Kuuluuko feminismiin mukavuus abortit ja oman lapsen tappaminen?

Anonyymi

Tampereella uusin lapsensurma.

11

63

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei kuulu. Mutta miehet voisivat pitää halunsa kurissa.

      • Anonyymi

        Niin voisivat. Nykyään kuitenkin voi itse päättää sukupuolensa ja aina kun tunnen itseni naiseksi, minut valtaa naisellinen tappohimo.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin voisivat. Nykyään kuitenkin voi itse päättää sukupuolensa ja aina kun tunnen itseni naiseksi, minut valtaa naisellinen tappohimo.

        MAHTAVAA! Oikein näen mielessäni naiseksi pukeutuneen miehen jota kukaan ei pidä vaarattomana ja sitten jossakin .....loput saa kukin arvata itse.


    • Anonyymi

      Synnytyksen jälkeinen masennus ja ahdistus. Ei tuomiota.

      • Anonyymi

        Ei pidä paikkaansa,akka oli kyllä muutoin täys vatipää ja menee sinne minne kuuluukin.


    • Anonyymi

      Lapsensurma- asia on feministinen kysymys ainoastaan siltä osin ettei naisten pahuuteen vieläkään suhtauduta yhtä vakavasti kuin miesten pahuuteen.

      Huomiohoro elämänkoululainen ämmä kun hankkiutuu tahallaan raskaaksi, juoksee maha pystyssä sitten esittelemässä jo raskausaikanaan itse aiheutettua elämänsä kurjuutta, tarkoituksella tehtyä draamaa ja murhaa lopulta lapsensa kun ei mikään huomiohuoruus riitä, on täsmälleen yhtä tyhmä ihminen kuin mikä tahansa perhesurmaaja isä.

      En tiedä mikä ero sukupuolen perusteella lapsensa surmaajissa muka on kun ei puhuta poikkeustilanteista, kuten vaikkapa insestitapauksista. Lapsenmurhaajavanhemmat ovat pääsääntöisesti henkisesti epäkypsiä, läpikotaisin itsekeskeisiä itsesäälissä vellovia ällötyksiä, itselleen huomiota kerjääviä aivokääpiöitä aikuisia jotka välineellistävät omat lapsensakin oman elämänsä keinotekoisen draamansa pelinappuloiksi.

      Feministi tietää että aikuinen nainen joka on itse hankkiutunut raskaaksi ja synnyttänyt oma- aloitteisesti lapsen, on aivan yhtä aikuinen kuin muutkin. Täten hän on aivan yhtä vastuussa edesottamuksistaan vanhempana ja äitinä, sekä perheensä hyvinvoinnista ja myös omasta hyvinvoinnistaan kuin muutkin aikuiset ihmiset.

      Antifeministisen käsityksen mukaan aikuinen nainen ja äiti on holhottava lapsi joka ei ole vastuullinen itsestään. Feministi ei ajattele niin.

      • Anonyymi

        Tarkennus: Ed. viestissä en kuvaile treen lapsensurman tapausta koska emme tiedä tarkemmin olosuhteita. Tarkoitus oli kuvailla vain sitä miten äitiyttä ei vieläkään osata nähdä valta -asemana. Naiset voivat toimia aivan yhtä vastuuntunnottomasti vanhempina kuin isätkin. Se ei ole sukupuolikysymys.

        On ANTI- feministinen ajatus suhtautua äiteihin holhoavammin kuin iseihin. Elämänkoululaisia epäkypsiä huomiohoroja naisia on kaikkialla jotka tekevät lapsia puhtaasti itsekkäistä syistä. Sama pätee miehiin.


      • Anonyymi

        Ei,niin feministithän ovat tälläistä ajettelua vastaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei,niin feministithän ovat tälläistä ajettelua vastaan.

        Siis millaista ajattelua vastaan?


      • Anonyymi

        "Huomiohoro elämänkoululainen ämmä kun hankkiutuu tahallaan raskaaksi, juoksee maha pystyssä sitten esittelemässä jo raskausaikanaan itse aiheutettua elämänsä kurjuutta..."

        Kuuntelee päivät pitkät jotain Dingon Nahkatakkinen tyttö- itsesääliruikutusta ja juoksee paneskelemassa itsensä paksuksi kerta toisensa jälkeen tahallaan koska haluaa samaistua tuohon traagiseen nahkatakkiseen tyttöön joka on nähnyt itse aiheutetun helvetin ja nauttii siinä piehtaroimisesta kuin sika lätissään. Ja halukkaita miehiä riittää. Näitä on maailma täys. En tiedä mikä pyöräyttäisi rahvaalle jonkun henkilökohtaisen evoluutiokehityksen käyntiin että joskus nähtäisiin maailmassa edes vähän enemmän normaaleita aikuisia.


    • Anonyymi

      Me eletään kyllä todellista takaperoisuuksien aikaa.

      "Feminismiin kuuluviksi" luokitellaan ajatuksia jotka käytännössä mitätöivät koko feminismin ydintavoitteen ja viestin mitä feministit ovat koko historiansa ajan ajaneet.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2711
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1165
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      94
      1151
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1094
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1021
    6. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      943
    7. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      940
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      906
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      42
      845
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      38
      817
    Aihe