Putinin Venäjä pelkkää imagoa?

Anonyymi

Olen aiemmin fanittanut Putinia ja joitakin vuosia sitten olin kiinnostunut kaikesta Venäjässä. Silloin heillä näytti olevan nostetta ja olivat "pop".

Nyt Ukrainan sodan myötä olen ruvennut miettimään. Onko kaikki, mikä Venäjällä esitettiin hienona pelkkää kulissia ja kuvauksella tehtyä imagoa? Heillä oli urheilumenestystä, mutta nyt on käynyt ilmi, että heillä on suuri valtiojohtoinen doping-ohjelma.

Nyt koen, että kaikki se oli vain esitystä. Todellisuus onkin muuta. Putininkin maine tai suosio tulee siitä miten hänet esitetään. Kaikki pelkkää imagoa, ja todellisuudessako maa onkin kurja? Olen paljon seurannut kuvia ja videoita Venäjästä ja Putinista ennen Krimin hyökkäystä. Ukrainan sodan myötä on tullut tällainen disillusionement. Illuusioiden haihtuminen.

Olen ollut rakastunut Venäjään ja ehkä halunnut uskoa positiiviseen kuvaan. En tiedä olenko sitten sisimmässäni kuitenkaan uskonut siihen tai Putinin kykyihin. Jos se kaikki onkin harhaa ja hän ei olekaan mitenkään pätevä rooliinsa. Hän on vain antanut hyvän kuvan itsestään.

Onko Putin varastanut koko Venäjän omaisuuden itselleen? Hän ehkä aina on sanonut asiat päinvastoin kuin mitä ne ovat.
Verrattuna Zelenskyihin, joka panee henkensä vaaralle alttiiksi palkkatappajien jahdatessa häntä, joka on sankari ja todella rohkea, Putin on ehkä aina ollut pelkuri. Hän pelkää salamurhia, myrkytystä, bakteereja, koronaa, vallankaappausta. Hänen henkilökohtainen taistelujoukkonsa on suurempi kuin maavoimat. Tuon joukon tarkoitus on suojella hänen valtaansa.

○○○○

Jos Venäjä häviää tämän sodan, Putin näyttäytyy todella heikkona. Ja ettei hän osaa johtaa sotajoukkoja tai sotia järkevästi. Puolustaa Venäjää ja tuskin ehkä itseäänkään. Se on valtava arvovalta ja imagotappio hänelle. Voi olla että pelkästään se johtaa hänen kumoutumiseen.

Mitä pidemmälle sota menee, sitä huonommaksi käy Putinin tilanne. Jos hän olisi järkevä, hän peruuttaisi ja perääntyisi. Länsimaat tukevat jo täysillä Ukrainaa, se saa apuja kaikkialta. Tässä taistellaan nyt Euroopan puolesta. Jos hän laajentaa sotaa muihin maihin hän saa yhä enemmän joukkoja kimppuunsa. Sitä suurempi tappio hänelle tulee.

Tämä hyökkäys oli Putinilta suuri virhearvio. Eikä hän osaa korjata sitä. Jos hän ei pian lopeta, tämä tulee olemaan hänen tuhonsa.

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Täti-ihminen Sofia ja nuori kanadalainen lätkänpelaaja

    Sofialla on kiikarissa Logan Thompson 25v, Las Vegasissa pelaava kanadalaispelaaja. Tätä se kai tarkoitti, kun sanoi Seiskalle, ettei tiedä kuinka pit
    Kotimaiset julkkisjuorut
    203
    3241
   2. Some pillastui: Farmin voitto pedattiin Teemulle?!? "Törkee temppu" "Taina oli ihan vailla mahiksia"

    Ohhoh, Farmi-kaksintaistelu ja finaali on saanut tunteet kuumiksi - ja ehkä syystäkin Suomi24 Keskustelu -palstalla... Olisiko Tainalla ollut mahdolli
    Suomalaiset julkkikset
    28
    2873
   3. Suomessa todettu ilmeisesti eka apinarokkotapaus

    Euroopassa matkailleella miehellä. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008841676.html
    Maailman menoa
    106
    1574
   4. Pääsikö Martti

    Esittelemään velaka mersua ja hyyryä hienostoalueella lippisjonnelle🤗😜😎
    Kotimaiset julkkisjuorut
    198
    1505
   5. Voiko Martinaa muuta kuin nauraa

    Baha oli "tiedän, että ollaan loppuelämä yhdessä."😂 Pikkarainen oli " tässä on nyt se oikea ihminen, en luovu susta koskaan."😂 Lippispojasta sanoo "
    Kotimaiset julkkisjuorut
    325
    1304
   6. Etkö voisi

    Mies: Etkö millään voisi, tahtoisi tai haluaisi tavata? Edes hetken, kuten silloin joskus. Etkö voisi pyytää? Itse en voi. Tekisin mitä vain, jos näki
    Rakkaus ja rakastaminen
    85
    1234
   7. J joskus haluaisin

    Istua syliisi ja samalla suudella sinua...
    Ikävä
    56
    1209
   8. Petit miestäsi

    Pettäisit myös minut. Sinulle ei merkitse rehellisyys mitään. Naisilla on selkäranka. Käärmellä sitä ei ole. Älä enää vaivaa minua.
    Järki ja tunteet
    69
    1080
   9. Mitäs ajattelisit

    Jos saisit häneltä tänään pienessä sievässä lähetetyn viestin puhelimeen "haluan nähdä" tai "ikävä"?
    Ikävä
    83
    1039
   10. Nyt on aika muistella jättitarakkaa

    Uuh uuh uuh. https://aijaa.com/wMPRhU
    Kotimaiset julkkisjuorut
    64
    934
   Aihe