Anonyymi

      Tosiaan uhkailu asenne pitää jättää kotiin tänne Suomeen ja rakentavasti etsiä eri vaihtoehtoja tilanteeseen, eli etsiä sitä, millä tilanne voitaisiin ratkaista. Ei päälle hyökkäyksiä tai turpaan lyöntejä, koska sitten Venäjä takuu varmasti valtaa Ukrainan ja vähän muutakin.

      Ihme juttu että jankataan samaa asiaa, kun pitäisi hakea sellainen ratkaisu asiaan mikä miellyttää kaikkia. Rahaa tulee painokoneesta lisää, joten voidaan rahaa käyttää myös ratkaisu välineenä osaksi, eli Venäjä voisi tällä kertaa maksaa Krimin niemimaasta Ukrainalle. Aiemmin Krimin niemimaa on kuitenkin vallattu Turkilta sen edeltävältä ottomaanien valtiolta, joten tällä kertaa voisi maksaa, että saa pakotteet pois niskasta.

      • Anonyymi

        Ymmärretään, että historiallisessa mielessä Krimin niemimaa kuuluu Venäjälle ja, että Neuvostoliiton hajoamisessa tuli virhe tehtyä, mitä on korjattu tavalla jota länsi ei ole hyväksynyt. Suuri kysymys on se, että millä tavalla tämä virhe olisi pitänyt korjata, että länsi olisi sen sitten hyväksynyt??
        Koska Krimin niemimaa valtaus kuitenkin tapahtui ilman sotaa, niin jo tästä syystä voisin pitää länsi maiden katsomuksen mukaan hyväksyttävänä sen, ettei sotaa käytetty valtaamiseen, nyt vaan siitä pitäisi maksaa Ukrainalle, että länsi hyväksyy.

        Kyllä ymmärrän, että Venäjän johdon mielestä on tyhmää maksaa Krimin niemimaasta Ukrainalle, kun Krimin niemimaa on kuitenkin aina kuulunut Venäjälle, eli miksi maksaa omasta maasta Ukrainalle. Joskus täytyy maksaa, että saa sopua aikaiseksi.

        Presidentti Koivistolle Venäjä tarjosi maksua vastaan maa-alueita takaisin, mutta Koivisto ei innostunut asiasta, elikkä tässäkin olisi pitänyt ostaa Suomelle takaisin alueita, kuten Krimin niemimaa tilanteessa pitäisi ostaa omaa takaisin.

        Jos historiaa tutkitaan tarkkaan, niin Vanha Suomi kuuluisi historian käsityksen mukaan Suomelle enemmän, kuin Venäjälle. Mutta Suomea kiinnostaa nyt enemmän saada ostaa satama alue Petsamon Liinahamariin, josta laiva reitti aukenee koilisväylälle. Tänne Liinahamari satamaan rautatie ja maantie yhteys Inarijärven alapuolelta, sekä maantie yhteys siten, että välillä on hotelleja ja huoltoasemia. Suomi voi myös ostaa Petsamon Suomelle, jos Venäjällä halutaan myydä alue Suomelle. Vanha Suomi voi jäädä Venäjälle, jos Petsamosta päästään sopuun.
        Tiedetään, että Liinahamarissa on Venäjän merivoimien satama, mutta se voidaan siirtää vähän kauemmaksi kauppalaivojen kulun tieltä pois tai sitten satamaan mahtuu molemmat.

        https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Vanha_Suomi

        https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Liinahamari

        Jos Petsamon myynti onnistuu Suomelle, niin Suomi puolustaa ikuisesti Venäjää, eikä liity NATOON koskaan. Venäjällä on vapaa pääsy Petsamon ylitse Norjaan ja vielä lisäksi saatte Norjaan tunneli yhteyden Petsamon alueen alitse.


        Kaliningradiin voisi myös tehdä Puolan tai Liettuan kautta tunneli yhteys Valko-Venäjälle tai jopa Venäjälle asti, ei tämä mikään ongelma ole kenellekään suostua tunneli yhteyteen.


      • Anonyymi

        K Krimin niemimaa kuuluu luontevasti maantieteellisesti Ukrainalle. Aivan pakkopullaa tuo on, että se liitettiin Venäjään väkisin.

        Ihmiset saivat lähteä sieltä kotikonnuiltaan mierontielle. Sitä se Venäjä saa aikaan.


    • Anonyymi

      🧱🧱🧱🧱🧱🧱🧱🧱🧱🧱🧱🧸🧱🧱🧱🧱

      SUOMI myy vaikka kallio lohkareita, jos Kiinan muuri pitää Ukrainan ja Venäjän rajalle rakentaa mistä ajoneuvot eivät läpi niin helposti pääsekään.

      🧱🧱🧱🧸🧱🧱🧱🧱🧱🧱🧱🧱🧱🧱🧱

    • Anonyymi

      Suomi on laittanut Putinille kasvuhormonia toivouksella ehkä tämä auttaa.

    • Anonyymi

      🦴🦴🦴🦴



      Venäjä lähetti opetus Filmin siitä, että ei kannata törmäillä Venäjän kanssa millään tavalla, ettei käy kuten videolla. Samalla tällä halutaan valistaa muuta maailmaa liikenne vaaroista. Mutta poliittisesti ja sotilaallisesti ei myöskään kannata törmäillä, Venäjän panssarivaunujen kanssa on pää viesti kuitenkin. Elikkä nyt NATO törmäilee Venäjään, kuten liikenne onnettomuus vertailu kuvannollisesti tekee aiheuttaen kohta sodan, pysy NATO poissa Venäjän läheltä, niin olet NATO turvassa onnettomuuksilta. Venäjän sukellus veneet alkavat törmäillä NATO sukellus veneisiin, kuten muut alkaa törmätä, ellei NATO pysy kaukana. Video on yksi mielenkiintoisimpia videoita, painoin NATON puolesta monta kertaa jarrua videota katsoessani ja silti kolahti yhteen pahasti monta kertaa.


      https://youtu.be/x05SFt9BN0w



      💫💫💫🛀🛀🛀

    • Anonyymi

      Neuvostovenäjä törmäsi Karjalan mäntyyn.

      Suomi 96 000 kuollutta, neuvostovenäjä noin 2 000000 syystä kun hyökkäsivät Suomeen.

      Neuvostovenäjä olisi hävinnyt sodan Saksalle ilman USAn ja Britannian aseellista apua.

      Kysymys kuuluu onko mikään muuttunut🤣🤣🤣🤣 epäilen ja vahvasti, Kurskia muistaen✌

      • Anonyymi

        Niin Venäjästä ei Tämän tietosi mukaan ole Suomelle edes vastustusta, voimme siis perua kokonaan asehankinnat ja hävittäjä hankinnat ja laittaa rahat Suomen talouden kasvuun.

        Kiitos mielipiteestäsi.


    • Anonyymi

      🇨🇳🇨🇳🇨🇳🇨🇳🇨🇳 🇺🇦🇫🇮🇫🇮🇺🇦🇺🇦🇫🇮🇺🇦🇫🇮🇺🇦🇫🇮🇨🇳🇨🇳🇨🇳🇨🇳🇨🇳🇨🇳🇨🇳

      Koska nyt Venäjän ja NATO maiden välit ovat riitaiset, niin mennään Suomi ja Ukraina sotilasliittoon Kiinan kanssa, kyllä sitten on turvallinen olo Suomessa ja Ukrainassa, kun Kiina siirtää 2 miljoonaa sotilasta molempiin maihin TURVAAMAAN JA SOTIMAAN VIHOLLISTA VASTAAN.

      KIINALLE itsellekin jää sotilaita yli 10 miljoonaa.
      Sotilaat eivät lopu edes tappamalla Kiinasta.

      🧱🧱🧱🧱🧱🧱🧱🧱🧱🧱🧱

      🇨🇳🇨🇳🇨🇳🇨🇳🇨🇳🇨🇳🇨🇳🇺🇦🇫🇮🇺🇦🇫🇮🇺🇦🇫🇮🇨🇳🇨🇳🇨🇳🇨🇳🇨🇳🇨🇳🇨🇳🇨🇳🇨🇳🇨🇳

    • Anonyymi

      Tää uusi YYA- sopimus onkin se jota Nato-USA junttaa voimalla Suomelle.

      • Anonyymi

        Siihen tämä tilanne menee, että uuteen YYA-sopimukseen pitää mennä, tai muuten on piru irti.

        Parempi mennä YYA-sopimukseen niin päin, että Suomi laatii YYA-sopimus paperin ja siihen mukaan Ukraina ja Kiina sekä Venäjä.
        Neljä Valtio tahoa kun tekee YYA-sopimuksen määräajaksi kerrallaan, niin ketään ei voida alistaa kun on neljä osapuolta sopimuksessa. Tosin nyt muistin äskettäin, että Georgialla oli jotakin ongelmaa Venäjän kanssa, joten tietty Georgian Valtio voi tulla sopimukseen mukaan, niin tilanne on rauhoitettu.

        Miksi Suomi on sitten YYA-sopimuksessa mukana, Suomi on siitä syystä mukana, että se hyödyttää Suomea taloudellisesti niin paljon, että kannattaa olla sopimuksessa mukana. Kazakstan voidaan myös ottaa YYA-sopimukseen mukaan.

        Nämä alla olevien Valtioiden sijainnin näät kartta pallosta, jos et tiedä missä ne ovat.


        https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Kazakstan

        https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Georgia


        💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰

        TÄRKEÄÄ!!!

        Suomi alkaa uudestaan tekemään rahaa, kun päästään uudenlaiseen YYA-sopimukseen jossa markkinointi Aasian maihin paranee Kiinan rinnalla. Ajetaan sitten Mersuilla kaikki täällä Suomessa ja nukutaan rahapatjojen päällä.

        💰💰💰💰💰💰💰💰💰


    • Anonyymi

      Suomi ja San Marino ovat allekirjoittaneet puolustusyhteistyösopimuksen. Suomi turvaa kaikissa tilanteissa San Marinon koskemattomuuden ja päinvastoin. Alkaa Putin pikku hiljaa perääntymään.

      • Anonyymi

        Italiassa on siis historian kirjoitusten mukaan ollut samanlainen tilanne, kuin Krimin niemimaalla, etsikää tämä kohta tekstistä kodasta Laajentuminen:
        "Samana vuonna Faetano pyysi tulla liitetyksi San Marinoon. Tämän jälkeen tasavallan rajat eivät ole enää muuttuneet."



        https://fi.m.wikipedia.org/wiki/San_Marino


        San Marinon tasavalta eli San Marino on Italian ympäröimä kääpiövaltio Apenniinien niemimaalla Etelä-Euroopassa. San Marino on 61 neliökilometrin pinta-alallaan Euroopan kolmanneksi pienin valtio. Sen asukasluku on noin 33 500.


        Krimin niemimaan asukkaat halusivat liittyä Venäjään ja tämä äänestys voidaan uusia Länsi Valtioiden tarkkailijoiden läsnä ollessa ja äänestys tulos on sen jälkeen selvä asia ja Venäjän pakotteet pois, että päästään bisnestä eli rahaa tekemään.
        San Marinon tasavalta on Euroopassa ja Eurooppa on itse tämän sallinut, että maa-alue liitetään toiseen Valtioon.
        Petsamolaiset voivat siis, itse halutessaan liittyä Suomeen. Antaa siis Krimin niemimaan liittyä Venäjään ja jotakin Venäjä voisi tehdä asian sopimiseksi, esimerkiksi Ukrainan kaikki kaasu laskut nollata ja antaa rahaa vielä lisäksi.
        Krimin niemimaa on ollut periaatteessa vain lainassa Ukrainalla, kyllä Krimin niemimaa enemmän historiaa tutkineena kuuluu Venäjälle vaikka virheiden vuoksi tuli käsitys, että Krimin niemimaa olisi annettu Ukrainalle. Ukraina oli osa Neuvostoliittoa, kun Krimin niemimaa oli annettu Neuvostoliiton Ukrainan hallintaan, eli Ukrainan Valtiolle ei ole Krimin niemimaata koskaan luovutettu.

        Tietysti maantieteellisesti katsottuna Krimin niemimaa kuuluisi olla osa Ukrainaa, se on selvä asia se. Mutta Yhdysvallat ja NATO muutti tilanteen, miksi Krimin niemimaa ei voi olla osa Ukrainaa, kun Ukraina haluaa NATOON.
        Mutta jos Ukraina liittyisi Kiinan sotilasliittoon, niin Venäjä voisi harkita uudelleen Krimin niemimaan luovuttamista Ukrainalle, jos Krimin niemimaan asukkaat suostuvat äänestyksessä palaamaan osaksi Ukrainaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Italiassa on siis historian kirjoitusten mukaan ollut samanlainen tilanne, kuin Krimin niemimaalla, etsikää tämä kohta tekstistä kodasta Laajentuminen:
        "Samana vuonna Faetano pyysi tulla liitetyksi San Marinoon. Tämän jälkeen tasavallan rajat eivät ole enää muuttuneet."



        https://fi.m.wikipedia.org/wiki/San_Marino


        San Marinon tasavalta eli San Marino on Italian ympäröimä kääpiövaltio Apenniinien niemimaalla Etelä-Euroopassa. San Marino on 61 neliökilometrin pinta-alallaan Euroopan kolmanneksi pienin valtio. Sen asukasluku on noin 33 500.


        Krimin niemimaan asukkaat halusivat liittyä Venäjään ja tämä äänestys voidaan uusia Länsi Valtioiden tarkkailijoiden läsnä ollessa ja äänestys tulos on sen jälkeen selvä asia ja Venäjän pakotteet pois, että päästään bisnestä eli rahaa tekemään.
        San Marinon tasavalta on Euroopassa ja Eurooppa on itse tämän sallinut, että maa-alue liitetään toiseen Valtioon.
        Petsamolaiset voivat siis, itse halutessaan liittyä Suomeen. Antaa siis Krimin niemimaan liittyä Venäjään ja jotakin Venäjä voisi tehdä asian sopimiseksi, esimerkiksi Ukrainan kaikki kaasu laskut nollata ja antaa rahaa vielä lisäksi.
        Krimin niemimaa on ollut periaatteessa vain lainassa Ukrainalla, kyllä Krimin niemimaa enemmän historiaa tutkineena kuuluu Venäjälle vaikka virheiden vuoksi tuli käsitys, että Krimin niemimaa olisi annettu Ukrainalle. Ukraina oli osa Neuvostoliittoa, kun Krimin niemimaa oli annettu Neuvostoliiton Ukrainan hallintaan, eli Ukrainan Valtiolle ei ole Krimin niemimaata koskaan luovutettu.

        Tietysti maantieteellisesti katsottuna Krimin niemimaa kuuluisi olla osa Ukrainaa, se on selvä asia se. Mutta Yhdysvallat ja NATO muutti tilanteen, miksi Krimin niemimaa ei voi olla osa Ukrainaa, kun Ukraina haluaa NATOON.
        Mutta jos Ukraina liittyisi Kiinan sotilasliittoon, niin Venäjä voisi harkita uudelleen Krimin niemimaan luovuttamista Ukrainalle, jos Krimin niemimaan asukkaat suostuvat äänestyksessä palaamaan osaksi Ukrainaa.

        Euroopan sydämessä sallitaan tapahtuvan samoja asioita, kuin nyt Ukrainassa tapahtuu.

        Jotkut väittävät, että sillä ei ole merkitystä, kun tapahtumat tapahtunut kauan aikaa sitten Euroopassa, tähän voisi esittää kysymyksen, että pidetäänkö sen ajan ihmisiä jotenkin tyhmempinä, kuin nykyajan ihmiset olisivat jotenkin fiksumpia vai?

        Hyvin epäilyttävää onko nykyajan ihmiset yhtään fiksumpia, kuin aiemmat ihmiset.


        Moni tekniikka on kehitetty jo yli sata voitta sitten ja nyt samaa tekniikkaa otetaan uudelleen käyttöön, voiko tätä uudelleen käyttöä sanoa kehitykseksi vai onko se vaan entisajan keksintöjen matkimista?


    • Anonyymi

      👩‍🦯👩‍🦯👩‍🦯👩‍🦯

      Taleban terrori järjestöstä tuli voimakas Yhdysvaltalaisten CIA ihmisten antaessa heille Stinger-ohjuksia salaisesti Afganistanin johtajatkaan eivät tienneet tästä mitään. Neuvostoliitolla oli Afganistanin johdon lupa toimia Afganistanissa. Afganistani ei itse pystynyt tuomaan maahan turvallisuutta ja hallitsemaan maata, jossa ei käytännössä ollut edes armeijaa, jolla oma maata olisi saanut järjestykseen ja siksi Neuvostoliitto tuli auttamaan Afganistanin johtoa saamaan maata hallintaan. Suomessa oli sisällissota, sitä ei saatu hallintaan omin voimin vaan kiistan osapuolet hakivat Suomen ulkopuolelta apua sisällissodan ratkaisemiseksi Suomessa ja ihan sama tilanne oli Afganistanissa, ettei Afganistanin johto saanut maata hallintaan ilman apuun pyydetyn Neuvostoliiton apua. Yhdysvallat sekaantuivat asiaan antamaan Stinger-ohjuksia Talebaneille, nimi Taleban tuli myöhemmin käyttöön, mutta samasta joukosta puhutaan kuitenkin, jota Yhdysvaltalaiset auttoivat. Yhdysvallat sekaantuivat asiaan vaan siksi, että Yhdysvaltalaiset halusivat Kommunismi vihassaan tuhota Neuvostoliiton ja tehdä Neuvostoliitosta heikon ja siinä he onnistuivat, joskus tämä kostautuu Yhdysvalloille takaisin. Afganistanissa Yhdysvaltalaiset sotivat Neuvostoliiton jälkeen kantaen NATO lippua ja Yhdysvaltalaisten lippua, mutta Yhdysvaltalaisilta meni 8 miljardia dollaria Afganistanin sotaan ja Yhdysvallat ovat itse vuorostaan hajoamisen partaalla, jonka uskon tapahtuvan 10 vuoden sisällä, sillä kansa on jakaantunut ja pettynyt tyhjiin lupauksiin.

      Yhdysvallat ovat kateellisia, kun Neuvostoliitto oli suurempi Valtio ja nyt Yhdysvaltalaiset ovat kateellisia, kun Venäjä on suurempi Valtio, näistä syistä johtuen Yhdysvaltalaiset halusivat saada Itänaapurin tuhottua, kun kateellisia ovat. Se ei ole kenenkään etu, jos Venäjästä tulisi useita pienempiä Valtioita, koska pinta-alaltaan suuri Venäjä vakauttaa koko maailmaa ja se on hyvä asia.

      🧐🧐🧐🧐

      • Anonyymi

        🧐🧐🧐

        Alla kopioitu teksti.

        Afganistanin Jalalabadin ulkopuolella tällä viikolla 25 vuotta sitten vihainen nuori mies nimeltä Abdul Wahab Quanat lausui rukouksensa, käveli maatilan pellolle lähellä Neuvostoliiton lentokenttää, nosti Stinger-ohjusheittimen olkapäälleen ja ampui tiensä historiaan.

        Se oli ensimmäinen kerta sitten Neuvostoliiton hyökkäyksen seitsemän vuotta sitten, kun mujahediinihävittäjä tuhosi Neuvostoliiton arsenaalin pelätyimmän aseen, Hind-hyökkäyshelikopterin. Tapahtuma panikoi Neuvostoliiton, muutti sodan kulkua ja auttoi hajottamaan itse Neuvostoliiton.

        Tuolloin neuvostoliittolaiset ja heidän afganistanilaiset liittolaisensa olivat hyökkäyksessä hindien ansiosta.


        AAbdul Wahab Quanat näyttää kuinka hän ampui ensimmäisen Stinger-ohjuksen Neuvostoliiton Hind-helikopteriin 25 vuotta sitten.

        Taleban nousi huipulle, ja Yhdysvaltain keskustiedustelupalvelu yritti vuosia saada takaisin 600 käyttämätöntä Stingeriä, joista 53 löysi tiensä mullah Omarille, Taliban-johtajalle, joka isännöi Osama bin Ladenia 9/11-iskujen aikana, kirjan mukaan. Steve Collin "Ghost Wars".

        Yksi ryhmä suuntasi Kabuliin ampumaan alas joukkojenkuljetuskoneita.

        "pyhäksi soturiksi" ja muistutti häntä painamaan kytkintä, joka laukaisi ohjuksen lämpöä etsivän laitteen.

        Stingerin leirin paras opiskelija, Mr. Wahab otti ensimmäisen laukauksen. Ohjus piti surinaa, joka vaihtoi ääntä, kun se lukittui Hindiin. Herra Wahab lausui rukouksen. "Allahin, Korkeimman ja Kaikkivaltiaan, nimessä Jumala on suuri." Hän muistaa Hindin hännänroottorin katkenneen, kun taas etuosa syttyi liekkeihin ja putosi maahan, ohjaamo ensin.

        "En koskaan unohda sitä hetkeä", hän sanoo nyt.

        CIA ilmoitti, että kolme helikopteria oli pudonnut.

        Mr. Ghaffar ruokaili menestyksestään kuukausia tapaamalla CIA:n ja juomalla teetä Peshawarissa edustaja Charlie Wilsonin, edesmenneen Texasin demokraattien ja mujahediinien säälimättömän mestarin kanssa.



        Ghaffar-tiimi oli osoittanut Stingerit niin tehokkaiksi, että CIA lähetti noin 2 300 lisää. Pian mujahedit ampuivat alas suuria määriä helikoptereita, kuljetuskoneita ja suihkukoneita. "Jos emme olisi käyttäneet niitä oikein, he eivät todennäköisesti olisi antaneet lisää Stingerejä Afganistanin jihadiin", sanoo herra Ghaffar. Yksi Neuvostoliiton laivue menetti seuraavana vuonna 13 koneesta 40:stä, 10 Stingersille. Lopulliset Neuvostoliiton joukot vetäytyivät Afganistanista vuonna 1989, ja mujahediinit valtasivat Kabulin vuonna 1992.


        "Kirjoitimme historiaa – kaipaan niitä aikoja", sanoo herra Ghaffar, nyt 54. Parlamentin jäsen, hän kiistää joidenkin paikallisten syytökset siitä, että hänestä on tullut maata kaappaava vallanvälittäjä.

        Hän hymyilee muistaessaan puhaltaneensa telat pois Neuvostoliiton panssarivaunuista. "Olin siinä hyvä", hän sanoo.


        "Kun olet nuori, olet tunteellinen kaikesta", herra Zalmai sanoo päivistään jihadistina. "Kun olet vanha, kaikki voidaan ratkaista puhumalla."

        Talebanin vallankaappauksen jälkeen Wahab pakeni Pakistaniin, jossa hän johti kangaskauppaa. Talebanin kaaduttua hän palasi Afganistaniin ja sai keskuspankin työpaikan.


        "Nämä itsemurhapommittajat hyökkäävät nykyään amerikkalaisia ​​ja muslimeja vastaan. Mitä järkeä on?"

        Teksti täältä:

        https://www.wsj.com/articles/SB10001424052970204138204576598851109446780

        👩‍🦯👩‍🦯👩‍🦯👩‍🦯


    • Anonyymi

      🤸🤸🤸⛹️🏋️⛹️🏋️


      Ilmapuolustuksen uudet Stinger-olkapääohjukset Vekaranjärven varusmiehille
      27.03.2015 - 18:01
      Stinger_1Karjalan prikaati esitteli 27. maaliskuuta maavoimien alueellisten joukkojen uusia Stinger RMP Block 1 -ilmatorjuntaohjuksia sekä niihin liittyviä koulutusjärjestelyjä ja kalustoa. Ohjus on osoittautunut tehokkaaksi niin testeissä kuin tositilanteissa. Suomessa varusmiehet kuljettavat Stingereitä mönkijöillä ja nousevat puiden latvojen ylle nostolavoilla.

      Uusi järjestelmä on saanut nimen Ilmatorjuntaohjus 15 käyttöönottovuoden mukaisesti. Varusmieskoulutus ITO15-järjestelmällä on aloitettu maaliskuussa Vekaranjärvellä Karjalan prikaatin Salpausselän ilmatorjuntapatteristossa alkaneella aliupseerikurssilla. Ohjusmiehet ensimmäisenä koulutettavaan yksikköön valitaan seuraavasta kesällä palvelukseen astuvasta saapumiserästä.

      Stinger_3Hankinta käynnistyi jo vuonna 2009 ja se sisälsi kansainvälisen tarjouskilpailun sekä mittavat järjestelmätestaukset. Puolustusministeri päätti Stinger-ilmatorjuntaohjusjärjestelmän hankinnasta maavoimille tammikuussa 2014.

      Kauppa käsittää Raytheon FIM-92 Stinger RMP Block 1 -ohjukset (RMP, Reprogrammable MicroProcessor), ampumalaitteet, ympärivuorokautisen toiminnan mahdollistavat lämpötähtäimet sekä tarvittavat koulutuslaitteet.

      Ohjukset hankitaan Yhdysvaltojen varastoista peruskunnostettuina. Käytännössä Stingereistä uusitaan kaikki vanhenevat komponentit.

      Näin saavutetaan kustannustehokkaasti uusimman FIM-92-version suorituskyky ja elinjakso. Vastaavia päivityksiä ohjuksille tehdään myös Yhdysvalloissa.

      Materiaalitoimitukset ajoittuvat vuosille 2015 - 2018. Varusmieskoulutus on jo aloitettu Tanskasta vuonna 2014 käytettynä ostetulla Stinger-koulutusmateriaalilla (kuvissa). Samalla saatiin harjoituskäytössä ammuttaviksi soveltuvia, mutta lähitulevaisuudessa vanhentuvia kovia ohjuksia.

      Järjestelmähankinta sisältää lisäksi käytön vaatiman koulutuksen, tukeutumismateriaalia, varaosia, käyttöön ja ylläpitoon tarvittavan dokumentaation, käyttöön ja laadunvalvontaan liittyviä palveluita sekä ohjusten kunnonvalvonta- ja elinjaksoseurannan.

      Stinger_2Järjestelmää täydennetään edelleen hankinnalla, johon kuuluu muun muassa kuljetusvälineitä (Polaris 800 6x6 -maastoskootterit, kuvassa), viestimateriaalia ja taistelijoiden tarvitsemaa optroniikkaa.

      Ohjusampujien käyttöön on ostettu myös 16 metriin asti yltäviä kotimaisia Leguan 160 -henkilönostimia (kuvassa ylempänä). Niiden avulla voidaan Stingereitä ampua yllätyksellisesti myös keskeltä metsäalueita.

      ITO15-järjestelmällä korvataan käytöstä poistettavien 23 mm 23ItK61 "Sergei" -ilmatorjuntatykkien suorituskykyä. Samaten Stingerit korvaavat jo 10 vuotta sitten käytöstä poistuneen neuvostovalmisteisten ITO86M Igla -olkapääohjusjärjestelmän jättämää suurta tyhjiötä alueellisten joukkojemme lähi-ilmatorjunnassa.

      Nyt toteutettu hankinta luo kyvyn kouluttaa ja rakentaa Stinger-koulutettua reserviä ja samalla se tuo uutta suorituskykyä alueellisten joukkojen lähi-ilmatorjunnalle. Puolustusvoimien säästöjen takia varsinaisia ohjuksia ei kuitenkaan ole vielä voitu hankkia tarvittavia määriä.

      Stinger nousi kuuluisuuteen Afganistanissa

      stinger_1_puolustusvoimatUusimmassa versiossaan ilmamaalin infrapuna/ultravioletti-alueiden herätteeseen hakeutuvia Stingereitä on maailmalla käytetty onnistuneesti niin kiinteä- kuin pyöriväsiipisten kohteiden torjuntaan koeammunnoissa ja taistelukentällä.

      ITO15 soveltuu luonnollisesti miehittämättömien UAV-koneiden sekä myös alhaisella nopeusalueella lentävien risteilyohjusten torjuntaan.

      Järjestelmän häirinnänsietokyky esimerkiksi ilma-alusten omasuojajärjestelmien soihtuheitteitä vastaan on vuosien varrella parantunut uusien ohjusversioiden myötä.

      Stingereillä on taistelutilanteissa ammuttu alas yli 270 ilma-alusta. Koeolosuhteissa kaikkiaan noin 1500 laukaisussa Stingerin luotettavuudeksi on saatu yli 90 prosenttia.

      stinger_net_raytheonStingerin ensimmäinen versio otettiin käyttöön 1981. Tulikasteensa järjestelmä sai Falklandin sodassa 1982.

      Tuolloin saarille rantautuneet brittien erikoisjoukot pudottivat ilman mitään Stinger-koulutusta mukaansa saamillaan ohjuksilla argentiinalaisen Pucara-rynnäkkökoneen ja helikopterin.

      Yhdysvallat toimitti 80-luvulla Stingereitä Neuvostoliiton miehitystä vastaan taisteilleille afgaanisisseille. Afganistanissa ohjuksia käytettiin menestyksellä erityisesti taisteluhelikopterien torjuntaan.

      Kuten jo varhaisversioiden menestys Falklandeilla osoitti, Stinger on helppokäyttöinen. Ohjusampuja seuraa maalia tähtäimellään. Jos ilma-aluksen tuottama heräte on riittävä, ohjuksen hakupää lukittuu siihen.

      Äänisignaali ilmaisee laukaisuvalmiuden Stinger-ampujalle. Lentoon päästyään ohjus hakeutuu itsenäisesti hakupäänsä lukitsemaan maaliin. TT

      Ilmatorjuntaohjus ITO15 Stinger



      ♥️♥️♥️♥️💓💓💓😱😱😱

      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Afganistanin sisällissodan aikana CIA toimitti Mujahideen taistelijoille noin 500 Stingeriä (jotkin lähteet sanovat 1 500). Ohjusten on sanottu pudottaneen lähes 300 neuvostoliittolaista lentokonetta ja helikopteria, ennen kuin Neuvostoliitto veti joukkonsa pois Afganistanista vuonna 1989. Toisen kerran Stingereitä toimitettiin ulkopuolisille kun Reaganin hallitus antoi ohjuksia UNITAn taistelijoille Angolaan, tavoitteena kaataa Angolan hallitus 1980-luvun lopulla. Kummassakin tapauksessa pyrkimykset kerätä käyttämättömät ohjukset takaisin vihollisuuksien loputtua olivat tuloksettomia.


      Afganistanin sisällissodan jälkeen Yhdysvaltojen yritys kerätä käyttämättömät ohjukset takaisin epäonnistui, jonka seurauksena niistä 16 kappaletta päätyi Iraniin. Stingerien avulla Iran sai haltuunsa teknologiaa kehittää itselleen omia ohjuksia.



      https://fi.m.wikipedia.org/wiki/FIM-92_Stinger



      ,

    • Anonyymi

      Siis Suomi ajatteli mennä NATOON, mutta ei mene enää ja Virokin haluaa liittyä Suomeen ja erota NATOSTA.

      Mistä tää tieto löytyy, kun siihen ei ollut tietolähdettä laitettu:

      "Jenkit ilmoitti muutama vuosi sitten että he eivät aio aloittaa kolmatta maailmansotaa jos baltia vallataan.

      Semmosta natoa."


      Mistä tää tieto löytyy paremmin:

      "Virolaiset olisi halunnut liittyä Suomeen jo yli satavuotta sitten, mutta ulko- ja talouspoliittiset asiat estivät sen, mutta miksi ei tehtäisi sitä nyt?
      Tallinnan ja Helsingin junatunnelikin kohta valmis."

      • Anonyymi

        Stalin kuulemma aikanaan määritteli Suomen myös olevan Baltian maita, joten tavallaan nyt voisi kaikki Baltian maat yhdistyä, jossa Suomi mukana. Tosin Suomi parempi nimi, kuin Baltian maa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Stalin kuulemma aikanaan määritteli Suomen myös olevan Baltian maita, joten tavallaan nyt voisi kaikki Baltian maat yhdistyä, jossa Suomi mukana. Tosin Suomi parempi nimi, kuin Baltian maa.

        Venäjä kyllä kannattaisi tätä Yhdistymistä ja maksaisi jopa puolet Tallinnan ja Helsingin Junatunneli hankkeesta, jos nämä Baltian maat yhdistyisivät Suomeen ja NATO jäsenyydestä luovuttaisiin kokonaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Venäjä kyllä kannattaisi tätä Yhdistymistä ja maksaisi jopa puolet Tallinnan ja Helsingin Junatunneli hankkeesta, jos nämä Baltian maat yhdistyisivät Suomeen ja NATO jäsenyydestä luovuttaisiin kokonaan.

        Hmmm.... Miten johdettaisiin tätä maata sitten?


    • Anonyymi

      Toisen maailmansodan sotapropaganda aiheuttaa edelleen harhoja.

      • Anonyymi

        Voimme olla varmoja että Natottajat syytävät sotahulluudessaan lähitulevaisuudessa mediansa täyteen valheellista propagandaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voimme olla varmoja että Natottajat syytävät sotahulluudessaan lähitulevaisuudessa mediansa täyteen valheellista propagandaa.

        Natottajat väittävät jatkuvasti, ettei NATO ole hyökännyt mihinkään maahan, mikä ei pidä paikkaansa. NATO on sodan osapuoli Afganistanissa, Libyassa, Jugoslaviassa.


    • Anonyymi

      Paikalliset asukkaat, ensiapuhenkilöt ja toimittajat, jotka olivat todistamassa Yhdysvaltain operaatiota torstaina, sanoivat, että siihen kuului helikoptereita ja F-16-sotalentokoneita, jotka pommittivat ja pommittivat aluetta Luoteis-Syyriassa ennen hyökkäystä.


      Yhdysvaltain erikoisjoukot suorittivat suuren ratsian Luoteis-Syyriassa varhain torstaiaamuna, jonka kerrotaan johtaneen yli tusinan ihmisen – mukaan lukien kuuden lapsen ja neljän naisen – tappamiseen.


      Lyhyessä lausunnossa aiemmin aamulla Pentagonin lehdistösihteeri John Kirby oli vahvistanut, että Yhdysvaltain joukot "suorittivat terrorismin vastaisen operaation" Syyrian sisällä, mutta ei täsmentänyt ratsian kohdetta.

      Kirby, joka kutsui operaatiota "onnistuneeksi", ei myöskään maininnut raportoiduista siviiliuhreista ja sanoi vain, että "yhdysvaltalaisia ​​uhreja ei ollut". Pentagon on tunnettu siitä, että se ei raportoi tai peittelee siviiliuhreja Yhdysvaltain johtamissa sotilaallisissa toimissa.



      6 lasta kuoli Yhdysvaltojen hyökkäyksen aikana Syyriassa

      Presidentti Joe Biden sanoi, että Yhdysvaltain erikoisjoukkojen operaatio tappoi Isisin johtajan Abu Ibrahim al-Hashimi al-Qurayshin.


      https://www.commondreams.org/news/2022/02/03/6-children-reportedly-killed-during-us-raid-syria

      .....

      • Anonyymi

        On se muuten aika hauska, kun täällä luetellaan kuinka paljon USA:n ammukset ovat tappaneet.

        Voisit vertailun vuoksi kertoa, kuinka paljon Venäjän aseet ovat tappaneet. MM:ssa malesialainen kone pudotettiin taivaalta ja siinä meni perheitä naisineen ja lapsineen. Venäjä on vain raukkamaisesti kieltänyt tapahtuneen, joten sanonpa uudelleen: pata kattilaa soimaa, musta kylki kummallakin.


    • Anonyymi

      John Bolton kielsi Haagin sotarikostuomioistuimelta tutkimukset , USAn sotilaiden tekemistä sotarikoksista Afganistanissa.
      Siviilien surmaamista USA jatkaa , Suomi ja Niinistö vaikenee suomalais median kanssa rikoksista.

      • Anonyymi

        Yhdysvallat eivät halua ketään oikeuden eteen, miten tämä sopii rehellisyyttä haluavien Suomalaisten mieliin, ettei rikollisia enää tuomittaisikaan? Yhdysvallat eivät edes tuomitse poliiseita omassa maassa jossa tekevät rikoksen ja tappavat musta ihmisen ihmisen, pitäisikö Aarnio päästä Suomessa vapaaksi rikoksista, kun on poliisina toimiessaan rikoksia tehnyt. Alammeko Suomessa myös palkitsemaan rikoksia tehneitä ihmisiä vankilan sijaan, kuten Yhdysvallat tekevät.

        Yhdysvalloissa Presidentitkin voivat tehdä rikoksia joutumatta oikeuteen. Venäjän Presidentti on pitkän valtakautensa aikaan verrattuna hyvin vähän syyllistynyt kyseenalaisiin asioihin tai voi olla, että Venäjän turvallisuus tekee itsenäisiä päätöksiä, että Venäjän johto pystyy toimimaan maassa ylipäätänsä, esimerkiksi Yhdysvalloissa CIA porukka taitaa tehdä vastaavia tekoja joista ei vaan uutisoida näyttävästi. Mutta Yhdysvaltalaiset tappaa ja ovat tappaneet salamurhien kautta paljon ihmisiä ja Yhdysvaltalaisten Presidentti jopa haluaa ottaa kunniaa näistä tapoista väittäen, että tappoivat terroristin vaikka Yhdysvaltalaisten Presidenttien toiminta on Afganistanissa, Irakissa, Libyassa, Jugoslaviassa ja muualla ollut kuin terroristi toimintaa tappaen siviili ihmisiä. Se on vaikea ymmärtää, että Iran ampui vahingossa matkustajalentokone ales, näin kävi myös Ukrainassa, että matkustaja lentokonetta luultiin ehkä tiedustelu lentokoneeksi tai sitten on sattumaa, että ohjus hakeutui matkustajalentokoneeseen, tämän vahingon voisi myöntää, mutta media hyökkäisi päälle, joten kuka haluaa myöntää vahingon, jos media hyökkää päälle? Voisi kysyä, että mitä ylipäätänsä matkustajalentokone teki Ukrainan sota alueen päällä, että oliko harhautunut reitistä? Tässä tilanteessa, että matkustajalentokone tulee lentämään sotatilan päälle, niin kyllä siinä syylisiä onnettomuuteen ovat silloin matkustajalentokonetta ohjanneet lentäjät, joilla varmasti oli sijainti tieto kokoajan tiedossa, eivätkä siltikään muuttaneet matkustajalentokonetta kiertämään sota aluetta.
        Miten hyvin Matkustajalentokone on tutkittu, että oliko siihen laitettu jotakin laitteita, millä voidaan kuvata sotaa käyvä alue, eli oliko matkustajalentokoneesta tehty tiedustelu lentokone, jossa matkustavat siviilit kyydissä.

        Hmmm... Tulee pohtineeksi, että mitä kaikkea siviili lentoja Yhdysvallat ovat historian aikana ampuneet ales sota alueiden läheisyydestä, mistä ei kerrota mitään. Veikkaan, että Vietnamin sodassa Yhdysvallat ampuivat siviili lentokoita ales väittäen niitä armeijan kuljetus lennoiksi.


      • Anonyymi

        Kuinka paljon Venäjällä on tapettu toimittajia ja muita ei toivottuja henkilöitä kadulle. Tappajia ei ole rangaistu, koska käskyt tapoista on tullut ylemmältä taholta.

        Missä muussa maassa ihmisiä vangitaan vain siitä syystä, ettei mielipiteitään saa sanoa rehellisesti. Venäjällä ja Kiinassa ja tietysti Valko-Venäjällä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Yhdysvallat eivät halua ketään oikeuden eteen, miten tämä sopii rehellisyyttä haluavien Suomalaisten mieliin, ettei rikollisia enää tuomittaisikaan? Yhdysvallat eivät edes tuomitse poliiseita omassa maassa jossa tekevät rikoksen ja tappavat musta ihmisen ihmisen, pitäisikö Aarnio päästä Suomessa vapaaksi rikoksista, kun on poliisina toimiessaan rikoksia tehnyt. Alammeko Suomessa myös palkitsemaan rikoksia tehneitä ihmisiä vankilan sijaan, kuten Yhdysvallat tekevät.

        Yhdysvalloissa Presidentitkin voivat tehdä rikoksia joutumatta oikeuteen. Venäjän Presidentti on pitkän valtakautensa aikaan verrattuna hyvin vähän syyllistynyt kyseenalaisiin asioihin tai voi olla, että Venäjän turvallisuus tekee itsenäisiä päätöksiä, että Venäjän johto pystyy toimimaan maassa ylipäätänsä, esimerkiksi Yhdysvalloissa CIA porukka taitaa tehdä vastaavia tekoja joista ei vaan uutisoida näyttävästi. Mutta Yhdysvaltalaiset tappaa ja ovat tappaneet salamurhien kautta paljon ihmisiä ja Yhdysvaltalaisten Presidentti jopa haluaa ottaa kunniaa näistä tapoista väittäen, että tappoivat terroristin vaikka Yhdysvaltalaisten Presidenttien toiminta on Afganistanissa, Irakissa, Libyassa, Jugoslaviassa ja muualla ollut kuin terroristi toimintaa tappaen siviili ihmisiä. Se on vaikea ymmärtää, että Iran ampui vahingossa matkustajalentokone ales, näin kävi myös Ukrainassa, että matkustaja lentokonetta luultiin ehkä tiedustelu lentokoneeksi tai sitten on sattumaa, että ohjus hakeutui matkustajalentokoneeseen, tämän vahingon voisi myöntää, mutta media hyökkäisi päälle, joten kuka haluaa myöntää vahingon, jos media hyökkää päälle? Voisi kysyä, että mitä ylipäätänsä matkustajalentokone teki Ukrainan sota alueen päällä, että oliko harhautunut reitistä? Tässä tilanteessa, että matkustajalentokone tulee lentämään sotatilan päälle, niin kyllä siinä syylisiä onnettomuuteen ovat silloin matkustajalentokonetta ohjanneet lentäjät, joilla varmasti oli sijainti tieto kokoajan tiedossa, eivätkä siltikään muuttaneet matkustajalentokonetta kiertämään sota aluetta.
        Miten hyvin Matkustajalentokone on tutkittu, että oliko siihen laitettu jotakin laitteita, millä voidaan kuvata sotaa käyvä alue, eli oliko matkustajalentokoneesta tehty tiedustelu lentokone, jossa matkustavat siviilit kyydissä.

        Hmmm... Tulee pohtineeksi, että mitä kaikkea siviili lentoja Yhdysvallat ovat historian aikana ampuneet ales sota alueiden läheisyydestä, mistä ei kerrota mitään. Veikkaan, että Vietnamin sodassa Yhdysvallat ampuivat siviili lentokoita ales väittäen niitä armeijan kuljetus lennoiksi.

        Älä maalaile ASIOITA, JOTKA OVAT TUULESTA TEMMATTU. Valheilla on lyhyet jäljet.
        Ei täällä ole syytä satuja kertoa eikä syyttää rikoksista, joilla ei ole mitään pohjaa.

        Oikein hauska, kun olet tullut tänne rustaamaan tekstejä USA:n päälle kaikenlaista, mutta nyt on ajankohtainen asia UKRAINAN kohtalo.

        Venäjä isompana maana on hyökkäämässä pienemmän kimppuun ja on ollut vuosi kausia muutenkin kiusaamassa Ukrainaa.

        Voisi nyt viimeinkin lopettaa tuon uhkailun ja painua tankkeineen huitsin Nevadaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Älä maalaile ASIOITA, JOTKA OVAT TUULESTA TEMMATTU. Valheilla on lyhyet jäljet.
        Ei täällä ole syytä satuja kertoa eikä syyttää rikoksista, joilla ei ole mitään pohjaa.

        Oikein hauska, kun olet tullut tänne rustaamaan tekstejä USA:n päälle kaikenlaista, mutta nyt on ajankohtainen asia UKRAINAN kohtalo.

        Venäjä isompana maana on hyökkäämässä pienemmän kimppuun ja on ollut vuosi kausia muutenkin kiusaamassa Ukrainaa.

        Voisi nyt viimeinkin lopettaa tuon uhkailun ja painua tankkeineen huitsin Nevadaan.

        Yhdysvalloista se johtuu, että Venäjä on Ukrainan kimpussa ja sitä ennen Georgian kimpussa, et tiedä asioista kaikkea, kun Suomen media ei uutisoi asioista, mitkä eivät suoraan liity Suomeen.

        Ilman Yhdysvaltoja maailmassa olisi vallitseva rauha ja tasapaino.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Yhdysvalloista se johtuu, että Venäjä on Ukrainan kimpussa ja sitä ennen Georgian kimpussa, et tiedä asioista kaikkea, kun Suomen media ei uutisoi asioista, mitkä eivät suoraan liity Suomeen.

        Ilman Yhdysvaltoja maailmassa olisi vallitseva rauha ja tasapaino.

        Höpsis. Euroopassa olisi ilman USA:a Venäjän sodat ja valloitukset.


    • Anonyymi

      Yhdysvallat on taistellut kaksi sotaa Irakia vastaan ​​ja pitänyt Irania pakotteiden alaisena vuosikymmeniä, mistä on aiheutunut kauhistuttavia kustannuksia kaikille kolmelle valtiolle, mikä on lisännyt epävakautta, turvattomuutta ja saanut Iranin tavoittelemaan ydinvoimasta.

      Tarpeetonta sanoa, että Venäjä ei ole Irak tai Iran. Yhdysvallat ei myöskään ole nykyään sama globaali valta kuin vuonna 1991 – ei sen toisen Irakin vastaisen sodan vuonna 2003 tai sen Afganistanissa tapahtuneen nöyryytyksen jälkeen.

      Washington ei pyydä YK:n turvallisuusneuvoston hyväksyntää sotaan, eikä se lähetä 500 000 amerikkalaista tai mitään joukkoja vapauttamaan Ukrainaa tai Taiwania.

      Se saattoi onnistua saattamaan Ukrainan kysymyksen YK:n turvallisuusneuvoston asialistalle aiemmin tällä viikolla, mutta Venäjä ja Kiina hylkäsivät sen esityksen jyrkästi, joten se ei ole muuta kuin suhdetoimintaa.


      Jos Trumpin ihailu Venäjän presidenttiä Vladimir Putinia kohtaan rohkaisi Venäjän vahvaa miestä, Bidenin kiihkeä vihamielisyys ajaa Vladimir Putinin vaaralliseen nurkkaan. Jopa Ukrainan presidentti Volodymyr Zelenskyy on järkyttynyt kaikesta amerikkalaisten sodasta puhumisesta, ja Bidenin tyytymättömyydeksi hän vaatii rauhaa.

      älkää erehtykö, Neuvostoliitto itse asiassa voitti natsi-Saksan, joka "hukkui venäläiseen vereen". Liittolaiset eivät olleet niin ratkaisevia sodan kannalta Saksaa vastaan. Sota ratkesi Neuvostoliiton käymällä sodalla Saksaa vastaan.

      Venäläisillä on pitkä kiduttava historia lännen kanssa, ja he ovat katkeroituneita lännen yrityksistä hajottaa maansa ja myydä se halvalla kylmän sodan jälkeen. He kokevat olevansa USA:n pettämiä, ja se lupasi olla laajentamatta Natoa yhdistyneen Saksan ulkopuolelle, mutta päätyi ajamaan sitä Venäjän länsirajoille asti.

      Kyllä, Venäjällä on historiallisia ja oikeutettuja syitä pyytää Natoa lopettamaan laajentuminen, aivan kuten Ukrainalla on omat oikeutetut turvallisuushuolinsa ja täysi oikeus olla riippumaton ja vapaa.

      Lopettaakseen Kuuban ohjuskriisin ja välttääkseen tuhoisan sodan mahdollisuudet 60 vuotta sitten Moskova luopui ohjussijoituksestaan ​​Karibian saarelle ja vastineeksi Washingtonille tunnusti Kuuban suvereniteettia. He voivat tehdä sen uudelleen.

      Jos he aikovat vakavasti välttää uuden suuren kriisin, Bidenin tulisi pysäyttää Naton laajentuminen itään ja Putinin tulisi tunnustaa Ukrainan suvereniteetti.

      https://www.aljazeera.com/opinions/2022/2/3/bidens-gamble-is-a-risky

    • Anonyymi

      Baltian maihin ryssällä ei ole enää mitään asiaa. Toisin on Ukrainan ja Suomen laita.

      • Anonyymi

        Ei kuulemma Yhdysvallat tule pelaamaan, kun eivät halua kolmatta maailman sotaa aloittaa, joten ei hyötyä NATO liitosta olekaan.

        NATO on pelkästään Yhdysvaltalaisten aseteollisuuden tuotteiden myynti kanava.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei kuulemma Yhdysvallat tule pelaamaan, kun eivät halua kolmatta maailman sotaa aloittaa, joten ei hyötyä NATO liitosta olekaan.

        NATO on pelkästään Yhdysvaltalaisten aseteollisuuden tuotteiden myynti kanava.

        Eivät tule pelastamaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei kuulemma Yhdysvallat tule pelaamaan, kun eivät halua kolmatta maailman sotaa aloittaa, joten ei hyötyä NATO liitosta olekaan.

        NATO on pelkästään Yhdysvaltalaisten aseteollisuuden tuotteiden myynti kanava.

        Nato auttaa vain niitä maita, jotka ovat liittoutuneita. Valitettavasti Suomi ei vielä ole, mutta toivottavasti pian.

        Samaa toivoo varmaan Ukrainakin, sillä rauhassa sekin maa haluaisi olla tuolta Venäjän jatkuvalta tulitukselta.


    • Anonyymi

      Onko tämä tarkoituksen mukaista Suomen veronmaksajien rahoilla ihan järjettömästi valita ne ajoreitit, jossa voisi Suomen veronmaksajien omaisuutta jopa mennä rikki tai tälläisen toistuvan ajon jälkeen todeta käyttökelvottomaksi, kun moni paikka alkaa hajota liukuhihnaimasesti peräkkäin. Ymmärrän että pitää opettaa kokemuksia selviämään pahoista paikoista, mutta rauhan aikana vähän hullua ihan näyn rajusti opetella, kun kaluston käyttöikä lyhenee näin älyttömällä radalla. Sodassa ei välttämättä tämän tapaisista paikoista edes mentäisi, koska suuri riski, ettei viiraassa paikassa selvitä vastaavasta paikasta, eli tämän tapainen paikka kierrettäisiin, ettei tarvitse kävellä, jos jääkin kiinni tai tela-ajoneuvo hajoaa.
      Kuka Suomalainen ottaisi riskin ajaa Venäjän puolella kaukana Suomesta vastaavasta paikasta läpi, tietämättä pääseekö läpi vai uppoaako sinne.




      https://youtu.be/l4liWsxhHzc

    • Anonyymi

      Kiva kun Suomi ei liity natoon. Suomen liittouduttava Venäjän ja Kiinan kanssa ja näytetään Yhdysvalloille mistä reijästä kana pissii.

      • Anonyymi

        Puhuit asiaa, kyllä Yhdysvaltalaisten sotimisen innolle pitää stoppi laittaa!

        Hukumme Suomessa pakolaistulvaan, kun aina tulee pakolaisia niistä maista, missä Yhdysvaltalaiset ovat käyneet sotimassa.
        Toivottavasti Afganistanin pakolaiset viedään Alaskaan eikä Eurooppaan, kun pakolaiset lähestyvät maasta liikkeelle talven jälkeen.


      • Anonyymi

        Älä unta näe!! Suomi ei liittoudu Venäjän kanssa, koska se ei luoita Venäjään. Kuinka tuollaiseen maahan voi luottaa, joka kurittaa naapuriaan Ukrainaa vuositolkulla ja vielä nyt suuren sotajoukon kanssa on hyökkäämässä sinne.

        Ei tuollaiseen valtioon voi koskaan luottaa ja onhan meillä hyvät kokemukset siitäkin.


    • Anonyymi

      Jos olisin Venäjän johdossa, ja Ukraina ei luopuisi Natoon liittymisestä, niin estäisin sen sotatoimilla.
      Sen voi jokainen katsoa kartalta, tuolloin Nato olisi jo Moskovan porteilla.
      Nato on sotaisa järjestö, natomaiden sotilaita, jopa suomalaisiakin, on ollut jatkuvati sotimassa eri puolilla maailmaa, Vietnam, Irak, Syyria, Libya, Jugoslaviaan, jne., muuta ei ole saatu aikaan kuin täystuho.

      • Anonyymi

        Kuulehan naapuri, sinäkin voit katsoa kartalta, tarvitseeko Venäjä lisämaata?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuulehan naapuri, sinäkin voit katsoa kartalta, tarvitseeko Venäjä lisämaata?

        Mutta naapuri saako Venäjältä lisää elintilaa jos oman maan väestömäärä räjähtää pilviin Intian tapaan?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mutta naapuri saako Venäjältä lisää elintilaa jos oman maan väestömäärä räjähtää pilviin Intian tapaan?

        Ei kai siltä kukaan ole maata viemässä? Venäjä itsecsen sijaan haaveilee tsaarin ajan rajoista muiden maiden kustannuksella!


      • Anonyymi

        Nato on puolustusliitto ja se sinun pitäisi hyvin tietää. Nato ei koskaan hyökkää ensin, mutta tulee puolustamaan liittolaisiaan, jos tarve vaatii.

        Ei kannata täällä turhia valheita viljellä, koska totuus se on , joka uppoaa, valheet jäävät omaan arvoonsa.


    • Anonyymi

      Rekka marssi oli NATOn epäonnistunut kovistelu Venäjää vastaan, tarkoittaa sitä, että polttoaineen hinnat ovat nousseet, kun NATO ja Yhdysvallat yrittävät kovaa laittaa Venäjää vastaan, niin epävarmuus nostaa polttoaine hintoja.

      • Anonyymi

        ” Rekka marssi oli NATOn epäonnistunut kovistelu Venäjää vastaan, tarkoittaa sitä, että polttoaineen hinnat ovat nousseet, kun NATO ja Yhdysvallat yrittävät kovaa laittaa Venäjää vastaan, niin epävarmuus nostaa polttoaine hintoja.”

        Ei ”rekkamarssi” liity millään lailla Natoon!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ” Rekka marssi oli NATOn epäonnistunut kovistelu Venäjää vastaan, tarkoittaa sitä, että polttoaineen hinnat ovat nousseet, kun NATO ja Yhdysvallat yrittävät kovaa laittaa Venäjää vastaan, niin epävarmuus nostaa polttoaine hintoja.”

        Ei ”rekkamarssi” liity millään lailla Natoon!

        Kyllä rekkamassi juurikin liittyy NATOON ja Yhdysvaltoihin, aina kun jossakin päin maailmaa on sodan uhka niin polttoaineiden hinta nousee ja koko sodan ajan voi olla polttoaine hinta korkeampi.

        NATO on ilmoittanut Venäjälle, ettei Venäjän vaatimuksiin suostuta ja tämä luo kiristyvän ilmapiirin ja polttoaineiden hinnat nousevat ja rekka marssi alkaa, oliko vielä jotakin kysyttävää asiasta mitä et ymmärrä?

        Yhdysvallat tehneet aivan samoin, kuin Yhdysvaltalaisten talutushihnassa oleva NATOKIN on tehnyt, eli näistä kahdesta tahosta johtuen polttoaine hinnat nousseet ja rekka marssi siksi liikkeellä.

        🚚🚚🚚🚚🚚🚚🚚🚚


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä rekkamassi juurikin liittyy NATOON ja Yhdysvaltoihin, aina kun jossakin päin maailmaa on sodan uhka niin polttoaineiden hinta nousee ja koko sodan ajan voi olla polttoaine hinta korkeampi.

        NATO on ilmoittanut Venäjälle, ettei Venäjän vaatimuksiin suostuta ja tämä luo kiristyvän ilmapiirin ja polttoaineiden hinnat nousevat ja rekka marssi alkaa, oliko vielä jotakin kysyttävää asiasta mitä et ymmärrä?

        Yhdysvallat tehneet aivan samoin, kuin Yhdysvaltalaisten talutushihnassa oleva NATOKIN on tehnyt, eli näistä kahdesta tahosta johtuen polttoaine hinnat nousseet ja rekka marssi siksi liikkeellä.

        🚚🚚🚚🚚🚚🚚🚚🚚

        Kuinka paljon rekka ja henkilöauto marsseja vielä nähdään, kun Yhdysvaltalaiset jollakin tavalla järjestää kuuluisat Mainilan laukaukset, että saadaan sota päälle.


        Vähän on arvailun varassa kuka ne Suomen rajalla ampui Mainilan laukaukset, että oliko joku Neuvostoliitossa toivomassa niin kovasti sotaa, että joku sotaa toivova ryhmä nämä Mainilan laukaukset ampui tai oliko Stalin kyllästynyt odottamaan, kun maan vaihdot eivät edenneet?? Onko miten tarkkaan syytä Mainilan laukauksiin tutkittu ja onko tarkkaan tutkittu, kuka antoi käskyn ja kuka toteutti, sillä asiat voivat olla niinkin, ettei välttämättä Stalin antanut käskyä tai sitten antoi, mutta asia pitäisi tutkia koko ketju Mainilan laukauksiin asti ja tutkia mitä sen jälkeen tapahtui Neuvostoliitossa ja Suomessa. Oliko Mainilan laukauksien aikana, jo Neuvostoliiton sotakalusto ja armeija valmiina hyökkäämään Suomeen, eli jos ei ollut valmiina, niin sitten herää epäilys, että tuliko Stalinilta käsky edes ampua Mainilan laukauksia?
        Saako totuuksia selville vai onko kaikki totuuden puhujat kuolleet ja onko totuutta kirjoitettu johonkin talteen. Totuutta mikä ei ole pelkkää päätelmää, että näin on tapahtunut vaan totuutta miten asiat oikeasti menivät ja mitkä asiat tähän johtivat oikeasti.

        TOTUUS ON MIKÄ????


      • Anonyymi

        Neukku ampui, mutta kuka heistä ampui tai oliko se Hitlerin salainen tehtävä??

        Nyt ei tule mieleen parempaa esimerkkiä John F. Kennedy salamurha, esimerkkinä sitä ei välttämättä tehty maan johdon toimesta antaen käsky murhata John F. Kennedy, elikkä voisiko olla mahdollista, että Stalin ei antanut käskyä ampua Mainilan laukauksia vaan joku toimi omasta aloitteesta, eli onko historian tutkijat selvittäneet käskyn viesti ketjun Mainilan laukauksiin vai voiko olla vaan jonkun Kenraalin tai jonkun muun älynväläys ampua Mainilan laukauksia? Tämä olisi tärkeää selvittää mikä on oikea totuus. Kyllä kaikki uskomme asian menneen niin, että Stalin kyllästyi neuvottelemaan maan vaidosta Suomen kanssa ja mitään muutakaan luottamusta Stalin ei saanut Suomelta, niin hermonsa menettänyt Stalin antoi käskyn tehdä Mainilan laukaukset, näin asian uskomme tapahtuneet, mutta suuri kysymys on se, että menikö todellisuudessa asiat näin? Mainilan laukaukset olivat kuulemma hyvin pieni muotoista ammuntaa ja siitä on paljon epäilyjä, että mitä ne edes olivat käytännössä ja millä nämä laukaukset olisi sitten ammuttu edes? Ketkä nämä silminnäkijät tai asian todenneet olivat?
        Herää epäilys, että nämä Mainilan laukaukset eivät välttämättä olleet tehty Stalinin käskystä, koska mitään tuhoa käytännössä laukaukset eivät aiheuttaneet ja jos näitä Mainilan laukauksia on ollut ehkä vain kaksi kappaletta, niin kyllä Stalin olisi vähintään kymmenen laukausta määrännyt, eli kyllä on hieman epäilyttävää ketkä Neuvostoliiton kansalaiset nämä Mainilan laukaukset toteuttivat ja kuka oli käskyn antaja.
        Olisiko mahdollista, että Hitler olisi määrännyt salaisen tehtävän mennä ampumaan Mainilan laukaukset, eli saksa olisi joko veneellä tai sukellusveneellä mennyt Suomen tai Neuvostoliiton alueen kautta ampumaan nämä kuuluisat Mainilan laukaukset, eli järkeen kävisi se, että Hitler halusi halusi saada Suomen ja Neuvostoliiton keskenään sotaan, jotta Hitlerin olisi heikentynyttä Neuvostoliiton armeijaa vastaan helpompi hyökätä sitten myöhemmin. Tietenkään Hitler salaisesta tehtävästä ei ole ollut kertonut Suomelle tai Neuvostoliitolle mitään, mutta onko tätä vaihtoehtoa tutkittu, että sekaantuiko Hitler jotenkin toteuttamaan Mainilan laukaukset???? Onko nykyinen Venäjä myöntänyt, että Mainilan laukaukset olivat heidän Stalinin johtajan antama käsky tehdä näin??? Minun mielestäni asia olisi syytä selvittää tarkasti ja totuus kaivaa kaikesta siihen liittyvästä esiin. Jos Mainilan laukaukset toteutti joku itsemurhaaja vastaava ihminen yksin tai porukan kanssa omin päin, ilman Neuvostoliiton johdon käskyä, niin onhan siinä eroa silloin paljonkin ketä syyttää asiasta. Sehän olisi järkyttävä tieto, jos selviäisi, ettei Mainilan laukauksien takana olisikaan ollut itse Stalin vaan joku mielenvikainen Neuvostoliiton kansalainen yksin tai porukansa kanssa toteuttamassa Yhdysvaltalaisten tornien iskun tapaisen Mainilan laukaukset. Haen tässä sitä, että onko varmaa tietoa kuka antoi idean tai käskyn tehdä Mainilan laukaukset??
        Neuvostoliitto ja Venäjä eivät oikein ole ollut koulun oppikirjoissa olleet halukkaita myöntämään sitä, että Stalin olisi antanut käskyn tehdä Mainilan laukaukset, joten voisiko syyllinen olla joku muu kuin Stalin??


        John F. Kennedy salamurhattiin 22. marraskuuta 1963. Kennedy oli lähtenyt vaimonsa ja varapresidentti Lyndon B. Johnsonin kanssa Texasiin vierailulle marraskuussa 1963. Presidentin saattue ajoi keskipäivän jälkeen avoautolla Dallasin keskustassa, jolloin presidentti Kennedyä kohti ammuttiin kiväärinlaukauksia. Kennedy ja hänen mukanaan autossa ollut kuvernööri John Connally vietiin sairaalaan, jossa presidentti Kennedy todettiin kuolleeksi. Lee Harvey Oswald väitetysti ampui laukaukset työpaikaltaan Texasin koulukirjavarastosta. Paikallinen yökerhonomistaja Jack Ruby ampui Oswaldin ennen oikeudenkäyntiä. Murha on innoittanut lukuisia salaliittoteorioita.


        https://fi.m.wikipedia.org/wiki/John_F._Kennedy



        .


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Neukku ampui, mutta kuka heistä ampui tai oliko se Hitlerin salainen tehtävä??

        Nyt ei tule mieleen parempaa esimerkkiä John F. Kennedy salamurha, esimerkkinä sitä ei välttämättä tehty maan johdon toimesta antaen käsky murhata John F. Kennedy, elikkä voisiko olla mahdollista, että Stalin ei antanut käskyä ampua Mainilan laukauksia vaan joku toimi omasta aloitteesta, eli onko historian tutkijat selvittäneet käskyn viesti ketjun Mainilan laukauksiin vai voiko olla vaan jonkun Kenraalin tai jonkun muun älynväläys ampua Mainilan laukauksia? Tämä olisi tärkeää selvittää mikä on oikea totuus. Kyllä kaikki uskomme asian menneen niin, että Stalin kyllästyi neuvottelemaan maan vaidosta Suomen kanssa ja mitään muutakaan luottamusta Stalin ei saanut Suomelta, niin hermonsa menettänyt Stalin antoi käskyn tehdä Mainilan laukaukset, näin asian uskomme tapahtuneet, mutta suuri kysymys on se, että menikö todellisuudessa asiat näin? Mainilan laukaukset olivat kuulemma hyvin pieni muotoista ammuntaa ja siitä on paljon epäilyjä, että mitä ne edes olivat käytännössä ja millä nämä laukaukset olisi sitten ammuttu edes? Ketkä nämä silminnäkijät tai asian todenneet olivat?
        Herää epäilys, että nämä Mainilan laukaukset eivät välttämättä olleet tehty Stalinin käskystä, koska mitään tuhoa käytännössä laukaukset eivät aiheuttaneet ja jos näitä Mainilan laukauksia on ollut ehkä vain kaksi kappaletta, niin kyllä Stalin olisi vähintään kymmenen laukausta määrännyt, eli kyllä on hieman epäilyttävää ketkä Neuvostoliiton kansalaiset nämä Mainilan laukaukset toteuttivat ja kuka oli käskyn antaja.
        Olisiko mahdollista, että Hitler olisi määrännyt salaisen tehtävän mennä ampumaan Mainilan laukaukset, eli saksa olisi joko veneellä tai sukellusveneellä mennyt Suomen tai Neuvostoliiton alueen kautta ampumaan nämä kuuluisat Mainilan laukaukset, eli järkeen kävisi se, että Hitler halusi halusi saada Suomen ja Neuvostoliiton keskenään sotaan, jotta Hitlerin olisi heikentynyttä Neuvostoliiton armeijaa vastaan helpompi hyökätä sitten myöhemmin. Tietenkään Hitler salaisesta tehtävästä ei ole ollut kertonut Suomelle tai Neuvostoliitolle mitään, mutta onko tätä vaihtoehtoa tutkittu, että sekaantuiko Hitler jotenkin toteuttamaan Mainilan laukaukset???? Onko nykyinen Venäjä myöntänyt, että Mainilan laukaukset olivat heidän Stalinin johtajan antama käsky tehdä näin??? Minun mielestäni asia olisi syytä selvittää tarkasti ja totuus kaivaa kaikesta siihen liittyvästä esiin. Jos Mainilan laukaukset toteutti joku itsemurhaaja vastaava ihminen yksin tai porukan kanssa omin päin, ilman Neuvostoliiton johdon käskyä, niin onhan siinä eroa silloin paljonkin ketä syyttää asiasta. Sehän olisi järkyttävä tieto, jos selviäisi, ettei Mainilan laukauksien takana olisikaan ollut itse Stalin vaan joku mielenvikainen Neuvostoliiton kansalainen yksin tai porukansa kanssa toteuttamassa Yhdysvaltalaisten tornien iskun tapaisen Mainilan laukaukset. Haen tässä sitä, että onko varmaa tietoa kuka antoi idean tai käskyn tehdä Mainilan laukaukset??
        Neuvostoliitto ja Venäjä eivät oikein ole ollut koulun oppikirjoissa olleet halukkaita myöntämään sitä, että Stalin olisi antanut käskyn tehdä Mainilan laukaukset, joten voisiko syyllinen olla joku muu kuin Stalin??


        John F. Kennedy salamurhattiin 22. marraskuuta 1963. Kennedy oli lähtenyt vaimonsa ja varapresidentti Lyndon B. Johnsonin kanssa Texasiin vierailulle marraskuussa 1963. Presidentin saattue ajoi keskipäivän jälkeen avoautolla Dallasin keskustassa, jolloin presidentti Kennedyä kohti ammuttiin kiväärinlaukauksia. Kennedy ja hänen mukanaan autossa ollut kuvernööri John Connally vietiin sairaalaan, jossa presidentti Kennedy todettiin kuolleeksi. Lee Harvey Oswald väitetysti ampui laukaukset työpaikaltaan Texasin koulukirjavarastosta. Paikallinen yökerhonomistaja Jack Ruby ampui Oswaldin ennen oikeudenkäyntiä. Murha on innoittanut lukuisia salaliittoteorioita.


        https://fi.m.wikipedia.org/wiki/John_F._Kennedy



        .

        Voisiko Yhdysvallat toteuttaa Ukrainan rajan läheisyydessä, jonkun Mainilan laukauksen tyylisen operaation, sillä Yhdysvaltalaiset ovat paljon keksittyjä syitä käyttäneet, että itse pääsevät sotimaan esimerkiksi Irakiin.


        Nyt Yhdysvallat rakentaa kaikella keinolla kuvaa siitä, että Yhdysvallat eivät ainakaan olisi syyllisiä, jos Ukrainan sota alkaisi.
        Kuvaa ehkä rakennetaan siitä syystä, että kukaan ei epäilisi Yhdysvaltalaisten tehneen Mainilan laukauksia vastaavaa Ukrainan rajan läheisyydessä.

        Miksi Yhdysvallat sitten haluisivat sotaa Ukrainan ja Venäjän välille, syy tähän on se, että aseteollisuus Yhdysvalloissa saisivat isoja asetilauksia, jos sota syttyisi Venäjän ja Ukrainan välillä. Nyt todella kannattaa satelliitti kuvat taltioida, koska Yhdysvaltalaiset voivat asettaa kaukolaukaistun raketin maastoon, joka käskystä myöhemmin aktivoituu tai ehkä on aika pommeja viritelty, mikä tekee samanlaista tuhoa, kuin raketti isku tekisi tuhoa.
        Kyllä Yhdysvallat ovat aina olleet paikanpäällä, jos jossakin sota on syttynyt, että tuskin olisi poikkeus sekään, etteikö Yhdysvallat olisi paikan päällä, jos sota Ukrainan rajalla syttyisi.

        Yhdysvaltalaiset joukot ovat ilmeisesti kouluttamassa Ukrainan armeijaa ja tekevätkö yön pimeydessä nämä Yhdysvaltalaiset joukot jonkin iskun Ukrainasta Venäjän puolelle.

        Neuvoni on se, että ammutaan Venäjän tai Ukrainan puolelta jotakin, niin ei pidä ryhtyä välittömästi sotaan, pitää tutkia kuka iskun teki ja oliko se vahinko isku. Unohdin kokonaan, että Valko-Venäjä voi myös olla sodan aloittaja.

        Mutta järkevintä olisi pitää hyvin hillityt sotaharjoitukset jotka kestävät ehkä vain yhden päivän tai mieluiten perutaan koko sotaharjoitukset ja näytetään esimerkkiä siitä, että sotaharjoituksia voi kiristyneessä ilmapiirissä jopa perua, näin voidaan NATO pakottaa perumaan omia sotaharjoituksia nyt ja tulevaisuudessa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ” Rekka marssi oli NATOn epäonnistunut kovistelu Venäjää vastaan, tarkoittaa sitä, että polttoaineen hinnat ovat nousseet, kun NATO ja Yhdysvallat yrittävät kovaa laittaa Venäjää vastaan, niin epävarmuus nostaa polttoaine hintoja.”

        Ei ”rekkamarssi” liity millään lailla Natoon!

        Nämä trollit täällä vääristelevät kaikki asiat. Että viitsivätkin rallatella täällä joutavia ja kaikki tarinat valheellisia.

        Kivasti he yrittävät näillä puheillaan puolustella Venäjän aikomuksia hyökätä naapurinsa kimppuun. Nyky aikana täytyy ihmetellä moista halua. Kaikki haluavat Euroopassa elää rauhassa ja rakentaa kukin omaa maataan.

        Venäjällö ei ole mitään halua rakentaa oman maansa hyvin vointia, ainoa asia, mitä se haluaa, on tuhota naapureitaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Neukku ampui, mutta kuka heistä ampui tai oliko se Hitlerin salainen tehtävä??

        Nyt ei tule mieleen parempaa esimerkkiä John F. Kennedy salamurha, esimerkkinä sitä ei välttämättä tehty maan johdon toimesta antaen käsky murhata John F. Kennedy, elikkä voisiko olla mahdollista, että Stalin ei antanut käskyä ampua Mainilan laukauksia vaan joku toimi omasta aloitteesta, eli onko historian tutkijat selvittäneet käskyn viesti ketjun Mainilan laukauksiin vai voiko olla vaan jonkun Kenraalin tai jonkun muun älynväläys ampua Mainilan laukauksia? Tämä olisi tärkeää selvittää mikä on oikea totuus. Kyllä kaikki uskomme asian menneen niin, että Stalin kyllästyi neuvottelemaan maan vaidosta Suomen kanssa ja mitään muutakaan luottamusta Stalin ei saanut Suomelta, niin hermonsa menettänyt Stalin antoi käskyn tehdä Mainilan laukaukset, näin asian uskomme tapahtuneet, mutta suuri kysymys on se, että menikö todellisuudessa asiat näin? Mainilan laukaukset olivat kuulemma hyvin pieni muotoista ammuntaa ja siitä on paljon epäilyjä, että mitä ne edes olivat käytännössä ja millä nämä laukaukset olisi sitten ammuttu edes? Ketkä nämä silminnäkijät tai asian todenneet olivat?
        Herää epäilys, että nämä Mainilan laukaukset eivät välttämättä olleet tehty Stalinin käskystä, koska mitään tuhoa käytännössä laukaukset eivät aiheuttaneet ja jos näitä Mainilan laukauksia on ollut ehkä vain kaksi kappaletta, niin kyllä Stalin olisi vähintään kymmenen laukausta määrännyt, eli kyllä on hieman epäilyttävää ketkä Neuvostoliiton kansalaiset nämä Mainilan laukaukset toteuttivat ja kuka oli käskyn antaja.
        Olisiko mahdollista, että Hitler olisi määrännyt salaisen tehtävän mennä ampumaan Mainilan laukaukset, eli saksa olisi joko veneellä tai sukellusveneellä mennyt Suomen tai Neuvostoliiton alueen kautta ampumaan nämä kuuluisat Mainilan laukaukset, eli järkeen kävisi se, että Hitler halusi halusi saada Suomen ja Neuvostoliiton keskenään sotaan, jotta Hitlerin olisi heikentynyttä Neuvostoliiton armeijaa vastaan helpompi hyökätä sitten myöhemmin. Tietenkään Hitler salaisesta tehtävästä ei ole ollut kertonut Suomelle tai Neuvostoliitolle mitään, mutta onko tätä vaihtoehtoa tutkittu, että sekaantuiko Hitler jotenkin toteuttamaan Mainilan laukaukset???? Onko nykyinen Venäjä myöntänyt, että Mainilan laukaukset olivat heidän Stalinin johtajan antama käsky tehdä näin??? Minun mielestäni asia olisi syytä selvittää tarkasti ja totuus kaivaa kaikesta siihen liittyvästä esiin. Jos Mainilan laukaukset toteutti joku itsemurhaaja vastaava ihminen yksin tai porukan kanssa omin päin, ilman Neuvostoliiton johdon käskyä, niin onhan siinä eroa silloin paljonkin ketä syyttää asiasta. Sehän olisi järkyttävä tieto, jos selviäisi, ettei Mainilan laukauksien takana olisikaan ollut itse Stalin vaan joku mielenvikainen Neuvostoliiton kansalainen yksin tai porukansa kanssa toteuttamassa Yhdysvaltalaisten tornien iskun tapaisen Mainilan laukaukset. Haen tässä sitä, että onko varmaa tietoa kuka antoi idean tai käskyn tehdä Mainilan laukaukset??
        Neuvostoliitto ja Venäjä eivät oikein ole ollut koulun oppikirjoissa olleet halukkaita myöntämään sitä, että Stalin olisi antanut käskyn tehdä Mainilan laukaukset, joten voisiko syyllinen olla joku muu kuin Stalin??


        John F. Kennedy salamurhattiin 22. marraskuuta 1963. Kennedy oli lähtenyt vaimonsa ja varapresidentti Lyndon B. Johnsonin kanssa Texasiin vierailulle marraskuussa 1963. Presidentin saattue ajoi keskipäivän jälkeen avoautolla Dallasin keskustassa, jolloin presidentti Kennedyä kohti ammuttiin kiväärinlaukauksia. Kennedy ja hänen mukanaan autossa ollut kuvernööri John Connally vietiin sairaalaan, jossa presidentti Kennedy todettiin kuolleeksi. Lee Harvey Oswald väitetysti ampui laukaukset työpaikaltaan Texasin koulukirjavarastosta. Paikallinen yökerhonomistaja Jack Ruby ampui Oswaldin ennen oikeudenkäyntiä. Murha on innoittanut lukuisia salaliittoteorioita.


        https://fi.m.wikipedia.org/wiki/John_F._Kennedy



        .

        Vanhoja historian juttuja tänne kertoelet. Kerro nyt, kuinka paljon Venäjällä on aseita uhkaamassa Ukrainaa. Turha tänne on vetää kaikki historialliset tapahtumat, jotka ovat kaikkien tiedossa ennestään. ja on jo yli 8 vuotta saanut kärsiä Venälöisten uhasta. Onko siinä mitään mieltä?

        Jos sinä tällä yrität mollata USA:ta, niin siinä epäonnistut pahemman kerran, koska Venäjän syntilista on ajankohtainen ja senhän me tiedämme kaikki.

        Ukraina elää uhan alla


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voisiko Yhdysvallat toteuttaa Ukrainan rajan läheisyydessä, jonkun Mainilan laukauksen tyylisen operaation, sillä Yhdysvaltalaiset ovat paljon keksittyjä syitä käyttäneet, että itse pääsevät sotimaan esimerkiksi Irakiin.


        Nyt Yhdysvallat rakentaa kaikella keinolla kuvaa siitä, että Yhdysvallat eivät ainakaan olisi syyllisiä, jos Ukrainan sota alkaisi.
        Kuvaa ehkä rakennetaan siitä syystä, että kukaan ei epäilisi Yhdysvaltalaisten tehneen Mainilan laukauksia vastaavaa Ukrainan rajan läheisyydessä.

        Miksi Yhdysvallat sitten haluisivat sotaa Ukrainan ja Venäjän välille, syy tähän on se, että aseteollisuus Yhdysvalloissa saisivat isoja asetilauksia, jos sota syttyisi Venäjän ja Ukrainan välillä. Nyt todella kannattaa satelliitti kuvat taltioida, koska Yhdysvaltalaiset voivat asettaa kaukolaukaistun raketin maastoon, joka käskystä myöhemmin aktivoituu tai ehkä on aika pommeja viritelty, mikä tekee samanlaista tuhoa, kuin raketti isku tekisi tuhoa.
        Kyllä Yhdysvallat ovat aina olleet paikanpäällä, jos jossakin sota on syttynyt, että tuskin olisi poikkeus sekään, etteikö Yhdysvallat olisi paikan päällä, jos sota Ukrainan rajalla syttyisi.

        Yhdysvaltalaiset joukot ovat ilmeisesti kouluttamassa Ukrainan armeijaa ja tekevätkö yön pimeydessä nämä Yhdysvaltalaiset joukot jonkin iskun Ukrainasta Venäjän puolelle.

        Neuvoni on se, että ammutaan Venäjän tai Ukrainan puolelta jotakin, niin ei pidä ryhtyä välittömästi sotaan, pitää tutkia kuka iskun teki ja oliko se vahinko isku. Unohdin kokonaan, että Valko-Venäjä voi myös olla sodan aloittaja.

        Mutta järkevintä olisi pitää hyvin hillityt sotaharjoitukset jotka kestävät ehkä vain yhden päivän tai mieluiten perutaan koko sotaharjoitukset ja näytetään esimerkkiä siitä, että sotaharjoituksia voi kiristyneessä ilmapiirissä jopa perua, näin voidaan NATO pakottaa perumaan omia sotaharjoituksia nyt ja tulevaisuudessa.

        Mainilan laukauksista puheen ollen, niin Neuvostoliittohan sellaista harrasti ja saattaa hyvin tapahtua nyt Venäjän toimesta, jotta voi syyttää Ukrainan alkaneen tulituksen, niin kuin Neuvostoliitto syytti Suomen aloittaneen ammuskelun.

        Noin kiero toiminta kyllä syntyy venäiläisiltä, mutta sitähän ei kukaan tule uskomaan, että se olisi Ukrainan aloitus.

        Koko maailma nauraa tuolle toiminnalle, koska noin kiero osaa olla vain tämä naapurimme.


    • Anonyymi

      Jännää, että Yhdysvalloille kelpaa suullinen lupaus, mutta omasta suullisesta lupauksesta eivät USA pidäkään kiinni, ettei NATO laajentuisi tuumaakaan itään päin.

      Lehdestä kopio alla:

      USA:n ulkoministeri Antony Blinken kertoo pyytäneensä Venäjän ulkoministeriltä Sergei Lavrovilta lupausta siitä, että Venäjä ei hyökkää Ukrainaan.

      https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/ffd8766e-cd5f-451c-b903-c317f8af4491


      ....

      • Anonyymi

        Ukraina on itsenäinen maa. Lienee Ukrainan oma asia, liittyykö Natoon vai on liittymättä. Miksi ihmeessä Venäjän pitää tulla määräilemään naapureitaan, ei naapuritkaan pyri Venäjän toimintoja määräilemään, kun vain pysyy poissa toisten maitten rajoilta uhkailemasta.


    • Anonyymi

      Kommentti: Venäjän Vladimir Putin saapui Pekingiin – vierailun alla nähtiin uusi saappaannuolennan uusi maailmanennätys.

      Tämän saappaannuolemisen maailmanennätyksen edessä Putinkin taisi mennä hämilleen ja vastasi vain, että asia on syytä jättää ammattilaispelaajille ja ammattivalmentajille.

      Jos Putin olisi ollut rehellinen, hän olisi voinut esittää seuraavan vastauksen:



      (((Helsingin Sanomien kirjoittajan keksimä räikeä, oma kirjoitus, jolla negatiivista ajattelu tapaa lietsotaan Vladimir Putinista, kun taas Kiinassa osaavat olla kohteliaita toimittajat sentään.)))

      ”Salaisuuteni on se, että valitsen joukkuetovereikseni Pavel Buren ja Vjatsheslav Fetisovin kaltaisia kiekkolegendoja ja pidän huolta siitä, että vastustajan puolustajat ymmärtävät tehtävänsä pujottelukeppeinä sekä maalivahti maalien imuroijana.”





      https://www.hs.fi/urheilu/art-2000008590346.html

      ....

    • Anonyymi

      Yhdysvallat ja NATO ovat kerrankin saaneet sellaisen opetuksen siitä, että miltä tuntuu, kun Venäjä joutuu pelkäämään Yhdysvaltalaisten ja NATO maiden hyökkäystä Venäjälle, että on se Venäjä jossakin onnistunut täysin, että pisteet Venäjälle tästä. Myös muut Euroopan Valtiot ovat saaneet opetuksen siitä, että miltä tuntuu Venäläisistä, kun NATO ja Yhdysvallat pitävät sotaharjoituksia Venäjän lähellä.




      YHDYSVALTAIN puolustusministeriön Pentagonin mukaan Venäjä saattaa yrittää oikeuttaa hyökkäyksen Ukrainaan lavastetun videon avulla.

      Ministeriön tietojen mukaan Venäjä haluaisi todennäköisesti tekosyyn uudelle hyökkäykselle Ukrainaan, sanoi ministeriön edustaja John Kirby toimittajille torstaina.

      Yksi vaihtoehto voisi olla lavastaa Ukrainan hyökkäys Venäjän aluetta tai venäjää puhuvia ihmisiä vastaan, Kirby sanoi. Jälkimmäinen voisi viitata Ukrainan merkittävän kokoiseen venäjänkieliseen väestönosaan.

      Ministeriö uskoo, että osana tätä valehyökkäystä Venäjä tuottaisi propagandavideon, jolla kuvattaisiin muun muassa ruumiita ja tuhottuja paikkoja.


      Lavastetun hyökkäyksen varjolla Venäjä voisi saada tekosyyn vyöryttää joukkonsa Ukrainaan. Suurvalta on jo koonnut Ukrainan vastaisen rajan läheisyyteen arviolta yli 100 000 sotilasta ja paljon raskasta sotakalustoa.


      https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008589091.html

      ....

    • Anonyymi

      Suuri tappio Venäjän Presidentille Vladimir Putinille, jos NATO saisi uusia jäseniä vain siksi, että ihmiset Euroopassa katsovat Uutis lähetyksiä Venäjän ja Valko-Venäjän sota harjoituksista, nämä tavalliset ihmiset luovat paineen omien maansa hallituksille liittyä NATOON.

      Viisas neuvoni on se, että sotaharjoitukset pitäisi olla lähinnä makkaran paistoa pelkästään tällä kertaa, koska nyt Euroopan mediassa luodaan tahallisesti kauhu kuvia siitä, että NATOON liittyisivät nekin maat, jotka eivät ole vielä NATO jäsen maita.


      Mieluiten sotaharjoitukset pitäisi perua kokonaan, koska Venäjä saavutti jo Yhdysvalloille ja NATOLLE pelotteen käymättä mitään sotaharjoituksia, eli tahot pelkäävät jo Venäjää muutenkin ja pelkoa levitetään länsimaihin vain lisää, että NATO saisi lisää NATO jäsen maita.

      Ymmärrän, että Venäjän on tarkoitus sotaharjoituksilla pelotella NATOa laajentumasta itään päin, mutta se pelote ei toimi, koska Yhdysvallat haluavat lisää NATO jäsen maita, koska silloin Yhdysvallat saavat lisää aseteollisuuden asiakkaita jotka ostavat aseita Yhdysvalloista. Toisin sanoen Yhdysvaltalaiset ovat valmiita uhraamaan Ukrainan Venäjälle, että saavat lisää NATO jäsen maita, joilla on rahaa ostaa Yhdysvaltalaisten aseteollisuuden tuotteita. Kyllä Yhdysvallat puhuu, että haluavat estää Ukrainan sodan, mutta todellisuudessa Yhdysvallat toivovat sotaa, jotta Yhdysvaltalaiset aseteollisuuden saisivat ase ostoja. Yhdysvallat eivät oikeasti välitä siitä, onko Euroopassa sota vai ei ole sotaa, Yhdysvalloilla on mielessä vain muiden kärsimyksellä saada rahaa itselleen.


      Iran ja Irak olivat sodassa keskenään ja raha ahne Yhdysvaltalaiset myivät molemmille sodan osapuolille aseita ja toiselle osapuolelle Yhdysvallat myivät salaa aseita sodan aikana.
      Sodan lopputulos oli se, että rahat loppuivat molemmilta sodan osapuolilta ja rauha tuli siksi, eli Yhdysvaltalaiset myivät aseita molemmille osapuolille niin paljon kuin pystyivät vaikka olisi pitänyt myydä niin vähän aseita, ettei kummallakaan osapuolella olisi ollut lopulta aseita millä edes sotia keskenään.

    • Anonyymi

      Natoon liittymisessä on se huono puoli että silloin ei vain saada apua vaan myös annetaan sitä. Jos Suomi on jäsen ja Venäjä hyökkää Baltiaan niin USA käskee että nyt Suomi pojat sinne kipin kapin avuksi jolloin Venäjä viimeistään haluaa eroon Suomestakin. Nyt meillä ei ole tätä velvoitetta mutta toisaalta vaikea kuvitella että Suomi pysyisi ulkopuolella Baltian konfliktissa. Venäjä vois haluta Etelä-Suomen ainakin voidakseen puolustaa alueella kunnolla. Toki Venäjä ei varmaan Nato maahan hyökkää eli liittyminen olisi silloin toki hyvä. Vaikea on kyllä sanoa.


      Kun Yhdysvaltalaiset saavat Suomesta NATO sen Valtion, niin Yhdysvaltalaisten ei tarvitse omia joukkoja lähettää Viroon vaan käsky tulee Yhdysvalloista, että Suomen pitää joukkoja siirtää Viroa puolustamaan, eli muut tekevät työt ja Yhdysvallat kerää NATO jäsen maksut itselleen, hyvä bisnes tämäkin. Lisäksi Yhdysvallat myyvät aseita, kun muut NATO maat käyvät sotaa, hyvä bisnes tämäkin.

    • Anonyymi

      Mistä synneistä jumala rankaisi esim. Laosia ja Kambodzaa kun kumpainenkin valtio sai noin kaksi miljoonaa tonnia räjähteitä päälleen USA:n ilmapommituksissa vaikka kumpikaan maa ei ollut sodassa kenenkään kanssa?

      • Anonyymi

        Mielenvikaista tämä Yhdysvaltalaisten pommitukset.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mielenvikaista tämä Yhdysvaltalaisten pommitukset.

        Huvittavaa tämä USA:n veto tässä tilanteessa. Venäjä uhkaa naapurimaataan aseistuksella ja sekö on teidän mielestänne oikeutettua.

        Vaikka te kuinka vedätte noita valheellisia vanhoja juttuja tänne, se ei oikeuta Venäjää tappamaan ukrainalaisia. Johan se on yli 8 vuotta kurittanut ukrainalaisia itä-rajalla ja vienyt Krimin pienien vihreitten miesten avulla. Sekin oli niin kiero temppu, että sellainen käy vain venäläisiltä.

        Siirtyköön Venäjä pois sieltä Ukrainan rajamailta ja lopettakoon tuon rajataistelun, niin rauha vallitsee koko Euroopassa ja kaikki maat voivat henkäistä helpotuksesta.


    • Anonyymi

      Yhdysvallat hyökkää yllättäen maihin, jotka eivät odota hyökkäystä Yhdysvalloista, kuten Afganistanin oli erittäin yllättynyt Yhdysvaltalaisten hyökkäyksestä.

      • Anonyymi

        Libya taisi todella yllättyä NATO maiden hyökkäyksestä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Libya taisi todella yllättyä NATO maiden hyökkäyksestä.

        Eikö se NATO hyökännyt myös Jugoslaviaan, näin muistan lukeneeni ja eikö se Yhdysvallat olleet tässäkin mukana täysillä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eikö se NATO hyökännyt myös Jugoslaviaan, näin muistan lukeneeni ja eikö se Yhdysvallat olleet tässäkin mukana täysillä?

        Niin teki! Lopetti puuttumisellaan Milon käynnistän Kosovon muslimien kansanmurhan! Siitä olemme kiitollisia! Milo itse päätyi Haagiin!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin teki! Lopetti puuttumisellaan Milon käynnistän Kosovon muslimien kansanmurhan! Siitä olemme kiitollisia! Milo itse päätyi Haagiin!

        Olisimme oikein älyttömän kiitollisia jos Yhdysvaltalaisten Presidenttien rikokset ja päätöksiä tehneiden Yhdysvaltalaisten rikokset päätyisivät myös Haagiin tuomittavaksi vai mitä mieltä olet?


        Yhdysvallat vain ei halua antaa ketään Haagiin tuomittaviksi, eli pitäisikö ne syylliset hakea Haagiin tuomittavaksi vai miten tämä järjestelmä toimii, että syylliset saadaan yleensä tuomittua? Milon varmaan pakotettiin ja väkisin vietiin Jugoslaviasta Haagiin tuomittavaksi, eli ilmeisesti sama asia pitäisi tehdä Yhdysvaltalaisten rikollisten kanssa, eikö niin?

        Miten se kansan murha, kun Yhdysvaltalaiset tappoivat intiaanit sukupuuttoon ja ottivat murhaamalla intiaanien maat omaan käyttöönsä. Että mitä mieltä nyt oletkaan Yhdysvaltalaisten rikoksista?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin teki! Lopetti puuttumisellaan Milon käynnistän Kosovon muslimien kansanmurhan! Siitä olemme kiitollisia! Milo itse päätyi Haagiin!

        Entä Yhdysvaltalaisten tekemät rikokset Vietnamissa, koska niistä rangaistaan??


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olisimme oikein älyttömän kiitollisia jos Yhdysvaltalaisten Presidenttien rikokset ja päätöksiä tehneiden Yhdysvaltalaisten rikokset päätyisivät myös Haagiin tuomittavaksi vai mitä mieltä olet?


        Yhdysvallat vain ei halua antaa ketään Haagiin tuomittaviksi, eli pitäisikö ne syylliset hakea Haagiin tuomittavaksi vai miten tämä järjestelmä toimii, että syylliset saadaan yleensä tuomittua? Milon varmaan pakotettiin ja väkisin vietiin Jugoslaviasta Haagiin tuomittavaksi, eli ilmeisesti sama asia pitäisi tehdä Yhdysvaltalaisten rikollisten kanssa, eikö niin?

        Miten se kansan murha, kun Yhdysvaltalaiset tappoivat intiaanit sukupuuttoon ja ottivat murhaamalla intiaanien maat omaan käyttöönsä. Että mitä mieltä nyt oletkaan Yhdysvaltalaisten rikoksista?

        Jo hiljenivät innokkaimmat NATO jäsenyyden puolesta puhujat, kun otettiin esiin Yhdysvaltalaisten tekemiä rikoksia, miksi näin, että NATOA kannattavat hiljentyvät??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jo hiljenivät innokkaimmat NATO jäsenyyden puolesta puhujat, kun otettiin esiin Yhdysvaltalaisten tekemiä rikoksia, miksi näin, että NATOA kannattavat hiljentyvät??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

        Suurvallat tekevät sekä todellisia ja sepitettyjä rikoksia! Its taas hiljenet kun käsitellään Neuvostoliiton tai Venäjän runsasta rikossaldoa!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olisimme oikein älyttömän kiitollisia jos Yhdysvaltalaisten Presidenttien rikokset ja päätöksiä tehneiden Yhdysvaltalaisten rikokset päätyisivät myös Haagiin tuomittavaksi vai mitä mieltä olet?


        Yhdysvallat vain ei halua antaa ketään Haagiin tuomittaviksi, eli pitäisikö ne syylliset hakea Haagiin tuomittavaksi vai miten tämä järjestelmä toimii, että syylliset saadaan yleensä tuomittua? Milon varmaan pakotettiin ja väkisin vietiin Jugoslaviasta Haagiin tuomittavaksi, eli ilmeisesti sama asia pitäisi tehdä Yhdysvaltalaisten rikollisten kanssa, eikö niin?

        Miten se kansan murha, kun Yhdysvaltalaiset tappoivat intiaanit sukupuuttoon ja ottivat murhaamalla intiaanien maat omaan käyttöönsä. Että mitä mieltä nyt oletkaan Yhdysvaltalaisten rikoksista?

        Kyllä olisimme tyytyväisiä, jos Yhdysvaltalaiset myös kantaisivat vastuussa rikoksista, mutta Yhdysvaltalaiset näyttävät koko maailmalle esimerkkiä, että vastuuta ei tarvitse kantaa.

        Mitä tekevät muut Valtio johtajat sitten, Lähi-idän yksi kuninkaan poika tapatti ihmisen, joka yritti pilata hänen elämänsä. Pojan isä kuningas hyväksyi tapon, mistä tämä malli on saatu sitten? Yhdysvaltalaiset tappaa terroristi johtajia maailmalla ja tämäkin on kuulemma hyväksyttävää, niin miksi sitten Kuninkaan pojan kiusaajan tappaminen olisi myös hyväksyttävää? Oliko terroristin tappaminen huono esimerkki, saattoi olla huono esimerkki, mutta kaikki ei lehdistö edes kerro, keitä Yhdysvaltalaiset tappavat maailmalla, joten vaikea löytää sopivia esimerkkejä, kun Suomen lehdistökin suojelee Yhdysvaltalaisten mainetta maailmalla, vaikka oikeasti Yhdysvaltalaisten tekevät raakoja tappoja maailmalla, mistä ei tiedetä mitään.
        Iranin Kenraali ei nyt ainakaan ollut terroristi, mutta peloissaan Yhdysvaltalaiset tämän Iranin Kenraalin tappoivat.
        Tuskin on paljon totuutta kerrottu siitä, kuinka paha tämä Iranin Kenraali mukamas oli, ehkä pahaa oli se, että Iranin Kenraali suunnitteli miten saada Yhdysvaltalaiset pois Lähi-idästä.
        Kun miettii, että olisiko tämä Iranin Kenraali voinnut olla jopa se ihminen, joka olisi saanut lähi-idän paremmin hallintaan siten, ettei mikään Isis Lähi-idässä olisi enää uhka, niin ehkä hänet olisi pitänyt jättää tappamisen sijaan henkiin, mutta kun Yhdysvaltalaiset eivät halua lähteä pois Lähi-idästä on se ongelman ydin. Yhdysvaltalaiset myy aseita Lähi-idän alueelle ja sitten yrittää olla maailman poliisia alueella johon myy aseita, eikö ole aika hauskaa?

        Jos Suomi jakaisi rahaa vastaan kaikille hulluille aseita rahan saamiseksi Valtion kassaan ja sen jälkeen Suomen poliisi yrittäisi estää hullujen teot Suomessa, niin eikö olisi maailman typerin teko ollut se, että rahan vuoksi hulluille myytiin aseita rahan saamiseksi Valtion kassaan? Näin Yhdysvaltalaiset toimivat maailmalla ja näin Yhdysvaltalaiset myyvät aseita omille kansalaisilleen ja jossakin vaiheessa aseet ovat hullujen kädessä, vaikka ensin ei hullut olisikin aseet saaneet hankituksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olisimme oikein älyttömän kiitollisia jos Yhdysvaltalaisten Presidenttien rikokset ja päätöksiä tehneiden Yhdysvaltalaisten rikokset päätyisivät myös Haagiin tuomittavaksi vai mitä mieltä olet?


        Yhdysvallat vain ei halua antaa ketään Haagiin tuomittaviksi, eli pitäisikö ne syylliset hakea Haagiin tuomittavaksi vai miten tämä järjestelmä toimii, että syylliset saadaan yleensä tuomittua? Milon varmaan pakotettiin ja väkisin vietiin Jugoslaviasta Haagiin tuomittavaksi, eli ilmeisesti sama asia pitäisi tehdä Yhdysvaltalaisten rikollisten kanssa, eikö niin?

        Miten se kansan murha, kun Yhdysvaltalaiset tappoivat intiaanit sukupuuttoon ja ottivat murhaamalla intiaanien maat omaan käyttöönsä. Että mitä mieltä nyt oletkaan Yhdysvaltalaisten rikoksista?

        Malesialaiskoneen pudottajat ne pitäisi laittaa oikeuteen. Siinä meni ja kokonaisia perheitä.

        Venäjä ei vain ole raukkamaisesti tunnustanut tekoaan. Se vain onnistuu Venäjältä. Rehtiä olisi tunnustaa tapahtuman ja malesialaisetkin saisivat lohtua menetyksiinsä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Entä Yhdysvaltalaisten tekemät rikokset Vietnamissa, koska niistä rangaistaan??

        Koko maailman historianko te vedätte esiin puolustaaksenne rikosta ukrainalaisia vastaan.

        Melko hullunkurista. Voisimme mekin vetää esiin nuo lukemattomat suomalaiset sotavangit, jotka aikoinaan kuolivat kurjissa olosuhteissa Siperiassa. Myöskin nuo monen monet haudat, joissa lepää myöskin suomalaisia, mutta niitä ei saa tutkia ja vuoksiyksi onneton vanhus viruu vankilassa.

        Neon tämän ajan rikoksia, jos nyt ei sentään ajanlaskun alkuun mennä noita valheita etsimään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Entä Yhdysvaltalaisten tekemät rikokset Vietnamissa, koska niistä rangaistaan??

        Entäpä Maon, Stalinin, Ho-Tsi Minhin, Pol Potin OMIIN KANSALAISIINSA kohdistuneet RIKOKSET ...?.

        -44.Div.-


    • Anonyymi

      Sehän on hienoa , että moskova näyttää osallistuvan myös suomi24 keskusteluihin aina , kun kyse on natosta .
      Ja se on ihan kamalan hirveää , kun ukrainalaiset eivät haluaisi ottaa vastaan venäjän veljellistä apua . Venäjällä olisi jo tankit ja ohjukset valmiina veljellisen avun antoon .

      • Anonyymi

        Kukahan se Moskovalainen kirjoittaja sitten on, kun minä näen täällä vain Suomalaisten kirjoittamia kommentteja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kukahan se Moskovalainen kirjoittaja sitten on, kun minä näen täällä vain Suomalaisten kirjoittamia kommentteja.

        Hiljeni hän.


    • Anonyymi

      YYA-sopimus Kiinan kanssa voisikin olla Suomen talouden pelastus ja Kiina voisi Suomelle antaa sotilaallisen turvan, eli jos Suomeen hyökätään, niin Kiina astuu kuvaan ja hyökkäys loppuu siihen paikkaan. Oletetaan, jos Venäjän ja Kiinan Presidentit hyviä kavereita, niin vaikea se on Suomen kimppuun Venäjän Presidentin hyökätä, jos Suomikin on Kiinan hyvä kaveri, eikö niin olisi?

      Ukraina joka ei voi liittyä NATOON, niin eikö ratkaisu olisi silloin Kiina, eli Kiina antaa sotilaallisen turvan Ukrainalle. Ukrainalla ja Kiinalla hyvät välit muutenkin ja Kiina kiinnostunut yhteistyöstä Ukrainan kanssa muutenkin, joten ystävyyttä voisi syventää ja Ukraina voisi itsekin kysyä, että voisiko Kiina suojella Ukrainaa. Jos Kiina lupautuu suojelemaan Ukrainaa, niin ongelma ratkaistu ja Venäjäkin tyytyväinen.

      Suomen kannalta ajateltuna, Kiina on parempi, kuin NATO, ensinnäkin Aasian markkinoilta löytyy uusia ostajia niille tuotteille mitä Suomessa pystytään valmistamaan.
      Mitä länsi tarjoaa Suomelle sitten? Länsi on hyvin kilpailtu alue myydä tuotteita ja Suomi ei oikein kilpailussa pärjää lännessä. Aasian maissa, ei kaikkialla edes tiedetä, että sellaisia tuotteita voisi edes olla olemassa, joita Suomessa tehdään, joten myynnin pitäisi olla helppoa.

      • Anonyymi

        Miksi Ukraina ei käänny tässä tilanteessa Kiinan puoleen, kun Ukrainan rajalla on Venäjän joukkoja?

        Kiina olisi ainut joka voisi asiaan puuttumalla ratkaista tilanteen Ukrainan kannalta katsottuna.

        Yhdysvallat ja NATO ja Euroopan unioni ja Suomi polttaneet siltansa ratkaista tilanne, Kiina on ainut mahdollinen ratkaisija.


        Minä en nyt usko kuitenkaan Venäjän hyökkäävän edes Ukrainaan siitä syystä, että Ukrainan kansaa olisi vaikea käännyttää ajattelemaan olevansa Venäjän kansalaisia, eli jos käännytys ei onnistu, niin hyökkäys on silloin turhaa. Suomen kansa ei alkanut ajattelemaan olevansa Venäjän kansalaisia, kun Suomi oli osa Venäjää, joten tuskin Ukrainalaiset alkaa ajattelemaan olevansa Venäläisiä.


    • Anonyymi

      Yhdysvallat ja NATO saivat sitten tämän aikaan, kun eivät NATOn laajentumista itään voinneet pysäyttää. Mutta kuitenkin USA yllyttää hyökkäämään Ukrainaan, tämän yllytykseen Venäjän ei pidä mennä. En ole kirjoittanut tämän keskustelun aloitusta.

      USA: Venäjä valmistautuu Ukrainan valtaamiseen – Kiova kaatuisi 48 tunnissa
      Yhdysvaltain tiedustelutietojen mukaan Venäjän mahdollinen täysimittainen valtausoperaatio johtaisi kymmeniin tuhansiin kuolonuhreihin ja miljooniin pakolaisiin.

      Yhdysvaltain turvallisuusviranomaiset kertovat tiedustelutietoihin nojaten, että Venäjä valmistautuu Ukrainan täysimittaiseen valtaamiseen. Varmuutta ei tosin ole siitä, onko Venäjä päättänyt todella toteuttaa valtauksen.

      Venäjä on koonnut Ukrainan rajalle 110 000 sotilasta. Yhdysvaltojen mukaan rajalle kerätty sotilas- ja asemäärä on nyt noin 70 prosenttia siitä, minkä Venäjä on laskenut riittämään koko Ukrainan valtaamiseen. Nykyisellä varustelutahdilla luku täyttyisi helmikuun puolivälissä.

      Tuoreista synkistä arvioista kertovat muun muassa New York Times(siirryt toiseen palveluun) ja CNN(siirryt toiseen palveluun) sekä uutistoimistot. Medioiden siteeraamat viranomaiset ovat kuluneella viikolla esitelleet arvionsa Yhdysvaltain kongressille sekä eurooppalaisliittolaisille.

      Yhdysvaltalaislähteiden mukaan Venäjä valmistautuu niin täysimittaiseen valtaukseen kuin pienempään, Itä-Ukrainaan rajautuvaan operaatioon sekä erilaisiin hybridihyökkäyksiin.



      Arvio: Kiovan valtaus 48 tunnissa
      Mikäli pahimmat valtauspelot toteutuisivat, yhdysvaltalaiset ennustavat kymmeniätuhansia kuolonuhreja. Ukrainalaissiviilejä kuolisi mahdollisessa valtauksessa 25 000–50 000 ja ukrainalaissotilaita 5 000–25 000. Venäläissotilaita kuolisi 3 000–10 000.

      Yhdysvaltalaiset arvioivat, että Venäjän joukot voisivat vallata Ukrainan pääkaupungin Kiovan ja syöstä presidentti Volodymyr Zelenskyin vallasta kahden vuorokauden kuluttua maahyökkäyksen alkamisesta.

      Ukraina valtaus tietäisi myös miljoonia Ukrainan sisäisiä pakolaisia sekä pakolaisvirtoja Eurooppaan, ensi sijassa Puolaan.

      New York Times viittaa myös länsimaisiin tiedustelutietoihin, joiden mukaan Venäjä uskoo pystyvänsä valtaamaan Ukrainan nopeasti, mutta ei pitämään pitkään kiinni koko maasta. Näin ollen presidentti Vladimir Putinin yhtenä mahdollisena tavoitteena voisi olla Kiovan valtaus, Venäjän-mielisen hallinnon istuttaminen ja pikainen vetäytyminen.

      Lehden mukaan Yhdysvaltain hallinto kertoo tiedustelutietojaan Venäjän aikeista julkisuuteen tavoitteenaan lisätä kansainvälistä painetta Venäjää kohtaan. Aiemmin tällä viikolla Yhdysvallat sanoi, että Venäjä suunnittelee lavastavansa Ukrainan hyökkäystä sen joukkoja vastaan. Venäjä kiistää kaikki syytökset.



      https://yle.fi/uutiset/3-12304394

    • Anonyymi

      Joku viisas huutaa NATOON iskulausetta NATO keskusteluissa, mutta täällä voisikin huutaa KIINAAN iskulausetta, tarkoittaen taloudellista ja sotilaallista yhteistyötä Kiinan kanssa.

    • Anonyymi

      UKRAINAN NAISTEN VOIMAT kyllä riittää Ukrainan pitämään itsenäisyytensä, eikä muuta tarvita!! ★ Sotilasparaati Kiovassa 2021 YouTubessa


      https://youtu.be/ePZbVdrjBgc

    • Anonyymi

      Taas naiset ratkaisevat koko tilanteen, ei tuu sotaa, kun naiset asialla. Kukapa lähtisi naisia vastaan edes sotimaan? Ei ole kellään motivaatiota ampua naisia.
      Tai no yksi NATOON huutaja täällä olisi valmis ampumaan naisia, kuten natossa ammutaan naisia ja lapsia. Venäjä sentään kunnioittaa naisia suuresti omassa maassakin ja muissa maissakin.



      https://youtu.be/mUDcJlJgtXw

      Raiskaus ei ole muuten tappamista kuitenkaan ja olihan Hitlerin joukot raiskanneet Neuvostoliitossa joten kosto oli sallittu Saksalaisille. Ja muutenkin Saksa meinasi hävittää Venäjän kansaa kaasu kuorma-autoissa myrkyttämällä.

    • Anonyymi

      Sota kiihkoilija molokki sai sotansa, ei ymmärtänyt molokki mitä tiukasti kiinni pitäminen oikeudesta NATO itälaajentumisesta merkitsisi Ukrainan kannalta nähtyä.
      Sota kiihkoilijan molokin vuoksi Suomikin luopuu NATO jäsenyys pyrkimyksestä ja alkaa suremaan Ukrainan kansalaisten kohtaloa. Molokki viimeiseen asti yrittää väittää syyttömyyttä, mutta täällä NATO keskusteluissa on sotaa lietsonut jo varmasti yli vuoden ajan. Kaikki eivät pidä NATO laajentumisesta ja sen olisi pitänyt molokin ymmärtää, että huutaa täällä NATO liittymisen puolesta. Vielä tyhmempää oli molokilta, kohdella epäkunnioittavasti Venäjän Presidenttiä kohtaan huutamalla tyhmyyksiä, kun Yhdysvaltalaiset Presidentit ovat paljon enemmän tuomittavia tekoja tehnyt, mutta molokki muistaa tuomita vain yhden Presidentin teot. Onnittelut molokille, sait mitä halusit ja NATO hajoaa käsiisi, koska kaikki tiedämme sodan olevan NATON ja Yhdysvaltalaisten syytä jotka eivät voineet NATO itälaajentumista pysäyttää oman tyhmyydensä ja ahneudensa vuoksi, jota ahneutta molokki tuki kokonaisen vuoden ajan ainakin, ellei kauemminkin.

      Molokki ei ymmärrä mitä vastaan taistelee, edes Yhdysvaltalaiset eivät suostu suurrinta sotilasmahtia vastaan taistelemaan, joka tuhoaisi Yhdysvallat useilla Ydinaseilla yhden päivän aikana niin, että Yhdysvallat nostaisivat valkoisen lipun antaumisensa merkiksi.
      Japani antautui kahden Ydinpommin jälkeen Yhdysvalloille. Molokki ei vaan ymmärrä sitä, että Yhdysvaltalaiset joutuisivat myös antautumaan Venäjälle yhden päivän jälkeen. Tosin kun muistelemme, mitä Yhdysvaltalaiset ovat tehneet Vietnamissa ja muualla maailmassa, niin olisi ihan oikein Venäjän kohdistaa kaikkien muiden puolesta Yhdysvaltoihin useita Ydinase iskuja ja jonka Yhdysvaltalaisten antautumisen jälkeen Yhdysvalloista kerättäisiin kaikki aseet pois kokonaan ja Yhdysvaltain aseteollisuus kokonaan kiellettäisiin ja sitä valvottaisiin, ettei Yhdysvaltalaiset tee enää yhtäkään asetta koskaan enää, niin muualla maailmassakin olisi ikuinen rauha tämän jälkeen vihdoinkin. Molokki sodan lietsonnasta pitäisi asettaa Haagin tuomioistuimeen rangaistavaksi sotaan kiihottamisesta!

      • Anonyymi

        Seuratkaa uutisia, kun kuukauden sisällä molokin toive toteutuu Ukrainaan hyökkäyksestä!

        Molokki niin toivoi sitä, että Ukrainaan hyökättäisiin ja yli vuoden ajan täällä sotakiihkoa yllytti ja yllytti. NATO jäsenyyden vaatiminen on juurikin Sitä sodan yllytystä, kun toinen ei pidä molokin puheesta niin se yllyttää molokin vastustajaa sotaan.


    • Anonyymi

      Molokki itkee ja rutisee, kun ei pysty mihinkään. Luulo harhojakin molokilla on. Tiedä vaikka molokin sängyn allakin olisi kasa vihreitä miehiä. 🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂😂😙😂🤣😂🤣🤣😂🤣😂🤣😂🤣🤣😂🤣😂🤣🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂😂😂😂🤣😂😂

      • Anonyymi

        Kasa myrkkykalsareita ainakin molokin sängyn alta löytyy. Sinne molokki kalsarimyrkkynsä vuoreksi kokoaa. 🤣😂🤣😂😂


    • Anonyymi

      Minä tiedän ketä Suomessa syytän siitä, että Ukrainaan hyökättiin, syytän siitä molokkia. Molokille on järkeä puhuttu, mutta kun ei järki mene päähän, eikä järki mene alapäähän molokilla, niin mitä silloin voi muuta, kuin asettaa molokki sotaan kiihottamisesta oikeuteen.

    • Anonyymi

      Molokki ei ole kohdannut naisen vihaa, luulee keskustelevansa miesten kanssa, eikö molokki tiedä, että naiset ovat fiksumpia kirjoittajia, kuin mitä ylipäätänsä miehet ovat.

      Molokilla on todettu tyypilliset miesten putkiaivot, eivät nää muuta vaihtoehtoa olevan, kuin yksi ainoa vaihtoehto, kun naiset näkevät useita vaihtoehtoja ja siksi molokki ei ymmärrä, että minä naisena olen molokkia fiksumpi.
      Naiset ne pystyvät synnyttämään, mutta molokilta ei taida tämäkään taito onnistua ja mistähänkö se johtuu, se johtuu ikuisesta tyhmyydestä syntyä miehenä, onneksi me naiset olemme niin fiksuja, että ymmärrämme syntyä naisina. 🤣😂🤣🤣🤣🤣😂🤣😂🤣🤣😂🤣😂😂🤣😂🤣🤣😂🤣🤣😂🤣😂🤣🤣😂🤣😂

      • Anonyymi

        Tyhmät syntyy molokkeina ja toiset tyhmät miehinä. Onneksi järkevät syntyy naisina.

        💃💃💃💃💃💃👄💃👄


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tyhmät syntyy molokkeina ja toiset tyhmät miehinä. Onneksi järkevät syntyy naisina.

        💃💃💃💃💃💃👄💃👄

        Toivokaamme noille trolleille ja heidän tarinoilleen huutia. Ei täällä noita valheitten sepittäjiä tarvita. Pidämme rehellisistä tarinoista.

        Toivokaamme Putinille sen verran viisautta, että painuu kotiinsa sotajoukkoineen sieltä Ukrainan rajoilta ja lopettaa noitten venäläismielisten rajakahakat. Tarpeeksi kauan ovat kiusanneet ukrainalaisia.


      • Ai Jykä onkin nykyään nainen? Onneksi olkoon uudesta supuolestasi.


    • Anonyymi

      Molokki sivari idealisti on nähty kaivamassa maakuoppaa, jonne voi mennä pelkoaan tärisemään, kun sota Ukrainassa alkaa. Kaikki aseista kieltäytyjät ovat pelkureita ja siksi huutavat muita apuun, kuin äitinsä jalasta kiinni pitävät lapset.

      • Anonyymi

        YYA sopimus trollin mielestä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        YYA sopimus trollin mielestä.

        Molokki on itse sanonut olleensa aseista kieltäytyjä, joka ei käynyt armeijaa ollenkaan.
        Kertoi olleensa aseista kieltäytyjä idealisti ja yhä molokin puheet ovat hyvin idealistisia, kuten NATO jäsenyys on molokin mielestä viisasta vaikka samaan aikaan lapsi perheitä asuu Suomessa köyhyys rajan alapuolella lisääntyvissä määrissä, niin silti molokista on viisasta nostaa polttoaine veroja, jolla maksetaan NATO jäsenyys maksuja, mikä vaikuttaa köyhiin lapsiin siten, että köyhillä lapsilla on varaa syödä vain joka toinen päivä tästä lähin, kun Suomi liittyisi NATO jäseneksi.

        F-35 Hävittäjä osto Yhdysvalloista, tulee pidentämään lepäjonoja yli kaksi kertaa pidemmäksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Molokki on itse sanonut olleensa aseista kieltäytyjä, joka ei käynyt armeijaa ollenkaan.
        Kertoi olleensa aseista kieltäytyjä idealisti ja yhä molokin puheet ovat hyvin idealistisia, kuten NATO jäsenyys on molokin mielestä viisasta vaikka samaan aikaan lapsi perheitä asuu Suomessa köyhyys rajan alapuolella lisääntyvissä määrissä, niin silti molokista on viisasta nostaa polttoaine veroja, jolla maksetaan NATO jäsenyys maksuja, mikä vaikuttaa köyhiin lapsiin siten, että köyhillä lapsilla on varaa syödä vain joka toinen päivä tästä lähin, kun Suomi liittyisi NATO jäseneksi.

        F-35 Hävittäjä osto Yhdysvalloista, tulee pidentämään lepäjonoja yli kaksi kertaa pidemmäksi.

        Mutta mitäs väliä köyhillä lapsi perheillä tai leipäjonossa olevilla ihmisillä, kunhan molokki saa tahtonsa läpi ja rahat ohjataan köyhien suiden edestä Yhdysvaltoihin, niin molokki riemuitsee, kun Suomen köyhät kärsii ja näkee nälkää.


    • Anonyymi

      Molokki on niin vajaaälyinen, että elää kuvitus maailmassa ja kuvittelee puhuvansa kalsarimyrkyttäjän kanssa.

    • Anonyymi

      Sanna Marin matkustaa Minkiin allekirjoittamaan sopimuksen ja vie mennessään 6 miljardia dollareina rahaa, matkustaa yksityis koneella ykkösluokassa. Silkkisukas jalassa, korkeakorkoiset kenngät jalassaan minihameessa paljaipäin, kaljapullo kädessää, Tuure Bolber mukanaan. Muu rumuporukka.

    • Anonyymi

      Venäjällä ja Suomella on jo yhteistyö- ja hyökkäämättömyyssopimus voimassa että NATOa ei tarvita mihinkään.

      • moloch_horridus

        Myös Ukrainalla on sellaiset sopimukset Venäjän kanssa ja näemme hyvin, miten ne ovat Venäjälle vessapaperin arvoisia.


      • Anonyymi

        ” Venäjällä ja Suomella on jo yhteistyö- ja hyökkäämättömyyssopimus voimassa että NATOa ei tarvita mihinkään.”

        Venäjän sopimuksilla ei ole mitään arvoa!


      • Anonyymi
        moloch_horridus kirjoitti:

        Myös Ukrainalla on sellaiset sopimukset Venäjän kanssa ja näemme hyvin, miten ne ovat Venäjälle vessapaperin arvoisia.

        Niin oli kunnes EU ja USA teetti värivallankaappauksen Ukrainan nazeilla 5 miljardin rahallisella tuella


      • Anonyymi kirjoitti:

        Niin oli kunnes EU ja USA teetti värivallankaappauksen Ukrainan nazeilla 5 miljardin rahallisella tuella

        Ukrainassa ei ole edes ollut värivallankaapausta, vaan Ukrainan presidentti erotettiin Ukrainan parlamentin toimesta maanpetturina sen jälkeen, kun hän oli paennut Venäjälle Ukrainan valtion kassan kanssa. Ja USA ei tukenut taalallakaan Maidanin mielenosoituksia Venäjän propagandasta huolimatta..


      • Anonyymi
        moloch_horridus kirjoitti:

        Ukrainassa ei ole edes ollut värivallankaapausta, vaan Ukrainan presidentti erotettiin Ukrainan parlamentin toimesta maanpetturina sen jälkeen, kun hän oli paennut Venäjälle Ukrainan valtion kassan kanssa. Ja USA ei tukenut taalallakaan Maidanin mielenosoituksia Venäjän propagandasta huolimatta..

        Maidanin vallankumous [2] ( ukraina : Українська Українська револия револиа 2013 : кія 2014 ) Helmikuu 2014 [2] [1] Euromaidanin mielenosoitusten lopussa , [1] kun Ukrainan pääkaupungissa Kiovassa tapahtui sarja väkivaltaisia ​​tapahtumia, joihin osallistui mielenosoittajia, mellakkapoliisia ja tuntemattomia ampujia.huipentui valitun presidentin Viktor Janukovitšin syrjäyttämiseen ja Ukrainan hallituksen kaatamiseen .


      • Anonyymi kirjoitti:

        Maidanin vallankumous [2] ( ukraina : Українська Українська револия револиа 2013 : кія 2014 ) Helmikuu 2014 [2] [1] Euromaidanin mielenosoitusten lopussa , [1] kun Ukrainan pääkaupungissa Kiovassa tapahtui sarja väkivaltaisia ​​tapahtumia, joihin osallistui mielenosoittajia, mellakkapoliisia ja tuntemattomia ampujia.huipentui valitun presidentin Viktor Janukovitšin syrjäyttämiseen ja Ukrainan hallituksen kaatamiseen .

        Maidanin mielenosoittajia ja poliiseja ampuivat Janukovitshin omat turvallisuusjoukot, kuten hän on sittemmin tunnustanut ja hänet todellakin erotti Ukrainan parlamentti maanpetturina vasta sen jälkeen, kun hän oli jo paennut Venäjälle valtion kassan kanssa. Ukrainan hallitus erosi itse.


      • Anonyymi
        moloch_horridus kirjoitti:

        Maidanin mielenosoittajia ja poliiseja ampuivat Janukovitshin omat turvallisuusjoukot, kuten hän on sittemmin tunnustanut ja hänet todellakin erotti Ukrainan parlamentti maanpetturina vasta sen jälkeen, kun hän oli jo paennut Venäjälle valtion kassan kanssa. Ukrainan hallitus erosi itse.

        Valetta pukkaa.

        Molokius. "Maidanin mielenosoittajia ja poliiseja ampuivat Janukovitshin omat turvallisuusjoukot, kuten hän on sittemmin tunnustanut"


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Valetta pukkaa.

        Molokius. "Maidanin mielenosoittajia ja poliiseja ampuivat Janukovitshin omat turvallisuusjoukot, kuten hän on sittemmin tunnustanut"

        Poroshenkon tillaamat CIA.joukot aloitivat ampumiset Maidanilla. Tämän on Poroshenko myös myöhemmin myöntänyt.


      • moloch_horridus
        Anonyymi kirjoitti:

        Valetta pukkaa.

        Molokius. "Maidanin mielenosoittajia ja poliiseja ampuivat Janukovitshin omat turvallisuusjoukot, kuten hän on sittemmin tunnustanut"

        Eikö teillä Venäjällä ole tuota kerrottu?


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Suurvaltojen nokittelu se on aikaisemminkin aloittanut suursodat. Eikä niiltä välty Suomikaan, tälläkään kertaa. Siitä pitävät viimeistään NATO pellet huolen.

      Kertokaapa mitä järkeä oli ensin kieltää miinat yms. puolustusaseet, romuttaa suomen maapuolustus ylihinnoitelluilla ja susipaskoilla F-35 hävittäjillä ja sen jälkeen ruveta itkemään NATO:a apuun?

      NATO ei käyttäisi Suomea muutoin kuin pelinappulana ja suursodan sotatantereena. Tämän tajuaa vähänkään omilla aivoillaan ajatteleva. Suomi kun ei ole tärkeä muille kuin suomalaisille. Viisaammat kansakunnat ei alunperinkään olisi valinneet asuinpaikaksi sääskiä kuhisevaa suo-aluetta.

      Lisäksi huvittaa ne jotka luulevat välttävänsä sodan. Voi raskaasti rikkonutta kansaa, joka luulee ettei Jumalaa ole, eikä rangaistusta tule. Koko maa täynnänsä laittomuutta.

      Rikoksista lisää: https://odysee.com/@melgoyer:3/reiner-fuellmich-proces-2022:1

    Ketjusta on poistettu 32 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8316
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2529
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2253
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1929
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1654
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1489
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1389
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe