Niinistön puheet

Anonyymi

ovat aina tarvinneet tulkkia. Naurattaa jo valmiiksi kun venäläiset tulkit yrittävät kääntää putelle, mitä Niinistö eilen a-studiossa sanoi, kun ei siitä ota selvää suomalaisetkaan.

11

112

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Suunnilleen kaikki suomesta venäjäksi käännetty ymmärretään täysin väärin. Hiihtäjän valmentaja uhkaa skalpeerata venäläiset (päänahka) yms.

   Venäjän kielessä täytyy olla jotakin vikaa.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Oi tuo käännöskukkasten uljas suo. Nauroin itse tärviölle kun katselin telkusta jotain toisen maailmansodan aikaista sotadokumenttia. Siinä oli mainittu vihollisen joukkoja suuresti kauhistuttaneet Stalinin urut (Stalin's organ), joka oli dokumentissa käännetty Stalinin elimeksi...

  • Anonyymi

   Eihän Niinistön puheista ole koskaan itse Erkkikään ottanut selvää mitä äijä tarkoittaa , niin koukeroista kieltä hän käyttää .

   • Anonyymi

    Niinistö ilmoitti kyllä selvästi että tulppa saadaan aikaiseksi NATOon liittymällä. Lähes suora kehoitus.

    Pyysi hallitusta huomioimaan nopeasti pikku haitat, joutaa Venäjä järjestää. Ja ilmoitti vielä että kyllä Suomessa on osaamista.

    Kyllä nyt odotellaan hallituksen vahvaa kantaa ja työt käytännön asioiden eteen pitää käynnistää kuten lakimuutokset.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Niinistö ilmoitti kyllä selvästi että tulppa saadaan aikaiseksi NATOon liittymällä. Lähes suora kehoitus.

    Pyysi hallitusta huomioimaan nopeasti pikku haitat, joutaa Venäjä järjestää. Ja ilmoitti vielä että kyllä Suomessa on osaamista.

    Kyllä nyt odotellaan hallituksen vahvaa kantaa ja työt käytännön asioiden eteen pitää käynnistää kuten lakimuutokset.

    Tietysti ottaa aikansa totutella uuteen tilanteeseen, niinkuin liittymiseen Nato- joukkoihin ja mitä kaikkea se tuo mukanaan, mutta silti se pitäisi tehdä ja vikkelästi. Kyllä nyt on sellaiset ajat, että muutosta ei voi välttää, ei mitenkään. Läntisen maailman järjestys muuttuu välttämättä, koska ei tätä anneta äkkiä Venäjälle anteeksi ja se tulee vääjäämättä vaikuttamaan kaikkeen. Sittenkin katselisin Suomessa mieluummin Nato-sotilaita kuin venäläisiä, jos minulta kysytään. Vaan eipähän kysytä, turvallisuuspoliittisia ratkaisuja ei kansa tee, niinkuin Marinilta kuultiin.


  • Anonyymi

   Niinistö valehtelee. Puhuu sekavasti ja syöttää puheensa seassa väittämiä, jotka voi nopeasti tarkistaa valheiksi. Näin hän uskoo valhemielikuvien paremmin uppoavan hölläpäiseen, etenkin rkp:läisten ryssällä pelottelemaan, suomalaiseen kansanosaan.

   Mutta, koko Suomen kansa ei koostu pipipäistä. Venäjä ei nyt kuitenkaan aloittanut sotaa Suomea vastaan. Suomi valtiona liittyi sotaan Venäjää vastaan, tukemaan Ukrainan vainotun venäläiskansanosan murhaajia, jotka samoin itse ampuivat ensimmäiset tykinlaukaukset, eli raketit / ohjukset sekä Venäjän federaation että Valko-Venäjän puolelle. Vasta näiden ampumisten jälkeen Venäjä viime torstaina ylitti Ukrainan rajan.

   Esim. että Venäjä ei suostunut dialogiin, joten nyt Suomen piti valita toinen tie.

   Niinistö ja Suomen hallitus itse kieltäytyivät Venäjän viimeisestä rauhaneleestä, dialogista.

   Tuo saatu nootti nimittäin tarkoitti sitä, että Venäjä teki viimeisen varman tarkistuksensa sille, mikä on EU:n ja kunkin nootin saaneen valtion oma vastaus, ennen kuin tekee seuraavan siirtonsa.

   Marinkin sanoi "ei" rauhalle ja saa jo poseerata samassa kuvassa Stoltenbergin kanssa! Enempää ei maansa ja kansansa pettänyt mitäänsanomaton iso-, mutta tyhjäpäinen demari voisi elämältä toivoa! "Punainen Kuningatar", viimeiseen asti.

   Olisin odottanut, että edes Tuomioja olisi valinnut puolensa oikein, mutta muiden kansallisten sosialistemme mukana, hänkin petti Suomen.

   • Anonyymi

    Venäjän kansaa on huijattu raskaasti venäjän johdon toimesta. Niin meinattiin huijata myös länsimaita. Usko venäjän haluun neuvotella oli vielä olemassa kun tankit vyöryivät yli rajan.

    Venäjän kansa ansaitsisi sille kuuluvan johdon. Vaikka uusi johto vielä tulee, on Venäjä niin syvissä vaikeuksissa ja eristetty, että kestää vuosia ponnistaa siitä jaloilleen.

    Aikaa ei ole hukattavana, toivottavasti venäjän kansa sen tajuaa.


   • Anonyymi

    Tänne ei oikeasti edes kannattaisi kirjoittaa mitään, koska propagandakoneisto on vallannut Suomi 24:n useilla aloituksiillaan, jolloin tänne ei saa mitään järkevää, kun kukaan ei jaksa lukea tätä mössöä, jota tämä nyt on pullollaan.


  • Anonyymi

   Marin, Niinistö ja Tuomioja toimivat jälleen oikein. Äärioikeisto tulee hävittää maailmasta ja Putinista voidaan aloittaa.

  • Anonyymi

   Niinistö ilmoitti aivan selvästi, että kun yhteinen päätös tehdään niin poliitikkojen kuuluu myös ottaa siitä vastuu eikä olemalla milloin mitäkin mieltä ryhtyä rintamakarkurina kalastelemaan irtopisteitä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Lopullinen varmistus. Suomi ja Ruotsi eivät liity Natoon

   Suomen ja Ruotsin liittyminen Natoon on estetty Erdoganin toimesta: https://www.is.fi/politiikka/art-2000008826412.html Tämä on pieni askel Erdogani
   Maailman menoa
   568
   3877
  2. Uskallatko laittaa tuntomerkkejä

   Samaan kommenttiin sekä itsestäsi, että kaivatustasi?
   Ikävä
   146
   2842
  3. Mitä tapahtui? Bachelor-Timo paljastaa, miksi suhde Sonjaan ajoi karille: "Ehkä ei kuitenkaan..."

   Rovaniemeltä kotoisin oleva Timo Harvey, 32, halusi sitoutua, löytää rakkauden ja asettua aloilleen. Kauden viimeisessä jaksossa Bachelor-Timo valitsi
   Bachelor
   22
   2408
  4. Stefulla taas korkki auki?

   Tästä taitaa tulla hieno päivä 😁
   Kotimaiset julkkisjuorut
   45
   1782
  5. Martiinan "Ikuinen rakkaus", hah hah haaa

   Onko tämä lippisressukka nyt sitten taas se ikuinen rakkaus ? ? miksi ikiteini mara on niinkin tyhmä ja nolo ?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   258
   1445
  6. Maisa Torppa miehensä kanssa lomalla

   Espanjan Alicantessa. https://www.seiska.fi/Kotimaa/Vauva-jai-kotiin-Maisa-Torppa-karkasi-rakkaansa-kanssa-aikuisten-lomalle-Espanjaan-kuva
   Kotimaiset julkkisjuorut
   127
   1356
  7. Mies olet kaunis sisältä ja ulkoa

   Haluan sut omakseni. Sinä jos kuka kelpaat :)
   Ikävä
   125
   1140
  8. Zaharova yllättäisi sotilaallisesti

   Venäjän ulkoministeriön tiedottaja Maria Zaharova sanoi keskiviikkona, että Venäjän vastaus Suomen Nato-jäsenyyteen tulee olemaan luonteeltaan sotilaa
   Maailman menoa
   210
   1093
  9. Bachelor-Tuomakselta ikävä yllätys - Hanna tyrmistyi miehen käytöksestä: "Kun kamerat sammuivat..."

   No voihan… Hanna sai kuvausten aikana Tuomaksesta lämpimän, ystävällisen ja avoimen kuvan. Kun kamerat sammuivat, kuinkas sitten kävikään... https://
   Bachelor
   15
   1085
  10. Naton vastustajat pääosin kouluja käymätöntä, ja vähemmän älykästä porukkaa

   monet myös työttömiä. Paljolti samaa jengiä joka myös vastustaa koronarokotuksia, ja puolustaa venäjää. Uutiset luetaan mm. MV-lehdestä. Veikkaan ett
   Maailman menoa
   301
   968
  Aihe