Mietin NATO jäsenyyttä.

Anonyymi

Moi.

Mietiskelin tässä NATO-jäsenyyttä.
Ensiksi minun täytyy sanoa se että mitä itse olen ollut liittouman kannalta tekemisissä NATO:n kanssa niin sen voin sanoa että se homma on 100% pääkallo-politiikkaa.
Suosittelen että jos siihen jäseniksi mennään niin suomen on luokiteltava NATO-joukot ja työntekijät erilliseksi osa-alueekseen. Vasta sitten kun NATO on oma juttunsa joka voidaan luokitella ja suomen omat puolustusvoimat oma juttunsa joka kanssa voidaan eriytyvästi luokitella niin hyväksyn liittouman.
Sikäli sen voin sanoa että kaikki nämä NATO työjutut mitä olen tehnyt ja ne NATO laiset joiden kanssa olen ollut tekemisissä, niin se on sen verran kovaa itsevaltiutta Amerikalle että se on puhdasta pääkallo sotaa jo liiton sisällä.

Vain eriytyvät joukkoasetukset hyväksyn jotta NATO voidaan luokitella eriytyväksi toimenkuvaksi suomen sisällä.

Tilanne paranisi paljon jos Amerikassa otettaisiin käytäntöön pakollinen asevelvollisuus. Tarkoitan tällä sitä että pasifistit olisi osa Amerikan aseellista olemista.

Nyt kun kaikki pasifistit puuttuu sieltä ja siten myös koko NATO on tyhjä pasifisteista niin siellä itsekin ylempi arvoisena suomen kapiaisena sain turpiin amerikkalaisilta sotilailta heidän fasistisen Amerikka on jumala asenteen takia.

Niin kauan kun Amerikalta ja NATO:lta puuttuvat pasifistiset työntekijät ja toimenkuva työssä ja kaikessa mahdollisessa, niin en voi hyväksyä sitä liittoumaa suomelle ihan puhtaasti.

Tällä hetkellä todellakin vain ja ainoastaan eriytyvä luokiteltavissa oleva liittouma suomen kanssa on mielestäni mahdollinen.

Jokainen itse hakekoot sitten töihin liittoumalle.
Tai pysykööt kotimaan puolustusliitossa.

Sen sanon että se on puhdasta Amerikka ensiksi ja Amerikka on jumala ja omistaja kaikessa asenne on niin syvällä siellä että se pelkkänä liittoumana on pääkallo meininkiä huipussaan.

Huomioikaa mielipiteeni eriytyvästä osastollisuudesta jossa todellakin liittouma on oma eriytyvä asetelma ja osa puolustustamme vain eriytyvänä osastokompleksina.

Ystävällisin terveisin

Urbaani legenda.

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ennemmin kuin kysytte liitytäänkö NATO:n jäseneksi, niin kysykää moniko haluaa tehdä töitä liittoumalle ja moniko haluaa tehdä mieluummin töitä suomen omille puolustusvoimille!

   Pitäkää nämä kaksi asiaa erillään toisistaan!!!

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mitä tapahtui? Bachelor-Timo paljastaa, miksi suhde Sonjaan ajoi karille: "Ehkä ei kuitenkaan..."

   Rovaniemeltä kotoisin oleva Timo Harvey, 32, halusi sitoutua, löytää rakkauden ja asettua aloilleen. Kauden viimeisessä jaksossa Bachelor-Timo valitsi
   Bachelor
   22
   2715
  2. Stefulla taas korkki auki?

   Tästä taitaa tulla hieno päivä 😁
   Kotimaiset julkkisjuorut
   51
   2250
  3. Maisa Torppa miehensä kanssa lomalla

   Espanjan Alicantessa. https://www.seiska.fi/Kotimaa/Vauva-jai-kotiin-Maisa-Torppa-karkasi-rakkaansa-kanssa-aikuisten-lomalle-Espanjaan-kuva
   Kotimaiset julkkisjuorut
   147
   1661
  4. Bachelor-Tuomakselta ikävä yllätys - Hanna tyrmistyi miehen käytöksestä: "Kun kamerat sammuivat..."

   No voihan… Hanna sai kuvausten aikana Tuomaksesta lämpimän, ystävällisen ja avoimen kuvan. Kun kamerat sammuivat, kuinkas sitten kävikään... https://
   Bachelor
   15
   1604
  5. Mies olet kaunis sisältä ja ulkoa

   Haluan sut omakseni. Sinä jos kuka kelpaat :)
   Ikävä
   125
   1215
  6. Lasta odottava Johanna Harlin hehkuu Cannesin juhlissa - Some ylistää: "Maailman kaunein mama"

   Oi, mitkä kuvat suoraan Ranskan Rivieralta. Onnea loppuodotukseen, Johanna ja Renny Harlin! Oletko muuten katsonut The Harlins -realityä? Mielipiteit
   Kotimaiset julkkisjuorut
   16
   965
  7. Venäjän sotilaiden raiskaama 1 vuotias poika kuoli vammoihinsa

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/fac86480-df24-41b8-be6c-6ab6ff6476e4 Järkyttävää tämä jatkuva raiskaaminen. patriarkka Kirilin mielestä p
   Maailman menoa
   217
   894
  8. Haluan lämmittää välejämme

   Haluan saada ja antaa sulle nautintoja, onko se väärin? 💜 Se riittää jos et halua muuta, en tarvitse enempää.
   Ikävä
   55
   726
  9. Ihan sekaisin susta taas

   Miksi piti näin rakastua, jos en sua (miestä) koskaan voi saada?
   Ikävä
   83
   720
  10. Tämä oikeasti sattuu

   Alan ymmärtää sua paremmin.
   Ikävä
   45
   684
  Aihe