Hyvät kansalaiset, nyt näyttää pahasti siltä, että Venäjä pyyhkii persettään lännen ...

Anonyymi

... "pakotteilla" mutta näyttää vahvasti siltä, että ne (pakotteet) tulevatkin koskemaan teitä itseänne, yllätys yllätys. Leikkauksin ja "työllisyystoimin" (etuuksien poistot), hinnan nostoin jne, jne ..
Näin siksi, että rahat eivät riitä, kun eliitti nielaisee budjeteista suurimman osan, itselleen tietenkin, käsittämättömina palkkoina, osinkoina, optioina ja muuna vastaavana rahastuksena.
Koska rahat eivät teille kaikille riitä, ne käyttävät Talous-Pakotteitaan" (edellämainittuja) teitä vastaan, että pysyisitte kurissa ja nöyrästi palvelisitte niitä pyyteettä sekä hyväksyisitte kilpailevan halpatyövoiman.
Tunnetko jo menon nahoissasi=?
kysyy haans.sea

42

603

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Montako ruplaa kuittasit viestistä Igor?

      • Anonyymi

        Heh heh, kako-trolli, eivät ne ruplaakaan maksa eikä ole pyydettykään. Mutta matti ja maijja tulevat nyt olemaan totaalikusessa, parhaillaan oikeisto-ylessä pyörivistä kepuli-LINTILÄN "mittavasta" tuki- ja alnnuskampanjasta huolimatta. Näin siksi, että lintilän lupaukset olivat lupauksia, jotka jäävät toteutumatta.
        Siksi: VAROKA VELKAA, sillä NE rikastuivat ja Te olette Kusessa !!!

        Olen sanonut: on historiallinen LAMA. Ne väittävät toista, ne siis valehtelevat !" Ne syöttävät teille paskaa, "työvoimapulista" ja muuta sontaa, jotta jaksaisitte kuluttaa. "Ilmastopuheista" huolimatta ne yllyttävät teitä nyt matkailemaan (=saastuttamaan) eli niillä ei ole ilmasto mielessään, valheitaan teille syöttäessään.

        Ja Huomatkaa; Kaikki LINTILÄN lupaukset, siltä osin jos toteutuvat, on otettava pois toisaalla joko leikkauksina, tai kasvatettava valtion velkaa entisestään !!! Näet ne amerikkalaiset sotakoneet ne ovat luvanneet maksaa, kaikkein kalleimmassa luokassa ja kokoomustytteli vaati "kettutarhassa" juuri äsken lisää rautaa rajalle ja ukrainaan. Rautaa ukrainaan, persauksilta !!!
        T: haans.sea


      • Anonyymi

        Montako sinä🤣


      • Anonyymi

        Sen verran että saa pullon vodkaa.


      • Anonyymi

        Tänään on rupla vahva


    • Anonyymi

      Kalsarimyrkyttäjän palkolliselle tiedoksi, että kyllä kaikki tietävät Venäjän pyyhkivän persettä ihmisoikeuksilla ja kansainvälisellä oikeudella - mutta se tuleekin kalahtamaan Venäjän omaan nilkkaan ja todella kipeästi. Roistovaltiosta tulee kansainvälinen hylkiö, jossa nykyäänkin kurja elintaso vain laskee laskemistaan.

      Kuinka kauan Venäjän kansa sietää sitä että valtion kaikki varallisuus käytetään vain hyödyttömään sotimiseen ja Putlerin lähipiirin korruptioon, samaan aikaan kun maan jo ennestään surkea, kehitysmaatasoinen infastruktuuri vain kurjistuu kurjistumistaan, jää nähtäväksi.

      • Anonyymi

        100 varmasti suoli kedkusteluissa ei kukaan saa putinruplia. 😆


    • Anonyymi

      Siis, noi pakotteethan on kokoajan osunut EU:n ja varsinkin Suomen omaan nilkkaan. Ei tuommoista jättivelkaa, joka Suomelle on nyt otettu, olisi muodostunut, jos oltaisiin saatu suomalaista "sontaa" viedä Venäjälle, kuten ennen Neuvostoliittoon. Suomalaiset tuotteethan eivät länsivalloille kelpaa. Konepajateollisuus kadonnut Suomesta kokonaan, samoin vaateteollisuus, paperiteollisuus jne. eli kaikki vähänkään isompi raskasteollisuus. On maamme köyhä ja siksi jää!

      • Anonyymi

        Muuten trolli teidän lätkä porukka pelas ihan ok.Mutta huomasitkos et kaikki varusteet tulee Nato maista


      • Anonyymi

        Suomea väitetään VIENTI-vetoiseksi maaksi. Mitä sitten viemme muuta kuin metsiä. Emme kai turvetta?


    • Anonyymi

      Valtio, joka on luopunut omasta valuutasta ja rahanluontioikeudesta, ei tule selviämään eikä tule pysymään pystyssä.

      Ilman omaa valuuttaa valtio voi ainoastaan velkaantua ja siten lopulta kaatua, koska valtion velathan maksetaan loppupeleissä käyttämällä maksuna valtion maa-alueita.

      Ja sama tarina kaikkien muidenkin euro-ansaan astuneiden maiden kanssa.

      Sinne men kotimaat ja takaisin ette saa.

      • Anonyymi

        Kyllä minä asun täällä. Kotimaassani.


    • Anonyymi

      Krimin valtauksen jälkeen kirjoitin näille palstoille samasta asiasta ja samalla ajatuksella.

      Ei ollut yhtään mukavaa olla oikeassa. Me länsimaiset ihmiset emme opi koskaan itäisen isännän aivoituksia ja sitä, mihin ne meidän(kin) osaltamme johtavat.

    • Anonyymi

      Hitlerin kerrotaan todenneen, että "jo Münchenissä näimme, että vastustajamme ovat säälittäviä matoja". Münchenin sopimus oli eräiden Euroopan suurvaltojen solmima sopimus Tšekkoslovakian sudeettialueen luovuttamisesta Saksalle.

      Natsimeininkiä, historian roskatunkiolta otettu mallia.

      • Anonyymi

        Joopa. Ja Britannian päministeri Chamberlain heilutti kädessään paperia, joka "takaa rauhan Euroopassa meidän eliniäksemme".
        II maailmansodan alkuun oli 11 kuukautta.


    • Anonyymi

      Niin kauan, kun täällä valitetaan liian pienistä eläkkeistä, ruoan hinnasta, huonoista teistä, leipäjonoista, pienipalkkaisten korkeista veroista, herrojen isoakin isommista palkoista, olen hiljaa naapurimaan kurjuudesta.
      Vai onkohan sittenkin niin, että Suomi on kuin Venäjä, pienemmässä mittakaavassa vaan?

      • Anonyymi

        Vai mahdollisesti niin, että valittajia löytyy aina. Luuseireita, joilla koulut ovat jääneet kesken, eikä työkään ole oikein kiinnostanut. Niitä löytyy joka maasta, on elintaso mikä tahansa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vai mahdollisesti niin, että valittajia löytyy aina. Luuseireita, joilla koulut ovat jääneet kesken, eikä työkään ole oikein kiinnostanut. Niitä löytyy joka maasta, on elintaso mikä tahansa.

        Näin on.


    • Anonyymi

      Näki tuostakin, kaaressa Putinin ympärillä olevista, vaari-ikäisistä virkamiehistä, kuinka olivat väsyneitä ja peloissaan. Lavrovkin tunsi itsensä vaivautuneeksi koulupojaksi, joka oli siellä Putinin ripitttävänä ja sekoili papereissaan.
      Ikä painaa jo joka ukkoa.
      Ensi yönä taas Dombasissa jytisee muutkin kuin ilotulitteet ja aamulla kuullaan lisää pakotteista. Onko niin ettei Suomen valmistu ydinvoimalaa?

    • Anonyymi

      Venäjä on ilmeisesti hävennyt maataan ja toimintaansa niin kauan ja paljon, että enää ei hävetä mitään. Väkivalta ja valehtelu ovat ihan normaaleja toimintatapoja

    • Anonyymi

      Koira joutuu piikille, ei riitä rahat.

      • Anonyymi

        Maksa osamaksulla.


    • Anonyymi

      Pelkästään Moskovan pörssin romahtaminen ja ruplan kurssin aleneminen on syönyt Venäjän varallisuutta 180 miljardia dollaria yhden päivän aikana. Markkinavoimat purevat paljon pakotteita kovemmin.
      Samaan aikaan ulkomainensijotusraha pakenee Venäjältä huomattavaa vauhtia.

      Ryssä maksaa jo nyt kovaa hintaa hyökkäyksestä, eikä uusia pakotteita ole vielä edes julkaistu.

      • Anonyymi

        Ja sinä sopuli, maksat alati kohoavia sähkön hintoja (=piiloveroja) , ALVeja ja muita porrvarin kusetuksia. Alahan kaivamaan kuvetta, ellet jo olekin - ruokajonossa ?

        ""Hyvinvointivaltiossa, maailman onnellisin kansa"" näihän porrrvarit teille laulavat, kanavillaan. Aaamusta iltaaaaaaann.....


    • Anonyymi

      Venäjästä tulee uusi pohjois korea, ulkopuolisilta suljettu maa.

    • Anonyymi

      >>Leikkauksin ja "työllisyystoimin" (etuuksien poistot), hinnan nostoin jne, jne ..

      Näyttää pahasti siltä, että vain ylläkuvattuja toimia on luvassa. Tämän lisäksi tungosta asuntomarkkinoilla, joita porrvari ilmeisesti kaipaakin asumisen hintojen kirittämiseenkin ja haikailivathan näistä ihan "osaajiakin". Muista kuitenkin, suomen työmarkkinat on rajalliset ja niillä leikkauksilla pullauttavat juuri teidät, matti ja maijja, pihalle tässä ruljanssissa, olettehan niille "liian kalliita" !

    • Anonyymi

      Venäjällä oli varallisuutta sotaretken alussa merkittävä määrä. Sitä on vieläkin merkittävä määrä, mutta paljon vähemmän. Tietyssä vaiheessa alkavat varat käydä vähiin, ja siitä tuleekin ruma näytös.

    • Anonyymi

      Hyvin sanottu. Suomeahan sanotaan pläntiksi Venäjän karhun perseessä. Sanonta johtuu kartasta, katso itse.

    • Anonyymi

      Näyttää vahvasti, että aloittaja on idiootti. Meillä on varaa pakotteisiin. Venäläisillä ei.

      • Anonyymi

        Näin on.


    • Anonyymi

      Kyllä, Pakotteet lyö bumerangina kansaamme😢

      Järkyttävää oli lukea uutisista, että Marin syyllistää Venäläisiä turisteja sodan tukemisesta.
      Eihän mamujakaan kaikkia syytetä kansalaistensa Suomessa teäekemistä raiskauksusta/ niiden tukemisesta!
      Ja SE , meillä Suomessa tapahtuvaa, Rikollisuutta!

    • Anonyymi

      No pakkohan niiden on pyyhkiä, kun on oma vessapaperi lopussa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kannattaa muistaa sellainen tosiasia, että jo Neuvostoliitto oli lännen talouspakotteiden kohde eikä mikään ole muuttunut Venäjän elinaikana. Länsi on yrittänyt torpata USAn "pahimman vihollisen" kehittymistä ja talouskasvua keksimällä verukkeen toisensa jälkeen "pakotteita" pyörittääkseen. Pitää muistaa, että USA pitää venäjää päävihollisenaan Kiinan lisäksi. Syy on yksinkertainen: Kapitalistisen kasvun rajat ovat maapallolla tulleet vastaan eikä yksipuolinen lännen kasvu enää olekaan mahdollista ja siltäkin osin jos on, ollaan "japanin tiellä", rajun YLI-VELKAANTUMISEN varassa, siis tyhjästä tekaistun rahan varassa.

      Näitä velkoja ei lännessä enää koskaa kyetä kuittaamaan muuten kuin "alaskirjauksilla": Mitkään "talouskasvut" eivät siis enää kykene maksamaan kertyneitä velkoja takaisin.

      Tämä asetelma panee tavallisen kuluttajan erikoiseen asemaan: Miksi minun pitäisi maksaa velkani takaisin, kun valtiotkaan eivät sitä tee.

      Toinen edellistäkin suurempi kysymys kuuluu: KUKA HYÖTYY VELASTA eli onnistuu Valko-pesemään höttörahan puhtaaksi fyrkaksi (velkavapaa) ja taas, kenen vastuulle nuokin pestyt velkarahat lopulta jäävät: Ei kai vaan SINUN, passkahousu, vastuulle ne kaikki jää !!!!

      t. haans.sea

    • Anonyymi

      Sodassa ei ole koskaan voittajia!

      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Täytyy myöntää, että vaikka ei hyväksy Venäjän hyökkäystä Ukrainaan, että Venäjä on pistänyt Euroopan monin tavoin tiukille. Tai Eu on tavallaan itse aiheuttanut omat vaikeutensa, vaikkakin hyvästä syystä.

      Tekee mieli kysyä, oliko kaikki tarkoituksenmukaista ja onko lopputulos paras mahdollinen, sitähän ei voi vielä tietää, mutta aika sen näyttää?

    • Anonyymi

      Pakotteet eivät voi toimia, kun suuri osa Venäjän kansasta elää valmiiksi pohjalla.

      Vuositulot pari tonnia, autona 40 vuotta vanha Lada, kaalit kasvatetaan omalla kasvimaalla. Mitenkä mikään pakote vaikuttaa tähän?

    • Anonyymi

      Pakotteilla venäjää ei saa nurin mutta euroopan kyllä.

      • Anonyymi

        Vaikka juuri se oli lännen tarkoituskin. Pettymys on suuri, mikä selvästi purkautuu oikeisto-ylellä. usa-propaganda on suorastaan läpitunkevaa.


    • Anonyymi

      Hallitus ei ymmärrä,jos liitytään tällaisiin pakotteisiin ,niin pitäisi ensin varmistaa omat taustat.

      • Anonyymi

        Ei tätä vahingossa tehdä vaan tarkoituksella.


    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      274
      2860
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      215
      1850
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1522
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      2
      1290
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      77
      1198
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      256
      1133
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      80
      1042
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      973
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      79
      920
    10. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      142
      784
    Aihe