Väliaikaista kaikki täällä on vaan

On hyvä muistaa, täällä maan päällä, tässä lyhyessä elämässä,

olemme vain läpikulkumatkalla lopulliseen kotiimme.

14

649

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Höpsismi näkyy taas nostavan päätään

   • Anonyymi

    Höpsismiä olisi väittää, että emme ole täällä läpikulkumatkalla, että tämä olisi ainoa ja lopullinen todellisuus johon kaikki jäävät eivätkä koskaan poistu täältä lopulliseen. Lyhyen maanpäällisen elämän jälkeen jokainen menee lopulliseen kotiinsa, valitsemaansa paikkaan.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Höpsismiä olisi väittää, että emme ole täällä läpikulkumatkalla, että tämä olisi ainoa ja lopullinen todellisuus johon kaikki jäävät eivätkä koskaan poistu täältä lopulliseen. Lyhyen maanpäällisen elämän jälkeen jokainen menee lopulliseen kotiinsa, valitsemaansa paikkaan.

    Niin, mutta jokainen hetki on ainutlaatuinen, eikä aikaa pitäisi käyttää väärin, esim. ylpeyteen tai välinpitämättömteen. Jokainen hetki on tärkeä, ja sanomasi sanat.


  • Höpsistejä ahdistaa väistämätön kuolema, jota höpsismin mukaan höpsisti luulee väistävänsä höpsistelemällä höpsösti!

   • Anonyymi

   • Anonyymi kirjoitti:

    Jos kuolema ahdistaa, niin siihen ei höpinät auta. Mutta on siihenkin apua saatavissa.
    Vaikka tuosta linkistä: http://www.kirjasilta.net/wilcox/hy/hy.html

    Meitä synnittömiä ateisteja ei kuolema ahdista ollenkaan, koska tiedämme sen joka tapauksessa meidät saavuttavan jossain vaiheessa.

    Taikauskoiset pelkäävät väistämätöntä ja ovat sen takia keksineet fiktiivisen pakotien, koska egoisteina eivät voi sietää katoamistaan historian hämärään.


   • Ei kuolema kaikkia ahdista, vaikka joku jota se ahdistaa luulottelisikin niin. Joillekin kuolema on voitto, se voi olla lähtö satamasta, jossa on odotettu jo tovi pääsyä liikkeelle. Kuolema ei ole loppu, vaan alku. Toisille alku sellaiseen mitä ei toivota ja toisille alku johonkin mitä toivotaan.


  • Anonyymi

   Eikös Jeesus sanonut, että se lopullinen koti eli Isän valtakunta on teissä ja teidän ympärillänne. Läpikulkumatka itsessään on jo sitä lopullista olemassaoloa.

   • Anonyymi

    Kyseessä on raamatunkohta Luuk 17:20-21.
    Kyseinen raamatunkohta varmuudella on Jeesuksen aitoa opetusta, koska se löytyy myös Tuomaan evankeliumista. Se ei mitenkään voi olla Luukkaan omasta päästään keksimää tai jälkikäteen tehtyä lisäystä.

    Tuomaan evankeliumissa sama opetus on vähän laajemmassa muodossa: "Jos teidän johtajanne sanovat teille, ’Katso, (Isän) valtakunta on taivaalla,’ silloin taivaan linnut ovat teitä arvokkaampia. Jos he sanovat teille, ’Se on meressä,’ silloin kalat ovat teitä arvokkaampia. Ennemmin valtakunta on teissä ja teidän ulkopuolellanne. Kun te tunnette itsenne, te tulette tunnetuiksi, ja ymmärrätte, että olette elävän Jumalan lapsia. Mutta jos te ette tunne itseänne, silloin te elätte köyhyydessä, ja te olette köyhyys.” (Tuom. 3)


  • Anonyymi

   olet kuunnellut jonkun laulun sanoja 🤣

  • Anonyymi

   Lazar onko tuo se Z merkki 🤣

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Kiitos kommentista, tuo on kyllä totta. Elämä täytyy kuitenkin ottaa täytenä Jumalan lahjana ja elää parhaan kykynsä mukaan. Tsemppiä!

   • Anonyymi

    Älä laita kristittynä taakkaa muiden harteille toimillasi ettet itse murskaantuisi syy ja seuraus oikeudenkäyneissä 🙂


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen keho ei ole miehen oikeus

   Miesten seksuaalisten tarpeiden täyttäminen ei ole naisten tai yhteiskunnan velvollisuus. Seksi ei ole kenenkään oikeus. https://www.hs.fi/mielipide/a
   Sinkut
   289
   2004
  2. Pelkäsin Sinua

   Nainen, siksi pakenin eikä meistä koskaan tullut mitään 😓. Pidin liikaa sinusta, niin siksi pelkäsin. Tiedän että meistä olisi tullut jotakin hyvää j
   Ikävä
   42
   948
  3. Naiset tulleet liiankin itsenäiseksi

   Naisten asema on Suomessa yliarvostettua ja tämän kyllä huomaa naisten käyttäytymisestä.
   Maailman menoa
   374
   852
  4. Nainen tuutko mun vaimoksi

   Ostin jo sormukset ja rakastan sinua ♥️♥️♥️♥️
   Ikävä
   51
   757
  5. Erdogan haluaisi Suomen nyt Natoon

   Tuokin ukkeli on melkoinen tuuliviiri. Vielä muutama päivä oli ihan eri mieltä kuin tänään. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009358534.html "Turki
   Maailman menoa
   324
   722
  6. Hyvää iltaa

   Onko tullut edistymistä kaivattunsa kanssa? Tämä kysymys erityisesti yhdelle miehelle täällä. :)
   Ikävä
   88
   715
  7. Jos nainen et olisi tuollainen mörökölli

   Meistä olisi tullut vähintäänkin hyvät ystävät. Taidat suhtautua kaikkeen liian vakavasti, mietit liikaa ja rakennat itsellesi henkisen umpikujan.
   Ikävä
   42
   688
  8. Ikuisuusaihe yön pimeiden tuntien mausteeksi

   Kuka nyt sitten on koijannut, ketä ja miten, se on aina hyvä debatin paikka. Ei ne miehetkään puhtaita pulmusia tuolla saralla ole, siksi kummeksuttaa
   Sinkut
   166
   649
  Aihe