Ukrainan vaihtoehdot?

Anonyymi

Antautua, tai itkeä ja antautua!

19

129

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Putin on saanut itkupotkuraivarin. Kuljettanut jo pahimmat rosvojoukkonsa Ukrainaan.

   Henkilökohtainen kaarti on jo varmistamassa ettei sotilasjohdossa aleta ajattelemaan järkevästi ja inhimillisesti. Samaa taktiikkaa Stalin käytti jo talvisodassa: Takana politrukki varmisti varman kuoleman jos hyökkääjä ei juokse surmansuuhun.

   • Anonyymi

    Venäjällä on hyvät ja tehokkaat aseet mutta sotilaiden taistelutahto on nolla.
    He tietävät että Putin vähät välittää miten paljon ruumiita tulee. Nyt sitten yritetään Stalinin oppien mukaan .. Määrä korvaa laadun URAA. Ajetaan poikapoloisia surmansuuhun. No ainahan voisi kieltäytyä ja ottaa kuula kalloon omilta. No ruumiistahan ei enää ole ongelmaa. Osa kuskataan Tsernobilin lähimetsiin ruuaksi susille ja loput poltetaan Hitlerin tapaan krematorioissa joita on toimitettu rintamalle.
    Ukrainalaisilla on mahtava taistelumoraali. Suomesta raksamiehiä lähtenyt taistelemaan isänmaansa puolesta. Kaikki tällainen tuli Putlerille yllätyksenä. Nyt Länsimaat ovat sekoittaneet leikkikenttää oikein kunnolla. Nyt punnitaan todellinen ystävyys Putleri. Onko taustajoukot yhtenä rintamana vielä mukana vai rapiseeko rivit samaan tapaan kun pankkitilit hupenee? En ole ainoa joka toivoo että joku ampuisi Putlerin ja mahdollisimman pian.


  • Anonyymi

   Ne on oikealla asialla. Torjuvat Usaketkun vallan laajennusta ja Naton!

  • Pelätyt komissaarit ovat palanneet Venäjän armeijan riveihin.

   Venäläisten sotilaiden pelkäämiin, siis. ; )

  • Anonyymi

   Mitä enemmän Nato ja Eu tunkee aseita Ukrainaan. Sitä enemmän sitä tuhotaan. Pakko sen kumminkin antautua. Mitä maksaa jälenenrakentaminen?

   • Anonyymi

    Tämä on Venäjän loppu!


   • Anonyymi

    Voi kun olet niin rauhaa rakastavan ja puolustavan Venäjän puolella. Venäjä kun näkee niin paljon vaivaa ukrainalaisten lasten ja naisten tappamisessa ja heidän kotiensa tuhoamisessa.
    Voisit tulla Tampereen torin keskelle ja huutaa ääneen tuo viestisi.
    Siitä en ota mitään vastuuta miten sinun päiväsi sen jälkeen jatkuisi. Päivä voisi jopa päättyä siihen.


  • Anonyymi

   Ukraina ei antaudu.

   • Anonyymi

    Itkee ja antautuu. Maa hävitettynä!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Itkee ja antautuu. Maa hävitettynä!

    Väärin. Tässä todellinen vaihtoehto. Ukrainalainen kauriinmetsästäjä ampuu tarkasti. Venäläinen nuori sotilas kun ei tiedä kuinka kaukana hän on äidistä ja missä hän on.
    Ennen kaikkea hän ei tiedä miksi hän on siellä missä hän ei tiedä missä hän on. No ei huoli ole pitkäkestoinen, Se ukrainalainen kauriinmetsästäjä ampuu tarkasti ja Igor-setä politrukkiplutoonasta työntää nuoren sotilaan niin käytännölliseen venäläiseen kenttäkrematorioon.
    Uuden Suuren Isänmaallisen Sodan sankari tuli äidin pojasta.


  • Anonyymi

   Ukrainalaisissa on sentään miestä pistää hanttiin , venäläiset ihmettelevät tumput suorassa kun veljeskansaa lahdataan vallanpitäjien toimesta , ei ymmärrä... onhan nuo jo maailmaa nähnyt millaista on asua demokraattisissa sivistysvaltioissa .

   • Anonyymi

    Pöljänä uskot Naton robakantaan? Heko,heko..


  • Anonyymi

   Venäjän vaihtoehdot: tunnustaa tappionsa tai itkeä ja tunnustaa tappionsa. Putin ei tule enää koskaan saamaan kunnioitetun valtion päämiehen asemaa.

   • Anonyymi

    Totta ei koskaan. Hyvällä onnella viisaaksi ihmiseksi tiedetty uusi presidentti Navalnyi jättää Putinin henkiin ja palkitsee häntä mahdollistamalla tundran kuokkimista Argangelista Uralille ja takaisin. Lounaalla tarjotaan myrkkysienikeittoa ja tapettujen lasten äidit pamputtavat jalkapohjia. Kyllä siinä aika kuluu mukavasti tuollaisilla eläkepäivillä. Vai mitä.


  • Anonyymi

   Antautuminen merkitsi Ukrainalle seuraavia asioita:

   Venäjän asettama nukkehallitus
   Sananvapauden loppuminen
   Poliittinen oikeudenkäyttöjärjestelmä
   Opposition vainot
   Isänmaallisten ihmisten sulkeminen keskitysleireille
   Ihmisoikeuksien rikkominen

   Sanokaa nyt trollit, haluaisitteko te elää sellaisessa valtiossa?

   Vai elettekö jo?

  • Anonyymi

   Ei se taitaisi meidän resepteillämme mennä?
   Miksi itä-ukrainalaiset on unohdettu, heidän kohtalostaan ei medioissakaan kirjoiteta?
   Kaikkihan alkoi sisällissodasta.

   • Anonyymi

    Ja paskat. Itä-Ukrainan venäläiset olivat alueen metalli-ja aseteollisuuden hyvin palkattuja ja usein etuoikeutettuja työntekijöitä. Koko tilanne on vainoharhaisen Putinin ja hänen hovinsa suunnittelema kohtalokas rajaton ilkeys.


  • Anonyymi

   Kyllä kansaa kusetetaan taas. Mikä on lopulta Ukrainan taistelutahto?

   • Anonyymi

    Se on jo nähty. Ukrainan yksittäiset taistelijat ampuvat tarkasti ja hyvällä omallatunnolla. Aivan niin kuin isänmaansa lasten ja äitien puolustaja tekee.
    Venäläiset riitelevät keskenään, itkevät, kieltäytyvät tottelemasta esimiestensä rikollisia käskyjä ja antautuvat suunnitelmallisesti sotavangiksi. Heidän keskuudessaan kiertää ohje, antaudu vangiksi niin olet kansainvälisten sopimusten ja lain suojaama. Silloin venäläinen politrukki ei pääse antamaan kenttäoikeuden pikatuomiota ja ampumaan häntä hengiltä.
    On se kummallista sotaa.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofian ökyilyt on loppu

   Miksiköhän Sofian instassa on ollut viime aikoina niin kovin hiljaista? Liittyykö syy kenties piriparin eroon? Sofia joutui muuttamaan ex-hoitonsa sis
   Kotimaiset julkkisjuorut
   257
   4963
  2. Syystäkin ollut kirjoittamatta

   Mutta minun silmissäni olet kulutettu, käytetty, pilattu ja raiskattu jätteeksi. Kyllä moni sinua mielellään hässisi, mutta ei sinusta ihmistä rinnall
   Tunteet
   306
   2147
  3. Nato-ovi pysyy kiinni Suomelta.

   Usa ei puutu Suomen ja Turkin väliseen kiistaan, joten menee vuosia Nato-oven repimiseen ja voi olla että sisään ovesta ei koskaan päästäkään. https:/
   Maailman menoa
   441
   1821
  4. Stefan Thermanin käräjät on 16/6. On jännät ajat miehellä edessään.

   Neljä syytettä on nyt edessä, laittomasta uhkailusta liikenneturvallisuuden vaarantamisesta törkeästä kotirauhan rikkomisesta ja ampuma-aserikoksesta
   Kotimaiset julkkisjuorut
   75
   1139
  5. Mitä kummaa tapahtui, että Suomalaiset yhtäkkiä Natoon haluaisivat?

   Ulkomailla ihmetellään, "mikä teihin rauhanomaisiin suomalaisiin oikein meni kun, yht'äkkiä sotahulluiksi muutuitte"? Erittäin hyvä kysymys joka pitäi
   Maailman menoa
   568
   1087
  6. Nytkö se taas alkaa - apinarokko ja rokotuspainostus

   Valmistautukaa concoy väki. Wef ja muut globalistit eivät saaneet koronalla tarpeeksi kiusattua ihmisiä. Nyt pukkaa kuitenkin taas uutta riesaa: htt
   Maailman menoa
   208
   969
  7. Onko meillä tilanne mies

   Vai kuvittelenko vaan? Onko puoleltasi kaikki täysin ohi?
   Ikävä
   60
   938
  8. No niin.. nyt ihan vakavasti..

   Haluisitko mies nähdä ja jutella ihan oikeasti? Kun mä haluisin.. voisitko antaa jonkun vihjeen. Tiedän että oot täällä, mut en tiedä että miksi sä tä
   Ikävä
   55
   826
  9. Oot sekottanut mut

   Enkä enää tiedä miten päin olla, kiitos tästä ärsyttävän ihana mies 🙃🥰🔥😤🤯😞
   Ikävä
   37
   823
  10. Ajatus on nähdessä

   Jutella ja sopia ajankanssa keskustelu edes kerran, selkiyttäisi asioita. Vain kasvotusten, vain sinulle. Katoamalla päätät toisin, oletko ihan varma
   Tunteet
   51
   732
  Aihe