Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Ykkösnaisen tuhotyöt!

Anonyymi

Eli Sanna Marinin hallituksen saavutukset. Ennätys kallis sähkö. Ennätys korkeat polttoaineiden hinnat. Kotimaisen energian alasajo. Viimeisin saavutus maatilojen konkurssiin meno. Juha Sipilä oli vielä erinomainen pääministeri, vaikka paska sekin oli, mutta tämä Marin on täysi nolla ja pohjanoteeraus. Ainoastaan täydellinen idiootti ja typerys kehuu hänen toimiaan ja hallituksen toimia. Yleisen edun nimissä koko hallitus olisi vangittava ja asetettava valtakunnanoikeuteen yhteiskunnan vastaisesta toiminnasta. Nytkin tämä Marinin luuperse ehti lupaamaan Ukrainalle mittavat avustukset, vaikka Suomessa oma kansa on kurjuudessa.

22

838

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Joo, tuo Ukrainalle menevä raha kyllä ihmetyttää. Omalle kansalle sitten taas raippoja. Aikamoinen Lady Domina taitaa olla hän. En viitsi edes sanoa kuinka paljon palestiinalaiset ovat saaneet lahjana Suomelta vuosien saatossa. Ja saihan "köyhä" Italiakin Suomelta miljardin joululahjan. Nämä Ferrari- Lamborghini- Maseratimiehet kun eivät kuulemma muuten pärjää. Ongelmana on että hallituksessa on vihreät, ne pölvästit ajavat tämän maan vielä tuhoon.

      • Anonyymi

        Mikäli Suomi olisi Ukrainan asemassa nyt, odottaisimmeko niin taloudellista, kuin muunlaista apuakin sotaan kuulumattomilta mailta?


    • Anonyymi

      No paikallisille pikkuliikemiehillekö pitäisi kaikki tuet antaa että voivat leikkiä maataloutta ja muuta rattori ja auto tyätä.

    • Anonyymi

      Kyllä saatananpalvoja kassatyttö kerkee tuhota koko maan.

    • Anonyymi

      Taas maalaisten laittama vihapuheketju. Koska misogynia.

      • Anonyymi

        "minogynia" juu tuota kun jankuttaa niin saa hiljennettyä ja vaiennettua kaiken arvostelun..


    • Anonyymi

      "Kilometrikorvausta nostetaan" . Paljonko auttaa työttömiä ja eläkeläisiä ?? EI yhtään.

      • Anonyymi

        Eihän työttömien tai eläkeläisten ole pakko huviajella, jos ei ole rahaa siihen.

        Kilometrikorvaukset on tarkoitettu niille, jotka ajaa työkseen kuten rekkakuskit.


    • Anonyymi

      Ihminen (Pääministeri) joka sanoo "Minulla ei ole isää", vaikka ON niin ei voi olla terve. Ja samainen ihminen EI mene OMAN isänsä hautajaisiin vaikka on seurattu ihminen (pääministeri) ei ole terve. Minusta hän on tunnekylmä sosiopaatti. Tunteeton toljottaja.

      • Anonyymi

        Jos isä ei ole millään tavalla ollut lapsensa elämästä kiinnostunut aikanaan, niin turha lapsen on mennä haudalle itkemään. Se olisi tekopyhyyttä. Nimimerkillä kokemusta on. Pääministerin toimiin en ota muuten kantaa.


      • Anonyymi

        "Hallintojargonia paskantava luuperse". Yhdistin tuossa pari lukemaani kuvausta hänestä. Aivan oikein muuten, olen myös huomannut tuon robottimaisen tuijotuksen. Mitä mahtaa siellä päässä pyöriä?


    • Anonyymi

      JUST NÄIN..Kumma kun oman maan kansalaiset saa kituuttaa pienillä palkoilla ja nekin vähät menee ruokaan,sähköön ja bensaan,vanhuksilla apteekkiin..pilalle mennyt koko maa..ja aina säkillä kannetaan rahaa milloin minnekkin ja avustetaan,vaikka oman maan våki kärsii..koska tähän tulee muutos...voitas aloittaa kansanedustajista,niitä ihan likkaa ja alle tonnilla pärjäis kyllä,kun voivat pyöräillä töihin ja ratikat kulkee,toista se on täälä maalla,30 km keskustaan ja lunta puolireiteen

    • Anonyymi

      Suomen ja Suomalaisten rahat syydetään pitkin maailmaa. Kipataan EU,n loputtomaan kitaan. Viedään lähi-itään, Afrikkaan ja kehitysapuun sissipääliköiden aseisiin ja mersuihin.. Ja lisää pahantekijöitä haalitaan maahan pitkin maailmaa..

    • Anonyymi

      Näin on höyrytään saasteen puolesta..ja me kärsitään..isot valtiot ei tee mitään

    • Anonyymi

      MIKSEI kukaan tee mitään,kun oman maan kansalaiset kitkuttaa ja voi huonosti,eikä kukaan välitä.sen sijaan rahdataan ulkomailta autettavia,joita omassakin maassa olis yllin kyllin ja lisää tulee.Ruokakin niin kallista,että köyhät syö halvinta ja seurauksena verenpaine ja diabetes ym.kohta meitinkin tarttee anoa turvapaikkaa jostain muualta,ennekun myöhästä..

    • Anonyymi

      osittain samaa mieltä mut sähkönhinta on kataisen hallituksen syy kun myi sähköyhtiöt ulkolaisille silloin alkoi korotukset ja bensanhintaa ei määrää hallitus ku ei sillä ole yhtää bensa-asemaa kyllä ne on bensayhtiöt mut tos olet oikeassa että aina luvataan rahaa joka maahan meitä on vain 5 miljoonaa joista eläkeläisiä ja alle 18 ikäisiä paljon todellisia veronmaksajia on pieni porukka pitäis huomioida tämä ennenku luvataan rahaa aina jos venäjä tai usa on josain sotinu meidän ministerit on heti lupaamas sinne rahaa ei me olla niitä maita pommitettu tätä on jatkunu läpi suomen sodan jälkeisen ajan -50 ja 60 luvulla koululaiset keräs paperia kehitysmaiden auttamiseksi ne maat on edelleen samas jamas ku ovat huomanneet ei kantsi tehdä mitää kyllä joku tyhmä pohjoismaa lähettää rahaa ja sit jos avustukset vähenee mennään sinne pakolaisiksi sana kehitysmaa käsitykseni mukaan sen maan pitäis kehittyä mut ei

    • Anonyymi

      Lainaan pätkää erään brittirokkarin biisistä: "I gave money to the poor until I was poor!" Näin voi Suomellekin käydä kun rahaa heitellään holtittomasti ulkomaille.

    • Anonyymi

      hallituksella on tää kill to poor meininki

    • Anonyymi

      Oletko ihan hölmö? Ei hallitus sähkön tai bensiinin hintoja määrää. Kyllä se on kapitalisti, joka ne määrää.

      • Anonyymi

        Kuka määrää sen veron ? Kuka ? Hallitus.


    • Anonyymi

      Mikä Parkanossa on vaivana eikös kristillisdemokratissa rukoilemalla saavuteta onnea, kun pitää Sannaa haukkua mutta se syyttely on täysin uskovien pyhä oikeus ja olla väärässä ja rokoilemalla kuitata viat ja vääryydet ja muiden mollaus.

      Olemma kaiketi senvarran kaukana kehitysmaasta että toki meidän on tuettava Ukrainaa aivan ilmeistä ja taatusti energian hinta kasvaa vielä koska vapaus ei voi olla ilmaista menettää!
      Mutta Sannaa ei tavan duunari moiti Sitä sipilää kyllä se vei talkoiluttamalla 20e x24 h =480 euroa plus lomaraha leikkuut , eikä saati mitään aivan kusipäät uskoivat kikyn tuovan töitä mutta kun sssipilä kuhni hallitustaan kasaa tilauskirjat täyttyivät ulkomailta tulleista tilauksista kiky jäi piippuun mutta rahat meni porvareille...

    • Anonyymi

      Kaikille tiedoksi että naton auto on tuonut parkanoon polttoaineita että ei tarvi tankata tuen saajien venäläistä polttoainetta menee rikki rahoitusyhtiön bemu ja mersu.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2237
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2063
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1678
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1500
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1496
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1387
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. 52
      1258
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe