Venäläisetkin vastustavat jo putiinia!!

Anonyymi

71

769

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Putiinin yliannostukseen voi kuolla jopa pirtussa uitettu russakka.

      • Anonyymi

        Lisää niskalaukauksia!
        Kulakit työleireille!
        Toverit ryöstäkää kyläläiset yhä uudelleen!


    • Anonyymi

      Vihdoinkin toimenpiteitä sotaa vastaan.

      Linkin venäläissivistyneistön kirjeestä:
      "– Me tuomme julki Venäjän yhteiskunnasta sen kansanosan mielipiteen, joka vihaa sotaa ja pitää rikoksena jo pelkästään sotilaallisen uhkailun sekä rikollistyylisen retoriikan käyttämistä ulkopolitiikassa.

      – Me puhumme Venäjän puolesta, ette te, sillä menetettyään miljoonia ihmisiä aiemmissa sodissa Venäjän kansat ovat tottuneet käyttämään sanontaa: ”Kunpa vain ei tulisi sotaa.” Oletteko unohtaneet tämän?

      Kirjeessä varoitetaan myös, että syttyessään suuri sota olisi uhka Venäjälle itselleen, sillä maan johdon ”järjettömät toimet” johtaisivat valtavan sodanvastaisen liikkeen syntyyn Venäjän sisällä. "

      Milloin Suomessa sivistyneistö herää ja antaa vastaiskun sotakiihkoilijoille. Ukrainan ja natomaiden sivistyneistön tulisi yhtyä venäläisten asialliseen näkemykseen.
      Odotetaan, poikiiko venäläisten aloite lännessä vastaavaan. Toivottavasti poikeaa.
      Hieno aloitus vakavasta aiheesta.

      • Anonyymi

        "Milloin Suomessa sivistyneistö herää ja antaa vastaiskun sotakiihkoilijoille. ?"

        Kysymyksen esittäjä voisi aloittaa homman. Tosin juuri nyt ei ehkä ei ole paras aika toimia. Putinin kohellus saa kaiken huomion.


    • Anonyymi

      Venäläissivistyneistön kirjelmä tulisi tiedottaa kaikissa maailman maissa. Suomessa rauhanliikkeiden tulee huomioida aloite.
      Kirjelmä tulee muuntaa kaikkea sotaa vastaan. Toivottavasti S24 puoluepalstoilla kirjelmä huomioidaan. Voihan se olla kansallisestikin omaan maahan kohdistuva. Niin tai näin niin kirjelmä kutsuu myös työtätekeviä sodanvastaiseen työhön.

    • SKP:lla on etukäteislausuma sodan ja sota-aseiden mielettömyydestä. Monta kuukautta väestöä on ruokittu sivukarein sodan puolesta.
      Sivistyneistö voi täälläkin olla aloitteellinen.

      https://www.skp.fi/irtiNATOkiimasta
      "Valtioneuvoston annettua Puolustusvoimille valtuudet F-35 hankintasopimukseen, on kenraalien Nato-kiima vallannut myös median. Uutisotsikko toisensa jälkeen kirkuu Nato-optiota ja sen käyttämisen mahdollisuutta johtavien poliitikkojen suulla, vaikka puolustusvaliokunnan puheenjohtaja on todennut Suomen turvallisuustilanteen olevan vakaa.

      Asevaraiseen puolustukseen ripustautuminen on pyyhkimässä pois Suomen puolueettomuuspolitiikkaan perustuvan maineen kansainvälisenä toimijana. Etupiireihin kuulumattoman Suomen rehentely Nato-optiolla ei ole omiaan ylläpitämään hyviä naapuruussuhteita Venäjään.

      Tällä hetkellä Suomen mediassa on menossa valtaisa kampanja pelonlietsomiseksi Venäjää ja sen toimintaa kohtaan. Realististen uhkakuvien rauhallinen arviointi on puolustuspoliittisia linjauksia tehtäessä paikallaan, mutta pelottelulla Nato-kantojen muuttamiseksi voi kuitenkin olla se vaarallinen seuraus, että tehdään kohtalokkaita virheitä joihin ei ole varaa.

      Suomen puolustusvoimat ottaa osaa kymmeniin kansainvälisiin sotaharjoituksiin tänä vuonna. Vuoden 2022 hyväksytty suunnitelma sisältää 62 harjoitustapahtumaa, joiden kustannukset ovat noin 7,2 miljoonaa euroa.

      Tällä hetkellä valmistaudutaan suureen Cold Response 22 -sotaharjoitukseen. Maalis-huhtikuussa noin 35 000 sotilasta harjoittelee Norjassa erityisesti Naton nopean toiminnan joukkojen liikkumista ja siirtymisiä sekä toimintaa arktisissa oloissa. Kyseessä on Naton suurin harjoitus napapiirillä sitten 1980-luvun. Cold Response 22:ssa on mukana yhteensä 20 Nato-maata ja Naton kumppania. Suomi ottaa osaa harjoitukseen tilanteessa, jossa pitäisi päinvastoin pyrkiä lieventämään jännitystä.

      Eduskunnalle hävittäjähankinnan kustannuksista ja sen turvallisuuspoliittisista vaikutuksista annetun harhaanjohtavan tiedon vuoksi Suomen kommunistinen puolue vaatii, että hävittäjäkauppa arvioidaan uudelleen. Myös maavoimien vähintään 2 miljardin hankinnan valmistelu tulee pysäyttää.

      Marinin hallitusohjelman maininta Suomesta sotilasliittoon kuulumattomana maana on palautettava turvallisuusajattelun keskiöön. SKP:n mielestä militarismin ja asevarustelun kiihdyttämisen sijaan tarvitaan pysyttäytymistä suurvaltojen eturistiriitojen ulkopuolella, rauhanpolitiikkaa, ympäristötekoja ja ihmisten arjen tarpeiden turvaamista. Suomen on palattava rauhantahtoiseen puolueettomuuspolitiikkaan, irtisanottava isäntämaasopimus Naton kanssa ja liityttävä ydinaseet kieltävään YK:n sopimukseen."

      • Anonyymi

        Nimimerkki Partacus on ainakin kerran elämässään olut rehellinen, todetessaan "Mitä fasismi tarkoittaa nykyajassa" -aloituksessa Vladimir Putinin johtaman Venäjän olevan "kiistatta fasistinen, militaristinen ja imperialistinen valtio", mistä täysin poikkeuksellisesta rehellisyydenpuuskasta myös kiitin kyseistä kommentoijaa heti tuoreltaan.

        Mutta toisaalta samainen Partacus on puolustellut Venäjän Ukrainaan kuuluvan Krimin valtausta ja miehitystä hehkuttamalla erään toisen aloituksen kommentissaan suomalaista stalinistikommunismidiktatuurin puuhastelijaa, joka omassa blogissaan kirjoitti Venäjän Ukrainaan kuuluvan Krimin miehityksen ja pakkoliiton omaan valtioalueeseensa olevan "historiallisesti" ja "poliittisesti" täysin "oikein".

        https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000000735396.html

        Siis kun kyseinen stalinistikommunisti pitää nimimerkki Partacuksen mukaan kiistatta fasistisen Venäjän sotaisaa valloitushalua Ukrainassa aivan asianmukaisena, niin Partacus itsekin kannattaa sitä, mainostaessaan meille kyseisen stalinistikommunistin olevan oikealla asialla, riippumatta siitä, että Venäjällä valtaa pitää fasistihallinto.
        Että sellaista "fasisminvastaista työtä" Suomen kommunistisessa puolueessa.

        Eikä tuossa vielä kaikki nimimerkki Partacuksen Venäjän fasistihallinnon tukemisesta
        Toisen aloituksen kommentissaan tämä kyseinen nimimerkki hehkutti esimerkillisenä aloitteena ukrainalaisen kommunistipuolueen puheenjohtajan Petro Symonenkon lausuntoa, jossa tämä kommunismidiktatuurin puuhastelija vaati Venäjälle sen Ukrainaan kuuluvan Krimin miehityksen vuoksi asetettujen pakotteiden poistoa kokonaan ja sanktioiden suuntaamista sen sijaan Ukrainaa vastaan.

        Simonenko siis vaati, ja sinä nimimerkki Partacus ablodeerasit, sitä että Venäjän fasistihallinto tulee päästää sotaisasta imperialismistaan Ukrainassa kuin koira veräjästä poistamalla siltä kaikki sanktiot, kun taas rikoksen uhrina olevaa Ukrainaa tulee rangaista vielä lisää.
        Jo pelkästään suomalaisten kommunismidiktatuurin puuhastelijoiden tuollaisten julkisten ulostulojen vuoksi ei tarvitse liiemmalti kummastella sitä, minkä vuoksi Suomen Kommunistisen Puolueen poliittinen kannatus on tätänykyä - 0 -.


    • Anonyymi

      Jokohan Putiini tukkii turpansa kun Venäjän kansan sivistynistö otti kantaa Venäjän johdon järkyttäviin sotauhoiluihin, joilla yritetään aikaansaada koko Eurooppaa koskeva massiivinen sota, ns. kolmas maail,mansota. Sehän on selvästi Putinin tavoite suursota joka tuhoaa suurimman osan maailmasta. Minkä vuoksi tuollainen tavoite, sitä ei vissiin kukaan tiedä varmasti ja tarkasti.

      Tuo on mielisairain aloite sitten 2.maailmansodan.

      • Erittäin hyvä kanta Venäjän sivistyneistöltä.
        Koska Suomen sivistyneistö ottaa julkisen kannan sotaa vastaan rauhan puolesta!
        Sekä Venäjän että Suomen työläiset tyrmäävät sotakiihotuksen, tapahtuipa sitä missä tahansa.
        Tuskinpa Ukrainankaan työläiset ovat sotahinkuisia. Sielläkin sivistyneistöltä odotetaan hallituksen muuttavan asennettaan neuvottelusuuntaan.
        Minsk 2.0 sopimus on luultavasti rauennut. Siitä riippumatta Ukrainalla on edessään kansallisten vähemmistöjen oikeuksien turvaaminen lainsäädännöllä. Ukraina voisi hakea oppia vaikka Suomesta ja laittaa käytäntöön.


      • Anonyymi
        Partacus kirjoitti:

        Erittäin hyvä kanta Venäjän sivistyneistöltä.
        Koska Suomen sivistyneistö ottaa julkisen kannan sotaa vastaan rauhan puolesta!
        Sekä Venäjän että Suomen työläiset tyrmäävät sotakiihotuksen, tapahtuipa sitä missä tahansa.
        Tuskinpa Ukrainankaan työläiset ovat sotahinkuisia. Sielläkin sivistyneistöltä odotetaan hallituksen muuttavan asennettaan neuvottelusuuntaan.
        Minsk 2.0 sopimus on luultavasti rauennut. Siitä riippumatta Ukrainalla on edessään kansallisten vähemmistöjen oikeuksien turvaaminen lainsäädännöllä. Ukraina voisi hakea oppia vaikka Suomesta ja laittaa käytäntöön.

        Partacus kiertää ja väistelee varsinaista ongelmaa. Joka on Putin ja Venäjä.


    • Anonyymi

      Kekkosen ajama ydinaseeton pohjola uudelleen tapeetille.

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Ukrainalla on n.10x enemmän väkea kuin Suomella, voi olla venäläisillä tulee hätä kun ne yrittää paeta Ukrainan armeijaa !!!

        Katotaan miten käy ja kenelle !!!!

        :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)


    • Anonyymi

      Venäjällä on pakko armeija ja Afganistanissa pakko avioliitot, yleisiä!😾😾

    • Anonyymi

      Olet oikeassa, lopputulos on jo tiedossa, valehteleva diktaattori häviää tämän taistelun ellei hän osaa lopettaa tätä heti.

      Näin kertoi TMTT, joka yleensä tietää kaiken koska se perustaa mielipiteensä tosiasioihin ja vain niihin.

    • Anonyymi

      Niin se menee, TMTT tietää kaikesta kaiken, en tiedä mistä se johtuu, mutta totta se on. Se tiesi lopputuloksen jo vuosia ennen kuin 2.maailmansota päättyi, vaikka kaikki oli silloin vielä hyökkäysvaiheessa... Se tiesi, ketkä diktaattorit tulevat häviämään ja ketkä ei. Jotain salaista tietoa niillä on. Ja tietysti se että ko firma on hyvin vanha.

    • Anonyymi

      Aloitus räväytti pommin rauhan puolesta.
      Suomalaiselta sivistyneistöltä odotetaan samankaltaista pommia. Suomen ei tule varustautua hyökkäyssotaan, Suomea ei uhkaa kukaan. Suomen tulee lakkauttaa hyvän tahdon eleenä kaikki naton kanssa solmitut sotilaalliset sopimukset.
      Natomaiden sivistyneistö kirjoittamaan, että niillä on tuhovälineitä riittävästi. Ukraina voi jäädä vallan hyvin demilitarisoiduksi vyöhykkeeksi.
      Rauha on etu palkkatyöläisille. Sota rikastuttaa vain sotateollisuuden osakkeenomistajia. Ukraina on kurjistunut kriisitilanteessa. Venäjän palkkatyöläisiltä on pois kriisin jatkuminen.

      Kansainväliselle rauhanliikkeelle venäläisten esitys on kultaakin arvokkaampi.

      • Anonyymi

        sano se rauhan häiritsijälle nro 1:lle, kuten teki venäläinen sivistyneistö, eli herra putiinin porukalle joka on jo hyökännyt naapurimaidensa kimppuun ja miehittää naapurimaita... ei sinun tekstiäsi kannata osoittaa ihmisille jotka jo ovat rauhanrakentajia vaan niille jotka vastustavat rauhaa.... yritä nyt jo p..e ymmärtää.....


    • Anonyymi

      Onko kirjeen kirjoittajille tullut ongelmia?
      Melko varmaa on että ulkomaisia agentteja on tulossa lisää melko runsaasti.
      Täytyy olla tosi rohkea, jos Putinia vastaan nousee Venäjällä.

      • Anonyymi

        "Täytyy olla tosi rohkea, jos Putinia vastaan nousee Venäjällä."

        Miksi täytyy pelätä tuota ? Mitä voi tapahtua jos asettuu putinia vastaan ???


    • Anonyymi

      Uskaltaako Suomen sivistyneistön edustajat lausua porvaristomme kermalle saman minkä venäläiset osoittivat omalleen.
      Venäläisoppineiden punainen linja kulkee aseistariisunnan puolesta, rauhan puolesta.
      Asekalistelu veks.
      Miksi palstan porvarikirjoittajat eivät anna tukea venäläissivistyneistölle? Pelkäävätkö he Putinin kukistumista?

    • Anonyymi

      Todella hullu maa tuo Venäjä, hyökkää naapurimaahan, miehittää osan siitä ja vaatii sitten maailmalta turvatakuita itselleen. Kaikkea psskaa sitä joutuu nykyään kuulemaan m-kommunisteilta...
      Voiprkle....

      • Anonyymi

        Erehdyitte pahasti.
        Venäläisen sivistyneistön edustajat vaativat omaan maahansa rauhanomaista ulkopolitiikkaa.
        Mikä teitä maatalousporvaria vaatimuksessa risoo.
        Maatalousporvarien tulee laatia samankaltainen kirje, jossa vaaditaan sotahävittäjien oston perumista. Sen ehtii vielä tehdä.
        Meitä ei uhkaa kukaan. Me emme uhkaa ketään. Rauha siis parempi ois.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Erehdyitte pahasti.
        Venäläisen sivistyneistön edustajat vaativat omaan maahansa rauhanomaista ulkopolitiikkaa.
        Mikä teitä maatalousporvaria vaatimuksessa risoo.
        Maatalousporvarien tulee laatia samankaltainen kirje, jossa vaaditaan sotahävittäjien oston perumista. Sen ehtii vielä tehdä.
        Meitä ei uhkaa kukaan. Me emme uhkaa ketään. Rauha siis parempi ois.

        Ja mitäs siinä venäläisen sivistyneistön kirjeen alussa sanotaankaan?

        - "Venäjän kansalaisista on itse asiassa tulossa Venäjän ulkopoliittista linjaa kääntävän rikollisen seikkailun panttivankeja."

        Jatkaen.

        - "Mutta kukaan ei kysy Venäjän kansalaisilta. Julkista keskustelua ei ole. Valtion televisiossa esitetään vain yksi näkökulma, ja se on sodan kannattajien näkökulma. Sieltä kuullaan suoria sotilaallisia uhkauksia, aggressiota ja vihaa Ukrainaa, Amerikkaa ja länsimaita kohtaan."


        Kyseinen sivistyneistön kirje sai alkunsa Putinin fasistihallinnon vuonna 2014 aloittaman Ukrainaan kohdistuvan imperialistisen valloitussodan laajentamissuunnitelmasta, jonka vuoksi Venäjän fasismidiktatuuri keskittää joukkojaan miehittämilleen Ukrainaan kuuluville Krimille, osiin Itä-Ukrainaa, Valko-Venäjälle ja omille alueilleen Ukrainan läheisyydessä.

        Minä olen kertonut täällä toistuvasti samaa tosiasiaa Venäjän fasismidiktatuurin sotapolitiikasta, mihin täkäläiset kommunistit ovat suhtautuneet yksinomaan solvauksen ja pilkkaamisen tasolla.
        Tulkaa jo lopultakin järkiinne, kommunistit, ja lakatkaa tukemasta Venäjän fasismidiktatuurin sotaisaa valloituspolitiikkaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Erehdyitte pahasti.
        Venäläisen sivistyneistön edustajat vaativat omaan maahansa rauhanomaista ulkopolitiikkaa.
        Mikä teitä maatalousporvaria vaatimuksessa risoo.
        Maatalousporvarien tulee laatia samankaltainen kirje, jossa vaaditaan sotahävittäjien oston perumista. Sen ehtii vielä tehdä.
        Meitä ei uhkaa kukaan. Me emme uhkaa ketään. Rauha siis parempi ois.

        Olet oikeassa;

        "Todella hullu maa tuo Venäjä, hyökkää naapurimaahan, miehittää osan siitä ja vaatii sitten maailmalta turvatakuita itselleen. Kaikkea psskaa sitä joutuu nykyään kuulemaan m-kommunisteilta...
        Voiprkle...."

        Kiitos että tunnustit avoimesti ja demokraattisesti kansan olevan oikeassa.


    • Anonyymi

      Tekstimonistajilla meni vetelät...sinne.
      Palstaporvarit menivät sekaisin, kun Venäjän porvarit alkoivat vaatia maansa sotapolitiikan vähentämistä.
      Näinhän suomalaisten oppineiden tulisi myös tehdä hallitustamme kohtaan ja kaikkien muidenkin. Turvallisuus aseissa on paholaisen sopimus.

      • Anonyymi

        Yritähän Partacus pysytellä aloituksen aiheessa.

        "Palstaporvarit menivät sekaisin, kun Venäjän porvarit alkoivat vaatia maansa sotapolitiikan vähentämistä."

        Sinä olet Partacus patologinen valehtelija.
        Sehän on pelkästään hyvä asia, että Venäjän rivikansalaisissa on rohkeita ihmisiä, jotka uskaltavat nousta vastustamaan Vladimir Putinin fasistihallinnon sotapolitiikka, koska maan suurin oppositiopuolue Venäjän federaation kommunistinen puolue ei sitä tee, vaan syö nöyrästi Kremlin fasistidiktaattorin kädestä ja ablodeeraa seisaallaan sen imperiaalisille pyrkimyksille.

        Koteja, kotimaata ja sen kansalaisia saa ja pitää puolustaa, jos joku hyökkää, se on itsestään selvä asia, mutta Venäjän fasismidiktatuuri on Ukrainaan kuuluvalla Krimillä ja Donetsk-Luhanskin alueilla Itä-Ukrainassa naapurinsa kotiin tunkeutujana, miehittäjävaltiona.
        Sinä ja muut suomalaiset kommunismidiktatuurin puuhastelijat olette puolustelleet ja oikeuttaneet kirjoituksissanne Venäjän fasismidiktatuurin valloitussotaa Ukrainassa sen alusta, vuodesta 2014 lähtien.

        "Krimin niemimaan laittomasta liittämisestä Venäjään tulee 18. maaliskuuta kuluneeksi kuusi vuotta. Kyseessä on vakava kansainvälisen oikeuden ja YK:n peruskirjan vastainen toimi."

        https://um.fi/ajankohtaista/-/asset_publisher/gc654PySnjTX/content/ulkoministeri-haavisto-krim-on-osa-ukrainaa


    • Anonyymi
    • On aivan varma jos sota syttyy Ukrainassa, sieltä lähtee ehkä miljoonia pakolaisia EU:n alueelle. Onko EU valmis ottamaan pakolaisia vai tekeekö puolat eli estää piikkilangoin ja asein pakolaisvyöryn?
      Ukrainan presidentti kiistää Venäjän sota-aikeet. Venäjä kiistää aikovansa vallata Ukrainan. Todennäköisesti sotaa ei ole edes harkittu. Propaganda jää amerikkalaisten valheinformaation tuotteeksi. Jäljelle jää kysymys Ukrainan nato-liittoutumisesta. Siitä on aloituksessa Lavrovin kirje

      Venäjän sivistyneistö on sataa kertaa rohkeampi kuin suomalainen vastaava. Venäläiset uskaltavat asettua rauhantilan kannalle. Venäjän sivistyneistön esimerkki on vihje kaikkien maiden kansalaisille vastustaa hallitustensa sotavarustelua tai sodalla uhkailua. Venäjän "rauhanopposition" kantaa tulee tukea.

      • Anonyymi

        Kaikkeapsskaa tuo marginaali suoltaa, hyihlvtti.


      • Anonyymi

        Sota ei noin vain "syty" Ukrainassa, sillä Venäjän fasismidiktatuuri hyökkäsi Ukrainaan jo vuonna 2014, minkä tosiasian nämä Moskovan Kremlin edessä konttaavat suomalaiset kommunismidiktatuurin puuhastelijat näyttävät mieluusti unhoittavan, mikä on sinun kohdallasi Partacus vielä sikäli erikoinen muistikatkos, koska sinä joulukuussa 2019 kommentissasi myönsit sen tosiasian, että Putinin Venäjä on "kiistatta fasistinen, militaristinen ja imperialistinen valtio".
        Venäjän fasismidiktatuuri miehittää jo nyt Ukrainan valtioalueita, ja nyt se kasaa lisää armeijansa osastoja, tavalla joka saattaa tietää Ukrainaa vastaan koko ajan käytävän hyökkäyssodan laajentamista entisestään.

        Sen lisäksi, että Venäjän fasismidiktatuuri miehittää Ukrainaan kuuluvaa Krimiä, niin Yhtenäinen Venäjä puolueen kansanedustaja Aleksandr Borodain mukaan Venäjän joukkoja sotii Itä-Ukrainassakin.
        Borodai toimi kesällä 2014 ns. Donetskin kansantasavallan pääministerinä Itä-Ukrainassa.

        https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/a57ab868-217b-4f13-9c8e-2a0ba5b124c3


      • Anonyymi

        Kerropa Partacus, miksi Suomen sivistyneistön yms. pitäisi nousta jotain vastaan. Suomi ja ylipäätään kutakuinkin kaikki läntisen Euroopan valtiot kuuluvat maailman demokraattisempien valtioiden joukkoon kuuluvana. Toki Euroopassakin on valtioita, joita ei voi pitää demokraattisina. Mm. suomi - kommareiden fanittama Venäjä kuuluu tähän ryhmään.


      • Anonyymi

        Mitä ihmettä tämä nyt on? Esittääkö Partacus, että olisi jotenkin Suomen asia saada Venäjä järjelliselle raiteelle?


    • Anonyymi

      Nyt jo Venäjän eläkkeellä olevat upseeritkin ovat nousseet vastustamaan Vladimir Putinin sotaisaa fasistihallintoa, vaatien tätä järkiintymään, ja eroamaan tehtävästään.
      Venäjän reserviupseerien liiton järjestön johtaja Leonid Ivashov kehottaa avoimessa kirjeessään Vladimir Putinia lopettamaan Ukrainaa vastaan hyökkäämisen ja kutsuu tätä käytännössä valehtelijaksi.

      https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/a26a73ea-d0e4-4d01-9b95-24619ae27198

      Suomen Kommunistinen Puolue ja muut suomalaiset kommunismidiktatuurin puuhastelijat kuten myös Venäjän federaation kommunistinen puolue sen sijaan jatkavat edelleen Moskovan Kremlin fasistijohtajan tekojen puolustelua.

    • Anonyymi

      Ainahan venäläiset ovat vastustaneet Putinia paitsi ihan tämän valtakauden alussa. Pakkovaltaa ylläpidetään tekaistuilla vaalituloksilla

    • Anonyymi
    • "Kerropa Partacus, miksi Suomen sivistyneistön yms. pitäisi nousta jotain vastaan."

      Suomen sivistyneistön tulee nousta sotaa vastaan, aseistautumista vastaan, rauhan puolesta, yleisen aseistariisunnan puolesta. Oppia voi ottaa venäläiseltä sivistyneistöltä. Suomen sivistyneistön tulee asettua sotaista natoa vastaan mitä jyrkimmin sanakääntein. Sivistyneistön etu on kumota asehankinnat ja siinä esitilatut sotahävittäjät.
      Kuka on rohkea asettumaan ensimmäisenä sotaa vastaan!

      Haiskahtaa siltä, että kapitalistidiktatuurin kannattajan leukaperät menivät vinoon venäläisen sivistyneistön kannanotosta. Mikäli entisen upseerin kanta rauhan puolesta on totta niin milloin Suomen korkeat upseerit puhuvat sotavoimien lakkauttamisen puolesta. Heidän tulisi kulkea maailman rauhanliikkeen kärjessä.

      Lavrovin kirje esiintyy aseistautumisen rajaamisen puolesta, kilpavarustelun hillitsemisestä. Tähän tulisi niin EU:ssa kuin natossakin tarttua. Esittäjän persoona ei saisi olla esteenä.
      Älkää kapitalistidiktatuurin "kenraali" olko suruissanne. Viimeiset tapahtumat saattavat laukaista maailmalla laajemmankin rauhaliikkeen. Se ei sovi teille mutta sopii palkkatyöläisille kuin naulan kantaan nakutettuna.
      Jos Venäjän työläiset nousevat rauhanliikkeeseen, silloin alkaa tapahtua myönteistä kehitystä. Venäläisten pohattaporvarien takamukset saisivat outoja sykäyksiä.
      Tehän, kapitalistidiktatuurin pelle, pelkäätte rauhanliikkeen nousua niin Suomessa kuin Venäjälläkin? Eikö totta? Taidatte pelätä Putinin aseman kyseenalaistamista?

      • Anonyymi

        Tulipa siinä taas alutonta ja loputonta hölö hölöä tuutin täydeltä.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Linkistä:
        "Putin totesi jo vuonna 2005, että Neuvostoliiton hajoaminen oli 1900-luvun suurin geopoliittinen katastrofi. Presidentin nykytulkinnan mukaan Neuvostoliiton hajoaminen tarkoitti myös historiallisen Venäjän hajoamista.
        –Vuonna 1991 nämä (Ukrainan) alueet ja ennen kaikkea ihmiset, jotka siellä asuivat, joutuivat hetkessä rajojen taakse.
        –Heidät revittiin irti historiallisesta synnyinmaastaan, Putin kirjoittaa.
        –Askel askeleelta Ukraina on vedetty mukaan vaaralliseen geopoliittiseen peliin, jonka tähtäimessä on tehdä Ukrainasta muuri Euroopan ja Venäjän väliin, Putin kirjoittaa."

        Mikä tässä on väärin?
        Neuvostoliiton hajoaminen oli todella katastrofi. Poliittinen analyysi kertoo tosiasiat. NL:n hajoaminen oli suuri etu kapitalismille. Myös sen osasten pirstoutuminen kapitalistisiksi valtioiksi oli etu maailmankapitalismille. Sosialismille NL:n hajoaminen oli paha takaisku.
        Nyt Ukraina ja Venäjä ovat kapitalistisia valtioita.
        Mitä on tehtävä?

        Estää sota, tuleeko uhka naton tai tai Venäjän suunnasta sillä ei ole merkitystä. Kummankin maan palkkatyöläiset kärsisivät, jos sota tulee. Aseteollisuuden omistajat rikastuisivat entisestään siellä ja täällä.
        Venäjän älymystö vaatii sodan estämistä. Ukrainan älymystön tulisi seurata perässä. Suomen älymystö voisi auttaa kummankin maan työläisiä sodanvastaisella julistuksella EU:ssa tulisi nousta sodan vastainen mieliala. Palkkatyöläisten tulee vaikka lakkoilla rauhan puolesta.
        Suomen hallitus voisi tukea Venäjän sivistyneistön julkilausumaa sodan estämisestä.

        Foorumille kirjoitteleva kapitalistiluokan perässä juoksija sai kohtauksen Venäjän "viisaiden" lausumasta sotaa vastaan. Jos hän olisi rehti, hän nostaisi pystyyn rauhanliikkeen Suomessa sotaa vastaan ja hakisi yhteyttä Venäjän rauhanliikkeisiin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Linkistä:
        "Putin totesi jo vuonna 2005, että Neuvostoliiton hajoaminen oli 1900-luvun suurin geopoliittinen katastrofi. Presidentin nykytulkinnan mukaan Neuvostoliiton hajoaminen tarkoitti myös historiallisen Venäjän hajoamista.
        –Vuonna 1991 nämä (Ukrainan) alueet ja ennen kaikkea ihmiset, jotka siellä asuivat, joutuivat hetkessä rajojen taakse.
        –Heidät revittiin irti historiallisesta synnyinmaastaan, Putin kirjoittaa.
        –Askel askeleelta Ukraina on vedetty mukaan vaaralliseen geopoliittiseen peliin, jonka tähtäimessä on tehdä Ukrainasta muuri Euroopan ja Venäjän väliin, Putin kirjoittaa."

        Mikä tässä on väärin?
        Neuvostoliiton hajoaminen oli todella katastrofi. Poliittinen analyysi kertoo tosiasiat. NL:n hajoaminen oli suuri etu kapitalismille. Myös sen osasten pirstoutuminen kapitalistisiksi valtioiksi oli etu maailmankapitalismille. Sosialismille NL:n hajoaminen oli paha takaisku.
        Nyt Ukraina ja Venäjä ovat kapitalistisia valtioita.
        Mitä on tehtävä?

        Estää sota, tuleeko uhka naton tai tai Venäjän suunnasta sillä ei ole merkitystä. Kummankin maan palkkatyöläiset kärsisivät, jos sota tulee. Aseteollisuuden omistajat rikastuisivat entisestään siellä ja täällä.
        Venäjän älymystö vaatii sodan estämistä. Ukrainan älymystön tulisi seurata perässä. Suomen älymystö voisi auttaa kummankin maan työläisiä sodanvastaisella julistuksella EU:ssa tulisi nousta sodan vastainen mieliala. Palkkatyöläisten tulee vaikka lakkoilla rauhan puolesta.
        Suomen hallitus voisi tukea Venäjän sivistyneistön julkilausumaa sodan estämisestä.

        Foorumille kirjoitteleva kapitalistiluokan perässä juoksija sai kohtauksen Venäjän "viisaiden" lausumasta sotaa vastaan. Jos hän olisi rehti, hän nostaisi pystyyn rauhanliikkeen Suomessa sotaa vastaan ja hakisi yhteyttä Venäjän rauhanliikkeisiin.

        "Jos hän olisi rehti, hän nostaisi pystyyn rauhanliikkeen Suomessa sotaa vastaan ja hakisi yhteyttä Venäjän rauhanliikkeisiin....."

        Niinpä niin. Mutta mitäpä jos alkaisit itse pystyttämään sitä rauhanliikettä? Katsomosta on helppo huudella.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Jos hän olisi rehti, hän nostaisi pystyyn rauhanliikkeen Suomessa sotaa vastaan ja hakisi yhteyttä Venäjän rauhanliikkeisiin....."

        Niinpä niin. Mutta mitäpä jos alkaisit itse pystyttämään sitä rauhanliikettä? Katsomosta on helppo huudella.

        Mitä vielä että suomalaiset kommunismidiktatuurin puuhastelijat alkaisivat vaatimaan puolueensa synnyinmaataan ja henkistä kotiaan Venäjää kunnioittamaan naapuriensa suvereniteettia ja rajojen loukkaamattomuutta, eikä varsinkaan tämä stalinisti Partacus, joka haaveksii täälläkin aivan julkisesti Neuvostoliiton kommunismidiktatuurin perään, mikä tarkoittaisi toteutuessaan Viron, Latvian, Georgian ja Ukrainan kansojen orjuuttamista jälleen Moskovan Kremlin alamaisiksi, ja Suomen kansan alistamista YYA-aikojen tapaan nöyräksi vasalliksi, ja kaikki tuo vain sen vuoksi, että Suomen Kommunistinen Puolue pääsisi nykyisestä poliittisesta nollakannatuksestaan nostelemaan votkalaseja Venäjän kommunismidiktatuurin puuhastelijapuolueen johdon kanssa.


    • Anonyymi

      Onko Tuomioja veroilla elätetty ploinen???

      Siltä se näyttää...

      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Venäjän sivistyneitten kannanotto valtiotaan johtavalle porvaristolle on kova kanta rauhan puolesta. Kannanoton sisältö sopisi minkä tahansa kapitalistivaltion hallitukselle. Täsmälleen samasta seikasta on kysymys. Venäjän ei tule leikkiä sodalla mutta ei myöskään muiden kapitalistimaiden.
      Suomalainen porvaristo voisi ottaa Venäjän "viisaista mallia". Lopettakaa natovouhotus ja uhkailu Venäjän tulevasta sodasta Suomea vastaan.
      Lavrovin kirjeen sisältö peilaa samaa kantaa. Kirjeen sisällöstä kuultaa ehdotus aseistuksen kehityksen pysäyttämisestä. Sen nojalla voi olettaa myös aseistuksen tason alentamisen olevan mahdollista.
      Läntisten maiden rauhanvoimien tulee yhtyä venäläisen sivistyneistön kantaan oman maan näkövinkkelistä.

      Venäläisen rauhanliikkeen mukaantulon hyödyntäminen kaikkialla maailmassa yleisenä sodanvastaisena liikehdintänä on mahdollisuus. Mitä laajempi sen parempi tavalliselle työtä tekevälle rahvaalle.
      Sotapöhelöt voisivat mennä pohjoisnavalle ampumaan toisiaan kivääreillä niin halutessaan.

    • Anonyymi

      Venäläisen sivistyneistön kirjeessä sanotaan:

      - "Venäjän kansalaiset joutuvat tosiasiallisesti panttivangeiksi rikollisessa seikkailupolitiikassa, joksi Venäjän ulkopolitiikka on muuttumassa."

      -

      - "Kukaan ei kuitenkaan kysy Venäjän kansalaisten mielipidettä. Yhteiskunnallista keskustelua ei käydä. Valtiollisilla tv-kanavilla on esillä vain yksi näkökulma: sotaa kannattavien. TV:stä kaikuvat suorat sodalla uhkailut, sieltä tulvii aggressiota ja vihaa Ukrainaa, Amerikkaa ja länsimaita kohtaan."

      Kyse on tietenkin Neuvostoliiton kommunismidiktatuurin kasvatin ja sen rajojen takaisintulosta edelleen haikailevan Vladimir Putinin ja hänen sotateollisen konklaavinsa rikollista toimintaa vastaan suunnatusta Venäjän kansalaisten protestista.

      Suomen Kommunistinen Puolue ja sen veljespuolue Venäjän federaation kommunistinen puolue elättelevät niin ikään Neuvostoliiton paluuta, ja Venäjällä kirjaimellisesti palvotaan jälleen kommunistidiktaattori Josif Stalinia ja hänen verihuuruista muistoaan.

      Täysipäisyys ei ole ennenkään ollut ykkösvaatimus kommunistille, mutta näyttää siltä, että tänä päivänä aivot on nostettava narikkaan mikäli mielii hypätä kommunismidiktatuurin puuhastelijoiden kelkkaan, joten ilmanko noita kelkasta hyppijöitä onkin ollut viime vuosikymmeninä siihen tahtiin, että reaalimaailmassa niin monta kertaa toimimattomaksi osoittautunut menopeli lyyhöttääkin jo lahoavana rötiskönä rantteella.
      Tunkiotavaran paikka on tunkio, mutta kommunismidiktatuuri onkin ongelmajätettä, jolle kuuluu sen mukainen loppusijoitus.

    • Anonyymi

      Kaikkihan tietävät jo nyt tuon sodankäynnin lopputuloksen.

      Jos se syttyy, on mahdollista että maailmasta poistuu yksi valtio tai sen tilalle tulee jotakin aivan muuta !!!

    • Anonyymi

      Näyttää siltä että Venäjän kommunistit ovat ajamassa itseään pahimpaan mahdolliseen paikkaan... Mutta omapa on asiansa, ei ole muiden asia. !!!

      Jokainen kantaa oman vastuunsa omasta elämästään.

    • - "Venäjän kansalaiset joutuvat tosiasiallisesti panttivangeiksi rikollisessa seikkailupolitiikassa, joksi Venäjän ulkopolitiikka on muuttumassa.
      - "Kukaan ei kuitenkaan kysy Venäjän kansalaisten mielipidettä. Yhteiskunnallista keskustelua ei käydä. Valtiollisilla tv-kanavilla on esillä vain yksi näkökulma: sotaa kannattavien. TV:stä kaikuvat suorat sodalla uhkailut, sieltä tulvii aggressiota ja vihaa Ukrainaa, Amerikkaa ja länsimaita kohtaan."

      Aivan oikein. Hienosti sanottu.
      Täsmälleen samalla tavalla vallitsevassa Ukrainan kriisissä toimii läntinen media, myös Suomen media.
      Suomessa ja tälläkin palstalla porvarit pyrkivät kahlitsemaan kansalaismielipiteen. Jostain ylhäältä annetaan perusohjeet ja niitä syötetään kansalle, nostatetaan sotakiihkoa. Vähänkin epäilevät leimataan kommareiksi ja heitä haukutaan. Kun perussuomalainen Niikko lausui sotakiihkoa vastaan niin koko poliittinen kerma alkoi vainon Niikkoa vastaan, sananvapautta vastaan. Jopa persuista Niikkoa on vaadittu eroamaan turvallisuuspoliittisesta valiokunnasta.
      USA on syksystä saakka syöttänyt Venäjän sotaa Ukrainan valtaamiseksi varmana tietona. Helmikuu on esitetty sodan alkamiskuukaudeksi. Kaikki osapuolet ovat porvareiden johtamia valtioita. Katsotaan miten käy.

      Toistaiseksi diplomaattinen peli on käynnissä. Ainoastaan USA esittää jyrkkiä lausuntoja. USA vaatii Saksaa luopumaan energian saannista Venäjältä. Saksa on lirissä USA:n painostuksen alla. USA toivoo sotaa ja toimii sen puolesta.

      Toive on, että Venäjällä, Ukrainassa, EU:ssa ja Yhdysvalloissa nousee näkyvä rauhanliike. Kansan mahti sotahimoisia hallituksia vastaan ilman aseita on armeijoitakin vahvempi mahti.

    • Anonyymi

      Kerrassaan hieno asia, että samainen Partacus, joka osoitti jo reilut kaksi vuotta sitten joulukuussa vuonna 2019 hänelle niin tavattoman harvinaista rehellisyyttä ja suoraselkäisyyttä ilmoittamalla omaksi kannakseen Vladimir Putinin Venäjän olevan sotaisan valloitushaluinen fasistivaltio, mutta joka toisaalta on vaatinut tuon saman fasistivaltion, siis Venäjän, päästämistä Ukrainan Krimin valtauksesta ilman sanktioita ja niiden suuntaamista sotarikoksen kohteena olevaa Ukrainaa vastaan, on nyt kuitenkin yhtymässä Venäjän kansan tuomioon sotaisaa Putinin hallintoa vastaan, ja kuten heidän julkilausumassaan kuuluu:

      - "Kansalaisia yritetään johtaa harhaan, turmella, syöttää heille ajatus pyhästä sodasta länttä vastaan – kotimaan kehittämisen ja kansalaisten elintason kohottamisen sijasta. Hinnasta ei puhuta, mutta sen joutuvat maksamaan juuri rivikansalaiset – valtavan ja verisen hinnan."

      Suomi ei miehitä mitään valtiota, Venäjän fasismidiktatuuri miehittää tälläkin hetkellä Georgiaan, Moldovaan ja Ukrainaan kuuluvia alueita, ja uhkaa avoimella sodalla Euroopassa keskittämällä massiivisia määriä sotajoukkojaan miehittämilleen Ukrainaan kuuluville alueille, Valko-Venäjälle ja Ukrainan rajan lähettyville omalle puolelleen.

      Tulkaa jo järkiinne kommunistit, ja välittäkää viesti veljespuolueellenne, Venäjän federaation kommunistiselle puolueelle, että se lakkauttaisi tukensa Putinin fasistihallinnolle, jota se on tukenut ehdoitta muun muassa Ukrainaan kuuluvan Krimin rosvoamisessa ja Itä-Ukrainan osien aseeellisessa valtauksessa, ja välittäkää tuo sama viesti suomalaisille kommunisteille, jotka jatkavat fanaatikkoina Moskovan Kremlin asialla, toteamalla muun muassa, että Venäjän aseellisesti suorittama Krimin valtaus ja pakkoliitto Venäjään:

      "oli välttämätöntä ja historiallisesti oikein sekä myös poliittisesti oikein"

      kuten nimimerkki Partacuksen täällä kovasti kehuma stalinistikommunisti omassa neuvostonostalgiaa tursuvassa blogissaan rehvasteli.

      Venäjän kommunistitkin palvovat taas Josif Stalinia, tuota verihuuruista kommunistidiktaattoria, jonka päämäärä oli kerran globaali kommunismidiktatuuri, ja voi sitä kurjuuden määrää mihin se tavoite johtikaan.

      • Tehän sekoilette täyttä päätä. Samaa paapatusta jatkuvasti.
        Edes lännen paatuneimmat porvaritkaan eivät ole nähneet Stalinin riehuntaa. Kun mies kuoli 1953 niin hän on syytön 2000 luvun alun historiaan.
        Stalin sattui olemaan aikanaan NL:n johtavin persoona ja hänen aikanaan neuvostoliittolaiset kukistivat saksalaisen fasismin päällekarkauksen. Venäjällä muistetaan edelleen fasismista saadun voiton päivää. Suomessakin demokraattiset tahot antavat arvostusta NL:lle fasismin lyömisestä liittoutuneiden osapuolena.

        Vallitsevassa Ukrainan kriisissä kaikki osapuolet ovat porvarillisia tahoja. Porvari nokkii toista porvaria ja Atlantin takainen suurporvari kiihottaa eurooppalaisia porvareita ampumaan toisiaan.

        Ratkaisuedotus on. Työläiset nousevat kriisin osapuolen maissa hallituksiaan vastaan. He nostavat aseiden sijasta neilikoita rintataskuun. Jos se ei tepsi, nostetaan maanlaajuiset sodan vastaiset liikkeet. Jos sekään ei tepsi, työläiset nousevat yleislakkoon ja kumoavat sotahallitukset, joiden tilalle tulee rauhaa haluava hallitus. Ketään ei tarvitse tappaa. Tuotantoa ei tarvitse tuhota. Asuinrakennukset jäävät ehjiksi.

        On aivan ilmeisen selvää, että USA vaatii aseellista ratkaisua. Sitä se on vaatinut kuukausia.
        USA:n lietsoman sodan tulisi alkaa näinä päivinä. USA on ottanut Saksankin kohteeksi sotahurmion levittämisessä.
        Myönteisempääkin kuuluu. Kaikki porvarit eivät ole tolloja. Neuvotteluyhteyttä Venäjälle on haettu. Venäjä kieltää hyökkäysaikeet Ukrainaan mutta pitää joukkoja rajan tuntumassa.
        Lännen taholta on väitetty, ettei mikään valtio saa kenellekään esittää mitään. Nyt kuitenkin EU ja USA:kin ovat yhteydessä Venäjään sen esitysten tähden. Lännessä esitetään ristiin ja rastiin näkemyksiä pitkin ja poikin.

        Odotellaan Venäjän hyökkäystä ja sen seurauksia. USA:n levittämien tietojen mukaan sodan tulisi alkaa näinä päivinä.
        Vahvasti epäilen, että USA:n väite on tyylipuhdasta sotapropagandaa, kansojen nostamisesta sotauhoon ja omien kapitalistien taloudellisten etujen ajamista. Eurooppalaiset porvarit sotivat keskenään ja kerman kuorii Yhdysvaltain oligarkit.


    • Anonyymi

      Suomalaisten porvarien velvollisuus on lukea porvari Putinille ja muille kriisin porvarillisille osapuolille järkeä.

      • Anonyymi

        Ei puupäälle järkeä voi takoa edes lekalla.


    • Anonyymi

      Sodanvastaisten liikehdintä on kohoamassa.

      • Anonyymi

        Kyllä, Venäjän kansalaiset ja jopa maan reserviupseerit ovat nousseet vastustamaan Vladimir Putinin fasistihallinnon sotaisaa imperialismia Ukrainaa vastaan, joten sodanvastainen liikehdintä Venäjällä on tosiaankin kohoamassa, kuten totesitkin, ja sehän on vallan hieno asia, että edes jotkut uskaltavat puhua järkeviä siinäkin maassa.

        Kommunismidiktatuuria töikseen puuhasteleva Partacus valehtelee tuolla ylempänä kommentissaan tällä tapaa.

        "Venäjä kieltää hyökkäysaikeet Ukrainaan mutta pitää joukkoja rajan tuntumassa."

        Venäjä hyökkäsi Ukrainaan jo vuonna 2014.
        Joko kukaan ei ole kertonut tuota tosiasiaa suomalaisille kommunisteille, tai sitten vaihtoehtona on se, että kommunismidiktatuurin puuhastelijoiden aivot ovat olleet jo pitemman aikaa aivan tykkänään kesannolla.

        Nyt sekin asia korjaantuu tiedon tarjoamisen osalta, mutta sitä ymmärryksen puutetta onkin sitten paljon vaikeampi entrata, kun se nuijaksi veistetty puu ei tunnetusti kovin hyvin versoa tee, ja kommunismidiktatuurin puuhastelijoillehan se työstäminen aloitettiin jo Moskovan puoluekoulun ja Sirola-opiston valehteluoppikursseilla, joilla viimeinenkin järjen häivähdys häädettiin pois diktatuuriopin tieltä.

        "Putin: Krimin valtaus osoitus Venäjän armeijan kyvystä"

        https://yle.fi/uutiset/3-7161714

        Nythän Venäjän fasismidiktatuurissa kumarretaan jälleen Adolf Hitlerin kanssa liittoutunutta ja toisen maailmansodan Euroopassa tämän kanssa aloittanutta Josif Stalinia, jolle Suomen itsenäisyyden lakkauttaminen ja maamme orjuuttaminen oli jo vuodesta 1918 aina toiseen maailmansotaan asti, ja senkin jälkeen.
        Ilmanko suomalaiset kommunismidiktatuurin puuhastelijatkin piilottelevat edelleen Stalinin rikoksia.


      • Anonyymi

        Venäjän fasismidiktatuuri sen sijaan valmistautuu laajentamaan massiivisesti vuonna 2014 aloittamaansa imperialistista valloitussotaa Ukrainassa ja Suomen Kommunistinen Puolue näyttää jatkavan entisessä asemassaan Kremlin fasistidiktaattorin haarakonttorina Suomessa.
        Sellaista se on näitten kommunistien "fasisminvastainen" työ, että uurastetaan hartiavoimin Venäjän verihuuruisen fasistihallinnon juoksupoikina ja pikkuapulaisina.


    • Anonyymi

      Olkoon Venäjän sivistyneistön kannanotto esimerkkinä suomalaisille. Sotaa tulee vastustaa kaikin voimin.
      Suomen valtamedia vaikenee kannanoton seurauksista. Luultavasti sodanvastainen liike on saanut aikaan jotain. Perussuomalaisten Jussi Halla-ahon kannanotto sotaan on päinvastainen. Hän vaatii viemään Suomesta aseita kriisialueelle. Halla-ahon ympärille sitoutunut suomalaissivistyneistö hyväksyy sodan. Halla-aho edustaa näin ollen äärimmäistä oikeistoporvarien politiikkaa.
      Lapualaishenkiset porvarit toivovat Bidenin seurassa pikaista sotaa.

      • Anonyymi

        Ja oiotaanpa sitten jälleen kommunismidiktatuurin puuhastelijoiden patologista valehtelua, jota jo Vladimir Lenin vannotti kommunisteille ohjeeksi aina ja joka joka paikkaan, jos se vain edistää kommunismidiktatuurin asiaa.
        Suomalaiset kommunismidiktatuurin puuhastelijat ovatkin olleet tuolta osin suorastaan fanaattisen kuuliaisia leninistejä.

        Suomalaiset kommunismidiktatuurin puuhastelijat näyttävät olevan täysin vastakkaisella kannalla Venäjän älymystön suhteen, tukiessaan ehdoitta Vladimir Putinin fasistihallinnon hyökkäyssotapolitiikkaa Ukrainassa.

        Vai oletteko nähneet Suomen Kommunistisen Puolueen tai sen äänenkannattajan Tiedonantajan tuomitsevan Venäjän fasismidiktatuurin vuonna 2014 aloittaman ja edelleen meneillään olevan hyökäyssodan Ukrainassa, Ukrainaan kuuluvan Krimin rosvoamisen, Itä-Ukrainan osien miehityksen ja jatkuvan hyökkäilyn Ukrainaa ja sen kansaa vastaan sekä nyt tapahtuvan Venäjän fasismidiktatuurin massiivisen sotakoneiston kasaamisen Ukrainan rajojen läheisyyteen ja miehittämilleen Ukrainan alueille?

        Päätoimittaja kirjoitta 18.2.2022 Vasemmistoliiton KU:ssa:

        - "Sotaa Euroopassa lietsoo vain yksi taho, ja se on Venäjä."

        ja

        - "Venäjä on jo nyt kansainvälisessä politiikassa ja diplomatiassa hylkiö, johon juuri kukaan ei luota – täysin itseaiheutetusti."

        Lukekaa tuo kirjoitus, sillä se on hatun noston arvoinen rohkea teko vasemmistomedialta, jotka perinteisesti ymmärtävät Venäjän johdon kaikkia tekemisiä loputtomasti.

        Jos jollakulla on näyttää yksikin selvä esimerkki, jossa SKP tuomitsee nuo edellä mainitut Venäjän fasismidiktatuurin rikokset, niin tuokoon sen näytille, sillä minä en ole sellaista nähnyt.

        Muun muassa täällä kommentoiva nimimerkki Partacus on kyllä itsekin tunnustanut omalla kommentillaan Putinin Venäjän olevan "kiistatta fasistinen, militaristinen ja imperialistinen valtio", mutta tuonkin todettuaan sama kommunismidiktatuurin puuhastelija on vaatinut Venäjän fasismidiktatuurille sen vuonna 2014 aloittaman Ukrainaan hyökkäyksen vuoksi asetettujen sanktioiden poistoa kokonaan, ja niiden suuntaamista rikoksen uhrina olevalle Ukrainan kansalle, siis fasistirikollisen palkitsemista ja sen uhrin kurjistamista entisestään.

        Tuoko on sitä fasisminvastaisuutta, jota kommunistit ovat suitsuttaneet?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja oiotaanpa sitten jälleen kommunismidiktatuurin puuhastelijoiden patologista valehtelua, jota jo Vladimir Lenin vannotti kommunisteille ohjeeksi aina ja joka joka paikkaan, jos se vain edistää kommunismidiktatuurin asiaa.
        Suomalaiset kommunismidiktatuurin puuhastelijat ovatkin olleet tuolta osin suorastaan fanaattisen kuuliaisia leninistejä.

        Suomalaiset kommunismidiktatuurin puuhastelijat näyttävät olevan täysin vastakkaisella kannalla Venäjän älymystön suhteen, tukiessaan ehdoitta Vladimir Putinin fasistihallinnon hyökkäyssotapolitiikkaa Ukrainassa.

        Vai oletteko nähneet Suomen Kommunistisen Puolueen tai sen äänenkannattajan Tiedonantajan tuomitsevan Venäjän fasismidiktatuurin vuonna 2014 aloittaman ja edelleen meneillään olevan hyökäyssodan Ukrainassa, Ukrainaan kuuluvan Krimin rosvoamisen, Itä-Ukrainan osien miehityksen ja jatkuvan hyökkäilyn Ukrainaa ja sen kansaa vastaan sekä nyt tapahtuvan Venäjän fasismidiktatuurin massiivisen sotakoneiston kasaamisen Ukrainan rajojen läheisyyteen ja miehittämilleen Ukrainan alueille?

        Päätoimittaja kirjoitta 18.2.2022 Vasemmistoliiton KU:ssa:

        - "Sotaa Euroopassa lietsoo vain yksi taho, ja se on Venäjä."

        ja

        - "Venäjä on jo nyt kansainvälisessä politiikassa ja diplomatiassa hylkiö, johon juuri kukaan ei luota – täysin itseaiheutetusti."

        Lukekaa tuo kirjoitus, sillä se on hatun noston arvoinen rohkea teko vasemmistomedialta, jotka perinteisesti ymmärtävät Venäjän johdon kaikkia tekemisiä loputtomasti.

        Jos jollakulla on näyttää yksikin selvä esimerkki, jossa SKP tuomitsee nuo edellä mainitut Venäjän fasismidiktatuurin rikokset, niin tuokoon sen näytille, sillä minä en ole sellaista nähnyt.

        Muun muassa täällä kommentoiva nimimerkki Partacus on kyllä itsekin tunnustanut omalla kommentillaan Putinin Venäjän olevan "kiistatta fasistinen, militaristinen ja imperialistinen valtio", mutta tuonkin todettuaan sama kommunismidiktatuurin puuhastelija on vaatinut Venäjän fasismidiktatuurille sen vuonna 2014 aloittaman Ukrainaan hyökkäyksen vuoksi asetettujen sanktioiden poistoa kokonaan, ja niiden suuntaamista rikoksen uhrina olevalle Ukrainan kansalle, siis fasistirikollisen palkitsemista ja sen uhrin kurjistamista entisestään.

        Tuoko on sitä fasisminvastaisuutta, jota kommunistit ovat suitsuttaneet?

        Uusnatsi pesee itseään puhtaaksi haukkumalla kommareita natseiksi.
        Samaa jankutusta häneltä kuukaudesta toiseen. Kumma kun ei ota Hitleriä takuumieheksi lausumilleen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Uusnatsi pesee itseään puhtaaksi haukkumalla kommareita natseiksi.
        Samaa jankutusta häneltä kuukaudesta toiseen. Kumma kun ei ota Hitleriä takuumieheksi lausumilleen.

        Olet oikeassa, kommunistit yrittävät valehdella historiastakin, mutta epäonnistuvat
        siinäkin.... Siitä seuraa kannatus 0-kastissa. !!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olet oikeassa, kommunistit yrittävät valehdella historiastakin, mutta epäonnistuvat
        siinäkin.... Siitä seuraa kannatus 0-kastissa. !!!

        Te valehtelitte Hitleristä. Väititte että fasistinen Saksa ei järjestänyt holokaustia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Te valehtelitte Hitleristä. Väititte että fasistinen Saksa ei järjestänyt holokaustia.

        Olet oikeassa, kans.sosialistinen Hitler ja sosialistinen Stalin olivat
        mielisairaita diktaattoreita, jotka elämä pyyhkäisi pois vallan kahvasta.
        Demokratia voittaa aina, vaikka idiootit eivä sitä heti hoksaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olet oikeassa, kans.sosialistinen Hitler ja sosialistinen Stalin olivat
        mielisairaita diktaattoreita, jotka elämä pyyhkäisi pois vallan kahvasta.
        Demokratia voittaa aina, vaikka idiootit eivä sitä heti hoksaa.

        Aivan. Mielenne ei taivu saksalaisen fasismin järjestämän juutalaisuskoisiin kohdistuneen joukkotuhonnan tuomitsemiseksi. Silti vannotte raamatun nimiin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Te valehtelitte Hitleristä. Väititte että fasistinen Saksa ei järjestänyt holokaustia.

        Kuka täällä on sellaista väittänyt, ettei kansallisosialistinen Saksa järjestänyt juutalaisten, romanien, slaavien, Jehovan todistajien, mielisairaiden jne. murhaa?
        Jos Neuvostoliiton kommunismidiktatuuri ei olisi liittoutunut Adolf Hitlerin Saksan kanssa syksyllä 1939, vaan liittynyt Ranskan ja Iso-Britannian tarjoamaan Hitlerin vastaiseen kolmivaltasopimukseen, olisi Hitler voitu pysäyttää, mutta sitähän neuvostojohto ei halunnut, vaan suunnata Saksa sotimaan suursotaa Ranskaa ja Englantia vastaan, jotta noiden kaikkien veri vuotaisi kuiviin, ja Josif Stalin saisi sen jälkeen suunnittelemansa Suur-Neuvostoliiton Tyyneltä mereltä Atlantin valtamerelle ja Välimereltä Norjanmerelle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Uusnatsi pesee itseään puhtaaksi haukkumalla kommareita natseiksi.
        Samaa jankutusta häneltä kuukaudesta toiseen. Kumma kun ei ota Hitleriä takuumieheksi lausumilleen.

        Tosiasiat on sanottava niin monta kertaa, että nimimerkki Partacuksen kaltaisten valehtelijoiden puhti vääristellä tietoisesti asioita loppuu.
        Miksi sinä jatkat patologista valehteluasi?


    • Anonyymi

      Lukaisin nuo Partacusin kirjoitukset ajatuksella, ja faktoihin verraten läpi.
      Täytyy sanoa, että harvoin tutustuu noin poliittisesti yksisilmäisiin kirjoituksiin.
      Ulosanti, ja kirjoitystyyli menettelee, mutta näkökanta on tyyliä "diktatuurien puhtaaksi pesijä".
      Sivuille on pesiytynyt toinenkin länsimaisen demokratian vihollinen, ja diktatuurien puolustaja, nimittäin Ilkka Luoma. Tosin hänelle ihmisoikeudet ovat toisarvoisia asioita,, joihin ei kannata edes kirjoituksissa viitata.

      • Olisin kiitollinen, jos esittäisitte analyysieni virheitä.
        Olen tavallinen pulliainen enkä pyrikään olemaan kaikkitietävä.


      • Anonyymi
        Partacus kirjoitti:

        Olisin kiitollinen, jos esittäisitte analyysieni virheitä.
        Olen tavallinen pulliainen enkä pyrikään olemaan kaikkitietävä.

        "Olisin kiitollinen, jos esittäisitte analyysieni virheitä."

        Minähän olen päinvastoin kiittänyt sinun oikeaan osuvaa arviotasi Venäjän sotaisasta fasistisuudesta.
        Miksei kiitoskaan kelpaa?


    • Anonyymi

      Maailma on muuttunut 1,5 viikossa ja Venäjän johtajat osoittaneet jälleen ettei heuhin voi luottaa ja Venäjä alkaa muistuttaa Pohjois-Koreaa eilisten kansaa henkisesti murjovien lainsäädäntöjen jälkeen.

      Kuinka kauan luulette, että kestää kun kansa saa tarpeekseen ja lähtee voimalla liikkeelle uusista laeista huolimatta? Vai säilyykö n. puolen kansan usko sikäläiseen propagandaan, että sota on oikeutettu ja että Venäjä on muka se sorrettu osapuoli tässä?

      En olisi ikinä uskonut muuta kuin kaakkois-Ukrainan haltuunottoon eikä tällaista teurastusta melkeinpä kun nyt pommitetaan siviilejä.

      Yllä monikaan ei uskonut että sota on muuta kuin Yhdysvaltojen sodan "lietsontaa".

      En ole muiden kuin rauhan puolella ja yritän suodattaa kaikrsta lukemasta kriittisesti olleellisia asioita.

      Hiljaiseksi vetää eiliset lainsäädännöt Venäjällä sodan lisäksi. Maa muistuttaa diktatuuria.

      Tavallisten venäläisten osuus surettaa myös. Ukrainalaisten toki enemmän koska he kärsivät fyysisesti ihan.

    • Anonyymi

      Suomen Kommunistisen Puolueen toveripuolue Venäjän federaation kommunistinen puolue tukee diktaattori Vladimir Putinin imperialistista hyökkäyssotaa Ukrainaa ja sen kansaa vastaa.

      SKP ei ole halunnut tuomita toveripuoluettaan, eikä edes moittia sen toimintaa.

    • Anonyymi

      Olisi oikein, jos Suomen porvarit auttaisivat Venäjän työväkeä suitsemaan huippurikkaista koostun hallituksen vallasta.
      Porvareiltamme ei heru tukea Venäjän sodanvastaisille liikkeille. Suomessa erityisesti ollaan nostamassa kiihkoa kaikkien venäläisten syyllisyydestä mutta todellisten syyllisten annetaan olla tai vain vaihdetaan upporikkaita.
      Suomen porvareiden valtaosa asettuu Putinin hallinnon tueksi työväenhallintoa vastaan. Sodan annetaan jatkua.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      244
      2253
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      161
      1468
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      53
      1310
    4. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      74
      1075
    5. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      3
      1039
    6. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      78
      960
    7. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      211
      943
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      45
      855
    9. Kohta me ei enää nähdä :(

      En pääse enää uppoutumaan silmiisi enkä kuunnella ihanaa ääntäsi. Elämä on pstä.
      Ikävä
      39
      679
    10. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      670
    Aihe