Vieläkö Suomi turvaa naton vaikka näkee miten ukrainalle on käynyt.??

Rakkaat Suomalaiset !!!
Ukrainan Pressa itkee ja vollottaa,,, että he lupasi sotilaista tukea , mutta missä auttaja Nato/Usa nyt on ???

Tämä aloitus poistaa tietysti Suomi 24 niinkuin edellinenkin mutta Jumalan edessä vastaamme mitä me teemme vääryyttä kerran sitten !!!

54

69

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nato lähti karkuun niin paljon kun ehtivät...

      • Anonyymi

        Sinä olet jopa sekaisempi hörhö kuin helluntailaiset yleensä.


      • Anonyymi

        Sinä suomen kieltä osaamaton idiootti paskatrolli et tajua edes sitä, että Ukraina ei kuulu Natoon, joten Nato ei osallistu sotaan millään lailla.

        Mutta Ukraina on hyvä esimerkki siitä, miten Venäjä kohtelee naapurimaataan jolla ei ole Naton turvatakuita. Siksi Suomen oliskin viipymättä liityttävä Natoon, nyt kun näemme mitä siitä seuraa jos ei ole Natossa.

        Latvia. Liettua ja Viro ovat Natossa, eikä siellä ole venäläisiä hyökkäysjoukkoja.


    • Anonyymi

      NATOLLA ei ole sopimusta Ukrainan kanssa.

      Eikä ole myöskään Suomella.

      Kumpikaan maa ei voi odottaa Naton joukkoja.

      Olet oikeassa. Suomen ja Ruotsin on pidettävä kiirettä ja liityttävä nopeasti. Maailma on muuttunut arvaamattomaksi.

    • Anonyymi

      kokoomus ei ole koko suomi ei ole yksin päätösvaltaa .

      EI natoon
      se tietää vaan sotaa.

      • Anonyymi

        Kuka kysyi sivarin mielipidettä.


      • Anonyymi

        Yhtä hyvin se tietää sotaa Suomelle ulosjääntinin. Vai luuletteko että suurvallat vähät välittää mikä on pienien valtioiden etu? Ei niin peetäkään ,kun sodissa on aina kysymys heidän omasta selviytymisestä.
        Venäjän etu todellakin olisi nyt miehittää myös Suomi jotta heillä olisi vähän enemmän puskurimaata ympärilleen.
        Ja silloin invaasio kyllä on lähellä jos emme kuulu Natoon tai meillä ei ole viimeisen päälle armeija kaikkine ydinpommeineen. Muuten Suomi on kuin herkkusuupala suurvalloille. Nykyarmeija täällä kestää ehkä pari viikkoa ,korkeintaan kuukauden,kun yli 100 000 suomalaista on nurin ,peli oli siinä ja koko infra ja armeijankalusto tuhottu.

        Sen jälkeen ei ole enää Suomea,Ukrainalle käy nyt ensin niin,sitten on Suomen vuoro. Ruotsista ei Venäjä ole niinkään kiinnostunut,he ei tarvitse heitä enää puskurikseen ja suojaksi länttä vastaan, mutta Suomen ja Ukrainan kyllä jos ne puolueettomina on ulottuvilla ilman totaaliydinsotaa.

        Jos taas olemme Natossa ,ww3 ja ydinsota on tosiasia ja siinä taas ei lopullista voittajaa olekaan vaan vain ainoastaan planeetan tuho.
        Siinäpä ne tämän hetken vaihtoehdot meille olikin,täydellistä puolueettomuutta ei Suomelle ole enää tarjolla ,ja juurikin tämän sijaintimme takia tässä Venäjän kyljessä.
        Paskat jäi kortit meille pelata,valitettavasti,maailma ei todellakaan kysele pieniltä ja heikoilta mitään,se fakta ei tule muuttumaan ikinä.

        Tietenkin jos Venäjä toteuttaa tämän valloitus skenaarionsa ,välitön antautumisemme tuottaa kaikkein vähiten ruumiita täällä ja parhaan aseman,ja on mahdollista vielä neuvotella jonkinlaista "suurruhtinas" asemaa kuten oli Tsaarin aikana ,mutta muuten edessä on totaaliantautuminen ,katkerien ja paljon sotilaiden henkiä vaativien taistelujen jälkeen.

        Pelottaa ajatellakin mitään skenaariota noista,paras kuitenkin ehkä välitön antautuminen mutta siihen tuskin Suomen sodanjohto ,presidentti mukaan lukien, lähtee oikeistotaustan omaavina ,vaan ajaudumme siihen katkeraan sotaan Venäjän kanssa jälleen joka jo teoriassakin on hävitty moneen kertaan ,niin ennen ja kuin nytteminkin,Venäjää vastaan yksin sotimaan jäätyämme.
        Mutta minkäs teet kun Suomipäät on puuta jälleen kerran.


    • Anonyymi

      Ykistäin pieni tuloisena suomen maassa kantasuomalisena , en ukranaa voi autta.Missä on heluntalaisten ja jeesuksen morsian kirkon apu heille?avatkon nyt kukaronsa kaikki lahjat ukrainaan! Missä on Natomaiden apu Ukrainan kansalle?joku viellä hinkuu Naton .Vaikka Nato ei ole mitään tehnyt Ukrainan tilanten takia 25.2.22. suomi olisi Natossa.Venäjä jos hyökäisi Suomeen.Suomen kansa olisi kuollut,ennen kuin Nato auttaisi!

    • Aloittaja, neuvostoliitto 2.00:n troolari:

      > Rakkaat Suomalaiset !!!

      suomalaiset*

      > Tämä aloitus poistaa tietysti Suomi 24

      Harva aloitus on niin voimallinen, että se poistaisi Suomi 24:n. Toki neuvostoliitto 2.00:n krakkerit siihenkin kai pystyisivät.

      > Jumalan edessä vastaamme mitä me teemme vääryyttä kerran sitten !!!

      Harjoitellaan suomen aikamuotoja ja aikaan liittyviä sanontatapoja.

      Eli et ansainnut työsuhdevodkahuikkaasi tällä kertaa.

    • Anonyymi

      Fiksuin ja järkevin päätös suomen kohdalla on,ei natolle,venäjä ei pitäisi siitä,sen kyllä arvaa mitä siitä seuraisi.

    • Anonyymi

      On selvää, että Suomen ja Ruotsin liittyminen Natoon, joka on sotilasliitto, aiheuttaisi vakavia sotilaallisia ja poliittisia seurauksia, jotka taas edellyttävät maatamme vastaamaan, sanoi Zaharova.

      • Anonyymi

        Tuskin kannattaa pistää paljoakaan painoa Putinin seksinukelle joka uhoaa.


      • Anonyymi

        Mutta onko sinulle selvää mitä Zaharova tarkoitti?? Epäilen vahvasti. Totta kai Venäjän on huomoitava Nato-maan naapuruus. Ei tuo mikään sodan uhkaus ollut.:D:D


    • Anonyymi
      • Slobottaja voi ostaa menolipun putiililandiaan ja nuoleskella siellä neuvostoliitto 2.00:n johdon hanureita hanurimusiikin säestyksellä.


    • Anonyymi

      Aloittaja aivan pihalla asioista.


      • Anonyymi

        Hänellä onkin isäntänsä ääni ja maailmankuva, ja sama kuin Stalinilla..
        Varmaan taas kuvittelevat tulevansa vapauttajana. Ja vastaanotto olikin vähän erilainen kuin toivoivat .
        Toivottavasti tulee mahdollisimman monta turhaa venäläistä vainajaa, ihan vain maailmanrauhan kannalta.


    • Anonyymi

      https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000008640303.html?utm_medium=promobox&utm_campaign=hs_tf&utm_source=is.fi&utm_content=promobox

      Miksi tämä ihminen laittaa Suomen baltioiden kanssa samaan liemeen? Onko tavoite turvata puolueeton ruotti sotilasliittoutuneella Suomella, joka toimisi ruottin etupiirinä?

      Baltioilla on neukkula taustaa ja ovat puolueellisia. Jos noissa paukkuu, Suomessa ei pauku koska a. Suomella ei ole niiden taustaa ja b. Suomi on puolueeton ja täten epäkiinnostava suurvalloille epäpotentiaalisella, eli käytännön tasolla.

      Ei ole mitään järkeä selittää syitä millekään. Omat luulot kun ovat meillä ihmisillä kutakuinkin aina korkeammat kuin omat tietotaidot - välittämisestä puhumattakaan.

      On suoranainen ihme, että Suomessa on tänään rauha, ottaen huomioon kuinka intensiivisesti kotimaata pyritään hyödyntämään tulevana sotatantereena muille.

      En olisi ikinä uskonut että tällaista rauhassapysymistä voi aidosti tapahtua edes yhden ainoan hetken ajan, saatika tällä tavoin jatkumonomaisena. Tuntien kohtailaisen tarkkaan realiteetit, en voi muuta kuin onnitella saulisannoja ja sisimmissäni rauhassa jopa iloita edellämainitsemistani realiteeteista.

      Jotkut tämän kansan parissa, jossain, rukoilivat Jeesusta sittenkin.
      Luoja Suomea ja tätä kansaa siunatkoot ja kaiken pahantahtoisen siitä erkaannutakoot taikka kapsuloikoot.

      Ja Savis, kirjoititpa suomenkieltä huonosti tai hyvinhuonosti, minä arvostan sitä, että sinussa rakkautta muita kohtaa löytyy. Minulla oli teininä muuten suomenruotsalainen tyttöystävä joka ei ollut mikään kielo kauneudeltaan, mutta tuota tismalleen samaa samanhenkisyyttä jota sinussakin on oli kyllä hälläkin. Asui Turussa. Tapasimme Nokian Edenin kylpylän silloisessa yhteissaunassa yläasteikäisinä. Hyvä suutelija oli. Hieman ehkä vakavempi, mutta syvällinen ja todella, todella ihana nuori kylläkin. Ensimmäinen suomenruotsalaismisuni. Hitto kun en enää muista edes etunimeään, mutta sirot, hennot, sopusuhtaiset ja symmetriset kasvot hällä oli, ne kyllä muistan hyvinkin elävästi, edelleen vuosikymmentenkin jälkeen. Puhui ruotsia ei ruotsalaisella aksentilla. En tajunnyt siitä paljoa mitään koska ruotsinkieli ei ollut oikein vahvuuksiani kouluissa, mutta tuonikäiselle oli kova juttu kun oli tyttöystävä jonka kanssa oli tuollainen etäisempi "sala"suhde.

      No joo taas meni nostalgian puolelle, mutta onhan sekin jonkunlainen osa elämää, jos kaikki muut reaalikokemukset ovat nykyään rajalliset mm. terveydentilan vuoksi.
      :(

      • Hyvä Rakas että sulla on niitä Jumalalta nostalgisia muistoja kuin minäkin Hangosta jossa mä on pienenä kahlannut läpi Täktomin sota korsuja ja juoksuhautoja . Siellä löysimme suutarin joka oli lähes viiskymt sentinen kärki joka maasta näkyi kun suo sammaleen tippunut..

        En sois Rakkaan kansaan enää samanlaista mitä näin siellä. Muuten armeija korjasi pois sen suutarin..

        Mullakin on niitä nostalgisia muistoja siitä ajasta ja olin niin rakastunut apteekin tytön että oi.

        Mutta se on ihan eri Rakkaus jota Jumala on vuodattanut mun sydämeen jolla rakastan vihollinen ja kaikki ihmiset maailmassa !!!

        Nyt näyttää kumminkin silleen että olet hyvin väärässä missä paukkuu ja olen surullinen ettei maan päättäjät ovat olleet varovaisempa lausuessa tuomioita ja syyttäneet Putinia kun olis nin paljon omassa maassa puuha eikä sotkisivat mukaan kuulumatonta puuha . Me emme ole venäläisiä..

        Olen huolissaan meidän Rakkaista ja kansamme !!


    • Anonyymi

      Turha odottaa suomenkaan mitään apuja, EU on vain jäsenrahan kerääjä, ei sieltä yksikään maa nouse venäjää vastaan. Mikä olisi järkevintä, antaa tuhota Ukrainan vaiko säästää pidemmältä kärsimykseltä ja antautua. Joku sieltä venäjältä mölysi että Suomen sodan uhalla, ei saa liittyä natoon, oliko vahinko todellinen, jää nähtäväksi.

    • Anonyymi

      Näin höperön aloituksen olisi voinut poistaakin. Ukrainalle on annettu SOTILAALLISTA tukea, eli aseita, ja tänään päätettiin antaa lisää. Ukraina ei ole Naton jäsen, joten sille ei ole luvattu SOTILAITA. Katsos kun Nato-sotilaiden lähettäminen Ukrainaan taistelemaan Venäjää vastaan aloittaisi MAAILMANSODAN. Kaikki joilla on järki päässä yrittävät estää konfliktien leviämisen. Pidä välillä taukoa uutisten seuraamisessa, se tekee hyvää.

    • Ukrainaan ei olisi hyökätty, jos se olisi Naton jäsen.

      Naton pääsihteeri toteisi asian hyvin selvästi jo ajat sitten:
      ” Mutta lähetämme myös vahvan viestin siitä, että seuraukset – niin taloudelliset kuin muut – tulevat olemaan isot, jos Venäjä päättää käyttää sotilaallista voimaa”, Stoltenberg sanoo.

      ”Meidän on kuitenkin tehtävä ero Ukrainan ja Naton liittolaisten välillä. Ukraina on kumppani, jota tuemme monin tavoin. Liittolaisilla on ehdottomat turvallisuustakuut.”

      Jokohan viimeisetkin suomalaiset ymmärtävät, että vain Naton jäsenyys antaa turvatakuut. Moni on ymmärtänyt!

      Vertaa: Kansalaisaloite kansanäänestyksestä Natoon liittymisestä:
      - Vuoden 2014 äänestys: 2071 ääntä kuudessa kuukaudessa:
      https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/921
      - Nyt ääniä kerätty yli 30 000 neljässä päivässä:
      https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/9866

      Suomalaiset ovat ymmärtäneet, että Nato on Euroopan turvallisuuden tae. Putin tarvitsee vastavoiman. Diplomatia ilman aseita on kuin musiikki ilman soittimia. Ei lallattelussa sinänsä mitään vikaa ole, mutta Putin taitaa olla enemmän rock-miehiä.

      • Ukrainaan ei olis hyökäty jos eivät olisivat alkaneet veljellä Naton kanssa !!!


      • Savis kirjoitti:

        Ukrainaan ei olis hyökäty jos eivät olisivat alkaneet veljellä Naton kanssa !!!

        Ei pidä olla hölmö ja uskoa Kremlin propagandaa.

        Pääsyy 2014 alkaneeseen sotaan on, että Kremlin tukema hallitus Ukrainassa kaatui. Samalla Ukraina oli tiivistämässä talousyhteistyötä EU:n kanssa, mitä Putin ei voinut hyväksyä.

        Tuolloin Ukrainan uusi hallitus ilmoitti, ettei sillä ole aikeita liittyä Natoon. Ukrainan lainsäädäntö ei mahdollistanut Natoon liittymistä eikä Natolla ollut kansan tukea. Vuoden 2013 kyselyssä vain 17% oli Nato-myönteisiä ja 29% oli vastaisia. Ukrainalaisten Nato-kanta muuttui vasta, kun Venäjä valloitti Krimin ja aloitti separatistien tukemana sodan Itä-Ukrainassa.

        Myöskään tässä nykyisessä täysmittaisessa invaasiossa ei ole kysymys Natosta. Näköpiirissä ei ole ajankohtaa, jolloin Ukrainaa oltaisiin ottamassa Natoon. Nato ei ota jäsenekseen maata, jolla on Venäjän miehittämiä alueita.


      • Savis kirjoitti:

        Ukrainaan ei olis hyökäty jos eivät olisivat alkaneet veljellä Naton kanssa !!!

        Itsenäiset valtiot saavat vapaasti päättää kuulumisestaan kansainvälisiin yhteistyöelimiin.


    • Anonyymi

      Me pärjäämme ryssille ilman natoakin.

    • Anonyymi

      Itkeäkö vaiko nauraa:

      --------
      https://yle.fi/uutiset/3-12314941

      "Venäjä blokkasi YK:n turvallisuusneuvoston päätöslauselman, jossa tuomittiin sen hyökkäys Ukrainaan"

      "Venäjä on odotetusti käyttänyt veto-oikeuttaan torpatakseen YK:n turvallisuusneuvoston päätöslauselman Ukrainan sotaan liittyen. Päätöslauselmassa tuomittiin "voimakkaimmalla mahdollisella tavalla" Venäjän hyökkäys Ukrainaan.

      Yhdysvaltojen ja Albanian laatiman päätöslauselman puolesta äänesti 11 turvallisuusneuvoston 15 jäsenestä. Kiina, Intia ja Arabiemiirikunnat pidättäytyivät äänestämästä.

      Venäjä on yksi turvallisuusneuvoston pysyvistä jäsenmaista, joten sillä on veto-oikeus kaikkiin päätöslauselmiin.

      STT-AFP"

      ------

      EU-DORKALA ja YK-DORKALA eli siis pöpilölandian pöpit saavat taas maistaa omaa nerouttaan.

      V-ttu tässä ihminen enää itsekään tiedä, että miten päin pitäisi nauraa tälle globalisti pöpilaumalle.

      :D

      Voi luoja sentään !

    • Edelleenkin pitää muistaa: Yhteenkään Nato-maahan ei ole hyökätty - koskaan.

      • Anonyymi

        Saamme jo nyt henkistä turvaa tämänpäiväisestä Nato-päätöksestämme.
        Näin myös ystävämaamme Viro ja koko Skandinavian valtioiden yhteisö.
        Helmikuun alussa tilanteemme oli vielä toinen. Vasta 24.2 venäjän brutaalihyökkäys Ukrainaan avasi silmämme.

        Kun laivassa on täyshullu kapteeni, "miehistön" on otettava alus turvallisesti haltuun.
        Hyvää matkaa Eurooppa turvallisempaan tulevaisuuteen!


      • Itse asiassa tasan 40 vuotta sitten Argentiina miehitti Iso-Britannialle kuuluvat Falklandin saaret. putinoff on tainnut saada vaikutteita mm. brasilialaiselta diktaattorikaveriltaan (vaaleilla valittu mutta henkisesti niiden tasolla). Sotilasjunttiin ei voi luottaa.


    • Anonyymi

      Venäjän trollien itku ilahduttaa aina! :D

    • Anonyymi

      Vaikuttaa siltä että venäjän surkea armeija saa kuokkaansa Ukrainassa ilman ulkopuolista apuakin.

    • Anonyymi

      Mitä ne turvatakuut ovat? Hammas hampaasta, silmä silmästä?

    • Anonyymi

      Olemme hulluja

    • Opettele suomen kielioppia, niin joku saattaa syöttiisi napatakin. Naukkaa ensin sitä työsuhdevodkaasi rohkaisuksi, sillä suomi (pienellä, koska kieli) on vaikeaa opetella. Vaikea opetella? Kumpi nyt taas olikaan oikein...

    • Anonyymi

      Onko aloittajalla mennyt otsikko ja teksti sekaisin kun faktat ja todellisuus eivät kohtaa mitenkään!

      Juuri sen takiahan Suomi on turvaamassa NATO:on kun nähdään miten Ukrainalle kävi kun ei kuulunut puolustusliittoon!

      Sikäli yllättävää että saa näinkin paljon tukea vaikka ei kuulu edes EU:hun! Mitä kaikkea apua saisikaan jos olisi EU:n jäsen ja vielä kuuluisi NATO:on, no eihän tätä sotaa sitten olisikaan!

      • >>>Sikäli yllättävää että saa näinkin paljon tukea vaikka ei kuulu edes EU:hun! Mitä kaikkea apua saisikaan jos olisi EU:n jäsen ja vielä kuuluisi NATO:on, no eihän tätä sotaa sitten olisikaan!<<<<

        Minä taas ajattelen että ei se vois eskaloitua maailmansodaksi ja Jumalan tuomio maailman synneille . Mutta joka saa elää saa nähdän mihin kaikkion menossa..


      • Anonyymi
        Savis kirjoitti:

        >>>Sikäli yllättävää että saa näinkin paljon tukea vaikka ei kuulu edes EU:hun! Mitä kaikkea apua saisikaan jos olisi EU:n jäsen ja vielä kuuluisi NATO:on, no eihän tätä sotaa sitten olisikaan!<<<<

        Minä taas ajattelen että ei se vois eskaloitua maailmansodaksi ja Jumalan tuomio maailman synneille . Mutta joka saa elää saa nähdän mihin kaikkion menossa..

        En oikein usko sinun osaavan ajatella.


      • Savis kirjoitti:

        >>>Sikäli yllättävää että saa näinkin paljon tukea vaikka ei kuulu edes EU:hun! Mitä kaikkea apua saisikaan jos olisi EU:n jäsen ja vielä kuuluisi NATO:on, no eihän tätä sotaa sitten olisikaan!<<<<

        Minä taas ajattelen että ei se vois eskaloitua maailmansodaksi ja Jumalan tuomio maailman synneille . Mutta joka saa elää saa nähdän mihin kaikkion menossa..

        Vielä kun putiinin joukot antaisivat ukrainalaisten siviilien elää.


    • Anonyymi

      Sanos muuta, ja huonoja ilmojakin on lupaillut kaiken lisäksi.

    • Anonyymi

      Mitä oikeinhourit? Ensinnäkin USA on antanut aivan valtavan monta miljardia dollaria apua Ukrainalle sen jälkeen kun Venäjä Ukrainaan hyökkäsi., sekä rahana että aseina Toisekseen Ukraina ei ole Naton jäsen, joten on täysin ymmärrettävää ettei Nato halua tulla vedetyksi mukaan sotaan Venäjän kanssa. Jos Venäjä olisi hyökännyt johonkin Nato maahan, niin asia olisi täysin toisin. Sillon Venäjä saisi niskaansa Naton koko voiman, koska Nato nimenomaan puolustaa jäseniään. Mutta kuten sanottua Ukraina ei ole Naton jäsen.Venäjä ei ikinä uskalla hyökätä minkään Nato-maan kimppuun, koska siitä seuraisi kolmas maailmansota ja Nato on täysin ylivoimainen Venäjään verrattuna. Ihan vastaavasti Nato ei ryhdy sotaan Venäjän kanssa muutoin kuin siinä tapauksessa, että Venäjä hyökkää jonkin Nato-maan kimppuun.

    • Anonyymi

      Tota alotusta ei ole ainakaan kukaan suomalainen kirjottanut. On meinaan melkosen hoonoa soomea tuo. Eli eiköhän tuo ole nyt niitä Venäläisten kalsarienmyrkyttäjien hybridivaikuttamisen esimerkkejä.

    • Anonyymi

      Jätä meidät, hullu.

    • Anonyymi

      Hulluja riittää

    • Anonyymi

      Putin yhdisti Ukrainan vuonna 2014 kun valtasi krimin niemimaan, nyt Putin sai meidät hakemaan Natoon hyökkäämällä Ukrainaan. Ei olis ollu muuten tarvetta.

    • Anonyymi

      Ukraina ei ole Naton jäsen. Venäjä ei olisi uskaltanut hyökätä Ukrainaan jos Ukraina olisi ollut Naton jäsen. Sitten Venäjä olisi hyökännyt muualle, vaikka Suomeen.

    • Ei Jumala Kunniansa jaa.. Voi rakkaat !!! Voi Suomi !

      Tämä tulee Suomi kokemaan karmeella tavalla.

      Minä ja mun perhe antaa KUNNIAN JUMALALLE ei natolle....

    • Anonyymi

      Siellä näytti että hyökkäyksen syy ei ollut natoon meno, vaan heillä oli konflikti jo aiemmin ja kumpikin maa hyökkäili (toinen takaisin), varsinkin V kosti. Ja oli kai joku valloitussuunnitelma. Siitä ei tietoa miksi silti eri maissa on V:n vakoojia ollut, kenties Baltiassa.

    • Anonyymi

      Ukraina ei tykännyt Venäjän asettamasta presidentisrä ja Venäjä miehitti Krimin niemimaan ja sitten toi joukkojaan Donetskiin ja Luhanskiin.

    • Meidän itä Suomi , on samassa asemassa kun itä Ukraina . Vielä ei ole Kiina ärähtänyt Venäjän tueksi. Mutta sekin päivä lähestyy . Koska kommunistit pitävät yhtä. Saatte nähdä sanoi rantaruottalainen...

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      160
      6815
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      36
      4047
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      2055
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      1989
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1839
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1666
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1573
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1568
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1545
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      36
      1408
    Aihe