Kommunismi pimeydestä

Anonyymi

Kommunismi on pimeydestä noussut ideologia. Kommunismi syntyi pahuudesta. Kommunismi edustaa pimeyden voimia maailmalla. Kommunismi ei ole onnistunut missään eikä koskaan. Kaikki kommunistiset valtiot olivat ja ovat takapajuisia. Kehittymättömiä. Sitten muutamat valtiot niistä päättivätkin hypätä markkinatalouteen ja voila', ne alkoivat menestyä!
Kommunismissa on hyviä ajatuksia. Ne on ammennettu raamatusta. Ikävä kyllä, ihmiset eivät Jumalakielteisyydessään voineet toteuttaa niitä hyviä opetuksia. Päinvastoin. Kommunismion tapattanut satoja miljoonia. Neuvostoliitossa, Kiinassa, Kuubassa, Etiopiassa ja vaikka missä.

Siksipä

Tuemme ilomielin Ukrainaa muttemme donetskia eikä luhanskia. Ei ne ole valtioita. Ei ne ole itsenäisiä. Ne ovat venäjän mielikuvitus maailmassa, hylkiö putinin harhaisessa maailmassa syntyneitä.
Mikään demokraattinen valtio ei koskaan eikä missään tule tunnustamaan noita Ukrainaan kuuluvia alueita itsenäiseksi.
Pohjoiskorea, kiina ja muut diktaattorivaltiot sen mahdollisesti tekevät.
Mutustelkaa näitä maita:
-Myanmar
-Kiina
-Pohjois Korea
-Valko Venäjä
- Kazakstan
-Tsetzenia
-Syyria
-Somalia
-Sudan
- ym.
Kaikki ko. Maat hylkiö maita. Korruptoituneita, ihmisarvoja polkevia, vaarallisia maita asua, elää ja harvinaisen takapajuisia.

Eikö totta?

36

2802

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kyllä!

      • Anonyymi

        KIITOS, PUOLA, ETTÄ HARHAUTIT UKRAINAA KRIITTISELLÄ HETKELLÄ! KIITOS, ETTÄ UKRAINA LANKESI BOLSEVIKEILLE SINUN ANSIOSTASI! KIITOS, ETTÄ HEITIT UKRAINAN TAISTELIJOITA OMILLE VANKILEIREILLE!

        Mutta muistakaa, vain tietyillä kuolleilla ukrainalaisilla on merkitystä. Vain jotkut ovat muistamisen arvoisia. Puolan leirien uhrit ovat pienemmissä luvuissa ja väärien tyyppien kynsissä kuolivat. Siksi eivät ole muistamisen arvoisia EIKUN!

        (Wikipedia; "Polish-Ukrainian War": "Aftermath", "Legacy")


      • Anonyymi

        Ja se, että Ruotsi, Saksa ja Sveitsi rahoitti Neuvostoliittoa.... MINÄ EN SUOSTU USKOMAAN SITÄ, EI!!! KYLLÄ KOMMUNISMI OLISI ITSE KASVANUT MASSAMURHAAVAKSI HIRVIÖKSI ILMAN TAUSTATUKEA!!!

        Ruotsi, Saksa ja Sveitsi rahoittamassa Neuvostoliittoa, oikein tsaarin arkistossa ongittua!!!

        Mikä Sean McMeekinin "The Russian Revolution"!!?? EI kuulu mun lukemistoihin, niin ei voi olla totta MITEN NIIN KÄRSIN VINOUMASTA!! MITEN NIIN EI OIKEUTA KOMMUNISMIN TUHOJA!!! MITEN NIIN OLEN KAPAKASSA KAPITALISMISTA MARISEVIEN PEILIKUVA!!!


      • Anonyymi

        Sisustamisen palstalla voisi kyllä enemmänkin teistä kollektivisminvastustaja-urhoista sanoa suorat sanat kalusteliikkeiden tarjonnasta ja muista kapitalismin ihmeistä mariseville.

        Kiitän etukäteen avusta. Osaatte varmasti antaa järkevääkin vastalausetta. Alas kommunismiaatteen "tyydy kaikessa vähempään" -aate! Ylös kapitalismin aarteet!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sisustamisen palstalla voisi kyllä enemmänkin teistä kollektivisminvastustaja-urhoista sanoa suorat sanat kalusteliikkeiden tarjonnasta ja muista kapitalismin ihmeistä mariseville.

        Kiitän etukäteen avusta. Osaatte varmasti antaa järkevääkin vastalausetta. Alas kommunismiaatteen "tyydy kaikessa vähempään" -aate! Ylös kapitalismin aarteet!

        Nerokasta! Menköön takaisin valittamaan sinne kapakkaansa!


      • Anonyymi

        Sitä sanottiin jo RAAMATUSSA!!!

        Kirje roomalaisille 13:1-4:

        "[1] Jokaisen on suostuttava esivaltansa alaisuuteen. Eihän ole esivaltaa, joka ei olisi Jumalalta peräisin, häneltä ovat vallankäyttäjät saaneet valtuutensa. [2] Joka vastustaa esivaltaa, nousee siis Jumalan säädöstä vastaan, ja ne, jotka näin tekevät, saavat rangaistuksensa. [3] Ei sen, joka tekee oikein, tarvitse pelätä viranomaisia, vaan sen, joka tekee väärin. Jos siis tahdot elää pelkäämättä esivaltaa, tee oikein! Silloin saat siltä kiitosta [3] Ei sen, joka tekee oikein, tarvitse pelätä viranomaisia, vaan sen, joka tekee väärin. Jos siis tahdot elää pelkäämättä esivaltaa, tee oikein! Silloin saat siltä kiitosta. [4] Se on Jumalan palvelija ja toimii sinun parhaaksesi. Mutta jos teet väärin, pelkää! Esivalta ei kanna miekkaa turhaan. Se on Jumalan palvelija ja panee täytäntöön väärintekijälle kuuluvan rangaistuksen."

        Raamatun mielestä kommunismiterrori on jaloa ja itse Jumalalta. Joka muuta sanoo tekee PYHÄN HENGEN PILKAN ISOVELJEÄ VASTAAN!!!!!!! ELLEI SITTEN KÄY LÄPIKOTAISTA "RAKASTA ISOVELJEÄ" -KURSSIA!!!!! KAVAHTAKAA, TEHKÄÄ PARANNUS ja RAKASTAKAA ISOVELJEÄ!!!


      • Anonyymi

        "Sodan jälkeen Ukrainan puolesta taistelleista sotilaista tehtiin kansanlauluja ja heidän haudoilleen Länsi-Ukrainassa tehtiin vuosittaisia pyhiinvaellusmatkoja pitkälle neuvostoaikoihin, vaikka neuvostovirkavalta vainosi kaatuneita Ukrainan joukkoja muistelevia."

        [105] William Jay Risch. (2011). The Ukrainian West: Culture and the Fate of Empire in Soviet Lviv. Cambridge, MA: Harvard University Press. s. 169–170

        https://en.wikipedia.org/wiki/Polish–Ukrainian_War#cite_note-105

        Eli Neuvostoliitto hyssytteli myös Puolan leireillä kuolleiden muistoa. (!!!!!)

        Mitä kirjoittaakaan Andrii Portnov Open Democracy -sivustolla?

        "Sosialistisen Puolan elokuvissa ja kirjoissa esiintyi laajalti aiheena Ukrainan Kapinallisarmeijan (UPA:n) rikokset puolalaisia vastaan, mutta näissä viestintävälinetuotoksissa keskityttiin pikemminkin [toisen maailman]sodan jälkeisen Puolan kuin neuvosto-Ukrainan alueisiin. Volhynia [eli suuri osa Neuvostoliitto-vastaisen Stepan Banderan joukkojen massamurhailusta] hyssyteltiin tyystin unholaan. UPA:n neuvosto-vastaiset aktiviteetit sekä Puolan Kotiarmeijan (AK:n) historia itse Ukrainan alueella jäivät täysin vaille huomiota, uhriluvuista oltiin vaiti ja neuvosto-partisaanien osuutta puolalaissiviilien suojelussa liioiteltiin."

        [10] Grzegorz Motyka, W kręgu “Łun w Bieszczadach” (Varsova, 2009)

        https://www.opendemocracy.net/en/odr/clash-of-victimhood-1943-volhynian-massacre-in-polish-and-ukrainian-culture/

        Eli Neuvostoliitto on hyssytellyt myös Neuvostoliiton vihollisten uhreja! IRONIOIDEN IRONIAA.


    • Anonyymi

      Totta on. Pohjoismaat ovat maailman eliittiä!

      • Anonyymi

      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siis natsihan tarttui siihen arjalaisinvaasio-myyttiin, koska yks arkeologi löysi muinaisen Troijan raunoiden ruukunpalasista hakaristimäisiä kuvioita.

        https://www.bbc.com/culture/article/20210816-the-ancient-symbol-that-was-hijacked-by-evil

        T. K. Nakagakin kirja "The Buddhist Swastika and Hitler’s Cross: Rescuing a Symbol of Peace from the Forces of Hate" tutkii juurta jaksain miten swastika on epäoikeudenmukaisesti liitetty hakaristi-vihasymboliin.

        California Davis Yliopiston kristinuskon asiantuntija tohtori Daniel Rancour-Laferriere demonstroi kirjassaan " The Sign of the Cross: From Golgotha to Genocide", että Hitlerin päätös ottaa hakaristi (HAKENKREUZ) käyttöön perustui sen näkemiseen varttumisvuosinaan itävaltalaisessa katolisessa benediktiiniläisluostarissa mm. apotti Theoderich von Hagenin patsaassa (hakenkreuz). Hitler on sanonut "Mein Kampfin" ensimmäisen luvussa, että apotti oli näyttäytynyt hänelle korkeimpana ja haluttavimpana ihanteena. Luvussa 11 Hitler syyttää juutalaisia uskonnon käyttämisestä omiin kaupallisiin intresseihinsä sekä Jeesuksen itsensä ristiinnaulitsemisesta, koska Hitlerin mukaan Jeesus ei salaillut asennettaan juutalaisia kohtaan. ( https://www.learnreligions.com/adolf-hitler-on-christianity-quotes-248190 )

        Hakaristi (eli hakenkreuz) on kauan symboloinut kristinuskossa Jeesuksen voittoa kuolemasta ja vainosta. Antisemitismiä on ilmennyt kristinuskossa jo vuosisatoja eikä Martti Luther ollut poikkeus.

        Hitler itse käytti aina vain ja ainoastaan sanaa "hakenkreuz". Hitler ei ikinä sanonut hakaristiä swastikaksi eivätkä natsihallinnon aikaiset aikakausilehtiset, kirjat yms. (kuten Kreuz und Hakenkreuz", "Christuskreuz und Hakenkreuz", "Kreuz und Hakenkreuz — Zur rechtlichen Stellung der Religionsgemeinschaften im nationalsozialistischen Staat")

        Susanna Heschelin, Dartmouth College juutalaistutkimusten professorin, mukaan jo 1800-luvulla teologiassa ilmeni pyrkimyksiä etäännyttää Jeesus juutalaisuudesta. Rotuteorioiden myötä kannatusta sai myös ajatus, ettei Jeesus ollutkaan juutalainen vaan arjalainen.

        Itse Kolmannen Valtakunnan aikana vuonna 1939 saksalaisprotestanttikirkon natsipuolteisen "Deutsche Christen" -tahon johtaja Walter Grundmann perusti "Saksan uskonnollisen elämän juutalaisvaikutteiden tutkimisen ja kitkemisen" Instituutin. (Kyllä, ihan oikeasti.) Hankkeessa oli mukana yksitoista protestanttikirkkoa. Instituutti alkoi julistuksella, että "Kristinusko on vääjäämättömästi juutalaisuuden uskonnollista vastustamista". Mm. Walter Grundmann itse oli sitä mieltä, ettei Jeesus ollut juutalainen vaan juutalaisvastainen (anti-semiittinen) arjalainen, jonka oikean identiteetin aikaiseen kirkkoon soluttautuneet juutalaiset olisivat pimittäneet väärennellessään evankeliumeja.

        (Jostain syystä CoHNA-artikkeli linkkaa väärään Amazon-kirjaan. Princeton University Pressin julkaisema Susanna Heschelin kirja "The Aryan Jesus: Christian Theologians and the Bible in Nazi Germany" löytyy silti Amazonista ja Adlibriksestä.)

        Kääntäessään "Mein Kampfissa" irlantilaiskatolinen pappi James Vincent Murphy jätti kääntämättä saksan kielen sanat kuten "Weltanschhauung" ja "Völkisch". Hakaristiä Murphy ei mitä todennäköisimmin halunnut liittää kristinuskoon sen historiasta huolimatta, joten hän tahallaan käänsi sen väärin itämaisen swastikan kustannuksella. J. V. Murphy siis valehteli.

        Dorothy Waring, joka vieraili natsi-Saksassa, käyttää sanaa "Hakenkreuz" 18 kertaa. Waring mainitsee Hitlerin opettajan Gottfried Federin kylväneen siemenet natsi-ideologialle jo vuonna 1924 ja käyttäneen sanaa "hakenkreuz". (Hitlerism – Iron Fist in Germany, s. 59) Puolueen naiset sanoivat itseään "Punaiseksi Hakaristiksi". (s. 75) (Ei pidä sekoittaa kiinalaiseen Punaswastika-yhteisöön, joka ei liity Natsipuolueeseen mitenkään. https://en.wikipedia.org/wiki/Red_Swastika_Society )

        Saksan Ilmavoimien (Luftwaffen) julisteissa esiintyy vain sana "hakenkreuz", ei kertaakaan "swastika". (K.A. Merrick; German Aircraft Markings 1939-1945)

        New York Times (myötäillyt sekä kommunisteja että natseja) on hämmentänyt soppaa omalta taholtaan (muutenkin kuin peittelemällä Holodomoria JA Holokaustia). Ensimmäinen artikkeli Hitleristä (Brown, Cyril; “New Popular Idol Rises in Bavaria.” The New York Times. 21.11.1922) ei kertaakaan käytä sanaa "swastika".

        T. K. Nakagaki näyttää kirjassaan, että NYT-artikkeli 2.12.1923 kuvailee Hitlerin symbolia oikein hakaristiksi, mutta 19.5.1933 artikkeli käyttää sanoja "hakenkreuz" ja "swastika" synonyymeinä. ( https://twitter.com/CoHNAOfficial/status/1453206760366518276 )

        https://cohna.org/swastika-is-not-hakenkreuz/

        https://www.indiafacts.org.in/lost-in-mistranslation-why-the-hindu-swastika-is-nothing-like-the-german-hakenkreuz/

        https://tfipost.com/2021/10/how-the-west-projected-hitlers-hooked-cross-as-the-swastika-with-the-help-of-new-york-times/

        Jopa uusnatsisivustot käyttävät usein nimenomaan hakaristi-sanaa.

        https://www.zarnajoshi.com/blog/the-nazi-hakenkreuz-is-not-a-swastika


    • Anonyymi

      Hiekkakansasi maat ovat jumalasi luomia ! ja hiekkakansat ovat tunnettuja julmuuksista .

      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten erottaa onko joku tappanut toisen "koska Jumala käski" vai "koska paholainen käski"?

        https://www.skepticsannotatedbible.com/cruelty/long.html

        https://www.skepticsannotatedbible.com/contra/human_sacrifice.html

        Descartes ei halunnut uskoa mahdollisuuden, että JUMALA (eli siis KRISTITTYJEN JEHOVA aka JAHVE) voisi olla täydellinen siinä mielessä, että valehtelemalla JOHDATTAA IHMISET IÄNKAIKKISEEN KADOTUKSEEN, ei siitä pois, tämä silkkaa täydellistä pahansisuisuuttaan.

        https://infidels.org/kiosk/article/divine-deceit/

        Arvatkaapa miten eräs evankelista-fundis (Kent Hovind) on selittänyt miksi Jumala on tahallaan sabotoinut Pyhää Raamattua ristiriitaisuuksilla ja miksi laitellut todisteita itseään vastaan mm. dinosauruksen luilla? Tai siis antanut Saatanan feikata dinosauruksen luut, miten ottaa, mutta kuitenkin. No siksi, että uskovat voi sen ansiosta uskoa ilman todistepohjaa. Eli toimisi siten, että niitä todisteita ei tarvita, koska se itsessään on todiste, että niitä todisteita ei ole tai on vastaan. Eli samaa sarjaa kuin "NASAn kuvat on feikattu, ettei kukaan tajua maata littanaksi kuin paistettu lätty".

        Luottakaa patologiseen valehtelijaan. Tämä polku johtaa uuteen parempaan ikuiseen elämään, jossa ketään ei kiduteta a la Katolinen Kirkko, kukaan ei hengitä metaanikaasua ja lehmät lentävät.

        https://www.patheos.com/blogs/rolltodisbelieve/2016/01/06/we-are-witnessing-the-birth-of-a-new-trickster-god/

        Vielä kun se pirun painovoimakin suostuisi lähtemään prkl.


      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Descartes ei halunnut uskoa mahdollisuuden, että JUMALA (eli siis KRISTITTYJEN JEHOVA aka JAHVE) voisi olla täydellinen siinä mielessä, että valehtelemalla JOHDATTAA IHMISET IÄNKAIKKISEEN KADOTUKSEEN, ei siitä pois, tämä silkkaa täydellistä pahansisuisuuttaan.

        https://infidels.org/kiosk/article/divine-deceit/

        Arvatkaapa miten eräs evankelista-fundis (Kent Hovind) on selittänyt miksi Jumala on tahallaan sabotoinut Pyhää Raamattua ristiriitaisuuksilla ja miksi laitellut todisteita itseään vastaan mm. dinosauruksen luilla? Tai siis antanut Saatanan feikata dinosauruksen luut, miten ottaa, mutta kuitenkin. No siksi, että uskovat voi sen ansiosta uskoa ilman todistepohjaa. Eli toimisi siten, että niitä todisteita ei tarvita, koska se itsessään on todiste, että niitä todisteita ei ole tai on vastaan. Eli samaa sarjaa kuin "NASAn kuvat on feikattu, ettei kukaan tajua maata littanaksi kuin paistettu lätty".

        Luottakaa patologiseen valehtelijaan. Tämä polku johtaa uuteen parempaan ikuiseen elämään, jossa ketään ei kiduteta a la Katolinen Kirkko, kukaan ei hengitä metaanikaasua ja lehmät lentävät.

        https://www.patheos.com/blogs/rolltodisbelieve/2016/01/06/we-are-witnessing-the-birth-of-a-new-trickster-god/

        Vielä kun se pirun painovoimakin suostuisi lähtemään prkl.

        MITÄ? Eikö kristinusko olekaan rauhanuskonto????!!!! D:<


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Toinen on syntipukki.

        Elaine Pagelsin "The Origin of Satan: How Christians Demonized Jews, Pagans and Heretics" on hyvä aloitus ja paljon laadukkaampaa kuin aikoja sitten kulunut raamattu-soopa, joka joutaisi kommunismin kanssa historian roskapönttöön. Pitää olla ajattelurajoitteinen ja aivokuollut ollakseen kristitty.


      • Anonyymi

        Kuka on niin pihalla, että väittää kristinuskoa rauhanuskonnoksi?!


    • Anonyymi

      Kommunismi on perustava pohja ja sen menestynein muoto on Kiinassa, joka on kapitalistinen.

      • Anonyymi

        Mites Jugoslavia?


    • Anonyymi

      Kommunisti valehtelija Li Andersson pääsi taas täyteen vauhtiinsa televisio esiintymisessä, hän ei kuitenkaan vaivautunut kertomaan mitään kommunistien suurimmasta aikaansaannoksista mitä kommunisteilla on elikkä sadasta miljoonasta murhatuista ihmisestä Neuvostoliitossa Kiinassa ja muissa maissa. Kannattaa muistaa Lenin, Stalin, Li Andersson, Arhinmäki, ja muut kommunistit ovat maailman suurimpia murhaajia. Li Andersson yrittää verotuksella kuristaa kuristaa suomalaista yhteiskuntaa jota ihmiset joutuvat äärimmäisen kurjuuden, muuten ei saada lisää kommunisteja. Sitä kautta että saavat punikit kannatusta ja pääsevät valtaan tekemään taas niitä murhia. Kommunismiin on aina kuulunut suruton ja raaka valehtelu.
      Li aikaisemmin ihailema Venetzueelan johto on näyttänyt esimerkkiä, mitä seuraa kuin verotuksella tuhotaan yritteliäisyys. Maa muuttuu helvetiksi.
      Mutta eihän Li tätä ymmärrä, tollo mikä tollo.
      Natsit Saksassa olivat kommunisteihin verrattuna pelkkä hyväntekeväisyys järjestö.
      Vanhana huumeiden käyttäjänä I on kehittynyt äärimmäisen liukkaaksi valeheteliaksi.
      Tollot toimittajat saavat häneltä lausunnon tilanteeseen kuin tilanteeseen.

      • Anonyymi

        "Kommunisti" ei ole sitten mikään sana, jota voi vain heitellä jokaisesta, josta et tykkää. Onko vedenpitävää todistettakin, että sinua niin riivaava Li Andersson olisi millään kommunismin asialla? Epäilenpä, että ei sinulta, jeppe, mitään todisteeksi kelpaavaa löydy. Oikeudessa jos tuollaisia meuhkaisit, sinut naurettaisiin ulos alta aikayksilön.

        Jos näet kuumeisesti pieniä punaisia miehiä joka nurkan takana, niin hyvä parannuskeino on esimerkiksi käydä huonekalukaupoilla ja mielellään sitten laadukkaammilla kuin jollain Jyskin kaltaisilla vitseillä ja Askon ja Sotkan kaltaisilla perustylsimyksillä. Aloita vaikka Stemmasta ja sieltä kiertämään Maskut ja Finnlandiat ja jos ehdit, niin Herttoniemen teollisuusalueen Aadastakin löytyy konservatiisempaankin makuun laadukasta tarjontaa. Indecoria ja Aito Kaluste ovat myös hyviä. Tällaisella uskollisella yrittäjien ja kapitalismin tukemisella näytät kyllä varmasti niille h mm tin pienille punaisille miehille!


      • Anonyymi

        Kun sanoit "Natsit Saksassa olivat kommunisteihin verrattuna pelkkä hyväntekeväisyys järjestö", menetit kaiken uskottavuuden. Bravo. Et sitten ajatellut ennen kuin naputtelit tyhmyyksiä, mutta ehkäpä saat pään sisälle jonkinlaista sähkötoimintaa, niin ei tule samanlaisia pohjanoteerauspostauksia toiste.


    • Kommunismi on tappanut n 300 miljoonaa ihmistä, omiaan, joten se kertoo mitä se jengi on.

      • Anonyymi

        Laitapa tarkkoja lähdeviitteitä sivunumeroineen ja mielellään myös tarkkoine lainauksineen mistä nämä uhriluvut ovat. Ja sitten vastaukseksi ei riitä vain esim. "Kommunismin Musta Raamattu" tai "Cambridgen Kommunismi-Raamattu" tai "Norman Naimarkin se-ja-se teos", vaan tarkempaa viittausta. Ymmärrät varmaan.

        Teet vain karhunpalveluksen, jos mielivaltaisesti heittelet mutu-lukuja, koska ne "näyttävät shokeeraavilta, niin niiden on pakko olla totta". Luulisi, ettei tunnettu (joka tapauksessa taivaisiin yltävä) uhriluku joutuisi turhaan epäilyksen alaiseksi, koska yhtenä hetkenä niitä oli n. 100 miljoonaa, sitten hups, nyt nousikin 300:aan miljoonaan ja hups, nyt se onkin maagisesti 1,2 miljardia.

        Mutta varmaan kaikki, jotka pyytää täsmällistä lähdeviittausta, onkin vain punafasisteja.

        Osviittaa valtionsosialismia vastustavalta libertaari-kommunistisivustolta:

        https://libcom.org/article/communisms-infamous-death-toll


    • Totta, mutta kansa sielläkin on ilman ruokaa eri mieltä, kommunismi on ihmisarvoin vastaista.

      • Anonyymi

        Sanopa se kaikille niille, jotka saivartelevat palstoilla huonekaluliikkeiden tarjonnasta.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Sanopa se kaikille niille, jotka saivartelevat palstoilla huonekaluliikkeiden tarjonnasta.

        Voivat ne hyvinkin lukea tekstejäni.


    • Anonyymi

      Kommunismi, islam, kristinusko, jne.
      Sitä samaa paskaa jota hirmuhallitsijat käyttää lammaslaumojen alistamiseen.

    • Anonyymi

      Tästä tietävät parhaiten ihmiset,jotka ovat kokenet kommunismin itse. No on Suomellakin kokemusta kommunismista,miten se on pitkäaikaisesti vaikuttanut Suomen politiikkaan 40-90 luvullla Suomettumisen kautta,pelättiin ettei suututeta Neuvostolittoa/Venäjää. Mutta parhaiten tästä tietävät entiset Itä-Euroopan valtiot ja kommunismin ikeestä vapautuneet Itä-Euroopan maat.

      Tässä on tosielämään perustuva elokuva Tourched for Christ. Elämäntarina Richard Wurmbrandista,joka oli kommunismin alla suljetulla osastolla 14-vuotta uskonsa takia,uskosta Jeesukseen. Vapautumisensa jälkeen hän perusti Marttyyrien ääni järjestön ,joka ekskityy kristittyjen vainoista tiedottamiseen enimmäkseen kommunisti ja muslimimaissa...

      Leffa

      https://www.youtube.com/watch?v=QBi6KsxV9ag

      https://marttyyrienaani.fi/

    • Anonyymi

      "Kommunismi edustaa pimeyden voimia maailmalla. "

      Alottaja sama joka julisti, että Nato edustaa Jumalan enkeleitä kedolla.

    • Anonyymi

      Saatanakin äänestää kommunismia.
      Onhan se ylivoimaisesti paras ideologia tappaa ihmisiä.

    • Anonyymi

      met pretsusomalaiset tahtomme etä vain perussomaliset tunnustetan eläköö puhras sumalainen roti

    • Anonyymi

      Samoin fasismi

    • Anonyymi

      Jahas että ihan pimeyden salaliittoteoria. Miten olisi jos menisti käymään psykiatrin juttusilla, he kun parantavat työjseen mielenvikaisia... tai ainakin yrittävät parantaa. Lue nyt ensin aiheesta parin vuoden ajan (jos yleensä osaat) ja tee verrokkia mitä on tapahtunut, miksi ja milloin. Se on tietyllä tapaa totta että esim. Suomessa (ja monessa muussa maassa) kommunistit ovat monesti omassa kuplassaan eläviä, ihan kuten persussuomalaisetkin puhumattakaan uskonnollisista höyrypäistä.

    • Anonyymi

      komnunitit on ilkeittä ja pahhojs ihmsiä jo tyhmiä me persussumalaset olaan ölykkätä ja pajlon peremppa ihmmisä

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      129
      3267
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      109
      1311
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1285
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1096
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1061
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      14
      1056
    7. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      979
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      976
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      944
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      46
      854
    Aihe