Pikkurouva?

Anonyymi

Mahtaisiko pikkurouvalla olla uutta kerrottavaa. Tarina oli niin kiihottava, että toivoisi lisää.

166

12551

1Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Hmm. Katsotaan nyt. Naapurit kyllä tahtovat olla innokkaita vaatimuksineen.

      • Anonyymi

        Kerro ihmeessä. Oli niin hyviä tarinoita edellisetkin.


      • Anonyymi

        Miks pyörit täällä. Lue mieluummin Aku Ankkaa. Se sopii sinunlaisille.


      • Anonyymi

        Ai pikkutamma? Lisää tarinaa vaan kehiin. Olivat huippua täällä, mitä aiemmin kirjoitit.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miks pyörit täällä. Lue mieluummin Aku Ankkaa. Se sopii sinunlaisille.

        Aku Ankan taskari oli aikoinaan hyvää vessa lukemista äitee ei tosin tykänny kun veski oli varattu puolen tunnin ajan jot kerkes lukea kannesta kanteen sen kääntäen niitä sivuja samalla kun oli edellisen aukeaman puhekuplat lukassu ja kuvat kattonu


    • Anonyymi

      Pikkurouva saisko sinulta Tarinoita 0409320389 whatsapp 56v mies

      • Anonyymi

        Luultavammin ne vai tarinoita onkin mahdollisesti pikkurouvan omia haaveita joita tahtoisi ymmärtämättä kuinka iha ite pilaisi oman parisuhteensa toteuttamalla tuon fantasiansa


    • Anonyymi

      Mistä aiempi kertomus löytyy?

      • Anonyymi

        Voi ressukkaa.


      • Anonyymi

        Niin mikä osui ja uposi. Ihmeellinen ajatusmaailma.


    • Anonyymi

      Löytyy otsikon alta: Vaikea löytää toista paria mukaan kimppa kivaan.

      Siinä on tältä pikkutammalta tosi upeat ja kiihkeät kertomukset miten ajautui naitavaksi ja tammana usean äijän astuttamaksi ja siementämäksi

      Kyllä uudemmat seikkailut olis kiva kuulla.

      Toinen parikin kertoo kuinka pääsi vieraan parin makuun vähän sattumalta tanssireissulla. Kiva olis kuulla heiltäkin lisää.

      • Laita linkki suoraan tänne kiitos.


      • Anonyymi
        virtasenposti kirjoitti:

        Laita linkki suoraan tänne kiitos.

        Laita tuo otsikko, vaikea löytää toista paria mukaan kimppa kivaan, suoraan Googleen, niin sivu löytyy helposti ilman kommervenkkejä.


    • Anonyymi

      Syksyllä satuin postilaatikolle naapurin rouvan kanssa ja siinä jutellessamme hän kysyi millainen naapuri asuu toisella puolellamme ja olenko huomannut naapurissa mitään erikoista. Kyselin, että mitähän erikoista hän tarkoitti.

      Silloin rouva kertoi vähän metkasti hymyillen, että tarkoittaa alastomana liikkumista ja suihin ottoa pihamaalla ihan tonttimme rajan- ja tien lähellä. Tunsin, kuinka kuuma aalto hulmahti lävitseni, mutta sain esitettyä hämmästynyttä ja sanoin, etten ole sellaista havainnut. Rouva kertoi miehensä näyttäneen hänelle muutaman kuvan kännykästään, jossa naapurissamme nurmikolla polvillaan oleva täysin alaston nainen imee edessään olevan miehen kalua. Talo ja pihamaa näkyy tunnistettavissa taustalla. Rouva kertoi miehensä havainneen muhinat olevan menossa ja hiippailleen häpeämättömästi lähemmäs ja napsinut muutaman kuvan, jotka oli sitten näyttänyt hänelle ja houkutellut pihalle samoihin puuhiin. Hän kertoi, ettei kuitenkaan ole innostunut mihinkään julkisiin puuhiin. Kertoi kysyneensä huomasivatko hänen kuvailunsa, mutta olivat kuulema niin keskittyneitä sessioon, etteivät olleet huomannert mitään. Hän kyseli lisää naapurin rouvasta, tämän näöstä ja hiusten väristä ja minulle jäi vahva epäilys, että hän arveli minun olevan tuo alaston nainen kuvissa, mutta kaarteli asiaa. Kuvista ei kuulema erottanut kunnolla imijän kasvoja vaikka kalu näyttikin olevan kunnolla suussa.

      Esitin edelleen tietämätöntä, vaikka varmaan punoitinkin kunnolla. Minulla tuli kyllä vähän kiire poistua paikalta. Arvasin miehensä saaneen kuvat naapuriltaan. Onneksi ei kasvojani kunnolla näkynyt, tai sitten naapurin rouva vain hämäsi minua ja tiesi asian.

    • Anonyymi

      Naapurin rouva kulki mukanani postilaatikoilta liittymämme kohdalle ja sanoi pyytävänsä mieheltään kuvat kännykkäänsä ja lupasi näyttää kuvat minulle.

      Muutaman päivän päästä hakiesani taas postia hän tuli kiirehtien puolijuoksua luokseni kännykkä kädessään. Hän näytti minulle kuusi kuvaa joissa olin polvillani nurmikolla imien toisen naapurin kalua täysin alastomana. Onneksi imettäjäni oli ottanut näitä kuvia vähän yläviistoon sivulta, eikä kasvoni ihan kunnolla näkynyt, vaikka näkyi miten olen suu auki kalun nupin ollessa tulossa avoimeen suuhuni ja sitten kunnolla imukuva posket lommolla kalu syvällä suussani. Muissa kuvissa näkyi paljaat rintani ja vartaloni jalat harallaan. Minä esitin hämmästynyttä ja kysyin miten hänen miehensä oli onnistunut ottamaan kuvia noin läheltä tämän parin huomaamatta, vaikka tiesinkin imettäjäni lähettäneen nämä kuvat toiselle naapurille. Rouva vastasi, että varmasti miehensä oli joutunut kuvaamaan kauempaa, mutta oli rajannut kuvia, jotta näkyy asiat paremmin, eikä pari ollut huomannut kuvaaja. Tonttitiemme kohdalla hän osoitti naapurin tontin puolelle ja sanoi, että katso ihan selvästi pari on ollut sessiossa ihan rajamme tuntumassa. Hän totesi, että tuossa on ollut niin hyvin näkyvillä, että jos ohikukijoita on miehensä lisäksi ollut muitakin, niin näkymät ovat olleet hyviä.

      Myönsin näin olevan. Rouva selaili edelleen kuvia ja vilkaisi välillä minua ja kyseli vielä naapureista ja sen rouvasta. Yritin vastailla pyöreitä hänen ulkonäöstään, sillä tiesin naapurillani olevan hieman minua tummempi tukka, kiloja vähän enemmän ja hän on lisäksi minua vanhempi. Onneksi tuntui siltä, ettei hän tuntenut toisenpuolen naapureitani paremmin.

      Yritin siirtää juttelua muualle, mutta ilmiselvästi kuvat ja tilanne häntä edelleen kiinnosti. Hän kertoi miehensä olevan innokas kuvaaja, jonka kyllä tiesinkin. Rouvan mukaan miehensä räplää kotona ja pihallakin lähes aina kännykkää ja telekameraansa ja joutuneensa itsekin yllätysotoksen uhriksi ja arveli myös minun päässeen taustalla kuviin puuhatessani puutarhassa. Hän palasi vieläkin näihin kuviin ja naurahti, että mitäs jos herra johtaja puuhaisi kanssani tuolla tavoin heidä rajansa tuntumassa. Vastasin että se ei kyllä tapahdu. Lehahdin varmaan myös punaiseksi, sillä olin hänen miehensä komentamana joutunut keikistelemään puutarhassa hyvinkin vähäpukeisena liiveittä ja pöksyittäkin ja arvelin hänen kuvannen minua ja näyttäneen vaimolleen myös näitä kuvia.

      Naapurini räpläili vielääkin kännykkäänsä, katsellen imukuvia ja vilkaisi välillä minua ja totesi kuvissa imijän hiusten näyttävän ihan saman värisiltä kuin minulla. Onneksi minulla oli kuitenkin nyt paljon lyhyemmät hiukset, kuin kesällä ja kampaustyyli erilainen. Ilmiselvästi hän kuitenkin epäili minun olevan kuvissa, mutta ei sitä suoraan sanonut, tai kysynyt. En tiedä olisiko miehensä kertonut hänelle asian oikean laidan.

      Jos hän olisi vielä asiaa tivaillut, tai jauhanut, niin olisin varmasti hermostunut ja paljastanut joutuneeni hänen miehensä naimaksi ja kuvaamaksi useita kertoja. Siitä se olisi sitten soppa syntynytkin. Onneksi sain pidettyä itseni kurissa.

    • Anonyymi

      Naapurini kulki mukanani liittymäämme asti ja sanoi pyytävänsä kuvat mieheltään ja näyttävänsä ne minulle.

      Muutaman päivän päästä mennessäni taas postinhakuun hän tuli puolijuoksua perässäni kännykkä kädessään ja innokkaana näytti minulle kuusi kuvaa, joissa olin imemässä polvillani täysin alastomana toisen naapurin kalua. Onneksi kuvat oli vähän sivulta ja yläviistosta imettäjäni napsimina. Hänen oli täytynyt lähettää kuvat toiselle naapurille.
      Kuvissa erottuu kuitenkin selvästi miten olen polvillani nurmikolla jalat hieman harallaan suu auki ja kalun kärki työntymässä juuri suuhuni, sitten kuinka imen kalu syvällä suussani posket kuopalla ja osassa kuvattu paljaita rintojani ja vartaloani. Esitin tietenkin hämmästynyttä ja kysyin miten miehensä oli voinut kuvata paria noin läheltä.

      Naapurini arveli miehensä postilaatikolla käydessään huomanneen puuhat ja hiipineen häpeilemättä roskakatoksemme kulmalle ja kuvanneen siitä ja myöhemmin rajanneen kuvat lähiotoksiksi. Rouva silmitteli tontin rajaa ja sanoi, että katso nyt kuvat ovat selvästi tuosta ihan tonttinne rajan läheltä. Myönsin näin olevan ja yrtin kääntää puheen muualle. Naapurini oli kuitenkin niin innoissaa asiasta, että kuvista puhuttiin edelleen. Hän kyseli naapurin rouvan ulkonäköä ja yritin vastailla pyöreitä, sillä tiesin tämän olevan itseni vähän vanhemman, hieman minua tukevaan ja hieman tummahiuksisempi, kuin minä. Onneksi nämä rajanaapurini tuntuivat olevan toisilleen vieraita.

      Hän kertoi miehensä näpräilevn aina kännykkäänsä ja telekameraansa kuvaillen innokkaasti myös kotona ja pihalla. Hän kertoi itsekin tulleensa joskus miehensä salakuvaamaksi vähäpukeisena ja aurinkoa ottaessaan ja myös minun päässeen usein kuviin puuhatessani puutarhassa. Lehahdin varmaan punaiseksi, sillä arvasin minua kuvatuksi myös liiveittä ja pöksyityä ihan lyhyessä hameenläpässä ja t-paidassa, kuten naapurin mies oli usein vaatinut. Arvasin rouvan nähneen myös näitä kuvia, joissa olin joutunut esittelemään paikkojani miehen määräysten mukaan.

      Naapurini katseli vieläkin kuvia ja sanoi kalunimijän hiusten olevan ihan samanväriset hiusteni kanssa. Onneksi minulla oli nyt lyhyemmät hiukset ja ihan erilainen kampaus ja pidin suuni kiinni.

      Jos olisin hermostunut, niin pian olisin paljastanut, että miehensä on kiristänyt minut pomppimaan alastomana heidän puolelleen ja nainut kanssani lukuisia kertoja ja naitattanut kavereillaan ja kuvanneen minua häpeilemättömästi monta kertaa. Onneksi sain pidettyä suuni kiinni. Muuten olisi kyllä syntynyt melkoinen lisäsoppa, olinhan miesten armoilla ja määrättävissä jo muutekin.

      • Anonyymi

        No nis ja moka tuli, kun luulin tuon jatkotarinan jääneen tallentamatta ja hävinneen ja kirjoitin melkein samoin uudelleen. Olisinko ollut vähän liian kiihottunut.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No nis ja moka tuli, kun luulin tuon jatkotarinan jääneen tallentamatta ja hävinneen ja kirjoitin melkein samoin uudelleen. Olisinko ollut vähän liian kiihottunut.

        Ei hätiä mitä ja ihan varmasti kiihottaa. Sattuuhan näitä. Taitaa naapurin emäntä kyllä arvata, tai tietää kuka sitä toisen naapurin aisaa on kiltisti lutkuttanut.
        Kerro mitä muuta olet saanut kokea.


      • Anonyymi

        Niinhän sulla aina käy. Säälittää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No nis ja moka tuli, kun luulin tuon jatkotarinan jääneen tallentamatta ja hävinneen ja kirjoitin melkein samoin uudelleen. Olisinko ollut vähän liian kiihottunut.

        Saattaa olla toiset naiset taitaa jopa oikeasti ottaa suihin mieheltä ihan mielellään itse en miehenä siitä sillai pidä on se ihan kiva tapa herätellä mu kyl mä ihte siitä märästä pillusta enempi nautin jos pelkän seksin kannalta asiaa ajatellaan parisuhde si taas jos se perustuu pelkästään seksille ni se ny on ihan yhtä tyhjän kanssa pienempi vaiva vetääkäteen ni ei tartti jännittää sukupuolitauteja tai pelätä et joutuu niitä elatusmaksuja maksamaan kun ei osannu tai ymmärtäny kortsua käyttää


      • Anonyymi

        Kaipa tuo menettelee naiselle joka tykkää olla alistettuna itse en tykkää naisia alistaa mielestäni se ei ole naista kunnioittavaa käytöstä


    • Anonyymi

      Pikkutamma osaa kyllä kertomisen taidon. Kiinnostaa miten olet joutunut uudelleen pantavaksi. Selvähän se on, et tuo naapuri tietää sinun imevän kuvissa. Härnää ja kovasti näyttää asia kiinnostavan. Tekis varmaan itsekin mieli.

    • Anonyymi

      Pikkutamma kerrohan jo uusista seikkailuista!

    • Anonyymi

      Hei pikkurouva.

      Luin aiemmat seikkailusi myös tuolta toiselta saitilta.

      Huhhuh. Kiihotun kyllä kamalasti. Olet joutunut kokemaan kovia ja ilmiselvästi nauttimaan myös.

      Eikö sinulla tosiaankaan ollut aiempia seksikokemuksia miehesi lisäksi ennenkuin jouduit tämän saalistavan porukan kohteeksi?

    • Anonyymi

      Hiljaasta on pikkurouvan suunnalta. Onko jäänyt kiinni.

    • Anonyymi

      Pitää tosiaan paikkansa, ettei minulla ollut aiempia kokemuksia seksin saralta mieheni lisäksi. Nyt on niin, että hirvittää ja nolottaa.

      Uudenvuoden aikaan naapurin pihalle ilmestyi suuri kylpytynnyri. Naapuri oli kertonut miehelleni tiellä nähdessään tynnyrin vuokratuksi viikoksi ja oli kutsunut mieheni ja minut kylpemään, johon mieheni oli vastannut kieltävästi. Hän ei halua olla naapurin miehen kanssa tekemisissä, koska ei pidä tämän röyhkeistä ja lähes aina kaksimielisistä puheista. Naapuri oli vielå arvuutellut, että tulisikohan pikkurouva sitten yksin. Mieheni arveli hänen piruilleen ja jättänyt vastaamatta.

      Uutena vuotena naapurissa olikin sitten kunnon bileet ja kylpijöitä näytti riittävän aamutunneille asti. Jossain vaiheessa miehenikin totesi, että siellä paljaat takamukset vilkkuvat tynnyriin kiivettäessä.

      Uudenvuoden jälkeen mieheni lähti työmatkalle ja jäin yksikseni etätöitä kotona tehden. Välillä riitti pihalla lumitöitäkin tehtäväksi. Naapurikin moikkaili samoissa hommissa. Huomasin myös kylpytynnyrin lämmittimen piipusta tulevan savua ja arvelin heidän kylpevän taas illemmalla.

      Kahden paikkeilla tuli kånnykkääni viesti kuvan kera: Valmistaudu kylpemään, kohta tulee vieraita. Kuvassa imin naapurin pihalla yhden hänen kesävieraansa kalua.
      En vastannut mitään ja hetken päästä tuli uusi viesti toisen kesällisen kuvan kanssa: Asustus villasukat, kengät, pipo ja lapaset, ei muuta, kello 15 tasan.

      Ensin aioin olla vastaamatta, mutta sitten viestitin työesteestä. Vastaus tuli uuden kuvan kera, jossa minua naidaan ja imen naapurin kalua: ei selityksiä, tai kuvat lähtevät herra johtajalle. Nyt alkoi hirvittää ja kyllä kuumottaakin. Vastasin vielä, ettei pihaltamme edes pääse nyt paksussa hangessa heidän puolelleen ja tulisi näkyvät jäljet lumeen.

      Heti tuli vastaus, että ei tietenkään hangen kautta. Kierrä tietä pitkin. Asusteet vain mainitut.
      Mitä, Tietä kiertäen, siinä oli kyllä ilmitulon vaara ja paha siinä asussa, pelkästään pipossa lapasissa ja jalkineissa. Matkaakin tulisi lähes 150 metriä ja osa yleistä katua pitkin.
      Vielä tuli jatkoviesti: Tasan kello 15 ja muista perse paljaana tai muuten juokset välin moneen kertaan. Odotan vieraiden kanssa ja kuvaamme sinua.

      Naapuri puhui vieraista ja mielessä kävi onko kyseessä sama kaksikko, kuin kesällä. Seurasin keittiön ikkunasta koska naapuriin tulee väkeä ja pian niin kävikin. Pihaan kurvasi auto ja näin siitä nousevan ainakin kaksi miestä. Kunnolla en autoon nähnyt sen jäädessä kylpytynnyrin taakse.
      Päivä alkoi jo onneksi hieman hämärtää. Taas rapsahti viesti: valmistaudu, tänään sinua naidaan, tai kuvat....
      Suuta kuivasi, vatsaa kivisti ja huomasin peilistä kaulani olevan läikikkään punainen jännityksestä alkaessani hitaasti riisua vaatteita. Pian olin alasti ja etsiskelin lämpimät punaiset villasukat jalkaani, punainen pipo ja lapaset löytyivät hyllyltä sävy sävyyn ja punaiset matalavartiset talvikengät jalkaan ja vielä sävyyn sopivaa huulipunaa huuliin. Naisen turhamaisuutta, tässäkin, vaikka olin kuin teuraaksi menossa.

      Hieman ennen kolmea hiivin arkaillen pihalle ja pihatielle kohti katua. Onneksi hämärsi jo kunnolla. Siirryin varovasti tien vieressä olevan roskakatoksen suojaan ja tähyilin, ettei kadulla ole liikkujia kädet paljaiden rintojen ja pimpin suojana. Onneksi katuvalo ei vielä ollut syttynyt. Ketään ei näkynyt ja siirryin arkaillen katuosuudelle. Tuntui hurjalle kulkea alastomana kadulla keskellä talvea. Huomasin naapurin liittymässä seisomassa kaksi miestä kamerat ojossa ja kävelyni kuvattiin, kun kävelin kohti miehiä.

      Sitten äkkiä lähestyi auton valot ja pinkaisin hädissäni juoksuun ja ehdin juuri miesten taakse piiloon auton lipuessa hitaasti ohitsemme lumisella tiellä. Noin pikkurouva kirmaa innokkaana naitavaksi perse paljaana tissit heiluen naureskeli naapuri kuvaten minua kokoajan. Toinen mies oli minulle täysin vieras ja yritin peitellä käsilläni paikkojani. Se oli upea juoksu mies sanoi ja kääntyi naapurini puoleen. Laitas misu kirmaamaan uudelleen niin, ettei kädet ole tissien ja vitun edessä ja kuvataan uudelleen. Avasin suuni vastustaakseni, mutta naapuri sanoi, että kuulit kyllä. Mars takaisin kadulle ja kädet sivuille.

      Sanoin, entä jos auto tulee, niin naapuri vastasi sitten tulee ja näkevät. Minun ei auttanut kuin totella. Kävelin takaisin kohti oman tontin liittymää ja aioin kääntyä, kun äkkiä katuvalot syttyivät. Kädet siirtyivät vaistomaisesti suojaamaan paikkojani. Käsky kävi kuitenkin mennä omaan liittymään saakka ja kävellä takaisin. Taas tuli auto ja kiirehdin roskakatoksen suojaan ja auton mentyä ohi siirryin häpeillen kadulle kävellen kohti miehiä ja nyt miehiä olikin neljä. Naapuri huomasi epäröintini ja komensi kävelemään efelleen. Nyt on hyvä, kun katuvalot palaa saadaan hyvin kuvattua kiihkeä pikkurouva naitavaksi tulossa. Hyvä heiluta tissejä, hyvä, näytä myös perä, noin ja sitten tänne, ei, ei käsiä eteen. Minua komenneltiin, eikä auttanut kuin totella.

      • Anonyymi

        Namia. Olet jäänyt loukkuun.
        Pian jatkoa. Joudut neljän miehen leikkikaluksi.


      • Anonyymi

        Mä en nyt oikein ymmärtänyt mikä kohta tosi mitä vähä viitsi lukea kovin oli vastenmielinen jos oli fantasia mu muutoinhan toi ny on ihan normistoori aviomies oli ensimmäinen ja kaverit oli luultavasti hehkuttanu kuinka ihanaa on hypätä mulkun päältä mulkun päälle kun eivät olleet itse onnistuneet saamaan onnellista parisuhdetta niin oli hän päättänyt poikamies naapurinsa kanssa kokeilla naudan jonka naapuri oli kuvannut ja kuvilla kiristi naisen itselleen ja kavereilleen ilmaiseksi huoraksi noin mä olisin tuollaisen stoorin itse ymmärtänyt en todellakaan ymmärrä että missäköhän tossa on se kohta missä kohtaa tuo nainen siitä rehellisesti olisi nauttinut


    • Anonyymi

      Kuuma, kuuma muija ja onko niin halutonkaan.

    • Anonyymi

      Hyvä tarina pikkurouva!😁
      Miten koet tuon alistamisen ja nöyryyttämisen? Kiihottaako se sinua?

    • Anonyymi

      Taitaa kuumottaa ja pillua kutkuttaa jo etukäteen. Kerrohan pian lisää.

    • Anonyymi

      Ai että. Pöksyt kostuu jo pelkästä lukemisesta ja kun kuvittelee, että on itse tuossa tilanteessa menossa käskystä naapuriin pylly paljaana miesten katsellessa ja kuvatessa.....

    • Anonyymi

      Tamma menossa kiltisti astutettavaksi.

    • Anonyymi

      Millaiset paljuilut sait? Olisi kiva kuulla? Olen minäkin saanut kahta miestä porealtaassa, mutta sinulla luvassa kovempaa kyytiä? Kiihottaa hitosti, kun voin vähän samaistua.

    • Anonyymi

      Tuo alistaminen ja nöyryyttäminen on kyllä tosi noloa. Hävettää ihan kamalasti, kun joutuu tottelemaan nöyrästi toisten hävyttömiin vaatimuksiin. Nuo kuvaamiset ovat pahinta, sillä mitä useampi on minua päässyt kuvaamaan alastomana ja eri tilanteissa, sitä suurempi vaara on otosten leviämiseen ja ilmitulon vaara pahenee ja sitä helpommin joutuu taas tottelemaan.

      En voi kyllä kiistää sitäkään, että jotain kutkuttavaa ja kiihoittavaakin asiassa on. Voin sanoa, että aiempaan nähden en tunne enää itseäni. En ole koskaan kuvitellut, enkä haaveillut tällaisesta, mitä minulle on lyhyehkössä ajassa vajaan parin vuoden aikana tapahtunut. Aiemmat seksikokemukset ovat rajoittuneet mieheeni ja mitä hänen kanssaan on puuhattu.

      Naapurini sanoi, että palju on kuumana, kuten pikkurouvakin koettaen sormella pimppiäni vieden sormen huulilleen ja nyt kylpemään ja naimaan. Minut ohjattiin pihalla olevan paljun luo ja miehet vähensivät aikailematta vaatteitaan naapurin kuistille. Minä viivyttelin. Katsokaas kun misulla on kengät, sukat, pipo ja lapaset samaa punaista sävyä ja huulet hohkavat samaa punasävyä. Joo eiks tuo puna ole hyvän huoran värisävyjä kyseli joku. Minä protestoin, jolloin naapurini totesi, että kyllä tämä on rotutamma. Minua kehotettiin riisumaan vähät varusteeni ja kapuamaan paljuun. Miehet seurasivat tarkoin riisuuntumistani ja kiivetessäni paljun lämpöön huomasin kyllä mitä miehillä oli mielessä. Osalla seisoi kalut jo pystyssä, osalla puolivalmiudessa. Minulle tarjottiin tuhti paukkulasi, skoolailimme hetken ja maistelimme juomisia.

      Naapurini lisäksi mukana oli yksi kesällä tapaamani, toiset kaksi miestä olivat minulle täysin vieraita. Paljussa miehet esittäytyivät ja vieraammat kertoivat kuulleensa minusta tältä kaveriltaan ja kun eivät olleet uskoneet toisen kehuja, he olivat saaneet nähdä kesällä naapurini pihamaalla minusta otettuja kuvia alastomana ja naitavana. Minä protestoin taas ja sanoin, ettei niitä saa kenellekään näytellä.
      Naapurini vain naureskeli ja sanoi, ettei kauneutta ja kiihkeyttä saa salailla ja piilotella ja kuvilla varmistetaan kuuliaisuuteni. Naapuri kysyi vielä mitä tykkäsin, kun vaimonsa oli nähnyt imuttelukuviani perse paljaana toisen naapurin kanssa. Sanoin, ettei niitä olisi saanut näyttää, mutta onneksi minua ei oltu kuvista tunnistettu. Tähän naapurini sanoi hymyillen, että älä ole niin varma. Kysyin vielä missä vaimonsa on ja tuleeko hän myös kylpemään paljuun. Hän vain vastasi, ettei muijaansa sotketa tähän. Hän on siskonsa luona käymässä.

      Yksi vieraista hyväili jo veden alla rintojani ja toinen kohottautui istumaan paljun reunalle kookas kalu käyränä lähes vatsaa vasten pystyssä. Mies tarttui kädellä niskastani ja sanoi, että mitäpä tässä aikailemaan. Naimaanhan tänne on tultu ja alapa tamma lutkuttaa. Mies painoi suutani kaluaan vasten ja jouduin avaamaan suuni ja nuppi työntyi suuhuni. Ime nyt kunnolla, käytä kieltä, nuole kunnolla, nyt ei hempeillä ähisi mies. Olin paljussa nyt polvillani hänen edessään ja käsiä liikkui vartalollani, rinnoillani, pakaroillani ja jalkovälissä. Mies rytmitti kädellään niskasta ja hiuksistani pidellen imemistäni ja varsin nopeasti tunsin kalun väreilevän ja sykähtelevän ja sain voimakkaat purskahdukset suuhuni. Ime, ime, niele, niele mies hoki upottaen kalunsa syvälle suuhuni ja jouduin nielemään hänen purkauksensa kokonaan. Sain pulpautettua kalun lopulta suustani ilmaa haukkoen, mutta samantien minut pyöräytettiin toisaalle ja uusi kalu työntyi suuhuni. Minut komennettiin seisomaan paljuun kumartuneena paljun reunalla istuvan miehen eteen kalu suussani ja samantien jalkani vedettiin leveämmälle ja takaani työnnettiin kalu sisääni.

      Alkoi rytmikäs naiminen ja minua käytettiin kyselemättä miten miehet halusivat.
      On, on hyvä tamma hoki mies takanani pitäen käsillä kiinni lanteistani tiukasti. Nooh älä nyt tamma vikuroi, kuului takaani, kun jalkani luiskahti paljun pohjalla. Korjasin asentoa ja naapurini hääri kamera kädessään välilä paljussa, välillä paljun ulkopuolella kuvaten naimistani ja imemisiäni. No onko tiukan tuntuinen tammanvittu kyseli naapuri, johon takaani kuului ähinän ohella, että on on oikea ahnas imuvittu.

      Jouduin siinä paljussa ja sen reunalla kaikkien neljän miehen naitavaksi ja imettämäksi, eikä siinä edes ehtinyt pohtimaan näkyykö keskellä pihaa oleva palju ja sen tapahtumat toisiin naapureihin ja tielle. Välillä miehet pyörivät lumihangessa, kuin pikkupojat ja minuakin pyöritettiin lumessa, jonka jälkeen paljun lämmin vesi tuntui ihanalle. Miehet kuvasivat minua kännyköillään ja jouduin keikistelemään heille käskyjen mukaan mitään peittelemättä. Yksi puhelin luiskahti myös paljun pohjalle. Pienen sadattelun jälkeen omistaja kuitenkin muisti, että puhelimensa on vedenpitävä.

      Lopulta miehetkin väsyivät ja naapurini komensi minut kahvin keittoon. Osasin kuulema homman entuudestaan. Miehet jäivät paljuun kun siirryin keittiöön. Löysin eteisestä pyyhkeen ja kietouduin siihen.

    • Anonyymi

      Huh huh, mitä kyytiä taas sait!😁

    • Anonyymi

      Tuo tynnyrikimppa kuulostaa tosi kiihottavalta, mutta itse en kyllä tuollaisen painostavan törkyporukan pantavaksi antautuisi. Kuvilla kiristäminen on julmaa.
      Tsemppiä irrottautumiseen tuosta jengistä.❤️

    • Anonyymi

      Mukana on varmaan alistamisen tuomaa kiihotusta. Jokin turvasana tuossakin täytyisi olla, jotta voit lopettaa leikin, kun se ei sinusta tunnu enää hyvältä. Oletteko harkinneet?

    • Anonyymi

      Pikkutamma on taas saanut kunnon astutusta.
      Mites tuo eteni.

      Voin vain kuvitella miten tamma on käynyt kuumana valmistautuessaan käskyn tultua ja kipittäessän kiltisti kadulla paljaat tissit heiluen kuuma perse keinuen tietävänsä menevänsä kunnolla pantavaksi ja kuvattavaksi.

      Siinä ei ole liukasteita tarvittu. Vittu on ollut varmasti valmiiksi mehustunut.

    • Anonyymi

      Kyllä kaivattaisiin jo uusia Pikkurouvan kokemuksia. Onkos tulossa kohta?

    • Anonyymi

      Miten pikkurouvan ilta jatkui kahvin jälkeen? Vieläkö vietiin paljuun vai panivatko paljaalla sisätiloissa? Kerro ihmeessä!

    • Anonyymi

      Minne pikkurouva kadonnut? Kerro lisää!

    • Anonyymi

      Kovasti kaivattaisiin jatkoa. Ehkäpä sitä jokun ajan kuluttua tulee.
      Nostetaan viesti nyt kuitenkin framille.

    • Anonyymi

      Jäikö paljuilu kahvinkeittoon? Heitä pikkurouva lisää tarinaa kehiin.🥂

    • Anonyymi

      Keittelin kahvit. Etsin tarjottimen ja viisi mukia. Täytin mukit, otin jääkaapista maitonekan ja samalla huomasin sokeriastiaa etsiessäni lasiovellisessa yläkaapissa olleen täyden, kalliin näköisen konjakkipullon ja rivin laseja.

      Avasin pullon ja laitoin kahvimukien viereen tuhdit lasit konjakkia, itselleni vain tilkkasen lasin pohjalle. Kiedoin ison pyyhkeen paremmin ympärilleni ja siirryin tarjotin kädessäni eteiseen ja kuistille. Miehet juttelivat paljussa ja minut ja tuomiseni nähdessään kuului tyytyväistä muminaa. Laskiessani tarjotinta paljun sivulla olevalle tasolle tuli kuitenkin tyrmäys.

      Isäntä sanoi, että mitä, pyyhe ympärillä. Ei käy. Tarjoilu tapahtuu täällä perse paljaana. Täällä esitellään kunnolla vieraille. Jouduin siirtymään tarjottimen kanssa takaisin sisään ja jättämään pyyhkeen sinne.

      Kasvot punaisina, osin kiukusta, osin häpeästä ja varmaan kiihkostakin heitin pyyhkeen eteiseen ja palasin tarjottimineni takaisin pihalle. Taas minua kuvattiin, enkä pystynyt peittelemään paikkojani tarjotinta kantaessani. Vaikka minua oli jo naitu ja kuvattu joka puolelta, iski minuun tuossa vaiheessa voimakas ujostelun ja nolostelun puuska. Minun oli tosi vaikeaa kävellä tarjottimen kanssa paljun luo miesten kuvatessa ja naureskellessa ja yllyttäessä.

      Minun piti ensin nostaa tarjotin eteeni siten, että molemmat rinnat lepäsivät tarjottimella konjakkilasien kanssa, kahvikupit sivuun siirrettyinä. Nautittavat oli kuulema näytettävä ja tarjoiltava kameralle kunnolla. Yksi miehistä puristelin rintojani ja hipelöi nännejäni saaden nännit ja nännipihat turpoamaan ja siinä minua kuvattiin. Tamma osaa hymyillä punahuulillaan viettelevästi. Tuleehan kasvot myös hyvin kuviin tissien ja konjakkien kanssa.

      Sitten toinen tarjoilun kohde sanoi yksi miehistä ja tarjotin oli laskettava alemmas hieman polvien yläpuolelle ja lantioni piti työntää eteen, jotta pimppini tuli hyvin esiin tarjottimen reunan yläpuolelle juomien kanssa. Minua jännitti niin, että nappasin yhden, tietysti täyden konjakkilasin ja siemaisin lasin tyhjäksi parilla nopealla siemaisulla. Uuh. Olin tukehtua. Konjakki oli tosi vahvaa ja haukoin yskien henkeäni. Joku nappasi tarjottimen käsistäni yskiessäni ja toinen tarttui minuun takaapäin toinen käsi rinnoillani ja toinen siirtyi pimpilleni ja pari sormea työnnettiin syvälle huulien väliin.

      Yskin edelleen ja tunsin kuinka pimppini supisteli yskiessäni sormieni ympärillä. Tästähän sormettaja takanani innostui ja kuvaili tuntemustaan toisille. Kolme kameraa siirtyi eteeni köhiessäni ja henkeä haukkoessani ja polvi työntyi takaa paljasta takamustani vasten, jolloin lantioni ja tietysti pimppini suorastaan työntyi kohti kameroita. Katsokaa pikkutamma haluaa tarjota hyviä kuvakulmia vitustaan hihkui joku ja lantiotani painettiin lisää eteen, jolloin jouduin tasapainon pitääkseni levittämään jalkojani.

      Katsokaa kuinka innokkaasti tamma esittelee vittuaan ja avaa jalkojaan nyt kuvia ja kuvanauhaa. Olin siinä ulkona paljun reunalla täysin miesten armoilla ja heidän lelunaan. Tää puristelu on tunnettava kalun varressa innostui takanani ollut. Sormet liukuivat pois ja takaa työntyi jäykkä kalu tilalle. Joku kaatoi suuhuni tilkan konjakkia ja sain uuden yskänpuuskan. Aah tuntuu hyvälle. Tamman vittu suorastaan puristuu kalun ympärille.ja imee kalua sisään ahnaasti. Onko märkä ja kiimainen. On ja tosi innokas. Tulee hyviä kuvia, työntele kunnolla. Ympärillä kuului monenlaista pulinaa ja kommenttia. Tamma astutaan vielä kunnolla, ennenkuin päästetään kotiin. Juu saa hipsiä takaisin tietä pitkin perse vilkkuen täysin tyydytettyä. Tuntui, että miehet innostivat toisiaan riettailla puheilla ja saivat myös minut uudelleen kiihkon valtaan. Odotin vain innolla uutta kalua sisääni ja hetken päästä minut nostettiin paljuun yhden miehen syliin ja vedessä hän tyynen rauhallisesti siirsi kalunsa pimpistäni pyllyaukolleni ja liukui sisään nautinnosta hihkuen. Nyt korkataan myös tamman perse hän hihkui toisille. Illan aikana pyllyssäni kävi vielä toinenkin innokas kalu. Lopulta pääsin kävelemään kotiini, enkä jaksanut edes välittää, vaikka yksi auto meni ohitseni ja näki minut takaapäin alastomana kadulla.

    • Anonyymi

      Nyt on tammaa astuttu kunnolla.

    • Anonyymi

      Olis kiva päästä mukaan nautiskelemaan tuosta herkupalasta. Varmaan paikat olivat kipeinä pari päivää.

    • Anonyymi

      Taisi olla saanut olo kotiin kävellessä? Missä tunnelmissa muuten? Eikö miehesi tiedä tai aavista vieläkään mitään?

    • Anonyymi

      Ois se kiva nähdä edessään auton valoissa alaston hyvännäjöinen nainen. Vois ajaa ohi useamman kerran.

    • Anonyymi

      Olihan taas tammalla astutus.😁 Onko ollut tuon jälkeen?

    • Anonyymi

      Melkoiset kokemukset sinulla. Ovatko vapauttaneet sinua estoista ja saanut uusia ulottuvuuksia myös kotiseksiin?
      Minulle avautui aivan uusi maailma, kun olin kerran viikonlopun mökillä kolmen miehen kanssa. Oli ikimuistoinen. On vieläkin mitä muistella.😂😁

    • Anonyymi

      Olipas rouvalla hurja paljukeikka!👍
      Lisääkin varmaan saanut?

    • Anonyymi

      Täällä odotetaan jo pikkurouvan uusia seikkailuja.

    • Anonyymi

      Onko pikkurouvalla uusia kertomuksia paljubileistä tai muista vastaavista? Olivat niin hyviä tarinoita, että voisit hyvin jatkaa!😁

    • Anonyymi

      Kerro ihmeessä jo uusista astutuksista!

    • Anonyymi

      Missäs pikkurouva. Hiljaista ollut turhan pitkään.

      • Anonyymi

        Tosiaan. Lakannut saamasta tai jäänyt kiinni? Kerropa, kuinka on käynyt?


    • Anonyymi

      Missä pikkurouvan uusimmat seikkailut viipyvät? Edelliset olivat niin kiihottavia ja mielenkiintoisia, että lisää kaivataan.👍

      • Anonyymi

        Kyllä ne rouvat seikkailevat. Omaa vaimoani vieras pisteli juuri äsken paljaalla eikä vaimo vastustellut. Oli se kuumoittavaa katsella kun vieras lastinsa sisään laittoi.


    • Anonyymi

      Kevät kuluikin rauhallisesti. Niin meillä kuin naapurissa vieraili koronavirus. Onneksi meni ohi aika lievänä. Toki toisinaan sain naapurilta kerralla kuvan tai pari paljureissun tapahtumista ikäänkuin muistutuksena, ettei minua ole unohdettu.

      Uuh näitä kuumia kesäpäiviä. Tekee mieli olla pihalla ja puutarhassa kaiket päivät. Meillä on aika paljon kukkaistutuksia ja niissä riittää työtä. Nyt vaan tahtoo naapurista tulla määräyksiä ja vaatimuksia tiheneväään tahtiin. Nähdessään minut pihalla tulee heti tekstiviestejä ja mukana saatteena kuvia minusta alastomana ja naitavana. Eilenkin tuli ensin viesti, jossa hän komensi minut ottamaan bikinien yläosan pois ja kun en heti totellut tuli kuva kalu pyllyssäni ja toinen suussani. Riisuin naapureihin pälyillen liivit pois ja liikuin puutarhatöitä tehden rinnat paljaina. Poskia kuumotti ja kokoajan sai pälyillä liikkuuko kadulla joku. Onneksi meillä on muutama isompi pensas, joiden suojaan pääsee nopeasti piiloon. Näin, että naapuri liikkui pihallaan kameransa kanssa. Arvasin, että minua myös kuvataan. Mutta en ollut huomaavinani miestä. Tietysti siinä puuhatessani hän saattoi katsella minua ja paljaita rintojani kaikessa rauhassa. Tisukkani vaan tahtovat paljastaa kiihtymykseni, sillä lämmöstä huolimatta nännit nöpöttivät paljastavasti. Pienet bikinipöksyni kyllä varmasti enemmän paljastavat kuin peittävät, koska kumarrelessani tahtoi takaosan kapea kangas painua pyllyvakoon jättäen pakarat paljaiksi. Ajattelin, että katselkoon ja kuvatkoon, kunhan ei keksi muuta.

      Pian kuitenkin tuli uusi tekstiviesti ja määräys riisua myös pöksyt ja kuljeskella tontillamme alastomana. Arvasin, että jotain seuraa. Enkä heti lukenut viestiä, vaan jatkoin puuhailujani kukkien parissa. Hetken päästämies tuli rajalle, kuvaili minua ja komensi lukemaan viestin ja tottelemaan. Kasvot pakrottaen noloudesta pujotin pöksyt pois ja naapuri kuvasi kokoajan.

      Kiihottiko. No kuvitelkaa itsenne samaan tilanteeseen. Kyllä siinä väkisin kiihottui ja paljon. Pian liikuskelin aivan tonttimme rajalla kuin tahtomattani, kumartelin ja pyllistelin auringonpaisteesa ihan turhan rohkeasti naapurin kuvatessa kokoajan. Sitten mies komensi minut seisomaan selin häneen, avaamaan hieman jalkojani ja kumartumaan hitaasti syvään polvet suorina. Hän sanoi, että anna auringon hyväillä vittuani ja persettäni. Olin jo niin kiihottunut ja kontrollini menettänyt, että tottelin mukisematta. Kumarruin tarjoten naapurille ja hänen kameralleen vapaat näkymät. Sitten mies komensi minut nelinkontin jatkamaan kitkemistöitä ja siinä jouduin tarjoilemaan hänelle näkymiä, enkä osannut edes hävetä enää. Suuta kuivasi, rintoja kuumotti ja pimppini oli kuin tulessa. Toivoin jo että komentaisi nyt heti minut pihalleen pantavaksi. Antaisin ihan halusta. Niin kiihottunut olin.

      Jonkin ajan kuluttua mies kaivoi seisovan kalunsa esiin ja sanoi, että tuleppa rouva imemään se kuiviin. Eikä mikään auttanut. Toteltava oli, vaikkakaan en kiihotuksestani johtuen edes vastustellut yhtään. Siirryin miehen eteen polvilleni ja otin kalun vastustelematta suuhuni. Imin rytmikkäästi ja hyväilin kädelläni miehen kivespusseja. Huomasi.että mies kuvasi samalla imemistäni.
      Varsin pian mies kuitenkin tarttui kaksin käsin hiuksistani ja työntelyjen tahti kiihtyi ja pian suuhuni ja nieluuni purkautui kunnon laavavirta.
      Kalu sykki ja sykähteli. Mies hoki, ime ime ja niele niele ja veti päätäni ja suutani kaulaan vasten.

      Olin kiihkoissani ja nielin tottelevisesti hänen purkauksensa ja suorastaan odotin jatkoa. Voin sanoa, että olin todella kilmoissani. Mies kuitenkin veti kalunsa suustani ja siinä silmieni edessä tyynen rauhallisesti pyyhki ja kuivasi kalunsa huolellisesti hiuksiini, upotti vielä kerran kalun suuhuni ja käytti hiuksiani uudelleen pyyhkeenä. Minusta teko oli rivo, mutta kiihottavva.

      Mies taputti minua ensin pyllylle, tunnusteli kiihkosta paisuneiita rintojani ja sanoi vain, että kipitäpä nyt kiltisti kotiin, että tämä riittää tältä erää. Vartalossani tulvahti vain pettymys, eikö minua auteta millään tavoin, mutta mies teki jo lähtöä. Hän näki ilmeeni ja nauroi vain sanoen kiimani olevan seuraavalla kerralla suurempi kun tulen tottelevaisesti kaveriporukan naitavaksi. Hän kertoi näyttäneensä kuvia minusta kavereilleen ja osa on halukas jopa maksamaa hänelle kun hän järjestää minut heidän naitavaksi. Niine hyvineen mies poistui taloonsa jättäen minut siihen alastomana polvilleni.

      • Anonyymi

        Kiihottavaa. Olet naapurin hallitsema lelu.
        Kertomuksestasi selvästi ilmenee, että kun naisen saa kunnolla kiihottumaan ja kiimaan, niin kontrolli menee ja estot unohtuvat.

        Pettymyksesi oli varmaan kova kun sinua ei naitukaan. Miehesi sai varmasti illalla nauttia kiimastasi kunnolla.


      • Todella hyvä.


      • Anonyymi

        Toivottavasti saadaan lukea jatkoa. Järjestääkö naapuri ryhmätapaamisen?


    • Anonyymi

      Kiihottava kertomus. Harmittaa kyllä puolestasi, kun jäit ilman. Itse olisin kyllä ohjannut naapurin elimen jollan konstilla pilluuni ja vaatinut häntä laskemaan lastinsa sisääni.❤️

    • Anonyymi

      Oli taas hyvä! Saa nähdä, mitä naapuri seuraavaksi keksii?

    • Anonyymi

      Oli taas hyvä. Jäikö tammalle kiima päälle? Toivottavasti saat pian kunnon siitoksen!👍
      Kerro sitten!

    • Anonyymi

      Jaha naapuri rupes kuumentamaan naapurin hienostorouvaa ja jättikin puutteeseen Sai kuiteskin tyhjentää pussinsa rouvan suuhun.
      Ihan ovela veto.

      Ei varmasti jää tähän. Olis kyllä hieno näky kun omalla pihallakin naapurin rouva riisuisi bikininsä siinä katsellessa ja puuhailisi pihallaan ala naturel. On meinaan sen verran hyvännäköistä laatulihaa ja usein bikineissä.

    • Anonyymi

      Vai ei tamma saanutkaan astutusta vaikka oli kiima-aika. Paha pettymys. Kyllä ne hienostorouvatkin ymmärtävät kalun päälle.

    • Anonyymi

      Tää nainen elää nyt elämänsä kuuminta aikaa. Ennen nainut silloin tällöin vain miehensä kanssa ja nyt menoa riittää ja uusia kokemuksia ja kaluja piisaa astutukseen.

    • Anonyymi

      Onko pikkurouvalla uusia kokemuksia? Lämmin kesä, niin luulisi nakumatkoja naapuriin riittäneen?😁

    • Anonyymi

      Kiltit rouvat " pääsee taivaaseen". Tuhmat, rohkeat ja kiihkeät rouvat pääsee minne vain ja aina kun tekee mieli. Pääsevät, kun herraseurueenkin tekee mieli.

    • Anonyymi

      Pikkurouvakin voisi jo aktivoitua kertomaan mihin on joutunut kesän aikana.
      Onko tullut uusia astujia tutkimaan rouvan pillua.

    • Anonyymi

      Lomani alkoi heinäkuun lopulla ja kävimme mieheni kanssa yhteisen lomaviikkomme aikana lapissa vaeltelemassa. Matkan aikana sain naapurilta säännöllisin välein muistutuksia, eli kuvan, tai pari ja niissä olin aina tunnistettavissa alastomana puutarhassa, tai imemässä, tai naitavana naapurissa. Viesteinä oli aina jotain viittauksia tulevaan ja minun naitattamiseen kavereillaan. Sitten tuli kerralla 15 kuvaa ja pari kuvanauhan pätkää ja naapuri käski valitsemaan viisi kuvaa ja toisen kuvanauhan, jolla hän esittelee minut asiakkaille. Kun en heti vastannut tuli kysymys lähetetäänkö kuvat myös herra johtajalle ja kehotettiin tekemään valinta heti. Jouduin siis kädet tärisen valitsemaan itse kuviani, joilla hän kertomansa mukaan minua kaupittelee. Jokainen valinta oli huono. Kaikki kuvat ja kuvanauhat olivat ihan liian paljastavia ja rivoja. Yritin valita parhaat ja laitoin viestin menemään kuvien kanssa korvat punoittaen.

      Hetken päästä tuli vastaus: Hyvät valinnat ja minun myyntiesittelyni alkaa kavereilleen.

      Sitten tuli viesti, jossa naapuri kertoi myyneensä minut, ensin yhdelle halukkaalle ja myöhemmin toiselle ja lisää oli kuulema tulossa

      Sitten tuli kysely montako miestä haluan saada kerralla naimaan minua ja sitten hän kertoi, ettei kehtaa rohmuta kavereiltaan, tai näiden kavereilta isoja summia, mutta rahastaa minusta ja pillustani viisikymppiä nuppia kohden ja minun on hyvä valmistautua tekemään parastani, etteivät maksajat pety. Seksikeinu oli kuulema hankittu ja mukana tuli minusta kuva, jossa olin kahden tumman miehen pantava ja imemässä seksikeinussa edelliseltä vuodelta.

      Kun en vastannut tähän kyselyyn heti tuli uusi viesti parin kuvan kera ja teksti, että se on sitten juna ja kunnon.kuorrutus.

      Tiesin, että naapuri härnäsi ja kiusotteli minua, mutta kiihotuin kuvista ja tarinoista ihan hurjasti.
      Olimme mieheni kanssa mökin terassilla vilvoittelemassa saunan jälkeen viimeisen viestin ja kuvien tullessa ja melkein raiskasin hänet. Rakastelimme siinä lähes luonnon helmassa minun nojatessa mökin kuistin kelohonkaiseen kaiteeseen.

      Mieheni jo ihmettelikin kiihkoani ja arvelin hänelle kyseessä olevan tämä lapin luonto ja lumo, joka villitsee.

      • Anonyymi

        Junakyyti on toivottavasti pitkä ja mukava, jotta ehdit nauttia runsaista eväistä riittäniin.🤣


      • Anonyymi

        Minusta sinun kuuluisi saada maksu työstä, jonka teet. Ei ole oikein, että mies rahastaa sinun tekemästäsi työstä huomioimatta sinun oikeuksiasi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minusta sinun kuuluisi saada maksu työstä, jonka teet. Ei ole oikein, että mies rahastaa sinun tekemästäsi työstä huomioimatta sinun oikeuksiasi.

        Ehei mitään maksuja tammalle. Pääseehän hän kiltisti kunnolla astutettavaksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Junakyyti on toivottavasti pitkä ja mukava, jotta ehdit nauttia runsaista eväistä riittäniin.🤣

        Tarkoittaako tuo juna sitä mitä luulen?
        Siinä on monta miestä peräkkäin odottamassa vuoroaan. Olen kai naiivi, mutta mistä kuorrutuksesta tuossa mainitaan?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tarkoittaako tuo juna sitä mitä luulen?
        Siinä on monta miestä peräkkäin odottamassa vuoroaan. Olen kai naiivi, mutta mistä kuorrutuksesta tuossa mainitaan?

        Sitähän se juna tarkoittaa ja mitä useampi mies jonossa odottamassa pilluvuoroa, sitä pidempi juna.
        Etkös kuorrutusta tiedä?
        Siinä alaston nainen saa kasvoilleen, suuhunsa, hiuksilleen ja tisseilleen niin paljon spermaa, että peittyy mälleihin kunnolla.


    • Anonyymi

      Hieno idea naapuriltasi pistää sinut itse valkkaamaan ja päättämään kuvista ja kuvanauhasta, jolla sinua esitellään ja kaupitellaan ukoille. Tekee varmasti hyvää hienostorouvan luonteelle. Tiedät olevasi näyttelykamaa ja joutuvasi vielä antamaan vieraille maksua vastaan, josta et varmasti kostu itse mitään.
      Niin tietysti astutetaanhan taas hienostitamma kunnolla.

    • Anonyymi

      Varmasti kutkuttelee odotellessa milloin kutsu käy. Onhan ne himot näillä hienostonaisillakin.

    • Anonyymi

      Siinä on taas pikkurouvalla jännittävää odotusta. Elätkö pillu märkänä?

    • Anonyymi

      On tosiaan jännä vaihe. Itse en pystyisi jännitykseltä kuinkaan olemaan. Päivystäisin puhelinta haukan lailla, että koska saan. 😁
      Oman miehen pitäisi kyllä olla matkoilla. Ottaako naapuri sitä huomioon?

    • Anonyymi

      Huh. Pöksyt kosteina olen lukenut useita kertoja näitä tapahtumia ja unelmoinut.....
      Jotenkin minua kiehtoo ja kovastikin kiihoittaa se, ettei tuo rouva voi oikein mitään muutakaan kuin mennä mukana ja totella ja muut tietävät sen, varsinkin tuo naapuri ja osaa hyvin käyttää tilaisuutta hyväkseen. Olisihan se huikeata joutua.....

    • Anonyymi

      Sama täällä. Pöksyt kosteina. Toivottavasti saat kunnolla ja kerrot kaikki.❤️

    • Anonyymi

      itse haluaisin tollaisen naapurin tulisi tarpeeseen heh

    • Anonyymi

      Pikkurouva viivyttää turhan pitkään ennenkuin kertoo jatkosta. Kutkuttaa kovasti kuulla junasta ja kuorrutuksesta. Kuinkahan monelle tulee myydyksi.

    • Anonyymi

      Onko pikkurouvalle tullut ”kuiva” kesä, vai mistä hiljaisuus johtuu?

    • Anonyymi

      Kesä loppuu onko pikkutamna saanut astutuksia?

    • Anonyymi

      Missäs pikkurouvan tarina viipyy? Ei kesä noin kuiva ole voinut olla.😁

    • Anonyymi

      Kerro nyt jo. Varmasti olet jo vieraillut naapurissa.😁

    • Anonyymi

      Ei ole oikein ollut tilaisuutta kirjoittaa. Palaan pian asiaan.

      • Anonyymi

        Mitäs toi tarkoittaa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitäs toi tarkoittaa?

        O tietysti as soon as possibble


    • Anonyymi

      Elokuussa mieheni loma loppui kahta viikkoa aiemmin kuin minulla. Loman lopulla hän ihmetteli, miten hänen ja minun lomat ja hänen työmatkansa kiinnostivat kovasti naapuria. Olivat olleet samaan aikaan postilaatikolla. Mieheni oli kertonut lähtevänsä heti loman jälkeen viikon työmatkalle Italiaan ja Saksaan.

      Naapuri oli toivotellut hyvää työviikkoa ja todennut, että olisikin kiva päästä työ puoleen matkustelemaan ja matkoilla vähän irrottelemaan. Mieheni totesi, että mitäköhän irrottelua tarkoitti.

      Jo ennen mieheni lähtöä sain viestin: Valmistaudu, sinut on myyty ja tietysti mukana pari rivoa kuvaa. Siten tuli viesti: Asiakkaat haluavat asusteena punamusta liivikorsetti sukkanauhoineen, jossa tissit jäävät paljaaksi puolikuppien ylle, verkkosukat ja korkokengät, sekä halkiopöksyt. Taas pari kuvaa, jossa minua naidaan.
      Asiakkaat!!! Mitähän se tarkoitti. Vastasin, ettei minulla ole moisia asusteita ja vastauksena oli, hanki! Yritin väistellä ja vestitien, etten tiedä mistä sellaisia saa.

      Pian tuli vastaus: Huomenna kello 16.30 auto noutaa, opastajat tulevat mukaan ostoksille. Ole valmis

      Kaikenlaista arvailua pyöri mielessä. Ilmoitettuna aikana vaalea auto pysähtyi tiehasraamme, naapuri käveli sen luo ja viittoili minut kyytiin Arvuuttelun mihin menemme, mutta naapuri vastasi, että älä kysele. Mukana oli kaksi minulle vierasta miestä.
      Ajoimme keskustaan ja yhden seksiliikkeen eteen. Täältä löytyy, tulemme makutuomareiksi ilmoitti naapuri. Muista mitään et osta sovittamatta. Asut pitää olla asiakkaille mieleen.

    • Anonyymi

      Sori nuo kirjoitusvirheet. Vähän jännittää kertoa.

      Menimme sisään liikkeeseen, minä jännityksestä varmasti kankeana. Miehet naureskellen, vaikka autossa oli oltu melko hiljaa. Liike oli suuri etualalla myyntitiski sivuilla hyllyillä satoja sauvoja, anustappeja, kondomeja ja mitä erilaisempia liukastusvoiteita ja erilaisia välineitä, taaempana vaaterekkejä, seinähyllyillä kymneniä metrejä sukkia, nauhaliivejä, catsuitteja liivejä, pöksyjä, yöasuja ja korsetteja sivummalla takana miehille suunnattuja asuja ja välineitä.

      Miehet kuljeskelivat kaikessa rauhassa ja katselivat myyntituotteita. Minä en oikein tiennyt mihin olisin katseeni suunnannut. Miesasiakkaita oli muutamia. Tuntuu kuin jokaista askeltani olisi seurattu.

      Naismyyjä vapautui tuli luokseni ja kysyi voiko auttaa. En tahtonut saada sanaa suustani, mutta osoitin korsetteja ja hän alkoi esitellä niitä. Malleja olikin yllättävän paljon. Sain sanottua, että kangasta, punamustia, puolikupilliset sukkanauhoilla. Hän ei tuntunut ymmärtävän kunnolla mitä tarkoitin ja jouduin täsmentämään, että rintojen pitää jäädä paljaaksi ja kuppien työntää rinnat aivan pystyyn.

      Nainen vilkaisi minua tarjemmin ja alkoi valita malleja. Hän kyseli kokoani ja otti esiin neljä korsettimallia, mutta totesi, ettei ole aivan varma, pakettien mallikuvista huolimatta, miten tuo rintaosa sopii ehdottamaani. Hän sanoi, että yleensä korseteissa on rinnat peittävät kokokupit. Samoin hän sanoi kokojen olevan hieman ongelmalliset, koska tuotteita tulee eri valmistajilta, eivätkä kokotiedot aina vastaa meidän S, M ja L kokoja. Naapurini oli tullut vierellemme ja kuin ohimennen tokaisi, että sittenhän niitä on sovitettava.

      Myyjä vilkaisi minua ja totesi sen olevan harvinaista, mutta kyllä mahdollista, vaikka heillä ei ole kunnon sovituskoppia. Naapurini jutteli kuin vieraalle ja sanoi, että ilman muuta asusteita kannattaa sovittaa, niin saa sopivat ja mieleiset, vilkaisi kuin ohimennen kädessäni ja myyjällä olevia korsetteja ja jatkoi, että varmaankin tuo on vain osa asustekokonaisuutta, vaativathan nuo myös sopivat sukat ja varmaankin pöksyt ja hameenkin. Hän nilkkasi minulle silmää ja posket punaisina sanoin myyjälle, että tosiaan asukokonaisuuttahan tässä olen ostamassa.

      Nyt myyjäkin alkoi innostua ja hän siirtyi esittelemään sukkia ja kyseli väriä ja mallia. Sanoin tarvivani korsettiin sopivat mustat verkkosukat ja malli löytyikin pian ja hän suositteli myös sileitä ohuita mustia sukkia toisiksi, sitten oli pöksyhyllystön vuoro. Myyjä esitteli pöksymalleja, pieniä ja osa läpinäkyviä ja sain sanotuksi, että haaraosasta avoimia. Tällöin myyjä sirtyi seuraavaan hyllyn luo ja sanoi aukkopöksyjen olevan täällä.

      Malleja oli monia, hän kysyi onko kyseessä enemmän peittävät kuin paljastavat aukkopöksyt, jolloin naapuri tuli kuin avuksi ja sanoi, että jos hän saisi sanoa, niin paljastavat sopivat korsetin kanssa paremmin ja kannattaa valita useampi malli.
      Minä nyökkäsin epävarmana.
      Myyjä alkoi uumoilla varmaan hyviä kauppoja ja palveluinnokkuus lisääntyi. Pöksyjä valittiin neljät ja nyt myyjä jo puhui koko asustesetin sovittamisesta innokkaana. Pari mukanamme tullutta miestä liikkui myös lähellämme ja muutkin asiakkaat tuntuivat saeraavan enemmän meitä, kuin valitsevan haluamaansa.

      Myyjä siirtyi innokkaana vaaterekkien luo ja alkoi valita mekkoa todeten, että varmaankin vartaloa myötäilevä avara kaula-aukko ja lyhyt helma.

      Katselimme tuotteita ja voin sanoa, että kankaan suhteen niukkuutta riitti.

      Siinä pikkumekkoja katsellessani myyjä alkoi järjestellä sovitustilaa. Hän siirsi yhdellä seinustalla, ilmeisesti rekvisiittana olevan vanhanaikaisen matalan sermin tuotteista vapaaseen kulmaukseen ja se taakse yhden tuolin. Sermi oli kyllä melkoisen kapea. Seinällä oli kaksi lamppua, mutta onneksi pimeinä.

      Myyjä sanoi kassalle tulleen jo toisen myyjän ja hän voi auttaa kiireettä. Naapurini sanoi tähän hyllyn takaa, että tässä on myös useampi makutuomari, että pikkurouva sovittaa nyt vaan niin saa mieleisensä asusteet. Myyjä vilkaisi taas minua, eihän hän tiennyt lähtötilanteesta mitään.

      Epäröiden siirryin sermiä kohti. Myyjä sanoi, että kannattaa pukea ensin sukat ja pöksyt ja sitten sivuttaa niiden kanssa näitä korsetteja.

      Minua hirvitti, sillä sovittaakseni asuja tiesin, että joudun riisumaan olemattoman suojan takana alastomaksi. Siirryin sermin taakse, onneksi tila oli hämörähkö ja riisuin mekkoni. Avatessani rintaliivejä syttyi takanani lamput palamaan ja myyjä huikkasi laittaneensa valoa, että näen sovittaa asuja Huomasin sermi olevan turhan matalan ja aika ohutta vaaleaa kangasta . Kuin taikaiskusta mukanani tulleet ja kolme muuta asiakasta siirtyivät lähemmäs hyllyjen väliin seuraten tekemisiäni, siis riisuuntumistani.

      Pujotin rintaliivit ja pöksyt pois ja istuin tuolille, pujotin verkkosukat jalkaani ja myyjä ojensi sermin yli ensinmäiset pöksyt. Ne eivät sopineet lainkaan, mutta seuraavat olivat paremmat, ehkä vähän tiukat, sitten eka korsetti.

    • Anonyymi

      Aah. Lopultakin pikkurouva jatkaa kertomustaan.
      Ollaan kutkuttavassa vaiheessa.

    • Anonyymi

      Anteeksi monisanaisuuteni. Tämä kokemusteni purkaminen näin kirjoittamalla on kait minulle hyv terapiaa. Eihän näistä voi kenenkään kanssa puhua.

      Myöhemmin lisää.

      • Anonyymi

        Ei haittaa kiinnostavaa luettavaa, pian lisää


    • Anonyymi

      Hienoa! Kuinkahan tuo eteneekään?🥰

    • Anonyymi

      Myyjä otti korsetin paketista ja ojensi sen minulle sermin yli ja sanoi, että on helpompi pujottaa se yläkautta nauhat kunnolla löysytettynä. Tiesinkin tosin asian, sillä olinhan aiemmin hankkinut yhden korsetin, mutta jouduttuani sen kanssa tanssipariskunnan luona "käytetyksi" oli se niin tahrainen, että olin sen hävittänyt. Tietenkään myyjä ei tätä tiennyt.
      Hän sanoi kiristävänsä sitten nauhat takaa.

      Pujotin korsetin ylleni istuviltani, kiinnitin neljät sukkanauhat ja nousin seisomaan. Sermi oli niin matala, että olin hieman polvet koukussa etteivät rintani näkyisi miehille. Myyjärouva siirtyi sermin sivulle, mittaili minua ja sanoi, kaunis asukokonaisuus kauniilla naisella. Minua nolotti, vaikka kyseessä oli nainen, joka näki alastomuuteni. Hän tuli lähemmäs pyysi kääntymään ja alkoi kiristää korsetin nyöritystä. Samalla hän kehotti oikaisemaan vartaloni, jolloin peitin käsillä paljaaat rintani, jottei lähellä seisoskelevat miehet näkisi niitä sermin yli.

      Korsetti tuntui kuitenkin epäsopivalta. Myyjä mittaili minua ja sanoi, että ehkä kokeilemme seuraavaa, mutta sukat ja pöksyt ovat hyvät.

      Tuolloin naapurini oli hiippaillut lähemmäs sermin sivuun ja sanoi, että makutuomareidenkin on nähtävä asut, jotta pikkurouvalle löytyy sopivaa ylle.
      Naapuri mittaili minua ja peitin toisella kädellä pimppini ja toisella rintani, vaikka hän oli tullut niin huomaamatta sermin sivulle, että oli ehtinyt minua jo katsella. Myyjä vilkaisi rintojeni suojana olevaa vasenta kätäni ja sormuksiani ja kysyi onko kyseessä mieheni. Sanoi, ettei tosiaankaan ole.

      Naapuri esiintyi itsevarmana ja sanoi että tällaisessa liikkeessä kuulee väkisinkin mitä muut ovat ostamassa, eikä mitään tietenkään tarvitse salailla, eikä nolostella, samoilla asioilla ollaan hankkimassa elämään piristettä itse kukin ja tässähän jo sovittiin äsken, että ollaan tälle pikkurouvalle makutuomareina. Myyjä rouva sanoi, ettei kai nyt ihan tarkalleen niin sovittu mutta. Naapuri keskeytti ja sanoi, onhan se liikkeellekin myyntiä lisäävää kun palvelu pelaa ja vittasi myös viiteen lähellä olevaan mieheen.
      Naapuri sanoi, että varmasti nähdessään asuja oikean mallin yllä innostuvat viemään vaimoille samanlaisia.

      Myyjärouva vilkaisi taas minua ja huomasin hänen ilmeensä kirkastuvan kun myynnin lisääntymisestä tuli puhe. Hän sanoi, ettei luonnollisesti hänellä ole mitään makutuomareita vastaan ja siirtyi naapurin edestä sivuun jolloin hän mittaili minua julkeasti pyysi kääntymään, jonka halukkaasti teinkin, tosin paljastaen paljaan takamuksen. Pöksyjen kapea nauha oli takaa pyllyvaossani, aueten edessä kapeiksi nauhoiksi pimpin kahta puolta.

      Myyjä ja naapurini jatkoivat jutusteluaan ja minut kuin sivuutettiin. Myyjä ei edes kysynyt suostumustani makutuomareiden suhteen.

      Ei ei tosiaankaan tuo korsetti sanoi naapuri, se on aivan liian iso, jopa väljä, roikkuu takapuolen päällä. Vilkaisin taakseni ja näin kahden muun autossa olleen miehen tulleen myös niin lähelle, että saivat katsella minua takaa. Myyjä oli samaa mieltä. Ehkä kokeilemme seuraavaa. Vedin kädelläni sermin kulman miesten eteen ja istuuduin riisumaan korsettia. Myyjärouva avasi seuraavan paketin ja arveli sen olevan kokoa pienemmän ja löysytteli korsetin nauhoja reilusti. Tässä onkin avausmahdollisuus myös edestä. En tiedä puhuiko hän minulle vai lähellä oleville miehille. Myyjä ojensi korsetin sermin yli ja silloin kuulin liikkeen etuosasta tulleen miehen kutsuvan häntä sanoen, että täällä on kaksi naisasiakasta, jotka tarvivat naismyyjän apua geishakuulien valinnassa.

      Myyjä rouva pyysi minulta anteeksi, että viipyy keskenkaiken hetken toisaalla ja sanoi toisen myyjän tulevan avuksi. Mennessään hän kuului sanovan miesmyyjälle rouvan sovittavan asuja, nyt korsetteja ja tarvivan apua nauhojen kiristämisessä ja avaamisessa. Miesmyyjä sanoi, että ilman muuta asia hoituu. Mitä vielä yksi mies ja vielä auttamaan minua. Olin kauhuissani, vilkaisin sermin yli naapuria ja hän virnisteli ja näytti peukkua.

      Myyjä siirtyi nopeasti sermin luo, kurkisti sen yli juuri kun olin pukemassa korsettia ylleni, hymyili leveästi nähdessään paljaat rintani. Onneksi olin jalat tiukasti yhdessä. Jahas, voinko auttaa pukemisessa. Sanoin kyllä pärjääväni, mutta mies ei siirtynyt mihinkään. Rauhassa hän selitti korsetin materiaali ja valmustajatietoja pukiessani sitä. Edessä oli vetoketju ja sain sen kiinni kädet vapisten. Mutta rintani jäivät siinä kokonaan paljaaksi. Mitään puolikuppejakaan siinä ei ollut. Yläreuna loppui rintojeni alle.

      Mies siirsi sermin reunaa siirtyi taakseni, kehotti nousemaan seisaalleen ja nyöritti nauhoja tiukalle puhuen kokoajan kehuen mallia ja materiaaleja Hän katsoi minua ja totesi, jahas pöksyt ja sukat ovatkin sopivaa kokoa ja mallia sopien korsetin kanssa hyvin. Samalla hän käänteli minua enkä edes saanut tilaisuutta peitellä kunnolla rintojani ja pimppiäni.

      Olen kyllä liian monisanainen........

    • Anonyymi

      Et ole. Kiihottavaa kuvausta jatka vaan heti.

    • Anonyymi

      Myyjä mittaili minua ja sanoi, että jotain puuttuu ja sanoin, että kyllä yksityisyys ja peittävä asu.
      Myyjä naurahti ja sanoi, ettei heidän liikkeessä tarvi nolostella eikä ujostella, vaan rohkea rento meininki, vaikka asuja ei juuri sovitella ja täytyy alkaa suunnitella kunnon sovitustiloja peileineen.

      Sitten hän jatkoi, että kengät, asut vaativat ehdottomasti korkeakorkoiset kengät, jotta seisoma-asento muuttuu, lantio tulee eteen ja peili, jotta näen itsekin sovittanani asut. Hän sanoi, että hetkinen asia järjestyy, katsoi kenkieni koon ja poistui hyllyjen väliin. Heti muita miehiä siirtyi lähemmäs kuikuilemaan minua. Käännyin sivuttain ja peitteli paikkojani.

      Myyjä palasi puhuen ensin jotain toiselle myyjälle tosi korkeat piikkikorkokengät kädessään kehotti minua istumaan ja pujotti ne jalkaani ja veti käsistä seisomaan katsellen minua käsistä edelleen pidellen ylhäältä alas kiireettä.

      Hän tuijotteli rauhassa paljaita rintojani jalkojani ja pöksynauhojen kehystämää pimppiäni, enhän saanut niitä peitettyä. Noin nyt on hyvä, lantio tulee eteen ja nuo pöksyt sisältöineen korostuvat ja ryhti muuttuu, hartiat vielä enemmän taakse, niin rinnat työntyvät paremmin esiin. Vaistomaisesti tein hänen ohjeiden mukaan.

      Niin sitten peili, jotta näet itsekin miten upea olet. Valitettavasti tässä ei ole, mutta tuossa kassan vierellä asusteiden alkupäässä on kokovartalopeili. Mennään sinne. Sanoin, ettei varmasti sinne kaikkien nähden. Myyjä katsoi minua ja sanoi, että mitäs turhia kainosteluja, rohkeasti vaan ja myyjärouva oli juuri hänelle sanonut, että on sovittu miesten olevan makutuomareita. Sanoin, ettei minun kanssa ole asiaa sovittu, etten voi kävellä myymälässä rintani ja alapää paljaana.

      Myyjä ei edes kuunnellut minua, vaan siirsi sermin sivuun jalallaan ja edelleen käsistäni pidellen lähti kuljettamaan minua kohti myymälän etuosaa ja kassatiskiä miesten katsellessa minua ihan vapaasti.

      Rintojani kuumotti ja vatsanpohjasta kouraisi ja häpeäkseni tunsin kiihottuvani. Mies kiepautti itsensä sivulleni ja kohotti käteni pään sivulle kuin menuettitanssissa ohjaten minut miesten ohi ja ison peilin luo. Haukoin henkeä miten häpeämättömän näytin. Poskeni hehkuivat punaisina, kaula laikukkaana ja nännit sojottivat pystyssä nännipihojen selvästi turvotessa kiihotuksesta. Näin kuinka nauhapöksyt jättivät pimpin täysin paljaaksi. Korkokengät muuttivat asentoa ja näytin kyllä julkealta.
      Naismyyjä oli kahden naisen kanssa sauvahyllykön luona ja he kääntyivät katsomaan peilaustani miesmyyjän käännellessä minua. Tiukka korsetti näytti pyöristävän peppuani lisää.

      Oi ihana asukokonaisuus, onko teillä asuesittelijä kysyi toinen naisista ja he siirtyivät lähemmäs katselemaan. Ei, rouva on asiakas etsimässä sopivaa asukokonaisuutta vastasi naismyyjä heille hymyillen. Naiset vilkaisivat toisiaan "tiettävästi" minun peitellessä rintojani ja pimppiäni käsieni vapauduttua. Sitten seuraava korsetti sanoi mies myyjä ja luulen, että se on vielä parempi lähtien edelläni myymän takaosaan ja jouduin kävelemään mies"makutuomareiden" ohi ihan vierestä. Tiesin paljaan takamuksen näkyvän julkeasti, mutta en voinut mitään.

      Kuulin naismyyjän sanovan naisasiakkaille., että rouva sovittaa vielä korsetteja ja mekkoja ja voitte jäädä katselemaan malleja hänen yllään jospa löytyisi geishakuulien lisäksi jotain asustetarvetta.

      Mitä! Myyjä lupaili noin vain minun esittelevän asusteita joissa olin käytännössä alasti ventovieraille. Kulkiessani naapurin ohi hän kuiskasi, hyvä tyttö, nyt teet vain kiltisti kokoajan niin kuin käsketään. Yritin sanoa jotain, mutta hän työnsi minua paljaasta takamuksesta eteenpäin kouraisten samalla.

      Siirryin sermin lähelle ja vedin sen suojakseni. Riisuin korsetin ja nostin sen sermin reunalle. Mies myyjä veti uuden korsetin paketista. Tämä on varmasti parempi. Vain nauhakiinnitys, rinnat yhteen työntävät puolikupit, rinnat jäävät edelleen paljaiksi ja kuudet sukkanauhat, edessä sivulla ja takana. Pöksyt voit myös vaihtaa, nämä ovat nauhat koko matkan kulkien takamuksen päällä. Vaihtaessani pöksyjä hän tuli sermin taakse, käski nousta seisomaan availlen korsetin nauhoja, kohotin käteni ja pujotti korsetin yläkautta päälleni. Korkokengissä olin näkyvissä myymälään lähes vyötäröstä ylöspäin, joten katselijat saivat tuijotella minua ja paljaita rintoja ihan rauhassa. Myös nausaskakkast ja naismyyjä olivat tulleet lähemmäs.. Sitten ennen nauhojen kiristystä mies työnsi sermin kokonaan sivuun ja sanoi sen olevan vain tiellä.

      Hän siirtyi taakseni komensi pitämään kädet sivuilla ja sitten nostamaan ne niskan taakse, jotta saa nauhat tiukalle kääntäen minut myymälää päin. Epäröin mutta huomasin naapurin antavan merkkejä, että tottele. Kohotin kädet epäröiden niskan taakse miehen kiristäessä voimalla korsetin nauhoja vartaloni heilahdellessa. Olin siinä kuin näyttämöllä ja näin ensin yhden miehen, pian muidenkin, myös naisten ottavan kännyköitä esiin ja minua kuvattiin oikein joukolla.

    • Anonyymi

      Ai että. Nyt pikkurouva viedään. Olikohan naapurin ukko sopinut seksikauoan myyjien kanssa vedätyksestä, vai saiko yllytettyä, kun aistivat hyviä kauppoja.

    • Anonyymi

      Seksikäs asuste olla pitää tulevaa sessiota varten. Taisit käydä kosteana jo sovituksessa?

    • Anonyymi

      Ihana kuvaus.❤️ Minä olisin valunut tilanteessasi ja tulvinut tulevassa. Voin vain kuvitella ja kostun jo siitä.🥰

      • Anonyymi

        Olisi kiva löytää joku samankaltainen nainen itsellekkin touhuilee


    • Anonyymi

      Vau! Hyvää esileikkiä tulevaan.

    • Anonyymi

      Tuo on tosiaankin pakko olla naisen kertomaa ja tapahtunutta. Kukaan ukko täällä ei osaisi kirjoittaa noin. Asia etenisi paljon suoraviivaisemmin ja ois pelkkää tissiä ja pillua. 🥰💞

      Kiihottavaa odotusta miten asia eteni. Mikähän seksikaupoa.

      • Anonyymi

        Siis seksikauppa ja missä.


      • Anonyymi

        Ei välttämättä ole naisen kirjoittamaa. Asusteista tykkää kertoa myös naiseksi pukeutuvat miehet.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei välttämättä ole naisen kirjoittamaa. Asusteista tykkää kertoa myös naiseksi pukeutuvat miehet.

        Joo mutta tuo kirjoitustyyli ja aiemmat kirjoitukset. Kyllä on nainen ja varmasti kertoo mitä on tapahtunut. Ei osais keksiä tollasia noin vaan


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joo mutta tuo kirjoitustyyli ja aiemmat kirjoitukset. Kyllä on nainen ja varmasti kertoo mitä on tapahtunut. Ei osais keksiä tollasia noin vaan

        Pelkkää fantasiaa ja tarinointia tuo on.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pelkkää fantasiaa ja tarinointia tuo on.

        Ootko varma ja mistä tiedät.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ootko varma ja mistä tiedät.

        Mistä tiedät, että kirjoittaja on nainen?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joo mutta tuo kirjoitustyyli ja aiemmat kirjoitukset. Kyllä on nainen ja varmasti kertoo mitä on tapahtunut. Ei osais keksiä tollasia noin vaan

        Miten niin ei keksisi? Tarinat ovat aivan perus pornosta revittyä fantasiaa, eikä niissä ole mitään todenperäisyyttä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten niin ei keksisi? Tarinat ovat aivan perus pornosta revittyä fantasiaa, eikä niissä ole mitään todenperäisyyttä.

        Mistä tiedät. Nyt vaan nösöviisas kateellinen siellä vaikertaa niin viisaana.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten niin ei keksisi? Tarinat ovat aivan perus pornosta revittyä fantasiaa, eikä niissä ole mitään todenperäisyyttä.

        Miksi olet täällä saitilla. Miten olisi Tekniikan Maailma tai Pohjolan Poliisi kertoo.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mistä tiedät. Nyt vaan nösöviisas kateellinen siellä vaikertaa niin viisaana.

        Tuliko fantasiaasi nyt särö? Vai miksi vingut?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuliko fantasiaasi nyt särö? Vai miksi vingut?

        Siis kuka täällä vinkuu. Miksi liikut näillä saiteilla viisastelemassa. Kuitenkin kuolaat ja vetelet käteen lukiessasi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siis kuka täällä vinkuu. Miksi liikut näillä saiteilla viisastelemassa. Kuitenkin kuolaat ja vetelet käteen lukiessasi.

        Sinähän se.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siis kuka täällä vinkuu. Miksi liikut näillä saiteilla viisastelemassa. Kuitenkin kuolaat ja vetelet käteen lukiessasi.

        Säkin vetäisit, jos seisoisi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Säkin vetäisit, jos seisoisi.

        Ilman muuta vedän käteen ja nautin. Sun pitää kuitenkin vaihtaa kuiva vaippa ensin, haiset.

        Mutta ei se mitään pidä sinä käsityksesi, minä pidän omani.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ilman muuta vedän käteen ja nautin. Sun pitää kuitenkin vaihtaa kuiva vaippa ensin, haiset.

        Mutta ei se mitään pidä sinä käsityksesi, minä pidän omani.

        Ai sulla on joku vaippa fetissi🤢


    • Anonyymi

      Nyt hienostorouva saa hyvää koulutusta seksin maailmaan. Hävettää ja nolostuttaa, vaan ei voi vieteilleen mitään kun kiima kohoaa ja estot unohtuvat.

    • Anonyymi

      Tosi kiihottavaa! En varmaan itse uskaltaisi, vaikka mieli tekisi. Ja vielä kunnon orgiat edessä. Kerro niistä pian💚❤️💚. Luen uudelleen, kun pääsen kotiin ja masturboin.

      • Anonyymi

        Olisit kuitenkin halunnut olla keskipisteenä miesten huomion kohteena:)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olisit kuitenkin halunnut olla keskipisteenä miesten huomion kohteena:)

        Tietysti. Ja pantavana. Mutta taitaa jäädä fantasiaksi.😁


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tietysti. Ja pantavana. Mutta taitaa jäädä fantasiaksi.😁

        Haaveethan o. Luotu toteutettaviksi😉. Missä olet?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Haaveethan o. Luotu toteutettaviksi😉. Missä olet?

        Otan pian sauvan esiin ja fantasioin. Se riittää tällä hetkellä. Matkalla jo kotiin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Otan pian sauvan esiin ja fantasioin. Se riittää tällä hetkellä. Matkalla jo kotiin.

        Tylsää sellainen kun ei oo lämpöä ja läheisyyttä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tylsää sellainen kun ei oo lämpöä ja läheisyyttä

        Kaksi ihanaa orgasmia, kun kuvittelin itseni pikkurouvan paikalle kaupassa ja tulevassa sessiossa. Raukea ja rentoutunut olo.😁🙂
        Läheisyys ja munansaannos varmistettu, kun miesystäväni tulee viikonlopuksi luokseni.🥰


    • Anonyymi

      Myyjä kiristi korsettia useamman kerran ja kun henkäilin hän sanoi että se pitää olla tosi tiukalla jolloin se on edukseen tuoden muodot esille. Tukeva punamusta kangas kiristyi uumalleni ja nyöriä yläosasta kiristettäessä rintojen alla olevat puolikupit työnsivät rintojani yhteen ja törröttämään lähes ylöspäin. Myyjä tuli eteeni korjasi kuppien asentoa kohottaen vielä lisää rintojani ja hipaisi samalla nännejäni kuin vahingossa. Ja elleivät ne olleet kiihotuksesta pystyssä aiemmin, niin nyt ne olivat.

      Hän kumartui kiinnittämään sukkanauhojani ja hänen kasvonsa olivat lähes paljaassa, pöksynauhojen kehystämässä pimpissäni kiinni etunauhoja kiinnittäessään ja katseli samalla kiireettä. Toiset nauhat olivat sivulla ja kolmannet takana pyllyn päällä.

      Nyt peilin eteen sanoi myyjä ja työnsi minut liikkeelle. Olin pitänyt vieläkin käsiäni niskan takana ylhäällä ja vasta kävellessäni miesten, naisasiakkaiden ja naismyyjän ohi huomasin laskea kädet alas.

      Tajusin kuin poseeranneeni katselijoille, vaikka se ei ollut tarkoitus. Olo oli ihan hirveän kiihottunut, enkä enää ymmärtänyt peitellä paikkojani. Näin, että kännykät olivat kokoajan ojennettuna minua kohti. Kuulin toisen naisista sanovan ottavansa kokoajan kuvanauhaa ja kehotti toista naista ottamaan minusta yksittäisiä kuvia. Nämä näytetään illalla miehille, katsotaan mitä tuumaavat. Toinen nainen nauroi, että tykkääväthän ne ja pitäisikö heidänkin ostaa tuollainen asu. Naismyyjä innostui heti asiasta, mutta he sopivat katselevansa ensin millaisia asuja sovitan.

      Kävelin peilin luo ja huh, vaikka tilanne oli, mikä oli, niin asu oli huikea, istui täydellisesti, julkeasti ja riettaasti. Jos jokin olisi edes hipaissut pimppiäni, niin olisin saanut rajun orgasmin siinä paikassa. Asu työnsi rintani riettaasti lähes yhteen ja pystyyn, nännit törröttivät pystyssä ylöspäin! Nännipihat paisuivat kuin ylpeydestä ja näin peilistä pöksynauhojen ja sykkanauhojen kehystämän pimppini kiiltävän kosteudesta. Kääntyilin ja näin olkani yli, että korsetti puristi uumani tosi kapeaksi ja pyllyni ikäänkuin pullistui. Myyjä kehotti liikkumaan vapaasti ja kokeilemaan, pystyykö korsetissa kumartumaan polvet suorina.

      Pyörähtelin ja katsojat piirittivät minut kännyköidensä kanssa, enkä enää välittänyt, vaan suorastaan keikistelin kiihottuneena.
      Sitten kumarruin polvet suorina pyllyni peiliin päin ja varsinkin naisasiakkaat suorastaan työnsivät kameransa lähes minuun kiinni. Kumartuessani tisuni tuli kuvatuksi ja juuri ollessani kääntymässä tuli liikkeeseen uusi asiakas. Hän vaikutti hämmästyneeltä, mutta liittyi äkkiä porukkaan kännykkänsä kanssa. En osannut enää kainostella, vaan kumarruin uudelleen nyt kasvot peiliin päin. Vaikka korsetti oli tiukka, niin sen kanssa pystyi ihmeen hyvin kumartumaan. Kangas kuitenkin tiukkuudestasn huolimatta jousti.

      Meneekö sormet lattiaan, joustaako korsetti kysyi myyjä ja taivutin uudelleen tavoitellen sormilla lattiaa. Korkokengissä se ei helposti onnistunutkaan, kohottauduin siirsin hieman jalkoja leveämmälle ja koetin uudelleen. Nyt kuvaa takaa kuulin toisen naisen sanovan.

      Venytin itseäni ja sormeni lähestyivät lattiaa ja tiesin katsojien näkevän ihan vapaasti jalkoväliin ja kuvaavan sitä. Hetken toivoin, että joku rohkea työntyisi minuun. Vielä hieman yllytti myyjä ja lopulta sormeni osuivat lattiaan. Tuossa pitäisi olla iso musta sauva värisemässä, kuulin jonku.sanovan. Niin tosiaankin sanoi mies myyjä.

      Venytin vielä ja toinen naisista sanoi, että katsokaa kuinka märkä ja kiihottunut rouva on.
      Kohottauduin nopeasti, sillä ehdin pelästyä, että minuun työnnettäisiin jokin sauva.

      Kiirehdin takaisin vaatteideni luo, siirsin sermin paikoilleen. Seuraava korsetti, sanoi myyjä, mutta sanoin, että enää en sovita korsetteja, tämä on tosiaankin hyvä. Myyjä näytti minulle vielä seuraavaa korsettia ja sanoi, että kannattaa kuitenkin kokeilla, mutta en pitänyt mallista.

      Myyjä tyytyi siihen. siirsi rauhallisesti taas sermin sivuseinälle ja alkoi availla nyöriä takaa.
      Sanoin, että otan tämän korsetin kahdet sukat ja sovittamani kahdet pöksyt ja kengät. Kuin sopulilauma kaikki olivat siirtyneet seuraamaan riisuntumistani kameroineen. Myyjä avasi nyörit, avasin sunkkanauhat ja hän veti korsetin pois pääni yli. Istuin tuolille pujotin sukat ja pöksyt pois ja aioin pukea omat vaatteeni. Silloin naismyyjä sanoi, entä mekko. Hetkinen, ei kannata pukea mitään. Hän tuo mekon.

      Seisoin siinä täysin alastomana kiiluvien silmien ja kameroiden edessä ja naapurini vielä kehtasi sanoa, että käänny saadaan kuvia sinusta myös takaa. Mitä siinä enää voi, käännyin.

      Myyjä toi mekon ja avusti sen päälleni. Tiukka, avokaulainen ja lyhyt. Ohutta kangasta, jossa sivut olivat pelkkiä ohuita harvoja nauhoja. Aioin pukea omat pöksyt, mutta naismyyjä sanoi, että ei, ei pöksyjä.

      Myyjä sanoi, etten koskisi helmaan ja kehotti kävelemään edes taas, jotta nähdäään miten mekon helma käyttäytyy. Kuljin katselijoiden ohi useamman kerran.

    • Anonyymi

      Aioin vaistomaisesti vetää helmaa alemmas kävellessäni, mutta myyjä muistutti, että älä koske siihen, se näyttää toimivan sinulla hyvin.

      Siirryin peiliä kohti ja jo kaukaa näin, mitä tuo hyvä toiminta tarkoitti. Mekon tiukka lantiota myötäilevä helma kohosi kävellessä lantion liikkeiden myötä kokoajan ylemmäs ja näin, kuinka pimppini oli melkein näkyvissä ollessani peilin edessä.. Aioin vetää helmaa alas, mutta naismyyjä sanoi uudelleen, että älä koske, kävele lisää nopeammin ja pidemmin askelin, nähdään mihin helma kohoaa. Liiku rennosti, ryhdikkäästi. Kävelin reippaammin liikkeen etuosaan, takaisin taakse ja kehotuksesta vielä uuden kierroksen ja voi, että minua kokoajan kuvattiin. Lopulta pysähdyin peilin eteen ja näin kuinka mekon helma oli noussut lähes vyötäisille paljastaen kokonaan paljaan takamukseni ja pimppini edestä.
      Anna helman olla kuului komento ja kääntyilin siten peilin edessä. Asu oli kyllä "kuuma". Kaula-aukko oli niin avonainen, että juuri ja juuri nännit jäivät piiloon, mutta nännipihan yläosat näkyivät.
      Kangas oli muutenkin niin ohutta, ettei se peittänyt oikein mitään. Sivuilta paljastui rinnat kunnolla ja koko kuve ja lantio jäi ohuita nauhoja lukuunottamatta paljaaksi.

      Nyt saavat miehet silmäniloa kotona sanoi toinen nainen ja toi kameran aivan pimppini eteen kuvaten kokoajan, eivätkä muutkaan kamerat kaukana olleet. Mitä makutuomarit sanovat kysyi nausmyyjä. Hyvä, sopiva bileasu joko noin tai aukkopöksyjen kanssa sanoi naapurini ja toiset myönteluvät. En enää halunnut sovittaa yllytyksestä huolimatta muuta, vaan ilmoitin ottavani mekon. Tuo kanattaa jättää päälle sanoi naapurini, onko rouva autolla. Sanoin olevani ja kiskoin helmaa alemmas. Kyllä se sopii hymyili myyjä silmää iskien. Laitetaan rouvan omat vaatteet kassiin. Laittaako rouva jommat kummat avopöksyt jalkaan. Ehdottomasti sanoi taas naapurini. Myyjä ojensi minulle toiset pöksyt ja pujotin ne jalkaani, sillä tiesi olevan parempi totella naapurin ehdotuksia, vaikka mieli teki inttää vastaan.

      • Anonyymi

        Nautinnollista.
        Nyt on rouva saatu kiihotettua niin, että on toiminut vain vaistojen varassa ilman kontrollia.
        Kainostelu on tiessään kiiman kohotessa.
        Myyjät osaavat hyvin tuon kaupanteon taidon ja käyttää tilannetta, so. pikkurouvan kiimaa hyväkseen.


    • Anonyymi

      Kiihottavaa. Kostuin.❤️

    • Anonyymi

      👗📱Ihanaa. Minä kiihotun jo pelkästä lukemisesta. Aivan ihanan tuntuinen mekko. Olisipa kuvia mukana.

    • Anonyymi

      Hieno kuvaus asuvalinnasta. Samanlainen pian myös ”asiakastilaisuudesta”.🤣

    • Anonyymi

      Mies myyjä haki vaatteeni ja laukkuni liikkeen takaosasta ja naapuri oli kyselevinään minulta onko bileet tänään. Vastasin jotain mumisten. Naismyyjä ojensi minulle tiskintakaa savetkosteuspyyhepaketin ja kuiskasi, että voisin käydä siistiytymässä henkilöstön wc:ssä, joka oli heti tiskintakaisen käytävän suulla. Hän jatkoi vielä, että arvattavasti autoni penkki ja mekonhelma voisivat kastua, ellen kuivaa itseäni. Hän oli huomannut, kuinka kiihottuneen märkä olin.

      Punoittaen menin vessaan. Kuulin sinne hyvin mitä tiskin luona puhuttiin. Ensin arveltiin kuka ja mistä olin ja heillä tuntui olevan hauskaa, että minut oli saatu yllytettyä sovittelemaan rohkeasti asusteita. Naapurini tuntui arvelevan, että puheemme ja myyjien ammattitaito olivat rohkaisseet minua. Naapuri vielä laukaisi, että ehkä rouva ollut niin kauan puutteessa, ettei voinut kiimalleen mitään. Rouvat olivat ihan tohkeissaan rohkeudestani ja siitä kuinka nyt on miehille antaa silmäniloa kuvanauhojen ja kuvien myötä. Toinen rouva kehui, että hän sai nauhotettua kokoajan asujenvaihdot, kulkemiseni ja erityisesti venyttelyni edestä ja takaa. Naapurini sanoi, että valitettavasti myyjiltä jäi kuvaus sivusuun. Tällöin naismyyjä naurahti ja sanoi, ettekö huomanneet tullessanne, että ovella on ilmoitus tallentavasta kameravalvonnasta. Heillä on hd- kameroita ympäri liikettä ja kaikki tapahtumat ovat hyvin tallessa. Niitä katseltaisiin myöhemmin.

      Naapurin sanoi huomanneessa sovitustilojen lähellä lattialla olevan panokoneen ja ajatelleensa ehdottaa, että rouva olisi kokeillut sitä ja saanut helpotusta selvään kiimaansa. Toiset naurahtelivat. Naapurini kehui myyjiä ja sanoi, että ihan melenkiinnosta kokeilkaa saatteko myytyä tuolle rouvalle jonkin tosi ison moottorisauvan, tai kokeilemaan panokonetta.
      Naismyyjä naurahti ja sanoi, että luonnollisesti kauppaa vielä yritetään tehdä.
      Myyjät jo ehtivät kysellä miehiltä mitä heille saisi olla ja naismyyjä kysyi haluavatko myös rouvat katsoa tai sovittaa korsetteja juuri kun tulin ulos wc:stä.

      Myyjä pakkasi ostoksiani ja kirjasi hintoja kassaan ja viikkasi vaatteeni muovikassiin. Kaivellessani laukusta pankkikorttia naismyyjä sanoi haluavansa näyttää minulle pari uutuutta ja kiersi myyntitiskin ja siirtyi sauvahyllykön luo.

      Hän otti hylyköstä laatikosta jättimäisen mustan imukuppilidlon, kehui sen muotoja ja materiaalia ja laatua ja sanoi mallin olevan uutuuden ja juuri saapuneen liikkeeseen. Olin melkein kauhuissani ja sanoin, ettei kukaan pysty noin isoa tekopenistä käyttämään. Aioin kääntyä pois mutta myyjä rouva sanoi heillä olevan myös toisen uutuuden ja avasi toisen laatikon ja otti esille toisen mustan sauvan, joka moottoroitu, monin erilaisin värinöin ja sykkein. Koko oli siinäkin, voisin sanoa valtava, mutta toki jättilidloa pienempi. Rouva pyysi miesmyyjää himmentämään liikkeen valoja ja siten näkyi sauvan erikoisuus, siinä oli sisällä valot. Musta sauva muuttui kirkkaan punaiseksi, siniseksi, vihreäksi ja valkoiseksi miten halusi, tai muutti väriä itse. Huh tuollainen pimpissä. Tuntui hurjalle. Myyjä puhui ja pulputti ja kehui sauvaa ja sen ominaisuuksia. Sitten myyjä pyysi seuraamaan, olisi vielä yksi erikoisuus. Kuljin hänen perässään takaisin liikkeen takaosaan. Hän johdatti minut lattialla olevan mustan nahalta näyttävän vuoteenomaisen, tai istuttava laitteen luo jossa selkänojan edessä pienessä korokeessa oli ilmiselvästi musta iso tekopenis.

      Tämä on panokone sanoi myyjä ja kuiskasi minulle hymyssäsuin, että oloani varmaan helpottaisi jos kokeilisin sitä.

    • Anonyymi

      Nyt menee jo aika hurjaksi.😁

    • Anonyymi

      Ihana tarina❤️ Jatkoa plese💚

    • Anonyymi

      Siilinjärvellä olisi jollekkin upealle rouvalle jotain piristystä vaikka päivähoitoon osaavan miehen käsissä 🥰

      • Anonyymi

        Myös yön yli hoitoon😉😉


    • Anonyymi

      Panokone-esitys yleisölle. Huh😜 En uskaltaisi👍

    • Anonyymi

      Pikkutammaa viedään kuus nolla, eikä mahda mitään.

    • Anonyymi

      Hei jatkoa pian miten sinulle kävi.

    • Anonyymi

      Nyt on asu paikallaan eikä estä tärkeitä toimintoja.🤣

    • Anonyymi

      Oops! Jatkuuko matka tuosta suoraan naapuriin? Jännää kuulla jatkosta. Alkoi kuumottaa, kun luin.🥰

      • Anonyymi

        Jatkuu suoraan mun luo🥰


    • Anonyymi

      Panokonenäytöstä odotellessa.😁

    • Anonyymi

      Pikkurouva jatkoa pian kiitos.

    • Anonyymi

      Missä seksiliikkeessä on tuollainen panokone myynnissä?

      • Anonyymi

        Kaikissa suur kaupungeissa , ois kiva antaa käyttöohjeet. T. Viriili 71


    • Anonyymi

      Ole käynyt aika monessa alan kaupassa. En ole nähnyt koskaan esillä moista laitetta.

    • Anonyymi

      On vähän pitkäksi mennyt odottelu. Nostetaan ketjua ylöspäin.

    • Anonyymi

      Katsoin tuota laitetta hämmästyneenä ja epäuskoisena. Kuinka joku on voinut edes tuollaisen valmistaa. Käännyin takaisin ja lähdin kohti myyntitiskiä ja sanoin jättäväni moisen laitteen kokeilematta. Kiskoin samalla ylös kohoavaa mekon helmaa alemmas ja ohitin naapurin ihan vierestä. Hän kuiskasi minulle, että nyt kokeilet panokonetta kunnolla, vai pistetäännkö johtajalle kuvia.

      Samalla hän sanoi myyjille kovemmalla äänellä, että taitaa rouva vain ujostella, vaikka mieli tekisi.
      Molemmat myyjät tarttuivat asiaan ja naismyyjä suorastaan talutti minut uudelleen panokoneen ääreen sanoen vain esittelevänsä laitteen kaikille paikalla olijoille ja jos joku on kiinnostunut siitä, niin hinta on neuvoteltavissa kehuen koneen ominaisuuksia ja monipuolisuutta. Hän kertoi, että siinä voi nauttia istualtaan, makuultaan ja takaapäin nelinkontin ja sauvan nopeutta ja myös värinöitä voi säädellä kaukosäätimellä.

      Kaikki myymälässä olijat kokoontuivat laitteen äärelle. Myyjärouva tarttui kaukosäätimeen ja käynnisti laitteen ja mustan suojan sisältä työntyi valtavan pitkä ja paksu tekopenis ja vetääntyi taas puoliksi laitteen sisään ja näkyviin jäi varmaankin 20 sm kalun päätä. Koneesta kuului vain vaimea hurina tekokalun liikkuessa edes taas. Myyjä kertoi värinäominaisuuksien olevan mahdollisia vain oikean käytön aikana kalun pään ollessa tuetusti vaginassa.

      Myyjä kehotti tunustelemaan kalua ja sen tuntuvan aidolle. Hän tarttui käteeni ja vei sen kalun pinnalle. Tosiaankin kalun pinta tuntui kuin iholle. Myyjärouva katsoi minuun kysyvästi ja sanoi hiljaa, että nyt on hyvä tilaisuus kokeilla ja nautiskella. En osannut, tai pystynyt sanomaan mitään naapurin kuiskutukset mielessäni.

      Myyjä rouva piti hiljaisuuttani myöntymisen merkkinä, kehotti toista myyjää hakemaan liukuvoidetta, sitä uutta extravahvaa ja haki itse läheltä hyllyltä paperia ja jotain, ilmeisesti puhdistusainetta ja puhdisti tekokalun huolellisesti ja sanoi, että on mahdollista pujottaa kalun päälle myös kondomi, mutta laite on käyttämätön ja tuntuma varmasti parempi ilman, kuten yleensäkin.
      Asiakkaanna olevat rouvat supisivat jotain keskenään ja toinen rouvista kertoi käyvänsä pikaisesti autolla, koska parkkiaika loppuu ja pyysi odottamaan. Hän lähti liikkeestä juoksujalkaa. Toinen rouva kävi panokoneen luona ja tunnusteli kalua kädellään. Rouva voi myös testata laitetta sanoi miesmyyjä hymyillen tullessaan jokin tuubi kädessään. Nainen kavahti takaisin kasvot punaisina. Ei, en minä.

      Myyjärouva pyyhkäisi kalun uudelleen puhtaaksi ja levitti tuubista kalun pinnalle runsaasti kirkasta voidetta. Hän kuiskasi minulle, että aine on heidän uusi tuotteensa ja liukasteen lisäksi siinä on runsaasti sukupuolielimiä stimuloivaa, kiihdyttävää entsyymiä.

      Toinen asiakasrouva palasi takaisin hengästyneenä. Myyjä rouva pyysi minua istumaan koneeseen, jotta korkeus voidaan säätää sopivaksi. Katsoin epäröiden laitetta ja kuin tahdottomana siirryin koneen viereen, vilkaisin hätäisesti lähelle kerääntyneitä katselijoita kännyköineen, valmiina kuvaamaan minua, tai kokoajan kuvaten ja istuuduin laitteeseen, jolloin mekon helma nousi lanteille jalkojen levitessä tekopeniskoneiston kahtapuolta. Myyjärouva sääti korkeuden sopivaksi, jolloin tekopeniksen pää asettui aivan pimppini huulille kiiltävänä ja uhkaavana. Hän kysyi haluanko olla aluksi puoli-istuvassa asennossa vain selinmakuulla, mutta jatkoi itse, että tottakai kaikki asennot kokeillaan.

      Olin kauhuissani katselijoiden siirtyessä lähemmäs ja minä olin koneessa riettasdsa asennossa pimppi paljaana tekopenis valmiina.

      Sitten myyjärouva käynnisti laitteen ja näin kuin lumoutuneena mustan paksun kalun työntyvän hitaasti pimppiini. Jouduin itse aluksi levittämään häpyhuulia ja levittämään jalkojani lisää, jotta tuo paksu musta nuppi pääsi työntymään hitaasti sisääni. Myyjärouva puristi vielä voidepuurkista lisää voidetta pimppilleni ja kalun päälle.

      Kalu puski tiensä sisääni ja tunsin vähitellen täyttyväni konaan. Sitten kalu pysähtyi ja myyjärouva sanoi käynnistävänsä erilaiset syke- ja värinäominaisuudet.

    • Anonyymi

      Nyt pikkurouva joutuikin esittämään. Kiima oli varmaan kova. Tuliko orkkuja?

    • Anonyymi

      Aah pikkurouva jatkoi vihdoin niinkoukuttavia kokemuksiaan. Nyt äkkiä jatkoa.

    • Anonyymi

      Osaa pikkurouvakin kiusata, kun pitkittää postauksiaan. Oppinut varmaan naapurilta?

      • Anonyymi

        Juu, tai sit ukko alkanu epäillä ja vahtii.


    • Anonyymi

      Lahden Hot Lipsissa on myynnissä kunnon panokone. Olis kiva kun järjestäisivät joskus vaate- ja laitemessut, joissa olis tuote-esittelijöitä ja joku misu näyttäs mallia panononeessa.

      • Anonyymi

        Rautsikalla oli aikanaan Lahden ekoja seksi liikkeitä. Pikkunen putiikki, mutta omistaja järjesti parikin kertaa seksiasujen muotinäytöksen. Väkeä oli ruuhkaksi asti, jonoa jopa ulos.


    • Anonyymi

      Tarina on kesken Pikkurouva. Jatka kertomusta pian.

    • Anonyymi

      Myyjän kertomus liukuvoiteen ominaisuuksista piti paikkansa, sillä vaikka kalu oli pysähdyksissä sisälläni tunsin alapäässäni aluksi lievää kuumotusta ja kihelmöintiä joka lisääntyi äkkiä sauvan alkaessa värähdellä, synkiä ja tehden pieniä edestakaisia liikkeitä.

      Minulta pääsi voimakas hämmentynyt henkäisy ja istuma-asennostani johtuen minulla oli esteetön näköala sauvaan ja se liikkeisiin.

      Myyjärouva esitteli kaukosäädintä ja kysyi haluaako joku kokeilla sen toimintoja. Hän tarjosi ohjainta toiselle asiakasrouvista, mutta hän kuin säikähtäneenä vetääntyi ja sanoi mieluummin kuvaavansa, jotta saa näyttää laitteen toimintoja miehelleen ja tutuilleen.

      Toinen rouva otti tarjotun ohjaimen käteensä ja kumartui aivan lähelleni ja käynnisti sauvan edestakaisen liikkeen, ensin hyvin hitaasti. Hän vilkaisi minua ja sanoi, että lisätään nopeutta ja kysyi miltä liike ja värinä tuntuu pillussani.

      Sain vain haukottua henkeä sinä jalat levällään istuessani sauvan pumpatessa ja sykkiessä pimpissäni. Katsokaa, kun tekee naiselle hyvää kuulin jonkun sanovan. Kaula punottaa ja posket hehkuvat ja olisiko mitään voiteita tarvinnut, taitaa olla kovasti omissa mehuissaan. Katselijat kehivät minua ja kaikilla kännykät ojentuneina minua ja alapäätäni kohti. Hetkinen, kuulin naapurini sanovan. Nyt eivät tissit näy ja miten ne reagoivat. Tuo hepene pitää riisua.

      No niinpä tietenkin sanoi myyjärouva hymyillen.

      Eikä, ehdin sanoa, mutta silloin oli jo myyjärouva takanani ja käski minua hieman kohottautumaan ja nostamaan käteni ja tarttui vyötäisilläni olevaan mekonhelmaa ja veti sen pois päältäni.

      Hetkinen, hetkinen sanoi toinen rouvista. Nyt en ehtinyt ottaa kuvanauhaa. Myyjärouva kiskaisi mekonhelman taikaisin alas vyötäisilleni ja kun katselijat antoivat luvan hän veti nyt hitaasti mekon helman uudelleen vatsani ja rintojeni yli, jätti sen hetken kasvojeni eteen ja veti edelleen ylös kohittamieni käsieni yli ja kokonaan pois.

      Vedin nopeasti kädet rintojeni eteen, mutta heti tuli naapuriltani tiukka käsky kädet sivulle.

      Laskin kädet empien alas ja samalla hetken pysähdyksissä ollut sauva aloitti uudelleen liikkua edes taas. Ohjainta pitelevä rouva kuvasi toisella kädellä ja piti ohjainta toisessa kädessään ja vei kameran välillä aivan lähelle jalkoväliäni ja liikkuvaa sauvaa ja kuvasi sitten rintojani ja kasvojani.

      Hän lisäsi äkisti sauvan nopeutta ja minulta pääsi tahtomattani huudahdus. Katsokaa kun tekee hyvää kuulin jonkun sanovan. Tissit pomppivat ja katsokaa nännejä ja nännipihoja, nehän selvästi turpoavat kuulin toisen rouvista sanovan.

      Vilkaisin rintojani ja ison sauvan työntyessä sisälläni edes taas koko vartaloni heilui ja siten myös rintani ja näin nännieni törrötvän pystyssä.

      Äkkiä myyjän säätäessä selkänojaa vaivuin kokonaan selälleni. Suljin silmäni, häpeästä ja nautinnosta. Tiesin olevani ja myös tarjoavani katselijoilleni ja kuvaajilleni tosi riettaat ja häpeämättömät näkymät.

      Sauva takoi pimppiäni väristen ja synkkien ja kuulin mies myyjän sanovan, että nyt hitaasti rouvahan saa kohta orgasmin ja asento ja näköalat takaapäin ovat vielä kokeilematta.

      Olin melkein pettynyt sauvan pysähtyessä kokonaan. Olin ollut jo ihan lähellä orgasmin. Vartaloni tärisi ja pimpissäni tuntui voimakas polte kiihotuksesta ja lienee myös tuosta liukuvoiteesta.

      Käskemättä käännyin nelinkontin ja painoin ylävartaloni ja pääni mustalle pehmeälle alustalle takamukseni kohotessa pystyyn.

      Katsokaa kun rouva on kiimassa, vittuhan ihan valuu mehuja sanoi joku. Herranjestas nyt saa miehenikin upeat näkymät sanoi asiakas rouva.

      Takamukseni heilui ja väreili odotuksesta ja äkkiä tunsin pimpilläni tökkäisyn. Sauva oli taas käynnistetty ja tulossa. Levitin hieman jalkojani ja avasin häpyhuulia sormillani ja painoin ylävartaloa vielä alemmas. Rouva ihan himoitsee kalua sisään, nyt laitetaan kaikki tehosteet käyttöön, jotta saadaan hyvää kuvaa nainnista ja orgasmista.

      En enää kainostellut. Ajatteli, että kuvatkoon ja katselkoon nyt sitten kunnolla. Sisälläni paloi vain pohjaton kiima ja himo. Halusin tuon kalun kunnolla sisääni tuossa asennossa katselijoita välittämättä. En voinut enää itselleni mitään.

      Kalu työntyi sisääni väristen ja sykkien ja vähitellen sen liike piteni ja nopeutui. Olin tahdoton nukke himoiten lisää ja lisää.

      Nyt täydet tehot sanoi joku ja kalun liike voimistui. Kameroita käytettiin myös kuvaamassa kasvojani ja kiihotustani ja kalun takoessa voimakkain liikkein räjähtävä orgasmi otti minut äkkiä valtaansa. Varmasti kiljuin ja uikutin, kohottauduin käsieni varaan ja vaivuin uudelleen alustaa vasten kalun takoessa pimppiäni uudelleen ja uudelleen ja yritin imeä sitä sisääni ja pitää se siellä ja kuin ymmärtäen sauva pysähtyi äkisti täyttäen minut kokonaan.

      Ihanaa, kuulin naisen äänen. Ihan valtava orgasmi ja sain sen kokonaan kuvanauhalle. Kyllä miehet kotona nyt innostuvat kun näkevät mitä on kuvattu juttelivat rouvat keskenään. Olin pitkään paikallani sauva syvällä sisälläni.

    • Anonyymi

      Nyt on hienostorouva kunnolla näyttelyesineenä.
      Mahtava kuvaus.

    • Anonyymi

      😁❤️

    • Anonyymi

      Tuosta ei kyllä selviä paljastumatta. Ennen pitkää taitaa hienostorouvalle tulla lähtö, kun sattuu joku tuttu näkemään/panemaan ja paljastaa asian. Suuri vaara on, ettei naapurin ukko malta olla lopulta toteuttamatta uhkauksiaan. Taitaa rouvalle tulla elintason lasku.
      Minkä taloudessa häviää, sen nautinnoissa voittaa. Ei ihme, että orkku intosi filmitähtenä.
      Jatkoa kyllä odotan innolla.

    Ketjusta on poistettu 584 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      90
      3990
    2. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      3822
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      606
      3784
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      17
      2478
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      73
      2368
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      329
      2007
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      123
      1990
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      188
      1829
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      28
      1519
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1382
    Aihe