Sote on ryöstö

Anonyymi

Alfa TVn sote ja pelastusohjelmassa puhuttiin niiden järjestöje suulla jotka ovat saalistamassa soterahoja itselleen. Mm Talentin johtaja julisti että sairaanhoito on toissijainen tehtävä sotessa verrattuna juoppojen hoitoon sosiaalipuolella. Nyt pitää käsittää jotain taloudesta ,erityisesti kansantaloudesta. Tuhoamalla ihmisten työkyky huumeilla ,aiheutetaan lopullinen rappio yhteiskuntaan joka monissa maissa jo on toteutunut. USAssa on 200 miljoonaa juoppoa ja 50 miljoonaa pössyttelijää,kovien muumeiden orjia ehkä 100 miljoonaa. Tulos tästä nähdään netissä livenä jos jotain enää mikään todellisuus kiinnostaa.
Ihmisten houkuttelu huumemaailmaan on yhteiskunnan loppu. Sitä ei pidä tukea yhteiskunnan taholta pienessäkään määrin,saati maksaa näiden tolkutonta huvittelua työaikana ja läpi vuorokauden joidenkin virkojen säilyttämisen vuoksi.
Sote oli täysin väärä projekti jolla vastuuttomat puolueet kaappasivat sairaanhoidon varat toimintaan josta seuraa onnettomuuksia kuten sairaanhoidon loppuminen ja merkittävät määrät turhia kuolemia .Ymmärrän puolueiden kupeessa toimivia järjestöjä ja niiden johtajia sillä heillehän on elinehto lisätä valtaansa puolueväen avulla. Niinpä Helsinki on täynnä valtavia toimistorakennuksia joissa kansan rahoilla mällätään vuodesta toiseen mitään välittämättä todellisuudesta jossa kansa elää köyhtyen ja kurjistuen. Lopuksi nämä järjestöt saavat vielä palkaksi lisää sos-potilaita varmistamaan menestystä .

0

360

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Täti-ihminen Sofia ja nuori kanadalainen lätkänpelaaja

    Sofialla on kiikarissa Logan Thompson 25v, Las Vegasissa pelaava kanadalaispelaaja. Tätä se kai tarkoitti, kun sanoi Seiskalle, ettei tiedä kuinka pit
    Kotimaiset julkkisjuorut
    206
    3469
   2. Some pillastui: Farmin voitto pedattiin Teemulle?!? "Törkee temppu" "Taina oli ihan vailla mahiksia"

    Ohhoh, Farmi-kaksintaistelu ja finaali on saanut tunteet kuumiksi - ja ehkä syystäkin Suomi24 Keskustelu -palstalla... Olisiko Tainalla ollut mahdolli
    Suomalaiset julkkikset
    30
    3121
   3. Suomessa todettu ilmeisesti eka apinarokkotapaus

    Euroopassa matkailleella miehellä. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008841676.html
    Maailman menoa
    120
    1704
   4. Pääsikö Martti

    Esittelemään velaka mersua ja hyyryä hienostoalueella lippisjonnelle🤗😜😎
    Kotimaiset julkkisjuorut
    203
    1546
   5. Voiko Martinaa muuta kuin nauraa

    Baha oli "tiedän, että ollaan loppuelämä yhdessä."😂 Pikkarainen oli " tässä on nyt se oikea ihminen, en luovu susta koskaan."😂 Lippispojasta sanoo "
    Kotimaiset julkkisjuorut
    348
    1435
   6. Etkö voisi

    Mies: Etkö millään voisi, tahtoisi tai haluaisi tavata? Edes hetken, kuten silloin joskus. Etkö voisi pyytää? Itse en voi. Tekisin mitä vain, jos näki
    Rakkaus ja rakastaminen
    87
    1273
   7. J joskus haluaisin

    Istua syliisi ja samalla suudella sinua...
    Ikävä
    57
    1270
   8. Petit miestäsi

    Pettäisit myös minut. Sinulle ei merkitse rehellisyys mitään. Naisilla on selkäranka. Käärmellä sitä ei ole. Älä enää vaivaa minua.
    Järki ja tunteet
    69
    1132
   9. Mitäs ajattelisit

    Jos saisit häneltä tänään pienessä sievässä lähetetyn viestin puhelimeen "haluan nähdä" tai "ikävä"?
    Ikävä
    89
    1108
   10. Nyt on aika muistella jättitarakkaa

    Uuh uuh uuh. https://aijaa.com/wMPRhU
    Kotimaiset julkkisjuorut
    64
    969
   Aihe